Mi a tipikusan magyar?

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2018.nov. 2.

Megjegyzés • 2 328

 • Dávid Penszki
  Dávid Penszki 3 órája

  Nem tudom, hogy észre veszitek-e magatokat, de egy reklámon veszekedtek egymással. Más országban az éhséggel harcolnak. Egyszer olvasnék olyat, hogy két ember beszélget és nem veszekszik vagy bírálja a másikat. Annyira nehéz dolog békésen élni megértve a másik dolgait vagy véleményét? Tényleg elszomorítóak ezek a dolgok.

 • B_B B_B
  B_B B_B 5 órája

  A 2018-as év leggyűlöltebb reklámja pedig **dobpergés**: ez a fos. Gratulálunk! Az is közösülhet análisan egy domino kártyával, aki ezt adásba engedte, meg az is, akinek tetszik.

 • JustUploads
  JustUploads 5 órája

  Feljelenteni a fostalicska BKK-s rendszereteket megkerülő tinédzsert, ez tipikusan telekom

 • Mino1777
  Mino1777 7 órája

  "Mi a tipikusan magyar?"- Hát nem ez a reklám, és a dislikeok és kommentek arányából adódóan, úgy tűnik ezzel a "most generáció" is egyetért. :D Most nem azért, de ennek a reklámnak a nagy része abszolút nem tükrözi az átlagos magyar embereket és a magyar kultúrát. Az erőltetett modern kütyükkel és diversityvel bármelyik nyugati országról szóló reklám lehetne. Egyébként a virághímzések eléggé trendiekké váltak még a nyugati divatbemutatókon is és mi pont most dobjuk el a sajátunkat? Miért is? Mert túl magyar és nemcsak, hogy egyéniséget és színt visznek a mindennapokba, de történelmi és kulturális értékkel is rendelkeznek? Legyünk csak fehérek és unalmasak és ne tűnjünk ki a tömegből?
  A másik meg tetszik, hogy ez elején 1 magyar tolakodik, míg a többi magyar kivárja a sorát, közben meg sorryzik. xD

 • Sol Solis
  Sol Solis 9 órája

  A like/dislike arányt nézve, szerintem félreértettétek ennek a hirdetésnek az üzenetét, de végül is mindegy. Ez csak egy hülye reklám, idővel a feledés homályába merül...

 • Erik Lang
  Erik Lang 9 órája

  Szerintrm nagyon jó! De látom a sok szattyáncsizma tesztelö turulodomár mélymagyar nem csípi:-( Ungarisch tökönrúgod ugrál is! Hofi után!!!😂😂😂😂

  • Mino1777
   Mino1777 6 órája

   Aki ním ert velem egyet az mind hule suto parast, akenek az altalanosa sincsen mög. Bözzög en... xD

 • vavin vavin
  vavin vavin 10 órája

  Mocskos Féreg Telekom!!!

 • Jozef Tóth
  Jozef Tóth 10 órája

  Itt próbálják magyarázni:
  huclip.com/video/i0-8X0W5N0M/videó.html

 • Kim Poe
  Kim Poe 10 órája

  Tipikusan magyar: inkább lehülyézni és ostobának kikiáltani mindenkit (azaz a többséget), akinek nem tetszik, ami csináltok, és felülről, gőgösen kioktatni ahelyett, hogy elgondolkoznátok egy percre: lehet, hogy hibáztatok? Mármint ti, Telekom. Illetve mármint ti, Lounge. Illetve mármint ti, NER...vagy ki is van ennek az egésznek a hátterében végül is? :)

 • Pal Kollar
  Pal Kollar 14 órája

  GUSZTUSTALAN REKLÁM!

 • nazareth978
  nazareth978 14 órája

  mediavadasz.blog.hu/2018/11/07/mi_a_tipikusan_manipulativ_a_botranyos_telekom_reklam_elemzese

 • kovacs max
  kovacs max 15 órája +1

  Tipikusan magyar itt ezt nézzétek ! facebook.com/Vadhajtasok/videos/2133659240228668/

 • HunRenton
  HunRenton 18 órája +1

  A reklámügynökség rendesen mellényúlt ezzel

 • László R.Benedek

  Liszt Ferenc - II. Magyar rapszódia

 • Inkognitó Mód
  Inkognitó Mód Napja +5

  Visszaolvasva a hozzászólásokat, ahogy híre ment a germanisztáni cég fasisztoid propagandafilmjének, rögtön riadót fújtak a janicsárképző oskola Labanctagozatának, hogy menjenek és érjék el, hogy ne a multi online kasztrálása legyen a hozzászólások központjában, hanem frissen létrehozott kamuprofil hegyekkel vonják magukra a népharagot.
  Ügyes stratégia, de teljesen felesleges, a videó arcpiritó nemzetellenessége minden józanul gondolkodó, nem szuicid hajlamú megtekintőt jogos haraggal tölt el.
  50 évvel ezelött talán lett volna aki megkajálja a propagandátokat, mára viszont immunizálódtunk az ilyen típusú befolyásolási kisérletre.
  Az viszont, hogy a marketingosztály nagyobb feladatnak tekintette az ideológia terjesztését, mint a várható bevételek növelését, arra enged következtetni, hogy kétségbeesetten próbálják újrakolonizálni a magyar elméket, már a pénz se annyira fontos, mint a jól Kondícionált Fogyasztó.

 • Norbert Kótai
  Norbert Kótai Napja +4

  Gratulálok a T-Comnak! Remélem ezzel jó sok előfizetőt buknak!

