Troll (2019-10-25) - HÍR TV

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.okt.25.
 • Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: hirtv/
  ► a honlapunkon: hirtv.hu/

Megjegyzés • 375

 • Csaba Negyessi
  Csaba Negyessi Hónapja

  A műsorvezető csaj rémesen gyenge és ostoba sajnos ....

 • zsolt Benke
  zsolt Benke Hónapja

  a devians viselkedes sérti a parlamenti protokolt.evidens a jogi-protokoláris retorzio.

 • Kertész Gábor
  Kertész Gábor Hónapja +1

  A szochot papíron csökkentették, csak előtte felbruttósították.
  Vagyis ugyanannyit kell fizetni. Ez így igaz.

 • Kertész Gábor
  Kertész Gábor Hónapja

  A jobboldal védekező, magyarázkodó pozícióba navigálta magát.
  Miért is? És most ugyanúgy folytatják. Nyafognak, mint egy kislány. Valaki csapjon már az asztalra!

 • Péter Czabarka
  Péter Czabarka Hónapja

  A stylist karóba huzandó!

 • Jordán Hernádi
  Jordán Hernádi Hónapja +1

  Karigeri, te leplezetlen bolsevik söpredék, a tied bizonyára nem, de az én hazám neve Magyarország!

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 Hónapja

  "Aki nem tervez, a bukást tervezi meg." Winston Churchill. A közelmúltban lezajlott önkormányzati választás eredménye dühödt elkeseredést váltott ki sokunkban, így belőlem is. Nem hiszek abban a teóriában, hogy a végzetes budapesti eredmény eredője Borkai Zsolt, egyébként az én ízlésemtől is távol álló, leleplezett cselekménye vagy más, a felszínen látható egyéb ok lett volna. Lehet, hogy mindezek hozzájárultak a nem kívánt eredményhez, de ettől függetlenül is bekövetkezett volna Budapest elvesztése, az ellenzék győzelme. Tévedésen alapuló elemzés lenne az is, ha a Fidesz-KDNP-szövetség magyarországi politikai ellenfeleinek okos és átgondolt taktikai győzelméről beszélnénk. Természetesen nem vonható kétségbe, hogy a koa­lícióra lépő, egyébiránt egymástól ideológiailag fényévnyi távolságra lévő ellenzéki politikusok és lelkes aktivistáik ne tettek volna meg mindent pártjaik sikerért.
  De! Ebben az esetben a Fidesz-KDNP vereségének az igazi háttere másban keresendő. Egészen pontosan a főváros bukásának oka az operatív védelem részleges vagy akár teljes hiánya. Olyan illegális rendszerek avatkoztak be a választási kampányba, amelyek ereje szervezettségben, anyagi forrásokban nemzetközi szinten is nagyságrendekkel haladják meg a magyar pártok lehetőségeit. Évek - szerintem évtizedek - alatt építettek fel struktúrákat, hoztak létre háttérbázisokat és épültek be szervezetszerűen a magyar politikai elitbe, amely immáron érzékelhető módon alkalmassá tette őket az október 13-i siker elérésére.
  Ha valaki, hát a magyar miniszterelnök tudja, hogy a világban egyre nagyobb befolyásra szert tevő - főleg gazdasági, pénzügyi - erőterek mindent elkövetnek, hogy Magyarország is álljon be a sorba Európán belül, és önként kövessen el társadalmi öngyilkosságot. Vagyis szabaduljon meg identitásától, értékeitől, de leginkább szabad akaratától, és kerüljön végre rabszolgasorba.
  Ez nem belügy, és főként nem egy önkormányzati választás tétje. Viszont egy ilyen esemény remek alkalom arra, hogy kipróbálják a már kiépített és folyamatosan épülő illegális háttérerejük ütőképességét. Mert nyilvánvaló, hogy a jelenlegi védtelenségben - mely az utcáról nézve a védekezés hiányából adódhat - két-három éven belül akár kormányzati hatalomra is kerülhetnek, amikor Budapest után majd elesnek a nagyobb vidéki városok, legvégül pedig az egész ország. Egy tudatosan és - nem győzöm hangsúlyozni - szakmailag jól felépített támadást a civilek, vagyis a választók lelkiismerete nem képes kompenzálni. Nem lehet és nem is szabad arra alapozni, hogy a tömegek józansága elbír a jól felépített manipulációval és az ellenség céltudatos akcióival, amelyekbe akár megtévesztéssel is képes bevonni a magyar politikai elit egy jelentős részét.
