Nógrádi György: Ha az oroszok akarják, Kijevben reggeliznek

Megosztás
Beágyazás

Megjegyzés • 455

 • Attila C.
  Attila C. 5 napja

  biszkubácsi-féle szakértők.... a Jóisten mentsen meg minket végre már ezektől

 • russ1703
  russ1703 Hónapja

  Putin is poo-teen. putin is dick-head, la-la-la-la-la

 • MegaNordkapp
  MegaNordkapp Hónapja +1

  Putinoid.

 • Trollface Nukem
  Trollface Nukem 2 hónapja +1

  Most éppen melyik kamu európai egyetemen kamu tanítasz, öreg buzi?😂

 • pista miska
  pista miska 2 hónapja

  A NATO ha azt akarja holnap Moszkvában reggelizik

  • Erdekeljen Ne
   Erdekeljen Ne Hónapja

   a nató? ne röhögtess.A nato az maga Amerika meg kis mértékben Nagy Britannia.Az Usa most vonul ki Sziriábol tehát nem akar most konfliktust.Amúgy ha Oroszországot megtámadnák akkor Kina meg Irán picsán rugná az egész Nyugatot és valószinü lehúzhatnánk a függönyt mert az lenne az utolsó háboruja a mostani világnak.

 • Csáder alias Suchy Peter

  Szerintem meg az helyett hogy mas orszagok felett probalnak hatalmat gyakorolni, torodhetnenek inkabb a gazdasagukal es infrastrukturaval hogy minden orosz csaladnak legyen reggelie es ne keljen Ukrainara szaladgalni reggelizni es mint a multban az Ukranokat kifosztva mivel ok voltak az eleskamra a tersegben . Jo hogy elindultak a szabadsag fele vezeto uton csak eppen nem jo hogy nem talaltak tamogatokat mivel a Orosz gaz es olaj teror ami a multban is sokszor megmutatkozott es nem beszelve a europa biztonsagarol ami fontossab a tagalomoknak mind egy kis orszag sorsa ki al a pici oldalara mikor a nagy agresziv bunko elvarja a tiszteletet minden aron ha kell fegyverekel is ami teny .Eleg az hozza hogy a nyugat sokszor nem fejezi be amit elkezd ha csak a posztkomunista orszagokat nezzuk elindultak a demokratikus folyamatok de nem lettek befelyezve mivel a nyugati penzelitnek nem volt fontos olyan mertekben hogy meg is vegye az iranyzatot a adott tersegben, azert sem sikerult a rendszervaltas ugy ahogy kellet volna es az orosz behatas a mai napig europa terhe a ugyes propagandaval parositva .

 • SA45528
  SA45528 2 hónapja

  ...és Budapesten ebédelnek! Hülye, populista bohóc!

  • Viktoria Huszar
   Viktoria Huszar 2 hónapja +2

   oroszokat sose erdekelte igazabol Mo . Viszont Kijev volt az osi Rusz fovarosa

 • asher bar-lev
  asher bar-lev 2 hónapja

  Nogradi Ur on egy hulye!! ahhoz a "Kiuv-i" reggelihez nekunk ukranoknak is lesz szavunl!! az hogy maguk magyarorszagiak putyin segget nyaljak az a maguk dolga!! minket karpataljai magyarokat viszont hagyjon ki ebbol!!

  • russ1703
   russ1703 Hónapja

   +Viktoria Huszar kill yourselves about the wall, hungarian occupants and fascists, Zakarpattya is Ukrainian Land

  • Viktoria Huszar
   Viktoria Huszar 2 hónapja

   nekunk ukranoknak ? megvolt mar az agymosas az ukran iskolarendszerben?

 • lászló Varga
  lászló Varga 2 hónapja

  Egy területet el lehet foglalni, de megtartani annál nehezebb. Régi igazság.
  Az oroszokat senki nem fogja legyőzni. Kimeríthetetlen forrásokkal rendelkeznek minden területen.

  • Ferenc Kovács
   Ferenc Kovács 2 hónapja

   nyilván a kimeríthetetlen forrásai miatt omlott össze a SZU is...

  • Ádám Zempléni
   Ádám Zempléni 2 hónapja

   Akkor ennyi erővel a kínaiakat még nehezebb legyőzni.
   Amúgy milyen kimeríthetetlen tartalékai vannak az oroszoknak? Ember? Azzal nem fognak megint háborút nyerni, hogy ledarálják a saját embereiket, mert egy háborúhoz erős gazdaság sem ártana-

 • Ákos Kuli
  Ákos Kuli 2 hónapja +1

  Egyszer láttam élõben Nógrádyt 😊A Kálvin téren igyekezett valahova.
  Köszöntem és visszaköszönt Nagy forma.
  Mondjuk ehhez nem kell tudomány hogy simán lenyomnák az oroszok az ukránokat.XD

 • von Döbrögi
  von Döbrögi 2 hónapja

  Lajos László Mi tagadás bennem is kialakult egy orosz szimpátia, annál inkább mert a lakossággal igazában nincs is bajunk. Igaznak látszik amit írsz, de sajnos a valóság ennél jóval összetettebb. Oroszországban 30 generáció !!!!!! óta ugyan azok a családok irányítanak. Teljesen mindegy hogy cárizmus, kommunizmus vagy úgynevezett demokratikus a berendezkedés. Tehát mindig azt hazudnak ami nekik kedvező. Ugyan csak logikai feltételezés részemről, de fogadni mernék rá hogy családi kapcsolataikkal össze vannak forrva nyugati rokonaikkal a Wallstreet -ről. Szóval csak átverés a jó/rossz Oroszország /Ukrajna. Mikor melyik országban ezt/vagy azt nyomják. Ukrajnában pedig a lakosság 25%-ka pedig szintén rokona az orosz vezetésnek. Így ők mindig azért tüntetnek vagy harcolnak mit megrendel az orosz-USA egyesült vezetés Itt akit át akarnak verni az a világ többi része. És át is fogják verni...hála a remek közoktatásnak vagyis népbutításnak.

 • Lui Brother
  Lui Brother 2 hónapja

  Az itt kommentelők átlag életkora mennyi? 12-25 év? Nagyjából ennyi lehet a hozzászólásokból ítélve. Különben tudná mindenki, "inkább légy gonosz mint büdös orosz". Ha választani lehetne inkább százszor, és ezerszer Európa és a nyugat, vagy Amerika, mint a posztkommunista ex-szovjetúnió. Aki keletre vágyik, menjen észak-koreába, vagy azerbajdzsánba! Nógrádi, meg annyit volt titkosszolga, mint a dózsalaci 56-os hős....:)) Röhej, hogy minden szar maszlagot be lehet dumálni az agymosottaknak.

 • kaktusztea
  kaktusztea 2 hónapja +1

  Tisztelettel kérdezem: Nógrádi mitől biztonságpolitikai szakértő? Semmilyen végzettsége nincs. Egy szélhámos.

 • conmadben
  conmadben 2 hónapja +1

  Ez egy debil...

 • szaki
  szaki 2 hónapja +1

  Ez a Nogradi mindig szamol !
  1 - Bla-bla-bla......
  2 - Bla-bla-bla .....

 • Utilsman1
  Utilsman1 2 hónapja

  Szívből remélem, hogy nem lesz háború. Egyszerűen hadászatilag a NATO(USA) bázisokkal körberakták az oroszokat és - bár nem vagyok én sem oda értük- megértem a hozzáállásukat. Ha Ukrajna belép a NATO-ba, akkor a közepes hatótávolságú és variállható fejű Tomahawk robotrakéták - amiket most telepítettek idén Romániába és Lengyelországba - már pericíziósan be tudják célozni az Ural mögötti infrastruktúra részeket (kb. ez az országuk közepe). Na ezzel az a gond, hogy ez az oroszok fő katonai gyártó-, kutató- és bázis kapacitása, ide van eldugva mindenük. Innen indultak meg az I. , majd a II. vh-ban és ennek a háttérkapacitásnak a segítségével győzték le a nácikat. Ha ezt megsemmisíti a NATO-USA, akkor az oroszoknak végük. Minden védelmi doktrínájuknak ennek a területnek a védelmében, a katonai stratégiai részét képezi. Ezért nem meglepő módon igyekeznek meggátolni Ukrajna NATO csatlakozását, ha ez másképp nem megy, hát a határaik minimális kintébb tologatásával stratégialag fontosabb helyeket megszerezve, akár szankciók árán is. Az ország megszerzése és gyarmati (béna kacsa) állapotba sodrása és kizsákmányolása bármely jelenlegi nagy- és középhatalom számára főnyeremény lenne, mivel pontosan máig fel nem márt hatalmas mennyiségű ásványkincsekről van szó.
  Nagyapám (nyírségi volt) még harcolt ellenük a II-ik vh-ban az ukrán fronton az Árpád-vonal védelménél, bár gyerek voltam és többször kérdeztem, hogy milyen volt "a háború" mindig ugyanazt hajtogatta: "Bárki ellen szívesen megvédem a hazámat, de ha az oroszok ellen kell menni, akkor inkább a másik irányba futok. Soha többé nem szeretnék ellenük harcolni...". Úgy jött haza, hogy a jobb kisujja hiányzott és az összes körme leesett, illetve félig megégett a teste egy része. Ugye megértitek , ha hasonlóan gondolkodom Nógrádiról mint az előttem szólók: az USA egy óceányni távolságra van, az itteni NATO meg egy vicc. Mire megjön egy nagyobb mennyiségű és folyamatos utánpótlás, addigra pár nap alatt már Berlinbe fognak vacsorázni, hacsak nem jön képbe az atom amit bevetnek ellenük, de akkor meg nekünk Kelet-Európaiaknak végünk. A jelenlegi NATO doktrínába is az szerepel, hogy nagy baj esetén még biztonságosan a keleti országok fennsíkjain, alföldjein (ahol gyorsan lehet mozogni) megállíthatók....
  Így vagy úgy de ki kell egyezni velük gazdaságilag-katonailag és elrettentő védelmi erőt közösen kiállítani a többiekkel (eddig és ne tovább!), mert támadás esetén ezzel a lerottyant jelenlegi sok kis-közepes összehangolatlan és eltérő fegyvernemű- és típusú hadsereggel nem sok esélyünk van. Régi ismerősöm évek óta NATO katona, nem a fejemből vettem ki ezeket a hülyeségeket, csak ezt nyíltan a sajtó nem írhatja le.

