Legendás BARMOK: Grindelwald bűntettei

Megosztás
Beágyazás

Megjegyzés • 871

 • Réka Szabó
  Réka Szabó 6 napja

  Én imádtam a filmet de nagyon vicces volt nézni hogy mennyire kiakadtál.🤣🤣🤣🤣

 • Joshua Simpson
  Joshua Simpson 13 napja

  Dumbledaddy - meghaltam : D

 • László Mészáros

  Tegnap láttam a filmet. Egyet értek a kritikával.

 • Árvay Zsuzsanna
  Árvay Zsuzsanna 26 napja +1

  Off.. Mátrix után mi a másik idézett film?

 • Réka Nagy
  Réka Nagy Hónapja

  Mint említetted Gergő, hogy miért nem Göthéről és a legendás állatokról szól ez a film, mert elvileg Eddie Redmayne azt nyilatkozta, hogy ő már túl ,,öreg" egy egész (újjab varazslóvilág) világ ,,elcipeleéséhez".

 • Aux Eliza
  Aux Eliza Hónapja

  Hát ez szörnyű volt... mármint a film. Az értékeléseddel teljesen egyetértek :D

 • Panna Kolozsvári

  Én 4 d Ben néztem és úgy türhető volt😑

 • Shahin Wadi
  Shahin Wadi Hónapja

  Szerbusz Gergő! Szerintem ebbe a filmben az a gond amit mondtál, hogyha elkezdesz gondolkodni rajta rájössz hogy elég buta. Szerintem ne menj bele... Amikor néztem volt olyan rész amikor már azt se tudtam ki kinek a rokona , de ezt a filmet csak próbáld élvezni. Én megmondom hogy nekem nagyon tetszett egyedül az nem hogy ezt a sok kavarászást nem egy filmben kellett volna megoldaniuk. Mindenesetre annyit ajánlok, hogyha jön a következő rész akkor csak nézd nyugodtan nem belegondolva és majd csak másnap gondolkozz el rajta hogy elrontsa a kedved XD.

 • RIO85ful
  RIO85ful Hónapja

  A Lion King összefogja törni mindannyiunk gyermekkorát ! :)

 • Sajtos Pogi
  Sajtos Pogi Hónapja

  Egyébként én szeretem a legendás állatokat és valaki azt gondolná hogy
  ez sértő lehet de SZÉTRÖHÖGTEM MAGAM jobban tetszett a videó mint a film

 • Sajtos Pogi
  Sajtos Pogi Hónapja

  Jó akkor nem csak én hívom kredencnek 😀

 • Zoé Kata Sütő
  Zoé Kata Sütő Hónapja

  nagini nem animágus hanem elátkozták a teszlegsüveg meg griffindor godrik süvege volt amit az iskola három alapítója varázsolt el a másik hogy dumbledore nem akart csatázni grindelwaldal mert mi előtt barátságuk tönkre ment volna dumbledore táplált érte érzelmeket

 • Géniusz Lóci
  Géniusz Lóci Hónapja

  Én a film nagy részét egész egyszerűen untam (és ebbe a kategóriába tartozott az ulta-cgi-superblast-látványorgia is), a másik fele meg egyszerűen úgy értékelhetetlen, ahogy van. Semmi jelentőségét nem éreztem a legtöbb csűrcsavarnak, amit belevittek, a másik felétől pedig a bicska kinyílt a zsebemben.
  Ez most nem lesz egy népszerű vélemény, de komolyan: muszáj volt a melegdumbi? Tényleg? ezzel úgy gyalázták meg számomra a Potter-filmek öreg bölcs igazgató-karakterét, ahogy szerintem nagyon nem kellett volna. Dumbledore úgy egészében véve is egy nyegle p*csnek tűnt, a legkevésbé sem volt szimpatikus karakter.
  Négerek a Lestrange-házban. Értem én, hogy szudáni herceg, meg elrabolt nő, (de amúgy az alatt a biztos, hogy több mint 9 hónap alatt, amíg a nő ott volt, még ha konstans átok alatt tartották is, legalább a családjának meg sem fordult a fejében, hogy nemtom... mondjuk kiszabadítsák??) de amikor két néger meg egy fehér negyed órán keresztül azon vitatkozik egy üres szobában, hogy ki kinek a bátyjának a nővérének az öccse, ott azért van egy kis átgondolatlanság szerintem. Ja, meg a másik, ott majdnem kiköptem a popcornt, még jó, hogy eleve nem vettem. Ez a "nők csak virágok"-duma a családfában. Kezd olyan érzésem lenni, mintha manapság elsősorban azért csinálnának filmeket, hogy a progresszív ideológiájukat azon keresztül is minél eredményesebben sulykolhassák lehetőleg minél több generációba egyszerre?! Köszi, de én szeretem magam eldönteni, hogy hogyan gondolkodom.
  Szóval nem tetszett. Lapos volt, vérszegény, inkoherens és abszolút, de nagyon fölösleges.
  (Egyébként azokkal egyetértek, hogy jó lenne már egy történet az alapítókról, de ez szerintem megint ugyanaz, mint a Star Wars végtelen vergődése a Skywalkerekkel)

 • Nobody
  Nobody Hónapja

  Én nem nagyon várom a Lion King élőszereplős verzióját (ami ccg-vel lett megoldva, elvileg az egész) . Én úgy szeretem a mesefilmeket ahogy vannak...Nem vagyok ellene de nekem nem az igazi...

