Keménymag (2019-11-12) - HÍR TV

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.nov.12.
 • Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: hirtv/
  ► a honlapunkon: hirtv.hu/

Megjegyzés • 521

 • Honey Moon
  Honey Moon 21 napja

  A pokolba - minek van kétharmados t0bbségünk, ha a kormány ‘uri emberként’ kezeli a hazaáruló libsi bandát! Nem igaz, hogy egy rózsaszin báb mondja meg, hogy a nemzet érdekeit- nemcsak Budapestét, benne Csepel érdekeit az Atlétikai Világverseny helyszinét nem épiti meg a főváros, mert szerintük nem kell. Nekik nem kell! Nekünk és az egész magyar nemzetnek kell! Büszkék akarunk lenni! Örvendezni akarunk!!! Ez a sokat szenvedett ország mindenek ellenére, létszámához mérten az olimpiákon szerzett érmeivel világelsőként minimum megérdemli, hogy az Atlétikai Világversenyt itt rendezzék meg, ha már a sok impotens, pipogya hazaáruló libsi az Olimpiát megfurta! Száradjon le a kezük, hogy megszavazták! Ha a kormány olyan gerinces lenne, mint amilyen nem (a sok hazaárulót, milliárdoscsalókat nem tünteni el a közéletből, hanem eltűri, hogy milliós fizetésekért a nemzet ellen dolgozzanak) akkor a kormány ÁTVÁLLALHATNÁ A FŐVÁROS HELYETT AZ ATLÉTIKAI CSARNOK ÉS A KAPCSOLÓDÓ LÉTESITMÉNYEK MEGÉPITÉSÉT, A CSEPEL SZIGET RENDEZÉSÉT- és ezeknek a költségét NEM UTALJA ÁT A FŐVÁROSNAK!!!!!!!
  Ugyanis, ha nem épiti meg KG és a Főváros a létesitményeket és n em telepiti a sok zöld fát, ligetet Csepelen- AKKOR a Főváros és KG(B) EL FOGJA KÖLTENI = elfogja lopni, csalni, sikkasztani szokás szerint ezt a kormánytól kapott összeget! Az egész ország adóforintjait!!
  Javaslom gyűjtsünk szavazatokat, aláírásokat, legyen népszavazás, amelyen csak magyar nemzetiségű.magyarul beszélő , a nemzethez tartozók szavazhassanak. És a KG(B) menjen a fenébe, nyalja a pridosok hátsóját!!!
  Hajrá magyarok!! Legalább mi álljunk ki az érdekeink mellett!!

 • Bea Farkas
  Bea Farkas 22 napja

  10:45 Jeszinek teljesen igaza van. Azok a csalódott Fideszesek, aki úgy állnak "bosszút", hogy nem mennek el szavazni, vagy azt mondják, hogy "Hát jó, akkor átszavazok az ellenzékre.", azokban az emberekben nagyot lehet csalódni. S ezek miatt az emberek miatt tartunk most ott, hogy pl. Budapestet (is) bekebelezik és felfalják a dinoszauruszok.

 • Sandor Szucs
  Sandor Szucs 22 napja

  Jól van, gyerekek! Látom a pólóján "munka van",ez az, így tovább, dolgozzatok!!!! Minden egyes primitív megszólalásotokkal csak a fideszt gyengítitek. Dolgozzatok csak!!!

 • Kertész Gábor
  Kertész Gábor 22 napja

  Ez a műsor menjen az atv-n.
  Vagy a bíróságokon.
  Így kevés.

 • Zsolt Kappel
  Zsolt Kappel 22 napja

  Már kb 15-20 adást láttam ebből a műsorból. Jól értem, hogy az a műsor lényege, hogy 3 hülye (és néha Jeszi is csatlakozik) azon vinnyog, elmélkedik, hogy ha bezzeg ezt vagy azt az Orbán, a fidesz, a télapó csinálja, akkor mi lenne a baloldali sajtóban?

 • Katona Karina
  Katona Karina 22 napja

  Sziasztok felháborító ami folyik......

 • Elhatárolódó Hód

  Szerintem a böszméné inkább hasonlít Lurch-re az Adams Familyből, mint Shrekre.

 • Közöd Semmi
  Közöd Semmi 23 napja

  huclip.com/video/EkByB0-iDQ4/videó.html hazaáruló az összes párt az összes Politikus és minden tv mert egy sem adta le mint adás pedig rengeteg terror videó van erről
  Pofázzatok mind megbánjátok ezt
  Hazaárulók

 • zuzupetaz1
  zuzupetaz1 23 napja

  Most olyasmit teszek, amit soha nem szoktam. Megvédem Fletót!
  Ennek az embernek fájdalmai vannak!!! Az kapaszkodik így akinek pl fáj a háta. Ha iszik, akkor iszik. Na és?Nem visel tisztséget pl nem Bp főpolgármestere. Szerintem nem ő az egyetlen Magyarországon....

 • Zsombor Toth
  Zsombor Toth 23 napja

  Pillanatnyi elmezavaromban, rákattintottam, az általatok reklámozott youtube-csatornára. Vajon miért vannak tiltva a kommentek? Lehet, hogy azért, mert itt nem lehet egyenként kiszűrni vagy letiltani a felhasználókat? A Fletó facebook oldalára beírtam egy enyhén kritikus hsz-t, 5 perc múlva már tiltottak is a nagy demokraták.

