Legendás BARMOK: Grindelwald bűntettei

Megosztás
Beágyazás

Megjegyzés • 828

 • Timót Fenyvesi
  Timót Fenyvesi 10 órája

  ugyanezt tapasztaltam xd

 • Bogi channel
  Bogi channel 15 órája

  Én pontosan ezért nem akartam megnézni a filmet mert már az előzetesből is látszott hogy ez egy össze, visszaság amiből semmit nem érteni ráadásul nem sok köze van az eredeti Harry Potterhez . Meg hát ugye Draco Malfoy sincs benne tehtát nincs értelme végignézni. 😂🤔🤷

 • Marcell Mészáros

  Lesz kritila az Aquamanről?

 • Cser Co.
  Cser Co. Napja

  1:13- nál mi a zene címe?

 • Vilmos Vajda
  Vilmos Vajda 2 napja

  Se nem szar se nem jo, ez a film egyszeruen egy iszonyatosan kusza majdnem erthetetlen kaosz

 • g móra
  g móra 2 napja

  de miért kellet bele rakni Deppet?..... MI
  ÉÉÉÉÉÉÉRT???

 • Sándor Zádor
  Sándor Zádor 2 napja

  :D Szarl'azannya :D

 • Ferenc Mátyás
  Ferenc Mátyás 3 napja

  Szirmai te csicska geci

 • Fióna Máté
  Fióna Máté 3 napja

  Én imádon a harry potter de egyet értek viszont a teszlek süveg grifendél süvege

 • Gergő Csiker
  Gergő Csiker 3 napja

  Tetszik hogy választékosan beszélsz és átgondolt amit mondasz, de ezt az ordítozást inkább hatásvadászatra használd és ne üvöltsd végig a videót.

 • Đ Zlotan
  Đ Zlotan 3 napja

  Szia Gergő!
  Én régóta fel voltam rád iratkozva és szerettem a videóid,a múlt idő pedig ez a kritikád miatt van. Úgy éreztem nem objektíven értékelted a filmet,hanem valamiért neked nagyon nem jött be. Nem vagyok hatalmas nagy HP fan,nem ragaszkodom nagyon felszínes dolgokhoz,hogy foggal körömmel védjem,de én nagyon élveztem a filmet mikor megnéztem a moziban. Jobban tetszett mint az első része,pedig az is jó volt. Azért iratkoztam le a csatornádról mert úgy éreztem ezt a kritikát szándékosan negatív érzelmekkel rakod össze,annak ellenére,hogy szórakoztató a film. Valahogy nagyon is direkt ripacskodósnak tűnik és ezt az oldalad nem tetszik. Olyan dolgokba mentél bele aminek nagyon kevés a tényleges jelentősége,de ez csak az én véleményem. Olvastam itt kommenteket,hogy ez meg ez nem így volt a könyvben,meg vannak eltérések... És? Megmosolyogtat,hogy emberek képesek ennyire bele lovalni magukat dolgokban és kb minden HUclip videó alatt össze vesznek egymással. Én rendkívül inteligens és tehetséges embernek tartalak. Jó videós vagy,de remélem nem mész el rossz irányba filmkritikák terén mert mindig objektívnek kell maradni,attól függetlenül mennyire tetszik a film. Gondolom leszarod,hogy leiratkozom,nincs is jelentősége. Valszeg ezt az üzenetet sem olvasod el,de úgy éreztem ezt le kell írnom,semmi más célja nincs. Sikeres munkát és jó egészséget kívánok neked. Hello

 • Csaba Fenyves
  Csaba Fenyves 3 napja

  Én a Lion King után csak annyit tudok mondani, hogy :
  Újra ANIMÁLják (elnézést midnekitől, de nem bírtam ki :D )

 • Ferre Rorosé
  Ferre Rorosé 3 napja

  BiTurbo Testvére vagy? A mentalitásotok hasonlóan gusztustalan.

 • TomChee
  TomChee 4 napja

  Őszintén, semmi értelmét nem látom, hogy ha már remakelni kell, akkor miért pont élőszereplőssé kell remakelni gyerek korunk kedvenc meséit. (mert ezeken kívül is volt, van, lesz többi is :D )
  DE! Nem akarom le írni előre, hisz nekem (kövezzetek meg) a Maugli is tettszett.
  ˘\o/˘ Szal fellem' jöhet.

 • Mongufta Family
  Mongufta Family 4 napja

  Mi ma néztük meg:D

 • Nemamka
  Nemamka 4 napja

  Nagyon régi álmom, hogy legyen pl egy Skins/Stranger things kombó stílusú háttérsorozat a Tekergőkről, mert nekem ők a kedvenc generációm, és ha már ennyit foglalkoztunk Harry szüleivel, tökre érdekelne az ő kalandos tinédzserkoruk, és az, hogy a "háromszor dacoltak Voldemorttal" pontosan mit takar. De azok után, hogy a Grindelwald sztorit hogyan vitték filmvászonra, ÉS hogy a hetedik filmben Piton emlékében mennyire hülyén néztek ki, Joker Rowling TÉNYLEG tegye már le azt a kurva tollat, mert undorító amit művel :'DDD Arról nem is beszélve hogy én is a fanfictiont választom inkább....
  Azt felejtsük is el, hogy én pénzt adjak ezért, gyakorlatilag csak DumbleDaddyért fogom megnézni, és bekészülök valami ivósjátékkal, mert abszolút súlytalan trash film. Mármint bárcsak az lenne :((( de sajnos a HP univerzum és rajongótábor történelme miatt van súlya, és mehhh.
  Az Oroszlánkirályról meg osztom a véleményed, én se tudom eldönteni, hogy örüljek-e neki vagy ne??? Óriási nosztalgia, de nem volt még olyan CGI-állat ami számomra ne tűnt volna rettenetesen furcsának, ez is inkább olyan mintha plüssállatokat sikerült volna látványosan részletesen megeleveníteni, és próbálom hozzászoktatni a szemem, de még egy kicsit tikkelek tőle :'DDDD

 • 08 vinceking
  08 vinceking 4 napja

  mi a f*sz

 • Aux Eliza
  Aux Eliza 4 napja

  Imádom ezt a videót :)

 • Balázs Nagy
  Balázs Nagy 5 napja

  Despacito 3 kritikát a népnek !

