Civil kör (2019-11-16) - HÍR TV

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.nov.16.
 • Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: hirtv/
  ► a honlapunkon: hirtv.hu/

Megjegyzés • 270

 • László Erdős
  László Erdős 15 napja

  Ideje a kilövési engedélyt megadni ezekre a momentumos mocskokra!

 • Eard waith
  Eard waith 17 napja +1

  11:36 A mi fajtánk? Cseh Katka???

 • Gimli a törp
  Gimli a törp 18 napja

  ki a f@szomat érdekli hogy a budapestiek megsínylik így szavaztak zabálják -- csak ne a vidékiek pénzéből

 • anna békefiné szarvas

  Cseh Katalin, egy agybeteg. Katonai erővel akarna demokráciát teremteni? Persze az általa elképzelt demokráciát? Olyat, ami neki megfelelő, ahol minden úgy van, ahogy ő gondolja? Ez egyenlő elnyomás, egyenlő diktatúra. Ki szavazta ezt meg? Hihetetlen hová fajúl a politikai csatározás. Döbbenet.

 • Gimli a törp
  Gimli a törp 18 napja +1

  a galiciánerek nem véletlenül szálltak rá az oktatásra és egészségügyre - egy nemzetet úgy lehet eltüntetni, ha nem tanítod vagy hamis adatokkal tömöd és nem gyógyítod

 • popcult
  popcult 18 napja +1

  Ez a műsor egyre jobb!!!!

 • Buda Sardi
  Buda Sardi 18 napja

  Mégis mi a tököm köze van a U.S. Kongresszusnak a magyar jogállamisághoz?!Pláne annak, amelyik simán eltörölte az összes szabályzót a 80-as években (Reagan és a Meril-Lynch brigád) és ki be csapkodják a mega-cégek és bankok vezetői az ajtót állami szabályozó, vezető tisztségekben és a cégek igazgató tanácsaiban.Ez a forgóajtók elve.Ahol az a jó lobbista, aki sok pénzel támogatja az adott kongresszusi,szenátusi képviselőt, vagy szenátort,kormányzót.A hátukra lehetne írni a cégneveket.Ezt lobbinak hívják, de valójában intézményesített, törvényre emelt korrupció a kisemberek kárára.Ahol leírja a City Bank vezetője, hogy tök jó a demokrácia, csak sajnos minden ember szavazata csak 1.És aki nagyon alátúr/baszik ennek nyomtalanul tűnik el.Akik simán megcsinálták a tüzet bárhol a világon, lett légyen bármennyire is megválasztott demokratikus az ottani vezetés.Ha másnem intézi a sorsát Langley.Ez nem a nemzetállam (már ha ott lehet ilyen) USA, hanem a "birodalmi" (Rotschild, Wartburg,Medici,Windsor eredetű) USA.A család egy része ott lakik, érzik is a bőrükön azt hogy lassan minden ki van szervezve kínába,a melós meg megkapja az útilaput.Elég ismerősük járt így.Kisegítették a bankokat sok milliárdból az adófizetők, de nem hogy nem kapták vissza, de abból kaptak a csődtömeget vezető igazgatók nagy jutalmakat, új céges repülőket.
  Akkor ez mi?!
  Ha nem nettó nemzetárulás?!Ilyet sehol sem csinálnak,bármely tömörüléshez is tartozik.
  Ilyen a világon nincs, csak itt!!!!

 • Atair Canopus
  Atair Canopus 19 napja

  *Nagyon fontos azok számára akik szeretik a hazájukat!!!*
  Hihetetlen: Az EU állásfoglalása az alapvető jogok az afrikai emberek származású Európában.
  Brüsszel aláírták titokban 2019 szeptember havában és senki sem vett róla tudomást, kivétel a német Stefan Magnet újságíró és ö terjeszti itt a titkot és arra kér bennünket, hogy mindenfelé terjesszük a felderítését.
  "Unglaublich: EU-Beschluss zu den Grundrechten von Menschen afrikanischer Abstammung in Europa"
  huclip.com/video/_IZd1pf-WSs/videó.html&feature=share&fbclid=IwAR3Ua55Q6bVAK-6FHdp5L266ybnPAWsPbc3c8ln1Bqqi_DOpGeNs8tD4FIU
  Hihetetlen: Az EU állásfoglalása az alapvető jogok az afrikai emberek származású Európában.
  Brüsszel aláírták titokban 2019 szeptember havában és senki sem vett róla tudomást, kivétel a német Stefan Magnet újságíró és ö terjeszti itt a titkot és arra kér bennünket, hogy mindenfelé terjesszük a elderítését.
  "Unglaublich: EU-Beschluss zu den Grundrechten von Menschen afrikanischer Abstammung in Europa"
  huclip.com/video/xEE8Vv8bfBo/videó.html&feature=share&fbclid=IwAR3kbKMMkbvXH7MsLjpDr5vgUVz-gDqfdjVFIugtH-YUgqcu9Rn0ONr8g9I

 • Péter Piece
  Péter Piece 19 napja

  15.15.-nél megint sikerült a műsorvezetőnek kiesnie a szerepéből.

 • Péter Piece
  Péter Piece 19 napja

  Nem "meghallgatni" kellett volna, hanem kihallgatni. 😁👋

 • Júlia Avar
  Júlia Avar 19 napja

  A Magyar Nemzeti Színháznak épületet nem akartak a szocialisták, azt mondták, hogy egy pajtában is lehet Nemzeti Színházat működtetni, nem az épülettől függ, sőt, vannak országok, ahol sátorban működnek (!), és eközben totálisan kifosztották az országot. Ezek nem változnak!

 • Gabriella Nahrer
  Gabriella Nahrer 19 napja +2

  Kedves Műsorvezető Hölgy!!!az ellenzék vezére idején negyvenkettő db.kórhàzat zàrtak be!!! CT.èt meg a tizen év alatt esetleg egy...két darabot vettek és éves előjegyzési voltak!!! Vasút a másik áljasságuk huszonnyolc vasútvonalat szüntették meg úgy, hogy hihetetlen gyorsasággal ! Még a síneket is felszedték !Ezeket a dolgokat mindig...állandóan á pofájukba kéne vágni .AKarigerit azért tették meg polgármesternek ők ! Mert így mehet határtalanul a szabadrablás. Csak hát ugye a választók most amnéziát kaptak és háza árát fognak ez3rt fizetni .Önöknek jó egészséget kívánok !
  2
  2

 • Judit Holdas
  Judit Holdas 20 napja +3

  Budapesten jártam, mindenhol nagy fiatal tömegek vonulnak, buszon, metrón, u.sarkokon coláznak,röhögcsélnek... - ANGOLUL BESZÉLNEK. Ezek a felforgatók, akik ezt a barom harácsonyt a segítették hatalomra. A KÁOSZ-ra gyúrnak, és diktatúráznak majd, - pestiek, mit tettetek? a hazátokat a tönk szélére juttattátok!
  Nem is beszél magyarul, és az üzletekben, az utcán vmi aláírást gyűjt vmi ótvaros célra. Sajnos, nagyon lehangoló....

 • Elod83
  Elod83 20 napja

  Miért nem veszik fel témának, hogy orbánék szétlopják az Országot ?

 • béla magyar
  béla magyar 20 napja

  A lomnicinek remélem időben szóltak, mit szeretnének hallani tőle?:)

 • Sóska Mártás
  Sóska Mártás 20 napja

  Az Eucharisztikus Kongresszust Budapest vállalta, vagy Magyarország? Azzal mi lesz!?

 • georg kaplan
  georg kaplan 20 napja +9

  Karácsony hülyeségéről, butaságáról fel kéne világosítani a VÁLASZTÓIT!!!!!!!! LÁTNIUK KELLENE, HOGY EGY LUPENPROLETÁR !