 • OZSVATH LASZLO
  OZSVATH LASZLO 23 napja

  Direkt nem nagy betuvel irtam a nevet ,!

 • OZSVATH LASZLO
  OZSVATH LASZLO 23 napja

  mszmp !!!Még mindig abban el a niedermüller vagy 10 evig volt uniós képviselõ direkt irtam kis betüvel! az összes nevet!!

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 22 napja

   Haracsony igerte hogy visszaadnak valamit … keretlenul

 • Vigitrix
  Vigitrix 23 napja +2

  A fideszre szavazók csalódottak, de ettől még a kormányra szavaztunk. Viszont sok jobbikos, aki még tavaly áprilisban a fideszre voksolt, idén októberben ők már valóban bosszúból a baloldalra szavaztak. A dk és a momentum pedig olyan szavazókat célzott meg, akiknek halvány lila gőzük sincs a politikáról. Őket mindig is a "magukénak" tekintették a nem szavazókat - és lám, igazuk lett. Ennek érdekében trükköztek is: átvedlettek "függetlenekké", beültek a kocsmába, elcsevegtek az emberekkel, vagy házakhoz mentek, segítettek a ház körüli munkában. Közben ettek-ittak, viccelődtek - és alaposan befeketítették a fideszt, a kormányt. Ígértek fűt-fát, hogy bezzeg, ha rájuk voksolnak, tejjel-mézzel folyó Kánaán lesz a poros faluból. Városokban a momentumosok pedig azokat a fiatalokat célozták meg, akiknek a fejét nem csak az erősen baloldali médiák tömkelege és a közösségi oldalak, hanem a mai - erősen a gender-elfogadás és propagálás felé sodródó - filmek, sorozatok zavarták meg. Ez szellemiség oly gyorsan terjed, mint a középkorban a fekete himlő vagy a pestis. Egy-egy mámoros-drogos buli után kipróbálják a "másságot", és ha szégyellik is, de a mai erős gender-agymosó propaganda miatt inkább átállnak az "elfogadó, szeretettel teljes, nem kirekesztő" oldalra. Ideje lenne a kdnp-nek is aktivizálni magát, nem csak a fidesznek!

 • Kata Okos
  Kata Okos 23 napja

  Kedves elvtársak sak sak sak! És benneteket tisztel valaki? Örvendetes, hogy nem tanultatok a jászberényi pofonból, így legalább könnyebb dolga lesz 2022-ben az ellenzéknek. El lesztek takarítva, nem akarunk kurdok lenni Magyarországon! Csak így tovább...

 • Jégvarázs Anna Hercegnő

  Megteheti a csalódott szavazó és lehetősége van megfogalmazni a véleményét a kormányhatalom felé ? Igen, ebből csak azt hagytad ki , hogy ők pont l.szarják, a csalódott szavazóitokat, semmit sem hallanak meg, önkényuralom van, és a demokrácia legfeljebb a ti agyatokban merül fel. Ezek az emberek ha ordítanak sem fogja a kedves fidesz komolyan venni, vagy meghallgatni őket. Csak ha már annyira szorul a hurok ...vagy kénytelenek rá.

 • Sándor Andráczy
  Sándor Andráczy 23 napja +1

  Ez a kép sértés az Ogrékkkal szemben!

 • Sándor Andráczy

  A gond az, hogy ezek a balos szavazók nem követik a folyamatokat, hanem hátradőlnek, mosolyogva nézik a bárgyú vigyorú Karácsonyt, abban a hitben, hogy ö bármire is hatással lehet! Annak ellenére, hogy a "programja" is elég primitív, kultiválják őt, nem beszélve arról, hogy mi történik a háttérben!

 • Bendegúz Novák
  Bendegúz Novák 23 napja

  Nem tudom de nálam a sapka, kéztetoválás, piercing Szentháromság durván beteszi a kaput. Már bocs...

 • Bendegúz Novák
  Bendegúz Novák 23 napja

  Szentesi Zöld és Megadja Gábor, bármilyen hülye neve is van, jobban tetszett, meg az fiatal 888as szőke gyerek. Félreértés ne essék nem a Gulyás Marci vagyok.

 • Peter Ivanyi
  Peter Ivanyi 23 napja +1

  iszonyú primitív. szégyen

 • Zoltán Horváth
  Zoltán Horváth 23 napja +1

  A hülyegyereknek a sapkában:
  A Keménymagban szerepelsz és fázol a Novemberi 18 fokban???
  Na ez a kemény!!!

 • Van Masik
  Van Masik 23 napja +2

  Melyik Kurd zászlót???
  Hát az El-Kurd zászlót.

 • László Huszka
  László Huszka 24 napja +2

  A három leggyöngébb arc a Fidesztől nincs hatásos mondani valójuk azt hiszik hogy viccesek. Ez együttesre nem lehet rá mondani hogy kemény mag inkább azt hogy fére sikerültek nagyon le törtek mintha temetésen lennének.

 • Levente Szecsi
  Levente Szecsi 24 napja

  ti lehettek jobboldaliak, de csak izraelben! amúgy ti a magyaroknak ellenség vagytok, akár bal, akár jobb!

