Szijjártó: Altatás zajlik a migráció ügyében - Menczer Tamás - ECHO TV

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.jan.21.
 • Minden más:www.echotv.hu/musorok/napi-aktualis
  Az elmúlt hetekben európai uniós hivatalnokok sorra adták azokat a jelentéseket, hogy nincs már menekültválság. Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára az ECHO TV Napi aktuális című műsorában elmondta: erre mondta Szijjártó Péter külügyminiszter, hogy egyfajta altatás zajlik.
  Műsorvezető: Velkovics Vilmos
  Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: facebook.com/echotelevizio/
  ► a honlapunkon: www.echotv.hu
  ► és Instagramon: instagram.com/echotv_official

Megjegyzés • 30

 • Zsolt Kiss
  Zsolt Kiss 2 hónapja +1

  Ki fog végre az igazságról beszélni ?
  Csak azt szeretném tudni, mennyit fizet az EU azoknak az algériai, líbiai... törzsi vezéreknek, akik, mint korábban Kadhafiék, megállítják az Európa fele nyomuló migránsokat.
  Kicsit elkéstek, mert 2015-ben is ezt kellett volna tenni, de hatásosnak látszik a módszer.

 • Marta Locsei
  Marta Locsei 2 hónapja +2

  A király új ruhája. Az ellenőrizetlen bevándorlás tekintetében kicsi kontinensünk mostani vezetése azt akarja, hogy azt lássuk, amit ők elvárnak tőlünk. Az ellenzék ujjong, de szép a király új ruhája, mikor pedig a király pucér. Ide jön az a vicc is, mikor a feleség in flagranti, mondja a férjének: nekem hiszel vagy a szemednek ?

 • Bácsi II. Ványadt
  Bácsi II. Ványadt 2 hónapja

  Európa jelenlegi nyugat, és déli "vezetői" erőltetik az Európai Fehér Emberek módszeres kiirtását a beszállíttatott muszlim gyilkosok által.

  • Böbi videozás
   Böbi videozás 2 hónapja

   ISTEN ÁLDJA AZ EMBERISÉGET EZEKKEL SZEMBE!!!!!!! NE TÖRTÉNJEN MEG SOHA

 • István Tóth
  István Tóth 2 hónapja +1

  Hazánkba csak a neobolsevik fidesz engedett be önként, rákényszerített kvótától függetlenül ilyen-olyan elnevezéssel illetett migránsokat. Tehát orbánék nem védik meg a lakosokat a bevándorlóktól. Valójában ők a bevándorlás pártiak!

  • Jenő Ferenc Szabó
   Jenő Ferenc Szabó 2 hónapja

   Egy nagyvárosban a szél összehordja a szemetet. Elég feltűnő, mint azt Ön is látja, de nem több, sőt kevesebb, mint más nagyvárosokban. Persze ez nézőpont kérdése, Minket a mi nagyvárosunk érdekel, és igaza van, mert bizony szembeötlő és nem jó hangulatra gerjesztő a sok valutázó, egyéb seftelő idegen és magyar, akivel nap mint nap találkozunk az utcán. Nekem az sem tetszik, hogy az összes hajdan volt körúti presszót és egyéb kellemes helyeket giroszosok foglalják el, ezáltal bukott nagyot a körúti vendéglátás színvonala. Hatósági intézkedés kéne, de sok értelme nincs, mert ha valamelyiket bezárják, megfizet egy jó ügyvédet, és neki adnak igazat. Ez az ügyvédeket is minősíti. Pénzért mindent.

  • nincs szabadnick
   nincs szabadnick 2 hónapja

   +Jenő Ferenc Szabó Azért sok menekült dolgozik,csak azokról itt nem beszélnek.Értem,hogy sok a naplopó,de ez egyszerű általánosítás.Akik úgy tűnik,hogy legálisan tartózkodnak itt,hááát nem mind.Több mint 10 éve nézem,hogy a seftes migránsok mellett minden nap elsétálnak a rendőrök és nagyívben tesznek rájuk.