  • russ1703
   russ1703 Hónapja

   Fucking Russia will be burned in nuclear fire. you were hitler's sattelite 80 years ago, now you are Putler's sattelite. Russia will be receive Nurnberg-2, you will be receive Trianon-2 and Hungary disappear from Europe map

  • Viktoria Huszar
   Viktoria Huszar 2 hónapja

   az en dedapam ket vhban is harcolt de oroszok ellen is el is vesztette a fel karjat jobb veluk bekessegben lenni

 • ScipioHun
  ScipioHun 2 hónapja

  Borzasztó, hogy milyen hatékonysággal működik a Fidesz gyűlölet-gépezete. Ehhez asszisztálnak ezek a mondvacsinált szakértők, mint amilyen Nógrádi György is. Dogmatikus kijelentéseket tesz olyan ügyekkel kapcsolatban, amelyek esetén egy művelt, a külpolitikában és diplomáciában jártas ember nagyon erős fenntartásokkal merne jóslásokba bocsátkozni.
  Persze érthető, hogy efféle embereket kell megszólaltatnia a Kormánynak, hiszen a valódi értelmiség hosszú évek óta kihátrált mögüle. Persze még egy megalkuvó értelmisége sem fog olyan tenyeret nyalni, amely folyamatosan pofozza. (Lásd, az MTA költségvetésének megvágása.)

 • Dontcallmeshirley
  Dontcallmeshirley 2 hónapja

  Földrajzórán:
  - Mely országokkal határos Oroszország ?
  - Amelyekkel akar

 • von Döbrögi
  von Döbrögi 2 hónapja +1

  Drábik - egy hazug fizetett hapCIA ügynök.

 • 1945Ghost
  1945Ghost 2 hónapja +8

  Nógrádi egy olyan elemző aki túl sokat tud mondani a semmiről és úgy adja elő mintha az igaz volna, de ilyen kell a jobb oldalon mert sok naiv beveszi a jól fizetett dumát!!!

  • 1945Ghost
   1945Ghost 2 hónapja

   Itt nincs tuti csak vélemény, aztán leszűröd magadnak amit jónak gondolsz

  • István Pintér
   István Pintér 2 hónapja

   Mekkora szerencse hogy itt vagy te kedves 1945Ghost, és ingyen hinted a népnek a tutit. ;-)

  • 320wrx
   320wrx 2 hónapja

   +István Nagy
   A fidióta agyhalott birkáknál nehéz jobban megvezetve lenni.
   Nógrádi meg fidesz seggnyaló lett, így érdemes fenntartással kezelni az elemzéseit.

  • István Nagy
   István Nagy 2 hónapja +1

   Már megint ez felsőbbrendű ballibsi nagyarckodás! (Mert "naiv dumát" ugyebár csak a jobboldalon vehetnek be...!) Persze konkrét bírálat, kiegészítés az nincsen. (Ugye, kedves 1945Ghost...?) Igaz, Nógrádi sem hibátlan és tévedhetetlen. Na de hol vannak a tökéletes elemzők...? Talán a ballib oldalon? Akik csöpögős demokrácia máz alatt nyalnak be tövig a globális pénzhatalmi és gazdasági elitnek...!? Ja, hogy olyan nincs is...? Ez csak egy jobboldali összeesküvés-elmélet...? Rossz hírem van, kedves (még mindig erkölcsi magas lovon ülő) ballibek: Ti vagytok az igazán naívak! Globális méretekben vagytok megvezetve!

  • 1945Ghost
   1945Ghost 2 hónapja

   Nektek jobbat nem tudok mert az állatöv nálatok a első, rám ne figyelj mert nem én vagyok a tuti de azt eldöntöm hogy mi közelit a valósághoz!!!

 • László Márai
  László Márai 2 hónapja +11

  Csak Nogradi miatt tekertem bele. Ossze-vissza beszel :D. Azt mondja, hogy Nemetorszagban az emberek 25%-a "migrans hatteru" (beleertve az EU allampolgarokat, torokoket is, stb., nem csak a kozel keletieket - o mondja). Aztan azt, hogy a migransok nagy resze 5 altalanost vegzett, meg a feluk nem fog 5 ev utan dolgozni. Ami nyilvan nem igaz az EU-n beluli 'migransokra', de ugy altalaban a 25%-ara (ami vagy igaz vagy nem) , akik feltehetoen a vendegmunkasok. A nemet munkanelkulisegi rata 3.4%. A 25% fele meg 12.5. Nem jon ki, Gyuri! Olyan hulye vagy bazdmeg, hogy 3 mondatot nem tudsz ugy osszerakni, hogy abban ne legyen ellentmondas. De amugy meggyozo a beszedstilusa, ertheto, ha sokan szeretik szeretni.

  • Ferenc Kovács
   Ferenc Kovács 2 hónapja

   Nógrádi a tájékozatlanok számára az orákulum. A középkorban prédikátor lett volna. A szoc-ban meg agitpropos (tkp. most is az).

  • kayse75
   kayse75 2 hónapja +2

   Csak éppen a menekültek (migránsok) nem számítanak bele a munkanelkulisegi rátába. Nem baj, te sem érthetsz mindenhez., én sem értek, mondjuk én ilyenkor nem okoskodok :)

  • fergoka
   fergoka 2 hónapja

   ++László Márai
   Beletekersz egy videóba, meghallgatsz néhány mondatot és írsz egy oldalas kommentet...a szektások is így csinálják, csak azok a bibliából (legtöbb esetben) szakítanak ki részeket és mindenki úgy értelmezi ahogy az érdeke diktálja.

  • László Márai
   László Márai 2 hónapja +3

   +Tamas Olah Oh, csak szorakozom ezen a faszon. Nem fogom vegighallgatni, hallottam mar eleget. A szovegertesemmel nincs gond, azt mondta, amit irok. Szo szerint. Ez van. Ettol meg szeretheted, ne ram haragudj, amiert marhasagot beszel :).

  • Tamas Olah
   Tamas Olah 2 hónapja +2

   Akkor talán nem csak beletekergetni kellene... Vagy a szövegértéseddel van nagy baj... Az újonnan érkezett közel-keleti és afrikaiak 50%-áról beszélt.

 • Máté Kiss
  Máté Kiss 2 hónapja

  4 éve ezt mondod te paraszt

 • 3dikvilaghaboru.hu
  3dikvilaghaboru.hu 2 hónapja

  Nógradi György 2014 és 2015-ben teljessen mást mondott !!! Nem mer a jövőbe nézni !!!

 • Rittberger Leszúrt
  Rittberger Leszúrt 2 hónapja +1

  Orbán seggnyalonc moszkovita "szakértő"

 • Ilona Patkó
  Ilona Patkó 2 hónapja

  ez úgy butaság, ahogy van

 • K. lacca
  K. lacca 2 hónapja

  Nogradi? 🤣🤣🤣

 • Smithrock
  Smithrock 2 hónapja

  Afgánokkal sem bírtak el majdnem 10 évig...inkább ne legyen háború, úgyis a civil lakosság szenvedi meg a legjobban...

 • kaprun100
  kaprun100 2 hónapja +7

  "biztonságpolitikai szakértő"....:D :D :D :D

 • Tamás Bánfi
  Tamás Bánfi 2 hónapja

  Mi pedig a Vereckei hágónàl...(?)

 • SKR SKR
  SKR SKR 2 hónapja +4

  "Eddig minden német kancellár csúnyán megbukott" mondja fölényesen. Bocs, nem ez a demokrácia velejárója?! Akkora ész a csávó, leszól mindenkit, mindenki hülye, csak ő helikopter.

 • fri free
  fri free 2 hónapja

  Egy igazi jobboldali zsidó!!!

 • Tibor Németh
  Tibor Németh 2 hónapja +18

  Orbán seggnyalója. Max seggnyalásban szakértő.

  • Márk Hidegh
   Márk Hidegh 2 hónapja

   Nektek mindenki sötét aki fideszes? Nógràdi már akkor egy aktív személy volt amikor Orbán sehol sem volt! Meg ameddig nem kezdett el szerepelni a Kormányoldalon addig a baloldali sajtó is ódákat zengett róla. De amint nyilatkozni kellett egy a fideszes adàsban már seggnyaló. Tényleg szánalmasok vagytok. Drábiknàl ugyanez. Írt 23 könyvet van több tucat előadása van de amint egyszer egy jót szól a Fideszről akkor sötét. Fizetett idióták vagytok. Sebestyèn Balázs pedig ellenzéki szavazó mégis az egyik legjobb műsorvezetőnek tartom

 • Chabbix Avatar
  Chabbix Avatar 2 hónapja

  Angela Merkel = Elena Csaucseszku. A Nagy Tudós méltó párja! Ez is tán majd csodálkozva, értetlenül, légbe szálló parancsokat üvöltözve, osztogatva, s valahonnan valamiféle segítséget várva fog állni a letartóztatására érkező különítmény előtt! Ugyanúgy, mint Az a szőrme-keszkenős másik némber! Hosszú idő után jön rá Majdan, hogy nincs menekvés! A továbbiakat a német nép fantáziájára bízom!