 • Jordán Hernádi
  Jordán Hernádi 24 napja +4

  Niemandmüller büszke a börtöntöltelék Czeglédyre, ennek egy magyarázata lehet, ő maga is bűnöző.

 • Márta Darányi
  Márta Darányi 24 napja +7

  Ha DK gyalázkodó leveleket osztogat az Európai Parlamentben a magyar jelöltek ellen, akkor miért nincs olyan levél, ami részletesen leírja, hogy ki is Dobrev Klára, kérdem én?

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 21 napja

   A jobboldaliak gondolom tudhatják, az ellenoldaliakat meg nem tántorítaná el, mert mások a szempontjaik:( Amúgy az igazság és a kiegyenlítés okán megérné a felvilágosítás...

 • Márta Darányi
  Márta Darányi 24 napja +3

  Amit Dezse mond, hogy a jobboldal sehol nincs, ahol Gyurcsány és társai, youtuber, insta, fb, forumok, stb... így nem lesz 2022-ben sem kétharmad, de a többség is rezeg.

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 21 napja

   Ott a pont. Ezen nagyon sürgősen változtatni kell.

 • II. Ványadt Bácsi
  II. Ványadt Bácsi 24 napja +3

  A "momentum"(pillanat)=1919-es forradalmárokkal.

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 22 napja +1

   Momentum = lendulet, impulzus

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 22 napja +1

   Sigmund Freud, who knew the two politicians personally, wrote about the assassination of Istvan Tisza and the appointment of Mihaly Karolyi as new prime minister of Hungary: "it seems doubtful to me whether it is a sign of political shrewdness to beat to death the smartest of the many counts [Count Istvan Tisza] and to make the stupidest one [Count Mihaly Karolyi] president."

 • Matyi Hüvely
  Matyi Hüvely 24 napja +2

  K1G = karigeci1geci

 • Ligeti Zoltán
  Ligeti Zoltán 24 napja +1

  Valahogy nem jó ez a felállás. Van aki félmondat, van aki értelmesen összefüggéseiben elmondja jól, van aki röhögcsél. A műsorvezető jó, de mint írtam a csapat nem működik jól. Sok szóvicc ismétlődik..már idegesítően (pld. "ja nem"). Valamit változtatni kell, mert így csökkenni fog az amúgy sem túl nagy nézettsége. Egyébkét külün-külön mindenki értékes egyéniség, a Főhős, Apáti műsora pld. kimagasló a HÍR TV műsorai közül.

  • Zoltán Horváth
   Zoltán Horváth 23 napja

   "külün-külön mindenki értékes egyéniség", na ne már??!!!Nem vagy te egy kicsit igénytelen??

  • shadecory
   shadecory 24 napja +1

   Amatőr senkik. Ha a piacon kellene megélniük ezzel a teljesítménnyel, már rég őket vegzálnák a rendőrök az aluljárókban. Tehetségtelen, primitív senkik.

 • Szabi Csapi
  Szabi Csapi 24 napja +3

  Jeszy zseniális!!!

 • Ki-van-ott;
  Ki-van-ott; 24 napja +2

  "www.nationalregions.eu" vagy Google Chrome "www.nemzetiregiok.eu" TÁMOGATOM gomb megnyomása elolvasása után. Melyik Magyar nem írná alá? 31 606-an vállaltuk már!
  "05:34" igen tisztelt Pokorni Zoltán jogos a kérdés!!! .... bizony ez lett a mai bolsevik demokrácia (bár eddig 10%-ról tették ezt!!!!) liberálissá válása okán. Logikus, nem?
  lulz
  ..... hogy levegőt se kapnának 100%-ra, liberálisan... az (LOL) illegalitásból előbújó Gy. Német, Lumpert, Draskovic meg számtalan fajtársuk......!

  Dokumentáljunk mindent, minősége nem számít, csak mindenről (ezek is félnek a nyílvánoságtól!). De érdekesség...
  Mert eredményeink mutassuk be, de 2023-ban is!
  Nyíregyháza egyből megértett és néhány kisebb település, dicséret nekik s minden nap vetítsük is le.
  Ezek úgyis beégnek, már kezdettől, de
  MEGINT nekünk kell majd mindent helyrehozni, rögzítsük a felelőséget, ne röhögjenek 4 év múlva, mint ma a demszki, az 50 000 000 000 HUF-ból egy kanyit se fizetve!!!

 • Attila Palmai
  Attila Palmai 24 napja +5

  Ká-Olgával kapcsoltaban nem is lehetett mást várni, mint hogy Fletó betossza őt valami fizetős rentába.

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 21 napja +1

   @bb2tempo1 :))) Igen.

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 22 napja +2

   A szemforgato egyetlen egyenes utja a szemkilovetohoz

 • HunRenton
  HunRenton 24 napja

  A műsor felét az Apáti beszéli végig. Már kezd unalmas lenni...