  • Jenő Ferenc Szabó
   Jenő Ferenc Szabó 2 hónapja

   Igaza van, de sajnos a felületes ellenőrzés és a nagy , ilyen eset, de ez mindenféleképpen kerülendő.számok törvénye alapján is előfordulnak bárhol ilyen esetek, de ez mindenképpen kerülendő. Az ellenőrzést szigorítani kell, inkább két jogosult ne jusson be, mint egy jogosulatlannak adjanak belépési engedélyt.

  • István Tóth
   István Tóth 2 hónapja

   +Jenő Ferenc Szabó Tiszteletre méltó az érvelése. Azért lehetett volna orbánék ellenőrzése sokkal szigorúbb! Úgy nem juthattak volna be az országunkba bűnözők!

  • Jenő Ferenc Szabó
   Jenő Ferenc Szabó 2 hónapja

   Tiszteletem Tóth Úr.
   A migránsbúnözés nem jellemző Magyarországra, bár valamennyi van belőle. Ki kell utasítani őket. A bevándorlási kötvénynek is ára van, mint bármely más hitelnek. Itt felmerülhet az a kérdés, hogy az IMF mennyiért adott volna kölcsön. de ha drágábban is jön ki ez a hitel egy kicsivel, akkor is megérte, mert nem kell eleget tenni az IMF hitelhez kapcsolódó előírásainak, ami alapos megszorítás lett volna.

 • ITZ JACK
  ITZ JACK 2 hónapja +10

  Könyű tüntizni felvonúlgatni a hazaáruló ballibsi gender aberált balibsiknek ha van ki megvédi a országot a feleségeitek lányaitok picsáit priden táncikáló aberált deviánsokat.A Kudeovhe Kalergi tervre gyűrnak a hazaárulók.

 • Zsolt Szathmári
  Zsolt Szathmári 2 hónapja +1

  Csak mellesleg. Miben egyes vissza kísért migráns 15.000.000+ forintunk bánta...Ez is röhaly.. A napokban írta alá 01G az EU, -ban megszünt a migrációs válság. Na akór ithon vagy ott hazudik. De valahol bisztosan. Ez tény. De a nemzetnek hazudni hazaárulás...

 • László Rónay
  László Rónay 2 hónapja +13

  Silvana Heissenberg levelet írt a magyar kormányfőnek.

  Silvana Heissenberget három éve Kölnben szexuálisan zaklatták a migránsok. Azóta az élete megváltozott. A színésznő a „történtek” előtt számtalan felkérést kapott: filmekben, reklámokban szerepelt. Mára azonban már nem, vagy csak alig láthatjuk a képernyőn - leginkább a bevándorlás-, Merkel-ellenes nézetei miatt. Heissenberg most a magyar média segítségét kérte, hogy közvetítsék üzenetét Orbán Viktor felé.

  Levelét változtatás nélkül iTT olvashatod:

  „Mélyen tisztelt Orbán Viktor miniszterelnök úr!

  Nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért azt mondhatom: még van Európában olyan államférfi, mint ön. Engedje meg, hogy kifejezzem a külpolitikája iránti elismerésemet. Világosan és érthetően beszél arról, milyen veszélyei vannak a nyugat-európai menekültpolitikának, és nem engedi, hogy mindezen veszélyek Magyarországot is elérjék.
  Nem árulja el a saját hazáját és népét, mint ahogyan ez Németországban megtörténik. Több éven át voltam sikeres színésznő és modell Németországban; egészen addig, amíg nyilvánosan bírálni mertem a német kormány menekültpolitikáját.

  Attól a pillanattól a német televíziós csatornák mellőztek és megrágalmaztak; szélsőjobboldalinak bélyegeztek csak azért, mert ki mertem mondani a véleményemet, és felhívtam a figyelmet a 2015-től tartó tömeges bevándorlás, illetve invázió veszélyeire.

  Soha semmilyen pártnak nem voltam tagja. Németországban az illegális bevándorlás következtében 2015 végétől robbanásszerűen megnőtt a bűnözés, ezt a rendőrségi adatok is mutatják. Németország-szerte a migránsok naponta követnek el erőszakos cselekményeket, rablásokat, betöréseket, szociális csalásokat, súlyos testi sértéseket, nemi erőszakot, gyilkosságokat, terrormerényleteket - ezek nagy részét azonban a sajtó elhallgatja.