 • oliver makkay
  oliver makkay 5 napja

  Mikor lesz az uj deadpoolrol video?

 • Family Berente
  Family Berente 5 napja

  Én nem rég néztem meg a filmet és remélem 2020-ra tanulok abból a hibából hogy nem nézem meg a kritikát a film előtt. Félre ne értsen senki, tetszett mert humoros de elvette a filmtől a kedvem, és már félve léptem be a moziterembe és úgy jöttem ki hogy most visszamegyek és megnézem újra. Mert ez valami hiperjó volt. Az animáció profi (főleg 3D-ben), a szereplőknek van rendes személyiségük illetve kis változásuk. Az új szereplők eszméletlenek. Ha nem nézel utána túl sok mindennek csak olvasod a 7 Hp könyvet akkor rengeteg benne a fordulat. Úgy raktak bele dolgokat hogy ellentétes érzelmeket érezzek. Egy szóval zseniális. Csak a zavaró tényező az előttünk ülő volt aki végig elemezte a filmet. Az kicsit zavart. Meg nagyon gyorsan történt minden. Szóval a kritika is szuper viszont ahhoz hogy megértsd a filmet tisztában kel néhány dologgal lenni. Egyszerűen mind a kettő élvezetes volt de nem lehet összehasonlítani. És lehet hogy az összefüggések és tudat hiánya miatt húzták le a filmet. Ez a saját vèleményem. Köszönöm!

 • Flower Wild
  Flower Wild 5 napja

  az első 4 percet bírtam a videóból, olyan szinten irtotta az agysejtjeimet mint a Chemotox a hangyát. ez nem kritika basszus, hanem egy borzalmas, már már paródiába hajló valami (de még annak is gyenge). Már a story elmesélésénél is különböző általad kreált negatív becenevekkel mutatod be a szereplőket, de még egy értelmes indok nem hagyta el a szádat, hogy neked miért nem tetszett a film. kapásból negatívból indítasz. alpári és rendkívül unintelligens a viselkedésed. eddig se néztem ezt a csatornát, ezután se fogom. most pedig megyek és még 3× megnézem a Crimes of Grindelwaldot mert ez igenis egy jó film. köszöntem :)

 • Tamara Katalin Hicsák

  Nekem tetszett a film

 • Amna
  Amna 6 napja

  Ha ez így megy tovább, kiderül, hogy Credence Dumbledore és a rejtélyesen időben visszautazott McGalagony eltitkolt gyereke (kb. 20 évvel idősebb Dumbledore Credence-nél) emellett hasadt személyiség, egyik személyisége id. Tom Riddle, aki pár hónappal az első rész eseményei előtt részt vett egy angliai társasutazáson és randevúzott Merope-val is, így Voldemortnak meg az apja titokban. Voldemort meg Lily és Petunia apja, ezáltal Harry és Dudley nagyapja. Piton is az övé, csak nem tud róla, így a nagy, de plátói szerelme Lily iránt tévedésen alapul, és még szerencse, hogy sosem teljesedett be. Hermione Petunia és Vernon titkolt lánya, akit örökbeadtak, mivel látták, hogy boszorkány lesz, ezáltal Harry unokatesója, Voldemort unokája, Dumbledore és McGalagony ükunokája stb...Welcome to the Wizarding World of Isaura...:D Deplhini után semmi sem lepne meg...nagyon remélem, hogy Credence kiléte csak hazugság, máskülönben haladunk a fenti irányba nagyon.

 • sólyom 2038
  sólyom 2038 6 napja

  Ebben a videóban semmivel nem értek egyet. Kivéve hogy szépek az effektek.

 • Roland Tóth
  Roland Tóth 6 napja

  Greg, szerintem nem értetted meg a film alapkoncepcióját: Dumbledaddy és Grindy egyszer harcoltak, amiben meghalt Dumby hugicája és ezért vérszerződést kötöttek, h soha többet nem tolnak 1v1-et, mert az köcsög dolog. Gőtének nem a lelke az erőssége, hanem az állatvilágban szerzett tapasztalata és emiatt akarja Dumbledóri ráuszítani Grindeldeppre.
  Ezen a 30 másodpercen kívül adom a véleményed, egy zavarodott túróscsusza volt az egész film.

 • Margit Fehér
  Margit Fehér 7 napja

  m.huclip.com/video/Jtg6B5FfiDo/videó.html
  Én így érzem magam az új élőszereplős Oroszlánkirály remake-től.