 • erzsebet naftalin

  HA VALAMI TIPIKUSAN MAGYAR AZ AZ ERRE A TOTÁL EGYSZERŰ REKLÁMRA ADOTT FELHÁBORODÁS. Egyáltalán végig nézte valaki a reklámot? Tényleg ennyi ember nem tud egy 1 perces audiovizuálist alkotást értelmezni? Ez éppen, hogy arról szól, hogy a hülye sztereotipiákkal ellentétben tök király dolgokat csinálunk legyen az technológia vagy komolyzene. Ez mióta magyartalan? Ez mióta szar? Jah, hogy maga a Telekom reklám ötlete nem tetszik? Okés, azt is ki lehet ám értelmesen fejezni, ahhoz nem kell hazaárulózni meg olyan dolgokat belemagyarázni a videóba ami nincs benne. Nagyon rémisztő ez a paranoid, beteges magyarságtudat. Ahelyett, hogy boldogan élnénk abban a csöpp kis országban aminek a természeti adottságai fantasztikusak, a kultúránk az wow ember gyönyörűen kompex, még ebben a szar gazdasági helyzetben is alkotunk nemzetközileg is elismert dolgokat többek között a dizájn, technológia, művészetek területén vagy érünk el szuper eredményeket sportokban tessék, itt vagyunk és akadunk ki egy reklámon mert "nem ti mondjátok meg mi a magyar " és "ez nem Svédország ez itt nem fog menn" illetve "a konzumidióta elektronikus bizbaszok elott nyalcsorgatok, nyelvet nyujtogatok, kocsira gordeszkaval raugralok, nemzeti viselet helyett benettonszart viselok, magyargyulolo karmesterek, mikrofonfeju navajonkik, afrikaiak etc. a magyarok, akkor csak sajnalni tudlak." Ebbe fogunk egyszer beledögleni, ebbe, hogy saját magunkat gyűlöljük miközben annyi mást tehetnénk. Úgy viselkedünk mint az agressziv kismalac, próbálunk valami tiszteletet kicsikarni más nemzetekből miközben belemagyarázzunk az agyunkba, hogy minket mindenki utál, el akar tiporni és megvet. Helló emberek, nem kell erőlködni, hogy megmutasd mennyire vagy magyar meg ki a jobb magyar mert kb ez rajtunk kivül senkit nem érdekel a világon. Forditsuk már az energiáinkat valami értelmesebbre vagy most tényleg élvezitek ezt a szituációt? Beteg állatok.

 • Estimaterful
  Estimaterful Napja +3

  Ahelyett, hogy idióta reklámokat csináltok, inkább csökkentsétek a szolgáltatásaitok árát, mert olyan dragák vagytok, hogy eszembe sem jut veletek szerződni! Mindenki jobb áron dolgozik, mint ti!Továbbá csinalhatnatok valamit az ügyfélponjaitok működésével, mert nincs mindenkinek félórája várokozni, hogy szóba álljanak vele!

 • Greg Zeraphis
  Greg Zeraphis Napja +1

  A hozzászólásokat olvasva a tipikusan magyar hülyének lenni. A magyar szolganép, szolganépnek való reklámokat tessék készíteni. A tipikus magyar nem szeret gondolkodni, sem új dolgokat kitalálni. Nem érdekli az igazság sem, csak a kényelmes hazugság. A szolganéptől ne várj önállóságot, kedves készítő. Minket a pirospaprika, a kalocsai minta, a huszár meg a pálinka határoz meg, meg a gyűlölet. Ilyenek vagyunk mi, elkorcsosult, tipikus magyarok.

  • Greg Zeraphis
   Greg Zeraphis 17 órája

   +Hunor Honor Egy értelmes magyar látja, hogy sajnos mekkora sötétség van a népe fejében. Azt, hogy neked mindent el lehet adni a "nemzethy" branddel, amit egy üzleti, politikai termékké hitványítottak, attól még nem leszel magyarabb nálam, csak egy szolga, aki az urai nemzeti színű szallaggal átkötött tökeit simogatja.
   És nyugodtan játszhatod ezt a "ki a magyarabb?" megint divatos játékot, de ezzel is a tipikus magyarokok sorát erősíted, nem pedig a NAGY magyarokét, akikben a honfoglalók szelleme él.

  • Hunor Honor
   Hunor Honor 17 órája +1

   Ilyet senki le nem ír a saját népéről. Tehát: te nem lehetsz magyar... tippelhetek?

 • Gergő P
  Gergő P Napja

  ennyi ostoba embert egy helyen még sosem láttam, mint ebben a kommentszekcióban

 • Mesmeric Hunter
  Mesmeric Hunter Napja +2

  Most láttam a videót, szerencsére 3,5 hónap múlva jár le a hűségidőm és akkor irány a Vodafon. Egy ilyen céget egy forintal se fogok támogatni.

 • Mesmeric Hunter
  Mesmeric Hunter Napja +3

  Ez a videó ékes példája az ostobaságnak. Az ember legbosszantóbb tulajdonsága, hogy mindig értékesnek, értékesebbnek akarja érezni magát.
  Kiegyensúlyozott embereknél ez nem okoz gondot, ellenkező esetben viszont ez szül olyan gondolatokat mint ami a videóban is látható.

  Ez nem progresszivitás, ez nem haladó dolog, ez szimplán csak annyi, hogy vannak emberek, (napjainkban őket nevezik sokan "libsiknek") akik stabil értékrend híján nem tudják másképp értékesnek érezni magukat, csak úgy, hogy ha a másokat tartják értéktelenebbnek.

  Míg a konzervatív a hagyományos értékektől érzi magát értékesnek, (tudás, műveltség) hogy nem idegenek neki írók, filozófusok, ért a történelemhez, képben van a világ dolgaival, stb, tehát elégedettsége saját magából táplálkozik, addig a "libsiké" abból, hogy a konkurenciát lehúzza.
  Mint a hülyegyerek, aki attól érzi magát nagynak, hatalmasnak, hogy a másikat megveri.
  Az előbbi arra épít, hogy azért értékes, mert van, ami azzá teszi, az utóbbi pedig arra, hogy értékes, ha mindenki mást mínuszba tol.

  Ez a reklám se szól másról. Nevesd ki a bajszos huszárt, tépd le a kalocsai mintát, minden ami régi kuka, ez itt a most generáció, ami a tegnap dolga az ma már nem fontos. Ennyi erővel azt is betehették volna, ahogy egy srác valamelyik 48-as nemzeti nagyunk régies szóhasználatú könyvén röhög, sőt, az jobban szemléltetné a valós üzenetet.
  Minden ember értékesnek akarja érezni magát.
  Gyerekek, így könnyű.

  Pocsék lehet beismerni, hogy mennyire tájékozatlan, tudatlan vagy, és könnyebb egy pillanat alatt megoldani annyival, hogy minden hülyeség, ami a most előtt volt, és te pont azért vagy okosabb mert nem vagy ezekkel "fertőzve" de ez ostoba dolog.

