Orbán Viktor 21. évértékelő beszéde - ECHO TV

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.febr.10.
 • Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos családvédelmi akciótervet jelentett be a vasárnap Budapesten tartott évértékelő beszédében.
  Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: facebook.com/echotelevizio/
  ► a honlapunkon: www.echotv.hu
  ► és Instagramon: instagram.com/echotv_official

Megjegyzés • 1 508

 • G0d
  G0d 12 napja

  ÚGY IS EL FOGJÁTOK BUKNI. VIKTORJUGEND, UNDORíTÓ BANDA.
  SAJNÁLOM AZT A SOK VAK EMBERT AKIK EZEKRE SZAVAZNAK.
  VAGY VITYA MEGY EL , VAGY A MOSTANI FIATALOK, MINT ÉN IS FOGUNK.

 • Ilona németh
  Ilona németh Hónapja

  Ennyit hazudni...arról miért nem beszél O1G hogy mennyi pénzt lopott el tőlünk Magyar emberektől,arról sem beszél mennyi migráncsot hozott ide jó kis pénzért,arról sem beszélt hogy a sleppjeinek hány milliárdot passzolt a mi és az E.U.pénzéből,arról sem beszélt hogy hányan meghaltak a kórházakban mert stadionokra költötte a pénzünket,arról sem beszélt hogy hány embert rakott utcára és még sorolhatnám a bűneit ennek az elmebetegnek. Na ezt értékeljétek drága fidesz szavazók!!!!

 • Andreas Ilosfalvi

  Jonak talalom amikor a magyar kormanyzat az orszag ederkeben cselekszik
  Jot tesz magyarorszagnak konservativ hagyomanyos politika
  Masik europai orszagok ezt nem csinaljak.
  Tul liberalis politika karos a nemzetnek,
  Brüssel EU Palrament egy bürokratikus szörny / egy sarkany
  Magyaroknak kell egy szociolgikus tanulmany
  Milyen hatasa van Integrationak / Assimilationak / tarsadalmi konflictusoknak

 • Tibor Nagy
  Tibor Nagy Hónapja

  huclip.com/video/asdda8x23ZU/vide%C3%B3.html

 • eliza6055
  eliza6055 Hónapja

  o1G

 • VibraePhase_2.0
  VibraePhase_2.0 Hónapja +1

  Orbán 7 pontjára a zseniális magyar így fog reagálni:
  a vállalkozó papíron 4 gyermekes anyát vásárol,
  majd ráírja a cégét!
  voálá...

 • Csorba Peti
  Csorba Peti Hónapja +1

  ÚGY SZOPD LE HOGY A HOMLOKA BEHORPADJON BEEEERKA.

 • péter perei
  péter perei Hónapja

  Az évtized legjobb stand up-osa ezt el kell ismerni!

 • kurucz zoltán
  kurucz zoltán Hónapja

  Ha meg akarod nevettetni Istent,akkor beszélj neki a fidesz programjáról! ! 😂😂😂

 • 12
  12 Hónapja

  Az erdélyi magyarság jobb volna ha elgondolkozna a tettein. Majd mi is átjárunk romániába szavazni.

 • 12
  12 Hónapja

  Szemét rasszista tolvaj

 • Tamás Horváth
  Tamás Horváth Hónapja

  Kék bolygó alapítvàny 1,5 milliàrd , mexikói templom felújítàs 2 milliàrd forint, plakàt és média kampàny 50 milliàrd forint Elios ügy 14 milliàrd ... De ritka izomsorvadàsban szenvedő betegeknek nem jut egy forint se ....GRATULÀLOK !!!

 • László Horváth

  Nemzetek feletti világ kormányt akarnak? Kik? és Miért? Kik alkotnák ezt a világ kormányt? Mi lenne a végső céljuk? Ez Babilon,Médo Perzsia,Görögország,a pogány romai birodalom idején volt, Dán.2 fejezet. a vas a cseréppel nem egyesül nem is fog soha! A pogány Romai birodalom 10 országrészre oszlott fel,ezek az ország részek a mai Európa utódállamai!
  Nemzetek feletti világ kormányt csak is a vallási úton tudom elképzelni. A Dán állat képei között egy vadállat van
  Dán 7:7
  Ezek után látám éjszakai látásokban, és ímé, negyedik állat, rettenetes és iszonyú és rendkivül erős; nagy vasfogai valának, falt és zúzott és a maradékot lábaival összetaposta, és ez különbözék mindazoktól az állatoktól, a melyek előtte valának, és tíz szarva vala néki.
  Dán 7:8
  Mialatt a szarvakat szemlélém, ímé, másik kicsiny szarv növekedék ki azok között, és három az elébbi szarvak közül kiszakasztaték ő előtte, és ímé, emberszemekhez hasonló szemek valának ebben a szarvban, és nagyokat szóló száj. Ez a kicsiny szarv a keresztény Romai hatalmat jelképezi aki tej hatalmat fog kapni és ura lesz az egész földnek!
  Jel 13:3
  És látám, hogy egy az ő fejei közül mintegy halálos sebbel megsebesíttetett; de az ő halálos sebe meggyógyíttaték; és csodálván, az egész föld követé a fenevadat.
  Jel 13:8
  Annak-okáért imádják őt a földnek minden lakosai, a kiknek neve nincs beírva az életnek könyvébe, a mely a Bárányé, a ki megöletett, e világ alapítása óta. Jelenések könyvében láthatjuk hogy a keresztény roma a pápai hatalom egységesíteni akarja a nemzeteket,egy vallást és egy egyházat akar létre hozni,ehhez meg kell szüntetni-e a szólás szabadságot,a lelkiismereti szabadságot és a vallás szabadságot!
  1. képe a vallás egyesítés 2 Bélyege a vasárnap 3 száma 666. Halál büntetés terhe mellett üldözni fogja azokat akik nem értenek vele egyet és nem hallgatnak rá!
  Jel 13:14
  És elhiteti a földnek lakosait a jelekkel, a melyek adatának néki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván a föld lakosainak, hogy csinálják meg a fenevadnak képét, a ki fegyverrel megsebesíttetett vala, de megelevenedett.
  Jel 13:15
  És adaték néki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is, és azt mívelje, hogy mindazok, a kik nem imádják a fenevad képét, megölessenek,
  Jel 13:16
  Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb közökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
  Jel 13:17
  És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
  Jel 13:18
  Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.