 • von Döbrögi
  von Döbrögi 2 hónapja +8

  Nógrádi az udvari bohóc.Tapsoljatok és örüljetek hogy jól kimondja az igazságot.

 • secretboy secretboy
  secretboy secretboy 2 hónapja +3

  Mit szív ez a faszi?

 • Csaba Varga
  Csaba Varga 2 hónapja

  sőt, ha vladimir cárevics akarja, a trottyos felcsúti mosolyogva rakja a fejére a magyar szentkoronát

 • Arpád Szilvási
  Arpád Szilvási 2 hónapja +1

  nogradi annyira okos,hogy neki kellene lenni a miniszterelnoknek.

 • Tamás Gémesi
  Tamás Gémesi 2 hónapja +1

  Napimigráns.

 • Blaise Castleman
  Blaise Castleman 2 hónapja +3

  Sok korlátolt Való Világon csámcsogó magyar. Én nem aggódnék Putin helyében, Kuril sziget egy része vissza a Japánoknak, mégegy csővezeték kiépítve a japán tengerhez a kínain kívül. Oda megy a nyersolaj meg a gáz . Európa meg le van sz@rva. Veszi majd a drága norvég gázt meg olajat, meg a még drágább amerikai cseppfolyós gázt . A Japán meg a kínai piac minden mennyiséget elnyel és ott vannak a helyszínen. Ez lesz a vége ha medvét a falhoz szorítják. A medve nem játék !

  • Lajos Fekete
   Lajos Fekete 2 hónapja

   Ez így van, csak ezt annak aki medvét még soha sem látott csak mesekönyvben hiába mondja bárki !

 • Laszlo Garamszegi
  Laszlo Garamszegi 2 hónapja +3

  1945+28év = 1973 Németország (NSZK) tejjel mézzel folyó kánaán.
  1990+28év=2018
  Magyarország észak Balkán, Németország iparának bedolgozó ország. Éppen csak tengődik.
  Akkor melyik is az alkalmasabb?

  • Laszlo Garamszegi
   Laszlo Garamszegi 2 hónapja

   Nagyon szíven találtalak? Pedig ez van!

  • Alien
   Alien 2 hónapja

   jó, hogy nem vagy közgazdász :D

 • Laszlo Garamszegi
  Laszlo Garamszegi 2 hónapja

  Merkel 3 korábbi integrációja sikeres volt.

 • Szabolcs Sándor Czakó

  Ruszkik haza! Amúgy a jobboldal mióta oroszbarát? Nem ők nyomtak el minket egy fel evszadig? Nem ők rendeztek le bennünket 1849-ben? De.

  • 1945Ghost
   1945Ghost 2 hónapja

   Az történelmi emlékezet bizony hiányos,mert amikor a magyar baka taposta idegen országok földjét az mindig rosszul sült el.+Ádám Zempléni

  • Ádám Zempléni
   Ádám Zempléni 2 hónapja

   +Lionheart
   Most akkor megint orosz faszt kell szopni?

  • Ádám Zempléni
   Ádám Zempléni 2 hónapja

   Sajnos a történelmi emlékezet olykor elég rövid. Valahányszor orosz bakancsok taposták a magyar földet abból nekünk jó még nem sült ki és ezután sem fog.

  • 1945Ghost
   1945Ghost 2 hónapja +1

   És ki nem rendezett le bennünket? Talán a Tatár a Török a Német az Osztrák
   a Francia a Román ?

  • Lionheart
   Lionheart 2 hónapja +3

   +Szabolcs Sándor Czakó
   Ez nem kritika volt, hanem zsigeri, szemellenzős oroszellenesség. Persze rádhagyom, ez a te dolgod...

 • Mike Budapest
  Mike Budapest 2 hónapja

  A számok az oroszokkal kapcsolatban ellentétes. Az orosz államadósság a világ rekord alacsony 16% a gdp -hez mérve. Amerikának több mint 100%. Putyin még egyszer abba nem megy bele hogy az összes olaj meg gáz bevételt fegyverkezésre költi. Ha fél éve körübelül megtette hogy csak úgy visszadobjon a fedn-nek több száz millió dollár értékben kötvényeket akkor vajon mennyi pénz lehet az orosz "széfben"? Segítek. Triliárdos összeg. A "csak 1.5% gdp" sem teljesen rossz szám. A 2018 q3 GDP adatok alapján több mint az angoloké több mint a franciáké a németek negatív számáról már ne is beszéljünk és a világ legnagyobb olajkitermelője oroszország. Ezek a tények.

 • Remete Ladi
  Remete Ladi 2 hónapja +1

  „Sok idióta fordult elő
  ezen a konferencián, (pártkongresszuson EU parlamentben) sok nagyképű,
  önelégült idióta - falra tudok mászni ettől a fajtától! A közönséges idiótákkal
  nincs semmi baj, mert szót lehet velük érteni, és jobb belátásra lehet őket
  téríteni. De az önelégült idióták - azok az idióták, akik leplezni igyekeznek
  valódi mivoltukat, mindenféle hókuszpókusszal sikerül is elhitetniük, hogy ők
  az emberiség díszpéldányai - őket egyszerűen képtelen vagyok elviselni! A
  közönséges idióta nem csaló, a közönséges idióta őszinte, a képmutató idióta
  viszont álságos, kibírhatatlan képződmény! Richard P. Feynman, Nobel-díjas


  Hazájukból kiküldött alkalmatlanok, diszsirhelye, gyűjtő helye!

 • Remete Ladi
  Remete Ladi 2 hónapja

  Bartha Miklós:
  Kazárföldön (Kárpátalján) című könyvének megjelenését. „Miért ne hinnők hát el
  Bartha Miklósnak, hogy a kazárságban nagy a szellemi züllöttség és sok az
  erkölcsi meghibbanás? Miért fogadnók kételkedéssel azokat a fejezeteket,
  amelyek a kazárság ravaszságát, kapzsiságát, üzérkedését, a földdel és
  pálinkával, a pénzzel és az élelmességgel űzött uzsoráját támadják. Ahonnan ez
  az elem beszivárgott, az orosz városok gettóiból, nem hozhatott magával, sem
  tisztaságot, sem magasabb erkölcsi színvonalat, sem a testi fáradságnak
  megbecsülését, sem szociális ösztönt, sem kúltúr képességet. (... ) Ami
  antiszociális és kultúr képtelen elem van e barbár tömegben, azt bizony le kell
  róla nyesni, erős és ügyes kézzel. Ady könyv ismertetője!

 • Zsolt Bartha
  Zsolt Bartha 2 hónapja

  Hát srácok az atom az néhány pillanat,a szárazföldi háború viszont láttuk már mennyi szenvedéssel jár,az emberi gonoszsággal elvegyülve még plusz jó náhány minusz.Ne feledjük az egész világ átalakulóban van,és nem a nagy világbéke felé haladunk úgy tűnik,ez carrr.

 • PÉTER SZŰCS
  PÉTER SZŰCS 2 hónapja +7

  De el vagytok ájulva az oroszoktól,aztán mire??????????Nagyapám részt vett a II.világháborúban,ő ott volt,tehát személyesen tapasztalta a dolgokat,mesélt a nagyon bátor oroszokról,akik168.000 tiszjüket lőtték hátba rohamkor,és rettegtek pl. az SS-től,de tudták,ha nem mennek,az agybeteg Sztálin kiirtja az egész családjukat,ezért mentek ,amúgy gyáva szarok nagyapám szerint...........Afganisztán megmutatta,milyen,ha valaki bátran eléjük áll,akkor mit akarnak egy USA ellen?..Ha Hitler nem ennyire hülye,hogy elmentek csak nyári ruhában a nagy orosz télbe,elfújták volna a ruszkikat............az oroszok olyanok,mint a kutya,ha félsz tőlük,morog,de ha belerúgsz,elkussol.................Az USA gazdasági eszközökkel legyőzte a Szovjetuniót,Oroszországot pénzzel talpra állította,mert nagy piac,és azt ,amúgy egy semmi koldus ország lenne,mi etettük anno őket,mert nem volt mezőgazdaságuk sem,semmihez nem értenek a nagy Oroszország álmon kívül............Putyin itt játssza a nagyot,de ő is tudja,hogy már csak egy szuperhatalom van,az USA..................Majd addig pattok,míg rálépnek a fejére,

  • Attila Nagy
   Attila Nagy Hónapja

   Hááát háború esetén szerintem se lenne komoly esélye a oroszoknak egyedül-Kina nélkül-de a USA már úgy elvan adósodva hogy egyszer ez lesz a vesztük.Ha az oroszok egyszer megbasszák a dolárt -petrodollár- euróba is adnak-vesznek olajat-gázt na akkor összeomlik a USA gazdasága 48 óra allatt.