  A profin létrehozott szervezettség egy stratégiai állapot, ahol nem egy, hanem több taktikai elem van összegyúrva. Ebbe persze beletartozik például a Borkai-jelenség, amely nem véletlenül került elő a legmegfelelőbb időpontban. Valamint idesorolható például a külföldi szavazók aktiválása a szavazás napján vagy a külföldön élő magyarok egy részének pénzügyi támogatása, hogy a választásra haza tudjanak utazni. A legkeményebb fegyverük azonban a háttérben régóta beindított különböző hálózatok építése, melyek az NGO-k mintájára készülnek. A megjelenítésük rendkívül egyszerű: a jóhiszemű emberek napi gondjainak megoldására kínálnak segítséget, hogy később, a közösséghez tartozás ereje okán, befolyással legyenek politikai jövőképükre. Magyarul: manipulálják az emberek jelentős részét, hangsúlyozottan a jóhiszeműségükre apellálva.
  Amennyiben bármelyik illetékesnek kétségei vannak az általam leírtak valóságtartalmáról, kérem, kérje be az Alkotmányvédelmi Hivataltól azokat a dossziékat, amelyek a teljes magyarországi mikrohálózatok meg nem engedett, vagyis jogszerűtlen tevékenységének dokumentálását tartalmazzák. Ha léteznének ilyen operatív adatok, nyomon követhető lenne az a struktúra és konspirált megoldás, mely azt célozza, hogy a hatóság és a kívülállók ne legyenek képesek bemérni másodszándékukat. A közéjük - remélhetőleg - beépült operatív tisztek saját tapasztalataikkal tudnák bizonyítani, hogy kitű­nően szervezett, sejtszerűen felépülő és háttérakaratot képviselő rendszerekről van szó, amelyek az egyetemi és középiskolai ifjúság körében elképesztő hatékonysággal képesek bázist építeni. Kiderülne továbbá, hogy hol és mikor egyeztetnek ezen akciólánc külföldön kiképzett és rendszeres külföldi továbbképzésen részt vevő tagjai. Milyen információs hálózatot építettek ki persze fedett, konspirált formában, ami komoly nemzetbiztonsági kockázatot rejt.
  Ha ez nem lenne elég, akkor a magyar hírszerzés, az Információs Hivatal vélelmezhetően ügynöki információi alapján meg tudja erősíteni, hogy a külföldi NGO-központokban Magyarországról kik és milyen gyakorisággal fordulnak meg. Ezen információs bázisokból előre lehetne látni a háttérhatalom célkitűzéseit és konkrét akcióterveit, amelyek a jelenlegi magyar kormány leváltásának különböző módozataira vonatkoznak. Egyik kísérletük volt a látszatra „korrekt” módon befolyásolt önkormányzati választás. A főpróbájuk sikerült, hisz Budapest elesett.
  A védelem stratégiai felépítése olyan szakmai kihívás, amely nem engedi meg, hogy bárki illetéktelen kívülről ebbe belekontárkodjon. Operatív értelemben annak elemei láthatatlannak kell maradjanak. A hatásuk - mármint az ország védelme szempontjából - viszont érzékelhető kell legyen minden magyar polgár számára. Mert ha az ellenség, a megfelelő szakmai intézkedések ellenére is, képes akaratát érvényesíteni, áttörni a többrétegű védőgátat, az felveti a „hogyan lehetséges mindez?” kérdést. Amennyiben nincs kielégítő válasz, néhány éven belül Magyarország választási térképén nem a narancssárga szín, még csak nem is a zöld, hanem az idegen hatalmat szimbolizáló fekete mező lesz a meghatározó.
  Kérem, az illetékesek kérjék be a dossziékat!