  Fogadok akik ezt a reklámot összerakták szintén műveletlenek és tudatlanok, nyilván a marketinges dolgokhoz értenek, fogaskeréknek jók, hogy egy multit sikeresebbé tegyenek (komolyan nem értem, ez hogy érdekelhet bárkit is, társadalmilag teljesen lényegtelen cél) de a világ dolgaihoz lövésük sincs. Mit tudnak Szíriáról? Vagy mondjuk a novorussziai háborúról? Hogy két aktuális eseményt vegyünk. Tudják mondjuk ki az a Henry Kissinger?
  Olvastak valaha Hobbsot, Senecat, Rousseaut vagy bárkit, akinek társadalomról vallott gondolatait a világ jobbik része olvasásra érdemesnek talált, évszázadokon át, nyilván okkal?
  Nem, de 444-et és Indexet biztos minden nap, ahol leírják a lényeget, hogy Trump rosszul kötötte meg a nyakkendőjét, és neki az elég. Az ilyen az ne is gondolkodjon a világ dolgairól, mert ahogy Konfuciusz mondta: A tanulás gondolkodás nélkül értelmetlen, A GONDOLKODÁS TANULÁS NÉLKÜL VISZONT VESZÉLYES.

  Ezt jelenti a most generáció, aki tanulni lusta de erre még érdemként is tekint, aki ilyen akar lenni annak hajrá, legyen "libsi", annak az "eszmének" a megértéséhez nem kell semmit tanulni, aki viszont nem, az tanuljon, művelődjön és legyen jobboldali.

 • Mesmeric Hunter

  Ennek a reklámnak a terjesztéséért a Vodafonnak kéne fizetnie, nekik annyi új ügyfélt fog hozni, remélem! :D

 • László Varga
  László Varga Napja +2

  Ja és meg valami minket ne nevezzetek most generaciónak legyetek szívesek....

 • László Varga

  Mi a tipikud magyar? Az amit regen elhalgatnak. Na az a tipikusan magyar

 • Danny3333333333

  Nekem Liszt Ferenc is tipikusan magyar, a matyó hímzés is tipikusan magyar, nyilván talán a zacskós tej is, de a magyar huszár sem nagyon lehet más csak tipikusan magyar, tehát az is tipikusan magyar, amire azt mondják a videóban, hogy csak sztereotípia ! Én azt gondolom a telekommal ellentétben, hogy pont azért alakultak ezek ki, mert ezekhez egyedi kultúra kell , hogy kialakuljanak! Mondjuk egy globalizált világban tömeggondolkodás alakul ki és tömegcikkek keletkeznek ezzel szemben országonként egyedi kultúrák ! Nyilvánvalóan annyira előrehaladott állapotban van már a technológia, hogy kénytelenek vagytok különböző eszközöket alkalmazni annak érdekében, hogy az emberiség felvegye a ritmust, de kérdem én, valóban szükséges gépek, robotok ellen versengenie az embernek ???

 • Horváth Zsolt

  Tipikusan Telekom: szarért-hugyért kiprivatizálni (egyik állam kezéböl a másik állam kezébe, "finom", nem???) azt, ami a magyar gazdaságból akkor még müködött (persze a beépitett akkori belügyeseknek nem lehet baja), demokráciát félteni, miközben a vállalatnál totális hierarchia müködik, a pénzügyi egyenlötlenségekröl, meg fenntartható fejlödésröl papolni, miközben a vállalatból milliárdokat kiszivattyuzó montenegrói ügy után semmi következmény nem lett, (Straub Elek és bandája éli világát), ahol a vezetö 10 milliónál többet is hazavisz havonta, az egyéb céges juttatások mellett, mig a call centeres, meg a müszakis éhenhal (a szakszervezet meg dísznek!!!), ahol az is megtörténhet, hogy bérvisszafejlesztési programot építenek leépítésekkel egybekötve, hogy a topmenedzserek továbbra is tudjanak Tenerifére járni (ök, akik a sikeresek, de aki nem sikeres, az csak azért nem, mert nem elég tehetséges) - mindeközben ök a baloldali nézetek és a haladás megtestesítöi, s természetesen Fischer Iván, Geszti Péter...s ja nem: Ákos az nem...

 • Vasas Eszter
  Vasas Eszter Napja

  WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez a reklám gondolkodásra akar kényszerítenííííííí!!!!!!

 • Éva Székely
  Éva Székely Napja +2

  ....szánalmas öngól. Tipikus, hogy még egy rendes reklámot sem képesek csinálni ennél a cégnél. Legalja.

 • József Andor
  József Andor Napja +1

  Ennyi agyhalottat, te jóságos ég... :D A fejeteket egy kis gondolkodásra is használjátok, ne csak úgy legyen ott a nyakatokon! Szövegértés általános iskola 3. osztály. A kommentelők 98 %-a megbukott. Einsteinnek tulajdonítják a következő gondolatot: "Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."

 • Atisz2
  Atisz2 Napja +1

  Az egész telekom bemutatta az alkalmatlanságát ezzel a reklámmal:
  - a spot készítői láthatóan még nem találkoztak egyetlen magyar emberrel sem, vélhetően nem is Magyarországon élnek (rosszindulatot nem feltételezve elképzelni sem merem, hogy szándékosan ilyen negatív képet kívántak lefesteni rólunk)
  - a megszólítani kívánt célközönség abnormálisnak tűnik: a VR nagypapa a nyugdíjasotthonban és az autóversenyző szimulátoros kiscsaj nem gondolom, hogy a telekom előfizetőinek többségét képezné
  - az egész vezetőség leszerepelt, mivel senkiben nem volt annyi, hogy hozzászóljon: "Sanyika, ez így nem mehet le, dolgozzatok rajta még egy kicsit!"
  Az, hogy több, mint 3x annyi dislike ment a videóra, mint ahány kedvelés, azt hiszem sokatmondó adat. Pláne figyelembe véve azt is, hogy a balliberális véleménykommandó mindig is jóval erősebb volt online felületeken, mint a magyar érzelmű.
  Egyet tehettek: leveszitek, elnézést kértek egy közleményben és leváltjátok a kontárokat, akik átverve titeket marketingeseknek adták ki magukat.

 • marekful
  marekful Napja

  Nagy a baj, emberek! @Igaz Magyar barátunk kommentjei eltűntek. Ki fog nekünk irányt mutatni így?