  Isten figyelmeztet mindenkit hogy mi lesz azokkal akik fel veszik a képét,bélyegét és számát!
  Jel 14:8
  És más angyal követé azt, mondván: Leomlott, leomlott Babilon, a nagy város! mert az ő paráznaságának haragborából adott inni minden pogány népnek.
  Jel 14:9
  És harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére,
  Jel 14:10
  Az is iszik az Isten haragjának borából, a mely elegyítetlenül töltetett az ő haragjának poharába: és kínozta-tik tűzzel és kénkővel a szent angyalok előtt és a Bárány előtt;
  Amikor megvalósul az egységes vallási hatalom világ kormánya Akkor azt tud hogy ez nem Istentől van! kérd Istent hogy megismertesse veled az ö igazságát és fuss ki Babilon-ból a bukott egyházakból oda abba az egyházba ahol Jézus hite parancsolatai és bizonyságtétele van!
  Jel 18:4
  És hallék más szózatot a mennyből, a mely ezt mondja vala: Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból:
  Jel 14:12
  Itt van a szenteknek békességes tűrése, itt a kik megtartják az Isten parancsolatait és a Jézus hitét!
  Jel 12:17
  Megharagvék azért a sárkány az asszonyra, és elméne, hogy hadakozzék egyebekkel az o magvából valókkal, az Isten parancsolatainak megőrzőivel, és a kiknél vala a Jézus Krisztus bizonyságtétele;

 • Pista Bá
  Pista Bá Hónapja

  A fiam aki 9 hónapos és fél éve nem láttam a mayar rendősség és pár más bolond helyi magyar nő (magyarországon és külföldön is tartózkodóak) miatt is be lehet venni a Évértékelőbe? Lehetséges, hogy külföldön is kíváncsiak lennének erre a sztorira ami szerint engem az édesanyámmal bezártak a rendőrségre a fogdába miközben mi semmit nem csináltunk ami rossz lenne és a fiamat aki Magyar állampolgár kimenekítették a thai állampolgárságú börtönben is ült anyjával valahová az országba... És érdekes módon a magyar bíróság sem segített nekem, mint a törvényes apjának hogy visszajöjjön hozzám a gyerek, vagy legalább hogy láthassam, micsoda extrém kívánság ez ma ebben az prszágban... Szégyen ez az ország, mert pénzügyileg sokkal szegényebb országokban ilyen nem fordult volna elő velünk. Az hogy az élelmiszerláncban eléggé magas szinten van az egészségtelen élelmiszerek aránya az senkit se zavarjon hosszútávon, nem lesz belőle komoly gond! :) De a Miniszterelnök úr biztosan erre is fog tudni megoldást javasolni. Hajrá magyarország!

 • alonso toth
  alonso toth Hónapja

  Üdv! Éljeneztétek az elmebeteg, kapzsi, soros-migránsozó szarzsákotokat! Érdekes, hogy -néha emlékszik arra, mit mondott 2009-ben....de arról a mondatáról megfeledkezett, hogy ha az euró 300 ft fölé megy, az a kormány mondjon le! Valahogy ezt ő nem tette meg, erre biztos nem akar emlékezni! A fityesz mindig is egy hazug párt volt, és az is marad...

 • Mai Boi
  Mai Boi Hónapja

  Ha megnézitek az összes helyeselő komment tulajdonosa vagy külföldön élő, vagy nyugdíjas, vagy pedig lövése sincs a politikáról és mindent amit a külvilágról tud az EchoTV-n keresztül tud meg. Kérem, nem azt állítom hogy ezek a személyek közül bármelyikük is nem lenne magyar, viszont szavazati joga egyiknek sem kéne legyen.

  A külföldön élő magyarok le vannak kenyerezve mindenféle támogatással, ami önmagában nem lenne rossz, de ezt nyilvánvalóan csak egy afféle lefizetésképpen teszik. Mi másért engednék a külhoniaknak, hogy szavazzanak? Hát nehogy már olyan ember döntse el hogy ki vezesse az országot ahol élek akit szinte nem is érint a dolog. És még a fideszesek vádolják a fiatalokat, hogy külföldieket hoznak be a tüntetésekre létszámot emelni. Akkor ez miért nem fair? Nekik miért lehet?

  A 60-65 éven felülieknek szintén ilyen okból nem kéne a szavazati jog. Nem szeretnék semmilyen szépkorú illetőt megsérteni a kommentekben, de aki az átlagéletkor határát közelíti az miért döntsön a jövőnkről? Nem kívánom senkinek sem az idő előtti halált, de nagy valószínűséggel nem ők fogják az ország jövőjének nagy részét megélni, hanem a fiatalabbak.

  A harmadik kategóriát inkább nem is említem. Itt csak a propaganda meg az elhallgatás megy. Egy hírcsatornán keresztül nem lehet a politikát megítélni. Mindenki a saját pártját fogja természetesen, és mivel ténylegesen neutrális hírforrás Magyarországon nagyon nincsen, ezért az igazságot megtudni csak úgy lehet, ha több szemszögből is megnézünk dolgokat, több csatornán keresztül.

  Köszönöm a figyelmet.

 • pisti pisti
  pisti pisti Hónapja +1

  HAJRA MAGYARORSZAG HAJRA MAGYAROK...

