Sajtóklub (2019-03-11) - ECHO TV

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.márc.11.
 • Minden más: www.echotv.hu/musorok/sajtoklub

  Egy brüsszeli titkos dokumentum szerint az EU tagállamainak igenis figyelembe kell venniük az ENSZ migrációs csomagját. Huth Gergely ezzel kapcsolatban azt mondta: ez az a lopakodó jogalkotás, amiről már évek óta beszélünk. Hozzátette, Nyugat-Európában másképp értelmezik a demokráciát, ott ugyanis nem foglalkoznak a nép akaratával. Az ECHO TV Sajtóklub című műsorának vendégei Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője, Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa voltak.
  Műsorvezető: Bayer Zsolt
  Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: facebook.com/echotelevizio/
  ► a honlapunkon: www.echotv.hu
  ► és Instagramon: instagram.com/echotv_official

Megjegyzés • 493

 • Tamás Marosváry

  Dehogy nem tudjuk, hogy mi a célja ennek a "kísérletnek", Szentesi már megválaszolta ezt.

 • lessik28
  lessik28 4 napja

  Érdemes megvárni a kínjukat, hogyan tesznek ki.Ha mi lépünk ki és a Néppárt széthullik azt is a mi és O.V. nyakába varrnák.Hátra kell dőlni és megvárni míg kiraknak és akkor feltesszük a kezünket és azt mondjuk : "TI AKARTÁTOK".

 • Tamás Nagy
  Tamás Nagy 6 napja

  Sok Nagy Szót, Gondolatot mondottatok ki.. Ez a rész KIVÉTELESEN JÓL sikerült. Gratulálok.

 • sándor vida
  sándor vida 7 napja

  Az unokáink jövője függ a közeljövő történéseitől. AZ EU- ból sürgősen ki kell lépni és új szövetséget kell létrehozni,normális országok normális politikusaival. A liberálbolsi hazaárulókat el kell innen takarítani,mert a vesztünket akarják.

 • Zoltan Lukacs
  Zoltan Lukacs 7 napja

  Bencsik úr , nem csak a patkányok , egerek , hanem a kutyák , macskák stb : is , mind kivétel nélkul megfertozi azokat , akik valkamilyen formában , kontaktban kerulnek veluk ( itt azokra gondolok , akik a lakásukban egyutt élnek nap mint nap , vagy még szexúális életet is folytatnak az álatokkal ) ! Nem is beszélve ezekrol a r.r.k. cirkusz-bohocnak kipingált némberekrol , akik ráadásúl , még kémiai vegyszerekkel is fertozik , élettársaikat és gyermekeiket , az idióta divatnak álcázott lepel alatt !!!!!

 • László Nádudvari

  Ébredezünk, ébredezünk, de még nagyon álmos a szemünk, a félálom függönye még mindig nem enged bennünket tisztán látni, azaz még mindig nincs ÖNBECSÜLÉSÜNK. Liu Saolin valóban egy nemzeti hős, de legyen bármi más hősies magyar eredmény vagy érték, nem tudunk kiállni mellette és érte. Ez a műsor nagyon tiszteletre méltó, de miért nem tombol a magyar érzelmű emberek tömege a 444 irodája előtt és követelné hangosan a takarodásukat, mert a gyalázat akkor is gyalázat és rasszizmus, ha magyar a sértett. Miért kell nekünk mindent elviselni saját hazánkban? Ébredj Magyar! Itt az Isteni Példa: Március 15.

 • Manó Nagy
  Manó Nagy 7 napja

  Patkányok!

  • Manó Nagy
   Manó Nagy 21 órája

   R3D elvtarsaim? Mi az anyadrol ugatsz?

  • R3D
   R3D 21 órája

   De ha ők patkányok, akkor te és az elvtársaid mik vagytok? Most komolyan! Mert én nem ismerek a magyar nyelvben olyan pejoratív jelzőt, ami illene hozzátok.

 • Levente P. Kiss
  Levente P. Kiss 7 napja

  Gondolom mind Hitesek vagytok... azért a mindenki kislányáért is ejtsetek pár könnycseppet, ha bizonyosságot nyertetek.

 • alfa kappa
  alfa kappa 7 napja

  Ezek csinaltak trianont is hazank most is tele van veluk . Mindket oldalon a nagy ellenallok hozzak a legtobb vedo torvenyt :(((

 • Alpár Márton
  Alpár Márton 7 napja

  huclip.com/video/PKyp0dCrSb8/vide%C3%B3.html

 • gábor kovács
  gábor kovács 8 napja

  Ott tartok, megdöbbenve ,hogy lassan kezdem érteni Lenint ,és a proletár diktatúrát,bár soha nem szerettem!!!

 • gábor kovács
  gábor kovács 8 napja

  Liberalizmus= Fináncdiktatúra

 • terezia csizmadia
  terezia csizmadia 8 napja +2

  Barmennyire is hihetetlen,az ENSZ-böl indult el a Globalis Migracio ,a leggazdagabb Sponzoraikra kell figyelni,ök akarjak Europa Nepesseget IQ 80-ra atformalni,erre Közel-Kelet es Eszak-Afrika Nepeit szemeltek ki,a legszaporabb es legfanatikusabb egyenektöl remelik az europai Nemzet Allamok megszünteteset . Ezt az ötletet William Churchilltöl kaptak " Ha biztosak akarnak lenni a Vilagkormanyban,a Nemzet Allamokat szet kell verniük "/ 2013.05.20. FAZ Hallsteiner interju / a muszlimok majd elintezik Europat ! A Coudenhove Terv letezik es folyamatban van,ezt Barbara Cuodenhove-Kalergi 2015.Januar.7-en a Der Standard-ban adott interjuban jelentette ki ! Nem kell elhinni,utana kell jarni !

 • terezia csizmadia
  terezia csizmadia 8 napja +1

  A Lopakodo- Jogalkotas, Juncker nyelven..."LEPESRÖL-LEPESRE", amig majd visszafordithatatlanna nem valnak! A lepesek dülöngelö botladozasokka torzultak,de meg mindig eröszakosan követik a kiadott "Parancsot"!A Soros EPIM-je atvette az iranyitast,elötte 2005-2015-ig titokban müködött ,nem keves ENSZ tamogatassal,Peter Sutherland es William Swing .Egy 2001-s elsietett ENSZ Követelesre, az Unio Nepessegkicsereleseröl, sajnos az EU politikusok nem figyeltek fel ,mert artalmatlannak tüntettek fel a " Replacement Migration" cimszo alatt !Population Division ...a pdf-t gyorsan töröltek .Udo Ulfkotte bukkant ra, es 2015.11.28. közzetette az info.kopp-verlag.de-ben ,ezt is töröltek,a Kopp Verlag is megszünt .anonymousnews.ru -nal 2017.04.29. meg olvashato volt,ugyan ezt az EXPRESS ZEITUNG,com le is közölte !