 • Ze Z
  Ze Z Napja +1

  Váci utcai kereskedői tapasztalat:
  1. A külföldiek 90%-a nem tud köszöni! (se amikor betolják a pofájukat bárhova, se amikor elmenek, sem akkor mikor a pofájukba bele köszönsz és csak bambán néznek.) semmilyen civilizált etiket formát nem ismer a többségük, ellentétben a magyarok tudnak köszöni külföldön is.
  2. Külföldiek 90%-a fogyatékos mert egy címként se tudnak észre venni.
  3. Külföldiek 90%-a fogyatékos mert az sem tudják mi a fizető eszköz Magyarországon.
  4. Állandóan hugyozni akarnak minden boltba annak ellenére is ha egy KFC van a bolt mellet. ( annyi eszük sincs mint egy salátának)
  A Váci utcáról beszélünk ahol hatalmas a külföldi forgalom és naponta új nyugati csőcselék betéved, méghozzá a "Kempinszkiből" vagy a Buddhából is. ( fogyatékos "liberálisok" kedvéjért ingyen információ: Magyarország egyik legdrágább szállodái, drága és 0 szintű ügyfelekkel és liberális senki agyhalottakkal) Szóval ez alapján is nyugodtan lehet ítélkezni, hogy a magyar egy felsőbbrendű faj!

  Ezt főleg azért írom mert az alacsonyabbrendű "liberális" agyhalottak tényleg azt hiszik, hogy a nyugatiak és a nem magyarok valami" felsőbbrendűek" lennének a magyarokhoz képest és ezért is csinálnak is ilyen hamis videókat is.
  A valóság az, hogy a magyarok és Magyarország ténylegesen a felsőbbrendűek, csak ezt nem divat még annyira hangoztatni és természetesen az itt élő nem magyaroknak ez rohadtul fáj, akik mellesleg itt élősködnek a magyarokon és nem takarodnak el Magyarországról...

  • Ze Z
   Ze Z 12 órája +1

   +marekful Igen te nem emberi lény vagy és egy saláta szintjét se éred el! Mellesleg a globális görbe orrú szarságod kihalóban van ahogy a te fajtád is! Itt Magyarországon meg pláne. Szóval kussoljál bolha!

  • marekful
   marekful 14 órája

   +Ze Z Kár, hogy törlöd a neked nem tetsző válaszaimat. Ez a szűrt valóság kombinálva rengeteg hazugsággal a ti világotok. Mint mondtam, nem vagyunk egy szinten Zizike. Felesleges folytatni a vitát, mert nem vezet sehova.

  • Ze Z
   Ze Z 15 órája +1

   +marekful nem vagyok a haverod te csicska! Ahogy mondtam takarodjál gender földre a nem magyar buta fajtáddal együtt!

  • Ze Z
   Ze Z 15 órája +1

   ​+marekful
   A te fajtád káros az emberiségre és csak nektek nem élhető a föld, mert nem is vagytok emberi lények!
   Egyébként jó helyen irkálsz a kamu propagandáddal. Magyarország mindig is az ellensége volt a te fajtádnak és az is lesz!
   Ez nem gender föld, és Nimród óta nem hagyjuk, hogy a fajtád leigázza a földet!
   Nem lesz genderezés, globális majomkodás, hogy rabszolgák legyünk a selejteknek és nem lesz keveredés sem! Magyarország örök, és ha ez nem tetszik eltakarodsz!
   A magyarok többsége meg imádja a nacionalizmust mert az a természetes életere és a küldetése is. Csak a belső ellenségek nem szeretik, de az minket magyarokat nem érdekel!

  • marekful
   marekful 15 órája

   +Ze Z A nacionalizmus eltúlzása a lehető legrosszab dolog, ami végtelenül megosztja az embereket. A globális összetartás, összetartozás erősítése vezet egy olyan jövőhöz, ami élhetővé teszi a világot, nem az idegengyűlölet gerjesztése, amit te is gyakorolsz és terjesztesz. Amúgy helyesen "belepofázni", egy szóban, mivel a bele egy igekötő ebben az esetben. Üdv!

 • Gergely Vasas
  Gergely Vasas 2 napja

  Zseniális:D De a kérdés jogos. Milyen a tipikus magyar? Buta, rosszindulatú, idegengyűlölő, kisebbrendűségi komplexusát indokolatlan nagyképűséggel és önteltséggel leplező emberke. Aki hőbörögni tud, de tenni semmit. Aki magasról tesz rá, hogy nincs orvos, ápoló, tanár. Aki tesz rá, hogy több mint 100 településen a katasztrófavédelem viszi a hulladékot, mert hát döbbenetes módon az ott dolgozók is pénzt várnak a munkájukért. Azon túl, hogy ott is munkaerőhiany van Aki szinesbőrüt életében nem látott, de hát írja a Lokál, hogy jönnek, és félni kell. A tipikus magyar a múltban él, de abból tanulni képtelen. Bigott, alkoholista a tipikus magyar, akinek indok se kell, hogy rosszindulatú legyen másokkal. Akik soha nem tudnak semmit, csak amennyit a tv és az újságok írnak. Amit átengedtek a kormánynak. Mert az atlagmagyart az se érdekli. Remélem, ez az országnak hívott pöcegödör kitörlődik a történelemkönyvekből.

 • Bendegúz Novák
  Bendegúz Novák 2 napja +1

  Olyan mint egy Momentum kampányfilm. Karakter nélküli, multikulti, hurráoptimista világmegreformáló, manipulatív, agymosó szar. A múlt nem számít, csak a jelen, Marx után szabadon. “A múltat végképp eltörölni.”

 • Kolos Kerékgyártó

  Meg az tipikusan magyar, hogy a magyar nem tud kritikát kezelni. Mi ez a komment szekció? Na ez a szégyen nem a reklám..... Látom megjöttek a nagy megmondó emberek....

 • Joe Bari
  Joe Bari 2 napja +2

  Legközelebb a "miért van annyi szövegértési gondokkal szenvedő magyar" reklámot kellene csinálni! Nem csoda a Fidesz kétharmad...elmondják benne, hogy ez csak sztereotípia és a lényeget a mostani generáció mutathatja meg de megy a vergődés a nagy semmin...na ez a tipikusan magyar

 • Imre Fekete
  Imre Fekete 2 napja +1

  Elérhető valahol ez a Liszt feldolgozás? Amúgy ez a nemzehy öntudat-utánzat finoman szólva is megmosolyogtató. A taplóság nem hungarikum. A hgyományokat nem lehet újraértelmezni, azért hagyományok, mert abban a formában HAGYták ránk. Keressetek rá az "újragondolt" gulyáslevesre, és sírjatok.

 • Zix
  Zix 2 napja +3

  A magyarok többsége nem nyeli be ezt a polkorrekt szennyet.

 • Jozsefné Pető
  Jozsefné Pető 2 napja +2

  Szeretem a szülőföldem, szeretem e szép hazát,
  Szeretem az eső verte magyar rónák illatát.
  Szeretem a vadvirágot, szeretem a réteket,
  Szeretem a felhők fölé tornyosuló hegyeket.
  Szeretem a zúgó Tiszát, szeretem a kék Dunát,
  Szeretem a lágyan ringó búzamezők aranyát.
  Köszönöm a sors kezének, megköszönöm Istennek,
  Ezerszer is köszönöm, hogy magyar módra élhetek.