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 Hónapja

  Depending on the result of the discovery by criminal investigators the October 13, 2019 allegedly industrial size rigged election in Hungary, and the public disclosure of the alleged fraud, the authorities may render it NULL AND VOID; without legal force, without value, effect, consequence, or significance; useless waste of time, declaration of zero (null expression), inoperative, invalid, nonbinding, lacking distinction; the status quo remains in full force and effect until future date in order to produce VALID / legitimate election.

 • Gondolkodó Józan

  Patkányok Honfoglalása! :D

 • Krisztián Darabos

  A liberalis csak szerhasznalo lehet... bravo, bravo
  Kritizalsz lyukas zoknit, lasd Borkai (és a koko..)

 • La Cavallo El Mundo

  Szinte látom magam előtt ezt az arrogáns szőke ribancot fideszes répákat szopni fekete pákóra. A borkai ifjakét..ennyi bálványimádó komcsit egy helyen..🤮

 • Etalon A. Haverom
  Etalon A. Haverom Hónapja +1

  A magyarok miutan kioltek torvenyes uraikat a vilag egyik legbolsibb nepe lett . Nezzek a tortenelmunk az elso kozember mint allamferfi Vekerle volt . Kesobb ezen felbuzdulva karolyi patkany hozta a tobbit . Mive lettunk azota ? Ideje lenne belatni a nepnek Kiralysag a mi rendszerunk !

 • Ákos Fellner
  Ákos Fellner Hónapja

  Engem rohadtul nem tud erdekelni, hogy egy politikai hattermusort ki vezet, de ez a csaj tok helyes. 😆

 • Andy V
  Andy V Hónapja +1

  Demszkyn 165 milliárd elsikított pénzt keres jelenleg is az OLAF a 4-es metro kapcsán...

 • Margit Baranov
  Margit Baranov Hónapja

  Lapok, tévék? szeretnének markolni pénzeket szeretnének zsebre tenni.Nagy azsebük a Blaha Lujza téren húzzák az üres zsebeiket.

 • Kígyóznak Kígyók

  Hol van ilyenkor az UNICEF? Kasztrálni egy gyereket azért mert a kedvence a JÉgvarász?!?!? Az én fiam is szerette ezeket a tündérmeséket, de eszembe nem jutott volna ez az őrültség, hogy a gyerekből lányt csináljak... Elképesztő, fel nem foghatom!!!

 • Imre Nagy
  Imre Nagy Hónapja

  Trollkodjatok csak ...pusztuljon a fidesz mocskos banda.

  • Imre Nagy
   Imre Nagy Hónapja

   @László Cseke Nem állok senki oldalán...az én oldalamon se áll senki...

  • László Cseke
   László Cseke Hónapja

   Imre Nagy!Ilyen névvel a kommunisták oldalán????!!

 • Zsolt Kappel
  Zsolt Kappel Hónapja

  Én alapvetően bírom ezt a műsort, annak ellenére,h sok esetben tárgyi tévedések vannak benne, és sokszor indokolatlanul sokat foglalkoznak az ellenzékkel, de az nagyon nem szimpi hozzáállás, hogy mintha annak szurkolnának,h Karácsony sikertelen, rossz főpolgármester legyen.

  • Molnár János
   Molnár János Hónapja

   Kappelka!
   A te libernyák hozzáállásod nem "szimpi".
   Miért, keblükre kéne ölelni Karácsony Gergelyt a dísz gojt?

 • Péter Dollenstein

  A lehető legjobb választás!! Ezek az urak igazi Trollok!! Sőt.....

 • Endre Pápa
  Endre Pápa Hónapja

  Szőke nő és a három gagyi.

 • játszós gizike
  játszós gizike Hónapja +1

  Kiváló volt!
  Csak így tovább!

 • lessik28
  lessik28 Hónapja

  Uncsi...
  Ez nagyon könnyen 2002 lesz.
  Igen a parlament házából csináljunk a tiltások házát és zárjuk a sajtót kerítések mögé és aki nem 500 ezer forintos Gucci öltönyben jelenik meg mint egy rossz Borkai azt ki kell tiltani.
  Boros Bánknak: A PARLAMENT NEM A KÖVÉRÉ!!!!!
  Szőrnyű ez a műsor, Karácsonyon számonkérni 1 hét után mindent!Gusztustalan.
  Városligetet meg kell hagyni nagyfásnak, beton és üvegkockákat máshová kell építeni és ott lehet mindenféle díj nyertese.