 • Kertész Kristóf
  Kertész Kristóf 24 napja +1

  Puhamag

 • János Tiszai
  János Tiszai 24 napja +7

  Fiúkák! A "balszárnyon" egy hatalomátvétel azonnal PROLETÁRDIKTATÚRÁBA megy át, a törni, zúzni, megsemmisíteni marxi tétele tükröződik. Tegnap néztem egy marxi életrajzi filmet, amiből kiderült a Karcsi gyerek mikor a tőkét írta, az évtizedek óta kínzó bőrbetegsége miatt már súlyos elmezavarral küzdött! Elsőként fejtegette, hogy egyes embercsoportokat meg kell semmisíteni, a gépesítés, a technikai fejlődés nem igényel ennyi munkást, főleg nem az általa alacsonyabb rendű emberfajokat. A bolsevik Sztálin és a fasiszta Hitler csak tovább finomította ezen marxi tételeket. A ma bolsevikjei semmivel sem különbek, aki ellenem van az az ellenségem, akit meg kell semmisíteni! Lásd a fideszes szavazókat IFA platón kell a komposztálóba szállítani, hogy trágya készüljön belőlük! Mi ez, ha nem a marxi FASIZMUS_BOLSEVIZMUS! A demokrácia fogalma ismeretlen ezen az oldalon! SS Führer Fletkó mester érti a dolgát!

 • István Takács
  István Takács 24 napja +10

  Az Isten barma Niedermüller: "újra alakul az MSZMP" ......🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤣🤣

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 22 napja

   Haracsony kampanya beigerte a visszafejlodest

  • M Margareth
   M Margareth 24 napja +2

   @István Takács 😉🇭🇺🌹🌼🍀

  • István Takács
   István Takács 24 napja +3

   @M Margareth Csodás végszó!

  • M Margareth
   M Margareth 24 napja +3

   @Attila Nagy Leírhatod 600-szor, hogy te minek tartod magad, ettől az én szememben az alapján ahogy embertársainkról vélekedsz, hááát...... Tiporj sárba nyugodtan, megteheted:). Azt azért megjegyezném ha megengeded, hogy az én családi és baráti környezetemben "csak" nagyszerű emberek vannak. Végzettségtől függetlenül megbecsüljük egymás munkáját. Neked is ezt ajánlom jó szívvel, de azt azért hozzá teszem, ha az én fiam lennél....., no ebbe ne is menjünk bele, mert nekem nagyszerű fiaim vannak. Szerények, udvariasak, pedig diplomások, több nyelvet beszélnek. Ha így mernének nyilatkozni, levágnám a nyelvüket. De Ők nem teszik, mert nagyszerű emberek. Ja, és konzervatív értékrendet vallók:)). Én is elmentettem a te hozzászólásaidat, mert még életemben nem találkoztam ehhez hasonlóval. Kutyuskám:).

  • Attila Nagy
   Attila Nagy 24 napja

   @István TakácsÍme, marha:
   hvg.hu/kkv/20180717_Ritka_konnyu_magyar_diplomaval_munkat_talalni

 • KR*Stoforo
  KR*Stoforo 24 napja +10

  Czeglédy azért nyert nagyon sok médiapert, mert egy hibásan megfogalmazott cikk miatt képes 12 pert is indítani. Inkább az az érdekes, hogy a "független" bíróság miért is asszisztál hozzá.

 • Imre Ferencuy
  Imre Ferencuy 24 napja +12

  a dk és az mszp egy szindikátus módon működő bűnszervezet

 • Zsolt Mikola
  Zsolt Mikola 24 napja +7

  Ha ez a demokrácia hogy a magyarok ellenségei indulhatnak a valasztason es hatalomra is kerūlhetnek akkor nem kell a demokrácia.Tudjuk hogy gyūlõlik a magyarokat tudjuk hogy tõnkretenék a gazdaságot,a családokat beengednék a harmadik világot.Mégis indulhatnak a választason.

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 21 napja

   @Attila Palmai Ott a pont, egyetértek!

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 24 napja +4

   Minden önsorsrondítónak azt, amit megérdemel. Sajnos, a bajok ott tetőznek, ahol a tisztességesek önhibájukon kívül kisebbségbe kerülnek a tisztességtelenek, a naivak, az árulók és a buták koalíciójával szemben, mert mindenki mexopja ezek beszivárgását a hatalomba .

 • Kádár Dóra
  Kádár Dóra 24 napja

  És akkor mi van ha a másik brigád kerül hatalomra? Pár embernek rosszabb lesz, néhánynak jobb, a lakosság nagy részének, meg tök mindegy. Nehogy már azt mondjátok, hogy magával szúr ki az aki nem megy el szavazni. Baromság.
  Nekem nem kell állami pénz, soha sem kellett. Még annak is van jó oldala, h rohadt az egészségügy. Arra ösztönöz, h egészségesen éljek, vagy hogy készüljek fel arra ha rákos leszek, akkor mihez kezdjek magammal. Persze legyen minden tök jó, de a kórházak szempontjából is tök mindegy, hogy kire szavazok.

  • Zita Zolnai
   Zita Zolnai 23 napja

   @Kádár Dóra -- Akkor jó . : )

  • Kádár Dóra
   Kádár Dóra 23 napja

   @Zita Zolnai Eddig csak egyszer voltam szavazni, és kb ezt csináltam amit írtál, csak nem csukott szemmel. Én csak a gyengékre szavazok, ha oda kerülök.

  • Zita Zolnai
   Zita Zolnai 23 napja

   Ha így gondolod , akkor is menj el szavazni ! Válaszd azt a módszert , hogy behunyt szemmel ráböksz a szavazólapra , és ha csak nem egy teljesen útált párt az a számodra , akkor oda TEDD AZ X - ET . Ezzel lehetőséget adsz a szokszínűségnek . Tehát , hogy több párt - nézet - ember véleménye jejenjen meg a döntéshozásban. A kollektív bölcsesség ér valamit. Én nagyon bírom Puzsért , meg Gulyás Marcit , de néha ők is mondanak olyat , ami szerintem hülyeség . Bye - Bye !