 • AliceBlackwood
  AliceBlackwood 7 napja +1

  Kedves Greg,
  Kicsit megkésve talán, de reflektálnék a kritikádra. Azzal kezdem, hogy megértem a nemtetszésed, de nem mindig értek vele egyet, pontokba is szedem neked. Legalább az egyikünk tuti jobban fogja érezni magát tőle :P
  1. Mé van szükség Newt-ra?
  Ugyan azért amiért 3 gyereknek kellett Horcruxokra vadásznia. Ugyan azért amiért egy mesekönyvbe rajzolt szimbólum jelentését kellett találgatniuk, ahelyett, hogy egyértelmű utasításokat kaptak volna... Rowling nem véletlenül nevezte el ''kedvenc'' igazgatónkat DUMBledore-nak. Mé nem küldhetett egy varázs elit kommandót erre a küldetésre, akik Harry-t csak iránytűnek használják?? Mert az, hogy barátok fontosabb volt, mint az, hogy még a Roxfort-ot se járták ki, na meg mert ők tudtak szeretni, nem úgy mint Voldi... Ha az eredeti szériában ki voltál békülve Dumbledore latyak logikájával, nem értem itt miért zavar??
  2. Mé van szükség Nagini sztorijára?
  Nem tudom :D DE, te sem tudhatod, mivel ez egy 5 részes sorozat 2 része. Sokszor panaszkodsz arra, ha egy karakter nincs kibontva, nem építik fel, NA most pontosan ez történik, bemutatják valaki múltját, hogy többet megtudjuk róla, jobban megértsük, erre megkritizálod, hogy Minek ez, kit érdekel, lényegtelen?? :D :D (Amúgy abban egyetértünk, hogy nem nagy szám, hogy kígyóvá tud változni).
  3. Tina és Newt konfliktusa. Igazad van, idegesítő és kínos, hogy a film végéig elhúzódott egy ilyen könnyen megoldható probléma. DE, ez Newt karakterének lényege. Hogy béna a nőknél. A karaktere ilyen, nem a forgatókönyv lett rosszul megírva. Neville sem volt kevésbé zavaró ebből a szempontból. Léteznek ilyen emberek a való életben is.

 • Shower Fighter
  Shower Fighter 7 napja

  Imádom ezt a sok funt, anglicizmust és nyelvtani hibát. :D Amúgy lassan szerintem 6 éve nézlek Greg.

 • Boros Tekla
  Boros Tekla 7 napja

  Huh de idegesítő vagy. Komolyan mondom fájt nézni.

 • Balázs Dániel Nagy

  9:44 "Kibontja a Szirmait."

 • Báb Déli
  Báb Déli 7 napja

  Lil pump miert kell?

 • Deák Ferenc
  Deák Ferenc 7 napja

  rég aludtam be moziban ezen sikerült.....

 • Mohamed Hamza Nora

  Szakadok XD

 • Fruzsina Mészáros

  Hát én nem lelkesedek. Meg se nézem a superreal oroszlánokat. Sajnos kb a creepy kategóriába esnek számomra a disney "élő" cg szereplős rebootjai. Amíg valami mesefilm animációként oké és szép addig ezt előadva ilyen hiperrealisztikusan , nekem gyomorforgató.
  Ettől elfogadom, hogy valakinek szuperizgi és tetszik. Nem én vagyok. Sorry.
  És örülnék neki ha hollywood abbahagyná a klasszikus filmek megerőszakolását mindenféle cg/szerepcsere dolgokkal mert borzalmasak.... szupercsaládbarát szuperóvatos... minden szuper..
  Totál elegem van a rebootokból, a félresikerült 10+ évvel később megjelenő folytatásokból, meg az ijesztő realisztikus disney állatokból. Thanks but NO THANKS.
  Ez most kijött. Semmi baj azokkal, akiknek ezek tetszenek. Mindenki azt szeret amit akar. Go for it.

 • TheGuardianMedivh

  Drágám Nagini egy vér átok miatt olyan amilyen. Nem össze tévesztendő az animágussal :D aki kedvére változhat állattá és vissza emberré. Nagini a vérátok miatt egy idő után kígyó testben ragad és így szegődött később voldemort mellé. Egyem azt a silly fejedet tee :P A film rész utalásokról annyit, hogy ha teljes képet akarsz kapni a koncepcióról, olvasd el az összes Potter könyvet ha már ott van a polcodon :D és magadtól is rá ébredsz milyen rész utalásokról van szó. 5 részes lesz a film és a jó ég tudja mi lesz még belőle hátra. Mellesleg szerintem nem volt unalmas, az, hogy milyen bűntettekről van szó? Drágám te csak nézted a filmet vagy figyeltél is? :D mert nagyon sok mindenre rá lehet jönni, meg kombizva a részutalásokkal is. elnézve ezt a kritikát ami igen csak kritikán aluli lett szerintem :D Látszik, hogy sok más részlet felett is elsiklottál. Nem is kicsit. Nem akarlak megbántani mert nagy szerelmem vagy, de ez nagyon tré volt. Látszik, hogy nem figyeltél oda semmire a filmből. S nem értelmezted a hinteket sem. Ez egy össze csapott kritika volt és kész. Ezért nem kapsz tőlem puszit most. Egy szívecskét viszont igen. Legen szép napod Gergő :)

 • Balázs Horváth

  idegbeteg barom szedj nyugtatót, borzalmas ez az ordibálás

 • Cintia Tolvaj , Boldzista

  Amúgy az csak nekem tűnt föl hogy Meg Galagoj rossz időben van? (nem tom hogy kell írni a nevét)

 • Adrienn
  Adrienn 8 napja

  2 órát szenvedtek, hogy ki Kredenc. Én már az elején tudtam, hogy Barry Alen. 😣

 • Boni 99
  Boni 99 8 napja

  ez egy jó videó de nekem tetszett a legendás állatok2 akkori is szerintem is nagyon kavart volt de lesz még3 része ugyhogy tekinthetjük ezt csak átvezetésnek mondjuk a harmadik részbe

 • Marcell Beke
  Marcell Beke 8 napja

  A végén kiderül hogy Kredenc lesz Voldemort

 • anonimus
  anonimus 8 napja

  5:36 Heh...