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 Hónapja

  Soros penzebol csoves tanyat csinaltak a Ligetbol, vs. "In all things of nature, there's something marvelous." (A termeszet csodalatos) Arisztotelesz. "If you truly love nature, you will find beauty everywhere." Vincent Van Gogh. A Liget integritasanak megsertese Baan Laszlo sulyos hibaja: a Fidesz kerje szamon Baan Laszlon a valasztasi veszteseget! A Liget project ezer sebbol verzik es elverezteti a Fideszt ha nem allitjak meg a verzest.

 • Zsolt Domokos
  Zsolt Domokos Hónapja

  Sajtó-, és szólásszabadságról: érdekes, ez akkor sosem probléma, ha a konzervatív oldalt korlátozzák. Pl.Lokál stb.

  • játszós gizike
   játszós gizike Hónapja

   Ellehetetlenítik a szinte egyetlen hiteles napilapot.
   Ez felháborító!

  • szabolcs gyetvai
   szabolcs gyetvai Hónapja

   számuljuk össze, mennyi összerabolt média van a KESMA ban, te emberi korcsosulat.

 • Zsolt Domokos
  Zsolt Domokos Hónapja +3

  Szarvas Szilveszter megkérdezte, hogy Karácsony G.-nek mi jár. Egy normális Budapesten az járna, ami Hadházy egyik tábláján volt.

 • x x
  x x Hónapja +2

  A köztársaság nem államforma, hanem VÁLLALATI forma. Annak minden jogi következményével együtt. Miért is jó nekünk?

  • x x
   x x Hónapja

   @bb2tempo1 2004.11.12.!

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 Hónapja

   Incorporated.

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 Hónapja

  Haracsony nem csak januar ota kampanyol a fopolgarmesteri pozicioert, hanem egyfolytaban kampanyol a 22-es miniszterelnokiert is. A cel szentesiti az eszkozt; lasd zugloi polgarmesteri kotelezettsegei elmulasztasa. A fopolgarmesteri allast is csak ugrodeszkanak hasznalja.

 • Gyuláné Marton
  Gyuláné Marton Hónapja

  Férfiak is menstrualnak? Mit szeretnek benne annyira....

 • Etalon A. Haverom
  Etalon A. Haverom Hónapja +1

  A magyar nep egy gyermeki becsuletes nep volt . Akik megmaradtak annak azok elzsakmanyoltattak hozzatok is hasonlo bajgunarok altal . Egy ilyen nepnek nem cirkuszra van szuksege . Sajnos ti cirkuszt csinaltok a politikabol . A magyar nep huseges lenne ha eloallnanak torvenyes uraik. Megszunne ez a bal es jobb oldali bajgunar hegemonia .

 • Etalon A. Haverom
  Etalon A. Haverom Hónapja +1

  A munkanelkuli segelyre 8%os munkanelkulisegre szedik a penzt . Most ugye 4% a munkanelkuliseg . Remelem a bunko orban felreteszi ezt a penzt rosszabb idokre . Egyeduli gennyes politikus volt aki a munkanelkuli valsag idejen 6 honaprol visszavagta a segelyt 3 honapra . Okozva ezzel milliok tonkretetelet es hazajanak elhagyasat . Felreertes ne essek en a baloldalt is ugyan annak a munkas-paraszt munkas-parasztot tonkretevo kikupalodott szarmazastalan genyladaknak kozossegekent tartom.

  • Etalon A. Haverom
   Etalon A. Haverom Hónapja

   @szabolcs gyetvai ilyenkor kell pedig feltolteni a kasszat a kovetkezo valsag idejere . Mas orszagokban igy csinalhak . A valsag is kevesbe erezheto ha az embereknek meg ha csokkentett is de van fix bevetele .

  • szabolcs gyetvai
   szabolcs gyetvai Hónapja

   el fogja loppppni

 • Etalon A. Haverom
  Etalon A. Haverom Hónapja +2

  Magyar ernbernek szegyen politikabol elni. Kiralysag volt es lesz is a mi rendszerunk.