 • Emese Szőke
  Emese Szőke 24 napja +2

  Talán nem az lenne a legfontosabb lépés a Fidesz részéről, hogy Pokorni leszedeti felmenőit a Turul szoborról... Mindig csak ez a meghunyászkodás, miközben látjuk mi megy a másik oldalon!!!

  • nemaz az
   nemaz az 24 napja

   @Emese Szőke Írhatsz te bármit, miért is ne írhatnál. Arra értettem, hogy annak idején, amikor elindították a petíciót minden jobboldali felület tele volt vele ; néha mostanában is előszedik még; mégis alig gyűlnek az aláírások. Ez is megmutatja mennyivel halkabb a hangja a jobbos médiának. / Nem tudtam, hogy nem hallottál róla, innen a félreértés./
   Itt lehet aláírni: utcanevek.magyarpatriotak.hu/
   Persze, hogy a balos propagandagyár célirányosan azt a témát fújja, ugyanúgy mint annak idején, amikor Pokornit véget nem érően bombázták az apja miatt . Ami gyurcsányiné dobrev apró klárikánál bocsánatos bűn sőt egyenesen erény, mely az Eu parlamentig repíthette, az Pokorninál keresztre feszítés. Erről nem olvashattál ezerszám cikkeket a balfékeknél. Így manipulálják a konzum tömegembert több, mint száz éve.
   Pontosan látom micsoda sötét, aljas alakok vannak itt, akik kizárólag arra használják ezeket a fórumokat, amire az egész beteg internetet kitalálták, a befolyásolásra, a nyilvános ügynökhálózat működtetésére. Ezért nem használom a nevemet, de nem félelemből csak tudom ezek mi mindenre képesek.
   Hitelesség? Manapság lehet furcsa, de én még úgy nőttem fel azt tanították és így is élek, hogy amit kimondasz, az legyen úgy....az adott szó kötelez....a hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát szóval ilyen " ósdi" örök értékek nyomán.

  • Emese Szőke
   Emese Szőke 24 napja

   @nemaz az Arra utaltam, hogy míg a Pokornis ügyet felfújják, ezt harsogja minden balos sajtóorgánum, addig a Szabó Ervin és társai ügyében jóval halkabb a média. Az a média is, aki ezt ugyan úgy harsoghatná, mint ahogy a másik oldal teszi. Miért ne írhatnék ilyet??? Ez a jó, hogy itt véleményt nyilváníthatunk, reagálhatunk. Nem bántjuk a másikat, megpróbáljuk megérteni a másik mondanivalóját, konstruktív vitát folytatunk!!! Sok petíciót aláírtam már, ezt történetesen még nem, de ha elküldöd a linket, szívesen megteszem. Egyébként a két hozzászólóból egyikőtök se vállalja a saját nevét, arcát. Picit hitelesebbek lennétek, ha legalább ezt megtennétek!

  • nemaz az
   nemaz az 24 napja

   @Emese Szőke Miért írsz ilyet? Van, akiket zavar és teszek is valamit. Te aláírtad már a petíciót, amit a kommunista utca és intézmény nevek eltörlésére indítottak lassan már egy évvel ezelőtt ?

  • Emese Szőke
   Emese Szőke 24 napja

   @Boogey Man Értem én, hogy nem volt köze hozzá, de nem is erről szólt a mondanivalóm!!! Érdekes, a Szabó Ervin könyvtár neve senkit nem zavar. Hopp, csak nem egy kis kettős mérce?!

  • Boogey Man
   Boogey Man 24 napja +1

   Leszedeti.
   "Pokorninak nem volt köze ahhoz, hogy a nagyapja rákerült a listára: a turulszobor felállításáról még elődje, Mitnyan György határozott, a névsort pedig Szatucsek Tibor helytörténész állította össze."

 • Real Mann
  Real Mann 24 napja

  A Jeszenszky szerintem be volt szívva ezen előadás alatt :) Csak némi szemcseppet használt :) Olyan bágyatag néha a tekintete :)

  • Real Mann
   Real Mann 23 napja

   @Attila Palmai Engem nem fűznek gyengéd érzelmek a számomra szimpatikusabb vezetőkhöz. Sem a megmondó emberekhez.
   Ha szeretnéd orálisan kielégíteni valamelyiket , ne tartsd vissza magad!

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 24 napja

   Ezt tudtad csak kinyögni, miközben a Fletó fotóit bámultad?

