SZABADFOGÁS - Weber ultimátuma Orbán Viktornak

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.márc. 7.
 • SZABADFOGÁS | 2019.03.06.
  VENDÉGEK:
  Kereki Gergő főszerkesztő-helyettes, Mandiner
  Kálomista Gábor filmproducer
  Kukorelly Endre író
  Herényi Károly volt frakcióvezető, MDF
  Nagy József újságíró, 24,hu
  Pesty László dokumentumfilm rendező

  MŰSORVEZETŐ: Huth Gergely
  Műsor a TV-ben: szerda 21:00
  Kedveljen: facebook.com/hirtv
  Kövessen: instagram.com/hirtv
  Honlap: www.hirtv.hu/szabadfogas

Megjegyzés • 363

 • lászló palkovics

  A fidesz bevándorlás ellenes párt!!!!
  Valóban.
  A kivándorlásban érdekelt.
  OVi politikája miatt több százezer fiatal hagyta el az országot.
  A bevándorlás párti nyugat befogadta őket.

 • R. Maj.
  R. Maj. 5 napja

  Ez a Kereki Gergő egy szimpatikus srác.
  Nagyon tájékozott, és elég lényegretörően fejezi ki magát.
  Üde színfoltja a műsornak, komolyan mondom.
  Amúgy, hogy erről a migárcióról , hogy miért nem lehet leszakadni..........
  Azokat pedig képtelen vagyok megérteni, akik mellettük kardoskodnak!
  Egyébként szerintem ez a legjobb csapat!

 • Lesnar Brock
  Lesnar Brock 7 napja

  A piros mellényes pali akkora paraszt, hogy világít!!!

 • Gergely DrNemeth

  Dörmögő Dömötör mindenbe beledörmög... Idegesítő

 • Imre Nagy
  Imre Nagy 8 napja +1

  nem hiszem el,hogy ti azt gondoljàtok,hogy a nép szavaz,dönt, valamiben!??😝

 • Zsolt Jakab
  Zsolt Jakab 10 napja

  Nagy Józsi! 24.hu mennyi cikkje is taglalja, hogy a magyarok menekülnek magyarországról. Álszent fasz! Akkor ott nem erős ez a menekülnek szó? Csak abban az esetben megfelelő ha azzal Magyarországot támadjátok? A 24.hu természetesen használhatja a menekülnek szót. Ez nem kettős mérce Józsi?

 • Zsolt Sátori
  Zsolt Sátori 10 napja

  "politikai hajótörött" 😂😂😂😂😂😂 kinek van kedve kimenteni Herényit??

 • Laszlo Szilbereisz

  Nem is tudtam, hogy van Rogánnak van valami zabi gyereke vagy kisöccse (Kereki Gergő). Ez valami szánalmas, hogy pénzért a fiatalok segget csinálnak a szájukból. Szánalmas.

  • Józsi Farkas
   Józsi Farkas 10 napja

   Persze barátom , önálló véleménye a fiataloknak nem lehet.... Csak az lehet az önálló vélemény, ami fidesz ellenes.... Taps taps .....

 • Laszlo Szilbereisz

  Ez a Kukorelly egy nagy csalódás, ezért van itt az ellenzék, mert sok ilyen megalkuvó értelmiségi van, pláne ha Fideszes TV-ékben kell szerepelniük. Legalább a Herényi és Nagy Jószef legalább kimerik mondani a véleményüket markánsan.

 • Harald Eitel
  Harald Eitel 11 napja

  Döööö ööö the cabamester te egy analfabéta lumpen proli vagy

 • Tigris9999
  Tigris9999 11 napja

  Orbán egy zseniális politikus ! Rá tudta venni az ostoba brüsszelieket , hogy a plakátjairól beszéljen egész Európa ! Most már az összes európai lakós tudja, hogy mire készül brüsszel !
  Így lehet egy - az összes európai embernek szóló - információt eljuttatni úgy másokhoz, hogy nem sértjük meg más ország önállóságát ( és egy fillérbe se kerül ) !
  És csak hab a tortán, hogy a felhördülés után elegánsan nyilvánossá tette brüsszel azon titkos tervét, hogy kötelezővé teszi az ENSZ. migrációs paktumát minden EU. országban ( azoknál is, akik nem fogadták el ) !
  És világossá tette - mert a nyílt szavazás arról fog szólni - hogy kik akarnak Európába betelepíteni kb. 100.000.000 analfabéta kannibált !

 • Ádám Lőrincz
  Ádám Lőrincz 11 napja +1

  A FIDESZ-es megmondók szokás szerint védik a vállalhatatlan FIDESZ-es dolgokat pl a plakát. Gyakorlatilag végig hazudnak. De gondolom jó pénzt kapnak érte.

 • András Negyedik
  András Negyedik 12 napja +1

  Nekünk Magyaroknak az egyetlen járható út, amit I. István az államalapító Szent királyunk is hagyatékul hagyott ránk. Európa és a kereszténység.
  A Fidesz és Orbán Viktor 1989-ben még kommunista, MSZMP, orosz („Ruszkik haza!”) és keresztény ellenes („Csuhások! Térdre, imához!”) volt, akiknek a Soros György volt a támogatója, az ő pénzéből tanultak.
  1998-2014 között konzervatív, polgári és keresztény. Európai Unió, Nyugat barát és párti kommunista és orosz ellenes volt.
  2014-jelenleg is. Mára az európai Orbánból és Fideszesekből Európa ellenes, orosz barát, kommunista elvtársak és keleti török iszlám barátok, Keresztény, Vatikán és Pápa ellenesek lettek.

 • mihaly csaby
  mihaly csaby 12 napja

  ... ki ez a "véber" , miből van ?

 • Kovacs Maria
  Kovacs Maria 12 napja +1

  Kifejezetten hàlàs vagyok azoknak akik Hut Gergelynek felhívtàk a figyelmét, hogy az utóbbi időben érthetetlen a műsor szerintem 60% a az együtt ordibàlâsok miatt, ma màr sokkal jobb volt! Pesti Làszló is szóhoz tudott jutni, Herényi Kàroly szerintem azért hibàs vàlasztàs ebbe a műsorba, mert csak felületesen tàjékozott , és a hülyeséget körömszakadtàig védi, színvonaltalan ...... Nagy Józsit könyörgöm ne bunkózza le senki, mert Ő egy rafinàlt veleéig romlott( megvàsàrolt ) figura! aki annyira cinikus, hogy még azt is elviseli ,ha azt gondoljàk róla, hogy buta, vagy tàjékozatlan! ... kiröhög Ő mindenkit magàban, még akkor is ,ha teljesen egyedül marad vele!

 • GamerKR
  GamerKR 12 napja +1

  Puzsér for president

 • Gàbor Mihàly Dovicsin

  Nagy úr aki az ellenzék kiemelt személyisége, azt mondja, hogy senki nem akarja hogy milliók jöjjenek Európába miközben, az egész erről szól. Az egyik oldal milliókat akar behozni, a másik meg ezt nem akarja. Nem kell ezt túllihegni. Eddig is jöhettek menekültek, ha ezek az emberek menekültek lennének és joguk lenne bejönni, semmi nem történne, mert törvények írják elő ki lehet beengedni. Ezért kell a cirkusz, mert ezek az emberek nem felelnek meg a menekülti feltételeknek, ezért nem jár nekik menekült státusz.

 • Bácsi II. Ványadt

  Ez a nagy+ a herényi tipikus bolsevikok, akik ha nem megy szóval, egyből egyenlőre a verbális erőszak útjára lépnek először hangos beszéddel, aztán artikulálatlanul belepofáznak a másik beszédjébe ordítanak.
  Majd amikor a muszlimok ezen bolsevikok a családjaikat, ezen belül nő tagjaikat gyilkolják akkor is ilyen aljas dumát fognak tolni?