  • PÉTER SZŰCS
   PÉTER SZŰCS 2 hónapja

   +Tamas Olah Màr gyetekkorunkban a Szovjetuniò volt a legnagyobb búzatermelő,ès? Mègis mi voltunk az èlèskamràjuk......az orosz az mindenből nagyot csinàl,de a minősège szar.........majd mindjàrt elhiszem,hogy ők vannak fölènyben egy 10x-es büdzsèjü USA-val szemben,ennyite nem vagyok agymosott szerencsère........nem akarjàk elfogadnide màr nem ők a Janik,soha nem is voltak......ugatnak,ugatnakxde sose harapnak.......ha akkora fölènyben vannakxmièrt nem tàmadnak,mi?Ugye nem azt akarod mondani,hogy bèkepàrtiak????::::::::)))))
   Azèrt nem,mert tudjàk,megszívnàk.....olyanok,mint Orbàn,itthon vetíti,hogy milyen kemèny Brüsszelben,közben meg ott kussol......csak egy adat,a nagy ruszki seregnekb 1 anyahajòja van,USA-nak 22,darabonkènt akkora tűzerővel,mint pl.az egèsz brit
   hadsereg,pedig az sem gyenge
   Oroszorszàg exportàl èlelmet??????Örülnek,ha nem halnak èhen,olyan koldusok,agymostak a Fidesznèl?
   Ja,Magyarorszàg is jobban teljesít.......

  • Tamas Olah
   Tamas Olah 2 hónapja

   Ehhez csak annyit fűznék, hogy az USA katonai szakértőinek elkerekedett párszor a szeme amikor Putyin felvonult Szíria védelmére. Olyan robotrepülőgépekkel támadott az orosz haderő, amiről a felfuvalkodott amerikaiak azt mondták, hogy még legalább egy évtizedig nem lesz nekik. Erre kiderült, hogy 3 éve rendszerben vannak, csak nem verték nagy dobra. A klíma melegedése és a rájuk kényszerített embargó pedig azt eredményezte, hogy az amúgy is gyorsan fejlődő mezőgazdaságuk mostanra exportra is tud termelni. 2018-ban a mezőgazdaság kivitele meghaladta a fegyver exportjuk értékét és a világ legnagyobb búzatermelőjévé váltak. Szóval amit a nagyapád látott, az régen volt.

  • Komora Vajk
   Komora Vajk 2 hónapja

   Ásd bele magad jobban. Oroszország már nem tényező. Bármihez pénz kell nem lehet már halálba küldeni az egész országot azzal már nem nyersz. Hollandia megvan? Majdnem kiteszi a teljes Orosz gazdaságot. Na ezért mondtam, hogy Oroszország már nem tényező.

  • Roland Szikszai
   Roland Szikszai 2 hónapja

   :D de abból a "töltetből " nem egy van hanem több ezer. :D És van még más alapanyag is.Meg vannak a szakembereik is azért mert nem látod a híradóba, nekik is megvan a maguk "51-eskörzete". +Komora Vajk

 • x1 Borzi
  x1 Borzi 2 hónapja +2

  Harmadik világháborút senki sem akar, ez igaz. Ettől még lesz. És az oroszok nem fognak jól kijönni belőle. Nem is annyira az amcsiktól kell tartania, hanem a "kebelbarát" kínaiaktól.

  • x1 Borzi
   x1 Borzi 2 hónapja

   +Tamás Török Ez az.

  • Tamás Török
   Tamás Török 2 hónapja +1

   +x1 Borzi Na, ez aztán biztos.

  • x1 Borzi
   x1 Borzi 2 hónapja

   +Tamás Török Az, hogy a pakisztáni kormányban egy adott pillanatban mennyire elvakult muzulmánok vannak éppen, az majd csak akkor derül ki, ha már ledobták azt a dögöt, attól tartok. Maradjunk annyiban, hogy nem egy életbiztosítás a szomszédjuknak lenni...

  • Tamás Török
   Tamás Török 2 hónapja

   +x1 Borzi Dehogynem! Kormányszintről beszélünk remélem! Az elvakult muzulmánok akarata egy dolog. Tudnak terrorcselekményeket végrehajtani, de atomot Indiára nem.

  • x1 Borzi
   x1 Borzi 2 hónapja

   +Tamás Török India szándékairól jelent valamit. Pakisztán szándékai azonban nem ugyanazok.

 • janos enekes
  janos enekes 2 hónapja

  En azert kivancsi lennek, hogy merne-e ukrajna valamit tenni ha a magyar hadsereg egy resze bevonulna harckocsikkal Karpataljara-mivel közel EZER evig magyar föld volt, /es Lengyelorszag volt a szomszed nem Ukrajna/ a SZU lopta össze össze maganak a II.vilaghaboru utan. Hiszen Mo.- Nato tag vagyunk, igy elvileg ukrajna nem reagalna pl, bombazasokkal. Elvben ja.
  De en mondom nektek, hogy a nagy büdös Nato ugyanugy cserben hagyna bennönket mint 56 ban .
  EGYEDÜL az OROSZ tamogatassal kapnank vissza -legalabb- Karpataljat ahol elkezdhetnenk kb 15ezer Km2-en erdöt ültetni...

  • Ferenc Kovács
   Ferenc Kovács 2 hónapja

   harckocsik? ez vicc? ja és ha visszakapnánk Kárpátalját 120 ezer magyarral, azzal együtt járna még 2 millió ukrán is...

  • Роберт Фанта
   Роберт Фанта 2 hónapja

   Janos. mernel bunyozni ha valaki tartana a gatyadat mi?

  • Ádám Zempléni
   Ádám Zempléni 2 hónapja

   +Hock Krisztian
   Ez az, hogy csak volt. De már nincs.

  • Ádám Zempléni
   Ádám Zempléni 2 hónapja

   +Tamás Török
   Magyar hadsereg se nagyon van.

  • Hock Krisztian
   Hock Krisztian 2 hónapja

   magyar hadsereg... ez jó volt :D

 • nyúl béla
  nyúl béla 2 hónapja +17

  Egy biztos: a Nyugat az utolsó ukrán katonáig harcolni fog az oroszok ellen

  • Ildikó Kocsiné Méhes
   Ildikó Kocsiné Méhes 2 hónapja

   +kayse75 A magyar haderőnek, vezérkarnak fogalma nem volt , hogy mit is kellene csinálnia. Nem volt olyan állapotban. De ez bonyolultabb történet, hogy itt pár mondatban le lehessen írni.

  • 1960imi
   1960imi 2 hónapja

   +Zsolt Ábrahám A török nem 100 évig volt itt és nem a teljes magyar területen.Egyébként a töröknek nem volt baja a magyar nyelvvel.Pár európai nép már eltöröltetett a történelem folyamán. Nem ártana azért némi történelmet is olvasnod mielőtt frázisokat írogatsz. Én nem aggódom, ezt honnan vetted? De. Ha azért utána néznél komolyabban a magyar történelemnek akkor látnád , hogy a mai magyarok jó kétharmad része nyugatról betelepített népesség csak már elmagyarosodott ill. az évszázadok folyamán magyarosította a nevét. Többször is volt nagyobb arányú betelepítés. Nagyon sok mai létező helység kihalt és utána újra lett telepítve sváb, morva stb. lakosokkal.Ess azért neki a magyar történelemnek bátran.Akár a Te családodban. Ott is lehet bármi az őseid között. Ami nem szégyen. Mondjuk az Ábrahám név sem egy echte magyar név.

  • Zsolt Ábrahám
   Zsolt Ábrahám 2 hónapja

   +1960imi Török 100 évig volt itt mégis beszéljük a magyar. Europai népeket nem lehet leigázni és eltörölni a föld szinéröl. Se a Romai, se Napoleon, se török, se orosz nem volt és nem is lesz képes, csak megszállni tudja, ami költséges. Több mint 1000 éve az öshonos népek se tudták a Magyarokat kitenni, ne aggodj :D

  • 1960imi
   1960imi 2 hónapja

   +Gábor Martin Mi rémlik? 1848-ban nem volt orosz haderő az ország területén. Ha hülye vagy minek írsz?

  • Gábor Martin
   Gábor Martin 2 hónapja

   +1960imi 1848Rémlik?

 • Lajos László
  Lajos László 2 hónapja +65

  Olvasom a hsz-okat... Itt csak az a gáz, hogy az ukránokat azok a nagy nyugatimádók védik, akiknek az emberi jogok, a szabadság és a demokratikus értékek mellett kellene kiállniuk, amikor a jelenlegi ukrán rezsim mindennek a szöges ellentéte. Csalók, maffiózók, gyilkosok gyülekezete, akiket a "nagy nyugat" csak azért tart lélegeztetőgépen, hogy tudjon Oroszországgal baszakodni. PERSZE, HOGY NEM TETSZIK NEKIK AZ, HOGY Oroszország ismét világhatalom lett. Nem tetszik nekik, hogy nem egy alkoholista jelcin van a "trónon", hogy nem a Wallstreet diktál nekik. Aztán végképp fáj, hogy a Krímet "lenyúlták" az oroszok, ugye? Porosenkóék beígérték Nato bázisnak, azért a sok milliárdért, amit a Majdanonkirobbantott puccsért kaptak. A fizetett orvlövész gyilkosokért, a jacenyukékért, meg a többi gazemberért....
  Sajnos itt sok embernek teljesen vörös köd üli meg a szemét, de nekik hiába is ír az ember tényeket, vakok....

  • asher bar-lev
   asher bar-lev Hónapja

   you write this for me fuckin' asshole invader!!?? go home!!+russ1703

  • russ1703
   russ1703 Hónapja

   You are Putin's anuslinger and dicksucker. Go in the Moskow to wash putin's watercloset, motherfucker.