 • Szabi Onody
  Szabi Onody Hónapja

  Évekkel ez a fantasztikus opuszod után, emlékezz meg az izoláció és intimitás dichotómiájáról. És miért képtelenség ennek a személyiségérettségi foknak az elérése az életedben.

 • Wyrade
  Wyrade Hónapja

  "Csak készíti elő a terepet varázs-Thanosnak" - Pontosan, Dumbledorenak. :D
  Mint látható, Grindelwald legyőzése után kb minden hatalom az ő kezében fog összpontosulni (Supreme Mugwump of the International Confederation of Wizards, Chief Warlock of the British Wizengamot, Headmaster of Hogwarts, tehát jóformán bevehetetlen erődje is van, emellett többször is felajánlják neki a mágiaügyi miniszter posztját, az aktuális miniszter(ek) általában sűrűn leveleznek vele hogy "tanácsot kérjenek", a neve a varázsvilágban kb szinoníma az atyaúristenre; mint láthattuk ebben a filmben is, elég manipulatív is mellé, a pálcák urát / halálpálcát is megszerezte, stb stb.
  Szóval bár személyiségre nem Thanos, minden megvan benne, hogy egy tényleg szupererős negatív főhős vagy főgonosz karakter lehessen adott esetben.

 • Name No
  Name No Hónapja

  #dumbleDaddy 😏

 • ev. vitk
  ev. vitk Hónapja

  waaa Gergő imádlak mikor ilyen vagy :DDD

 • János Sándor
  János Sándor Hónapja

  Got that black magic :DD kurvajó amikor Afrikáról beszélsz :DD

 • TheMTower
  TheMTower Hónapja +2

  Okay, én megnéztem a filmet, megnéztem ezt a kritikát, és elolvastam néhány kommentet, és arra jöttem rá, hogy tök boldog vagyok, hogy nem vagyok a kritikus és a "Vad" Harry Potter rajongók között. Nekem tetszett a film minden "nehezen észrevehető" hibájával együtt, és pár dologba beleszólnék. Mivel ez a 2. része az 5-ből, így még szép hogy nem derül ki sok minden, szerintem ezen fölösleges ennyire kiakadni, mint Gergő. A másik, hogy Greendelwald para, nem értem miért csak én gondolom ezt így. Lehet, hogy egy lerágott csont koncepciónak tűnik az ő szélsőséges világlátása, de szerintem jól van megvalósítva. Hogy ebből majd mit fognak kihozni, az majd kiderül a következő filmben (remélem), de ez az egyszerre "megadom a lehetőséget, hogy válasszatok" és a "vagy velem vagy, vagy meghalsz" személyiség az ő stílusával nekem para. A harmadik Queenie pedig azért olyan amilyen ebben a filmben, mert szerelmes, és őszintén én nem vagyok nő, de én is SIMÁN átállnék az Erő Sötét Oldalára, hogy együtt lehessek a szerelmemmel (bocsi, ha nyálasnak tűntem), szóval ő sem olyan buta, mint amilyennek mondja Gergő. A Naginis résszel sem értek egyet, az ő emberi megjelenése nekem izgalmassá teszi a karaktert és történetet, főleg, hogy ott van Kredenc mellett.
  Abban viszont egyet értek - nem tudom már ki írta - hogy vannak olyan fanficek, amik többet hoznak ki az alapanyagból mint a fő készítők, de ha ez a helyzet engem így rohadtul nem érdekelnek a fanficek, mert nekem nagyon tetszett a film, szabályosan fájt benne a csavar, és nem zavart, hogy utalt a Harry Potter-re, mert éppenséggel én úgy tudtam, hogy ez a film elvileg abban a világban játszódik, amelyben később megszületik Harry Potter.
  Sokat írtam, senki se fogja elolvasni, szóval köszönöm, ha mégis xD További Kellemes Turbékot!

 • CFF
  CFF Hónapja

  Ma megnéztem a filmet és egyfolytában ez a kritika járt a fejemben. Én vagyok az ökör, ezentúl előbb mozizok, aztán rötyögök vagy okulok a kritikán, mindenesetre meg kell mondanom: valahogy most is azt éreztem, amit a Pappa pia videódnál. Azaz jókora adag felesleges cinket. A film után azt mondanám, hogy ez megint teljesen feleslegesen kemény, sőt, igazságtalan kritika lett. Egy dolog, hogy köbö minden felvetésed könnyűszerrel pillanatok alatt megcáfolom, de megint úgy érzem, hogy ez a videó csak azért lett kemény, mert ezt várta el tőled a casual közönség. Nem mennék jobban bele, ez egy szórakoztató és jó film volt, érdekes elemekkel és szereplőkkel. Kb ennyi a véleményem.

 • nagy Magyarország

  Mostmár haggyad békén a dc-t hacsak nem arról csinálsz kritikát. MERT MEGCSÍPOM A KÖNYÖKÖD

 • Syrange13
  Syrange13 Hónapja +1

  Én már egy ideje leestem a HH vonatról, szerintem hónapok óta most néztelek elôször és vazz... nagyon hozod a formád. Ez is meg az aquaman is sírvaröhögôs helyenként. Gg Greg, így kell fejlôdni! Now... it's bingin' time

 • Márton Matyóka
  Márton Matyóka Hónapja

  Minden szavával egyetértek, az ÉVTIZED legnagyobb filmes csalódása, pedig a Jurassic World: Bukott birodalmat is leforgatták és az arcunkba tolták.