 • mindtricky
  mindtricky 13 napja

  Salvini sajnos túl későn jött, ha egy évvel ezelőtt lett volna ott ahol ma meg lehetett volna csinálni egy új frakciót és másfél év alatt megerősíteni a választásokra. De így ha ki is zárják a fideszt, a választások után a bevándorlásellenesek nagyon kevesen lesznek, hogy leszavazzanak bármit is...

 • Tihamér a Gyógyegér

  A probléma, drága ner-lovag-felszopók, hogy körbe-körbe veszitek
  magatokat a 'királyi' ellenzék legostobább, legsekélyesebb alakjaival,
  hogy az ott ülő, orbán-seggnyalók, traffik tulajdonosok,
  'dokufilm-rendezők' (ne röhögtessetek már), baletttáncosok, meg a
  legalja 'műsorvezetők' közül ne tűnjenek ki...ha hülyékkel veszed magad
  körül, talán kevésbé látszik te mekkora gyökér vagy. Meghívnátok egy
  Puzsért, egy Schiffert, egy értelmes akademistát, vagy esetleg egy
  ex-fideszest (pl. Tölgyessy-t. Pokornit, stb. ha már jobboldalit
  akartok), de neeem...ti az óvodai szinten maradt, és leginkább a ner
  részeként tekinthető legalját hívjátok ide, hogy az alant 'felszólaló',
  segghülye ner-csicskák örvendhessenek, hogy "nééézd, Elvtársam! mennyire
  hülye ez az ellenzék!" No, elárulom: épp amennyire az ott ülő többi balfasz, meg az itt kommentelők többsége. Olvasni, tanulni, TUDNI már nem divat...szidni a seggarcú fideSS bérenceket, annál inkább...jó bohóckodást, pöcsök! Ha kell vitapartner, aki az asztal alá alázna titeket, hívjatok olyat, akinek nem ti fizettek a sok 'ellenzékiségért' ,) shame on you!

  • Tihamér a Gyógyegér
   Tihamér a Gyógyegér 13 napja

   +Frank Hofmeister nem vagyok baloldali, mini lego-freud! ,) de csak így tovább..aki meg SS-ként viselkedik, az SS-t kap a nevébe...ahogy te a freud-ot, mert annyira, de annyira 'látod' a világot, hogy csak csuda :::)) 'baloldali anarhista, ejnye'...miért nem azzal jössz, amivel nagyanyádék? 'hülye punk' :DD áááhh...kár belétek a skuló!

  • Frank Hofmeister
   Frank Hofmeister 13 napja

   A baloldali anarhista hozzaallasod mutatja, hogy a FIDESZ-t fideSS-kent irod!

 • Antal Csaba
  Antal Csaba 13 napja

  Jozsi ne erölködj mert hiába teszed , ilyen buta nem lehetsz , az elmult 11OO éve mindig a nyugatiak a magyar nép ellehetetlenitését , megtörését és végsö esetben megsemisitését tüzte ki célul !!!

 • László Molnár
  László Molnár 13 napja

  Hova lett a táncos lábú spicc tütü haverom? Úgy hiányzik...

 • gera toti
  gera toti 13 napja +1

  Orbánt a saját párt társai támadják , ezzel foglalkoztok libsi férgek ??!! És ki nem szarja le ??!!! Öngól lesz nekik az is . Az anyátokat !! Azzal miért nem törődtök,hogy hazaáruló újhelyi , és amőba társai a saját országukat támadják odakinn . Mocskok !! Május ! És eltűntök . A nyomotokat sem látjuk majd .

 • Attila
  Attila 13 napja +1

  köcsög nagy józsi a legnagyobb migránssimogató
  hazug és aljas

 • Istvan Tibor Toth
  Istvan Tibor Toth 13 napja +1

  Nagy Joco =digesztor/dogtemeto/ Herenyi meg a kavaro

 • RRozsika
  RRozsika 13 napja +2

  Nagyon jó fej Kereki Gergő,okos,határozott,következetes érveléseivel a műsorban brillirozott.Köszönjük.

 • Sándor Andráczy

  Amit a Kukorelly beszél, teljesen zavaros!

 • Erdekeljen Ne
  Erdekeljen Ne 13 napja +4

  Weber is csak szájkaratézik,majd figyeljetek a májusi választás után,hogy megfog lágyulni ez a Veder.Amúgy senkinek,de senkinek az eu-s parlamenti pártok közzül nem hiányozna hogy megalakuljon egy kőkemény konzervativ nationalista párt,amiben Salvini,Le Pen és Orbán legyenek az irányitók..ugyanis az az uj párt mindenkit "ledarálna"mert akkor már nem kellene a többi párttársak véleményét is figyelembe venni,hanem egy megadott közös célért minden bevetve politizálnának.És az főlleg a libsi-szocik rémálma lenne.

 • Zsolt Hadadi
  Zsolt Hadadi 13 napja +1

  Nagyon jó a műsór le a kalappal.nem gondoltam volna ilyen sōtét a fideszes hívő.rég nevettem ennyit inentől minden héten nézem.

 • Bence Gellérfi
  Bence Gellérfi 13 napja

  ,,migránskártya" xD

 • Tamás Kiss
  Tamás Kiss 14 napja +4

  Ez van a plakátra írva: Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel.
  Soha, senki nem mondta, hogy az a kijelentés nem igaz. Soha senki nem mondta, hogy amiről a plakát szól, az hazugság.
  Könyörgöm, mondja már ki valaki, hogy a plakát mondanivalója hazugság! Ezt nyilván senki nem mondhatja, hiszen a plakát szövege, abszolút igaz.
  Ki a francnak képzeli magát az, aki úgy véli, hogy nekünk magyaroknak, nincs jogunk tudni, mire készül Brüsszel?

 • Csaba Varga
  Csaba Varga 14 napja +1

  ezt a tiborcz imitátort nímandot honnan szedték elő, és miért?
  kellett még egy ember, aki jól be tudja magolni a propagandaosztály bullshitjeit?

  nem önálló gondolatokat megfogalmazó ember kellene ide, ha már beszélgetés vita a cél..?

  • Csaba Varga
   Csaba Varga 14 napja

   kálomista megint magas szint, lol.... bár legalább didzsé jeszi nincs

 • F M
  F M 14 napja +2

  Kereki felkészült, emellett kulturált vitapartner... lehetne a többieknek hozzá igazodni és nem személyeskedni, gúnyolódni.

 • F M
  F M 14 napja +1

  Kukorelly idealista, ez persze egy művésztől elfogadható, de a politikának nem célja a tisztánlátás, minden az érdekekről szól.

 • Aniferify
  Aniferify 14 napja +2

  Száz szónak egy a vége , és csák egy beszéljen a videón mert egy csürhét, dumát nem lelet kibogozni , uraim egy kis kultúrát . A kérdés csak az , mi a kirúgás ,és a kilépés közötti külöbbség ? Itt száz ember debatál ezer véleményel mit mond ez nekünk ha ők is csak találgatnak. Csak annyit hogy így is lehet pénzt keresni . Amíg mások dolgoznak !

 • Holló Fehér
  Holló Fehér 14 napja +1

  Felkonf zseniális LOL

 • Rubin Kék
  Rubin Kék 14 napja

  Weber egy jellem gyenge ember.Nem kellene tolerálni hogy mit tesz a szavazások előtt.Most odanyal a ballibeknek,ha lezárul majd a dömping akkor majd megint jó lesz a FIDESZ.Nem különb ez egyik jóvágásútól sem akik most a Sorosnak nyalnak egy kis baksisért.

 • Veronika Bal Takacs
  Veronika Bal Takacs 14 napja +1

  Ez Nagy Jozsi nagyon drukkol a Junkernak ,meg a Webernek,hajra Jozsika!