  • asher bar-lev
   asher bar-lev 2 hónapja

   +Ádám Zempléni YKPAJIHA regebbi mint az orosz!!az igazi allam abban a tersegben YKPAJIHA es BIELORUSSIA

  • Kakuk Tamás
   Kakuk Tamás 2 hónapja

   Te vagy hülye Szántó de nagyon ! Tudod mit , Menjél el szántani , ahhoz talán több tehetséged van ! +András Szántó Szántóbangyi

  • Kakuk Tamás
   Kakuk Tamás 2 hónapja

   László ez remek hozzászólás volt ,mindenben egyet értek veled , bár én Porosenkót csak nemes egyszerűséggel PORBAFINGÓNAK hívom !

 • Bill Toth
  Bill Toth 2 hónapja

  Nográdi Te nem tudsz semmit sötét vagy

 • Janos Brellos
  Janos Brellos 2 hónapja

  Oroszok 60 Milliarden költenek a hadseregre a NATO 300 Milliarden USA nelkül. USA 700 Milliarden. Tehat NATO 1000, az Oroszok 60. Evröl evre. Ki az a hülye aki elkepzeli hogy Putin a NATO-t megtamadja. Az Oroszok megelegednek azzal, hogy ha a NATO tamadna valaszul megsemmisitik az USA t

  • Ádám Zempléni
   Ádám Zempléni 2 hónapja +1

   +Tibor Németh
   Mert sokan ennyire szeretnek orosz segget nyalni. Abban reménykednek hátha visszahozzák a Kádár rendszert, mert az milyen fasza volt már.

  • Tibor Németh
   Tibor Németh 2 hónapja +2

   Miért is kell jobban szeretni Putyin diktatúráját, a ruszkikat, akik életszínvonala a béka segge alatt, akik mindig ellenségeink voltak, pusztítottak minket, mint a nyugatot, ahol tízszer emberibb színvonalon lehet élni?

 • John Aybier
  John Aybier 2 hónapja

  13:42 Mennyire veszik elő a magyarkártyát? Hát amennyire utltizni vagy snapszerozni akarnak :D Ne gajdíts Ottó LMAO!

 • John Aybier
  John Aybier 2 hónapja +4

  Ez totál baromság, mire az orszok Kijevbe érnének Moszkva a sárga földig lenne rombolva atomtöltetek által. Ezt Putyin is tudja, éppen ezért nem szállta meg eddig Ukrajnát.

  • John Aybier
   John Aybier 2 hónapja

   Anno Lengyelországról is ezt gondolták, csakhogy ahogy az a történet sem Lengyelországról szólt, ez sem Ukrajnáról szól.

  • Anton Szergejevics Jakovlev
   Anton Szergejevics Jakovlev 2 hónapja

   És akkor belelógott a keze a bilibe és fel tetszett ébredni...vagy még tentikézik és hülyeségeket álmodik?

  • Lajos Zsédely
   Lajos Zsédely 2 hónapja

   Ukrajnáért egyetlen amerikai katona sem fog meghalni, és egyetlen amerikai várost sem fognak beáldozni. Atömtöltetük ugyanis nem csak az amerikaiaknak van!

 • 320wrx
  320wrx 2 hónapja +29

  "Ukrajna minden vezetése csalt, lopott, hazudott és korrupt volt..."
  Miért nálunk nem ez van? A jelenlegi szemét banda viszi a prímet!

  • 320wrx
   320wrx 2 hónapja

   +István Pintér
   Sajnos valóban nincs egységes ellenzék, így valóban nehéz konkrétumot mondani, hogy kire kéne szavazni.
   Az viszont minden normálisan gondolkodó értelmes ember számára egyértelmű kell legyen, hogy kire nem szabad szavazni. Ez pedig a fidesz!
   Aki őket támogatja az pártolja a lopást, a gátlástalanságot, a demokrácia ellenességet, az oktatás és az egészségügy leépítését, Európa bomlasztását, a kelethez és a balkánhoz húzást Európa helyett stb.
   Mivel ezt nem látják, ill. nem érdekli őket, így ezek egy buta, megvezetett, primitív népség!

  • István Pintér
   István Pintér 2 hónapja

   +320wrx Fogtok változtatni... bla bla bla.... Aztán mikor, és eddig miért nem tettétek meg? Annyit kiböffenthetnél már végre abból a fene nagy intelligenciádból, hogy ugyan kire cseréled majd le a Fideszt? Ezért nem jött össze a tüntike a választások után. Mert az ellenzékben nincs egység. Egy pártot képtelen vagy megnevezni, csak álmodozol a "szakértöi kormányról". Álmodjál csak tovább csipkerózsika...

  • 320wrx
   320wrx 2 hónapja

   +István Pintér
   Gyűlöleted mindig is a fidesz keltett, csak ennek megértéséhez kéne némi intelligencia.
   Hidd el fogunk rajta változtatni és akkor a fideszes csürhe nagyot fog szívni!
   Egy ilyen orbánhoz hasonló figurát rosszabb helyen lámpavasra húznának. Itt én megelégednék azzal, ha ő és bandája teljes vagyon elkobzás mellett börtönben rohadna élete végéig. Egy hazaáruló mocsoknak ez a minimum!

  • István Pintér
   István Pintér 2 hónapja

   +320wrx A szavazati jog mindenhol a világon állampolgársághoz, és nem állandó lakcímhez kötött. Nagyon helyes hogy a Fidesz visszaadta azoknak az embereknek a magyar állampolgárságát, akiktöl (vagy a felmenöiktöl)1921-ben elvették. Megtehette volna ezt fletó is, de ö inkább a saját nemzetünk gyülöletére próbálta rávenni a magyarokat. Nem jött neki össze, pech... Neked ez a választási csalás a rögeszméd??? Érdekes, valahogy sem az ellenzéki pártok, sem a megfigyelök nem beszéltek ilyesmiröl, föleg nem tudták volna bizonyítani. Te persze tudod honnan fúj a szél. Hát persze... Azt hogy a te kicsi gyomrod mitöl forog, egyedül a te problémád. Ha nem tetszik, változtass rajta ha tudsz. Nekem tökéletesen megfelel minden így ahogy van. :-)

  • 320wrx
   320wrx 2 hónapja

   +István Pintér
   Már megint nem érted a lényeget vagy csak játszod a tudatlant?
   Az a lényeg, hogy senki nem szavazhatna ott, ahol nem él életvitel szerűen és nem is ott született.
   Mivel nem viseli a szavazásának következményeit.
   Gondolom tudod nagyon jól, hogy ez a szemét fidesz csak azért ad szavazati jogot a határon túli magyaroknak, mert tudja, hogy rájuk szavaz a sok majom. Na ezektől azonnal megvonnám a szavazati jogot!
   Gondolom te is azért élsz külföldön, mert itt olyan jól éltél. Az a legszánalmasabb, amikor valaki vizet prédikál és bort iszik. A külföldön élő fideszesektől felfordul a gyomrom!
   A csalások sorozata meg egyértelmű, persze nem mindenkinek, de ott tudjuk merről fúj a szél.

 • József Józsi
  József Józsi 2 hónapja +3

  Vén hülye 😂
  A végen azért egy kis migráncsozás belefért !!

 • Gábor Balázs
  Gábor Balázs 2 hónapja

  Sanjnos, azt bufogi, amit a NER elvar, ide jutottunk.

 • RisingStarOfKorea
  RisingStarOfKorea 2 hónapja +21

  Ha az oroszok Kijevben reggeliznek, akkor Bukarestben ebédelnek és Pesten vacsoráznak. Szal ne örüljetek

  • stp pollte
   stp pollte 2 hónapja +1

   korea! anyád örülne ha őt basznák az ukránok mi?

  • Chabbix Avatar
   Chabbix Avatar 2 hónapja +2

   Mert az efféle "kolera" of rising star féle szaroknak, mint a vargával együtt te is vagy, jobban esne a Netenjahúúú és Godfried-féle agresszor gyilkosok büdös seggét nyalni ! Szal pakolj a bőröndödbe 2 napi ruhát és élelmet, azt húzz innen Magyarországról a pixába! Vissza Izraelbe!

  • Csaba Varga
   Csaba Varga 2 hónapja +1

   és ebből Budapesten örömmel fogadja őket a vezetés!

  • Goldberg Bill
   Goldberg Bill 2 hónapja +4

   Az lehet hogy így van, de USA hamarabb viszi Európát háborúba... Simán megteszik minthogy német orosz összefogás legyen, szal ne örüljetek vagy egyik vagy másik előbb utóbb megcsinálja a szart

  • Vinkovics Ádám
   Vinkovics Ádám 2 hónapja +6

   Hiaba mondod ezeknek melyalomba vannak sajna..

 • Al Capone
  Al Capone 2 hónapja

  Ezt már mondta régebben is nógrádi úr ❗️🤷🏻‍♂️

  • Zsolt Sátori
   Zsolt Sátori 2 hónapja

   Lehet talán pont attól hiteles nem? Hogy ugyanazt mondja. Szokatlan talán?

 • Pal Kaposi
  Pal Kaposi 2 hónapja +6

  oroszország szinte teljes bevétele nato országokból származik, ezért csak akkor háborúzna ha közvetlen fenyegetés érné, akkor sem bírná sokáig, mondjuk talán egy kölcsönös atomcsapás még beleférne...