 • sam kup
  sam kup 24 napja +1

  Legények ez a Hitleres duma csak a csonka országban érdekes, Erdélyben már rég tudják merre van az előre. A kormánypárt 50% zsidó az ellenzék 90%, Romániában meg bárki lehetsz csak magyar ne légy mert azt hivatalból és önszorgalomból is rühellik a román és magukat románoknak mondó emberek is, biblikus értelemben. Az a baj fiuk minden műsorban kivétel nélkül kormánypárti média vagy ellenzéki (az ellenzéki ami most kizárólag objektív, szerintük) az antiszemitizmustól az új nácizmustól meg mindentől félti az Európai zsidó közösségeket és mindenféle címszó alatt a kormányok támogatásokat nyújtanak nekik oldalaktól függetlenül és aránymentesen. Ugyanakkor a kárpát medencei őshonos magyar kisebbségek aránytalanul gyengén vannak képviselve médiában és kormányzati szinten is (természetesen az a kicsi is több a semminél és ezúton is köszönöm).
  Ugyanakkor az anyaország hogy a kénköves atya úr ....... nem tudják kiszűrni a nemzetárulókat a soraikból? Hogy a fenébe nem lehet megérteni a XXI században azt, hogy aki nem az ország szépülését, jobbulását, gyarapodását a magyar nemzet boldogulását támogatja legyen az bármilyen nemzetiségű azt nem szabad döntéshozó helyzetbe hozni semmilyen szinten. Mikor tanulja meg a magyarság, hogy csak a sajátjaira számíthat, a mástól kapott segítségnek mindig nagy ára volt, van és lesz.

 • Vári Tüske
  Vári Tüske 24 napja +4

  Én értem, hogy O1G, + Pénztároslőrinc, + Habonyművek, + magasló, de tényleg ilyen rövid a memória?! IMF, cukorgyárak, cementgyárak, autópályák, energia szektor, merjünkkicsiklenni, 23milliórománmunkavállaló, 2006? Kiárulták az egész országot! Tényleg nem hajlandó senki emlékezni?? Azok a balos milliárdosok, akik a II.VH, illetve a "rendszerváltás" után szereztek vagyont (pl.:TSZ-ek 1 Ft-ért történő megvétele), szép csendben éldegélnek, mert valahogy egyik oldali sajtó sem mer írni róluk.
  Ha nem tetszik a fidesz (mert tényleg nem volt elszámoltatás, devizahitelmentés,), akkor sem kéne a bizonyított gazemberekhez visszatérni! Meg az unokáikhoz sem (momentum), akármennyire pengék a közösségi média használatában!

  • Vári Tüske
   Vári Tüske 24 napja

   @Boogey Man Hogy az ellenzék 2/3-nál mit szavaz meg és mit nem; teszek rá! Törvényalkotással, Ig.Min.-ben bizonyos ügyek kiemelésével és a meghozott politikai döntések következetes betartatásával el lehetne kerülni, hogy egyes akták feltapadjanak a fiókok plafonjára évekig , komcsi bírók packázzanak fontos ügyekben! Faszbukkot kötelezni a kettős mérce elhagyására.

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 24 napja +3

   @Boogey Man A rejtőzködő baloldali milliárdosokról el kéne indítani egy oknyomozó sorozatot.

  • Boogey Man
   Boogey Man 24 napja +2

   De volt, csak a kormány nem igazságszolgáltatás. A feljelentéseket minden esetben megtettek. Devizakárosultak megsegítésére is csak a Fidesz kormány hozott intézkedéseket (ezeket az ellenzék nem szavazta meg), ugyanakkor ha nem lett volna a gyurcsány vezette mszp-szdsz kormány, most nem beszélnénk devizakárosultakról. A többivel max. egyetértek. A baloldali milliárdosok rejtőzködnek a nyilvánosság elől.

 • Péter Nemes
  Péter Nemes 24 napja +14

  Az Erdogan ellen tüntetők 80%-a azt sem tudja, hogy valójában ki ellen, és miért tüntet.
  Ha azt mondják nekik "kurd", akkor máris a Borkai videó jut eszükbe!

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 21 napja +1

   :)))))))) nevettem, köszi:)

  • Péter Piece
   Péter Piece 22 napja +1

   @Attila Palmai Megbeszéltük. 👍

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 22 napja

   @Péter Piece Az jó duma volt. Rendes faszi vagy, nem lesz több anyázás, itt a jobbom.

  • Péter Piece
   Péter Piece 22 napja +1

   @Attila Palmai Igen, velem.

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 22 napja

   @Péter Piece ".... veled! Ámen!"
   (Sorvad a memóriám. Veled diskuráltunk nemrég Kálomistáról?)

 • Fregatt Kapitány
  Fregatt Kapitány 24 napja +55

  Nem azon kellene röhögcsélni, mennyire lecsúszott alkoholista alkesz kinézete van a Gyurcsánynak, hanem azon gondolkodni, arról beszélni, hogyan válhatott "menővé" sok fiatal szemében ez a hazaáruló, szemkilövető, az országot a gazdasági csőd szélére vivő hazug, jellemtelen alak!

  • Péter Nemes
   Péter Nemes 19 napja

   Igen, valóban elgondolkodtató. Egyben szomorú is.

  • KinkyTail Mapogo
   KinkyTail Mapogo 20 napja

   Fregatt Kapitány nem menő ő, csak röhögünk rajta. Csajom szerint meg feribácsi legalább jól táncol.

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 21 napja +1

   @bb2tempo1 Épp nem láttam ezt az adást. Most elképedtem:(((((((( Köszi, hogy betűzted ide:)

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 21 napja

   @Vigitrix Nagyon jó meglátás, egyetértek Gyurcifercsi jellemzésével:)

 • Gábor Ákos Egry
  Gábor Ákos Egry 24 napja +6

  Dezse bemondása telitalálat a közösségi médiával kapcsolatban. A mi politikusainknak is használnia kéne a fiatalság elérésében. Ezt tette Trump is.