 • Veronika Bal Takacs

  Hajra Viktor!

 • Jordán Hernádi
  Jordán Hernádi 14 napja

  A láncbagós, isiászos Junker még az ajtót se tudja kinyitni OV nélkül. Sebaj, meg kell adni neki a kezdő lendületet. Józsika, Junker megítélése nyugaton nem pozitív, hanem téves. Jól felmosták veled a padlót Ottóék az Angardban, most majd megint nem mész oda egy darabig? Amúgy elég szomorú, ha nincs karizmatikusabb jelölt a NP élére mint ez az ide-oda nyaló Weber. Majd lesz.

 • Kulturalis Egylet
  Kulturalis Egylet 14 napja +1

  remélem kizárják a fideszt a szomtudja honnan, aztán magyarországot a tetü euból és végre szuverén önálló országként elkezdetünk normális életet élni és nem gyarmatként koplalunk honapról hónapra.

  • Olivér Mucsi
   Olivér Mucsi 14 napja +1

   Gratulálok. Legalább tudnád miről van szó.

 • Lionheart
  Lionheart 14 napja +5

  Alantas, hátulról jövő figura ez a Herényi! Ahogyan Boros Imrét elkezdte cinkelni az ügynökmúltjával, az gusztustalan volt!

  • fri free
   fri free 12 napja

   +LionheartAz igazság kegyetlen dolog és neked kurvára derogál de itt részemröl zárójel bezárva..?

  • Lionheart
   Lionheart 12 napja +3

   +fri free
   Nem, ez nem így történt, pont hazudtál, szokásodhoz híven!

  • fri free
   fri free 12 napja

   +Lionheart Ettöl még igaz amit irtam vannak még csontvázak a szekrényben ennek tudatában ne védd a védhetetlent!!

  • Lionheart
   Lionheart 12 napja +4

   +fri free
   Figyelj ide, okostojás! Boros Imre 1990 előtt pénzügyi fronton dolgozott, szűkebben az MNB kötelékében. Valószínűleg jó munkát végezhetett, mert többször küldték külföldi kiküldetésre. Ez lehetett az oka annak, hogy az akkori titkosszolgálat alkalmasnak találta őt hírszerzői tevékenységre, ezért beszervezték őt ügynöknek. Próbált volna nemet mondani, hiszen egy diktatúráról beszélünk, ezt fogd már fel! Akkor mehetett volna portásnak valahova... A másik dolog pedig az, hogy nem III/3-as volt, hanem III/2-es, és ez különbség. Az előbbiek a hazai terepre, a lakosság közé "telepített" besúgók voltak, akiknek zömét nem mellesleg megfélemlítéssel szervezték be. Boros nem tartozott közéjük. De te csak mantrázzad a rosszindulatú, tudatlan baromságaidat, közben meg a nevét sem tudod leírni helyesen!

  • fri free
   fri free 12 napja

   Boross Imre 3/3as volt az átkosban ez köztudott ez miért gusztustalan inkább szégyen!,!

 • yamaicaman
  yamaicaman 14 napja

  Eljön az idő, amikor már nem lehet tovább védeni a migráns párti oldalt. Amikor már egyértelmű lesz, hogy a nyugatnak vége. Addig ez a büdös bal libsi oldal olyan szinten magára akasztja ezt a migráns pátyolgató szerepet, hogy soha a büdös életben nem fogják tudni lemosakodni magukról. És a magyarok majd szépen megköszönik a “nagyjózsiknak”, hogy egész végig hazudtak nekik és ezzel az életüket veszélyeztették!!! Egy kalappal “nagyjózsik”! ☝️

  • yamaicaman
   yamaicaman 13 napja

   Olivér Mucsi
   Vagy inkább mégse. Inkább beülök a tizenegy milliós autómba( amilyen neked sose lesz😂) és elmegyek wellnessezni. Na puszi öcsi menj játszani a pöcsöddel.

  • yamaicaman
   yamaicaman 13 napja

   Olivér Mucsi
   Ok

  • Olivér Mucsi
   Olivér Mucsi 13 napja

   Vén szaros inkább menj vissza a gyárba és meséld el a gyökereknek hogy mekkora a faszod...

  • yamaicaman
   yamaicaman 14 napja

   Egyébként a keménykedést te kezdted te szerencsétlen amikor belém kötöttél. Nincsenek barátaid akikkel szórakozhatnál? Sajnállak.

  • yamaicaman
   yamaicaman 14 napja

   Olivér Mucsi
   Ezek szerint tényleg mama hotelben laksz te lúzer 😂.

 • MPC
  MPC 14 napja

  Nagy Józsefnek:
  huclip.com/video/F3TwDR5OOCg/vide%C3%B3.html

 • Tibor Tóth
  Tibor Tóth 14 napja

  Bírom Huth írásait, de élő műsorokra nem igazán látom alkalmasnak.

 • wickedream8989
  wickedream8989 14 napja +4

  amugy ezt a fideszesek tényleg komolyan gondolják? hogy aki pl ki akarja záratni a fideszt... vagy bármi... az SOROS embere??? vagy aki mondjuk támogatja a migrációt... Soros embere? én simán el tudom képzelni, hogy élnek olyan liberális faszok a világon akik önszántukból támogatják nem kell hozzá Soros... miért kell ezt az idiótaságot állandóan hangsúlyozni??? hogy SOROS SOROS SOROS... nem unalmas még? kibaszottul szánalmas...

  • 1999 Majer
   1999 Majer 13 napja

   wickedream8989 a nemzetközi helyzet egyre fokozódik elvtársak! Régen is elég volt egy mumusra mutogatni és az akkori társadalom is leborult a hatalom elott. Nagyvonalakban ma is ez zajlik

 • louis k
  louis k 14 napja +2

  Kálomista, Herényi, Pesty. Teljesen fogalmatlanok Puzsért meg a Sétáló Budapestet illetően. Szépen ki is állították a maguk szegénységi bizonyítványát.

 • Sándor Fáskerti

  Józsika te igen szerencsétlen csóka vagy!!

 • Sándor Fáskerti

  az a hülye Herényi mi a jó fenét keres ott a potenncia nővelő diller !!!??

 • Newberg Klara
  Newberg Klara 14 napja +1

  Ha jól értem, akkor Kukorelly szerint az, hogy kampány van, feljogosít minden holdkóros idiótát, hogy azt mondjon, tegyen, amit csak akar. Akkor viszont nem értem, a mi kormányunk miért nem plakátolhatja ki, hogy mit akar Brüsszel? Mindenki más kampányolhat, illetve hazudozhat, beszélhet sületlenségeket, de a magyar kormány nem hívhatja fel a figyelmet Európa legnagyobb veszélyére, illetve annak előidézőire, támogatóira? Érdekes ez a liberális szemlélet.

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 14 napja

   Kettős mérce, bandzsa teodolit, cinkelt logarléc, vakító félhomály...

 • Zsolt Mikola
  Zsolt Mikola 14 napja +2

  A szõke herceg a mūsorban tényleg egy hasznos idióta soroséknak rótcsildéknak.Es a tõbbi hazai libsi politikus es kõzéleti szereplõ! Is.

 • Laszlo Juhasz
  Laszlo Juhasz 14 napja +1

  Huth Gergely musorvezetese szanalmas. Talaljanak mar valami normalis embert helyette !!