  • Attila Kovács
   Attila Kovács 15 napja

   Baromságokat beszélsz!Intelligens,kultúrált fiatalember,erre van szüksége Budapestnek,nem kiégett öregemberekre,akik csak lefelé mozgatták a várost.

  • Judit Holdas
   Judit Holdas 20 napja +1

   Higgye el, tudták azok a választók, h. egy barom a harácsony. Ezt akarták, és most a káoszra gyúrnak, meg diktatúráznak!

 • Mátyás Ludas
  Mátyás Ludas 20 napja

  Ebből a pénzből 50 vlogert lehetne pénzelni akiknek fejenként több a nézettsége mint ezeknek a naplopóknak!

 • Ernő Ötves
  Ernő Ötves 20 napja +8

  NAGYON jó a Téma, és mindig igyekszem, hogy megnézzem a Civil kört :) :) :)

 • Kavics Fekete
  Kavics Fekete 20 napja +1

  38:34 ezt a pénzt senki nem viszi ki... _FK én meg megértettem a NonStop stadionellenes hőbörgés lényegét.

 • Kavics Fekete
  Kavics Fekete 20 napja +4

  A balliberális anarchista kommunista az összes féket és ellensúlyt ledobta magáról, és erre még büszke is.

 • Róza Kis
  Róza Kis 20 napja +3

  Többször megfigyeltem, hogy Ferencz Orsolya többször mások szavába vágott, különösen a jogász és a politológus uraknak. Kristóf ma jó formában volt.

 • István Braun
  István Braun 20 napja

  Még hogy Civil Kör... 😂🤣 Lehetne a műsor címe Propagandisták Köre...

 • Bendeguz Dobo.B.
  Bendeguz Dobo.B. 20 napja +3

  Remélem, már készülnek a tervek az új vasfüggöny nyomvonaláról, nehogy elkéssünk!

  • Bendeguz Dobo.B.
   Bendeguz Dobo.B. 20 napja +1

   @Ki-van-ott; 3m vasbeton? Jó ötlet. Meg van véve. Ez tán a liberalizmusnak is gátat szab.

  • Ki-van-ott;
   Ki-van-ott; 20 napja +1

   Mint a Mai Izrael és az őslakos palesztinok földjén??? Vasbeton, 3 m széles?! Az jó lenne???? 2002-06 közt épült na és azóta kussoltok. Pedig ti szeretitek a szemitákat, mindkettőt!! Vén szaros...
   LOL

 • Kottra Gábor
  Kottra Gábor 20 napja +3

  Minden egyetértésem és tiszteletem mellett: a hazai és nemzetközi ú.n. "baloldal" 2010-ben, 2014-ben és 2018-ban is ilyen volt, - és mégis... Úgyhogy az önkormányzati választás eredményét látva meg kell találni és korrigálni kell "a mi oldalunkon" elkövetett, a túlhatalomból természetesen következő hibákat. Azt nem tudom, hogy ilyen ellenzék és nemzetközi ellenszél mellett a nyilvános önkritika célszerű-e, de a korrekció elengedhetetlen, ha engem is - elkötelezett "jobboldaliként" - sok minden okkal irritált. Nagy a kockázat: Magyarországnak jó időre befellegzik, ha 2022-től ez az ellenzék fogja kormányozni. 19:42 A kulturális hegemóniájuk elleni népiesch-nemzeti "kultúrharc" (most az oktatásügyről nem beszélek) siralmas színvonalú és tisztességtelen. Gyakran jelenti tehetségtelen, érdemtelen kebelbeliek futtatását. Ezt 1948-90. között megismertük, ezt ellenkező előjellel sem kéne megismételni. 29:45 Istenkém, csak aggódó szavazóikat akarták megnyugtatni, hogy a kormány nem éheztetheti ki őket. De naivság azt hinni, hogy a stamm ellenzéki szavazókat érdekelték a légből kapott ígéretek, és bármit számon fognak kérni. Őket az Orbán-rezsim elleni gyűlölet motiválja, ésszerű ok nincs arra, hogy Tarlós 9 éve után övék a főváros. A korrekcióknak és a kormánypárti propagandának nem a stamm jobboldali szavazókra kell hatnia, és nem hathat a stamm baloldaliakra, hanem egy olyan nem bigott, tipikusan értelmiségi rétegre, amelyet a primitív propaganda és az einstandolás elidegenít.

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 20 napja

   @bb2tempo1 Úgy legyen! ÁMEN.

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 20 napja +1

   Kottra Gabor orokre befellegzik a ballib tulhatalmatol

 • Mikuláš Horvath
  Mikuláš Horvath 20 napja +16

  Szegyen ,hogy ez a semmi cseh katalin kis b. mire kepes!Holl voltt eddig?! Egy ribbanc senki,es ez akar diktalni?!

 • zsolt kovács
  zsolt kovács 20 napja

  De legalább Uruguay himnuszának zenéjét is magyar ember szerezte ! Miért nem volt tűzijáték az avatón ? Ha másért nem, legalább a Puskás név megérdemelt egy ilyen monumentális stadiont (aréna?).

 • zsolt kovács
  zsolt kovács 20 napja

  Roncstársadalom.....

 • zsolt kovács
  zsolt kovács 20 napja

  Miért nem vállalta Orbán a Puskás stadion felavatását? Miért egy beosztotta adta át? Hol volt nemzeti ünnep a stadion avató ? Csak egy kis soho Party volt !!!!!

 • Macseki Macsekov
  Macseki Macsekov 20 napja +20

  Könyörgöm, tiltsuk már ki az országból a Cseh Katalin hazaárulókat!
  FIDEDSZ! NE BAZD FEL AZ AGYAM, HOGY ILYEN TEHETETLEN VAGY!

  • Péter Piece
   Péter Piece 19 napja

   @KondorDCS Kis frusztrált kötsög, az egy bit neked elérhetetlen álom. 😁🤪

  • KondorDCS
   KondorDCS 19 napja

   @Tamás Csepelényi Ha máshogy nem halnak ki, akkor segítünk benne. ;) Élmény lesz.

  • Politikai megmondóember
   Politikai megmondóember 19 napja

   @12 zsoldos egyáltalán nem a politikusokról írtam, hanem a választókról. A politikusok valóban lopnak, és igen abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy belülről láttam egy Fideszes polgármester működését. És nem nem teszek feljelentést, mert nem szeretném ha emiatt a családomnak vagy nekem hátrányom származna.
   Egyébként szerinted a Fideszes politikusok nem lopnak? Gondolom mivel a gondolataidat aránylag rendesen meg tudod fogalmazni, nem vagy teljesen idióta...
   Leirom mégegyszer és kérlek értelmezd: A baloldali választók elvek mentén szavaznak (féltik a demokráciát, a szolasszabadsagot) a jobboldali VÁLASZTÓK érdekek mellett szavaznak (ha baloldal nyer visszahozzák a több kulcsos adót, a támogatások vagyon alapján mennének).
   Erre gondoltam... Nem a politikusokra.
   Egyébként ennek jó példája a posztot elindító idióta, aki egy választott politikust ki akar tiltani az országból... Ezeknek a buta idiótáknak egyáltalán nem számít a demokrácia... Vagy a szolasszabadsag.
   ....
   Mondjuk érdekes, hogy te a baloldal szemére veted, hogy összeállnak, amikor a Fidesz neo szocialista politikával "együtt" kormányoz egy keresztény párttal..