 • Mulatós Bulibáró aki MolnárKiki rajongója álulu

  mi ez az idegbeteg vergődés? még csak az első 2 és fél percet láttam, de hányingerem lett.
  minek kritizálod ha nem tetszik? nézz más filmet.
  eddig mindkét része nagyszerű volt ennek a filmnek, és a rajongóknak is tetszett
  aztán jössz te és ideokádsz egy nagy marhaságot

 • SZAKADAR STUDIO
  SZAKADAR STUDIO 8 napja

  A kurva anyád!!!!!!!

 • Peter Steel
  Peter Steel 8 napja +1

  Ez volt az utóbbi idők talán legjobban összerakott kritikája, tartalom és szórakoztatás szempontjából egyaránt.
  Ami nekem nagyon hiányzik az a sötét középkori hangulat ami az eredeti filmek atmoszféráját körbelengte. Azokban a filmekben is voltak cukiságok, kedves, szelíd dolgok de olyan volt mintha egy gyerek szemén keresztül látnánk a világot és közben egyszer-kétszer bepillantást nyerünk abba hogy ennek a varázsló univerzumnak van egy egészen rettenetes horrorisztikus oldala és amibe egyre több betekintést nyerünk ahogy nőnek fel a karakterek.
  Mondok pár konkrét példát:
  Harry beiratkozik a Roxfortba és barátokra lel... de közben a Roxfortban több száz éve halott szellemek laknak egyiknek félig le van vágva a feje és ott szállingózik a kastélyban.
  Harryt beválasztják a kviddics csapatba, seprűn repül, csokibékát eszik, néha olyan mintha Disney Landben lenne prémium előfizetőknek járó varázslóképességekkel de közben meg tudjuk, hogy az iskola mellett fekszik a Tiltott Rengeteg amelyet emberevő pókok, vérfarkasok és kentaurok lakják arról nem is beszélve hogy valaki gyilkolja az ott élő unikornisokat.
  Egy érdekes kontraszt van Harry boldog de legalábbis izgalmas iskolás évei és aközött hogy sötét dolgok ütik fel a fejüket újra és újra. Varázslók gyilkolják egymást elképesztő erejű varázstárgyakért, szörnyek dermesztik kővé az embereket, szívják ki életerejüket, némelyek a halhatatlanságukat mások halálával akarják elérni stb. A néző és az olvasó egyaránt többet akar megtudni a Potter világnak ennek a komorabb oldaláról.
  Ehhez képest ez egy előzményfilm és minden olyan kurva steril... a szereplők úgy öltözködnek mintha valami divatbemutatóról érkeztek volna, Dumbledoreról a mozivásznon keresztül érződött a Hugo Boss parfüm. A HP filmek erőssége volt a szereplőgárda mely nem kifejezetten szexi de karakteres színészekből állt...itt meg úgy tűnt mintha már az 1920-as évek végén beköszöntött volna a politikai korrektség kora. Mindenképpen lennie kellett benne egy feketének, ázsiainak, félvérnek, japánnak stb-nek hogy véletlenül se mondják Rowlingra azt hogy kirekesztő.
  Ezen kívül mindegyik könyv egy rejtélynek jár utána... a művek nagy része arról szól hogy a főszereplők nyomoznak valamiféle különös megmagyarázhatatlan jelenség, mágikus tárgy vagy múltbeli esemény után és apránként göngyölítik fel a fonalat és kerülnek közelebb a megoldáshoz nem csak a csattanó de a nyomozás is érdekes. Itt meg olyan mint a favágás Credence folyamatosan azt óbégatja hogy " Kik a szüleim?" és a film végére már odajut a néző, hogy " Akárkik lehetnek ennyi szenvedést nem érnek meg"

 • alexivaskevics
  alexivaskevics 8 napja

  2 héttel ez előtt Szombaton Osztályfőnökünk kitalálta hogy menjünk el moziba,na de mit nézünk meg? A legendás allátokat (ezt a részt)
  1400ft volt a belépő és nagyon megbántam.
  A film katasztrofálisan szar volt,unalmas,érthetetlen történet,minden szar volt!
  Az osztály háromnegyedének nem tetszett velem együtt.
  Megfogadtam magamnak hogy soha többe nem nézem meg ezt a filmet,amellet 4 legjobb barátomman végig hülyeskedtük a filmet,majd ez után engem cseszett le az Osztályfőnököm.

 • Emese Szabó
  Emese Szabó 8 napja

  És közli a MARDEKÁROS kiscsajjal, hogy a címerállatuk a holló?? El sem hittem...

  • norrito
   norrito 8 napja

   hú, arra én is felkaptam a fejem, de a Lestrange családra célzott, nem a Mardekárra. Corvus neve is hollót jelent 😊

 • realrolo
  realrolo 9 napja

  A rebootok érdekesek lehetnek a Z és az X generációnak, az Y-nál azt vettem észre, hogy nem tudják hova tenni...Még él a múlt, de már jön a jövő...Az eddigiek nem nyűgöztek le (legtöbbje szép szép, de elalszol rajta)...

 • coryssq
  coryssq 9 napja

  Sikerült alulmúlni önmagad. Véletlenül dobta fel a videód,sütievés mellé tök szórakoztató volt ahogy vörösödött a fejed. Nem bántam meg hogy leiratkoztam. Ha ennyire divatosan leszaroztad biztos jó film. Köszi.