 • kzkzkz0
  kzkzkz0 14 napja +2

  Van aki még rajta hagyja a zakója újján a cimkét? 🙊

 • Xabi Pastor
  Xabi Pastor 14 napja +2

  menjetek már a picsába..#kalergiTerv-ről még ezek az igen okos emberek mint a Nagy v.Herényi v.Kukorelly soha az életükben nem hallottak nem olvastak...hát persze...míg soros az NGO-ira ~18miliárdott csapat el mert ő a nagy megmentő és pusztán humanitárius szeretetből teszi mindezt...és közben úgy játszadozik országokkal mint ahogy azt tette 92-ben az angolokkal...Viktorral rábaszott de elég rendesen hál’istennek...Európa nemzeteinek öntudata ébredezik és ennek így kell lennie mert ha nem Afrika meg fogja enni Európát és akkor eljön az a pillanat ami már egyes európai országokban már létezik h. füttyszóra mi nekünk is Mekka felé kell majd fordulnunk #gyurcsányegygeci #Dobrevegyribanc

 • Bladeriel YT
  Bladeriel YT 14 napja +5

  a pufidzsekis buflák hű lenyomata a fidesz értelmiségének. tájékozatlan és ettől roppant magabiztos.

 • Gizella Andrei
  Gizella Andrei 14 napja +2

  Ja es ki nem szarja le Webert Jozsi, nem irom kedves mert nem kedvellek, sőt!

 • gforce9
  gforce9 14 napja +4

  Egy mondat megfogott: "Senki nem akar milliós tömegeket, csak akiket kiválogatunk" Lehet, hogy én vagyok a hülye, de valaki magyarázza már el nekem azt, hogy ez mitől is más, mint az agyelszívás, mint a gyarmatbirodalmak idején a természeti kincsek elszívása? Vagy most ezt rosszul látom? Vagy mégis mi alapján válogatják ki őket, ha nem a társadalmi hasznosságuk alapján? És ha az alapján válogatják ki, akkor erre nem érvényes a jelenleg oly divatos: "kiterjesztetten értelmezem a rasszizmus szót" Nem a bőrszín számít, hanem a végzettséged. Ez fogja eldönteni, hogy éhendöglesz Afrikában vagy jöhetsz melózni az EU-ba. Hogy a fenébe mondhat valaki olyat, hogy válogassuk ki, hogy ki jöhet és ki nem, miközben azon sír, hogy Magyarországról elmennek a szakemberek? Hogyan mondhat csöppnyi morális értékrenddel rendelkező ember olyat, hogy okés az, ha az oly csekény számú képzett emberet is elhozzuk Afrikából, akik esetleg ott változást hozhatnának? Ha nem a társadalmi hasznosságuk alapján, akkor mi alapján válogatunk? Ki fogja eldönteni a szempontokat és ki fogja elbírálni? És egyébként is, ez a kiválogatás senkit sem emlékeztet arra, amikor a vágósúlyra érett állatokat válogatják azoktól, akik megmaradnak még? Miféle emberhez méltó logika van emögött? Ez a kiválogatósdi annyiról szól, hogy abból a mocsokszegény kontinensből, még azért fölözzük le, amit le lehet, aztán ott rohadjon meg a többi, ahol van. Nem vagyok mindenkit álszenten simogató ember és ettől a szövegtől a gyomrom felfordul.

  • Marta T
   Marta T 14 napja

   A parazita csak gazdatest által képes uralkodni és életben maradni. Semmi sem fontos számára, csak a javak leszívása, csak a jogai , hazdozik, figyelmet terel, baromságokkal húzza az idöt. Aki ezekkel vitatkozni akar, az már veszített, mert annak a vitának se vége, se végeredménye nem lesz. A parazita véleménye egyszerü én, én, én...

 • Gyula Bueki
  Gyula Bueki 14 napja +2

  NAGY Jòzsefre mèg egy több mint tìzèves kèrdezz felelet můsorbòl emlèkeztem, amelyben ő, a szalàmitolvaj zsüritag, meg a Verebes pròbàltàk a Fàbrit keresztre feszìteni.
  Mìg a Verebes csak levegő utàn kapkodott, a Bakàcs csak töketlenkedett.......ez a seggfej-akkor mèg relative fiatal- feltünően tehetsègesen , szemèrmetlenül hazudozott gàtlàstalanul, igazi libsi mòdra hajlìtgatta az igazsàgot.

 • jason selli
  jason selli 14 napja +5

  Javasolnám a csatornának, hogy indítson Szabadfogás 2.0 adást, mert például a Kereki Gergő túlzott illemtudása miatt nem ismertem meg a véleményét teljes mértékben.

 • istván trap
  istván trap 14 napja +3

  Ha egy fokkal jobb lesz a levegő BP-n, puzsérnak már megérte a sok idegbaj. :)

 • gitana082
  gitana082 14 napja +3

  Ma is van munkavállalói vízum. Tagállami hatáskör. Majd a magyar bevándorlási hivatal elbírálja, h XYZ egyetem vagy Abc Kft kérelme jogos, és tényleg nem lehet máshogy betölteni az adott munkakört. Ezt ne Brüsszelben döntsék el. És viszont, ha Németország úgy érzi, h az Audi Ingolstadt nem bír meglenni 10 000 kongói mérnök nélkül, akkor vállalják ők a felelősséget. Ha beválnak, örülhetnek, ha meg nem, akkor ne tolják át a felelősséget másra, mondják ki ők, h Auf Wiedersehen.

 • Imre Martin
  Imre Martin 14 napja +4

  Es ha kizarjak akkor mi a faszom lesz? Kint lesz, es akkor mi van, semmi. Kupleraj ez az egesz fosszar EU. Ezen ennyit baszakodni.

 • József Szabó
  József Szabó 14 napja +1

  Puzsérral kapcsolatban eléggé el vannak tévedve. Butaságokat beszélnek.

 • Eard waith
  Eard waith 14 napja +5

  Nagy Józsikának most igaza volt, valóban hazugság, hogy az EU tömegesen és ellenőrizetlenül ENGEDNE be migránsokat.
  Ezzel szemben az igazság az, hogy az EU tömegesen és ellenőrizetlenül ENGED és ENGEDETT be migránsokat.

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 14 napja +1

   Nagyon jó meglátás, olvasni kell a sorok között, vagy éberen fülelni, mert nagyon át akarnak minket verni ezek a dörzsölt csalók!

 • Simonics József
  Simonics József 14 napja

  Én felénél elnyomtam attól tartva,hogy az egész átvált orális szexbe,mert itt egymás felszopása,és Orbán seggnyalása van...Nesze semmi fogd meg jól dumák mennek itt,és az idő ellenetek dolgozik...hazugságokra hivatkozni,olyan mint ingoványra építeni...Nem tudom mi lehet itt a fizetés,de tükörbe nézve mit láthatnak ezek a bohócok?

 • László Fucskó
  László Fucskó 14 napja +16

  ez a szöke hosszu haju ficko fogalmi tevedesekben van..

 • Ficere
  Ficere 14 napja

  Ennyi öntelt hólyag magyart mint itt és a hasonló müsorokban látok, hihetetlen !!!! Soha semmit nem tettek hozzá az ilyen Trollok ahhoz amiböl ma jól akarnak lakni. Egy undoritó fajta vagyunk !!!!

 • derelyeSan
  derelyeSan 14 napja +12

  "Politikai hajótörött" :-D Ezen behaltam!

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 14 napja +2

   Rángott egyet a mája, azonnal be is sárgult Herényinek a szemefehérje!

 • László Mecseki
  László Mecseki 14 napja +2

  Azt mondják mindíg, hogy a nemzeti eszme felszámolása miatt megy ez a migráció. Pogátsa egyszer kifejtette a kolonializmus máig fennmaradt formáit Afrikában pl."Mindenki ismeri a rendkívül finom Belga csokoládét,miközben Belgiumban egy szem kakaó sem terem", Ugyan ez a helyzet a ritka fémekkel,drágakövekkel,olajjal,,stb.A túlnépesedés viszont zavarja a külföldi érdekeltségeket, mert modernizációs társadalmi folyamatokat generál(Nigeria).. Tehát itt pénzről van szó. Az pedig rém egyszerű és történelmi példákkkal alátámasztható,hogy a pénz gyarapítása a bankárok és üzletemberek célja.Ez AZ OKA, HOGY TÁMOGATJÁK A MIGRÁCIÓT.