  • 12 zsoldos
   12 zsoldos 19 napja +2

   @Politikai megmondóember Micsoda marhaságokat írsz itt! Átaludtad az elmúlt néhány évtizedet? A magyar baloldaliaknak mikor voltak elveik? Az önkormányzati választás előtti szövetkezés kimutatta, hogy mennyire ragaszkodnak az elvekhez. Egyetlen cél vezérli őket, vagyis kettő, a hatalom és a pénz! Ha ez számodra nem derült ki az elmúlt néhány év alapján, akkor te nem is vagy olyan okos, mint amilyennek tartod magad! Nem elég olvasni, értelmezni is kell, amit olvasol! Egyébként van bizonyítékod a lopásra vagy csak hajtogatod, amit a szádba rágtak? Van egy érdekes logikai bukfenc: az ellenzék szerint megszűnik a gazdasági fejlődés, ha megszűnik az EU-s pénzek utalása. Akkor most ellopják vagy abból fejlődünk? Okoska, szerinted hogy van ez?Egyik előző kommented része: "Ha az ország töbsége arra szavaz, hogy bohócsipkában szaladgáljanak a parlamentben, akkor senkinek nincs joga ezt megvétózni. " Ez akkora marhaság!Ugyanis a parlamentben van egy un. házszabály. Tudtommal ezt nem az általad célzott népszavazás dönti el, hanem a parlamenti képviselők! Az ország többsége a parlament összetételéről dönt, a törvényekről viszont a parlament a beterjesztések alapján.Szerinted mi lenne, ha minden törvényről az ország többsége döntene?"Aki meg a Fidesz ellen van az pedig jogait félti... Érdemes elgondolkozni a különbségen". Elgondolkodtam! Kispesti önkormányzat, zugló Szeged stb. rémlik? Ki is félti a koncot és ki tesz meg mindent a hatalomért elvtelenül? Csak nem az ellenzék? De igen!
   A jogaikat féltik?Jogot a rablógazdálkodáshoz? Mi van a kötelezettségeikkel? Egyébként, ha már annyira olvasott vagy, tudnod kell, hogy az EU-s pénzeket célzottan adják és másra nem lehet költeni. Neked lenne érdemes gondolkodni és nem bedőlni a "vesszenorbánozóknak"! Van a kormánynak hibája, de jelenleg nincs az ellenzék között olyan párt, amelyik nemhogy jobban, de egyáltalán valahogy el tudná vezetni MO-t!

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 19 napja +2

   Cseh Katalint senki se valasztotta

 • Gombi Gombka
  Gombi Gombka 20 napja +2

  Nem vagyok "oldalas",mindkét áramlat közléseit megnéztem eddig,ami hozzáférhetö volt a HUclip-on.Ma már,mióta a kis hülyegyerekek azt játszák,hogy dömpert kaptak a -szerintük- homokozóban már a nap hire xy-nal megnézés nélkül elborzaszt.Hmm,Cseh Katka: USA kongresszus,NATO elé viszem...Szinte látom Trump el- és lenézö mosolyát.Ez a hölgy inkább csak csókolózzon nyilvános partikon (állami pénz?pártkassza?magánjövedelem?),addig sem dumál.

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 20 napja

   Cseh Katalin diktal a tobbi koveti

 • zsolt kovács
  zsolt kovács 20 napja

  Coca-cola ízű internacionalizmus... Legyünk szuverének. Német autók összeszerelése, kínai éttermek, angol használt ruhák....Hajrá!

 • D. K.
  D. K. 20 napja +2

  Jó hangulatú adás volt!

 • Gusztáv Jandó
  Gusztáv Jandó 20 napja +18

  Azért megkérdezném, hogy ők 2002 és 10 közt hány lélegeztető gépet is vettek?

  • anna békefiné szarvas
   anna békefiné szarvas 18 napja +1

   @Béláné Szakács mert volt közösségi szellem. Mindenki figyelt a másik emberre, és segített.

  • Béláné Szakács
   Béláné Szakács 18 napja +1

   @anna békefiné szarvas S mindezt ugy,hogy egy tanári fizu kb30 ezer volt,a minimálbèr 25 ezer.A táppènz pedig ezen összegek 60% - a.Ès ne gondilja senki,hogy a saját
   helyzetemről beszèlek.A műtètekèrt akkor is most is
   adunk hálapènzt.Csodálatos orvosok ápolók dolgoztak ott.A Jóisten áldja meg őket.

  • anna békefiné szarvas
   anna békefiné szarvas 18 napja +1

   @Béláné Szakács meg azt is be akarták vezetni, hogy minden ágy mellett legyen egy trezor. Nem lélegeztető gép.

  • Béláné Szakács
   Béláné Szakács 20 napja +7

   Egyet sem.Viszont bevezettèk a vizitdijat.Ugy nèzett ki az orsz.onkológia,mint egy játèkterem.Gèpekbe dobáltuk a 300 Ft-ot.Ez vizsgálatonkènt èrtendô.
   Kèrlek,akik olvassák erősitsetek meg,kórházi ellátási dij.Mennyi volt akkor a minimálbèr? Ki volt az egeszsègugyi biztos? Azca Horváth Ágnes akit Karácsony most visszahozott.

  • KILL JEWISH
   KILL JEWISH 20 napja +1

   István Braun Ez már igen!

 • Richárd Somogyi
  Richárd Somogyi 20 napja

  Műásorvezető nyilván suna pozitív, de olyan buta, mint a seggszőröm.

 • Juniorissimo
  Juniorissimo 20 napja

  Simon egyre laposabb. Ferencz Orsolya egyre visszafogottab, ami jól áll neki.

 • nemesis0720
  nemesis0720 20 napja +4

  a dk es a momentum versenyt fut,h ki tudja jobban elarulni a hazat. odadorgoloznek mindenkihez, es hizelegnek,h: figyu, ha segitesz en mindet megteszek utana neked. a dk-nak mar van multja ebben o tud erre hivatkozni, a momentum pedig a hajmereszto gatlastalansagaval probalja bizonyitani,h ok megjobban csinalnak!

 • Szilárd Kővári
  Szilárd Kővári 20 napja +6

  Ahogy a baloldal kontra normális ember konfliktus globalizálódik és egyre letisztultabbá válik bolygószinten, ahogy a kommunizmust már látott emberek rájönnek, hogy most már disszidálni sem lehet sehová, mint 50 éve, ahogy a (jelenleg magát liberálisnak nevező) baloldal egyre nyíltabban arcátlanabbá és erőszakosabbá válik, úgy válik egyre világosabbá Thatcher igazsága is: "A szocializmussal az a probléma, hogy a végén úgyis elfogy a mások pénze". Csak ott tudott látszólag erőszakmentesen megtelepedni, ahol a baloldali tömegek teljesítményarányosnál magasabb jólétét valamilyen formában, valahol messze, mások kárára történő módon, mások élete árán finanszírozták. Lásd pl. a volt francia gyarmatok sorsát. És ebben rejlik a baloldal sarokba szorított erőszakosságára is a válasz. Semmitől nem retteg annyira a Homo baloldalicus, minthogy a valódi értéke, teljesítménye alapján javadalmazzák, főleg úgy, hogy már megszokta a meg nem érdemelt kényelmet. Mi meg ehhez a XX. században tőkeszivattyúként asszisztálva szolgáltuk 40 évig a kelet, majd 20 évig a nyugat baloldali ámokfutását, helyi komprádor kommunistáink, szabad demokratáink hazaáruló segédletével. Erre a pozícióra jelentkezett be most a Momentum.