 • john smith
  john smith 8 napja +2

  Dobrev Klára akkor egy bolgár vendégmunkás ?
  ..az tényleg Szófiában született

 • Szt. György
  Szt. György 8 napja +3

  Zsoltika, élmény, felüdülés benneteket hallgatni,nézni!

 • László Kurdi
  László Kurdi 8 napja +4

  Nagyon tetszik a műsor,mindig megnézem!
  Gratulálok a Magyar Média királyainak!

 • Van Masik
  Van Masik 8 napja

  Kis adalék: huclip.com/video/ZE8rGXEP73s/vide%C3%B3.html&bpctr=1552495952

 • Anna Kollar
  Anna Kollar 8 napja +1

  A magyar technikusi képesítést németre fordítva Bajza utcai nem ismerik el!

 • endre gerege
  endre gerege 9 napja

  1. "Amikor egy okosnak látszó ember hülyeségeket beszél azt valószínűleg parancsra teszi." (Drábik János) - Manfred Weber mondataihoz. __ 2. Ezúton szeretném megkérni a teljes jobboldali megmondó brigádot, hogy a műsor végén elhangzottak alapján legyenek oly kedvesek befejezni az 1000 évezést. Bőven az Ószövetségi idők előtt már itt voltunk. ...

 • Ákos Lehoczki
  Ákos Lehoczki 9 napja +1

  Dietz Guszti szavajárásval élve: fúj péter olyan messze van Shaolin Sanyitól, mint kezdő buz! fa$za a forró gőzben, a pilóta valagától.. :D

 • Viktor Feigl
  Viktor Feigl 9 napja +2

  Képzelem milyen viszolygást és gúnyolódást keltene bennük ha végig kellene hallgatniuk NINH DUC HOANG - a szerintük vietnámi " vendégmunkás" - előadásában
  a HAZÁM HAZÁM -ot . Egyébként a You Tube-on meghallgatható.

 • Kulturalis Egylet
  Kulturalis Egylet 9 napja +5

  A legjobb sajtóklubb ever.

 • bet li
  bet li 9 napja +1

  Én csak egyet nem értek, miért nem lehet nevén nevezni a "gyereket"??????

 • Lukrécia Macskássy

  Nem az a baj, hogy a feher ember kissebbsegbe kerult, hanem hogy demonizaljak. Fehernek lenni mar Kanadaban is veszelyes. Mint fius anya, komolyan feltem a fiam rasszista tamadasoktol. Mar eleve, hogy feher ferfi nem lesz neki konnyu boldogulni.

 • PINKÓCZI BETYÁR

  Ausztráliában a Britek majdnem kiírtották az őslakosokat, kapizsgálod Te újságíró...

 • Molnar Riki
  Molnar Riki 9 napja

  A hazaert csaladomert akarmikor fegyvert fogok es meghalok.de elvarom a hazatol aztis hogy halalomert cserebe az arulokat bitofara vigyek rogton utana.ne kartekonykodhassonak soha tobbe.

 • Eva Agnes Tschuka
  Eva Agnes Tschuka 9 napja +1

  FONTOS !!! A Hungary24 altal feltett videokat ki se nyissatok, s ha megis, ne döljetek be. Minden-minden, az altaluk feltett anyagot lattam es hallottam eredetiben angolul es nemetül, de franciaul is, mindet fel is vettem, hogy önmagamat is tudjam kontrollalni. Egyetlen szo sem igaz azokbol, amitket a Hungary24 összeallitott. Megbizoikat nyilvan nem kell keresgelnünk. Rendkivül gyorsan, kapkodva, kezdetlegesen es rosszul összetaakolt, primitiv aknamunkaak. A kiserö hang is gyermeteg modon van eltorzitva, nehogy felismerhetö legyen. Nem veeletlen, hogy az eredeti nyelvet es szöveget teljesen levekeverik; a mondott es kiirt szövegek a valodi tema közeleesben sincsenek, kitalaalt szövegek, mind a maguk altal összeallitott szemenszedett hazugsagok az összes Hungary24 altal közölt video eseteben. Remenykedjünk, hogy majus 26-a utan vegre nem vaar tovabb a Kormany az ilyen aljas, lejarato tevekenyseg megfelelö merteküü megtorlasaaval.

 • MP-Video Petike
  MP-Video Petike 9 napja

  Mi lesz ha Mohamed Károly lesz a következő nagy focistánk, aki bevándorlási kötvénnyel jöhetett be az országunkba vagy egyéb úton került be szülei által Magyarországra? Lehet, hogy mégis vannak jó migránsok? :)

 • Dávid Hégely
  Dávid Hégely 9 napja +2

  Én vagyok az idegen a saját hazámban,magyar itt már mindenki csak én nem vagyok az.Magyar a venezuelai,kínai mindegy az ha beszél magyarul ha nem,csak az a lényeg,hogy magyarnak érezze magát.Legyen valamelyik felmenője magyar,de ha nincs ilyen az sem számít.Akinek meg ez nem tetszik,az panelproli,hazaáruló,migránssimogató de most legalább megtudtuk azt,hogy ez a négy biztosan nem magyar.Én is érezhetem magamat orosznak,töröknek,japánnak mégsem leszek az soha.A harc már nem a hatalomért,hanem a lelkekért folyik.

  • Cheni Mook
   Cheni Mook 9 napja

   Ebben igazad van.Nekem sem tetszik ez a keverés.Lehetnek a rendes idegenek a nemzet tagjai,de nem lesznek soha magyarok.

 • antenaa antenaa
  antenaa antenaa 9 napja

  A migránsok majd megfognak mindenkit a harmadik, WCbe

 • Gyula Szabó
  Gyula Szabó 9 napja +1

  Ezek is bevándorlók?