 • Bálint Kocsis Barna

  👏👏

 • Flóra Judit Tormási
  Flóra Judit Tormási 2 hónapja +1

  Nagini nem indonéz volt? De mondjuk mindegy is, lényegtelen. Amit inkább "kiemelnék", hogy nem azért volt cirkuszi látványosság, mert néha kígyó, hanem, mert egy ritka átokkal él együtt, amitől egyszer végleg kígyó lesz. De szerintem ez így se egy látványosság, mert kb olyan, mintha odalökdösnék egy 20 évest egy csapat ember elé, hogy "Jól nézzétek meg, mert hajlamos a kopaszodására és néhány éven belül alig marad haja", aztán rátennék egy kopasz-sapkát, hogy "Így fog majd kinézni". Az nem egy látványosság, hogy valaki majd valami lesz vagy valahogyan ki fog nézni a jövőben. (Az meg, hogy át tud változni kígyóvá és be tudja mutatni már most, hogy fog kinézni, Te is megmondtad; nem egy akkora wass ist das egy világban, ahol léteznek animágusok.) Szükség nem volt rá, de egy kis izgalmat hozott a rajongóknak, hogy Voldemort terror kábelének is van ám története. Ha Mrs Norris-ról derült volna ki, hogy egy Maledictus volt, akkor is valami hasonlót "értek vona el". Más kérdés, hogy, ahogy mondod; "ki nem sz.rja le?!" :) Ha nem tudjuk meg, hogy Nagininak milyen múltja volt, csak, hogy léteznek maledictusok; a kutya nem kezdett volna el filozofálni, hogy Nagini a kígyó is az volt e? Lévén senkit sem érdekelt soha Nagini története. Tudtuk, hogy ő volt Voldemort kígyója meg egy horcruxa és ennyi. Senkit se érdekelt. Ott van pl Mrs Norris, a macska. Eléldegélünk a tudatban, hogy macskának született, soha bele se gondolunk, hogy ez tényleg így volt e vagy ő is egy nő volt eredetileg. Szóval ez a Nagini-s szál érdekes, de nem volt hatalmas szükség rá. A kritikád tetszett. Osztom a benne feltüntetett véleményed. Arra kíváncsi lennék, hogy a Voldemortról készített Fan Made HUclip spin off-ot láttad e és, ha igen, mi a véleményed róla. :)

 • B Nati
  B Nati 2 hónapja

  Nekem tetszett❤😂😂 De amúgy jó lett a videó😊😁😉

 • Niki Kocsis
  Niki Kocsis 2 hónapja

  A ház amit Jack épített légyszi!!!

 • Papai Kitty
  Papai Kitty 2 hónapja

  Nekem, nagyon tetszet , én imàdtam

 • enzoli23
  enzoli23 2 hónapja

  Alapvetően azért lehetett szórakozni a filmen, de tény, hogy voltak azonnal észrevehető hibái (leginkább a tanácstalanság, hogy mi az isten legyen a célja), illetve ilyen később leeső hibái (egy csomót én is most vettem észre a kommentekben, te jó ég, kínos bakik). Szóval Legendás Családfák és megfigyelésük. Túl sok irány, túl sok szál, túl sok szereplő - és ehhez képest kevés legendás lény, meg Grindelwald-bűntett.
  A kedvencem egyébként nézéskor az volt, amikor tök egyértelmű húzásokon valaki a moziteremben hangosan ledöbbent (1.Grindi mikor besétál Quinie teázásába - az őt vendégül látó csajt előtte csak Grindivel mutatták, aki amúgy az előtte levő kb 3 jelenetbeen abban a házban pocolt, hátakkó' mi a tökömért lepődsz meg, hogy ő a házigazda?? ; 2.A furkász ellopta a vérszerződéses ékszert - konkrétan közeliben mutatták a kis üvegcsét vagy mi a faszt, közvetlenül akkor, amikor a furkász kiszökött a bőröndből, na VAJON mit fog csinálni?? + mutatták amikor a halott vörös csaj mellett térdelő G-hez is odaszökött a'állatka) :D
  Reméljük, hogy csak a trilógiák(?) középső részének szokásos átka érte el a filmet. A végecsavar tetszett, erre kiderül, hogy az is hibás? :'( (ennyire nem emlékeztem a könyvekre)

 • Timót Fenyvesi
  Timót Fenyvesi 2 hónapja

  ugyanezt tapasztaltam xd

 • Bogi channel
  Bogi channel 2 hónapja

  Én pontosan ezért nem akartam megnézni a filmet mert már az előzetesből is látszott hogy ez egy össze, visszaság amiből semmit nem érteni ráadásul nem sok köze van az eredeti Harry Potterhez . Meg hát ugye Draco Malfoy sincs benne tehtát nincs értelme végignézni. 😂🤔🤷

 • Marcell Mészáros
  Marcell Mészáros 2 hónapja +1

  Lesz kritila az Aquamanről?

 • Cser Co.
  Cser Co. 2 hónapja

  1:13- nál mi a zene címe?

 • Vilmos Vajda
  Vilmos Vajda 2 hónapja

  Se nem szar se nem jo, ez a film egyszeruen egy iszonyatosan kusza majdnem erthetetlen kaosz

 • g móra
  g móra 2 hónapja

  de miért kellet bele rakni Deppet?..... MI
  ÉÉÉÉÉÉÉRT???