  • Szilárd Kővári
   Szilárd Kővári 19 napja +2

   ​@Bea Farkas Hát, ez az a része, ami már - legalábbis ami engem illet - nem a műkedvelő politikafigyelők szakterülete, hanem a szakmabeli politikusé, ami meg nem vagyok. Nézd meg az itt kommentelő, nagyhangú, de a saját tudatlansága miatt rendkívül magabiztos, és érvek híján az ismeretlenségből bátran trágárkodó embereket. Emelem a kalapom azok előtt, akik ezeket konstruktívan meg tudják szólítani, a Momentum azt mondja nekik, amit hallani akarnak, azt az üzenetet közvetíti, hogy ők valójában tökéletesek, csak a gonosz külső körülmények azok, amik miatt nem tudnak érvényesülni, és persze azért mert minden szar, mert az állam csak stadiont épít az adófizetők pénzéből. Fiatalok, a 2010 előtti időkről semmi konkrét emlékük nincs. A stadiont meg látja minden szerencsétlen hülye tudatlan alak, és hogy egy ország költségvetésében milyen elenyésző súlya van 1-2 stadionnak, azt nem képes felmérni, azt meg kiszámolni, hogy amikor 2013-ban előtörlesztéssel kifizettük a komcsik által felvett, a saját hazaárulásuk miatti veszteség fedezésére felvett túlélő IMF hitelt, hogy az IMF kitakarodjon az országból, és amire értelmes országvezetés mellett semmi szükség nem lett volna, no, hogy az az összeg konkrétan HÁNY EZER STADION ára volt, ilyen nehéz, a négy alapműveletet és némi utánajárást megkövetelő feladatot ugyan hogy lehetne elvárni egy felvilágosult, mindig mindent jobban tudó liberálistól?

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 20 napja +1

   @Szilárd Kővári Valahogy fel kéne karolni a szülőket, hogy karolják fel a gyerekeiket, s mentsék ki őket a "pillanatok" élvezetéből. A Fidelitasnak nagyon sok dolga lenne ebben!

  • Szilárd Kővári
   Szilárd Kővári 20 napja +2

   @Bea Farkas Köszi szépen:) Jól esik ezt olvasni, az ellenzéki kommentelők afeletti örömükben, hogy Budapestet most kedvükre tönkretehetik, úgyis szintet léptek lefelé primitív mocskolódásban, és elszomorító, hogy a tulajdon fiataljaink vannak megvezetve...általában ez szokott lenni a válasz, már ha a HUclip nem törli az egészet úgy, ahogy van.

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 20 napja

   Élvezettel olvastam okos bejegyzésed:) Köszönöm szépen.

 • Gyula H. Kovács
  Gyula H. Kovács 20 napja +19

  Nekem kifejezetten jól esik, hogy ennyi ostoba liberál-bolsevik is nézi ezt a kíváló műsort!
  Az ATV- n ilyet nem láthatnak.

  • Elod83
   Elod83 15 napja

   @sándor kádár ez az amit a propaganda el akar hitetni veled, hogy orbán vagy gyurcsány, pedig mind a kettőt el kellene küldenünk a *?!%-ba.

  • sándor kádár
   sándor kádár 15 napja +1

   @Elod83
   Szerintem pedig két oldal van.Van a nemzeti,meg van a nemzetietlen.
   Szanyi is megmondta,hogy a tavaji választás tétje Orbán,vagy gyurcsány.Ha az ellenzékre szavaztál,akkor a böszmére adtad a voksod.Ennyi.

  • Elod83
   Elod83 17 napja

   @sándor kádár ennek örülök :) akkor hidd el, hogy a világ nem fekete/fehér és nem az van hogy van egyszer orbán aki jó és szép és okos meg vannak a csúnya gonosz náci-komcsi sorosbérenc ballibsik :)
   A mesékbe így van, de a valóságban sajnos nem :)

  • sándor kádár
   sándor kádár 17 napja +1

   @Elod83 Jó,ne legyetek "kétbitesek".Én nem bánom.

  • Elod83
   Elod83 17 napja

   @sándor kádár ne legyünk ennyire kétbitesek :) csak orbán elvtárs jó? Nem szabad ilyen vallásosan hinni politikusban :)

 • Irén Báthori
  Irén Báthori 20 napja +3

  Úgy szerettem volna végighallhatni Ifj.Lomnici úr "CT kontra egészséges életmód" érvelését,de megszakították és a műsor is véget ért.Nagyon sajnálom.Az ember azt hinné ,hogy ebben a műsorban a super művelt emberek nem villogni akarnak,hanem tolerálják egymás véleményét türelmes végig hallgatással.

 • Politikai megmondóember

  A baj az, hogy az itt ülő civlek sosem fogják belátni azt, hogy ez a hihetetlen seggnyalásuk a magyar emberek elárulása....
  Az az idióta Lomnici egy interjút nem tud adni anélkül, hogy meg nem mondanák neki, hogy mit kell mondania....
  Isten bocsásson meg nekik azért, mert nem ismerték fel azt, hogy a nacionalizmus felé sodorják az embereket. A nemzeti gondolkodás nem lehet Isten akarata... A keresztény kúltúra az összefogásról szól, nem a versenyről, a keresztény kúltúra ellentétes mindazzal, amit a mostani kormánypárt tesz.
  Ez egy igazi nemzetszocialista párt.

  • Politikai megmondóember
   Politikai megmondóember 20 napja

   @D.K.V.-RC. OFFICIAL © "alap dolgokban nagyon együtt tudnak falkásodni az emberek,főleg,ha jól megvezetik őket"
   Ezt látjuk Magyarországon a Fideszes keménymag közelében. Kritikát nem mernek, akarnak tudnak megfogalmazni,de bármikor felmondják a Hirtv Civil kört....
   ----------------------
   "Szóval sajnos az aberráltság összenőtt mára a neoliberalizmussal,ha tetszik neked,ha nem.32 éve folyamatosan jelen vagyik "
   Igen.. Ennek ellenére, nem kell szélsőségesen sem konzervatívnak, sem nacionalistának lenni...
   ---------------------
   ".Az valóigaz,hogy szép lett volna az unió a 70-80-as évekbeli formájában,de mára egy anarchikus pöcegödörré kezd válni a tisztelt balos és neoliberális vezetéséből kifolyólag"
   Akkor a megoldás az, hogy nem megjavításra törekszünk, hanem a szétbarmolásra....
   -------------------
   " kommunizmust illeti a70-80 as években benne éltem,tapasztalatból ismerem,szóval ezzel kapcsolatban,de úgy egyáltalán lehetnél szerényebb eme témában"
   Nem létezett a földön eddig kommunizmus, Magyarországon is szocializmus volt..Ez is mutatja azt, hogy nem nagyon ismered a kifejezés jelentését.
   -------------------------------
   "Sajnos a mai képviselőik sokkal arcátlanabbak,veszélyesebbek,mocskosabbak,mint az akkoriak"
   Ez mondat önmagában az emberíség elárulása.
   -------------------
   "Ha nem ismersz valakit,ne ítélgess ész nélkül,mert semmit sem tudsz róla"
   Elég sokat elárul a pongyola fogalmazás, és a rossz kontextusban használt szavak. Csak kedvesen figyelmeztettelek, hogy érdemes felfrissíteni a tudásodat.
   -----------------------------
   "jön a magasröptű kommentedbe ez a felsőbbrendűségtől lángoló szöveg,nem tudom mennyi idős lehetsz,de a bölcsesség szikrája még nem érinthetett meg."
   Nem a felsőbrendűségtől lángol a szöveg, hanem az idegtől... Az az igazság, hogy borzasztóan bosszant az, amikor ismeret nélkül dobálozik valaki szavakkal...
   Én elég sokat járok Europában... Folyamatosan kapcsolatban vagyok észak Olasz, Német, Osztrák, Spanyol és Francia cégvezetőkkel, gyárak igazgatóival... Igaz nem az átlagemberek... A legtöbben egyetértenek abban, hogy ez az Europa nemjó, de csak Magyarországon hirdetnek "brüsszel" ellen háborút... A legtöbben egy közösségként tekintenek az EU-ra, és mint magánemberek, hajlandóak a komprumisszumokra...
   Ez a tapasztalatom...Igaz nem a megvezetett segédmunkás az én tapasztalatom alapja, akit a populizmus ígéretével bárhol hörgő pitbullá változtatnak, de szerintem ezek érvényes és jó gondolatok.