 • Gombi Gombka
  Gombi Gombka 9 napja +2

  Nem vagyok közszereplö,nem vagyok politikus - tehát nyugotan mondhatom,ami kikívánkozik most belölem.Hollandiában dolgozom,ergo libsi nyelven emigráns vagyok.De nem!!!Vendégmunkás,igen.De nem úgy,ahogy ezek(ök) levendégmunkásozzák azt a két kiváló srácot.Magyar állampolgárok,he!A legendás holland gyorskoriskat is ott hagyták,mint ...egyszer.Nem tetszik,mi?Hát,jobbak is a bevándorló emberek...Hollandia tele van arab,marokkói,török bevándorlókkal,sok más is akad itt,jártam olyan "hotelben",ahol ilyenek laktak.Bádogszekrény,tévéböl kitépett kábel,csak hideg viz,60 euro.A bárban munkanélküli emberek ittak,kávéztak,egész nap.ÖLTÖNYBEN!A segélyböl ám,hehe!Allah nevében.Szoci kormány!A pultos ruszki lány mondta el nekem,akinek Jaguar autója volt,hogy a kocsi árát ott (is) kereste meg.Kunbangóházi zayok,ne zavarjatok!Most,ahogy fogy a festék,aggódva várom,hogy bevetik faukettöt(janka vagy blanka?),amikor legarézolják azt a "mocsok" országot,amelyik a hazájuk,amiben felnöttek,és amelyik még mindig a hazájuk.Nagy baj ez,hogy csak más személyre vonatkozóan tudnak útálkozni.Nézzék meg magukat a utub - on...Korlátonvarnyú,faltörökun,fetrengöborbély,lyukasházi...Nagy csapat!Mi lehet ennél lentebb?

  • Gombi Gombka
   Gombi Gombka 8 napja +1

   Miféle ömlenyröl beszél ön?!No igen,egy d és egy e betüm kimaradt,a billentyüzetem nem az igazi,az a kis sör nem használt neki...Ha már itt tartunk: a "pontosan szépen" közé illik,(jár!) a vesszö!Bár maga tanulékony lehet,azt gondolom.Hallgatója ennek az ellenzéki VVV tanfolyamnak,úgy látom.Lyó úton halad,minet is érdekel!(bocs,a k-nál kifogyott a festék,ráment az L betüre;utólag azért ment,mert még a k is kijött a csövön:minket).Magát érdekli,mi a VVV tanfolyam?Nem baj,elmondom: Vak Vezet Világtalant.(az sör kivitte a tripla v betüt a gépböl).Ömleny?!Itt egyre több uitzendburo alakul,ök hozzák és alkalmaztatják a külföldi munkaeröt.Miért is?!Hiszen annyi jó migráns van itt!Az alkalmazottak többnyire lengyelek,akad litván,néhány magyar.Igen,olcsók vagyunk nekik,bolondok lennének ezt nem kihasználni.Ja,itt szoci kormány van ám!Ömleny???Csókolja meg hisztizö "höseit",az önként tarkóra tett kézzel földre fekvöket,a munkahelyükre nem bejárókat,istennek kikiáltott bárkizayokat hallgasson és szeressék a migránsokat!De ne hozzák be öket!.Menjenek hozzájuk maguk családlátogatásra!

  • Molnár János
   Molnár János 9 napja

   Mi ez az ömleny? ---- Nemcsak dolgozni, hanem írni is pontosan, szépen érdemes.
   Ne légy szeles
   Bár a munkádon más keres-
   dolgozni csak pontosan, szépen,
   ahogy a csillag megy az égen,
   úgy érdemes.

   J.A.

 • János Tiszai
  János Tiszai 9 napja +4

  Köszönöm, hogy mellettetek magyarnak érezhetem magam. Ameddig Ti is léteztek nem leszek egyedül magyar, szeretett hazámban Magyarországon!

  "Hazádnak rendületlenűl
  Légy híve, oh magyar;
  Bölcsőd az s majdan sírod is,
  Mely ápol s eltakar.

  A nagy világon e kivűl
  Nincsen számodra hely;
  Áldjon vagy verjen sors keze;
  Itt élned, halnod kell.
  "

  Aki ezt a hazát elárulja, mint a bolsi EU-s parlamentereink, e szavakat szájukra sosem vegyék, mert ez számukra méreg, és javaslom keressenek másik hazát, mert itt mindig patkányok maradnak, akik fertőznek!

 • Hazardteam
  Hazardteam 9 napja +1

  36:07 Lebuktál Huth Geri, hiába leplezed, tudjuk hogy van szived :) (nekem meg abszolút hallásom sorry)

 • tamas horvath
  tamas horvath 9 napja

  Globalis háttérerők. Idióták. Meg aki elhiszi nekik azok is.

 • tibi zambo
  tibi zambo 9 napja +1

  Így gondoltam ,végig követtétek a,gondolat,menetemet!A végére,az Asztrál-hoz!Na nyugodtan,szét kell,verni a "MAGYAR-nak nem nevezhető Tudatlan Akadémiát"Csak ennyi hajrá ,vagyunk!Nagyon szép volt!Fokozzátok még!Van mit!!!!

 • Margit Baranov
  Margit Baranov 9 napja +1

  Mit szólnának ezek a Ratkó korszak gyerekeihez , nagyon kemény büntetéssel járt egy terhesség megszakításával. lehet hogy az ő édesanyúkájuk vagy nagymamájuk így jött a világra .és ezt mind a háború után.

 • Zsolt Kappel
  Zsolt Kappel 9 napja

  Ez az adás egészen élvezhető volt a 444es csávó becsmérléséig! Nem értem, hogy mi alapján érzi feljogosítva magát bárki, hogy így beszéljen egy másik emberről - ez aztán rohadtul konzervatív keresztényi! Le patkányozni, férgezni, csúszó-mászónak titulálni.. felfoghatatlan!! Ez a 4 fószer mit tett le az asztalra, amit a 444es nem?? És utána elkezdenek moralizálni, hogy ők meghalnának a hazáért, jajj, szánalmas.. Vmi mértéktartást, kultúrált beszédet nem lehetne? Illetve ha Uj Péternek ezért a mondatért el kéne takarodnia a sajtóból (lehet, hogy el kéne), akkor egy Bencsiknek nem kéne? Pl azért mert le hazaárulózott mindenkit, aki nem támogatta, hogy az olimpia égisze alatt mondjuk Mészáros L. a világ leggazdagabb emberévé avanzsáljon?