 • Sándor Zádor
  Sándor Zádor 2 hónapja

  :D Szarl'azannya :D

 • Ferenc Mátyás
  Ferenc Mátyás 2 hónapja

  Szirmai te csicska geci

 • Fióna Máté
  Fióna Máté 2 hónapja

  Én imádon a harry potter de egyet értek viszont a teszlek süveg grifendél süvege

 • Gergő Csiker
  Gergő Csiker 2 hónapja

  Tetszik hogy választékosan beszélsz és átgondolt amit mondasz, de ezt az ordítozást inkább hatásvadászatra használd és ne üvöltsd végig a videót.

 • Đ Zlotan
  Đ Zlotan 2 hónapja

  Szia Gergő!
  Én régóta fel voltam rád iratkozva és szerettem a videóid,a múlt idő pedig ez a kritikád miatt van. Úgy éreztem nem objektíven értékelted a filmet,hanem valamiért neked nagyon nem jött be. Nem vagyok hatalmas nagy HP fan,nem ragaszkodom nagyon felszínes dolgokhoz,hogy foggal körömmel védjem,de én nagyon élveztem a filmet mikor megnéztem a moziban. Jobban tetszett mint az első része,pedig az is jó volt. Azért iratkoztam le a csatornádról mert úgy éreztem ezt a kritikát szándékosan negatív érzelmekkel rakod össze,annak ellenére,hogy szórakoztató a film. Valahogy nagyon is direkt ripacskodósnak tűnik és ezt az oldalad nem tetszik. Olyan dolgokba mentél bele aminek nagyon kevés a tényleges jelentősége,de ez csak az én véleményem. Olvastam itt kommenteket,hogy ez meg ez nem így volt a könyvben,meg vannak eltérések... És? Megmosolyogtat,hogy emberek képesek ennyire bele lovalni magukat dolgokban és kb minden HUclip videó alatt össze vesznek egymással. Én rendkívül inteligens és tehetséges embernek tartalak. Jó videós vagy,de remélem nem mész el rossz irányba filmkritikák terén mert mindig objektívnek kell maradni,attól függetlenül mennyire tetszik a film. Gondolom leszarod,hogy leiratkozom,nincs is jelentősége. Valszeg ezt az üzenetet sem olvasod el,de úgy éreztem ezt le kell írnom,semmi más célja nincs. Sikeres munkát és jó egészséget kívánok neked. Hello

 • Csaba Fenyves
  Csaba Fenyves 2 hónapja

  Én a Lion King után csak annyit tudok mondani, hogy :
  Újra ANIMÁLják (elnézést midnekitől, de nem bírtam ki :D )

 • Ferre Rorosé
  Ferre Rorosé 2 hónapja

  BiTurbo Testvére vagy? A mentalitásotok hasonlóan gusztustalan.

 • TomChee
  TomChee 2 hónapja

  Őszintén, semmi értelmét nem látom, hogy ha már remakelni kell, akkor miért pont élőszereplőssé kell remakelni gyerek korunk kedvenc meséit. (mert ezeken kívül is volt, van, lesz többi is :D )
  DE! Nem akarom le írni előre, hisz nekem (kövezzetek meg) a Maugli is tettszett.
  ˘\o/˘ Szal fellem' jöhet.

 • Mongufta Family
  Mongufta Family 2 hónapja

  Mi ma néztük meg:D

 • Nemamka
  Nemamka 2 hónapja

  Nagyon régi álmom, hogy legyen pl egy Skins/Stranger things kombó stílusú háttérsorozat a Tekergőkről, mert nekem ők a kedvenc generációm, és ha már ennyit foglalkoztunk Harry szüleivel, tökre érdekelne az ő kalandos tinédzserkoruk, és az, hogy a "háromszor dacoltak Voldemorttal" pontosan mit takar. De azok után, hogy a Grindelwald sztorit hogyan vitték filmvászonra, ÉS hogy a hetedik filmben Piton emlékében mennyire hülyén néztek ki, Joker Rowling TÉNYLEG tegye már le azt a kurva tollat, mert undorító amit művel :'DDD Arról nem is beszélve hogy én is a fanfictiont választom inkább....
  Azt felejtsük is el, hogy én pénzt adjak ezért, gyakorlatilag csak DumbleDaddyért fogom megnézni, és bekészülök valami ivósjátékkal, mert abszolút súlytalan trash film. Mármint bárcsak az lenne :((( de sajnos a HP univerzum és rajongótábor történelme miatt van súlya, és mehhh.
  Az Oroszlánkirályról meg osztom a véleményed, én se tudom eldönteni, hogy örüljek-e neki vagy ne??? Óriási nosztalgia, de nem volt még olyan CGI-állat ami számomra ne tűnt volna rettenetesen furcsának, ez is inkább olyan mintha plüssállatokat sikerült volna látványosan részletesen megeleveníteni, és próbálom hozzászoktatni a szemem, de még egy kicsit tikkelek tőle :'DDDD

 • 08 vinceking
  08 vinceking 2 hónapja

  mi a f*sz

 • Balázs Nagy
  Balázs Nagy 2 hónapja

  Despacito 3 kritikát a népnek !

 • oliver makkay
  oliver makkay 2 hónapja

  Mikor lesz az uj deadpoolrol video?