  • D.K.V.-RC. OFFICIAL ©
   D.K.V.-RC. OFFICIAL © 20 napja +3

   @Politikai megmondóember Nos ha már ennyire bele akarsz menni ezekbe a kioktató,nagyarc szindrómában szenvedő vitákba,először is,ha már annyira szíveden viseled európai testvéreidet,akkor hogy jön a magasröptű kommentedbe ez a felsőbbrendűségtől lángoló szöveg,nem tudom mennyi idős lehetsz,de a bölcsesség szikrája még nem érinthetett meg.Szóval sajnos az aberráltság összenőtt mára a neoliberalizmussal,ha tetszik neked,ha nem.32 éve folyamatosan jelen vagyik nyugateurópában,szinte minden országában a munkámból kifolyólag és bár tudom,hogy minden ember fizikailag és szellemileg külön világegyetem,azért alap dolgokban nagyon együtt tudnak falkásodni az emberek,főleg,ha jól megvezetik őket.Az valóigaz,hogy szép lett volna az unió a 70-80-as évekbeli formájában,de mára egy anarchikus pöcegödörré kezd válni a tisztelt balos és neoliberális vezetéséből kifolyólag,32 év alatt a szemem elött zajlott le.A liberalizmus valóban mást jelent ma mint amikor megjelent,Kossuth és Deák változatában,de eme emberek karfal vágnák le a mostani agyrémeket hírdető nemzetellenes neoliberális f..szkalapokat.Ami a kommunizmust illeti a70-80 as években benne éltem,tapasztalatból ismerem,szóval ezzel kapcsolatban,de úgy egyáltalán lehetnél szerényebb eme témában.Sajnos a mai képviselőik sokkal arcátlanabbak,veszélyesebbek,mocskosabbak,mint az akkoriak...Ha nem ismersz valakit,ne ítélgess ész nélkül,mert semmit sem tudsz róla.Ha megteszed,csak saját tapasztalatlanságodat bizonyítja.Lehet lexikális tudásod,de a tapasztalat többszörösen felül írhatja,lásd mai biofizika,quantumfizika,ahol sokszor a ma is tanított igazságnak hitt dolgok sok része megdőlt.Szép napot neked!

  • Politikai megmondóember
   Politikai megmondóember 20 napja

   @D.K.V.-RC. OFFICIAL © Az a baj, hogy a hozzádhasonlók kétbites fekete fehér világában valóban ez a két idiótaság van.. Ezt a két utat látod csak magad elött. A szellemi képességed azt mondatja veled, hogyha nem Orbán, akkor Gyurcsány, ha nem nacionalizmus, akkor csak retardáltság pártiság van (pedig ezek még nem is egymás ellentétei)
   A liberalizmus ellentéte nem a nacionalizmus... Lehet valaki nacionalista és liberális is egyszerre...Jó lenne egy kis tanulás, ismeretszerzés mielött valaki véleményt mond dolgokról...
   A nacionalizmus csak annyit jelent, hogy szélsőségesen mindenek felett áll a haza érdeke... Ez egy baromság, mert ha haza érdeke azt diktálná, hogy menjünk háborúba, és haljon meg több ezer magyar ember, ezt idiótaság lenne beválalni... Aki nacionalista az szerint tök természetes, hogy több ezer fiatalt megöljünk, egy eszméért....
   Aliberalizmus ellentéte a konzervatizimus...Had ne keljen elmagyaráznom, hogy mi a liberalizmus (nem az amire te gondolsz)... Arról már ne is beszéljek, hogy fogalmad sincs arról mit jelent a kommunista, kommunizmus...
   .....
   Ezen kívül már megint az a buta... idióta érv, hogyha valaki kritikát fogalmaz meg Orbán ellen, akkor nem az ellen, vagy mellett érvelünk, hanem behozunk a párbeszédbe valami szélsőséges degenerált idiótaságot, mintha az első körben felmentené Orbánt a bűnei alól, másodsorban, pedig úgy teszünk, mintha csak a két út lenne...
   Ez tipikusan a buta, gondolkodni nem tudó, megvezetett idióták gondolata...A normális ember tudja, hogy a világban létezik még kb 1millió vagy inkább 100millió fokozata, és iránya mindennek. A liberalizmust is lehet jól csinálni, ahogy a konzervatizmust is...
   Egy dolgot nem lehet jól csinálni a nacionalizmust ami csak egy országra vonatkozik... Ez annyira elmaradott értékrend mint a spártai...
   Kellene egy enyhe nacionalizmust kiépíteni, de nem az országunk iránt, hanem Európa iránt..Meg kellene mutatni az embereknek, hogy mi mindannyian europaiak vagyunk, és testvéreinknek kellene kezelni az összes europai népet. A haza a magyar embereket jelenti.... Nem a papiron létező országot... Az aki szerint az Europai únió felé vezető út nem jó, az hazaáruló.. Elárulja az országon belül és kívül élő honfitársainkat.
   A baj az, hogy ahogy a kommenteded látom ez asok érv, írás, munka amit ebbe a kommentbe belefektettem kidobott energia, mert nem hiszem hogy el tudod olvasni, értelmezni meg biztosan nehéz, mert nem fér bele a fekete fehér, Isten-ördög, egyes-nullás értékrendedbe.

  • D.K.V.-RC. OFFICIAL ©
   D.K.V.-RC. OFFICIAL © 20 napja +5

   Neeem,az isten akarata a nyugati neoliberálisok,neokommunisták agymenése,nagyi evésről,mert a tehenek sokat pukiznak(svéd professzor)vagy kirugni a profot,mert a szakállas,himbilimbis faszit nem hölgynek titulálja(anglia),esetleg a 3éves gyerekeknek homi meséket írni,a kicsit nagyobbaknak travi bemutatót tartani,vagy a 9hónapos egészséges újszülöttet kivégezni mert anyuka megzökkent valamiért(USA New york állam,törvényesen..)Ezek aztán sokkal jobbak a nacionalizmusnál,ami nem mást jelent,mint szeretni a saját nemzetemet és családomat..gratula neked !

 • Zoltán Pataki
  Zoltán Pataki 20 napja +3

  Baloldalról nem tegnap óta tudjuk hogy kik és mit akarnak. Közben most már azt is tudjuk hogy a "Nemzeti jobboldal" semmit sem tett és tesz ellenük! Nem igaz? Akkor hogy lehet Gyurcsány és bandája, valahányan akik hivatásból űzik a hazaárulást, még mindég szabadon? Felmerül a rettenet gyanúja annak hogy nem lehet, nem szabad ellenük semmit sem tenni! A komunista ideológia mindenütt jelen van csak éppen nevet és kabátot váltott: DK, Momentum,MSZP, Jobbik...jóreggelt Magyarország! Ébresztő!

  • Zoltán Pataki
   Zoltán Pataki 20 napja +1

   @Béláné Szakács Alapos összefoglalás! Sakk matt!! A vallásháború már régóta folyamatban, a java meg még csak ezután jön! Ha valaki iskolás koromban mondott volna olyat amit ma már tudok, simán kinevettem volna! Ha a volna nem volna! Egy valamikori barátom mondta volt:"Marha világ"!