 • Ernoe Ernoe
  Ernoe Ernoe 9 napja

  Ezek az urak itt tudatosan hazudnak, hiszen az összes menekülteket befogadó országban külön jogszabályok vannak menekültek számára. A Bayer Zsoltnak sincs ugyanolyan joga mondjuk Németországban mind egy Német állampolgárnak.
  -
  A keresztény kultúrára hivatkozó urak hazudnak, elhallgatják, hogy az "általános emberi jogok" azok amik mindenkire egyformán érvényesek függetlenül attól, hogy migrációban van valaki vagy nincs.
  -
  "Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata" - itt megtalálhato
  www.ohchr.org/EN/UDHR/Documents/UDHR_Translations/hng.pdf
  -
  Érdekes, hogy egyesek milyen gyorsan felejtenek.
  huclip.com/video/w4QRCoLS5Zs/vide%C3%B3.html
  huclip.com/video/zOR2fgBiym4/vide%C3%B3.html

 • Égenjáró Lukács

  A 38:50-nél említett patkányokkal kapcsolatban mindenkinek ajánlom figyelmébe (aki még nem ismerné) Wass Alberttől "A patkányok honfoglalása"-t:
  huclip.com/video/vWO_RwCr3Vw/vide%C3%B3.html

 • Ernoe Ernoe
  Ernoe Ernoe 9 napja

  Az UN Szervezetének 193 tagállama közül 181 elfogadta az UN migrációs csomagját.
  Csupán az Amerikai Egyesült Államok és Magyarország szavazott a csomag ellen.
  A Dominikán Köztársaság, Eritrea és Líbia tartózkodott, néhányan távol maradtak.
  -
  Gondolom 94% az nem rossz eredmény, úgy hogy jobb ha a magyar kormány szégyelli magát.
  -
  Ismétlem csupán Trump és Orbán nem fogadták el a csomagot, ennek ellenére az USA marad egy bevándorló ország,
  Szám szerint: 50.000 lutrival kiosztott Green-Card plusz 30.000 menekült évente
  Magyarország pedig csak korrupt politikusoknak és neonáciknak ad búvóhelyet.
  -
  Magyarország az egyetlen a 192 államból, amelyik nemcsak, hogy visszautasította az UN menekült csomagot
  hanem nem is vesz részt menekültek felvételében!!
  -
  Ez az egyedül-lovaglás egy dejavue ami engem Hitlernek a Völkerbund-bol való kilépésére emlékeztet.
  -
  Itt ellehet olvasni az UN migrációs csomagjáról szóló dokumentumot.
  www.un.org/depts/german/migration/A.CONF.231.3.pdf

  • Molnár János
   Molnár János 9 napja +1

   Sok minden másban is első, és egyetlen ország a mi Hazánk. Hála Istennek!

 • Zsolt Kappel
  Zsolt Kappel 9 napja

  Azért az szép amikor Bayer No.-ot pocskondiázza.. kíváncsi lennék, hogy a magyar lakosság hány %-a élne szívesebben ott, mint itt!

 • Béla Lévay
  Béla Lévay 9 napja +3

  Jó adás volt!
  A végén Atilla királyunkért nagy piros pont!

 • F M
  F M 9 napja

  Damjanich János egy hős volt!

 • anyád buzi xd
  anyád buzi xd 9 napja

  adócsaló bayer még mindig tv-zik? lemaradtam valamiről?

 • Lajos Egyed
  Lajos Egyed 9 napja +3

  Nagyon jó műsor volt. Köszönjük.

 • Géza Igmándy
  Géza Igmándy 9 napja

  16:05 : "Brüsszel az olyan, mint egy fülledt szauna. Aki oda belép, sok esetben furcsán jön ki onnan."
  Remélem, hogy visszahívják az összes megfurcsult fideszes képviselő Brüsszelből! Deutsch Tamás és Szájer már olyan régóta ott van, nem hiszem, hogy meg tudták volna úszni az átváltozást. Be kellene vezetne egy furcsulásmérőt, mint a sugárzásmérőt Csernobilba lépéskor. Ha eléri a 7-es szintet, azonnal hazaküldeni!

 • Mónika Rónaszéki

  Ábel idézet nekem is szívem csücske! Tamási is!!! És a 13 vértanú példája. Külön köszönet ezért Bayer Zsoltnak!

 • Géza Igmándy
  Géza Igmándy 9 napja +1

  15:54 : "A kereszténydemokrácia MINDEN, AMI AZ ELLENKEZŐJE a CEU-n tanított eszméknek és ideológiáknak..."
  KONKRÉTAN?
  Most el kell űzni a CEU-t, vagy fel kell lógatni a lámpavasra, vagy mi van? Legutóbb azt hallottam Szijjártótól és a kormányszóvivőtől, hogy senki nem űzi el őket, hazudik, aki azt állítja.
  Kereszténydemokrácia-ellenes intézményt nehogy már eltűrjünk Magyarországon! De az a bajom, hogy a jövő héten valami Soros-ügynök újságíró rákérdez a CEU státuszára és megint azt fogom hallani, hogy azzal nincs semmi baj. Akkor Huth Gergellyel lesz baj?

 • XX. Artabanosz
  XX. Artabanosz 9 napja +9

  "Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." (Tamási Áron)

 • András S. Domokos
  András S. Domokos 9 napja +2

  Ez volt eddig a legszebb adás...

 • Gabriella Mihalikné Bánóczi

  bocsánat!

 • Mikuláš Horvath
  Mikuláš Horvath 9 napja +4

  Koszonom nektek Zsolt ,innet a Felvidekrol -egy nagy szivu Magyar!

 • Lajos Egyed
  Lajos Egyed 9 napja +2

  Nem az a baj, hogy ezek az emberek nem tudnak meghalni a hazáért, hanem az, hogy tenni sem tudnak a hazáért. Csak az tud tenni a hazáért aki meghalni is képes lenne.

 • László Libor
  László Libor 9 napja

  Bayer a hangulatkeltő, Huth az elvtelen troll, Szentesi a pátoszos-modoros, Bencsik a mindenben sátánt látó vészmadár.

  • Gyula Ágopcsa
   Gyula Ágopcsa 9 napja +1

   te meg egy örökös vesztes vagy , lacika !!!!!

 • nemesis0720
  nemesis0720 9 napja +2

  az uj peter ugyrol: szerintem a nemzeti oldal jol all ezek szerint, mert akkor szoktak bedobni ilyen/ekkora szemetseget, h ha kezd lecsengeni a feszko Magyarorszagon es fel kell megint korbacsolni. eddig ezt megtette 1-2 hulyegyerek, de hogy most maga ujpeter tette meg ez mar valami. et csinaltak az index kezdete ota. semmi uj.

 • Dobó Zoli
  Dobó Zoli 10 napja +4

  Zseniális műsor
  Zsenialis EMBEREKKEL
  Soha ne feledjük a történelmet
  És ha Európában minden összeomlik akkor szoktak mindent a mi nyakunkba varrni....
  Ezt soha többé nemszabad megengedni!
  Nagyszerű Emberek vagytok!
  Köszönöm a műsort!