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 14 napja +1

   Rohadtul sok ott a szén, meg az olaj, de Afrika népét nem engedik felfejlődni, mert szankcionálnák az oda beruházó olyan országot, amely erőműveket építene, vagy energetikai berendezéseket exportálna, szerelne fel Afrikában. Ezek nélkül nincs helyi termelés, (nagy)üzemi iparosodás. Még kéményes sparheltet se tehet a bantunéni a kunyhójába, a misszionáriusok és a helyi "szociális" aktivisták rögtön elkobozzák azokat a globális klímariogatós karbonlobbi koholt pártutasítására. Az már nem okoz gondot nekik, hogy a kunyhó sarkában, a földön, égő szalmakupackán kavargaja az ütött-kopott lábaskáját, hogy a füsttől nem látja az orra hegyét se a csontsoványra koplaltatott bennszülött. Őket nem látják el a fronkatonáknak kifejlesztett, de civil használatra is rendszeresíthető napelemes ivóvízkezelő berendezésekkel, sem melegvizes zuhanyozókkal.

 • Rettegett Iván
  Rettegett Iván 14 napja +19

  Hajrá Magyarország hajrá magyarok hajrá Orbán Viktor

 • Flórián Szekeres

  Na már be is csicskult a románcigány orbika!

 • Mikuláš Horvath
  Mikuláš Horvath 14 napja +4

  Nagy ,elvtars mikor fogod kimosni az agyad?

 • Sáros Csizma
  Sáros Csizma 14 napja +2

  Magyarok az unióban? Neee

 • Mikuláš Horvath
  Mikuláš Horvath 14 napja +13

  Ez a Herenyi ,megnt itt ull ,Kar!

 • Agnese Hudak-Dannemiller

  Kálomista Gábor röfögése felér Csintalan Sándor krákogásával. Atombomba erősségű károkozó lenne, ha egy műsorban szerepelnének!

 • Péter Piece
  Péter Piece 14 napja +2

  Nagy Józsi megint zsebre vágta a teljes csapatot. Miért nem G Fodor, és Puzsér kategóriát hívnak ide?? Így ez nagyon karcsú.

  • Péter Piece
   Péter Piece 14 napja +1

   +Olivér Mucsi Ja. Sztem sem. Ezeket meg remélem elviszik az UFO-k amikor jönnek Pataky Attiláért. 😛

  • Olivér Mucsi
   Olivér Mucsi 14 napja

   *merik

  • Olivér Mucsi
   Olivér Mucsi 14 napja

   Nem mérik.

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 14 napja

   +Péter Piece Inkább hagyjuk, ennyi konteót összehordani, rég nem vidított fel senki erre a levelre, ami neked most sikerült. Mivel egy árván ácsorgó szingli érintkezési pontot sem látok valami kézzelfogható vitához, annyira diagonálban vannak egymással a sztendpontjaink, hogy elpárolgok a monitorhoz, befejezem a napot inkább a Bingham-Allen párharc vizslatásával. Jóccakátot!

  • Péter Piece
   Péter Piece 14 napja

   +Attila Palmai Bocsi, de gajdicsot csak egy-két slukk pöfi-vel(spangli) tudom hallgatni, nézni! Borzalmas mély buta az a tag, régen voltak a "jobbside"-on erősebb firkászok is. Simicska: Én azt vártam 2014 után, amikor már suttogták, hogy fasírtba vannak, hogy nagyobbat püffen a story, borzalmasan megalázó volt az egész országra nézve, hogy ez a két senki, hogy szétbugázta addigra az EU-s kasszát. Másról: A Habony művek az egy sajtó termék sztem, én úgy érzem az egész kormány kommunikációt a G Fodor menedzseli és egy 24 fős team, alkalmasságot is csak ott látok és nyilván nem egy sudri kamu Lipótvárosi gizda(habony) fogja egy személyben kitalálni kokain felhőben, hogy mikor kinek mit kell mondani és úgy általában a tematizálást akár!? Én jó érzéssel a mai ellenzékből sem tudok választani, de ez önmagában nem legitimálja orsóst sem. Ami ettől gázzabb, hogy lefelé megyünk az úton, a Putyinnal, Kínával való spanoskodás csak egy másik IMF hitelt vetít elő.

 • Nagyon Nagy
  Nagyon Nagy 14 napja

  Kössz a semmit

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 14 napja

   ...fogd meg jól, ne eresszed mostantól!

 • Harald Eitel
  Harald Eitel 14 napja +13

  Miert??? Nem igy néz ki Soros es Junikersz ?há mivan ? Nem szipek a valóságukba? Há nézzenek tükörbe és köpjék le magukat! Az őseiknek meg tapossák meg a sirjukat amiért ilyen csunyát csinaltak!!!! De hát kérdezze meg man valaki hogy nincs szabad vélemény nyilvánitás ??? Szabad eszme áramlás szabad tőkeáramlás szabad munkaerő???? Hát mi a fasz van?????

  • TheCsabmester
   TheCsabmester 11 napja

   +Harald Eitel Micsoda polihisztor lehetsz!
   Vagy csak....
   Belegondolni sem akarok mit csinálhatsz közben a másik gyorsan mozgó kezeddel. :-)

  • Harald Eitel
   Harald Eitel 12 napja

   Az utolsó cigányi is külömb a falumból pedig vannak vagy 300 an!

  • Harald Eitel
   Harald Eitel 12 napja +1

   A nyugatiak elfajzottak házon belul szaporodtak mint a patkányok!! Jányát annyát nagyannyát nagypapával onnan jön a perverz pornó is !!! Belg Hollan ne mondjam Francia Svéd Dán e.t,c. A járdára és kuszöbre szarnak és tömegben hangosan finganak! Szar bagázsi!!!!!

  • Harald Eitel
   Harald Eitel 12 napja

   TheCsabmester hűlyecske félkezzel irok telefonba mozgas közbe mert még cselekszem mást is !!!! Tuuuukóóó!!!

  • TheCsabmester
   TheCsabmester 13 napja

   +Harald Eitel Kedves Harald!
   Nem a nyálam vertem, és nem is védtem az általad pocskondiázott "nyugatot".
   Csak tükröt tartottam eléd.
   Ha nem tetszik amit abban látsz, nem az én hibám.
   Kérlek, nyugtass meg, hogy nem vagy magyar, mert a helyesírási hiányosságaiddal csúnyán faragod ezt a szép nyelvet.

 • Tamás Kovács
  Tamás Kovács 15 napja +14

  Mègis,a migràns vìzummal hogyan lesz ellenőrzött a bevàndorlàs?Bàrki beutazhat az euba,majd kèsőbb lesz ellenőrizve az illető.