 • Family Berente
  Family Berente 2 hónapja

  Én nem rég néztem meg a filmet és remélem 2020-ra tanulok abból a hibából hogy nem nézem meg a kritikát a film előtt. Félre ne értsen senki, tetszett mert humoros de elvette a filmtől a kedvem, és már félve léptem be a moziterembe és úgy jöttem ki hogy most visszamegyek és megnézem újra. Mert ez valami hiperjó volt. Az animáció profi (főleg 3D-ben), a szereplőknek van rendes személyiségük illetve kis változásuk. Az új szereplők eszméletlenek. Ha nem nézel utána túl sok mindennek csak olvasod a 7 Hp könyvet akkor rengeteg benne a fordulat. Úgy raktak bele dolgokat hogy ellentétes érzelmeket érezzek. Egy szóval zseniális. Csak a zavaró tényező az előttünk ülő volt aki végig elemezte a filmet. Az kicsit zavart. Meg nagyon gyorsan történt minden. Szóval a kritika is szuper viszont ahhoz hogy megértsd a filmet tisztában kel néhány dologgal lenni. Egyszerűen mind a kettő élvezetes volt de nem lehet összehasonlítani. És lehet hogy az összefüggések és tudat hiánya miatt húzták le a filmet. Ez a saját vèleményem. Köszönöm!

 • Flower Wild
  Flower Wild 2 hónapja

  az első 4 percet bírtam a videóból, olyan szinten irtotta az agysejtjeimet mint a Chemotox a hangyát. ez nem kritika basszus, hanem egy borzalmas, már már paródiába hajló valami (de még annak is gyenge). Már a story elmesélésénél is különböző általad kreált negatív becenevekkel mutatod be a szereplőket, de még egy értelmes indok nem hagyta el a szádat, hogy neked miért nem tetszett a film. kapásból negatívból indítasz. alpári és rendkívül unintelligens a viselkedésed. eddig se néztem ezt a csatornát, ezután se fogom. most pedig megyek és még 3× megnézem a Crimes of Grindelwaldot mert ez igenis egy jó film. köszöntem :)

 • Tamara Katalin Hicsák

  Nekem tetszett a film

 • Amna
  Amna 2 hónapja +2

  Ha ez így megy tovább, kiderül, hogy Credence Dumbledore és a rejtélyesen időben visszautazott McGalagony eltitkolt gyereke (kb. 20 évvel idősebb Dumbledore Credence-nél) emellett hasadt személyiség, egyik személyisége id. Tom Riddle, aki pár hónappal az első rész eseményei előtt részt vett egy angliai társasutazáson és randevúzott Merope-val is, így Voldemortnak meg az apja titokban. Voldemort meg Lily és Petunia apja, ezáltal Harry és Dudley nagyapja. Piton is az övé, csak nem tud róla, így a nagy, de plátói szerelme Lily iránt tévedésen alapul, és még szerencse, hogy sosem teljesedett be. Hermione Petunia és Vernon titkolt lánya, akit örökbeadtak, mivel látták, hogy boszorkány lesz, ezáltal Harry unokatesója, Voldemort unokája, Dumbledore és McGalagony ükunokája stb...Welcome to the Wizarding World of Isaura...:D Deplhini után semmi sem lepne meg...nagyon remélem, hogy Credence kiléte csak hazugság, máskülönben haladunk a fenti irányba nagyon.

 • sólyom
  sólyom 2 hónapja

  Ebben a videóban semmivel nem értek egyet. Kivéve hogy szépek az effektek.

 • Roland Tóth
  Roland Tóth 2 hónapja +1

  Greg, szerintem nem értetted meg a film alapkoncepcióját: Dumbledaddy és Grindy egyszer harcoltak, amiben meghalt Dumby hugicája és ezért vérszerződést kötöttek, h soha többet nem tolnak 1v1-et, mert az köcsög dolog. Gőtének nem a lelke az erőssége, hanem az állatvilágban szerzett tapasztalata és emiatt akarja Dumbledóri ráuszítani Grindeldeppre.
  Ezen a 30 másodpercen kívül adom a véleményed, egy zavarodott túróscsusza volt az egész film.

 • Dørina
  Dørina 2 hónapja

  abrakadabasszameg 😂😂❤

 • Margit Fehér
  Margit Fehér 2 hónapja

  m.huclip.com/video/jtg6b5ffido/videó.html
  Én így érzem magam az új élőszereplős Oroszlánkirály remake-től.

 • AliceBlackwood
  AliceBlackwood 2 hónapja +1

  Kedves Greg,
  Kicsit megkésve talán, de reflektálnék a kritikádra. Azzal kezdem, hogy megértem a nemtetszésed, de nem mindig értek vele egyet, pontokba is szedem neked. Legalább az egyikünk tuti jobban fogja érezni magát tőle :P
  1. Mé van szükség Newt-ra?
  Ugyan azért amiért 3 gyereknek kellett Horcruxokra vadásznia. Ugyan azért amiért egy mesekönyvbe rajzolt szimbólum jelentését kellett találgatniuk, ahelyett, hogy egyértelmű utasításokat kaptak volna... Rowling nem véletlenül nevezte el ''kedvenc'' igazgatónkat DUMBledore-nak. Mé nem küldhetett egy varázs elit kommandót erre a küldetésre, akik Harry-t csak iránytűnek használják?? Mert az, hogy barátok fontosabb volt, mint az, hogy még a Roxfort-ot se járták ki, na meg mert ők tudtak szeretni, nem úgy mint Voldi... Ha az eredeti szériában ki voltál békülve Dumbledore latyak logikájával, nem értem itt miért zavar??
  2. Mé van szükség Nagini sztorijára?
  Nem tudom :D DE, te sem tudhatod, mivel ez egy 5 részes sorozat 2 része. Sokszor panaszkodsz arra, ha egy karakter nincs kibontva, nem építik fel, NA most pontosan ez történik, bemutatják valaki múltját, hogy többet megtudjuk róla, jobban megértsük, erre megkritizálod, hogy Minek ez, kit érdekel, lényegtelen?? :D :D (Amúgy abban egyetértünk, hogy nem nagy szám, hogy kígyóvá tud változni).
  3. Tina és Newt konfliktusa. Igazad van, idegesítő és kínos, hogy a film végéig elhúzódott egy ilyen könnyen megoldható probléma. DE, ez Newt karakterének lényege. Hogy béna a nőknél. A karaktere ilyen, nem a forgatókönyv lett rosszul megírva. Neville sem volt kevésbé zavaró ebből a szempontból. Léteznek ilyen emberek a való életben is.