  • Béláné Szakács
   Béláné Szakács 20 napja +2

   @Zoltán Pataki Talán nem összeeskűvès elmèlet,ha kijelentjük,hogy a világ elitjènek egy rèsze sakktáblának nèzi földgolyónkat.De mi a fenènek van szükseg 7,vagy 8 milliárd bábura.Sokkal kellemesebb hely lenne a sok paraszt,az ugrálo lovak,a semmire se jó tisztek nèlkül.A királyoknak,kirákynőket
   règen lefejeztèk......na de
   egyre több lett a paraszt.
   A gyalogokat feláldozni csak a táblán lehet könnyen,
   itt a terepen csak káosszal,gazd.világválságga
   vagy Háboruval lehet.
   Az ilyen gondolatok,megèrzèsek miatt nem lehet szèp a vasárnapunk.

  • Zoltán Pataki
   Zoltán Pataki 20 napja +2

   @Béláné Szakács Költői kérdés? Nos költenek nekünk elég bajt. A polgár már régen agymosott, tisztelet a kivételnek, kivétel pedig alig van. Demokrácia? Terorkrácia! Naív polgárok? Meghüjített agyamosott, okostelefonos digitálidióták.Volt egy magyar slágerénekesnő, most nem jut eszembe aki ezt mondta volt: " A szó veszélyes fegyver és nagyon sok a fegyvertelen!" A fiatalok zöme lassan beszélni sem tud, képtelen idegen szöveget hiba nélkül elolvasni... Tisztelet a kivételnek. Kivétel viszont törvényt erősít! Nyakunkon a vallásháború, a politikusok az EU-ban menekültekről beszélnek, itthon a politikusok is egyre gyakrabban menekültekről szónokolnak holott a trójai faló módszerével lassan de biztosan elfoglalják Európát. Ha valaki arról beszél hogy itt az ideje előszedni a száraz puskaport akkor az nyugaton náci, itt meg egy humanizmus ellenes szélsőjobboldali. Így aztán az van hogy a betelepítés tovább folyik tervszerűen és lassan létrejön eurábia!! Őszintén sajnálom a gyermekeket az onokáimat, mások onokáit is! Undorítóak azok a dumák is miszerint a fejlődés meg majd megkönnyíti valamennyiünk életét. Példa az 5G. Már megvoltak az első hivatalos igaz nem nagydobravert hírek az 5G "áldásos" hatásáról. Szívinfarktusok, agyvérzések, elpusztult méhek és madarak..éljen a digitalizáció vagyis a degenerizáció magasfrekvenciás embereket pusztító, rabszolgatartó társadalom előretörése! Alszanak az emberek vagy mi a fene van velük, kérdezhetnénk. Az van amit filmekben már láthattunk: tévézz, vásárolj, ne gondolkodj. Kellemes vasárnapot!

  • Béláné Szakács
   Béláné Szakács 20 napja +1

   Zoltán Pataki.
   Lètezhet az a kôrülmèny,hogy ebben a fene nagy demokráciákban
   bizonyos parlamentekben
   titkos törvènyek vannak?
   Ezen az általunk titkositott törvènyek alapján folyik
   a munka,a mit sem sejtő naiv pilgárok háta mögött?
   Költöi kèrdès.

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 20 napja

   Sigmund Freud, who knew the two politicians personally, wrote about the assassination of Istvan Tisza and the appointment of Mihaly Karolyi as new prime minister of Hungary: "it seems doubtful to me whether it is a sign of political shrewdness to beat to death the smartest of the many counts [Count Istvan Tisza] and to make the stupidest one [Count Mihaly Karolyi] president."

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 20 napja +2

  Soros is behind the globalists' "useful idiots" disguised as good Samaritans or humanitarians in attempt to conduct mutiny against national governments everywhere.

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 19 napja +1

   Bea Farkas csak az a gond hogy 2019 Oktober 13an mar elleptek a helyhatosagokat

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 20 napja

   Régóta ismert...

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 20 napja +18

  LiBajnai Gordon: "Nem ertettunk hozza." Zavecz Tibor: "Visszatert a szakertelem" : Gyurcsany visszakigyoztatja a szabad rablas osszefogast. Haracsonyek elobb teljesitmeny hijan adtak sajat maguknak megafizetest es valojaban a szuperkórházat sem engedik folépülni a permanens forradalmarok akik folyamatosan hiteltelenul kampanyolnak egeszsegugyben is. A tulelo idosebbeknek van sajat tapasztalatuk a megteveszto szemkiloveto Gyurcsannyal aki a fiataloknal ravaszabb is mert pont a tapasztalatlan es naiv fiatalokkal vagatja sajat maguk alatt a fat. Machiavellizmus olyan ertelmezesben ahogy Budapestet is "onallo varosallamnak" azaz a nemzeti kormanytol igyekeznek fuggetleniteni a globalistak, es popularis ertelmezesben is az.

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 20 napja +3

  Sigmund Freud, who knew the two politicians personally, wrote about the assassination of Istvan Tisza and the appointment of Mihaly Karolyi as new prime minister of Hungary: "it seems doubtful to me whether it is a sign of political shrewdness to beat to death the smartest of the many counts [Count Istvan Tisza] and to make the stupidest one [Count Mihaly Karolyi] president."

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 20 napja +9

  Mit csinalunk majd amikor nagy tomegeivel jonnek a migransok, katonaink nem sokan vannak lasd Szloveniat mar onkentesek mentek hogy megvedjek a hatart es csak ferfi migransok jonnek egyszoval katonak (Afrikabol is es kozel Keletrol is).

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 19 napja

   Hajra Egri csillagok!

  • Béláné Szakács
   Béláné Szakács 20 napja +1

   @Bea Farkas Nagy szerencse,hogy ezt majd nem nekünk kell eldönteni
   gyenge nőknek
   Bár a szurok melegitèsben kikèrhetjuk az egri nők vèlemènyèt./ez csak vicc,remèljük a fiúk tudják a dolgukat/.

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 20 napja +1

   El nem tudom képzelni, hogy - lőfegyver használata nélkül - hogyan lehet egy nagy számú betolakodó had ellen védekezni.

  • Béláné Szakács
   Béláné Szakács 20 napja

   bb2 Csak a lengyelekre számithatunk.

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 20 napja +2

  "I think Momentum in Liverpool is a mask for Militant"

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 20 napja +8

  Tessék a szócikk az eredeti soros féle brit Momentumról, amit 2015-ben alapítottak sorosék, két évvel a magyarországi Momentum pártot megelőzően.
  en.m.wikipedia.org/wiki/Momentum_(organisation)

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 20 napja +1

   Köszi, hogy ismét idetetted!