 • c95 cosima
  c95 cosima Hónapja

  ’Gyozni fogunk’, ’lesz mindenkinek minden’….…..Varazsgombakeresztenyek egy beteges power tripen. Nagyjabol igy foglalhato ossze, ami Magyarorszagon megy.
  Elfelejtette megkoszonni, halat adni a tax payer-eknek a 3 milliardos dolgozoszobaert, amit ajandekba kapott a halas nemzettol. Mert osszedobja halas nepe. 1 puritan=3 milliard. Elkepzelhetetlen, hogy a downing street 10-bol a miniszterelnok atcuccoljon a british muzeumba vagy bedozeroljak a phoenix parkot egy muzeumi negyedert. ’Fel kell futtatni az uj digitalis robottechnologiara epulo fejleszto es kutato iparagakat’ -falmelleki dumak az uj Duck Tales, most hereli ki az MTA-t. Elfelejtett emlitest tenni a ner elitjenek a szarnyalo allami egeszsegugyrol, pedig fontos lett volna, mert a rakot es az infarktust nem allitja meg vagy nem oldja meg a magan egeszsegugy.
  Migracio: climate change/global warming is NOT a hoax.

 • jovokutato
  jovokutato Hónapja

  A jövő zálogát, a gyermekek nevelését nem bölcsődékben kell megoldani. Ez kulturális szempontból embertelen elképzelés. Persze dolgozzanak csak a szülők látástól vakulásig. Valakinek biztosan jó ez, de nem a gyerekeknek.

  • MegaCsele
   MegaCsele Hónapja +1

   Így van. A gyerek érdeke, hogy meg se szülessen mert nincs hova tenni. :-)

 • Rooland
  Rooland Hónapja

  itt mindenki birka,(szomorú)
  szegény magyarország R.I.P.
  ezért fogok innen elköltözni amint tudok

  • MegaCsele
   MegaCsele Hónapja +1

   Máris hiányzol. :-) Jó utat. :-)

 • Balog 137 Csaba
  Balog 137 Csaba Hónapja

  11:21:04.🤒🤒🧐2019 Feb. 20 🤬🤪sorozatban💶 hullunk💰🇮🇱🇮🇱🧠👁️‍🗨️👁️‍🗨️👁️‍🗨️🇮🇱🇮🇱👑👑👑👑👑💄👑👑👑👑👞👑👑👑👑💄👑👑👑🇮🇱🇺🇲🇺🇿🇺🇿🏳️🏳️💧🏳️🇦🇴🌦️☄️☔💣💫💖🌡️🌊🌊🌊🌋🌋🌋15%🌋11:45 🌋🌋🌋🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈 idézete 😨international💵 انٹرنی💷شنل inquiry.💸💸💸💸.. 😷😊😂Niagara💴 1999-2000 wien koncert Prather stadion.... 🤗🤗🤗🤗🤗🙊😘Elferdűlt elmévek😘🙊Szeged szivárvány 🌈 szentháromság utca /autobaleset 20 old story hegedűs Zsolti bakesetstb. 🌈 🌈 utca és 🤪ami🤪mára🤪á🤪🤪💨🤪abban a pillanatban pedig, ahogy egy bűnöző nem az előírásoknak +előírások 11:38
  Megfelelően viselkedik... 11:43 🌏🌎🌍🗾🗾🗾🌖🌖🌓🌓🌓🌜🌜🌜🌜⛄🌪️🌪️🌪️🌪️🔨🔨🔨🗿🗿🗿🚬🛏️🛏️🛏️🛏️💲💲

 • Kakuk Tamás
  Kakuk Tamás Hónapja +3

  TÖRTÉNELMI MEGTISZTELTETÉS ORBÁN VIKTOR KORÁBAN ÉLNI !!!

 • Kakuk Tamás
  Kakuk Tamás Hónapja +2

  Vannak korok ,történelmi korok ,amik felett csak úgy eljár az idő ,de nem Orbán Viktor kora , de nem a mi korunk , felett Történelmi megtiszteltetés Orbán Viktor korában élni ! Történelmi megtiszteltetés ,minden perc , minden óra, amit ennek a nagyszerű politikusnak a korában töltehetünk el ! Végre érezzük általa ,hogy mi is magyarnak lenni ,van már cél ,van már értelme mindennek ,van már jövő Orbán Viktornak elhiszem ,hogy van jövője ennek az országnak , ennek a népnek !!!

 • C. O.
  C. O. Hónapja +1

  Inteligens, kontrolált sok helyzetben bizonyított. Ismét csak a legjobbat hozta ki a jelenlegi fennáló agyament helyzetből. Elmondható, hogy mostmár van hasonlítási alapunk és látható ki mit tett és tesz a hazájáért.
  A legideálissabb az lenne ha a bohockodó tv székházába kakilni futkosó balildal és társai kivonulnának a parlamentből hisz ajtóknak rohangálásért wc re futkosásért áll problémák gerjesztéséért ne járjon parlamenti fizetés..sőt. az ellenzék egy felesleges rossz és megszégyeníti azt a felelősség teljes posztot egy országházban amire az teremtett.
  A felesleges lények eltakarítása után pedig fizetésüket is a Magyar ország javára lehetne fordítani.
  Hajrá Miniszterelnők úr.
  Igy tovább. Ehezz erőt egészséget kivánok Önnek.

 • Emese Máthé
  Emese Máthé Hónapja +2

  Büszke vagyok a Magyarokra, Magyarországra, a magyarságomra, a magyar kormányra, és Orbán Viktorra. Végre halad az ország, és jó irányba. 2022-ben is csak a Fidesz!