 • János Árvay
  János Árvay 10 napja +2

  ...tudnunk kell arrólĺ is, hogy Atilla minden vagyonát, kincsét, ez a rohadt , mocskos lelkületü nyugati nemzetek ősei elrabolták, és mikor ÁRPÁD atyánk, ha ki is "ruccant" ezen népekhez, tette ezt azért, mert vissza akarta szerezni ezt a vagyont, ami a MIÉNK volt, ...

  • Zsolt Kappel
   Zsolt Kappel 9 napja

   Arról sem árt tudni, hogy az Attilát, két T-vel és 1 L-el írják

 • Ervin László Horváth

  Az, hogy a bejövő (többségükben analfabéta, nagyon idegen "kultúrájú") nemtudommicsodákat ugyanolyan jogok illessék meg, mint az őshonos lakosokat, nos ebben van egy olyan, fontos részlet, amit nem mondanak ki sehol:
  AZ "UGYANOLYAN JOGOK" CSAK A DOLGOZÓ KÖZÉPOSZTÁLY, AZAZ A KISEMBEREK JOGAIRA ÉS SZOCIÁLIS ELLÁTÁSÁRA VONATKOZIK!
  Azokéra, a szalonképes szavakkal nem leírható figurákra, akik méregdrága magánkórházakban kezeltetik magukat, ahová mi nem jutunk el soha, azok, akik nem a nyugdíjukból élnek (nem is fizettek nyugdíjjárulékot mert offshore-számlákon volt és van a pénzük, meg "érték"-papírokban) nos ezek a pénzük HOZAMÁBÓL élnerk idős korukra, tartják fenn a magánrepülőgépeiket és a világ számos helyén levő luxuskéglijeiket...
  Őket nem érintik ezek az "ugyanolyan jogok", mert az ő PLUSSZ JOGAIKAT ÉS JUTTATÁSAIKAT PRIVÁT, TOVÁBBRA IS VÉDETT TERÜLETEN TARTJÁK!
  Ők, akik a sok félmajmot a nyakunkba zúdítják, nem osztják meg a bevándorló milliókkal a luxusingatlanjaikat és bankszámláikat, jachtjaikat és lamborghinijeiket, magánkórházaikat, csak nekünk szánják, hogy ahol eddig 20 embert kellett kivárni az orvosi rendelőben, ezután 50-et kelljen .... meg akik épp akkor jöttek, ordítozással, késsel, fenyegetéssel előbb mennek be ....
  Mindenki gondolja végig.

  • Gyula Ágopcsa
   Gyula Ágopcsa 7 napja

   +Zsolt Kappel annyira sötét vagy , hogy veled nem érdemes normális módon kommunikálni !!!!

  • Zsolt Kappel
   Zsolt Kappel 9 napja

   +Gyula Ágopcsa jajj, elnézést.. most látom, hogy Te csak vmi szentségelő, nagyon haragos troll vagy, kár volt reagálnom! Az előző üzenetemet tekintsd tárgytalannak!

  • Zsolt Kappel
   Zsolt Kappel 9 napja

   +Gyula Ágopcsa engem inkább kórházban lássanak el, akik meg jobban örülnek a stadion építéseknek, azokat meg a stadionban lássák el. Ez miért nem jó megoldás? Szerintem teljesen igazságos lenne!

  • Gyula Ágopcsa
   Gyula Ágopcsa 9 napja +1

   +Zsolt Kappel téged fogunk felravatalozni a 11 ben , ha kész lesz !!!

  • Zsolt Kappel
   Zsolt Kappel 9 napja

   +Ervin László Horváth És ezzel mi a baj.. Viktor épített 10 új stadiont, majd ott ellátnak mindenkit! Hely van!

 • ladislav kocsis
  ladislav kocsis 10 napja +3

  Uj Péter ki vagy?Megadnád a lakcímed?Kretén barom.

 • Zoltánné Dócs
  Zoltánné Dócs 10 napja +8

  GRATULÁLOK A MŰSORHOZ!!!AMI MAGAS SZÍNVONALÚ,CSAK TANULNI LEHET BELŐLE!!

 • Anikó Ács
  Anikó Ács 10 napja +4

  Minden, amit az ellenzék művel (most itt a világgyőztes gyorskorcsolyázónkra is gondolhatunk, vagy a bagóné-féle mezmozdulásokra, stb.) az igaz magyar emberek malmára hajtja a vizet. Ez ki fog derülni a választásokon. Gyurcifercsi véleménye, hogy a Fidesz az egységes Európa ellen politizál, ismételten árulkodó: Ő és padtársai a globális rendszerben gondolkodnak, egy nemzeti önrendelkezés nélküli Egyesült EU-ban, ahol majd mi, Közép-európaiak csak 2-es sorszámmal vehetünk rész a Mag Európa (németek/franciák) mellet. Szép tervek!

  • Zsolt Kappel
   Zsolt Kappel 9 napja

   Ez a 2-es sorszám honnan is derült ki? Mi is a probléma az európai egyesült államokkal? Van már bármilyen részletes anyag, ami annak jövőbeni működését, felépítését taglalja?

 • balu998
  balu998 10 napja +5

  Csak egy apró adalék: 23:32 A 24.hu szerint:
  "Makacsul tartja magát a köztudatban, hogy a magyar főnemes Vécsey Károly halála előtt odalépett a szerb parasztból lett tábornok, Damjanich János HULLÁJÁHOZ, és megcsókolta a kezét. ... 'A „szabadság, egyenlőség, testvériség” legszebb példája, a forradalom és szabadságharc résztvevőinek emelkedett lelkületének bizonyítéka, de sajnos nem igaz. A jelenetet az utókor romantikus fantáziája szülte' - jegyzi meg Hermann Róbert" történész, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnokának tudományos helyettese. Végülis írhatott volna "dög"-öt is, dícsérjük meg a cikk szerzőjét (Bihari Dániel).
  24.hu/tudomany/2017/10/06/odalepett-damjanich-hullajahoz-es-megcsokolta-a-kezet/

 • MultiDeffender
  MultiDeffender 10 napja +4

  Gyerekek az ellenzék közé kellene már végre csapni , de keményen, hogy érezzék !

  • Zsolt Kappel
   Zsolt Kappel 9 napja

   Ebben a műsorban hol is merült fel az ellenzék?

 • Zoltán Tarr
  Zoltán Tarr 10 napja +12

  Van nekünk egy másik Sándorunk is... Bizonyos Petőfi (Petrovics) Sándor... Szerencséje, hogy nem most él, mert most ő is szlovák (vagy szerb) vendégmunkás lenne a 444-es patkányok mocskos képzeletében...

 • Dörflinger Dody
  Dörflinger Dody 10 napja +2

  32:40 -től muszáj volt megnéznem még egyszer. Bayer "előadását" a 13 aradi vértanúról, tudtam volna hallgatni tovább.