 • Shower Fighter
  Shower Fighter 2 hónapja

  Imádom ezt a sok funt, anglicizmust és nyelvtani hibát. :D Amúgy lassan szerintem 6 éve nézlek Greg.

 • Boros Tekla
  Boros Tekla 2 hónapja

  Huh de idegesítő vagy. Komolyan mondom fájt nézni.

 • Balázs Dániel Nagy

  9:44 "Kibontja a Szirmait."

 • Báb Déli
  Báb Déli 2 hónapja

  Lil pump miert kell?

 • Deák Ferenc
  Deák Ferenc 2 hónapja

  rég aludtam be moziban ezen sikerült.....

 • Mohamed Hamza Nora
  Mohamed Hamza Nora 2 hónapja

  Szakadok XD

 • Fruzsina Mészáros
  Fruzsina Mészáros 2 hónapja

  Hát én nem lelkesedek. Meg se nézem a superreal oroszlánokat. Sajnos kb a creepy kategóriába esnek számomra a disney "élő" cg szereplős rebootjai. Amíg valami mesefilm animációként oké és szép addig ezt előadva ilyen hiperrealisztikusan , nekem gyomorforgató.
  Ettől elfogadom, hogy valakinek szuperizgi és tetszik. Nem én vagyok. Sorry.
  És örülnék neki ha hollywood abbahagyná a klasszikus filmek megerőszakolását mindenféle cg/szerepcsere dolgokkal mert borzalmasak.... szupercsaládbarát szuperóvatos... minden szuper..
  Totál elegem van a rebootokból, a félresikerült 10+ évvel később megjelenő folytatásokból, meg az ijesztő realisztikus disney állatokból. Thanks but NO THANKS.
  Ez most kijött. Semmi baj azokkal, akiknek ezek tetszenek. Mindenki azt szeret amit akar. Go for it.

 • Master Yoda
  Master Yoda 2 hónapja

  Drágám Nagini egy vér átok miatt olyan amilyen. Nem össze tévesztendő az animágussal :D aki kedvére változhat állattá és vissza emberré. Nagini a vérátok miatt egy idő után kígyó testben ragad és így szegődött később voldemort mellé. Egyem azt a silly fejedet tee :P A film rész utalásokról annyit, hogy ha teljes képet akarsz kapni a koncepcióról, olvasd el az összes Potter könyvet ha már ott van a polcodon :D és magadtól is rá ébredsz milyen rész utalásokról van szó. 5 részes lesz a film és a jó ég tudja mi lesz még belőle hátra. Mellesleg szerintem nem volt unalmas, az, hogy milyen bűntettekről van szó? Drágám te csak nézted a filmet vagy figyeltél is? :D mert nagyon sok mindenre rá lehet jönni, meg kombizva a részutalásokkal is. elnézve ezt a kritikát ami igen csak kritikán aluli lett szerintem :D Látszik, hogy sok más részlet felett is elsiklottál. Nem is kicsit. Nem akarlak megbántani mert nagy szerelmem vagy, de ez nagyon tré volt. Látszik, hogy nem figyeltél oda semmire a filmből. S nem értelmezted a hinteket sem. Ez egy össze csapott kritika volt és kész. Ezért nem kapsz tőlem puszit most. Egy szívecskét viszont igen. Legen szép napod Gergő :)

 • Balázs Horváth
  Balázs Horváth 2 hónapja

  idegbeteg barom szedj nyugtatót, borzalmas ez az ordibálás

 • Cintia Tolvaj , Boldzista

  Amúgy az csak nekem tűnt föl hogy Meg Galagoj rossz időben van? (nem tom hogy kell írni a nevét)

 • Adrienn
  Adrienn 2 hónapja +1

  2 órát szenvedtek, hogy ki Kredenc. Én már az elején tudtam, hogy Barry Alen. 😣

 • Boni 99
  Boni 99 2 hónapja

  ez egy jó videó de nekem tetszett a legendás állatok2 akkori is szerintem is nagyon kavart volt de lesz még3 része ugyhogy tekinthetjük ezt csak átvezetésnek mondjuk a harmadik részbe

 • Marcell Beke
  Marcell Beke 2 hónapja

  A végén kiderül hogy Kredenc lesz Voldemort

 • Annoynymous
  Annoynymous 2 hónapja

  5:36 Heh...

 • Mulatós Bulibáró aki MolnárKiki rajongója álulu

  mi ez az idegbeteg vergődés? még csak az első 2 és fél percet láttam, de hányingerem lett.
  minek kritizálod ha nem tetszik? nézz más filmet.
  eddig mindkét része nagyszerű volt ennek a filmnek, és a rajongóknak is tetszett
  aztán jössz te és ideokádsz egy nagy marhaságot

 • SZAKADAR STUDIO
  SZAKADAR STUDIO 2 hónapja

  A kurva anyád!!!!!!!