  • Zsolt Ábrahám
   Zsolt Ábrahám 2 hónapja

   Kina pajtás, Kina :D Jelenleg pénzben Kina diktál, mert ö látja el mindennel a Föld bolygó. Gép amin online irkálsz Kinában gyártották 90% tuti :D

  • Chabbix Avatar
   Chabbix Avatar 2 hónapja

   Palikám! Neked minimum valamiféle elmegyógyintézet zárt osztályán lenne a helyed! Működik még néhány, ahol az agyi elektrosokk napi penzum! Akár a maradék életed végéig ott élhetnél! Kaja, pia, kikötözés, rácsos ágy ingyen! Néha nő is akad! Fontold meg! Jó világ! Nem ígérek semmit, de igyekezlek efféle műintézménybe mielőbb bejuttatni!

  • Pal Kaposi
   Pal Kaposi 2 hónapja

   szerintem a nato hadműveleti térképeken már úgysincs jelezve magyarország, csak nyugat-románia...

  • Tamás Török
   Tamás Török 2 hónapja +2

   A baj az, hogy abba mindannyian beledöglenénk.

 • saddsadsa
  saddsadsa 2 hónapja +3

  Vagy ha akarják Budapesten, Viktorral egy asztalnál!

 • nagy laszlo
  nagy laszlo 2 hónapja +5

  Nógrádi ismét bizonyított.Kiváló és független szakértő.

  • Ferenc Kovács
   Ferenc Kovács 2 hónapja +1

   +Csaba Varga a tényektől független szakértő.

  • Csaba Varga
   Csaba Varga 2 hónapja +6

   "Kiváló és független szakértő."
   a 4 szóból max az ÉS az igaz :D

 • István Tamási
  István Tamási 2 hónapja +5

  A Nógrád úr egyszerüen szólva, kib@szotul igaza van!

 • #yokos
  #yokos 2 hónapja +2

  Nógrádit órákig tudnám hallgatni! 👌
  De ez a buta, ex- munkásőr, komcsi gajdics, annyira irritál, nem is értem mit keres egyáltalán a stúdióban?! 🤬😡

  • MocsKos EnCio
   MocsKos EnCio 2 hónapja

   +Ernest Decsi űtni kell vasat lényeg kell a zsozs van az pénz.

  • Ernest Decsi
   Ernest Decsi 2 hónapja +2

   Valóban, erről az emberről még a TV-n keresztül is lerí, hogy valami nincs rendben nála.

  • whistle194
   whistle194 2 hónapja +2

   +Bálint Valter Nem buta, hanem egy ostoba komcsi.

  • Bálint Valter
   Bálint Valter 2 hónapja +1

   Na,nem is buta! Nagyon okos,és nagyon jól látja a dolgokat. Nézzen meg egy Angard részt,úgy oltogatja a libsiket.😂

 • Kertész Kristóf
  Kertész Kristóf 2 hónapja

  Egy...kettő...csipkebokor vessző.

 • csvegso
  csvegso 2 hónapja +18

  biztonságpolitikai bohóc

  • Gulyás Mátyás
   Gulyás Mátyás 2 hónapja

   +Zsolt Ábrahám Ön vajon mennyit ért a külpolitikához? Ön vajon mennyi időt tanult külföldi titkosszolgálati dolgozókat oktató intézményben? Sokkal jobban ért hozzá, mint nagyon sok egyszerű ember.

  • Zsolt Ábrahám
   Zsolt Ábrahám 2 hónapja

   Nográdi inkább filozofál, mint valoban értene a biztonságos politikához.

  • Csaba Varga
   Csaba Varga 2 hónapja

   +Gulyás Mátyás ezek is oylan köpedelem emberek,mint a fidesz szektás orbánimádói.

  • Gulyás Mátyás
   Gulyás Mátyás 2 hónapja

   +Csaba Varga Hosszú lenne felsorolni, hogy mit tartok relevánsnak. Tudja, én láttam évekig betelefonálós műsort az ECHO TV-n és az Hír TV-n. Ha csak egy erősebb felszólítás (pl. meg kellene Gyurcsányt, Bajnait ölni vagy öletni) elhangzott, a műsorvezető a telefonálót rögtön kikapcsolta és a saját valamint a csatorna nevében elnézést kért a nézőktől. Ezt az ATV-s műsorvezetők nemhogy nem teszik meg, még sokszor bólogatnak is az elhangzottakhoz. Amikor egy adott ATV-s betelefonáló a felbujtásának elhangzása előtt világossá teszi, hogy ő egyébként a DK-t, az MSZP-t vagy éppen a Jobbikot, LMP-t támogatja, akkor miért is beszél ön arról, hogy ezt a Fideszesekről hallotta?
   Éppen néhány hete belehallgattam egy ilyen műsorba. Egy idősebb betelefonáló asszony a következőt mondta (megpróbálom szó szerint idézni):
   'Le kell lőni az összes fideszest! Hajrá Gyurcsány!'
   Megkérdezhetem Önt, hogy Gyurcsány Ferenc mióta Fidesz-es? A Gyurcsányt támogatók, mióta Fidesz szavazók?

  • Csaba Varga
   Csaba Varga 2 hónapja

   +Gulyás Mátyás
   nem hallgatok atv betelefonálós műsort.
   fidesz oldalról hallok ilyeneket, az nagyon ijesztő és szomorú.
   meg klubrádión, de az tökre kulturált hangnemben folyik le.
   mi az, amit olvasva relevánsnak tart?
   az atv-ről írt cikk full valós sajnos, a fidesz megvette kilóra, a műsorvezetők ellenzékiek, a tulajdonosi kör nem az, a fidesz tudja, hogy minden médiumot fullra nem zabálhat fel, ezért van megállaopdva pár kirakat túlélővel - atv, népszava.

 • Gábor Pahocsa
  Gábor Pahocsa 2 hónapja +1

  Hu de meghiztal Szentesi Zoldi! a mi penzunkbol elsz jol...

 • Csaba Berkics
  Csaba Berkics 2 hónapja +1

  Én nem politizálok!!!!! Mi a faszom van itt???????CSU, CDU, SPD. ÉS EZEK UTÁN JÖN CCCP. KÖSZÖNÖM

 • KülMûvZás Christyan

  Vagy Budapesten...0|:-)

 • Ernest Decsi
  Ernest Decsi 2 hónapja +1

  Milyen fura dolgok vannak az Echo TV-ben. Van, amikor Nógrádi mellett van még egy ember, tehát van, amikor két szakértő van, most pedig egy szakértő és két kérdező. Szerintem röhely :-)

  • Csaba Varga
   Csaba Varga 2 hónapja

   ez a vén bohóc mindenképpen az

 • uborka1956
  uborka1956 2 hónapja +2

  Nógrádi csak rosszat mondott az ukránokról, Szíjjártó meg kiáll az ukránok mellett. Ja, mert a magyar kormány hülyékből áll. :)))

 • serpens8
  serpens8 2 hónapja

  Hát, nem tudom, de az oroszok elfogott kommunikációja nem arra utal, hogy egy váratlan behatolásra reagáltak. huclip.com/video/nzusctl5tgo/videó.html

 • uborka1956
  uborka1956 2 hónapja

  Ha így folytatódik, olyan lesz ez Oroszország, mint a Föld legnagyobb állatkertje, csak itt az állatok őrzik a saját kifutójukat és ketrecüket.

  • uborka1956
   uborka1956 2 hónapja

   +Chriss Kovacs : Nincs köztünk vita.

  • Chriss Kovacs
   Chriss Kovacs 2 hónapja

   Az állatkertekben is állatok őrzik a sajátjukat....vagy próbálj meg bemászni egy vízilóhoz hogy a tigrist meg a többi macskát ne is említsem:D

 • Андрюша Ющинский

  A r uszki elkövetők és hitvány kis csatlósaik csak az hajlamosak elfelejteni, hogy az ellopott Kirim körüli vizek ukrán fenhatóság alá tartoznak.
  a ruszki bandita-államnak köze hozzájuk nulla - azaz SEMMI xD

  • Erzsébet Kiszel
   Erzsébet Kiszel 2 hónapja

   +Роберт Фанта Krím már hazatért,eljön majd a mi idönk is meg a lengyeleké is.Isten úgyis eléggé büntet benneteket,buta,korrupt kormányotokkal.

  • Роберт Фанта
   Роберт Фанта 2 hónapja

   Gyere ved vissza ha van merszed.

  • Erzsébet Kiszel
   Erzsébet Kiszel 2 hónapja +5

   Semmi közötök a Krimhez,az Oroszországé volt mindig Aljosa,Kárpátalja meg az ezeréves Magyarország területe.Nektek ott van Kijev és környéke.

 • Leonor Soproni
  Leonor Soproni 2 hónapja +8

  Hogy Merkel németország nagy baràtja az nem lehet észre venni!!

  • Gábor
   Gábor 2 hónapja

   végül Ilse Aigner lesz a befutó

  • Gabor Miltner
   Gabor Miltner 2 hónapja +1

   +Nagyon Nagy nem az ő népe.

  • Nagyon Nagy
   Nagyon Nagy 2 hónapja

   +György Vilmos *migránsokkal *népét *fosztja

  • László Solti
   László Solti 2 hónapja +2

   Annyira barátja, hogy jelenleg éppen a világhírű német autóipart teszi tönkre!

  • György Vilmos
   György Vilmos 2 hónapja +3

   Még hogy ő Németország barátja , ez jó… és még is a migránsokal szelfizik, a saját népet fosztya ki, teszi tönkre…a francia Makaronival.. ..

 • Leonor Soproni
  Leonor Soproni 2 hónapja

  Tudják hogy az EP egy nagy összeget fizetet Ukrànnak???!!

 • Gergő Szabad
  Gergő Szabad 2 hónapja +29

  Nincs az a kérdés a világon, amiről Nógrádi György ne terelné át a beszélgetést a német belpolitikára.