 • Ágoston Gondos
  Ágoston Gondos 9 napja

  A Szerkesztőség A Ház amit Jack épített kritikát követel!

 • Ákos Bengyik
  Ákos Bengyik 9 napja

  8:32 csak nem egy pewds reference ?

 • Barbara Ceglédi

  Az új Oroszlánkirálynak az az értelme, hogy azok, akik az eredetin nőttek fel, mostanra sokan gyereket vállaltak, így el tudják vinni traumatizálni a sajátjukat. (Nem, képtelen vagyok újranézni... :'D ) De nem izgat, az ilyenekből van pénz a Zsivány Egyes szerű dolgokra, szóval hátradőlök és várok. :D

 • Wiseletman
  Wiseletman 9 napja

  J. K. Rowling szűlt egy bárányt!!!

 • Horváth Dalma
  Horváth Dalma 9 napja

  Én ennek ellenére is megnéztem volna, de bakker nem adják sehol eredeti nyelven, feliratosan. wtf??
  Valaki nyisson egy olyan mozit, ahol ugyanaz a műsor mint bárhol máshol, DE☝️eredeti nyelven, felirattal. Mesét egyáltalán nem, filmek közül pedig nagyon sokat nem tudok megnézni, mert nem adják feliratosan. ☹️

 • Patonai Csanád
  Patonai Csanád 9 napja +1

  0:08 XD

 • Dat Teapot
  Dat Teapot 9 napja

  Engem például érdekelt, hogy Nagini honnan jött.

 • Shekanereal
  Shekanereal 9 napja

  Vajon miért kellett az előző részben gyönyörűen lezárt Jacob Kowalski karaktert visszahozni, majd sok erőfeszítés árán a fimbe erőltetni egy elfuserált érzelmi szállal? A magyarázat - hát nem működött az elmetörlés... Laziness.

 • TheKalaposlany
  TheKalaposlany 9 napja

  Moziból kijövet egyetlen érzés volt,hogy nem zártak le semmit,és nagyon arra mentek rá,hogy a harmadikat előkészítsék....plusz Zoé Kravitz karaktere olyan harmat gyenge volt,bár nem tudom h ő játszott rosszul,vagy a karaktere csak egy hézagpótló...
  A disney filmekre csak annyit,hogy MIÉRT KELL MINDEN SZÉP GYEREKKORI FILMET ELRONTANI.....ÚGY VOLTAK JÓK AHOGY VOLTAK!!!!! értem én,hogy mutassuk be a mostani fiatalságnak,de a clint eastwood filmeket se csinálják újra,mert azok úgy voltak jók ahogy....

 • GRegBellay
  GRegBellay 9 napja +1

  Engem szemely szerint nem zavart az, hogy a film buta (es en is erzekeltem, hogy az), mert cserebe adott egy csomo erdekes uj dolgot a varazsvilagba. Ami szamomra elfogadhatatlan volt az a blood oath. Dumbledore eddig azzal a magyarazattal nem ment neki Grindelwaldnak, mert o egy emberi hibakkal rendelkezo ember, aki rettegett szembenezni azzal a tennyel, hogy lehet, hogy o olte meg a sajat hugat (mert Gellert majd azt mondja, hogy Albuse volt a gyilkos atok). A blood oath az egyszeruen elveszi Dumbledore emberi hibait es ad neki egy szaraz kifogast.

 • anonimus
  anonimus 10 napja +1

  Voldemort azért volt gonosz mert egy szerelmi bájital hatása alatt született. Tehát nem érzett semmit.
  Ergo azért volt gonosz mert ő a fő gonosz.
  (Nem akarok megbántani senkit akinek ő a kedvenc karaktere)
  De szerintem ő sokkal sablonosabb gonosz mint Grindelwald. Grindelwald-nak legalább volt valami motivációja, hogy azt tege amit tett.
  A megjegyzésem egész tartalma 7.38 -tól 8.00 - ig tartó szakaszhoz fűződik.
  Tisztelettel: anonimus

 • Molnár Ferenc
  Molnár Ferenc 10 napja +1

  Legendás párlatok és megízlelésük

 • Dávid L
  Dávid L 10 napja

  ABRAKADABASSZAMEG! :D

 • Léna
  Léna 10 napja

  Heee Johnny nem is ijesztő hanem dögös. Nagyon. És nagyon jó volt Gellert szerepére. Imádtam. Kedvenc karakter forever

 • tess064
  tess064 10 napja

  jaj Gergő rosszul tudod, a teszlek süveg transzszexuális volt #snapewasasinglemother

 • Elio Elio
  Elio Elio 10 napja

  Én nagyszüleim is Bajaiak és nagypapám énektanár volt :D

 • Luca Karsai
  Luca Karsai 10 napja

  Legyen Percy Jackson kritika!!!!!

 • illuminATI 05
  illuminATI 05 10 napja

  Ha legendás állatokat akartok látni menjetek el Dél-koreába.

 • Klaudia Herceg
  Klaudia Herceg 10 napja

  #DumbleDaddy🤣😄

 • gekko948 #
  gekko948 # 10 napja

  Ha úgy vesszük, hogy Grindelwald egy legendás "állat" akkor egyből értelmet kap a cím :D Vlamint én láttam 2 bűnét is, az egyik a bajsza, a másik a haja. Mind a kettő borzalmas nagy bűn volt XD
  Az egész emberiség ellen elkövetett bűn.