 • alfonz senki
  alfonz senki Hónapja +1

  Szilveszter! Mit keménykedsz itt, mikor a ceglédy-tárgyaláson összeszartad magad a spanoddal együtt?;-)... Ugye a boros meg a másik teliszart zokni beszariak, de te is? A spinének van négyetek közül egyedül töke...

 • Matyi Hüvely
  Matyi Hüvely Hónapja +4

  Rosszul vagyok ettől az ostoba majomtól. Nyomorult karigeci

 • Sándor Andráczy
  Sándor Andráczy Hónapja +7

  A gond, hogy én is sírok, ezen a platformon kinevetjük a primitíveket, de sajnos a valóság az, hogy az agymosás, az Orbán fóbia, és nem utolsó sorban a külföldi finanszírozás hatására mint egész Európában, így itthon is kezd elterjedni a ballib ostobaság, és jelöltjeik hatalomra kerülnek! :(

 • Sándor Andráczy
  Sándor Andráczy Hónapja +7

  Karácsony nem vezető, hanem egy tudatlan ripacs bábu!

  • Sándor Andráczy
   Sándor Andráczy Hónapja

   @szabolcs gyetvai Na ugye, megmondtam Hello!

  • szabolcs gyetvai
   szabolcs gyetvai Hónapja

   @Sándor Andráczy borkai segggébe kéne verni az ostobba fejed, fidessnyik, ne engem győzz meg, a felcsúti ge.it, hogy nem lopjon, dolgozzon már. bár amit elhordott, az soha többé nem lesz meg. nem beszélgetünk fidesstettűvel, minek

  • Sándor Andráczy
   Sándor Andráczy Hónapja

   @szabolcs gyetvai Oly mértékben primitív vagy, hogy minden igyekezetem ellenére sem tudtam kihozni belőled egy értelmes mondatot, ezért részemről lezárva a "beszélgetés"! Igyekeztem, de ebből az általad közvetített szellemi anyagból ennyi jött ki! :(

  • szabolcs gyetvai
   szabolcs gyetvai Hónapja

   @Sándor Andráczy az alapján. te szerencsétlen fidessnyik, kinek a seggit nyalja. remélem érthető.

  • Sándor Andráczy
   Sándor Andráczy Hónapja

   @szabolcs gyetvai A fogalmazásod alapján felmerül bennem, mi alapján ítéled meg a közszereplők alkalmasságát!? :( Ugyanis ezek a megnyilvánulások, hogy finoman fogalmazzak alapszintű "ismeretanyagra", sem utalnak. Valószínű, hogy nem vagy a tudós klub rendes tagja! ☺

 • Peter Ács
  Peter Ács Hónapja +2

  A közelgő 3 világháború mindent megold nyugi!

 • Ren Good
  Ren Good Hónapja +7

  Karácsony max "köztrágyaságot" hozhatna létre...vagy "népköztrágyaságot". Hadházy már el is kezdte a trágyaságot a parlamentben, az igazi köztrágyaság :)

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 Hónapja

   Vegbelszel Bernadett kakilni ronditani be is rontott a TV-be.

 • Istvan Tibor Toth

  azert ment a koncert ele hogy biztos legyen hogy legyen aki meghalgassa,de a legnagyobb baja a FIDESZnek hogy nem szamoltattak el ezeket a fergeket ez egy be nem tartott igeret s ezt a valasztok nem felejtik el

 • Ottó Jakab
  Ottó Jakab Hónapja

  Hát én végignéztem az ATV egyenes beszédet az valami szörnyű volt! Ismét megállapítottam hogy ez a Gujás Balázs egy HÜLYE! Nem is értem hogy lehet publicista.

 • Viktória Verebély

  A legutóbbi adásban fényévekkel frankóbb volt a felállás. Szarvas Szilveszter meghívottként csak vokalista, műsorvezetőként többet tolt az ügyön pozitív irányban. Kacsoh Dani és Farkas Örs értelmes, tartalmas hozzászólásai Pindrochot is kissé felrázták, tudott mást is mondani, mint "hátezelképesztődöbbenetes". A Szőke Ciklon teljesítménye szót sem érdemel... Megérett a buli egy jókora frissítésre!