 • Krisztián Tóth
  Krisztián Tóth Hónapja

  Jól értettem, hogy saját magát is köszöntötte ? 0:03"-nál ? :O

  • Krisztián Tóth
   Krisztián Tóth Hónapja

   +MegaCsele ! Erre nem gondoltam, köszi ! ;)

  • MegaCsele
   MegaCsele Hónapja

   Nem. Minden volt miniszterelnököt így kell szólítani. Boros ott ül.

 • Márk Tóth
  Márk Tóth Hónapja

  Hmmm . Gondolkodtam .
  Komédiát hol keressek.
  Mint az idézett vak tyúk :D
  Én is meg találtam :D

 • Kojak
  Kojak Hónapja +5

  RIA HUNGARIA!!! Greetings from Poland :)

 • lali
  lali Hónapja +2

  Hajra Fidesz, hajra Magyarorszag!

 • Alex Adamant
  Alex Adamant Hónapja

  Ennyi hazugságot ettöl a fèregtöl ritkán hallani.
  Csak èrdekessègkèppen : A hitel a Te pènzedböl lessz , szintugy mint az Ukránok nyugdijja, vagy a stadionok, vagy a Elios kifizetèse + a Mèszáros faszfej lenyulásai.
  Èbredhetek már fel!!!
  Az orbán család vigan röhög rajtad majd amig te ès kis családod èhezik vagy èppen a korházba haldokli mert nincs orvos!!!

 • szageri
  szageri 2 hónapja

  Ezt a sok kamu dumát valaki komolyan elhiszi?

 • Soros Gyuri
  Soros Gyuri 2 hónapja +1

  Erre még úgy ráfogtok baszni !

 • Tivadar Németh
  Tivadar Németh 2 hónapja

  KEDVES Miniszter Elnök Úr! Kritikából nincs hiány.... valóban vannak rossz döntéseik. pl: az 1 kulcsos adó. 50 évesen minimálbért kapok....nem csak a három gyerekesekkel kéne foglalkozni...vagyunk még páran egy -két ma már felnőtt gyerekkel!!!!!! velünk mi lesz????? velünk? akik ma 50 évesek vagyunk????? Mi, akik 1992 ben szülltünk?
  ????? és semmi segítség nem volt...Ma mi vagyunk az Ön szavazótáborárank jó része.....velünk mi lesz?????????????

 • Mihály Olteanu
  Mihály Olteanu 2 hónapja

  Éljen a kedves vezető, éljen a párt!

 • zsuzsanna kiss
  zsuzsanna kiss 2 hónapja

  Hajrá Magyarok!!!

 • zsuzsanna kiss
  zsuzsanna kiss 2 hónapja +1

  Angol , német és francia felirattal is rakjátok fel!

 • zark474
  zark474 2 hónapja

  Még több stadiont!
  Több kisvasutat a népnek!
  Szüljenek gyári munkásokat a magyar asszonyok!
  Hulljon szét az ellenzék...és a korházak...és a közoktatás!
  Hajrá fidesz!

  • MegaCsele
   MegaCsele Hónapja

   Hulljon szét az ellenzék???? :-) Ezek? :-)

 • Szabolcs Molnár
  Szabolcs Molnár 2 hónapja

  Megteltek a zsebek... 12 év iszonyatos lopás után adnak is.... Hihetetlen hogy ez is megtörtént... Azt hittem unikornist hamarabb látok s lásscsodát :D Alig kellet pár ezer milliárdot önkényesen elvenni az emberektöl hogy visszacsöpögjön valami.... De legalább már csöpög... s ez jó hír... De az ellenzékrol igaza van.... Vicc kategoria az egesz.... Kevesebb lopást kivánok 2019-re s lehet még dinamikusabb a gazdaság! ;)

 • Tamás Kovács
  Tamás Kovács 2 hónapja

  Tolvaj cigány

 • danksonn
  danksonn 2 hónapja

  Sok agymosott :D

 • Etie Mihók
  Etie Mihók 2 hónapja

  Oké, de hol van az apróbetűs rész? Azt nem kellett volna hozzátenni a szép beszédhez?

 • MartinMc58
  MartinMc58 2 hónapja

  O1G

 • Dzsamuka Lugosi
  Dzsamuka Lugosi 2 hónapja

  Éljen a Király!
  (Csak így tovább)

 • PÉTER MEGYERI
  PÉTER MEGYERI 2 hónapja

  Megmondták : addig még belügyminiszter addig nem tudjuk kivégezni:)

 • PÉTER MEGYERI
  PÉTER MEGYERI 2 hónapja

  Tényleg.......Pintér Sándor a bünözés ellen. Még a rendőrők is utálják ezt a férget.

 • PÉTER MEGYERI
  PÉTER MEGYERI 2 hónapja

  Hát ez undorítóbb mint a "rákosi annak se lett jó vége, ez a kis bugris érzi a veszélyt ?
  Tele van......magyarnak eu,- nak
  ez a gyerek nem fog bekerülni a történelembe mert a fiam és én írjuk a magyar jővőt.
  A Kövér meg húzza fel az anyját ezért a pártéért.

 • PÉTER MEGYERI
  PÉTER MEGYERI 2 hónapja

  ez hazugság ! fogy a nép és szegények........hurráá

 • László Bónis
  László Bónis 2 hónapja

  Az egészségüggyel nem törődik!

 • Gabor Hanol
  Gabor Hanol 2 hónapja

  Megkérdezném az ellenzéki képviselőkön viccelődő miniszterelnök urat.. hogy ha 1848 március 15 én petőfi és társai csak fetrengtek volna...az akkori vezetés mennyire vette volna őket komolyan? Semennyire....ezért fegyvert fogtak és harcoltak... nem úgy mint pókember..... hanem úgy mint az IGAZI hazafiak..nem e szót használva csak, hanem tettekkel bizonyítva kimondott gondolataik komolyságát...nem búJtasson hitleri tervet új ruhába...mert aki figyel az észreveszi.....nácizni méltósztatik kedves Orbán úr...és mégis az Ön kormánya az, aki újraéleszti azt az eszmét ami 6 évre sötétbe borította az egész világot...Német szomszédainknál is országon belül generált olyan nézetbéli szakadékot Adolf Hitler, hogy német ...németnek lett farkasa....de ezt ön pontosan tudja...a receptkönyvet csak fel kellett lapozni...Ne tegye!