 • Peter Steel
  Peter Steel 2 hónapja +2

  Ez volt az utóbbi idők talán legjobban összerakott kritikája, tartalom és szórakoztatás szempontjából egyaránt.
  Ami nekem nagyon hiányzik az a sötét középkori hangulat ami az eredeti filmek atmoszféráját körbelengte. Azokban a filmekben is voltak cukiságok, kedves, szelíd dolgok de olyan volt mintha egy gyerek szemén keresztül látnánk a világot és közben egyszer-kétszer bepillantást nyerünk abba hogy ennek a varázsló univerzumnak van egy egészen rettenetes horrorisztikus oldala és amibe egyre több betekintést nyerünk ahogy nőnek fel a karakterek.
  Mondok pár konkrét példát:
  Harry beiratkozik a Roxfortba és barátokra lel... de közben a Roxfortban több száz éve halott szellemek laknak egyiknek félig le van vágva a feje és ott szállingózik a kastélyban.
  Harryt beválasztják a kviddics csapatba, seprűn repül, csokibékát eszik, néha olyan mintha Disney Landben lenne prémium előfizetőknek járó varázslóképességekkel de közben meg tudjuk, hogy az iskola mellett fekszik a Tiltott Rengeteg amelyet emberevő pókok, vérfarkasok és kentaurok lakják arról nem is beszélve hogy valaki gyilkolja az ott élő unikornisokat.
  Egy érdekes kontraszt van Harry boldog de legalábbis izgalmas iskolás évei és aközött hogy sötét dolgok ütik fel a fejüket újra és újra. Varázslók gyilkolják egymást elképesztő erejű varázstárgyakért, szörnyek dermesztik kővé az embereket, szívják ki életerejüket, némelyek a halhatatlanságukat mások halálával akarják elérni stb. A néző és az olvasó egyaránt többet akar megtudni a Potter világnak ennek a komorabb oldaláról.
  Ehhez képest ez egy előzményfilm és minden olyan kurva steril... a szereplők úgy öltözködnek mintha valami divatbemutatóról érkeztek volna, Dumbledoreról a mozivásznon keresztül érződött a Hugo Boss parfüm. A HP filmek erőssége volt a szereplőgárda mely nem kifejezetten szexi de karakteres színészekből állt...itt meg úgy tűnt mintha már az 1920-as évek végén beköszöntött volna a politikai korrektség kora. Mindenképpen lennie kellett benne egy feketének, ázsiainak, félvérnek, japánnak stb-nek hogy véletlenül se mondják Rowlingra azt hogy kirekesztő.
  Ezen kívül mindegyik könyv egy rejtélynek jár utána... a művek nagy része arról szól hogy a főszereplők nyomoznak valamiféle különös megmagyarázhatatlan jelenség, mágikus tárgy vagy múltbeli esemény után és apránként göngyölítik fel a fonalat és kerülnek közelebb a megoldáshoz nem csak a csattanó de a nyomozás is érdekes. Itt meg olyan mint a favágás Credence folyamatosan azt óbégatja hogy " Kik a szüleim?" és a film végére már odajut a néző, hogy " Akárkik lehetnek ennyi szenvedést nem érnek meg"

 • alexivaskevics
  alexivaskevics 2 hónapja +1

  2 héttel ez előtt Szombaton Osztályfőnökünk kitalálta hogy menjünk el moziba,na de mit nézünk meg? A legendás allátokat (ezt a részt)
  1400ft volt a belépő és nagyon megbántam.
  A film katasztrofálisan szar volt,unalmas,érthetetlen történet,minden szar volt!
  Az osztály háromnegyedének nem tetszett velem együtt.
  Megfogadtam magamnak hogy soha többe nem nézem meg ezt a filmet,amellet 4 legjobb barátomman végig hülyeskedtük a filmet,majd ez után engem cseszett le az Osztályfőnököm.

 • Emese Szabó
  Emese Szabó 2 hónapja +1

  És közli a MARDEKÁROS kiscsajjal, hogy a címerállatuk a holló?? El sem hittem...

  • norrito
   norrito 2 hónapja +1

   hú, arra én is felkaptam a fejem, de a Lestrange családra célzott, nem a Mardekárra. Corvus neve is hollót jelent 😊

 • realrolo
  realrolo 2 hónapja +1

  A rebootok érdekesek lehetnek a Z és az X generációnak, az Y-nál azt vettem észre, hogy nem tudják hova tenni...Még él a múlt, de már jön a jövő...Az eddigiek nem nyűgöztek le (legtöbbje szép szép, de elalszol rajta)...

 • coryssq
  coryssq 2 hónapja

  Sikerült alulmúlni önmagad. Véletlenül dobta fel a videód,sütievés mellé tök szórakoztató volt ahogy vörösödött a fejed. Nem bántam meg hogy leiratkoztam. Ha ennyire divatosan leszaroztad biztos jó film. Köszi.

 • Ágoston Gondos
  Ágoston Gondos 2 hónapja

  A Szerkesztőség A Ház amit Jack épített kritikát követel!

 • Ákos Bengyik
  Ákos Bengyik 2 hónapja

  8:32 csak nem egy pewds reference ?