 • Szabolcs Berényi

  Vannak rajzfilmek, amiknek jól áll a remake (Hófehérke pl), de, hogy az Oroszlánkirály mi a csöcstől jobb, ha 3d animációs CGI katyvasz azt nem igazán értem. Pontosan az adja meg az alapját, hogy rajzfilm, tehát nem várod el, hogy ríl legyen, de mikor ríl, akkor a majom ne kenegessen kencét Kicsicsillag homlokára...

 • Antal Zsolt Brázda

  Rég volt ilyen pörgős és rendkívül vicces rész! Nagy gratula!
  😂

 • Mirtill Daita
  Mirtill Daita 10 napja

  Köszi, nagyon találó volt a kritika, és szét röhögtem magam. Örülök, hogy ott folytatjuk, ahol el se kezdtük! Turrbék!

 • Emil Agyánszki
  Emil Agyánszki 10 napja

  ennél idegesítőbb embert rajzolni sem lehetne....

 • Krisztina Katona
  Krisztina Katona 10 napja

  10:29-10:34 😂😂😂

 • porcelanbaba13
  porcelanbaba13 10 napja

  Amúgy azt megerősítette Rowling, hogy ez a McGalagony az a McGalagony, aki a HP-ben is volt? Mert ha nem, akkor nem lehetne mondjuk a tesája?

 • Attila Pelyhe
  Attila Pelyhe 11 napja

  Nem azért, de ez a kritika úgy pocsék ahogy van! Naginiről valószínűleg a következő filmekben sokkal több dolgot fogunk megtudni, és a világ építést én a helyedbe MEG SE EMLÍTENÉM a minősíthetetlen SW 8 kritikád után!

 • Blonde Tomato
  Blonde Tomato 11 napja

  Hát Gergő én beshiteltem,egyik legviccesebb kritika eddig ever, a csapat töritanár a 0. órábannál végleg készvoltam..Szerintem már csak azért is érdemes lelkesedni az Oroszlánkirályért mert a Jungle book bebizonyította hogy mai tucat hulladék reboot között lehet új értéket teremteni ami a következő generációkat leginkább kiéhezteti az új látványvilágra.Mivel a sztorin szerintem feleselges nagy változtatásokat véghezvinni(az eredeti betonbiztossága miatt) ezért vizuális újitásokkal kell hozni a frontot,ami viszont szenzációs (szerintem)

 • Igoor Atya
  Igoor Atya 11 napja

  Akkora kami vooooolt az egész istenem...minden szavaddal egyetértek. NAGINI soha nem volt ember. Azért voltak "emberi" tulajdomságai mert Voldetrotty belefialta a lelke darabját. De a legnagyobb kamu nem ez, hanem a Dumbledore családi szál. Ahhoz mondjuk a könyv kell mert ott részletesen leírja mintörtént Dumbledaddy (ez a név instant win) az öccse és Grindelwald közt mikor a huga meghal. Dumbledore öccse soha nem volt Grindelwald partnere. Az agyam eldobáltam a moziban. Meg ez a meleg szál is. Komolyan nem vagyok konzervatív számos meleg barátom van, de mi A RÉTI FASZNAK kell annyira PC-nek lenni megint, hogy Dumbledore és Grindelwald kamaty?
  MIÉRT? A rángatózó félautista sunyi Newt engem speciel kurvára idegesített, nem tudom figyeltétek e, de senkinek se néz a szemébe. (Annyirauntam már a filmet valamivel el kellett ütni a kifizetett jegy árát) De komolyan. Egyik szereplőébe se. De még a kamerába se. Ennél idegesítőbb csávó nincs. Rájöttem, hogy szerintem ez a faszi magyar. Lehajtott fejjel poroszkál és félhangosan motyogva panaszkodik zsebrebaszott kézzel, hogy neki már megint miért kell ezeket kiállnia? De a legrosszabb:
  Ezeket a jeleneteket már láttuk. Voltaképp a H. P. széria húzó jeleneteit mutatták be újra. Bemenni valami rejtélyes dolog miatt egy minisztériumba a vaksötét szobában bujkálva? Pipa. Megszökni egy szupervédett objektumból egy epic állaton lovagolva? PIPA. A főgonosz akinek egy intésébe kerülne behentelni mindent, egy szuperfegyvert keres inkább ami vagy működik vagy nem? PIPA. Aecénás félisten lófaszt se csinál? PIPA. a főhős elosztás egy csaj két pasi? Bazdmeg PIPA. Feláldozza magát egy alsóbbrendű lény? PIPA. A fejem amikorrájöttem, hogy totál hülyének néznek? PIPA.
  Ja a Lion King így szerintem nem jó. Az rajzfilmnek volt jó. Csak gondolj bele: Timon és Pumba éneke a hiénáknak with CGI. No way.

 • Mátravölgyi Zoltán

  Greg, a Keresésről lesz kritika?