 • Attila 00
  Attila 00 2 napja +2

  Ez a kommentszekció a tipikusan magyar.

 • - Anikó
  - Anikó 2 napja +2

  Nyugaton nem először próbálják nekünk megmondani mit gondoljunk magunkról,történelmünkről.Túl sokáig tűrtük,hogy ők döntsék el milyen ember a Magyar!
  Vajon csinálnak majd ilyen reklámot Szaud arábiának vagy Izraelnek is?Milyen ember a zsidó?Milyen ember az arab?Jaaaa!Hogy azt nem lehet?Ez a reklám provokáció a nemzeti identitásunkért vívott közdelemért,azért gúnyolódnak épp ezen.Nagyon beleköphettünk a levesükbe a bevándorlás elutasításával!Szóval valamit nagyon jól csináltunk!:)

 • nyalfi
  nyalfi 2 napja

  Még azt kellett volna beledobni,hogy az ország nagy része depressziós,alkoholista,alul fizetett,rossz körülmények között élő,gyűlölködő,sztereotíp,konzervatív,begyöpösödött,rasszista,és akkor szerintem az én telefonom is azt írta volna ki pár nap után:"Az ön előfizetője megszűnt felhasználó hiányában,így maga is keressen mást"

 • GimmeDaGun
  GimmeDaGun 2 napja +1

  Ez meg tipikusan libretardált. Egy vásárlóval - bocs kettővel - biztosan kevesebb. ;)

 • Krisztian Omboli
  Krisztian Omboli 2 napja +1

  Mocskos szarházi férgek.....

 • Géza Porondu
  Géza Porondu 2 napja +1

  Írja már meg ide aki tényleg lemondta a Telekom előfizetéseit. Érdekelne! Annyian írták, hogy le fogják mondani. De tényleg lemondták ezen reklám miatt? Mondjuk megérdemelné a Telekom.
  (Nekem nincs náluk előfizetésem, de nem is terveztem hozzájuk menni és nem is kényszerülök rájuk.)

 • kissapka01
  kissapka01 2 napja

  Mi a tipikusan Telekom?

  www.gvh.hu/legfrissebb_esemenyek/archiv_esemenyek/versenytanacs_targyalasai/4357_hu_vt_targyalas_magyar_telekom_nyrt_fogyaszto_megtevesztes_ugyeben.html?query=telekom
  www.gvh.hu/legfrissebb_esemenyek/archiv_esemenyek/versenytanacs_targyalasai/4216_hu_vt_targyalas_magyar_telekom_nyrt_fogyaszto_megtevesztes_ugyeben.html?query=telekom
  www.gvh.hu/legfrissebb_esemenyek/archiv_esemenyek/versenytanacs_targyalasai/5339_hu_vt_targyalas_magyar_telekom_nyrt_-_fogyaszto_megtevesztes_ugyeben.html?query=telekom
  www.gvh.hu/sajtoszoba/sajtokozlemenyek/2017_es_sajtokozlemenyek/jogserto_osszehasonlito_reklamok_miatt_kapott_birs.html?query=telekom

 • éliás tóbiás
  éliás tóbiás 2 napja +2

  A reklám, édes lelkeim arról szól, hogy a sok ganéj berögződésünkön a fiatalok a technika segítségével tudnak változtani, és nem feltétlen kell ugyanolyan tuskó parasztnak lenni mint amit sokaktól látunk...

  • Mino1777
   Mino1777 6 órája

   Aha értem, szóval matyóhímzés miért is rossz és miért is kell eldobni mikor nagyon trendi? Egyébként meg a technikán való függés is online világba való menekülés sem túl pozitív dolog.

 • Timea Kurucz
  Timea Kurucz 2 napja +4

  Ez a sápkóros, szőke nő a videóban, a most generációval és a reklám készítőivel együtt csak egy dolgot döntött el. Azt, hogy ennek a reklámnak köszönhetően hányan mennek át másik szolgáltatóhoz.

 • Ezustliliom
  Ezustliliom 2 napja +2

  A fagyi visszanyalt. Kitermeltétek a sötét, gyűlölködő, libsiző embereket, akik most nem értik a reklámotokat, mert túl magas nekik értelmileg. Most én jöttem kárörvendeni hozzátok, fideszes banda.:)))

 • Viktor Róbert Fülöp

  Szerintem ez egy nagyon jó reklám! Egy kicsit jobban és figyelmesebben kellene megnézni a reklámot azoknak, akik ilyen mély negatív véleményeket írnak ráadásul olyat amivel saját magukat járatják le!
  Sajnos még mindig vannak olyan emberek, akik át sem gondolnak dolgokat már billentyűt vagy érintőt ragad és írja a trollkodást!
  Nah ez tipikusan magyar... jah igen a sztereótipiákkal, hogy is vagyunk?!

  • Viktor Róbert Fülöp
   Viktor Róbert Fülöp Napja

   +marekful
   Egyet értek. Azt nem tudom, hogy mi áll mögötte igazából számomra nem fontos, de rossz azt nézni, ahogyan viselkednek emberek.
   Azonban ha velük trollkodnak így , akkor ők lennének a legjobban felháborodva...
   Pl ha a tolvajt meglopják Ő lenne a legnagyobb sértett sokat írhatnék még erről...

  • marekful
   marekful Napja +2

   Hiába néznék figyelmesebben. Akik itt trollkodnak, és álmagyarságukat fitogtatják, azoknak egyszerűen hiányzik az értelmi képessége ahhoz, hogy mélyebb gondolatokat megértsenek. Azt is teljesen félreértik, mi a magyarság.

 • Dénes Tamás Tar

  mediavadasz.blog.hu/2018/11/07/mi_a_tipikusan_manipulativ_a_botranyos_telekom_reklam_elemzese?fbclid=IwAR3zaSMQH-Y5UJGc62qX0xO47m-1tDTEiKuJluwyOYG7KfloniUTUKPGSlk

 • Flóra Szűcs
  Flóra Szűcs 3 napja

  Amúgy jó kis remixet csináltak Liszt Magyar rapszódiájából. Nekem tetszik, mi a pontos címe, vagy ki remixelte ezt? Tényleg érdekel.