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 20 napja

  Gyurcsany's police brutality+ "Soros György emberei keresik azokat a polgármestereket, akik hajlandóak a bevándorlók betelepítésére, ehhez kell nekik Karácsony Gergely - így látja a Fidesz. Deutsch Tamás szerint tegnap azért fogadta Frans Timmermans Karácsony Gergelyt, mert eligazítást tartott neki. Brüsszelben már többször felmerült az elmúlt egy-két évben, hogy nem a kormányokkal, hanem településekkel kellene megegyezni a kvótákról: olasz, német és például spanyol polgármesterek is jelezték, hogy ők szívesen befogadnak bevándorlókat."
  huclip.com/video/nxVUime5gvU/videó.html +"Members of the Parliamentary Labour Party (PLP) had raised concerns that groups including the Trade Unionist and Socialist Coalition, Left Unity, the Socialist Workers Party (SWP), the Socialist Party and the Alliance for Workers' Liberty (AWL) might attach themselves to Momentum as a means to join the Labour Party.[29][30] In November 2015, Left Unity was looking into the possibility of cooperation with Momentum and the Labour Party because it shares Corbyn's values. The SWP and the Socialist Party have denied having any intention to be involved.[31] Momentum stated that it would resist entryism by the SWP and other groups.[32] In October 2015, James Schneider, a leading organiser of Momentum, said that he had voted for the Green Party in the May general election, saying it was only because "I'm in a safe Labour seat".[33] The movement has drawn comparisons to the Militant Tendency, or Militant, a group that was expelled by Labour under Neil Kinnock in the 1980s. Labour MP Owen Smith accused Momentum of using the same tactics as Militant such as threatening to deselect Labour MPs.[34] These concerns were echoed by former deputy Labour leader Roy Hattersley.[35] Oliver Kamm of The Times wrote in October 2015: "Like the Trotskyists of a generation ago Momentum is an entrist organisation that's parasitic on the Labour host. This time, though, the far left has managed to gain control of the party structures and is intent on making life tough for Labour MPs".[36] A Labour councillor in Liverpool in 2019 had commented about the presence of Momentum in the city by saying: "I think Momentum in Liverpool is a mask for Militant. There are decent Momentum people and then there are the others who have their own agenda".[37]"= magyar nepirtas

 • Atól Zséig magyar
  Atól Zséig magyar 20 napja +1

  Legyen Magyarországon vándorló Országgyűlés.
  Ez azt jelenti, hogy az egyes szálláshelyeken végiggördülő helyszíneken tartják meg.
  Miért?
  Jelenleg úgy néz ki, mint a rossz tanulók által uralt tanterem. Ilyenkor egy tanár nem tehet mást, mint a renitens gyerekek másik padba ültetését.
  Az ellenzék a neveletlenségét megrendszabályozó intézkedést sérelemként éli meg?
  Fogják fel annak, hogy végre lesz módjuk az ilyen-olyan okból megszűnt vidéki kapcsolataik helyreállítására egy lehetőségként.
  A házasságkötésnek, de egy bírósági tárgyalásnak, egy Kormányülésnek is lehet sok helyszíne, a lényeg az, hogy a levezetésért felelős tisztségviselő a helyszínt méltósággal telinek találja.

 • lessik28
  lessik28 20 napja

  Nagyon gondterheltek az arcok!?!?
  Fiatalító kúrákat lehet venni a Borkai kozmetikában!
  Kedves Simon!
  Tarlós idiótizmusa csúcsokat döntött.
  Bp. a közlekedés miatt fuldoklott, járhatatlan ma is.
  Ezért bukott az Orbán útálaton és Városliget beépítésén kívül...
  Agglomerációt be kell kötni jó és gyors lehetőségekkel.Ferihegyi utat ki kell szélesíteni.
  Aki ezt nem teszi, bukni fog.
  Nem ótvaros látványberuházásokra kell a milliárdokat elszórni...
  Más!
  Nem a parlament prestizse van lejtmenetben,hanem a Fityisz és Orbán népszerűsége.No és aztán a zsíros bajszú is kezdi kinyitni a bicskákat!Ezekre figyelni kellene.

  • lessik28
   lessik28 20 napja

   @D.K.V.-RC. OFFICIAL © Kevés!
   Ha olyan spíler vagy.
   A Ferihegyi gyorsforgalmi mint az ország egyetlen egy nemzetközi kapuja.1X1 sáv!
   BAZZZMEG! Nekem ne ugasson senki, ilyen már 60 éve csak kopófelületet cseréltek.Úgy, hogy ömlik az országba a pénz és szemlesütve járunk rajta mert az utolsó Zimbabwei is kiröhögi!
   Ennyit tudott ez a farok Tarlós.Menjen a qrva anyjába a 9 évi regnálásával.Nyáron gyakorlatilag minden, de minden le volt zárva és szegeltek mindenhol, BP állt!A villamos 6-os évenként minden évben szegelve/javítva ostobák gyülekezete.Ehhez nincs mit hozzátenni.
   DE zeneháza az kellett meg Karmelita kolostor!Az ostobának!
   ÉS!
   Hozzátenném,nem mentem el szavazni, de ha elmentem volna biztos nem Tarlósra szavazok.Plusz egy Karácsonynak, akiben sok reményem nincs, de nem Tarlós.Szal ezt nem gondoltam mégsem, hogy veszít Tarlós a nagy támogatás ellenére.

  • D.K.V.-RC. OFFICIAL ©
   D.K.V.-RC. OFFICIAL © 20 napja +2

   @lessik28 Ne legyél ekkora arc öreg,az,hogy pesten élsz nem dicsőség,csak egy állapot.Én is vidéken élek,mégsem vagyok hülye talán a szervezés kérdéséhez,32 éve folyamatosan járom európa kisebb nagyobb térségeit,moszkvától kezdve Dublinig ,koppenhágától Marseille-ig,Nekem sem kell bemutatnod a közlekedés szervezést,mindent láttam már ami ezzel kapcsolatos,és hidd el ha nem is a legjobb a pesti közlekedés,de nem is a legrosszabbak közül való..

  • lessik28
   lessik28 20 napja

   @nagy norbert Te biztos vidéki suttyó vagy és fogalmad sincs a forgalom szervezésről.Ezért kár oda észt tölteni, ahol annak nincs hely.

  • nagy norbert
   nagy norbert 20 napja +5

   Okostojás! Azon nem gondolkodnál,hogy minden családban már 2db autó van és azért sem lehet élhetőbb eme város,mivel közlekedni is kell?!

  • Sandy Walk
   Sandy Walk 20 napja +3

   lessik28 ..... Te tudod miröl beszélsz🙈🤮?!
   Mit szívtäl?!?!

 • Lionheart
  Lionheart 20 napja +28

  Van ez a definíció: mérsékelt jobboldali.
  Balliberális találmány, a jobboldal megosztására szolgál, és így az együttműködés ellehetetlenítését segíti elő. A mérsékeltek, és így értelemszerűen a mérsékelhetetlenek között legyen csak minél nagyobb árok - lehetőleg átjárhatatlan. Hogy ez mennyire így van, alátámasztja az a körülmény, hogy a "mérsékelt baloldali" kifejezés nem használatos, sőt ez nem is létezik a beszédtérben..
  Én nem tudok olyan emberről, egyről sem tudok, aki magát így határozza meg: Mérsékelt baloldali vagyok.

  • Politikai megmondóember
   Politikai megmondóember 20 napja

   @Lionheart Nem... Nem a jobboldalon béllyegzek meg, hanem a balo és a jobboldalon. És azokat az embereket, akik nem szerint a politika háború, nem verseny, akik szerint Brüsszel nem mi vagyunk, ahnem ellenség, akik szerint nem vitatkozni kell, hanem gyűlölni...
   Itt a haverod pár kommenttel lejebb valami momentumos idiótát akar kitiltani az országból.... a másik meg börtönbe akarja vágni....
   Normális? Megválsztott képviselőt börtönbe azért a politikáért amiért több ezren szavaztak rá?????
   Mi ez , ha nem szélsőséges gondolkodásmód?
   Ezzel én bármennyire is jobboldali vagyok, nem tudok azonosulni...Ezeknek még csak szavazati jogot sem szabadna adni... Persze a másik oldalon is vannak ilyen ökrök... A választási csalózó, Börtönbe Viktorralt kiabáló idióták...
   A szabadság jelentése az, hogy mindenki elmondhatja a véleményét, és a többség szava számít....
   LEhet vitázni... De azért börtönnel fenyegetni képviselőket....Álljunk már meg

  • Lionheart
   Lionheart 20 napja +7

   @Politikai megmondóember Észre sem veszed, de minden szavaddal, amivel magadat magasztalod, egyszersmind megbélyegzel másokat a jobboldalon, köztük engem is.
   Erkölcsiség, mi?