 • traveling
  traveling Hónapja +8

  Ezek a vörös disznók nem lesznek jobbak sajnos , vagy odab@szunk nekik , vagy felzabálnak minket....

 • Pénztáros Lőrinc
  Pénztáros Lőrinc Hónapja +4

  A lejton elindultatok 22ben bukni fogtok! Kezdhettek félni ál 2/3!Boldog Karacsonyt!

 • Zsolt Kappel
  Zsolt Kappel Hónapja +1

  Wass Albert kapcsán, ha azt mondja Karácsony,h elnézést kér azoktól, akiket akaratlanul megbántott, az miért nem bocsánatkérés? És miért ne lehetne Karácsonynak az a véleménye,h náci. És 1 héttel később sem mondott ennek ellent. Szóval itt a műsorvezető és a 3 vendég vmi teljes szövegértési problémákkal küzd.

  • Zsolt Kappel
   Zsolt Kappel Hónapja

   @bb2tempo1 Ez megint érv, cáfolat, stb. De hagyjuk, ostoba trollokra nincs időm.

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 Hónapja

   Zsolt Kappel, "A lonak a f@szat!" Hadhazi leny eloadasaban.

  • Zsolt Kappel
   Zsolt Kappel Hónapja

   @bb2tempo1 Érveket, idézeteket, cáfolatot, ahogy azt egy értelmes gondolkodó lény előadná!

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 Hónapja

   Zsolt Kappel, Neked van szovegertesi problemad.

 • Zsolt Kappel
  Zsolt Kappel Hónapja +1

  Kik balhéztak a Parlamentben?

  • Molnár János
   Molnár János Hónapja

   @Zsolt Kappel
   Kappelka!
   Személy szerint a "táblás majom", viszont a háta mögött az ő szellemi társaival balhéztak.
   Na csak, hogy értsd a többes szám bővebb jelentését.
   Te kis izzadt kezű sunyi uszító.

  • Zsolt Kappel
   Zsolt Kappel Hónapja

   @Ren Good A műsorvezető használt többesszámot.

  • Ren Good
   Ren Good Hónapja

   Nem kik, hanem ki. Nem nehéz kitalálni.... A táblás majom balhézott. :D

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 Hónapja +3

  Haracsony burkoltan lenacizott mindenkit aki nem erte rajong. Parbeszed Magyarorszagert egyszer csak eltunt a nevebol, aztan a hetkoznapjaikbol is.

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 Hónapja +2

  Ugy tunik hogy ipari meretu valasztasi csalas tortent 2019 Oktober 13 - an. A hatosag dolga deklaralni NULL AND VOID. Ujra kell csinalni az egeszet. Kozben status quo in full force and effect.

 • laszlo pani
  laszlo pani Hónapja

  Ezt a szedett-vetett tàrsasàgot....

 • Agnese O'Dannemill

  Wow, ez meg micsoda??

 • csaba szepsy
  csaba szepsy Hónapja +1

  Nepirtas ez a vilag , s benne gonosz erök uralkodnak , amikor elrugtuk magunktol az Istent , es szetestek a csaladok , A penz lett a minden , van e meg visszaut ???

 • Osztaly Zart
  Osztaly Zart Hónapja +3

  Szabályok kellenek és kész.Az ellenzék ettől kikészül.Ezért firkál Feri bá is.

 • Osztaly Zart
  Osztaly Zart Hónapja +1

  Karácsony mit érdemel az a kérdés? Hát L.F.a S-be!

 • Osztaly Zart
  Osztaly Zart Hónapja +3

  Az ellenzék nem ünnepelheti az 56 os forradalmat mert akkor szembe mennének Timmermansznak és bandájának.A miniszter elnök meg még tobb Tekkesel legyen körülvéve. Különben ne pofázzuk ebbe bele.Komoly törvényekre van szükség rend érdekében ami mindenkire vonatkozzon kivétel nélkül.

 • gergely1989
  gergely1989 Hónapja

  új értelmet nyert a tevetalp

 • George Olah
  George Olah Hónapja +4

  Ez a Gergő ? Ha normális az én seggem kakukkos falióra !
  Ennyire futotta ? Na akkor mennyi ballib gyökér él a nagyfaluban ! Túl sok a panell proli !