  • anna békefiné szarvas
   anna békefiné szarvas 9 napja +1

   +Nyolc Kommander nem nincs erre jogszabálytervezet. Pont ez a baj. De nézd meg az ep tárgyalásokat. Ott hallható a saját szájából mindegyiknek. Egész évben ezt néztem. Ki tárgyalták hogyan legyen az illegálisból legális. Ezért a kártya. Hogy ne menjen mindenki a gazdag országokba, kigondolták a kötelező elosztást. Ebben már van logika. De! Nem tudom ezt is hogy tartatja majd be? Lezárja a határt? Ha nem. A menekült szépen átsétál majd abba az országba, ahol több pénzt kap. Vagy majd azon fogunk marakodni, ki kinek az állampolgára? A kártyának 1 haszna lesz. Arra a névre ami azon áll, nem tud több országból segélyt kérni, mert regisztrálva lesz. De ha több kártyája lesz más más néven, akkor már igen. Megint a kiskapu mert nem tudod ki ő. Most is kihasználják a menekültek ezt. Több helyről is felveszik a segélyt, küldik haza. Az országok nem tudják ellátni elhelyezni az embereket. Senki nem tudja ki honnan jött ki kicsoda. Mi ezzel tudtuk megtagadni a beengedést. Azon kívűl semmi. Akik 2015-ben bejöttek, azoknak 90%-ban nem voltak papírjaik. Ez így nem megy. Senki nem méri fel hogy egy adott ország gazdasága mennyi embert bír el? Mennyi ami még hasznos, és mennyi az ami miatt összeomlik egy gazdaság? Ha sok ember jön, leverik a béreket, elveszik a helyiektől a munkát. Lásd a Franciáknál. Ezért tüntetnek. 3 hónapja. Az összes tüntető azt nyilatkozta nincs munka, csak ideiglenes szerződést kap. Stb... Létbizonytalanságban élnek. Nem válogathatsz hogy ki jöhet ide, honnan, mennyien, és milyen feltételekkel? Csak nyisd a határt és engedd be? Elég annyi, hogy Európa kapuja nyitva áll és mindenki jöhet? Hát nem. A befogadó országok nem tudják kitoloncolni a bűnözőket, mert vissza jön mint menekült. Ez sincs kidolgozva. Most próbálnak kitalálni valami jogszabályt erre is. Utólag. Lásd pár hónapja mikor a hivatalba visszament a bűnözés miatt kitoloncolt ember mint menekült, és elvágta a kiutasítási papírját elbíráló ügyintéző torkát. Az egész kidolgozatlan felyetlen. Nincs itt semmire jogszabály csak arra, hogy menekülteket kell befogadni. Ők sem tudják kideríteni ki honnan jött röhely. Erre rámegy egész Európa. Részemről nem. Nem a bevándorlás a gond, hanem ez. Elvette a saját döntési jogodat. Nem szólhatsz bele, csak tedd amit mond. Legfeljebb veszel fel hitelt ha nem bírod. Gondold csak végig logikusan hová vezet mind ez. Arról még nem is beszélve hogy a befogadó országokat elnézve, nem vált be. Nincs gazdasági felylődés, csak rengeteg probléma. Utólag jogszabályozgatni, nevetséges. Előtte kellett volna felmérni, szabályozni, és a befogadó országok beleegyezésével dönteni. Nem szónélkül ráerőltetni, ugyanis nekik kell majd eltartania őket.

  • Nyolc Kommander
   Nyolc Kommander 9 napja

   +anna békefiné szarvas Tudnál mutatni itt erről egy jogszabály tervezetet?

  • anna békefiné szarvas
   anna békefiné szarvas 10 napja +1

   +Nyolc Kommander itt szó sincs útlevélbe ütött vízumról. Humanitárius kártyáról van szó. Ha lenne útlevele tudnák ki ő, honnan jött, stb... Ezzel jöhetne is minden gond nélkül, ha háborús országból jön, mert így legális egy bevándorló. Be kell engedni. Akkor illegális ha nincsenek papírja. Ezt oldja meg a kártya. Ha van kártya legális lesz. Hogy a kártyán milyen adat lesz és azt honnan veszi aki adja, arról fogalmam sincs. De mivel csak háborús helyről jöhetnének ide, feltételezem mind azt mondja akinek nincs papírja hogy onnan jön. Nem fognak senkit hazaküldeni hogy szerezzen papírt. Ráirják amit mond. Ez így logikus. Az Európába jövők 90%-a papír nélkül jött. Nagy része be is jutott minden gond nélkül. Szerinted hogy oldják meg az azonosítás?

  • Nyolc Kommander
   Nyolc Kommander 10 napja

   Ha valakinek vízum kerül az útlevelébe, akkor már ez a tény már önmagában garantálja, hogy a személy le legyen ellenőrizve. Amit itt ezek zagyválnak erről az nem más, mint tudatlanság, illetve tudatos félelemkeltés, nem létező veszélytől.

  • anna békefiné szarvas
   anna békefiné szarvas 14 napja +6

   Az a lényeg, hogy így nem illegálisnak, hanem legálisnak számít. Amúgy minden marad a régiben. Csak átnevezte hogy be kelljen engedni. Gerinces nem? És még mi kérjünk bocsánatot. Röhely.

 • yougoodsky -
  yougoodsky - 15 napja +1

  Aki a Puzserra szavaz az tarlosra szavaz? Eszerint a logika menten aki a Gergore szavaz, az a Gyurcsanyra szavaz. Ossztunk szorzunk, es kijon a vegeredmeny: tehat Gyurcsany Ferenc es Tarlos Istvan a ket valaszthato fopolgarmesterjelolt. Nem maradt mas hatra, kezdodjon a szavazas, en mar csak egy tollat kerek=}

 • Kertész Kristóf
  Kertész Kristóf 15 napja +4

  Kálomista Gábort nem értem a vendégek között...

 • Sly6555
  Sly6555 15 napja +1

  42:30 Pesty László: miről beszélsz? Erősen ellenzéki orgánum volt a hírTV... és most mi? Ha kormánypárti az oké? Normális hogy felvásárol a kormánypárt minden médiát?! Mibű? Bazeg ezen filózzál már...

 • Nemes Olga
  Nemes Olga 15 napja +29

  De nagyon tudjátok szajkózni azt, hogy Orbánt a saját néppártja ekézi, akik mellesleg számunkra teljesen idegenek, de miért nem támadjátok az ellenzéket, akik saját hazájukat ekézik kint Brüsszelben és idehaza egyaránt? Ez sokkal nagyobb szégyen az ellenzékre nézve.

  • Tamás Marosváry
   Tamás Marosváry 11 napja +2

   +Nemes Olga, ne aggódj, fény ellen jól védi magát szellemi, lelki ellenzővel. Jocóka egy bizonytalan identitás, és nem csak azért, mert még gyermek lelkű a drága (és nem jó értelemben), hanem, mert nem képes eldönteni, hogy ő maga kicsoda, micsoda. Nem képes választani a sok stílus-lehetőség közül. Egyszer vicces igyekszik lenni, akár a debilitásig, máskor alpári kőbunkó, mint drága flórikánk, vagy sebestyén pistukánk. Sztem kár rá a szó is, ő csak egy szimpla TROLL, mivel érvekkel még sosem hozakodott elő, eddigi kommentelős története során. :-)

  • Nemes Olga
   Nemes Olga 11 napja +3

   +Mányoki József .
   Ki bántott drága? Csak nem a fény hatolt be a kis fejedbe, miközben olvastad a kommentemet? De ne foglalkozz vele. Most még fáj és szokatlan a fény, de a jót hamar meg lehet szokni.

  • Tamás Marosváry
   Tamás Marosváry 13 napja +3

   +Flórián Szekeres " letudtál írni helyesen egy mondatot!" :-D te viszont nem, gyökér !

  • Tihamér a Gyógyegér
   Tihamér a Gyógyegér 13 napja

   fúúú, de sekélyes vagy, te 'hölgyemény'....úristen! -_-

 • Maria Antoni
  Maria Antoni 15 napja +12

  Nem értem a baloldalon ülöket. Miért nem lehet kimondani, hogy Orbán Viktor ilyen-olyan, DE !! jó úton jár migráns ügyben?! A magyár határtól 70 Km-re több 10 ezer " túrista" vár bebocsájtásra. Kukorelli nagypapás meséje nagyon nem passzol.

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 13 napja +2

   +Zita Zolnai Jörg Haider? Meghótt ammá' szegin!