 • Fregatt Kapitány
  Fregatt Kapitány 24 napja +9

  A fideszes politikusoknak ki kellene lépni a jobboldali média buborékból, és elkezdeni rendszeresen bejárni az RTL-be, meg az ATV-be a reggeli műsorokba, és ellenséges környezetben megvédeni a kormány politikáját. Nem itt kell elmagyarázni kik a Momentumosok, meg sopánkodni, hogy nem tudnak napirenden tartani semmilyen a jobboldal számára kedvező témát - Czeglédi, Gajda, Lachner, vagy besulykolni a fiatal ellenzéki szavazóknak, mit tettek a Gyurcsányék, vagy miért nem mutatja be az ellenzéki média ezt - meg - azt, hanem bele kellene állni a vitákba. Ha boxolni akarsz, fel kell venni a kesztyűt, és bele kell nézni a pofonokba, nem a védett hazai sarokból, az edző mellől anyázni! Régen a Viktor még tudta ezt, és megbecsülte a média szereplés jelentőségét, ezért anno még a Hajdu Péter valóságshowjába is bement, csak hogy elérje a proli réteget, az alja népet,és Ő beszélhessen hozzájuk magáról, ahelyett hogy hagyja, folyton csak mások beszéljenek Róla!

  • Péter Piece
   Péter Piece 23 napja +1

   @Fregatt Kapitány Itt most azt látod, ha még rá tudsz nézni tisztán, hogy a tömeg mindkét oldalon éberkómában van és csak minden 4. évben van rájuk szükség, akkor viszont nagyon. Ha pl. - ul a Borkai ügyet 1 hónappal, vagy 3 héttel korábban sütik el és a Karácsony hangfelvételt pedig 1 héttel később, akkor Tarlós nyert volna kB 8-10%-al. Ugyanis a story kifuttatásának az időzítése volt a sikerpontja a történéseknek.

  • Fregatt Kapitány
   Fregatt Kapitány 23 napja

   @Péter Piece Erre a pszichohistória első alaptörvényével tudok válaszolni, ami kimondja, hogy minnél nagyobb egy tömeg, annál biztosabban előre kiszámíthatóak a spontán reakciói. Seldon legyen veled, és a Galaktikus Szellem ragyogja be a napodat!

  • Péter Piece
   Péter Piece 23 napja

   @Fregatt Kapitány Igen, de most nem lehet már 2002-re, meg 98'-ra, vagy 2006-ra visszamutogatni, azokhoz a panelekhez nem kellett multimédiás támaszték. Most viszont ütsz 2 entert a telódon és minden vád bizonyítva, annyit tudnál tenni, hogy leféknyúzozod, ha viszont azt nem kellő méretű online térben teszed, akkor nem tudtad neutralizálni. Ezt történt most Borkainál és még mindig felfutásban van a story, lásd:lemondása Győrről, Jászberényi cucc, és még majd most jön Rogán a Borkai Blogger már rendszerezi a média anyagát. Atomra ütni fog, nagyon meglesz fingatva a szláv bibsi.

  • Fregatt Kapitány
   Fregatt Kapitány 24 napja +1

   @Péter Piece Szevasz! Ha ezt teszik, amit most, vagyis hogy altatják a szavazóikat, meg áltatják magukat, hogy majd ezek úgyis szétesnek a marakodásban, és nem következik be alapvető irányváltás, hanem mindent nagyjából úgy akarnak majd folytatni, mint eddig, csak jobban, akkor igen, igazad van, akkor így lesz, ahogyan leírtad! Nos, Én csak a konzervatív jobboldali nézeteim következményeként vagyok Fidesz szavazó, hiába mantrázza akár a Bródi is a "mennek a kolomp után .." című baromságot, ezért gondolkodás nélkül beáldozok bárkit, végső soron még az Orbánt is, csak ne Dobrev Klárának hívják a következő miniszterelnököt. - Mondjuk abból megint 2006-os összecsapások lennének, csak súlyosabbak, és brutalitás, és én is kint lennék ..

 • kovacs adam
  kovacs adam 24 napja +2

  Ezek be vannak baszva ?!
  Ebben a tv-ben nem lehet ilyen lazának lenni, mert az túlságosan emberies.
  Sajnálom, hogy a vereségtől tartva konstruktív változásokat visznek végbe , de csak a látszólagos dolgokban. Ami miatt eddig veszítettek, azaz elvek miatt, abban semilyen változás nem tapasztalható.
  Én mint FIDESZES sajnálom, hogy 0 progresszió megy végbe a jobboldalon.
  UI: Tényleg azt hiszitek, hogy a Gyurcsánynéből csináltok ógrét az nektek fog szavazókat hozni !?

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 23 napja

   @Zita Zolnai Nem kellett volna buzisarut húznod. A parlamenti szabályzatban remélem lesz éles lőparancs, vagy alabárddal kétfelé hasítás. Enyhébb büntiként hátirhából szíjat hasítás. Vagy legalább az Armahauser-félék, a Jákob-félék nyilvános megkorbácsolása, egy támoszlophoz kötözve.