  • kayse75
   kayse75 2 hónapja +1

   +Lionheart Naná :)

  • Lionheart
   Lionheart 2 hónapja +1

   +kayse75 Jólfésült?

  • kayse75
   kayse75 2 hónapja +1

   +Lionheart Na és ,nekem is egy volt német kancellár van a falamon :)

  • Csaba Varga
   Csaba Varga 2 hónapja +5

   de tuti lenne benne egy kis finom putyin szopkodás

  • Lionheart
   Lionheart 2 hónapja +14

   Odáig van a németekért. Nem lenne meglepő, ha megtudnánk, hogy a nappaliját a Vaskancellár portréja, meg a Reich térképe díszíti.

 • Jugoslav Subotić
  Jugoslav Subotić 2 hónapja +3

  Tanàr ùr. Eljött az idő hogy visszajöjjön Selcère. Megigèrte. Doro nam došao stari!!

  • Tamás Török
   Tamás Török 2 hónapja

   Néha a nagy Albániáról vizionál 15-20 éven belül. Ezt annyira kirészleteztetném vele!

 • Arkadaşlar Harikadır TV

  Köszönjük ezt az alapos kielemzést.
  Tanár Úr ma is tökéletesen felkészült, mint mindig!

  • kayse75
   kayse75 2 hónapja

   +Csaba Varga oké mit ferdített és mit kamuzott?

  • 1960imi
   1960imi 2 hónapja +1

   Semmi különösebbet nem mond csak összegez.

  • Csaba Varga
   Csaba Varga 2 hónapja

   az nem zavar, hogy ez a vén hülye mindig ferdít és kamuzik?

  • Hajrà Fradi!
   Hajrà Fradi! 2 hónapja +7

   +József Szalai Te meg magadat ! Te orbánfób gyökèr !!

  • József Szalai
   József Szalai 2 hónapja +3

   mehet leszopni a putyint

 • Károly Horváth
  Károly Horváth 2 hónapja +70

  Bírom ezt a Nógrádit nagy arc remélem az oroszok szétrúgják az ukránok seggét

  • Werner Reiner
   Werner Reiner 2 hónapja

   +Zhenya Wich És ha jól emlékszem idáig még semmilyen agyalása nem jött be....a legjobb állás

  • Zhenya Wich
   Zhenya Wich 2 hónapja

   Azért, szeret ilyen hír műsorokba járni, mert tele fingja a studiót,, és közbe elmondhatja, a spekulációit ! az adott témáról.. Minsenki utálja.. csak meg hívják mert ,, nézetség miatt 4 :D xD

  • Werner Reiner
   Werner Reiner 2 hónapja

   Egy valag pénzt kap Orbánéktól meg a franc tudja még kiktől a Spöttlével együtt, ugyanazt előadja más - más műsorokban még egy rakat pénzért.Annyiért már lehet nagy arc ...

  • Daniel M
   Daniel M 2 hónapja

   von Döbrögi te jobban értesz hozza ? Mennyit keres ? Ki fizeti ? Eszed annyi amennyi a mondandod ...

  • 1945Ghost
   1945Ghost 2 hónapja +1

   Azért túlzásokba ne essünk mert, én is halandó vagyok, sőt sokat hibázok+Tamás Kulcsár mint általában az emberek!

 • csaba lászló
  csaba lászló 2 hónapja +4

  Nógrádi ismét elmagyarázza az általuk csinált világ dolgait... Szánalmas... Merkel tévedett mi? Hát persze a politikában főleg ilyen szinten ez mindennapos nem?! Kinek hazudoztok?! Nem kívánom, de a sok kis Jezsov, meg Jagoda ismét futni fog... Hazug pribékek...!

 • لا تستخدم جوجل مترجم!

  Tehát porosenko egy mocskos hazaáruló!

  • لا تستخدم جوجل مترجم!
   لا تستخدم جوجل مترجم! 2 hónapja

   +Janos Ossi Ha ez célzás volt, akkor benézted papi, mert nem vagyok muszlim! :D

  • Ádám Zempléni
   Ádám Zempléni 2 hónapja

   +Janos Ossi
   Sztálin megpróbálta a 30-as években a holodomor keretében.

  • Janos Ossi
   Janos Ossi 2 hónapja

   az egész ukrán nép egy tetves áruló banda és mindet ki kell irtani,mondjuk a muszlimokat is

  • Chabbix Avatar
   Chabbix Avatar 2 hónapja +2

   Arab Gyerek! Még annál is sokkal rosszabb!.... Ha ma is élnének, még Sztalin elvtárs és Hitler úr is tanulhatna tőle új, manapság divatos holmi "szociálista", s úgynevezett európai "demokratikus", politikai fogásokat! Olvasd el Orwell: Állatfarm, vagy 1984 c. könyvét! A gyurcsány(i) haverjához méltón, csak egy tipikus röfögő-böfögő disznó ez az Európától idegen, az ukrán zsidó-kommunista trágyadombról szalajtott Porbafingó milliárdos bűzgödör! ......Ádám Zemplénivel abszolút egyet értve!

  • Ádám Zempléni
   Ádám Zempléni 2 hónapja +7

   Porosenko nem árulta el a hazáját, mert egy zsidó féreg, akinek Ukrajna nem a hazája.

 • Csaba Bereczki
  Csaba Bereczki 2 hónapja +1

  Merkel hibája hogy kezetfogott orbánccal!!

 • Tamas Stiener
  Tamas Stiener 2 hónapja +3

  Ezt a reggelizos dumat mar 2015 ben elsutotte a “tanar ur” ( kommentbe irja be valaki hol volt tanar, horgasz egyesulet meg baba-mama klub nem er )

  • Ádám Zempléni
   Ádám Zempléni 2 hónapja

   +Great Leads
   Pont te vetíted ki másra a faszságaidat. Azt hiszed, hogy itt valaki lehetsz, mert össze-vissza hazudozol és ha valaki ezt nem hiszi el, akkor ki vagy akadva. Nyomorult faszkalap. Amúgy nagy összeggel mernék fogadni, hogy jártasabb vagyok a cégjogban, mint te valaha is leszel. Segítek: attól mert egy cégben portás vagy minimálbérért, nem jelenti azt, hogy az a tiéd. Nem kell ide bemásolnod semmit, mert ami nem létezik, azt nem is lehet.
   Nem mozdítod a kisujjadat, mégis tovább ontod magadból a baromságokat. Gratulálok.

  • Great Leads
   Great Leads 2 hónapja

   +Ádám Zempléni A lelektan egyik fontos alaptorvenye, hogy az ember a sajat maga eletet es korulmenyeit vetiti masokra, es a kornyezetere. Arrol en nem tehetek, hogy te egy szar, sajat magaval meghasonlott, sikertelen, luzer buzerans faszkalap vagy, aki mindenkirol azt hiszi hogy ugyanolyan senkihazi, tehetsegtelen, ertektelen nulla,mint o maga. Tudom hogy ez szamodra hihetetlen, te leteznek sikeres emberek is, nemcsak olyan tehetsegtelen, lecsuszott, szart sem ero senkik mint te. A te velemenyed annyit sem jelent, mint a kutyaszar a reten. Ha jelentene, bemasolnam ide mindket cegemrol a a cegbirosagi adatokat, de te annyit sem ersz hogy a kisujjamat megmozditsam. Helyette szanakozva, es helyenkent mosolyogva olvasom amit idehanytal, te embernek nem nevezheto artany, es hogy teged idezzelek, a kurva anyád verd volna agyon, amikor a világra szart egy ilyen mocskos embernek nem nevezhető hulladékot. Na tobb idot nem szanok rad, idefoshatod a baromsagaidat, a kutyat nem erdekli a hulyeseged innentol.

  • Ádám Zempléni
   Ádám Zempléni 2 hónapja

   +Great Leads
   Mi a kurva anyádat pattogsz, itt te idegbeteg faszkalap? Az a bajod, hogy nem vettem be a nevetséges, szar mesédet? Leszarom a youtube videót, amiben Nógrádi a saját maga forrása. Az amerikai fél által hitelesített, dokumentált infót mutass, te buzi. Gondolom az amerikai cégvezető úrnak, aki ilyen kapcsolati tőkékkel rendelkezik, ez nem lehet akadály. Ja, hogy csak egy hazudós, pocakos, fogatlan, olcsó sörtől bűzlő idénytelen, idegbeteg, agresszív faszparaszt vagy, aki itt éli ki magát? A kurva anyád verd volna agyon, amikor a világra szart egy ilyen mocskos embernek nem nevezhető hulladékot.

  • Great Leads
   Great Leads 2 hónapja

   +Ádám Zempléni Na ide figyelj te szarhazi faszkalap. Tobb szaz HUclip videot kellene atneznem hogy megtalaljam a keresett infot, ami tobb oras munka. De ra fogom szanni az idot te szardarab, akkor remelem nem fogsz kussolni, es beismered mekkora fasz voltal. A vasalozsinorodat pedig dugd fel a seggedbe.

  • Ádám Zempléni
   Ádám Zempléni 2 hónapja

   +Great Leads
   Aha. Én meg Erzsébet királynő és a dalai láma vagyok egy személyben. Látom Gyuri bácsitól nagyon jól eltanultad a mesemondás tudományát, azért is rajongsz érte ennyire. Olyan kurva elfoglalt vagy, de azért a kamu faszságaid ideokádására van bőven időd. Akkor lenne 5-10 perced, hogy hiteles forrást mutass, ami megerősíti Nógrádi sztoriját és amit nem ő maga talált ki.
   Ebben éled ki magad, hogy össze-vissza hazudozol itt a virtuális térben? Ettől most jól érzet magad? Eltereli a figyelmedet a minimálbéres, szalag mellett ácsorgó melódról, te hazudós szarházi? Egy vasalózsinórral fogom kiverni belőled az igazat.