 • Barbara Ceglédi
  Barbara Ceglédi 2 hónapja

  Az új Oroszlánkirálynak az az értelme, hogy azok, akik az eredetin nőttek fel, mostanra sokan gyereket vállaltak, így el tudják vinni traumatizálni a sajátjukat. (Nem, képtelen vagyok újranézni... :'D ) De nem izgat, az ilyenekből van pénz a Zsivány Egyes szerű dolgokra, szóval hátradőlök és várok. :D

 • Wiseletman
  Wiseletman 2 hónapja

  J. K. Rowling szűlt egy bárányt!!!

 • Horváth Dalma
  Horváth Dalma 2 hónapja

  Én ennek ellenére is megnéztem volna, de bakker nem adják sehol eredeti nyelven, feliratosan. wtf??
  Valaki nyisson egy olyan mozit, ahol ugyanaz a műsor mint bárhol máshol, DE☝️eredeti nyelven, felirattal. Mesét egyáltalán nem, filmek közül pedig nagyon sokat nem tudok megnézni, mert nem adják feliratosan. ☹️

 • Patonai Csanád
  Patonai Csanád 2 hónapja +1

  0:08 XD

 • Dat Teapot
  Dat Teapot 2 hónapja

  Engem például érdekelt, hogy Nagini honnan jött.

 • Shekanereal
  Shekanereal 2 hónapja +1

  Vajon miért kellett az előző részben gyönyörűen lezárt Jacob Kowalski karaktert visszahozni, majd sok erőfeszítés árán a fimbe erőltetni egy elfuserált érzelmi szállal? A magyarázat - hát nem működött az elmetörlés... Laziness.

 • TheKalaposlany
  TheKalaposlany 2 hónapja

  Moziból kijövet egyetlen érzés volt,hogy nem zártak le semmit,és nagyon arra mentek rá,hogy a harmadikat előkészítsék....plusz Zoé Kravitz karaktere olyan harmat gyenge volt,bár nem tudom h ő játszott rosszul,vagy a karaktere csak egy hézagpótló...
  A disney filmekre csak annyit,hogy MIÉRT KELL MINDEN SZÉP GYEREKKORI FILMET ELRONTANI.....ÚGY VOLTAK JÓK AHOGY VOLTAK!!!!! értem én,hogy mutassuk be a mostani fiatalságnak,de a clint eastwood filmeket se csinálják újra,mert azok úgy voltak jók ahogy....

 • GRegBellay
  GRegBellay 2 hónapja +2

  Engem szemely szerint nem zavart az, hogy a film buta (es en is erzekeltem, hogy az), mert cserebe adott egy csomo erdekes uj dolgot a varazsvilagba. Ami szamomra elfogadhatatlan volt az a blood oath. Dumbledore eddig azzal a magyarazattal nem ment neki Grindelwaldnak, mert o egy emberi hibakkal rendelkezo ember, aki rettegett szembenezni azzal a tennyel, hogy lehet, hogy o olte meg a sajat hugat (mert Gellert majd azt mondja, hogy Albuse volt a gyilkos atok). A blood oath az egyszeruen elveszi Dumbledore emberi hibait es ad neki egy szaraz kifogast.

 • anonimus
  anonimus 2 hónapja +2

  Voldemort azért volt gonosz mert egy szerelmi bájital hatása alatt született. Tehát nem érzett semmit.
  Ergo azért volt gonosz mert ő a fő gonosz.
  (Nem akarok megbántani senkit akinek ő a kedvenc karaktere)
  De szerintem ő sokkal sablonosabb gonosz mint Grindelwald. Grindelwald-nak legalább volt valami motivációja, hogy azt tege amit tett.
  A megjegyzésem egész tartalma 7.38 -tól 8.00 - ig tartó szakaszhoz fűződik.
  Tisztelettel: anonimus

 • Molnár Ferenc
  Molnár Ferenc 2 hónapja +1

  Legendás párlatok és megízlelésük

 • Dávid L
  Dávid L 2 hónapja

  ABRAKADABASSZAMEG! :D

 • Léna
  Léna 2 hónapja

  Heee Johnny nem is ijesztő hanem dögös. Nagyon. És nagyon jó volt Gellert szerepére. Imádtam. Kedvenc karakter forever

 • tess064
  tess064 2 hónapja +1

  jaj Gergő rosszul tudod, a teszlek süveg transzszexuális volt #snapewasasinglemother

 • Elio Elio
  Elio Elio 2 hónapja

  Én nagyszüleim is Bajaiak és nagypapám énektanár volt :D

 • Luca Karsai
  Luca Karsai 2 hónapja

  Legyen Percy Jackson kritika!!!!!

 • illuminATI 06
  illuminATI 06 2 hónapja

  Ha legendás állatokat akartok látni menjetek el Dél-koreába.

 • Klaudia Herceg
  Klaudia Herceg 2 hónapja

  #DumbleDaddy🤣😄

 • gekko948 #
  gekko948 # 2 hónapja +1

  Ha úgy vesszük, hogy Grindelwald egy legendás "állat" akkor egyből értelmet kap a cím :D Vlamint én láttam 2 bűnét is, az egyik a bajsza, a másik a haja. Mind a kettő borzalmas nagy bűn volt XD
  Az egész emberiség ellen elkövetett bűn.

 • Szabolcs Berényi
  Szabolcs Berényi 2 hónapja

  Vannak rajzfilmek, amiknek jól áll a remake (Hófehérke pl), de, hogy az Oroszlánkirály mi a csöcstől jobb, ha 3d animációs CGI katyvasz azt nem igazán értem. Pontosan az adja meg az alapját, hogy rajzfilm, tehát nem várod el, hogy ríl legyen, de mikor ríl, akkor a majom ne kenegessen kencét Kicsicsillag homlokára...