 • Imre Tótik
  Imre Tótik 3 napja +5

  Oké, értem én, hogy itt a sztereotípiák elé próbáltak a reklám készítői görbe tükröt tartani, meg felfoghatjuk öniróniaként is, de csak úgy a poén kedvéért, nézzük már meg, hogy más országokban hogy is mutatna a reklám első húsz másodperce.. Amerika: itt látható Custer tábornok , amint épp célba vesz egy őslakost, majd egy túlsúlyos, hamburgert majszoló tinédzser betesz egy shotgunt az iskolatáskájába a könyvei mellé, aztán Cindy Crawford egy amerikai zászló mintás ruhát letép magáról. Izrael: egy Jericho pisztoly, mellette egy békegalamb, véráldozatot bemutató sakterek, majd Ber refaeli szupermodell eléget egy kipát. Németország : magas, szőke fekete egyenruhás férfi udvariasan kéri, hogy fáradjunk be a zuhanykabinba. Közben a mellette álló bőrnadrágos tiroli bajszán óriási adag sörhab remeg. Ezt a felsorolást még folytathatnám, minden nemzetnek megvannak a maguk negatív sztereotípiái, amire nem feltétlenül örömmel reagálnak, függetlenül a reklám folytatásától.

 • Vutzemi Petzodon
  Vutzemi Petzodon 3 napja +1

  húú gyerekek olvasom a kommenteket, ez valami nagyon mellé ment.... :DD Milyen cégvezetés van ott, te jó isten. :DD Barmok.

 • Vutzemi Petzodon
  Vutzemi Petzodon 3 napja +1

  2000-es évek óta vagyok "30"-as... Eddig is szépen lassan vált a cég az üzleti- és ügyfél kezelési politikája miatt a szememben egyre unszimpatikusabbá, de ezzel a videóval feltették az i-re a pontot, én is ott hagyom a céget. Nem amiatt, mert megszületett a videó, egyébként is gusztustalan módon bánnak az ügyfelekkel, ugyanolyan eljárásban részesül egy közel húszéves ügyfél, mint aki most válik telekomossá.... Egyéni szociális probléma tudom, de remélem felébredtek, mert ahogy nem csak én vagyok így ezzel.

 • Krizsán Bence
  Krizsán Bence 3 napja +1

  Mert ha valami nem a migránsozásról szól egyből hurrogjuk le.....
  Igazi magyar mentalitás

 • Éva Pintér
  Éva Pintér 3 napja +1

  Amúgy itt senki sem veszi észre, hogy az elején tudatosan a külföldiek által látott sztereotípiákról volt szó? Senki sem mondta, hogy ez jó, vagy rossz, és senki sem mondta, hogy minden magyar ilyen. Sőt, azt sem mondták, hogy egyáltalán ilyenek a magyarok szerintük, csupán néhány külföldi gondolja így. Tudjátok, ezt jelenti a sztereotípia szó. :) A reklám többi része pedig teljesen pozitív üzenet, nem szeretném kisesszében kielemezni az egészet. Csak legyetek már kicsit nyitottabbak, mert az viszont tényleg tipikusan magyar, hogy a besavanyodott, életunt emberek az interneten mocskolódnak. Na EZ az, ami szánalmas. Ezen kívül van az a mondás, hogy akinek nem inge, ne vegye magára. Ne háborogjatok, ha ti pont nem tartoztok ezek közé az emberek közé. Nyuga van, jó lenne, ha gondolkodnátok, mielőtt ennyi ember előtt felvállalhatatlan nyelvezettel, és kifejezésmóddal írjátok le a véleményeteket.
  Ahelyett, hogy itt fotelharcoskodtok, inkább tegyetek azért, hogy ne romoljon a magyarság megítélése ennél is jobban a külföldiek szemében. :)

 • Gál
  Gál 3 napja

  De ebben hol a magyar gyűlölet? Amellett foglalt álláspontot, hogy ne a "bunkó" magyarokról alkotott sztereotípiák jelentsék a "tipikus" magyarságot, vagy csak az évszázados Matyóhímzéshez hasonló hagyományok, hanem a jelenlegi generációnak is legyen lehetősége hozzáadni a magyar nép történetéhez, gyarapíthassa és gyarapítsa is azt. A "tipikus", ahogy a videó is említi az, amire mi, a jelenben élők azt mondjuk, hogy az. Ami értékeket a magunkénak érzünk, amely hagyományok mögé büszkén be merünk állni. Kár gyűlölködni.

 • dangeR2500
  dangeR2500 3 napja

  Mi a zene címe?

 • knight black
  knight black 3 napja

  Szarháziak vagytok.

 • Tibor Czepper
  Tibor Czepper 3 napja

  A magyarság tudat a lelkünkben van, vagy nincs...
  Akik ezt a reklámnak szánt förmedvényt összehozták, azoknak fogalmuk sincs nemcsak a magyarságról, hanem bármilyen egészséges identitás tudatról sem. Pedig, a nemzeti érzés is az identitás tudatok egyike. Ezek mindenkiben létező érzések, csak nem egyformán erősek, illetve egyénenként különböző a fontossági sorrend bennünk. Ez így teljesen rendben is lenne.
  Vannak azonban olyan emberek is, akikben egyetlen identitástudat elnyom minden más kötődés, valahová tartozás, iránti kényszert. (Ilyenek készítették ezt a filmet is!)
  Ez a torz identitás, a pénz kényszeres, és végletes szeretete, ami minden más identitás érzést nem csak hátrébb sorol, hanem el is pusztít. Ezek az emberek pont olyanok, mint a kakukkok. Az idegen fészekbe rakott tojás először csak a legnagyobb helyet foglalja el. Ha kikel, még úgy néz ki, mint a többi ártatlan madárfióka. Gyorsan nő és kilöki a fészekből, elpusztítja a többieket...
  A pénz, mint az identitás iránti igény tárgya, csak rombolásra, pusztításra, kifosztásra kártékonyságra ösztönzi az egyént. Azok, akik szintén ilyen természetellenes betegségben szenvednek, nem képesek még egymással sem közösséget alkotni, hiszen a teljes identitás tudatukat a pénz beteges imádata tölti ki. Félelmetesek, kártékonyak, és veszedelmesek.

 • Vince Vaskó
  Vince Vaskó 3 napja

  Itt mindenki csak az első 20 másodpercet látta? Pont ez lenne a reklám mondanivalója, hogy több érték van a magyarokban mint amiket ezek a sztereotípiák láttatnak... és nem a sztereotípiák döntik el kik vagyunk, hanem mi. Bár ennek nem tudom, mi köze a telekomhoz, de a lényeg, hogy egyáltalán nem magyarellenes, pont, hogy magyarellenesség-ellenes.