  • Politikai megmondóember
   Politikai megmondóember 20 napja

   @Lionheart :D Ez nem fennakadás, csak nem szeretném, hogy mások komolyan vegyenek, és azt higyjék, hogy amit írsz az reveláns...
   Szeretném ha mindenki tudná, hogy nem csak fekete fehér van...
   Egyébként nem a PC kalitkájában, hanem az erkölcsiség korlátai között élek :)

  • Lionheart
   Lionheart 20 napja +8

   @Politikai megmondóember Igen, a héten már írtam erről. Konkrétan neked szólt, miután öntudatosan világgá kürtölted, idézlek: "Én mérsékelt jobboldali vagyok." Nem is tudom, talán tegyél ellenem bejelentést, ha ez ennyire felzaklatott.
   A felosztásod - mérsékeltek, illetve szélsőségesek - is csak azt jelzi, hogy a PC kalitkájában gubbasztasz. Ez komolytalan. Végül néhány mérsékelt jobboldali: Debreczeni József, Herényi Károly, Csizmadia Ervin, Dévényi István, Jeszenszky Géza, Bod Péter Ákos...

   P.S. Nem vagy könnyed, nincs humorérzéked. Pedig az átsegíthet olyan krízishelyzeteken, mint például a "mérsékelhetetlen" jelzőn történt fennakadásod.

  • Politikai megmondóember
   Politikai megmondóember 20 napja

   Ezt az agymenést egyszer már előadtad....
   A mérsékelt ellentéte nem az általad kreált nem létező "mérsékelhetetlen" szó, hanem a "szélsőséges"....
   Elég nagy szégyen , hogy a jobboldali ember nem tud magyarul.

 • István Kiss
  István Kiss 20 napja +24

  "Véleményetek szerinte miről nem győzte meg a képviselőket Várhelyi Olivér?"

  Arról, hogy Momentumos.

  • Hannah
   Hannah 20 napja +2

   Arról ,hogy nem magyar

  • ferenc toldi
   ferenc toldi 20 napja +2

   Arról ,hogy baloldali lenne.

  • lessik28
   lessik28 20 napja +1

   Hogy nem Orbáni kézi vezérlésű.

 • ITZ JACK
  ITZ JACK 20 napja +20

  Merjünk kicsik lenni az a libsike módi.

  • Babe Oliver
   Babe Oliver 19 napja +1

   @Ki-van-ott; Mi a kérdésed analfabéta?

  • Ki-van-ott;
   Ki-van-ott; 20 napja +1

   @Babe Oliver Izlam szarol vagyol?

  • Babe Oliver
   Babe Oliver 20 napja

   Te született Svájci vagy,ezt le sem tagadhatod

 • ITZ JACK
  ITZ JACK 20 napja +11

  Jó nagy adósságot hagynak majd ujra maguk után a hazaáruló libsikék.Ja a csoda igéretekből a naív pestiek majd nézhetik.

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 20 napja

   mely adosrabszolgara ha tulelot se hagynak?

 • Osztaly Zart
  Osztaly Zart 20 napja +37

  Szuper kórházat meg az atlétikai stadiont is meg kell építeni,de mind a 2-öt,pontosan azért is ,hogy a fejlődés ne álljon le.Pedig az ellenzék pont ezt szeretné elérni.

  • Osztaly Zart
   Osztaly Zart 18 napja

   @lessik28 Ok,Rendben.

  • anna békefiné szarvas
   anna békefiné szarvas 18 napja

   @Politikai megmondóember azért jön Gyurcsány folyton a képbe, mert miatta nem tud érvényesülni pl az ellenzék. Az ellenzéki oldalon bárki hatalomra jutott eddig, azt előbb utóbb kitúrta a posztjáról, és átvette a helyét.

  • lessik28
   lessik28 18 napja

   @Osztaly Zart nem kellene kihegyeznünk a gondot arra, hogy ki magyar és ki nem.Természetesen büszke vagyok arra, hogy őseim magyarok és én is hiszem, hogy az vagyok.
   Én egy felosztást tartok mindenek felett fontosnak, jóérzésű emberek és alávalóak.Sajnos a baloldal eliminálta magát, de a jobb éppen most teszi.Sajnos!
   Felsorolok néhány nevet és rád bízom az igaz választ!
   Magyarok voltak!
   Klebersberg?
   Leiningen?
   Pöltenberg?
   Damjanich?
   Dugovics?
   Dessewfy?
   Ők a legdrágábbal fizettek az életükkel.

  • Osztaly Zart
   Osztaly Zart 18 napja

   @lessik28 pedig te még lehetnél jó neked még van esélyed rá. Talán.De azért Magyar vagy ugye legalább 1 kicsit? Üdv .Vége.

  • lessik28
   lessik28 18 napja

   @Osztaly Zart Minimálbér 400-450 EURO 15 éve, nyugdíjak vásárlóértéke detto stagnál ill. romlik évről évre, nyugaton is vannak Lőrincek csak 50-60 év alatt termelődtek ki." Aki dolgozik az meg is tud élni.." Fogalmazzunk úgy, hogy aki dolgozik az nagy valószínüséggel ki tudja fizetni a sárga csekkjeit és újra be tud menni dolgozni.Fejlődést el kell felejteni.Aki fejlődni tud az kicsit simlizik, vagy nagyon...a törvények ezt nem tennék lehetővé.
   Nem béregyenlőséget szeretnének sokan, hanem a nyugati bérekhez a felzárkózást.A 3-4-5 -szörös arány lehetne simán 2 szeres és akkor haladtunk volna.Orbán nem akarta és most rá fog fizetni, mert már ütem késésben van.Terjed az emberek között, hogy a magyar társadalom mesterségesen alúl lett "honorálva", hogy legyen pénz a látvány és hatalmi beruházásokra és a visszaosztásokra, amikre egyébként az unios pénzt is nagyrészt költik.
   És ami a filozófiai hátteret illeti, jönnek a Borkai féle videok, a nagy örökségek milliárdos szinten mint Kósa.
   És az emberek egy része a szellemi alapokban is kételkedni kezd.Keresztényi? Családbarát? Csak a Bikini szövegével élve: "...miért mindig csak én legyek a jó?..."

 • ITZ JACK
  ITZ JACK 20 napja +14

  Ilyen szemkinyitó műsorokat sokkal gyakrabban kell adni.Legtöbben a gagyi hazug ballib csatornákon Gyózike sókon vannak kigumizva.

 • toromon31
  toromon31 20 napja +4

  Dr. Ferencz Orsolya önkormányzati képviselő, alpolgármester és miniszterelnöki biztos mióta civil és miben?

  • Sandy Walk
   Sandy Walk 20 napja +1

   toromon31 írjäl neki😂😂😂😂

 • Papp Bela
  Papp Bela 20 napja +2

  1-2 re felavattuk a betonteknőt!🤣🤣🤣

  • Gizella Andrei
   Gizella Andrei 20 napja +1

   Te is Bela?

  • Matyi Hüvely
   Matyi Hüvely 20 napja +4

   Papp Bela Jó volna neked az is, ha bebetonoznának néhány méter mélyre.

  • lessik28
   lessik28 20 napja

   Tényleg!
   Kicsit még építhették volna tovább, hátha addigra születik egy tehetséges magyar futbalista.

  • Papp Bela
   Papp Bela 20 napja +1

   @Matyi Hüvely csinálsz nekem egyet?🤓🤓🤓🤭🤭🤭

  • Matyi Hüvely
   Matyi Hüvely 20 napja +6

   Papp Bela Jó volna egy villamosszéket is felavatni, mikor benne csücsülsz végbél.