 • Attila Kalmar
  Attila Kalmar Hónapja +1

  ❤AKI TUDNI AKARJA MI A VALÒSÀG OLVASSA EL AMIT IRTAM. ❤A Bal oldali politikusok bevándorlás politikája amivel nem legális uton bevándorlokat engednek országainkba az hazaárulásnak számit! Megjegyzem a Magyar Királyság idelyén a magyar nemzet vagyis másszóval a királyi hatalom kivégeztették,vagy kivégezték a HAZA ÁRULOKAT. Na de ebben a Fidesz sem kivétel mert Magyarországon minden politikai párt bele értve a Fideszt is a korrupciora épitik fel az országot. Azért mert a Magyar Királyságra egyik magyar politikai párt sem esküdik fel, azért nem mert létre hoztak egy Magyarország Céget amivel a New Yorki Tözsdén játszanak a Magyar nemzet életével a Vatikáni Jezsuita Maffia NEMZET IRTÓ DIKTATÚRA VILÁG RENDJÉT KÖVETVE, ez álltal a Magyar nemzetet leszolgásitva diktatúrával. Ezenkivül minden Magyar nemzetiségü embertöl elopják a családi örökségét amit a születési anyakönyvi kivonat bank kötvényével létre hoztak emberenként fejenként TÖBB EZER MILLIÓ FORINTOT LOPNAK EL MINDEN MAGYAR EMBERTÖL,de ez sem elég ám nekik meg a nagyszüleink vagy család tagjaink halotti bizonyitvány bank kötvényei értékét szinten elopják az összses magyar embertöl ami szinten halottanként TÖBB EZER MILLIÓ FORINT amihez minden magyar embernek joga van hogy vissza kapjon az ÁLLAMTÓL... MAGYARUL szabad rablásra KORRUPCIÓRA van felépitve MAGYARORSZÁG,és ebben a FIDESZ SEM KIVÉTEL. EZÉRT VAN AKKORA NAGY POLITIKAI HARC A HATALOMRA KERÜLÉSÉRT HOGY KI KAPJA MEG MELYIK PÁRT IRÁNYITSA AZ ÁLLAMPOLGÁROKTÓL ELOPOTT PÉNZT... Ezek a politikai hatalmak mind egytöl egyig össze fognak omlani talán még világ háborùhoz is fog vezetni,amit szintén a politikusok szerveznek meg hogy balance-ba hozzák az ugymond a nép álltal felhalmozott adòságot és ezért arra is képesek,hogy kiirtják saját nemzetüket és más nemzeteket is. Az állami tartozások KAMU HAZUGSÁG AZ EGÉSZ SENKI NEM TARTOZIK SENKINEK CSAK EZT HAZUDJÁK A NEMZETEKNEK,MERT AZ IGAZAT NEM MERIK MEGMONDANI MERT AKKOR A SAJÁT NEMZETÜK AZONNAL HAZA ÁRULÁSÉRT KIVÉGEZTETNÉK AZ ÖSSZES POLITIKUST AZ EGÉSZ VILÁGON,MOST MAJD MAGUKAT FOGJÁK A NEZMETEKKEL EGYÜTT KIVÉGEZNI A NE ADJA AZ ISTEN DE A HARMADIK VILÁG HÁBORÚVAL MÉG AKKOR IS HA NEM ÉLESEDIK BE A HÀBORÚ EUROPÀBAN. POLITIKUSOK POFÀRA FOGNAK ESNI MINDANNYIAN AZ EGÉSZ VILÀGON.❤ ENNYI.....🌞😂🌞😂🌞😂🌞

 • Gézáné Csabai
  Gézáné Csabai Hónapja +1

  Épp most kaptam egy üzenetet, hogy porhintés az egész, amit a Városligetben épülő Zeneházról állítanak a műsorban. Már kezdenek leszólni mindent, csak azért, mert Tarlós munkája nyomán jött/jön létre. Pedig remek épület!

 • georg kaplan
  georg kaplan Hónapja +6

  Ezeket a prolikat karácsony dobrev gyurcsány. ....komolyabban kéne venni. ......mert az elbutitott nép.....nem veszi észre hova megy ez. .....