 • Szebásztián Márton

  O1G!!!444!

 • Pietro Anz.Fuoris
  Pietro Anz.Fuoris 2 hónapja

  Ki a franc hallgatja ezt a nyüszítést? Már 8 éve nem hallgatom ezeket a nyüszítő makogásokat. Ráadásul ezek még csak szavak, amik semmilyen viszonyban nincsenek a valósággal. Ennek a fasznak még azt sem hiszem el amit kérdez. És még akkor is hazudik, amikor alszik.

 • Yokozuna
  Yokozuna 2 hónapja

  Hol a zsarnokság van,
  ott zsarnokság van,
  nemcsak a puskacsőben,
  nemcsak a börtönökben,
  nemcsak a vallató szobákban,
  nemcsak az éjszakában
  kiáltó őr szavában,
  ott zsarnokság van
  nemcsak a füst-sötéten
  gomolygó vádbeszédben,
  beismerésben,
  rabok fal-morse-jében,
  nemcsak a bíró hűvös
  ítéletében: bűnös!
  ott zsarnokság van,
  nemcsak a katonásan
  pattogtatott - "vigyázz"-ban,
  "tűz"-ben, a dobolásban,
  s abban, ahogy a hullát
  gödörbe húzzák,
  nemcsak a titkon
  félig nyílt ajtón
  ijedten
  besuttogott hírekben,
  a száj elé kapott ujj
  "pszt"-jében, hogy ne mozdulj,
  hol zsarnokság van
  ott zsarnokság van
  nemcsak a rács-szilárdan
  fölrakott arcvonásban
  s e rácsban már szótlan
  vergődő jajsikolyban,
  a csöndet
  növelő néma könnyek
  zuhatagában,
  táguló szembogárban, az van az éjben halkan
  sikló gépkocsizajban,
  meg abban,
  megállt a kapualjban;
  abban, ahogy a "halló"
  közben - érzed - a kagyló
  csöndjén keresztül
  figyel egy idegen fül;
  nemcsak a telefondrót
  közt vergődő Laokoon-mód:
  vonat, repülő, sínpár,
  gúzsbog, kötélszár,
  mert zsarnokság van
  nemcsak a talpra álltan
  harsogott éljenekben,
  hurráhkban, énekekben,
  az ernyedetlen
  tapsoló tenyerekben,
  az operában,
  a trombitában,
  ott van az utca sarkán
  az éppoly harsány -
  vígan vagy kongó zordan
  feszülő kőszoborban,
  az van a derűtelten
  tarkálló képteremben,
  külön minden keretben,
  már az ecsetben;
  mert zsarnokság ott van
  jelenvalóan
  mindenekben,
  ahogy a régi istened sem;
  mert zsarnokság van
  az óvodákban,
  az apai tanácsban,
  az anya mosolyában,
  abban, ahogy a gyermek
  dadog az idegennek,
  ahogy, mielőtt súgtál,
  hátrafordultál,
  nemcsak a szögesdrótban,
  nemcsak a könyvsorokban
  szögesdrótnál jobban
  bénító szólamokban;
  az ott van
  a búcsúcsókban,
  ahogy így szól a hitves,
  mikor jössz haza, kedves;
  az utcán oly szokottan
  ismételt hogy-vagy-okban
  a hirtelen puhábban
  szorított kézfogásban,
  ahogy egyszercsak
  szerelmed arca megfagy,
  mert ott van
  a légyottban,
  nemcsak a vallatásban,
  ott van a vallomásban,
  az édes szómámorban,
  mint légydög a borodban,
  mert álmaidban
  sem vagy magadban,
  ott van a nászi ágyban,
  előtte már a vágyban,
  mert szépnek csak azt véled
  mi egyszer már övé lett;
  vele hevertél,
  ha azt hitted, szerettél,
  tányérban és pohárban,
  az van az orrban-szájban,
  világban és homályban,
  szabadban és szobádban,
  mintha nyitva az ablak
  s bedől a dögszag,
  mintha a házban
  valahol gázfolyás van,
  ha magadban beszélgetsz,
  ő, a zsarnokság kérdez,
  képzeletedben
  se vagy független,
  fönt a tejút is már más:
  határsáv, hol fény pásztáz,
  aknamező; a csillag:
  kémlelő ablak,
  a nyüzsgő égi sátor:
  egyetlen munkatábor;
  mert zsarnokság szól
  lázból, harangozásból,
  a papból, kinek gyónol,
  a prédikációkból,
  templom, parlament, kínpad:
  megannyi színpad;
  hunyod-nyitod a pillád,
  mind az tekint rád;
  mint a betegség,
  veled megy, mint az emlék;
  vonat kereke, hallod,
  rab vagy, rab, erre kattog:
  hegyen és tavak mellett
  be ezt lehelled;
  cikáz a villám, az van
  minden váratlan
  zörejben, fényben,
  szív-hökkenésben;
  a nyugalomban,
  a bilincs-unalomban,
  a záporzuhogásban,
  az égig érő rácsban,
  a cellafal-fehéren
  bezáró hóesésben;
  az néz rád
  kutyád szemén át,
  s mert minden célban ott van,
  ott van a holnapodban,
  gondolatodban,
  minden mozdulatodban;
  mint víz a medret
  követed és teremted;
  kémlelődsz ki e körből?
  ő néz rád a tükörből,
  ő les, hiába futnál,
  fogoly vagy s egyben foglár;
  dohányod zamatába,
  ruháid anyagába,
  beivódik, evődik
  velődig;
  töprengenél, de eszmét
  tőle fogan csak elméd,
  néznél, de csak azt látod,
  amit ő eléd varázsolt,
  s már körben lángol
  erdőtűz gyufaszálból,
  mert mikor ledobtad,
  el nem tapodtad;
  így rád is ő vigyáz már,
  gyárban, mezőn, a háznál;
  s nem érzed már, mi élni,
  hús és kenyér mi,
  mi szeretni, kívánni,
  karod kitárni,
  bilincseit a szolga
  maga így gyártja s hordja;
  ha eszel, őt növeszted,
  fiad neki nemzed,
  hol zsarnokság van,
  mindenki szem a láncban;
  belőled bűzlik, árad,
  magad is zsarnokság vagy;
  mert már miattad dermed
  dacba a gyermek,
  s lesz az öledben ringó
  feleség ringyó;
  vakondként napsütésben,
  így járunk vaksötétben,
  s feszengünk kamarában,
  futva bár Szaharában;
  mert ahol zsarnokság van,
  minden hiában,
  e dal is, az ilyen hű,
  akármilyen mű,
  mert ott áll
  eleve sírodnál,
  ő mondja meg, ki voltál,
  porod is neki szolgál.
  Szabadság
  Szabadság
  Kis irkalapjaimra
  Padomra és a fákra
  Homokra és a hóra
  Felírlak én
  Minden beírt papírra
  Minden üres papírra
  Ha nincs hamura kőre
  Felírlak én
  Ó képek aranyára
  Harcosok fegyverére
  Királyi koronákra
  Felírlak én
  Dzsungelre sivatagra
  Fészekre rekettyésre
  Zengő gyermekkoromra
  Felírlak én
  Az éj csudáira
  Fehér cipó napokra
  A mátka évszakokra
  Felírlak én
  Az elrongyolt egekre
  A lápra mely penész nap
  S tóra mely eleven hold
  Felírlak én
  Mezőre láthatárra
  Szárnyra kelt madarakra
  Árnyak malmaira
  Felírlak én
  A friss hajnali szélre
  Tengerre és hajókra
  A tébolyult csucsokra
  Felírlak én
  A habzó fellegekre
  Verítékző viharra
  A sűrű únt esőre
  Felírlak én
  Szikrázó villanásra
  Tornyosuló szinekre
  A meztelen valóra
  Felírlak én
  Az ébredő dülőkre
  Kitáruló utakra
  Szétáradó terekre
  Felírlak én
  A fényre mely kigyullad
  A fényre mely elalszik
  Sok régi otthonomra
  Felírlak én
  Szobámnak a tükörben
  Kettészelt gyümölcsére
  Ágyam üres héjára
  Felírlak én
  Nyalánk kis kutyusomra
  A fülét hegyezőre
  S balog mancsára is
  Felírlak én
  Ajtóm trambulinjára
  Meghitt kis tárgyaimra
  Az áldott lángu tűzre
  Felírlak én
  A nyíló női testre
  Baráti homlokokra
  És felém tárt kezekre
  Felírlak én
  Döbbenet ablakára
  Figyelmes ajkivekre
  A csönd fölé magasan
  Felírlak én
  Feldúlt rejtekeimre
  Ledőlt fároszaimra
  Búmnak merő falára
  Felírlak én
  A vágytalan hiányra
  A meztelen magányra
  A halál grádicsára
  Felírlak én
  A boldog gyógyulásra
  A szétfoszló veszélyre
  S emléktelen reményre
  Felírlak én
  S ez egy szó erejével
  Kezdek el újra élni
  Hogy rád ismerjek s neveden
  Szólítsalak