 • Róbert Palásti

  ITT a Valasz Erre a Reklamra >>> mediavadasz.blog.hu/2018/11/07/mi_a_tipikusan_manipulativ_a_botranyos_telekom_reklam_elemzese?fbclid=IwAR1P7N-PFe4xXMYrbaA-m0vBdNzdt-fPIhDsft424meGrkeYcVxR4ZjfkOQ

 • koko istván
  koko istván 3 napja +1

  ezek a kommentek is tipikusan magyarosak :D most ezen mit kell megsértődni :D ?

 • István Liberál

  Telekomost akartunk, de jó, hogy láttam ezt a "reklámot". Telekom kizárt.

 • Baked Owen
  Baked Owen 3 napja +4

  Csak el kell olvasni a kommenteket, és kiderül milyen a tipikus magyar lelkivilág manapság :)

 • Molly Erdélyi
  Molly Erdélyi 3 napja +3

  Nem tudom szó nélkül hagyni, azt a mérhetetlen IQ hiányt ami itt a kommentszekcióban van. Úgylátszik a "tipikus magyaroknak" nem lehet olyan üzenetet átadni, amihez ész is kell. Feltűnt nektek az a mondtad, hogy Tipikus sztereotípia? Az egész, ami nektek szemet szúrt a hülye sztereotípiákat mutatja be a magyarokról, ugyanúgy ahogy a németekről a muszlimokról, az amerikaiakról vagy bármilyen nemzetről lehetne.

 • Kálmán Gábor
  Kálmán Gábor 3 napja +5

  Úgy látom, az emberek 90%-a nem érti a reklám mondandóját :D Épp arra utal, hogy amit egyesek "tipikusan magyarnak" gondolnak, a tolakodó srác + zacskós tejet szürcsölők, csak rossz sztereotípia. Az, hogy nem bírunk értelmezni egy összetett mondatot, az lassan tipikusan magyarnak számít, hála az agymosásnak meg az egybites kampányoknak.

 • anta peti
  anta peti 3 napja +1

  Nekem sem tetszik ez a reklám de azon megsértődni, hogy a hirdető a fiatalokat megcélozva akarja elsózni a méregdrága telefonokat értelmetlen és felesleges. Ez csak színház ami az eladásokról szól mint minden reklám. Arról meg, hogy a fiatalokat ma mivel lehet megszólítani nem pont a hirdetés készítője tehet.

 • hammer bikfic
  hammer bikfic 3 napja

  mondjuk a mai Ripost címlap alatt meg nagy a kuss. Gyáva faszok vagytok egytől egyig, az a nagy büdös igazság.

 • Andre Andre
  Andre Andre 3 napja +2

  Tipikusan a fogyasztói társadalmat megcélzó hirdetés. Kanadában már 25 éve mennek az ehhez hasonló hirdetések a proud to be canadian név alatt ahol összemosnak mindent a fogyasztás növelésének céljábol. Az üzenet egyszerű. Mindegy, hogy ki a Magyar, canadai, hottentotta, csak fogyasszatok és semmi más nem számít.

 • Lili Tuli
  Lili Tuli 3 napja

  Szeretnék megkérni mindenkit aki azt hiszi, hogy ez egy "undorító nemzet romboló" videó, hogy nézzen rá erre a két linkre:
  huclip.com/video/i0-8X0W5N0M/videó.html
  huclip.com/video/L71T0KjGJdM/videó.html
  Továbbá, hogy nézze meg újból ezt a kampányfilmet és értelmezze!
  Köszönöm:))

 • Keito San
  Keito San 3 napja

  Jó ez a reklám -, pont azoknak szól meggyőzően, akiket ez a szolgáltató a szellemi, kulturális és morális értelemben "most" (és mindörökké) kifejezetten megérdemel. Ebbe az egy percbe bele van sűrítve mindaz, amitől a Telekom reklámjával megcélzott leendő ügyfélkör különbnek, többnek, jobbnak képzelheti magát attól a változástól, ami a kontrasztként bemutatott sztereotípiáknál is szánalmasabb és alávalóbb.
  A forma és a tartalom harmóniája fog megvalósulni.
  Gratulálok a film készítőinek. Kiváló érzékük van ahhoz, hogy a tömegemberből kiváltsák a primer szégyent, majd a direkt felháborodást, valamint tovább tagolják az amúgy is megosztott társadalmat
  Felmerül persze a kérdés, hogy ennek a valósághajlítási kísérletnek valójában mi az eredeti célja?

 • Sun Shine
  Sun Shine 3 napja

  Lehet szapulni a Telekomot, De az összes telefonos társaság egy fos és csak azon van, hogy le húzzák a pénzed.

 • mykrem11
  mykrem11 3 napja

  tipikusan seggfejek és prolik ne mondják már meg mi az ami tipikusan magyar, ja és lenyűgöző 0:13 nál a happy birthday felirat, az is tipikusan magyar ugyeh

 • Dávid Domoszlai

  Olvasom a hozzàszólàsokat, mondom mivan? :D

 • fulesch
  fulesch 3 napja +1

  Ez a "görbe tükör" / "önkritika" dolog valahogyan nálunk nem működik. Ez is tipikusan Magyar.

 • Alonso de Hojeda

  Telefonszolgáltatást már régen lemondtam, de akkor most szépen megy az internet is :) Jó vót TKom, így tovább! :)

 • radikalsamurai
  radikalsamurai 3 napja +3

  ezt a komment szekciót is berakhatjuk a tipikusan magyar kategóriába :D :D

 • balu998
  balu998 3 napja

  Na, új szót tanultunk, a "Most generáció". Ami csak egy igen kis része az összmagyar kultúrának és pont, hogy NEM a tipikus része. Hambit zabálni, gördeszkázni, okostelót nyomkorászni meglehetősen globális elfoglaltságok és nem hiszem, hogy ez lenne a "tipikusan" magyar. És szerintem a világ se arra kíváncsi belőlünk, hogy ugyanolyan agymosottak vagyunk-e.