  • Zita Zolnai
   Zita Zolnai 13 napja

   +Attila Palmai -- Te pernahajder !!

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 13 napja +2

   +Zita Zolnai Alig várom.

  • Zita Zolnai
   Zita Zolnai 13 napja +1

   +Attila Palmai -- Mindjárt jön Mártika , és megdícsér , hogy milyen intelligens vagy ! 👀 😘 😸

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 14 napja +5

   +Flórián Szekeres Mindjárt a kertedbe érnek, szólj anyádnak, mindketten pucsíccsátok a seggeteket!

 • Zolee Little
  Zolee Little 15 napja +21

  WEBER seggébe egy lefűrészelt kapanyelet...lefizetett SOROS-bérenc

  • Tamás Marosváry
   Tamás Marosváry 11 napja +3

   +Attila Palmai, mindegy, a lényeg, hogy közkézen forogjon, és ezt a patkányt szorítsa szépen a sarokba! :-D

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 11 napja +1

   +Tamás Marosváry Ja persze, asszem tőled jött, csak a feledékenységem... meg nagy a pörgés a jutyubon az EP-őrjöngés fokozódása miatt, ritkítanom-kurtítanom kell nekem is a replikáimat, csak rengeteg a magas labda... A Kapozsvár vagy Dombóvár találat-sanszokat cca 80%-ra saccolom.

  • Tamás Marosváry
   Tamás Marosváry 11 napja +3

   +Attila Palmai, már én is többször belinkeltem, ne csak keressék, találják is meg! :-D

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 11 napja +1

   +Tamás Marosváry Azért tűnt el, mert valaki feltette a fotóját, így betétnek minden őt érintő válasz alá én is odabiggyesztem ezt a mangalicát - ajándék az erdélyi srácoknak, ha netán továbbra is keresnék:
   www.kepfeltoltes.eu/images/2018/12/187FB_IMG_1543933344269.jpg

  • Tamás Marosváry
   Tamás Marosváry 11 napja +3

   +Attila Palmai, ahhoz képest, hogy rendre "menekülsz gyáva?" szöveggel érvel, az utóbbi időben, ha rájön, hogy csak égeti magát (ami azért furcsa kissé, mert némi értelmet feltételez, holott nála abból nagy a deficit) akkor rendre kitörli a kínossá vált kommentjeit. :-D

 • csilla eory
  csilla eory 15 napja +27

  Kereki Gergő szuper vàlasztàs. Zsenge ifjú kora ellenère nagyon vàg az esze. Kàlomistàt ès Pestyt is nagyon kedveljük. Na meg Geri .😊

 • Attila Palmai
  Attila Palmai 15 napja +9

  Ne a vízumosztogató khartúmi német nagykövet mondja meg, hogy ki jöhessen onnan Magyarországra, ne a vízumosztó karacsi magyar nagykövet döntse el, melyik pakisztáni migráncs mehessen letelepedni Svédországba. Vissza kéne állítani a régi vízumrendszert. Ne az EU nevében kössön államszerződést egy EU-n kívüli országgal a nem demokratikusan választott senkiházi vezetés, hanem minden EU-s ország bilaterális alapon, ami nem sértheti egy másik EU-s ország érdekeit. A közös stratégiához kéne inkább egy ENSZ-rendszerű európai érdekvédő szervezet, miközben fel kéne számolni az E. Egyesüt Államok felé masírozó mostani EU bürokratikus rendszerét, és a közös pénzt is.

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 14 napja +10

   +Flórián Szekeres Ejnye Flórácska, ez nem olyan általad kreált lista, ezt nem egy kormányközelinek vélt orgiarigó adta ki, ez a ti emblematikus, hites hávégétek "hiteles" anyaga. III/III-1-c papverő Szekeres, aki együttműködött Sebestyén Gábor hadnaggyal, az itt veled általában együtt, unisono trollkodó Sebestyén Pöcsuka rokonságával, így ti ketten akár kezet is foghattok, de lefogadom, régóta egyazon kerty-partykon sütkéreztetitek roston a lóbélszínt. hvg.hu/itthon/20050304hivatasoslista

  • Flórián Szekeres
   Flórián Szekeres 14 napja

   Hha és ugyan azt belinkeli a korcs! :D Mondom atika nagyon rábasztál! :D
   ezzel sikeresen megnyerted magadnak a lehetőséget, hogy felsorold a fideszedben ülő összes MSZMP-s embert, KISZ titkárt meg III/II-es és III/III-as ügynököt! Illetve mesélhetsz az 56-os forradalom 60. évfordulójának alkalmából előléptetett, magas rangú III/II-es ügynökről is! Tudod Tasnádiról, aki még büszke is a múltjára! Meg persze elmesélheted azt is , hogy a fidesz mért hiúsította meg az MSZP-vel közösen a rendszerváltást azzal, hogy nem szavazták meg a Zétényi-Takács féle igazságtételi törvénytervezetet! Mit is nyilatkozott, akkor Orbán? Mit is vallott be?

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 14 napja +8

   +Flórián Szekeres Kormánykoalíció: 2/3 - Szekeres: III/III !!! Flórácska, "üdvözöljük" pokolbéli Furkó bácsikádat (apádat, bátyádat, nagyapádat...)

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 14 napja +9

   +Flórián Szekeres Már alig vártam, Flórácska, hogy megjelenj, és megkérdezzem: elkönyvelhetjük-e, hogy sztársij lejtyenánt Szekeres Ferenc (főhadnagy), a III/III-1-c alosztályának evangélikus papokat vegzáló és vércafatra verő hivatásosa a te undorító rokonod? hvg.hu/itthon/20050304hivatasoslista

  • Flórián Szekeres
   Flórián Szekeres 14 napja

   Na mi van szardarab, a cigány gazdád már is fekszik!: :D Becsicskult a gyáva, koszlott beás! :D

 • sevenseas22
  sevenseas22 15 napja +1

  Hol van Jeszi ??????

 • Péter Nemes
  Péter Nemes 15 napja +7

  Nem vagyok gyakorlott médiaszereplő (hálát adok a sorsnak), és az órát sem látom, látok viszont egy csomó nagy nullát a képernyőn... A legnagyobbat úgy hívják, hogy Herényi Károly!! ☹️😣

  • Péter Nemes
   Péter Nemes 14 napja +1

   +Attila Palmai Hát persze, hogy persze!
   És a vége részemről természetesen Torrente volt!

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 14 napja +2

   +Péter Nemes Nem, dehogy, ezek BesenyőPistás, Kancáskás, Parittya Setét Antibácsis beszólások, ha érted, miről van szó.

  • Péter Nemes
   Péter Nemes 14 napja +1

   +Attila Palmai
   Legyen szerencsénk! Igyexem beléd fordulni!
   (De semmi buzulás!) 😜😁

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 14 napja +1

   +Péter Nemes Na, ettől jólestem! Sípoló tüdőig szétröhögtem magam. De máma már én se hasadok tovább. Alkalomadtán továbbra is szíveskedjék a bizalmával belém fordulni.😎🤣😜

  • Péter Nemes
   Péter Nemes 14 napja +1

   +Attila Palmai ok, mint tudjuk, "mindenki a maga cseresznyéjének a pogácsa"! 😁
   Szép estét kívánok!!

 • Ferencz Kondor
  Ferencz Kondor 15 napja +8

  ...a sunyi MDF.

 • KopaszJack
  KopaszJack 15 napja

  Huth visszevehetne, nagyon elszallt vele a lo, vagy sok mostanaban a fröccsike

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 15 napja +3

   Asszem a második főmondatrészben jelzett tény az oka, hogy neked úgy tűnik, ahogy az első mondatrészben írtad. A megoldás, hogy visszaveszel abból a fröccsikéből!