 • Iceman4123
  Iceman4123 2 hónapja

  Sok a bot már megint.

 • joca kenyeres
  joca kenyeres 2 hónapja +2

  Mindenkinek tetszett a beszéd😊

 • Miklós Melion
  Miklós Melion 2 hónapja

  O1G

 • Sagittarius A
  Sagittarius A 2 hónapja +4

  Nekem ez a törpe cigány sosem lesz a miniszterelnököm.

  • MegaCsele
   MegaCsele Hónapja

   Most kezdte meg a 13. évét ha jól számolom. :-) És úgy néz ki sok lesz még. :-)

 • José Narciso Camino Oriyés

  Kérem, felirat a spanyol nyelven.

 • Bence Weinecker
  Bence Weinecker 2 hónapja

  Mocskos fidesz!

 • Szabolcs Szentesi
  Szabolcs Szentesi 2 hónapja +1

  Hogy lehet egy miniszterelnök ennyire parazita féreg?

 • Beat Zuellig
  Beat Zuellig 2 hónapja +2

  Végre!!!

 • Beni Janzsó
  Beni Janzsó 2 hónapja +3

  Tessó ez nagyon fain lett!

 • harcos felvidéki
  harcos felvidéki 2 hónapja +4

  Ez a legnagyobb beszéd volt.Hajrá magyarok

 • Béla Kovács
  Béla Kovács 2 hónapja +1

  Fidesz szavazó vagyok, de nem vagyok fideszes. Nem azért nyert a fidesz, mert olyan jó, csak nem volt igazi ellenfele. A régi Orbán kellene. Ez a család támogatás hitelre épül, amit vissza kell fizetnie annak aki t állítólag támogat a kormány. A hitel az nem támogatás, hiszen én kapom a hitelt és én is fizetem vissza :) :( elég ebből a nemzeti sznobságból. Jó, ha nemzet vagyunk, de a nagyzási mánia nem jó. Budapest rohad és gondolom, ha a főváros rohad, akkor az egész ország rohad. Igen jobb a fidesz, mint gyurcsány volt, DE DE DE most már ez kevés. Tessék megmutatni, h mit tudnak. Ennyi telik az amerikai egyetemből??????? Legközelebb, ha nem lesz igazi ember- barát kormányzás nem szavazók " rátok ". Legközelebb, ha így megy tovább a munkás pártra szavazok. :) Komolyan.