 • Majom Maki
  Majom Maki 10 napja

  Nem szimpatizálok Uj Péterrel, de ez a Liu Shaolin Sándoros dolog azért ebben az adásban nem biztos, hogy meg kellett volna jelenjen.
  Liu Shaolin Sándor valóban kiváló sportoló ez igaz, de tulajdon képpen a szó igazi értelmében nem magyar. Nem látok különbséget a Francia foci válogatott és közte.
  Az a baj, hogy ezzel pontosan a migrációs célokat igazolják. Mi történt Liu Shaolin Sándor esetében. Egy félig kínai ember képviseli a magyarokat. (szándékosan nem félig magyart írtam). Akkor mi a baj a migrációval? Az ide özönlő feketék, majd képviselnek minket (indulnak helyettünk) a foci vb-n és a futó versenyeken, a kínaiak ping-pongoznak és toronyugranak, az arabok küzdősportolnak helyettünk. Akkor mitől lesz az a siker magyar siker? Semmitől. Még a sportból is kiszorítják majd a magyarokat. El kellene dönteni Bayer úr, hogy most akkor támogatja a maigrációt a magyarokkal szemben, vagy nem. Akkor keresztény fehér magyar nemzetet, vagy a kevert rasszú kevert etnikumú nemzetet támogatja e. Utóbbi esetben kár annyit dumálni Soros papa ellen. Lehet, hogy még harminc ezüstpénzt is kaphatna.
  Vagy most kezdik puhítani az eddig migráció ellen tüzelt magyarságot? Mégiscsak beadta a derekát a kormány "Brüsszelnek" és valahogy most le kell nyomni az emberek torkán a migrációt?
  Ez után a történet után akár szembe is köphetné magát. Vagy javíthat és beismerheti, hogy tévedett.
  Én nem Liu Shaolin Sándort bántom, csak arra akarok rámutatni, hogy ő sem magyar. Nem vagyok a bevándorlás pártján én hiszem, hogy magyar fiatalokkal is lehet olimpiát nyerni. Csak bízni kell bennük, nevelni őket, és büsztekséget adni nekik. A ha idegenek visznek el mindet, akkor nem lesznek büszkék. És akkor magyar olimpiai csapat sem lesz. Olyan csapatunk lesz, mit az amerikaiaknak (afriakaiak, közel és távolkeletiek), nem nemzeti. A kínaianak van nemzeti csapatuk. Nekünk is kell, hogy legyen. Nem az a cél, hogy minden áron megnyerjünk mindent, hanem az, hogy megmutassuk a világnak, hogy mit tudnak magyarok és mi sem vagyunk rosszabbak (sőt jobbak), mint más. Hogy legyen büszke egy magyar fiatal, arra hogy magyar, ha az olimpiai dobogón egy fél kínai áll? Hogy fog azonosulni vele, mikor ő nem kínai, hanem teljesen magyar????

  • Majom Maki
   Majom Maki 9 napja

   Van benne igazság amit írtál és abban is, amit Bayerék mondtak, de a lényeg az, hogy ez a téma is muníció a migrációpártiaknak. Valóban nem egyszerű dolog meghatározni, hogy ki magyar és ki nem. De azért Liu Shaolint magyarnak nevezni talán már tényleg túlzás.
   Ha az alapján határozzuk meg, hogy ki magyar, hogy annak vallja e magát, akkor fél Ázsia és talán egész Afrika néhány hét alatt magyarrá válik és az itt született cigányok is elvileg magyarok, pedig érzékelhető, hogy ez nem így van. Azért Feket Pákó szerintem nem igazán magyar és Gáspár Győző sem az. Vannak jegyek, ami alapján lehet következtetni, hogy ki számít magyarnak. Annak eldöntése, hogy ki magyar és ki nem, nem egyszerű dolog, de a felmenők Kárpát medencei származása az europid rassz jegyek, és a magyarságtudat fontos elem és én azt gondolom, hogy a kettős identitás minimum megkérdőjelezi a nemzetiséget. Éppen ezek, amik megkülönböztetik a migránsokat a mgyaroktól és ha elmossuk ezeket a határokat, akkor az erkölcsi alapot mossuk ki a hazáját védő magyarság lába alól.

  • R3D
   R3D 9 napja +1

   Csakhogy Magyarországon nincs olyan, hogy "fajtiszta" magyar. Nem hiheted, hogy majd abból pár százezer honfoglaló magyarból lett 10 millió a XX. század végére. Főleg nem úgy, hogy a törökvész után a Duna-Tisza-köze és a Tiszántúl nagy részén gyakorlatilag nem - vagy csak alig - maradt ember. Ezekre a területekre a történelem folyamán lehet, hogy milliós nagyságrendben telepítettek be mindenféle népeket (svábokat, tótokat, szerbeket, stb.). Hidd el, az alföldről származom, és a szülőfalum körül szinte csak ilyen falvak és kisvárosok vannak.
   Én maximálisan egyet értek azzal, hogy egy nemzethez tartozás az nem vérségi-, hanem kulturális és nyelvi közösséget, kapcsolatot jelent. És jobb is ez így, mint a vérségi elven meghatározni. Csak gondoljunk a történelmünk legelejéről István és Koppány afférjára. Milyen jól sikerült az is. Pedig vérrokonok voltak.

 • Budapest haliho
  Budapest haliho 10 napja +7

  LIU Shaolin Sandort Uj Petertol 1 dolog kulonbozteti meg a fogalom neve a MUNKA Uj Peter es a hasonlok ezt a fogalmat nem ismerik soha nem gyakoroltak igy persze nehez nekik barmilyen eredmenyt ertelmezni vagy tartalimmal megtolteni...kaar kaar

 • Kenéz Endre Zoltán

  A 444 libsi hordája "kínai vendégmunkásoknak" nevezte
  a Saolin-fiúkat és tagadja a magyarságukat.

 • Róbert Poroszlai
  Róbert Poroszlai 10 napja +7

  Köszönjük A Műsort , példátlanul jó volt! Létezik a JOBB OLDALI ÚJSÁGÍRÁS! A JÓ TOLLÚAK CSAPATA.