 • Erzsébet Szokoly
  Erzsébet Szokoly Hónapja +3

  SOKAN ELÉGEDETLENEK VAGYUNK A KORMÁNY POLITIKÁJÁVAL , MERT MINDEN ORSZÁG A RENDSZER VÁLTÁSKOR EL TÁVOLÍTOTTA A GAZ KOMCSIKAT ,DE ITT MÉG NEM TÖRTÉNT SZÁMON KÉRÉS , ÉS A TÖRTÉNÉSEK NEKEM A MÚLTAT IDÉZIK!!! HÁROMSZOR 2/3 .D A KORMÁNYFŐ ÉS A KORMÁNY MIRE VÁRNAK????

  • szabolcs gyetvai
   szabolcs gyetvai Hónapja

   mint a 10 millió ember elégedett a felcsút g.ci strómanjaival és stadionjaival, hogy kedves édesanyád élvezze ki a kórházak színvonalát és vendégszertetetét. :D ostobáciusz

  • Iván Guth
   Iván Guth Hónapja +3

   Ez nem lesz soha. Ahhoz egy nagyon durva jobb oldal kellene. Attól meg fosnak már az emberek. Sodródunk a történelemben. Nekem már kevesebb van hátra mint előre. Csak abban reménykedem, h kihúzom még amíg nem lesz nagyon szar libsi világ. Nagyon úgy fest hogy eljön, mert a fiatalság nem tudja, h az milyen. Szépen hangzik, de pokoli lesz.

 • Erzsébet Szokoly
  Erzsébet Szokoly Hónapja +2

  A PRIMITÍV FÉRGEKET ,CSAK A BOSSZÚ , A RABLÁS ,ÉS A SÖTÉTSÉG TARTJA EGYBE! - A NYILAS FATTYAK OLYAN SZINTET LÉPTEK , AMIT MÁR NEM SZABAD FIGYELMEN KÍVÜL HAGYNI , MINDEN KÉPEN MEGFELELŐ TÖRVÉNNYEL KELL A PARLAMENTBŐL KITILTANI A PRIMITÍV BANDÁT!!!

 • György Dr Freppán
  György Dr Freppán Hónapja +23

  Az ellenzék nem szívesen beszél az 56-os forradalomról,hisz szellemi,ideológiai ősei,a pufajkások a szovjetekkel együtt támadtak hazánkra.Most nyugati bűnözőkre támaszkodva acsarkodnak.

  • Jordán Hernádi
   Jordán Hernádi Hónapja

   @MT az ellenzéki összeborulás nyert, tehát a főpolgármester/polgármesterek is csak ellenzékiek lehetnek, ugye nem gondolod, hogy attól a balfaszságtól ami Pesten történt már kormányra is kerülnek a szarosgyurkapárti hazaárulók?

  • Marcie Tomori
   Marcie Tomori Hónapja

   Jordán Hernádi az önkormányzatokban ahol az összefogás nyert, többségben van, ott ellenzékben van a Fidesz-KDNP. Számok törvénye.

  • Jordán Hernádi
   Jordán Hernádi Hónapja

   @MT most melyik fogalommal nem vagy tisztába?

  • Marcie Tomori
   Marcie Tomori Hónapja

   Jordán Hernádi a fővárosban (is) nem-

  • Jordán Hernádi
   Jordán Hernádi Hónapja

   Jelenleg a Fidesz-KDNP van kormányon, talán ezt még te sem vonod kétségbe, habár érzek némi áthallást a tekintetben, hogy a bolsevikok is magukat többségnek hazudták, noha csak agresszív kisebbségbe voltak. Amúgy a te érdeked is, még ha ezt képtelen is vagy belátni, hogy még jó sokáig a Fidesz maradjon kormányon, még akkor is ha a DK-s és nomentumos keménymag táborába tartozol, akik tényleg Magyarország csődjére játszanak! Tehát az ellenzéki megnevezés kormánypárti nézőpontból értelmezendő, ezért helyes! Az viszont igaz, hogy a kommunista internacionálé magyarországi helytartóik ha ellenzékben, ha hatalmon vannak akkor is hazaáruló kommunisták, tehát valóban nem az ellenzék/kormánypárti megnevezés a legkifejezőbb.