 • Danny3333333333
  Danny3333333333 2 hónapja

  Te jó ég, micsoda adósságba hajszolják megint a nemzetet és főleg a fiatalokat ! Sok nyugdíjas meg ennek tapsol...

 • Totál Brutál
  Totál Brutál 2 hónapja +1

  Hajrá Fidesz és isten áldja Orbán Viktor miniszterelnök úrat!!!

 • Sándor Hajnal
  Sándor Hajnal 2 hónapja +2

  Angolul is feliratozva meg kell jelentetni. Tudja a világ mit tesz a magyar. Igazi jövőbe mutató, végre büszke lehet az ember.

 • László Kék
  László Kék 2 hónapja

  Orbán-hívek egyétek meg a diktátor szarát is, gyógyereje van! 2 millió szavazó nem tévedhet!

 • Zsu Környei
  Zsu Környei 2 hónapja

  Úristen, teljesen szét van csúszva... szegény

 • Magyar Szocialista Munkáspárt

  Alapjövedelemet a munkanélkülieknek, szarfejű Mészáros Lőrinc, felcsúti tokás maffiagecik!

 • TROLLand channel
  TROLLand channel 2 hónapja +1

  Baszodjon meg kedves miniszterelnök úr! na Csá. Helló kedves Angela merkel.

 • OGyorgy01
  OGyorgy01 2 hónapja

  Köszönjük őméltóságú-főméltóságú miniszterelnök úr, hogy elintézte, hogy a feleségének ne kelljen SZJA-t fizetnie! Áldás!

 • D D
  D D 2 hónapja

  szégyentelen megrágott marhahúskocka

 • Gabor Vadask
  Gabor Vadask 2 hónapja +1

  Bakker ez tenyleg a magyarsagert tesz. ...... Vezeto beosztasban en ilyet meg nem lattam ...... Nem tudom hogy viselkedjek :-/

 • PÉTER MEGYERI
  PÉTER MEGYERI 2 hónapja

  Remélem a te hozzád tartozóid túlélték a Széna teret ne, hogy tudj róla, üdv a barátaidnak én még magyar vagyok !

 • Draak
  Draak 2 hónapja

  Hajrá cigányság, eljött a ti időtök, amikor is igazán kifizetődik a védekezés nélküli szex, minden más területen továbbra is elég a zero teljesítmény. Hajrá, hajrá.

 • Gelencsér János
  Gelencsér János 2 hónapja

  Ez a család támogatási programok szépen és jól hangzanak,csak az az egyetlen kis problémám az egésszel, hogy az egy gyereket nevelő
  családokról, nem igazán lehet hallani semmi olyan dolgot ami pozitív lenne a számukra! Semmiféle támogatás vagy valami segítség nem
  illeti meg azokat a szülőket akik egy gyermeket nevelnek , szándékosan vagy valami olyan okból ami önhibájukon kívül történt.
  Azért igazán segíthetnék ezeket a családokat is, szerintem! Vagy lehet hogy tényleg igaz a régi mondás hogy "Egy gyerek NEM gyerek"

 • cyberpalko
  cyberpalko 2 hónapja +2

  Szénné röhögtem magam.

 • Szilárd J
  Szilárd J 2 hónapja

  "Hazudik a király, hülyül a nép
  Csipkerózsika félrelép
  Kocsmába jár a hét törpe
  Fényes a nemzet jövője
  A mesének vége, légy résen
  Találd meg helyedet a térképen
  Hófehérke pornósztár
  Miss Hungary a boszorkány
  A hétfejű sárkány tűzoltó
  Nemzeti színű a koporsó
  A mesének vége, légy résen
  Találd meg helyedet a térképen
  Időtlen időben tévelyegsz
  Nem véd meg senki, védekezz
  Régi a jelszó, légy résen
  Találd meg helyedet a térképen
  Hamupipőke bányarém
  Ali baba egy keleti kém
  A negyven rabló rendőr lett
  Szép jövő áll előtted
  A mesének vége, légy résen
  Találd meg helyedet a térképen"
  (Moby Dick; A mesének vége)

 • Nòra Farkas
  Nòra Farkas 2 hónapja

  Büdös a hús,romlott a dohàny.Orbàn hipnotizàlja az embereket.

 • Kristóf Szabó
  Kristóf Szabó 2 hónapja +1

  #01G

 • eszkep
  eszkep 2 hónapja

  Pfff... Semmi megszorítás, "csak" családtámogatás...!? Micsoda "populizmus"!

 • CKH94587
  CKH94587 2 hónapja

  Demagógia. Majdnem 46 elpocsékolt perc volt ez az életemből, hogy meghallgattam ezt az üres, semmitmondó, helyenként vicces kabarét. Agymosott söpredék vagytok mindannyian, akik önelégülten veritek magatokat, hogy magyarok vagytok. Én azt érzem ettől a 46 perctől, a sok örömtől ragyogó üres arctól, hogy egyre inkább gáz magyarnak lenni.

  • MegaCsele
   MegaCsele 2 hónapja

   Semmi gond. Ne legyél tovább magyar. :-)

 • Deák Bálint
  Deák Bálint 2 hónapja +2

  Volt olyan resz amit megkonnyeztem. Ha igy folytatja meg par evig a tortrnelemkonyvek egy sulycsoportban emlegetik makd deakkal szechenyivel attilaval a hunnal es meg rengeteg peldat mondhatnek!

  • Man Ungarn
   Man Ungarn Hónapja

   Ezt ugye te sem gondoltad komolyan..?!