 • János Magyar
  János Magyar 10 napja +6

  Szimpatikus emberek , jó témák! Tetszik! 👍🇭🇺

 • Eva Agnes Tschuka
  Eva Agnes Tschuka 10 napja +6

  Ez a müsor volt az, amelyböl a magara kicsit is adoo, az önmagat magyarnak vallo ember megtudhatta egeszen pontosan, mitöl volt, mitöl az ma, s ha a jo Isten is ugy akarja, mitöl lesz Magyar a magyar ember a jövöben is. Mindaz, amelyet ma tesz az Istenaldotta Magyar Kormany es hüseges, jozan, aldast keerö követöik, semmivel se kisebb cselekedet, mint az emlitett törtenelmi esemenyek jelentösege, azok vegrehajtoi, reszesei es magyar aldozatainak felejteni tilos tettei. A teet ma eppoly hatalmas. Am ahhoz, hogy gyermekeink es unokaink majdan ugy ünnepelhesseek Nemzetünk Ünnepeit, hogy a mi, az egesz vilagban is egyedülalloan Isten-nel kezdödö, csodalatos Himnuszunkat büszken, könnyes szemekkel, magyar lelekkel enekeljeek, most, majus 26-an kell nagyon-nagyon reesen es eeszen lennie egeesz Nemzetünk ma eelö eertelmes polgaarainak. Tegyük haat a dolgunkat ennek megfeleöen! A jo Isten aldja meg a Magyar Nepet es a Magyar Kormanyt ! Hajra magyarorszag! ISTEN ALDD MEG A MAGYART !!!

 • Katalin Szász
  Katalin Szász 10 napja +8

  Zsolti! Orokre szivembe zartalak az aradi vertanukert valo megemlekezesedert🥰

 • Eva Agnes Tschuka
  Eva Agnes Tschuka 10 napja +7

  A 444-gyel kapcsolatban ugyan min lepödünk meg? Vegyük mar vegre tudomasul, hogy az ilyen paratlanul aljas, gonosz es primitiv komcsi bagazstol nem varhato mas. Szilard meggyözödesem, hogy az erintett es meltan köztiszteletnek örvendö elsportoloonk lenyegesen intelligensebb, okosabb, mindenekelött sokkal magyarabb annal, hogy az ilyen sötet nemzetgyilkosok gyalazatos megjegyzesein ne tudnaa maga felülemelkedni.

 • Eva Agnes Tschuka
  Eva Agnes Tschuka 10 napja +3

  weber a sajat partjat maar megtagadta es folytatja is ezt a nemtelen tevekenysegeet. Egyebekben pedig nincs semmifeele politikai gyakorlata es tapasztalata. Szerintem korabban, az öt javaslo föisiasz azert javasolta jelöltkent, mert pontosan tudta, hogy ugy csavarhato, mint a nyirkos, szappannal teli szivacs. Ez kell az EU-vezetesnek mindenkorra, mert "fentröl" ilyen a parancs, azon a gerenctelenek utan kutato elvn alapulva, amely szerint megtalaltaak pl. dobrevet, mint a gyalazatra megfelelöen hajlithatok egyik legkivalobbikaat. Keplekeny anyag kell az Europat irto felsöbb szerveknek.

 • Gábor Dénes
  Gábor Dénes 10 napja +5

  Nagyszerű , léleképítő, önvizsgálatra serkentő adás volt. Hálásan köszönöm.

 • Eva Agnes Tschuka
  Eva Agnes Tschuka 10 napja +3

  weber önmagabol es abbol kiindulva, hogy minden politikus gerinctelen, megprobalja magyarazni a bizonyitvanyat Orban Viktornak. Ugy tünik, nem ismeri meeg a Magyar Miniszterelnököt! Erre mondhatja az ember, hogy vannak, akik meeg nem tudjak, hogy a hülyeket nem magyar anya szülte. Ha mar Mo-t terheli nevezett bajor az ö fölösleges es primitiv moodon atlatszo jelenletevel, maradhatna marcius 15-eig es kerhetne ünnepelyesen a neemetek es az Unio neveben bocsanatot a magyaroktol.

  • Molnár János
   Molnár János 9 napja +1

   +Zsolt Kappel
   De igen.
   A Magyarság az emberiség krémje, ha te ezt nem így érzed, akkor el kéne gondolkodnod, hogy hová tartozol.

  • Zsolt Kappel
   Zsolt Kappel 9 napja

   +Gyula Ágopcsa bezzeg Te

  • Gyula Ágopcsa
   Gyula Ágopcsa 9 napja +1

   +Zsolt Kappel minden népnek megvan a söpredéke , alja , rákos daganata !!!....te is hozzájuk tartózol zsoltika !!

  • Zsolt Kappel
   Zsolt Kappel 9 napja

   Hát azért ne állítsuk be úgy a magyarokat, mint az emberiség krémje - úgy általában!! Ennyi önkritikánk legyen már!

 • Katalin Szász
  Katalin Szász 10 napja +9

  A lokottrol jut eszembe. Szel Berniket lokodtek az egyesadasban tortent sikoltozas szerint. Tehat akkor Bernike is lokott.

  • Miklós Áron Baka
   Miklós Áron Baka 5 napja

   Március az Mars hava, a vonulásé
   olyan bizonytalannak tűnik, ki hova érkezik, mire kel a végén, bolondok napján
   33:32 némelyeknek olyan értékes, mint Wesselényi tutaja a Duna zajló jegében
   Isten óvjon mindenkit, aki ezt az adást tolmács-fordító nélkül érti
   aki csak azzal, azt meg Isten hozta
   huclip.com/video/sDfd8ZbDi2c/vide%C3%B3.html

 • magyar
  magyar 10 napja +4

  A mássággal küzdők uralma a többség fölött. A sportban is követhetnék a szétválasztást. Az mégsem járja, hogy a férfi izomzatukkal leuralják a valódi női versenyzőket. Néhány gyöngyszem a hajban még senkit nem tett nővé. > A kapitalizmus és a kommunizmus ugyanaz a rendszer, külön-úton járnak, de előbb utóbb ugyanoda jutnak, a diktatúrába. Ez a két világnézet "vív" egymással hatalmi harcot, lásd: Venezuela sorsát. > A migráció invázió, aki önként átadja a hazáját idegeneknek az megérett a halálra. Isten áldja meg Magyarországot, és az igazi barátait! :-)))

 • otto kuti
  otto kuti 10 napja +4

  Az utolsó gondolatoknál virágba borult a szívem

 • Eva Agnes Tschuka
  Eva Agnes Tschuka 10 napja +5

  Azt hiszem, sajnos teljes joggal tarthatunk attol, hogy majus 26-aig meeg fognak kiderülni bicskanyitogato igazsagok az EU-nevü terrorszervezet vezetösegeröl. Az en kis naiv, buta, egyszerü magyar agyacskamnak meg tudna valaki magyarazni, hogy ez a weber nevezetü egyed egyaltalan milyen alapon szab/szabott "felteeteleket" egy sokat bizonyito tagorszag kivalo Miniszterelnöke szamara? Az emlitett Übermensch e pillanatban egy nepparti tagpart tagja, ezen felül pedig egy jelöltKE, aki meeg közel sem lehet biztos abban, hogy messzemenö almai valora is valnak.