 • Luca Gróf
  Luca Gróf 3 napja

  Imádom ezt a reklámot, mint egy “most generációs” úgy gondolom magyarországon rengeteg kreatív ember van MOST jelen pillanatban és nem csak a múltbéli Nobel-díjasokra kell koncentrálni/ gondolni amikor azt mondjuk, hogy “ez tipikusan magyar”. (Csak egy példa a reklám témájához)

 • Liza Laki
  Liza Laki 3 napja +1

  Hey kommentelők rossz a konklúzió

 • Garics Péter
  Garics Péter 3 napja +1

  Ti azért fizettek a médiaosztálynak hogy lejárassa a brandet?:D

 • Zsolt Dé
  Zsolt Dé 3 napja

  Ilyen jót rég szórakoztam a mélymagyarságon. Kitört a háború egy reklám miatt. Látszik hogy nem tálal munkát a kisegítő iskolás végzettségével egyik sem, ráértek egész nap kommentelni 😂

 • focimania
  focimania 3 napja

  A jó reklám elgondolkoztat!Információt közöl,gondolkodásra késztet!Ez az alkotás elborzasztott,és összezavart...Mit akar közölni?-Elnyomja a hagyományt,egy csomó viselkedészavaros,türelmetlen, önző ember?-Tekintsem válasznak,hogy a "most generáció"majd eldönti,és a telefonos cég eszközeivel,mindenkire ráerőlteti?Á vicc,gyenge ez az egész,vannak fontosabb dolgok,mint ez az "alkotás" és értékelése...

 • Kristóf Ladányi

  Azért ez ennyire nem rossz

 • Hermann Gyorgy
  Hermann Gyorgy 3 napja +2

  Az itteni kommenteket elnézve egyértelműen egy videó értelmezésének kèptelensége, a mienktől eltérő vélemények elfogadásának képtelensége és a teli torokból való anyázás az, ami legtipikusabban magyar...

 • Dr. Lenke Simon
  Dr. Lenke Simon 3 napja

  Hogy merészelitek? Ez egyébként, ha nem is intelligens, legalább polkorrekt, Tkom? Kedvetek volna készíteni egy Tipikusan német klippet is?

 • eszter varjú
  eszter varjú 3 napja

  Undorító... 😠

 • Hanna Hanna
  Hanna Hanna 3 napja

  A sok h**e itt írkál közben nekik is Telekom van előfizetve (tisztelet a kivételnek) és nem értik meg a videó üzenetét. Gondolkozzatok már. Én meg értettem és ment a like.

 • Péter Deák
  Péter Deák 3 napja

  Most generáció? Hogyne, majd pont ez a génselejt társaság fogja megmondani, ki a magyar, és mitől. Addig is ideje szolgáltatót váltani

 • Abel G
  Abel G 4 napja

  Senki nem nézte végig a reklámot? Pont arról szól, hogy az elején felsorolt dolgok a NEM "tipikusan magyar" dolgok. Egyszerűen reflektált arra a megmosolyogtató hétköznapi jelenségre, mikor az emberek mondogatják egymásnak, hogy "aaah tipik magyar", vagy "aaah pont ezért tart itt ez az ország". Felteszi a kérdést, hogy tényleg ezek a tipikusan magyar dolgok? Majd válaszol, hogy nem, ezek tipikus sztereotpiák. Utána meg lenyomnak egy montázst a jelenlegi magyar sikerekről, ez konkrétan egy pozitív országimázs film. Nem értem miért kell rögtön kurvaanyázni. Vicces, hogy a kommentek 90%-a tökéletesen tükrözi a reklámban kb 0 rosszindulattal megfogalmazott "tipikusan magyar" mentalitást. Semmi pejoratív értelmet nem tulajdonítottak ennek a két szónak. Mégis mi a pöcsömért csinálnának egy magyargyűlőlő reklámot? Hogy elveszítsenek egy csomó ügyfelet? Értem én, persze. Minket mindenki csak támad, mert mi magyarok kivételesek vagyunk e viágon. Meg amúgy is, ezeknek a nyugati lipsi cégeknek már semmi sem szent, a film végére még egy fekete bőrű lány arcképét is bevágták!!!4!!!

  • Abel G
   Abel G 3 napja

   ​+Flandorffer Péter De mondom, hogy nincs negatív üzenete a reklámnak... Miért nem próbáljátok meg értelmezni, mielőtt világ összeesküvés elméletet kiáltotok?

  • Flandorffer Péter
   Flandorffer Péter 4 napja

   „Mégis mi a pöcsömért csinálnának egy magyargyűlőlő reklámot?” Mert a hátsó szándék csak a magyar-tiprás, hirdetésre álcázva. Az ügyfelek elvesztését majd részben pótolják az itt hajlongó magyartalanok akik magasztalják ezt a förtelmet, mint te.

 • Tamás Bárány
  Tamás Bárány 4 napja +3

  Ez a valami az arroganciába oltott éjsötét ostobaságnak lesz generációkon átívelő örök emléke.

 • Youtube Dominik
  Youtube Dominik 4 napja

  Kicsit meg vagyok hökkenve. Itt a kommentelők csak a videó felét nézték meg, vagy nekem nincs kompetenciám ehhez? O.o

 • Dávid Csikós
  Dávid Csikós 4 napja +1

  Tisztelt polgárok!
  A Fidesz stratégiai partnerét hallhatták.

 • Danny3333333333
  Danny3333333333 4 napja +2

  Attól, mert pár új találmányt bemutattok a videóban, ami jelenleg tipikusan magyar újdonság,fejlesztés stb... attól még az is tipikusan magyar, amit régen talált fel egy magyar, azt miért kéne elfelejteni ? Főleg, hogy a technológiai fejlődés alapjaihoz is sok régi magyar találmány fűződik mint pl. a telefon. Miért kizáró ok a tipikusan magyarra egy régi találmány ? Aztán meg a sztereotípia sem feltétlenül negatív jelentésű, de ti ezt sugalljátok ! Ezért ez a reklám nagyon nagy hülyeség !

 • Katalin Csoma
  Katalin Csoma 4 napja

  Hajrá, Most generáció!

 • Bence Weinecker
  Bence Weinecker 4 napja

  Szerintem ez lett az eddigi legjobb reklamuk.
  Mindenki tamadasnak fogja fel a kemeny igazsagot hogy mi a tipikus magyar mert oszinten a magyarok haromnegyede a tipikus magyar szerint cselekszik. Viszont ez nem feltetlen kell igy legyen mert mi magyarok alakitjuk azt ami tipikusan magyar. Alakithatjuk ugy is hogy buszkek legyunk ra. Csak az a baj hogy a magyarok csak gyulolkodni tudnak na ez a tipikusan magyar a gyulolkodes ;) Mindenesetre ez egy igazan jo reklam lett.