 • R. Maj.
  R. Maj. 2 hónapja +8

  Ezt überelni nem lehet.
  Az ellenzék tényleg mehet a levesbe! :-D
  Ha ez mind megvalósul amit elnök úr mondott, akkor az egyszerűen beleköthetetlen!
  A magyar családok támogatása talán a legfontosabb - és ilyen mértékű segítséget soha nem láttunk!
  Most azt kell mondjam, MINDEN TISZTELETEM, ha ez a családtámogatás valóban létrejön!
  Drukkolok, hogy ez az egész amit felvázolt beinduljon!

  • eliza6055
   eliza6055 Hónapja

   Én egyszeruen sírvafakadtam, b. Meg.

  • R. Maj.
   R. Maj. 2 hónapja

   +Lionheart
   Kedves vagy!
   Köszönöm!

  • Lionheart
   Lionheart 2 hónapja +2

   Ahogy olvastam ezt, könny szökött a szemembe... Kösz!

 • T Lannister
  T Lannister 2 hónapja +2

  Hazaáruló bolsevik tolvaj.

  • T Lannister
   T Lannister 2 hónapja

   +Gabor Vadask Hát ez van...a virtuális térben még létezik szólásszabadság. Ha tetszik Kádárnak, ha nem.

  • Gabor Vadask
   Gabor Vadask 2 hónapja

   Szepen alairtad !!!

 • Szilárd Kovács
  Szilárd Kovács 2 hónapja +2

  Vic

 • Peter Tamas
  Peter Tamas 2 hónapja +3

  Ez nagyon szep beszed volt!! Hajra Magyarorszag!! Mert Magyarnak lenni jo!!!

 • István Sóvári
  István Sóvári 2 hónapja +3

  Most szeretnék fiatal lenni

 • Xyz Zyx
  Xyz Zyx 2 hónapja +2

  We love you!

 • agnes gaspar
  agnes gaspar 2 hónapja +4

  Kedves Miniszterelnök Úr! Nagyon köszönjük ezt az értékes, minden rezzenésében helyén való, informatív, humoros, részletes, hiteles évértékelőt. Összhangban van a szívünk, lelkünk és az eszünk a beszéd hallatán. Nagyon ritkán adatik meg egy nemzetnek ilyen tökéletes ajándék! Imádkozzunk tovább az országért, a kormányért, hogy a jó Istentől védelmet és áldást kaphassunk! Végezetül jó egészséget, sok erőt, örömöt, boldogságot kívánunk a Miniszterelnök Úrnak és családjának!!!!!!!

 • Sindi Nagy
  Sindi Nagy 2 hónapja

  O1G

 • Szabó Dániel
  Szabó Dániel 2 hónapja

  Rákerestem Google-ben az echo TV-re, de csak képeket talált a keresés kutyaszarról... Nem lehet véletlen :/

 • Madafaka Yeah
  Madafaka Yeah 2 hónapja

  Flórián Szekeres!!!!!!!! Add meg anyád telszámááát!!!!!
  Hallod te kis majom?! :-D

 • Endre Gallai
  Endre Gallai 2 hónapja +3

  a fideszesek annyira sötétek .mint az elios ledlámpák

  • Roland Kiss
   Roland Kiss 2 hónapja +2

   annyira sötétek, hogy világít a szájukban a negro - nem kellenek elios lámpák ide, amikor negróval is ki tudnánk világítani a városokat!

 • Justibor
  Justibor 2 hónapja +6

  olyan vicces belegondolni abban hogy ezt tobb milliomagyar elhiszi....sajnalak titeket, csak megertik egyszer...vagynem

  • Tibor Uray
   Tibor Uray Hónapja

   Sosem fogják. Stockholm szindrómás klinikai esetek. Imádják ha uralkodnak rajtuk. Imádnak robotolni is bagóért.

 • Kilenc Imola
  Kilenc Imola 2 hónapja

  Most, amikor nézem: a 75040 főből, aki megtekintette , 337-nek nem tetszett .
  Na ők a mi kerékkötőink. Nekik nem kellene ezekből a csodálatos eredményekből részesülni .
  Viszont öröm, hogy mi többen vagyunk , akik örülünk az épülő jövőnknek : ))

  • Roland Kiss
   Roland Kiss 2 hónapja

   többen vagytok? Akkor egyél tehénszart 10 milliárd légy nem tévedhet!

 • László Zoltán Zentai

  Aki ott volt, egy dologban biztos lehetett: Régen nem volt a magyar politikai közéletnek ilyen közjogi méltósága, aki nemcsak beszél, hanem amit mond, az ül is, üt is, segít is és egy nemzet jövő generációinak felemelkedését szolgálja! Hajrá Magyarország! Hajrá Viktor!

 • GBatya
  GBatya 2 hónapja

  Csak egyet nem értek, ha jól megy a gazdaság: a Forint miért gyengül folyton? 2010-ben 270Ft volt az EURÓ most pedig 330Ft (Ez -22% érték csökkenés). Tegyük még hozzá a januári 30% áremelkedést a boltokban. Azt valahogy nem emlegetik!

 • Molnár Jolán
  Molnár Jolán 2 hónapja

  Közpénzből engedik el a devizahitel egy részét. Amit a bankok nem hajlandók elengedni, azt az egész ország nyögi. Hát gratulálunk.

  • tartarossz
   tartarossz 2 hónapja +1

   Miről beszél, lejár a moratorium és megint kezdődik a családok éve, atömeges kilakotlatások / évente legalább 3000 - egyébként senki nem tartott pisztolyt Orbán Viktor buggyant fejéhez, hogy egy megátalodott moslék patkánygeci legyen!

 • Molnár Jolán
  Molnár Jolán 2 hónapja

  37:46 Valahogy a nők arcán nem látszik a nagy boldog mosoly az ígéretek hatására...pedig ők nyilván válogatott orbánistenkirályhívők.

  • tartarossz
   tartarossz 2 hónapja

   "A jóllakottak jól nevetnek" Csurka István