 • Antonia Toschnár
  Antonia Toschnár 2 hónapja +45

  Az oroszok azt mondtak, ha a hataraikkal szorakoznak a nyugatiak, akkor Berlin es Washington fustolni fog. A magam reszerol nagyon orulok, hogy a Krim nem a mohamedanoke lett, hanem az oroszoke. Nem orulok, hogy Ukrajna olyan amilyen. Talan jobb kett volna ha ottmaradnak ahol voltak.

  • Janos Ossi
   Janos Ossi 2 hónapja

   +gregor8211 a golodomort egy ukrán párttitkár tolta ,

  • Janos Ossi
   Janos Ossi 2 hónapja

   +Alien tatárok élnek ott és ukrajnát el kell pusztitani,

  • Zsolt Ábrahám
   Zsolt Ábrahám 2 hónapja

   +Najóvanhadjadmosmán Inkább az Nyugati nyomor mint a Keleti. Utaz el Washington és Kijev, besszélges ott emberekkel. Láss világot a saját szemeddel.

  • Zhenya Wich
   Zhenya Wich 2 hónapja

   +Istvánné Csizmadia Akkor a te fejecskéd is füstölni fog ujra ;) ne agodj .) ostoba vén aszony ! :D

  • gregor8211
   gregor8211 2 hónapja

   Az USA-ban a Federal bank nyomtatja a pénzt, vagyis másnéven a Rotschild-bank. Minden dollár-bankjegyet másfél dolláros kölcsönért adnak az államnak, ami így (pénzért-pénzzel) fizet adósságspirálba keveredik. Amúgy egy szóval sem mondtam, hogy az USA különb lenne, mint Oroszország, csakhát a módszerei finomabbak. Nekünk, Európa lakóinak mindenképpen egy európai egységbe kell tömörülnünk, ha nem akarunk elpusztulni. És ennek szempontjából szóba sem jöhet sem az USA, sem Oroszország, mert mindkettő csak gyarmatot lát az öreg kontinensben. Ezért írtam le neked a régebbi hozzászólásomban azokat a tetteket, amiket az oroszok csináltak, tehát ilyen hatalomnak ostobaság a pártját fogni. Brüsszel sem tökéletes, meg a Berlini politika sem, de valamennyivel elfogadhatóbb, emberségesebb, mint a többi.

 • csilla eory
  csilla eory 2 hónapja +50

  Nógràdi most is nagyon jól làtja a dolgokat.

  • Alien
   Alien 2 hónapja

   1945Ghost kemeny vagy mint a kad szele :D nem is ertem miert nem teged kerdeznek ilyen temakban, rohadt tajekozottnak tunsz😂😂🍌

  • 1945Ghost
   1945Ghost 2 hónapja

   Előkerült egy ütődött szerencsére el is megy,mert nem mérvadó és nem releváns ebben a körben hiszen nagyapja is bolsevik volt!!!

  • Alien
   Alien 2 hónapja

   előkerült egy komcsi :D szerencse h a véleményetek nem mérvadó :DD
   +1945Ghost

  • 1945Ghost
   1945Ghost 2 hónapja

   Legyünk őszinték agyilag nem vagy a toppon, persze nem tehetsz róla így születtél már!!!+Alien

  • Alien
   Alien 2 hónapja

   Te olyan hülye vagy hogy az fáj :DDDD
   +Tamas Stiener

 • Antalné Reményi
  Antalné Reményi 2 hónapja +13

  Eladta a lelkét a NER-nek , igy nem hiteles .

  • MocsKos EnCio
   MocsKos EnCio 2 hónapja

   +Lionheart 4- meg 2-különöst ,de remélem a vérnyomás rendben .van

  • MocsKos EnCio
   MocsKos EnCio 2 hónapja

   +Bréty Zoltán apu segitett ,.

  • MocsKos EnCio
   MocsKos EnCio 2 hónapja

   +Gulyás Mátyás Én 40 éve bányász vagyok nem kell a magyarázat

  • Lionheart
   Lionheart 2 hónapja +4

   +MocsKos EnCio
   Nálad rosszabb a helyzet, mint Reményi Antalnénál, nem tudlak biztatni semmi jóval. A rosszindulatnak ugyanis nincs határa, mindig lehet lejjebb és lejjebb süllyedni.

  • Gulyás Mátyás
   Gulyás Mátyás 2 hónapja +2

   +MocsKos EnCio Elnézést! Én 69 éves vagyok. Nem tudom, hogy hány éves, de szerintem annyi azért nincs közöttünk, hogy a fia lehetnék. A másik dolog: Mutasson még egy külpolitikai szakértőt, aki Németországban élt évtizedekig, Németországban tanult és tanított is évekig, akit mai napig meghívnak előadást tartani Svédországba, Németországba vagy akár az USA-ba. A másik dolog: Nógrádi prof több helyen elmondta már, hogy a rendszerváltás óta megkereste őt több kormányfő (pl. Antall, majd Boross P., Horn Gy. és Medgyessy P), hogy vállaljon szerepet legalább tanácsadóként a kormányukba, amit ő mindannyiszor elutasított. Orbánék meg sem keresték. Tőlük sem kapott semmilyen megbízást. Csak Önnel és többünkkel szemben járja az Arab világot. Nyugat-Európát és koránál fogva sok mindent átlát. Ennyit a többi magyar külpolitikai szakértőről. Az a külpolitikai szakértő aki nem látja, hogy a német köznép miért fordult el ennyire Merkel asszony pártjától, vagy épp Macron elnökétől, és miért erősödött meg az AfD, a Nemzeti Front (utódpártja), az Osztrák Szabadságpárt vagy éppen a Holland Szabadságpárt, az vak, vagy a baloldal szekerét és az Önhöz hasonló vakoknak akar abban segíteni, hogy még kevésbé lássák a valóságot. Erről ennyit!
   Nekem az egyik unokaöcsém rendőr, volt mit tapasztalnia magyar-szerb, majd kiküldetésbe a görög-macedón határon. Szóval csak így beszélgessünk tovább.
   Válaszoltam erre a válaszára:
   "drága fiam ,nem érted az lényeget.Ha nem nyalná a goré hátsóját a kutyát nem érdekelné,nem kapna szerplési lehetőséget.A szakértelmét sok külpolitikus egész másként látja.Aki csak hisztizik,migránsokat vizuál ,grat."

 • Maki
  Maki 2 hónapja +4

  De ha a magyar haderő ukrajna mellé állna, akkor már más lenne a helyzet:D

  • Ádám Zempléni
   Ádám Zempléni 2 hónapja +1

   Van magyar haderő?

  • Zsolt Wedam
   Zsolt Wedam 2 hónapja

   Az biztos.Rögtön összeszarnák magukat az oroszok.Putyin kapásból lenyelné a cián kapszulát.

  • Koczka
   Koczka 2 hónapja +5

   jaja, szerintem a Don kanyarba kéne vonulni, ott már van helyismeret :D

 • Petronius Arbiter Elegantiarum

  Három dolog. Egy: a fickó dicsekedett vele, hogy lopott. Kettő: három.

  • ps_Hashtag
   ps_Hashtag 2 hónapja

   "Mondom magyarul". Tisztelt álszent entitás, álintellektüel. Le ragadt a könyveknél. Szegény. Persze gondolom, egy darab tört program nincs a gépén, soha nem nézett videókat a tube-on, olyanokat, amik nem rendelkeznek jogtulajdonnal, és persze soha semmit nem töltött le torrent oldalról. "Mondom magyarul" Nem hiszem el!

  • Péter Nemes
   Péter Nemes 2 hónapja

   +Lionheart Ugye, ugye!!! ✌️👍😊🇭🇺

  • Lionheart
   Lionheart 2 hónapja +2

   +Péter Nemes Halihó! :-)
   Óh, ez a beköszönésed igazán váratlanul ért. Pedig számíthattam volna rá...

  • Péter Nemes
   Péter Nemes 2 hónapja +3

   Már bocsánat Uraim, de itt jeles (valódi!) Nemes csak egy van," s ha a tükörbe nézek, a másik visszainteget "!
   Három pedig nincs! 😉😁

  • B. K.
   B. K. 2 hónapja +9

   Ne foglalkozz vele. Csak irigyli tanarur lexikalis tudasat.

 • Jack Napier
  Jack Napier 2 hónapja +12

  vén kujon megtoszkodná az andikát

  • Great Leads
   Great Leads 2 hónapja +4

   +Antalné Reményi Az lehet, de magácskára biztos nem vetemedne :-))))))))))))

  • Antalné Reményi
   Antalné Reményi 2 hónapja +3

   Ez a vén kujon megtoszkodná a kiherélt vadkant is , ha pöttyös ruhát huznának rá !!

  • Zoltan Hortobagyi
   Zoltan Hortobagyi 2 hónapja +1

   Milyen Andikat?

  • Jack Napier
   Jack Napier 2 hónapja

   szeret - a felcsatolhatóssal...

  • Sándor Fáskerti
   Sándor Fáskerti 2 hónapja +4

   hisz ő is szeret toszogálni vagy te meleg vagy , tulajdonképpemn buzika!!!?

 • kocka mr
  kocka mr 2 hónapja

  Q