 • MrPapamaci88
  MrPapamaci88 11 napja

  Szerintem a probléma manapság sok filmmel az, hogy a modern elkényelmesedett világunkban a technológia lehetővé teszi, hogy *ZABÁLJUK* a médiát, a befektetők pedig a mennyiségi hadviselést választották ennek megoldásáúl, mert nincs türelmük, és rögtön akarnak gazdagodni.
  Az effektek egyszer egyszerűbben, és olcsóbban kivitelezhetőek, az igény is hatalmas a szórakoztatásra, így a filmstúdiók befektetői is sürgetik ezeket a filmeket, mivel szerintük a több az jobb, ha nincs új ötlet, ami nagyot kaszálhat, akkor jönnek a spin-off-ok, meg társai. Sokkal több film jelenik meg manapság, mint régen, és sokkal többet is költenek ezekre a filmekre az emberek elkényelmesedett, médiára éhes életvitelüknek köszönhetően. A mennyiség a minőség kárára megy.
  Ez az egész szép és jó lenne, mert rengeteg új filmet jelent, de ott kúrja el marhára a filmeket, hogy ha nincs egy alap sztori, amire alapozhatnak az alatt a kis idő alatt, ami két film közt manapság rendelkezésre áll, KURVÁRA nem lehet igazán frankó sztorikat írni. Lényeg a lényeg, manapság nincs idejük az íróknak megfelelő új történeteket írni meglévő fiktív univerzumokba, a befektetők pedig nem hajlandóak pénzt áldozni teljesen új koncepciókra, univerzumokra, mert azokról fogalmuk sincs, hogy fognak produkálni.
  A befektetőknek gerincet kéne növeszteniük, összeszedni a vért a pucájukba, és bevállalni a totálisan új koncepciókat, ne csak azokat, amik legalább képregény, vagy könyv formájában már rendelkeznek bővebb univerzummal ,és/vagy sikert arattak. Ne kelljen folyton újra kiadni filmeket, mert nincs ötlet, de van pénz, hogy abban az időben kiadjanak valamit. Ez a mennyiségi tömegtermelése a médiának be fogja buktatni a bizniszt hosszú távon szerintem, mert egyre fosadékabbak lesznek a sztorik, a szint egyre mélyebbre fog süllyedni.

 • Javil000 Pallas
  Javil000 Pallas 11 napja

  Elvileg trilógia lett volna a prequel, de végül kitalálták, hogy legyen 5 film ami még a színészeket is meglepte.
  Szerintem Hobbit-os olyan "miért nyújtózkodunk" hangulata van.
  Itt olvastam a sztorit : www.theguardian.com/books/2016/oct/13/jk-rowling-fantastic-beasts-and-where-to-find-them-franchise

 • Attila Tóth
  Attila Tóth 11 napja

  1:48-nál a jelenet melyik filmből van? :-O

  • norrito
   norrito 10 napja

   nem tetszik Marvel fannak lenni? :D Fekete párduc egyébként :)

 • Dávid Tamás
  Dávid Tamás 11 napja

  2,5 óra animációért fizettem 1500Ft-ot.... ha erre vágytam volna oké, de történetet vártam el így nem nem és nem :/….. Ha a hype szintjéről leugrott volna a történet szintjére, sajnos szörnyet halt volna az egész... :/

 • Niki Turbucz
  Niki Turbucz 11 napja

  Engem nagy izgalommal töltött el a Lion King előzetese. Én abban bízom, hogy végre lesz egy olyan alkalom, amikor nem visznek bele más sztorit, hanem megkapjuk ugyanazt mint anno 4 évesen, ezzel újraélve a gyerekkorunkat. Ha jó lesz, a 90-es évek gyermekei boldogságtól zokogva fogják elhagyni a mozitermet. 😄

 • János Horváth
  János Horváth 11 napja

  Annyira túl toljatok a kritikát h már nevetséges amit műveltek... Kabarét csinálsz nem pedig kritikát.... Ne told túl kretenbe...

 • Magic Games
  Magic Games 11 napja

  Aki nem akkora HP fan ,hogy megvakul az nem érti és néz hogy "mi a fasz?"....

 • Nóra Kovács
  Nóra Kovács 11 napja

  3:59 ennyi erővel ezt rád is lehetne mondani 😁

 • Heracross
  Heracross 11 napja

  4:34 miiiiafasz XD

 • Katalin Zágonyiné Matiszkó

  Moy moy Greg!
  Nem, nem hat meg az új Oroszlànkiràly. Legalàbb is engem. Én az eredetin nőttem fel, oan kis milliószor néztem meg anno videókazettàn😅, és igen, minden egyes alkalommal sírtam Mufasa halàlàn😭... Tehàt nem làtom értelmét a mostani filmnek... Többek között azért sem, mert nem live action, hanem cgi az egész😡... Az eddigi bemutató alapjàn...
  Szép napokat!😉
  Turbék turbék!🕊️

 • Máté Iványi
  Máté Iványi 11 napja +1

  A Dumbledor os hasonlítás szar volt. HA figyeltél volna akkor rájönnél miért. A többi lehet felesleges dehát ez 2001 es vagy hogy. Azért azota mások az elvárások. Nameg a másik mikor értetted elsőre a Harry Pottert? Sose... Majd ha meglesz mind az 5 film lehet összeáll :D

 • Drutal
  Drutal 11 napja

  Oroszlánkirály kapcsán: mitől élőszereplős valami ami színtiszta cgi?

  • Tímea Gál
   Tímea Gál 11 napja

   Drutal ezen már én is gondolkodtam 😅

 • Lia Angyal
  Lia Angyal 11 napja

  amúgy az a két ötlet az elején tök király volt, én nagyon szívesen látnám az aurorosat

 • Lia Angyal
  Lia Angyal 11 napja

  jó ez a pulcsi

 • MR. Kraken
  MR. Kraken 11 napja

  Akkor beszélgesünk

 • Péter Horváth
  Péter Horváth 11 napja

  Nekem bejött a Az Oroszlán Király filmes bemutatója ha nem rontják el mint a Dzsungel Könyvét 2016 Filmes Változatát akkor jó is lesz mert idáig a bemutató jó de remélem maga a film is jó lesz majd meglátjuk ....