 • hétszilvafás
  hétszilvafás 10 napja

  Micsoda mocskos aljas kormányunk van és ezek a tv-és ügynökök. Menjetek ha nem tetszik az EU a felcsúti patkánnyal együtt a büdös francba. Az emberek meghalnak, de stadion épül, életmentő gépekre nem telik. Sikerül szétverni az MTA-t az egykori komcsiknak. Csak álarc más!
  Idióta korcsok.

  • Miklós Áron Baka
   Miklós Áron Baka 5 napja

   Nemesi becsszavadra bízom, hogy google nélkül mondj 3 eredményt, amit az MTA közölt 1989-2018 közötti időszakban.

 • Anikó Ács
  Anikó Ács 10 napja +4

  Vajon mi lenne, ha a patrióta, keresztény nemzetek, az EU szkeptikusok, s ilyenek 1 EP pártcsaládba tömörülnének, megalkotván ezzel a legnagyobb pártcsaládod, élén mondjuk Salvini-vel?

 • György Dr Freppán
  György Dr Freppán 10 napja +11

  Végre nevén nevezzük a dolgokat:Salvíni szerint őrültség kizárni a Fideszt a Néppártból,a lengyelek szerint az EU migrációs politikája őrültség.Végre egyértelművé válik,hogy valójában az őrültek és a józan ésszel gondolkodok állnak szemben egymással.

 • István Huffnagel
  István Huffnagel 10 napja +1

  épelméjű ember ezt nem bírja végig hallgatni. Ennyi általánosítást.....vicc. Ti s tehetnétek már valamit az országért, ehelyett, amit itt csináltok. Annyira álszent ez az egész, hogy komolyan ez már a gyogyó.
  szevasztok

 • Far-Hát Kapitány
  Far-Hát Kapitány 10 napja +7

  Bencsikkel vitatkozom: "Az ateista bigottéria neve materializmus. Ennek a vallásnak három dogmája van: lélek nincs, az ember állat, a halál megsemmisülés."

 • Imre Szmodis
  Imre Szmodis 10 napja +2

  Jelen !

 • Istvan Bone
  Istvan Bone 10 napja +6

  Gratulálok csak igy továb 👍

 • Lacafaca Laca
  Lacafaca Laca 10 napja

  KI KELL LÉPNI AZ UNIÓBÓL

 • Tamas Stiener
  Tamas Stiener 10 napja +15

  Magyarnak lenni nem genetika hanem vállalás kerdese

  • Cheni Mook
   Cheni Mook 9 napja

   No,azért a genetika is fontos.
   Ha kinaiak lennének a szüleim és itt születtem volna,attól még nem lennék magyar csak magyar állampolgár.Mondjuk a kinaiakat eléggé tisztelem és nincs is velük semmi bajom.

  • Vali Máté
   Vali Máté 9 napja +4

   +Molnár János "... büszke gyönyörűség."

  • Molnár János
   Molnár János 10 napja +12

   Tedd hozzá még azt is, hogy Magyarnak lenni kitüntetés a sorstól!

 • laszloilles52
  laszloilles52 10 napja +14

  Ez volt az eddigi legjobb sajtóklub! Köszönet érte!

 • Balazs Palfi
  Balazs Palfi 10 napja +16

  Na ezt megkonnyeztem a metron. Igy tovabb urak, koszonjuk!

 • Balázs Forgács
  Balázs Forgács 10 napja +7

  Éppen a műsort néztem reggel, mikor felhívott öreg barátom Deák János. Megkérdezte, kitűzném e csütörtökön a lobogóit a magasba.. Micsoda megtiszteltetés ez nekem!? Köszönet a műsorért, nagyon jó volt!!

 • Tamás Merényi
  Tamás Merényi 10 napja +9

  A rasszizmus is teljesen elfogadható, ha a 444 használja a magyarság degradálására.

  • Anikó Ács
   Anikó Ács 10 napja

   Fel kéne ezeket nyomni már végre emiatt a kettős mérce miatt. Felháborító!

 • Zoltan Nagy
  Zoltan Nagy 10 napja +10

  Szerintem érdemes lenne elővenni George Soros 2015-'16 os nyilatkozatait amikben még azt állítja, hogy a illegális migrációt Putyin pénzeli és ösztönzi, mert össze akarja roppantani az EU-t !!!!!!!
  Most akkor hogy is van? Hogy lehetne egy ilyen "áldásos és kívánatos" folyamattal összeroppantani az EU-t????
  A másik fele pedig, hogy azóta már
  felvállaltan Georg Soros támogatja a "migrációt" az elejétől kezdve!!!
  Az se igaz amit kérdeznek....

  • Anikó Ács
   Anikó Ács 9 napja +2

   +Zoltan Nagy ÁMEN.

  • Zoltan Nagy
   Zoltan Nagy 10 napja +3

   +Anikó Ács Ehhez már évezredek alatt hozzászoktunk, ismerjük őket, hiába akarják szétszedni a társadalmat egyénekre, hogy a szülők, nagyszülők ne tudják felvilágosítani a következő generációkat, hogy kikkel kell vigyázni!
   De már recsegnek ropognak a királyságuk eresztékei, érzik a vesztüket!

  • Anikó Ács
   Anikó Ács 10 napja

   Sajnos ehhez hozzá kellett szoknunk.

 • Kertész Gábor
  Kertész Gábor 10 napja +11

  Weber(Máris szomszéd) először a fodrászával kezdje a kirúgást!

 • Stefan Fulop
  Stefan Fulop 10 napja +5

  Hogy a Görgey nem tudott magyarul,vagy rosszul. Ez hülyeség! A legnagyobb magyar Széchenyi németül írta a könyveit, és ő volt az aki felszólalt, hogy Magyarországon a magyar nyelv legyen hivatalos, mert vidéki emberek nem tudnak németül! Ottó Habsburg kitűnően beszélt magyarul (volt szerencsém személyesen megismerni), és magyarnak is érezte magát!

 • Gábor Novák
  Gábor Novák 10 napja +8

  Ja aztán még bevezetik az új beszélt. Már dolgoznak az első kiadáson! Remélem mi kelet Európai népem maradunk az ó beszélnél!

 • Márta Egyed
  Márta Egyed 10 napja +4

  D.klára aszony is kintről jött.még nem is ott szúletett