 • FErenc Szabó
  FErenc Szabó 15 napja

  Klasszul megbeszéltétek a DK 7 pontját!

 • 23bogarka
  23bogarka 15 napja +11

  Józsi, ne hízzon a májad,.olyan homosapient védesz,,aki alkohololista,adó paradicsomot hozott létre,erre vagy te büszke?. A Fidesz marad, te pedig repülsz, mit fáj neked a Fidesz, mikor nem is vagy jobboldali, te hosszú hajuuuuú

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 12 napja +1

   +23bogarka Bogárka, olvasd el az utolsó mondatod végét az én kiegészítésemmel együtt. (Jákobbikos az öreganyád! 😁)
   Vagy félreértettem, és Naddzsó a balfácán? Akkor oké. Csak megerősítést, kérlek, mert ez így kétértelmű.

  • 23bogarka
   23bogarka 12 napja

   +Attila Palmai Jobbikos balfácán

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 15 napja +3

   ... és rövid eszű.

 • Attila Palmai
  Attila Palmai 15 napja +10

  Szerintem Weber a harmadik, irracionálisan kilógónak tűnő, de szervesen odatartozó feltétel becsempészésével (ceu-visszamaradottság) finoman, diplomatikusan jelezte nekünk, hogy most már a kampányvakulásban is halmazatilag sínylődő, a $oro$-brigádok által (és az öreg reptilián személyes jelenlétével nyomatékosítva) abszolút kézivezérelt néppárt nyomásának tesz kényszeredetten eleget.

 • Zoltan Szabina
  Zoltan Szabina 15 napja +31

  Nagyjozsit en nem makronhoz hasonlitanám hanem egy rakás szarhoz

  • MegaCsele
   MegaCsele 13 napja +2

   Ahhoz nén kell hasonlítani mivel ő maga egy rakás szár :-))))

  • Gizella Andrei
   Gizella Andrei 14 napja +1

   😁😁😂

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 14 napja +5

   Szaros makarónihoz. Közkívánatra recept is lesz a neten.

 • layenb
  layenb 15 napja +2

  Ez a 79 tagpárt a Néppártban egyszerűen nem stimmel. Csak ha az asszociált meg megfigyelő státuszú pártokat is beleszámoljuk. Magyarországon soha senki nem néz utána semminek? Főleg ha újságíró??

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 15 napja +1

   A néppárt-konglomerátumban szavazati joggal rendelkező pártok száma ennyi.

 • Magyar László
  Magyar László 15 napja +23

  2006-ban mikor lövöldözték ki az emberek szemeit, meg verték az embereket az utcán az nem volt baj.
  De ha egy alkoholistát meg egy bűnözőt kiraknak plakátra az igen.
  Ez a "csodálatos" Európánk.

  • Magyar László
   Magyar László 13 napja +3

   +Áron Halász
   Ha megengeded én arról beszélek amiről én akarok. Nincs szándékomban az igényeidnek megfelelni.
   Ez egy komment. Ha akarsz reagálj rá. Ha nem tetszik a véleményem sajnálom. Ez van.

  • MegaCsele
   MegaCsele 13 napja +3

   +Áron Halász Keresd meg Nagy Attilát és Kenéz Károlyt, add vissza a szemüket, támaszd fel Csorba Attilát és többet senki nem fog Gyurcsányozni. Ha netán nem értenéd nekik lőtték ki a szemüket 2006-ban és az egyikük később bele is halt.

  • Áron Halász
   Áron Halász 13 napja

   Valami újat mondjál légyszives! És most hagyjuk a Gyurcsányozást. Az már elmúlt. A mostal kell foglalkozni

  • Magyar László
   Magyar László 14 napja +2

   +MegaCsele
   A sörhas meg pizzahát meg van... :D

  • MegaCsele
   MegaCsele 14 napja +1

   +Magyar László Ez még nem minden. Azt hiszi magáról hogy kigyúrt. :-)))))

 • Péter Nemes
  Péter Nemes 15 napja

  Te mit néztél Geri?
  Mert nem ugyanazt az Ember tragédiája c rajzfilmet néztük, az biztos!
  Vagy csak az én ízlésemmel van baj!!

 • Norbi Nintendo
  Norbi Nintendo 15 napja +4

  Nekem elegem van már a lejárató kampányokból, évek óta ezt csinálja a Fidesz, mindig valakit utálni kell. Régen Gyurcsány, most Soros! Ha valaki állandóan pofozza Brüsszelt, majd Brüsszel visszaüt, azon nem kell csodálkozni!

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 14 napja +2

   +Flórián Szekeres Ejnye Flórácska, ez nem olyan általad kreált lista, ezt nem egy kormányközelinek vélt orgiarigó adta ki, ez a ti emblematikus, hites hávégétek "hiteles" anyaga. III/III-1-c papverő Szekeres, aki együttműködött Sebestyén Gábor hadnaggyal, az itt veled általában együtt, unisono trollkodó Sebestyén Pöcsuka rokonságával, így ti ketten akár kezet is foghattok, de lefogadom, régóta egyazon kerty-partykon sütkéreztetitek roston a lóbélszínt. hvg.hu/itthon/20050304hivatasoslista

  • Flórián Szekeres
   Flórián Szekeres 14 napja +2

   Attila Palmai Hahah koszos korcs! na atika most nagyon beszopattad magad! :D
   Ezzel ugyan is megnyerted magadnak a lehetőséget, hogy felsorold a fideszedben ülő összes MSZMP-s embert, KISZ titkárt meg III/II-es és III/III-as ügynököt! Illetve mesélhetsz az 56-os forradalom 60. évfordulójának alkalmából előléptetett, magas rangú III/II-es ügynökről is! Tudod Tasnádiról, aki még büszke is a múltjára! Meg persze elmesélheted azt is , hogy a fidesz mért hiúsította meg az MSZP-vel közösen a rendszerváltást azzal, hogy nem szavazták meg a Zétényi-Takács féle igazságtételi törvénytervezetet! Mit is nyilatkozott, akkor Orbán? Mit is vallott be?
   Aztán nem ám elmenekülsz kutyuska! :D

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 14 napja +2

   +Flórián Szekeres Kormánykoalíció: 2/3 - Szekeres: III/III !!! Flórácska, "üdvözöljük" pokolbéli Furkó bácsikádat (apádat, bátyádat, nagyapádat...)

  • Flórián Szekeres
   Flórián Szekeres 14 napja +1

   Attila Palmai Hhaa nem ez valószínűleg valamelyik koszos fideszesé, hiszen a legtöbb kommunista korcs nálatok ül! kezdve a III/III-as, KISZ titkár vitya gazdáddal! :D
   Ja persze ugye a " fidesz kommunistái jó kommunisták" igaz?

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 14 napja +2

   +Flórián Szekeres Már alig vártam, Flórácska, hogy megjelenj, és megkérdezzem: elkönyvelhetjük-e, hogy sztársij lejtyenánt Szekeres Ferenc (főhadnagy), a III/III-1-c alosztályának evangélikus papokat vegzáló és vércafatra verő hivatásosa a te undorító rokonod? hvg.hu/itthon/20050304hivatasoslista

 • Nicsevo Igor
  Nicsevo Igor 15 napja +22

  Minek van ez a műsorvezető ??!!! Zsibvásárt csinál a műsorból , nem képes mederben tartani a vitapartnereket és nem ez az
  első eset . A bukott Herényit meg én kivágnám a műsorból hiteltelen senki !

  • Molnár Jolán
   Molnár Jolán 11 napja +1

   +Terez Csorgo ráadásul idegesítő is, amellett, hogy alkalmatlan, ami így együtt már tényleg gáz.

  • Terez Csorgo
   Terez Csorgo 15 napja +5

   Huth alkalmatlan a műsort vezetésre ,lecserélni értelmesebbre ,