 • József Smidla
  József Smidla 11 napja

  Az új Oroszlánkirállyal az a bajom, hogy látszólag a készítők nincsenek vele tisztában, hogy az eredeti RAJZfilm miért is működött olyan jól. A mai napig úgy vagyok vele, hogy egy igényesen megrajzolt rajzfilm, legyen az Vuk, Macskafogó, Oroszlánkirály, Attack on Titan (csak Greg kedvéért :P ) engem sokkal jobb esztétikai élményben részesít, mint egy bénácskán meganimált 3D-s rajzfilm (tisztelet a pár kivételnek, ja és Gát György meg elmehet a sunyiba...). Ha mást nem, annyit mondok, hogy egy rajzfilmnél nem kattog azon az agyam, hogy fúúúú ez mennyire élethű... nade mégsem mert ott látszik hogy animált, és húú mégis zavar (emlékszünk talán a Zsivány Egyes Tarkinjára, ugye? Na ugye...). Nem, egy rajzfilmnél teljesen át tudom adni magam a sztorinak, nincs ez a kellemetlen zavaró tényező.
  És amúgy készül Aladdin film is, ha jól értem egy az egyben a rajzfilmet dolgozzák fel. Ami megintcsak olyan meh, de amúgy értem, hogy sokan ehhez a sztorihoz ragaszkodnak. Csak halkan jegyzem meg, hogy ennek az eredetije benne van az Ezeregyéjszaka meséiben, több dzsinnel, több kívánsággal, több főgenyóval, bonyolultabb sztorival, azt én inkább megnézném egy komolyabb adaptációban.

 • CdeFoudre
  CdeFoudre 11 napja

  Soha nem értettem, hogy mitől működik a HP mánia. Miért imádják ennyire az emberek? Az alapötlet még egész jó, csak a főbb szereplők botrányosak, de tényleg. Harry-től állandóan kiborultam a könyvben, ez a mindenki sajnálja, mert ő a csóró, árva srác és állandóan hisztikézik, amúgy nem sokat csinál, csak iszonyat mázlival kb. mindent megúszik esetemben sok volt, nagyon utálom szerencsétlent. Az apjáról sem vagyok sokkal jobb véleménnyel, egy rohadt kis köcsög volt, aki másokat szekírozott és ezt rohadt viccesnek tartotta. Ettől kéne szeretnem? Sok lehetőség volt a sztoriban, sok érdekes ötlet is felmerült, sok jó karakter elsikkadt vagy nem úgy volt kidolgozva, ahogy lehetett volna, stb. - stb., de bejött és az emberek megvesznek érte.
  A Legendás állatok stb. stb 2. részét még nem láttam - mivel nem vagyok HP fan nem rohanok a moziba megnézni - az első nem volt életem movie-ja, de nem utáltam. Newt számorma teljesen szerethető karakter, a 2 csaj és a mugli is okés volt, bár tény, hogy én sem értettem, miért kellett Grindelwaldot belevenni - felteszem egy mozifilm, ami csak és kizárólag arról szól, hogy Newt mágikus lényeket kajtat feleannyi embert vonzott volna be. Amúgy régen olvastam a könyveket, de a Grindelwald storyline kapcsán bennem nem derengett fel Newt neve, sőt, ha jól emlékszem neki nem sok köze volt ehhez az egészhez. (De mondom régen volt már, amikor én HP könyveken rágtam át magam.) Mellesleg, Grindi úgy van a könyvekben beharangozva, hogy brutálisan gonosz meg terrorban tartó nagy-nagy fekete mágus volt Voldemort előtt, aztán nem sok mindent tudtunk meg a fenenagy gonoszságáról - és ezek szerint a második részben se fogunk sokkal többet megtudni róla.
  Tényleg el kéne már engedni ezt a Harry központú, minden út hozzá vezet, a jó és a rossz örökös, repetitív, már kurva unalmas harcáról szóló tucatsztorikat, amikor van egy egészen jól megalapozott varázsló világunk, ami nem csak Nagy-Britanniára korlátozódik, több mágusiskolát említve vagy akár, ahogy előttem említették vissza lehetne menni a kezdetekhez, hogy mégis hogyan és miért jött össze 4 nagy mágikus képességű ember, hogy létrehozzanak egy sulit, amikor mind a négyen tök mást tartottak fontosnak és kb. tökéletes ellentéteti voltak egymásnak. Hogy a fenébe nem gyilkolták meg egymást helyben és ilyenek. De szakadjunk már el kicsit a könyvektől és esetleg átléphetnénk a rohadt HP sztori küszöbét.

 • Kéri Szabolcs
  Kéri Szabolcs 11 napja

  A black pumarol jut eszembe mondta haverom hogy a kistesoja kerdezte hol vannak az emberek amikor wakandaba csak fekete emberek voltam xD

 • Zoltán Nyéki
  Zoltán Nyéki 11 napja

  igazából én se vagyok ellene annak hogy valamit újra gondoljanak de viszont ahogy utána olvastam ez teljesen ugyan az mint a mese mindenbe ugyan az mert gondolom úgy vannak vele hogy 94-es rajzfilmet a mai gyerekek vagy fiatalok nem néznek meg de ugyan azt leforgatni szerintem szükségtelen inkább rakják fel moziba újra a mesét ugyan úgy kaszálnak rajta mert aki nem tudja miről van szó az is ugyan úgy be fog ülni rá mint erre így nem kellet volna újra lefogatni az egészet úgyhogy végül én szükségtelennek tartom ugyan azt lefogatni attól hogy ez most animáció nem rajz film az meg teljesen mindegy szerintem