  A német nők félelemben élnek, sötétedés után nem mernek kimenni az utcára. A szülők féltik a gyermekeiket. A nagyobb rendezvényeket, a karácsonyi vásárokat betonoszlopokkal védik, és géppisztolyos rendőrök járőröznek.

  A mi kormányunk, vagyis a német kormány semmit sem tesz annak érdekében, hogy megvédje a lakosságot. Épp ellenkezőleg, mindent elkövet annak érdekében, hogy az országot a kultúránktól idegen emberekkel elárassza. Ez nem más, mint haza- és nemzetárulás.
  Megfogalmaztam egy kritikus hangú levelet Angela Merkelnek, az írás egész Európában ismertté vált. Könyvet is írtam tapasztalataimról és a németországi állapotokról, kiadót azonban nem találtam. Az utolsó reményem Magyarország! Kedves miniszterelnök úr! Nyugat-Európának, mindenekelőtt a hazámnak, Németországnak szüksége van az ön segítségére, hogy megakadályozzuk a végső pusztulást.

  A Marokkóban aláírt migrációs paktum lehetővé teszi, hogy bárki szabadon bejöhessen Németországba, csak Afrikából 300 millióan akarnak Európába jönni. Mindent megtennék annak érdekében, hogy segíthessem az ön munkáját.

  Az európai parlamenti választásokkal még van esélyünk arra, hogy minden jobbra forduljon - ennek érdekében szívesen lennék részese az ön kampányának.

  Szívélyes üdvözlettel:
  Silvana Heissenberg”

  • Zsolt Kiss
   Zsolt Kiss 2 hónapja

   Kedves László,
   arra a Silvana Heißenbergre gondolsz, aki 2017 óta az AfD harcos tagja ?
   Mert akkor ez egy olyan magánlevél, ami pártlevél lenne, ha dr. Alice Weidel jóváhagyását adta volna hozzá, de az ő véleményét OV-ról inkább ne idézzük...
   Hozzáteszem, hogy a tartalommal viszont egyetértek !

 • Sándor Kovács
  Sándor Kovács 2 hónapja +4

  Értesíteni kéne a migration aids civil szervezetet, hogy szopják le achmed h-t és vigyék oda ahol igényt tartanak rá.

 • Csaba Bereczki
  Csaba Bereczki 2 hónapja +1

  Nem akarunk migrát bár sokan jönnek ukrajna,romániaból.Legutobb meg macedóniaból is hoztak egyet.

  • Boogey Man
   Boogey Man 2 hónapja +2

   Az ellenzéki pártok bevándorláspártiak. Tudod, akikre szavazol.

 • Iván Ladányi
  Iván Ladányi 2 hónapja +4

  Ahmed H-t kitoloncolni pártolóihoz, zsákhoz a foltját.

 • Magor Fia
  Magor Fia 2 hónapja +5

  Sargentini nem asszony, jó esetben kisasszony.

  • Anikó Ács
   Anikó Ács 2 hónapja +1

   +bobo Csatlakozom! Szargenya egy gender.

  • Magor Fia
   Magor Fia 2 hónapja +2

   +bobo Yes... 🤣

  • bobo
   bobo 2 hónapja +4

   sargentini nem lehet kisasszony,mivel egy rosszindulatú rusnya féreg nem lehet nő!

 • Magor Fia
  Magor Fia 2 hónapja +21

  Magyarország nem akar bevándorlókat, HELYES! Nem akarjuk lányainkat asszonyainkat inzultusnak kitenni. Késeléses bűnözőket meg végképp.

 • Endre Kertész
  Endre Kertész 2 hónapja +6

  8:18 Tökéletes!

  • Csaba Bereczki
   Csaba Bereczki 2 hónapja

   Nem akarunk bünözöket! Legutóbb is macedoniaból hoztak egyet.Itt is van épp elég!