  • Zita Zolnai
   Zita Zolnai 23 napja

   @Attila Palmai -- Mondjuk Alföldi meg Stohl nem igazán napi politikus . Az Alföldi cipőmben ütött el egy autó . Úgyhogy azt hagyjuk is. Most szabályokat hoznak a parlamenti " demonstrációkra " . Mondjuk az nem is baj , ha tiltva lesz , mert eléggé égő ....

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 24 napja

   @Zita Zolnai Nem vitaműsorokat kell hallgatni, bár azok sem ártanak, hanem a politikusok kijelentéseit, parlamenti interpellációit. Ott nyilvánvalóvá válik, ki a bohóc, és ki nem az. És az újságokban (a neten) megjelentetett interjúkat. Rengeteg ilyen van, és zömük nem alákérdezős, vagy előre leadott kérdésekkel tarkított. Azokat érdemes tanulmányozni, és nem az Alföldit meg a Stohlt.

  • Zita Zolnai
   Zita Zolnai 24 napja

   @Attila Palmai -- Rémeket látsz . Lebecsülitek -- sokan -- a fiatal képzett generáció tudását. Én 2 évtizedig hallgattam komoly műsorokat . Nem ilyen ECHO , és mostani Hir TV - s élcelődő -- hatalmi pozícióból lekezelő -- a másik oldalt kigúnyoló " show " műsorokat . Ne felejtsd el , hogy mindig az ellenzék van rákényszerítve a gondolkodásra . Ők nem kényelmesedhetnek el. Különben meg ha " rossz fát tesznek a tűzre " , akkor majd leváltjuk őket . Emiatt ne izgasd fel magad ! Tényleg . Olga nagyon megnyugtató . Még a gyors darabok is.

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 24 napja +1

   @Zita Zolnai Nyomorentumos elvakultságodban te is hülyeségeket beszélsz. Mért tolod a hazaárulók szekerét? Olyanná akarsz válni, mint azok a botmixeresek? Nem veszed észre, hogy ezek mennyire üresfejű, demagóg emberek, csak eszközök más kezében a romboláshoz. Hogy Orbánnak ne lennének elvei, meg hogy túl fiatal volt... bla-bla-bla..? 30 év politikai pályafutás van mögötte, nem akármilyen politikai és gazdasági eredményekkel megspékelve. Mondd, te is ennyire csukott szemmel bóklászol a vakvilágban, hogy semmit sem észlelsz reálisan a politikából? Önámítod csak magadat.
   Belegondoltál-e abba, hogy mi lenne, ha mégis a nyomorentum meg a dékátrány jutna hatalomra, és elküldenék a fideszt a süllyesztőbe. Melyik program maradna fenn, fennmaradna-e a családtámogatás, az ambuláns orvosi vagy a kórházi alapkezelés térítésmentessége, a rezsiköltségek visszaszorítása? Milyen új döntéseket hoznának majd? Az első intézkedés az lenne, hogy felemelnék az állami top-adminisztráció, a bírók, ügyészek, főorvosok, kórházigazgatók fizetését, amelynek kompenzációjára újból IMF-hitelt vennének fel. Majd privatizálnák a kórházi ellátás egészét, és liberalizálnák a betegbiztosítást.
   Az iskolákban kötelezően bevezetnék az angolszász típusú genderőrület téziseit. A ceun már kiképezték erre az ugrásra kész oktatókat. Nemsokára az unokáid fognak iskolába járni. Ez kell? Minden napra egy kis prájd?
   Menj csak vissza fejben a Gyurcsány-Bajnai korszakba, vagy a korábban érvényes, Bokros és Medgyessy alatti gazdasági avanturista érába. Ez kéne nektek?

 • NNzsu
  NNzsu 24 napja +2

  Mikor fogják abbahagyni az oktatás politikában a KDNP ámokfutását? A legújjabb, hogy kötelező 6 évesen iskolába menni! Ez eddig szabad döntés volt, Egy évig az oviban maradhatott még a csemete, ha a szülő úgy tartotta helyesnek. 2022-re már lesznek tömegével olyan családok, akik túl korán kellett iskolába vigyék a gyerekeket. ERRŐL CIKKEZIK A "FÜGGETLEN" média! Mi ez, valami szándékos önsorsrontás a kormányzat részéről? Miért nem beszél erről a jobb oldali sajtó?

  • NNzsu
   NNzsu 24 napja +1

   @shadecory a " FIDESZ SZAVAZÓK" nem gondolják azt, hogy ez szakító próba lenne, hanem azt, hogy a hibákat fel kellene végre ismerni, de az oktatáspolitika terén ezt nem látom, és sajnos, lehet, hogy ez fogja elvinni a katasztófa posztkomcsi ellenzék felé a választást. Akkor aztán min. 4 évre amortizálva lesz az ország...

  • shadecory
   shadecory 24 napja

   Mert ciki nekik. tudják jól, hogy miről beszélhetnek és miről nem. Kézivezérelt szar az egész. Szépen lassan rájönnek a fideszes szavazók is ahogy látom.

 • Tim Morak
  Tim Morak 24 napja +11

  Ez a Jakab egy aljadék

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 21 napja

   @Attila Palmai :))))))))))

  • Tim Morak
   Tim Morak 24 napja +3

   @Attila Palmai ha van szó, ami erre az alakra illik az a jellemtelen és az aljas

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 24 napja +2

   Mindig úgy hadovál ez az aljadék, mintha megártott volna neki a túladagolt jak-abszint.

 • JoseLuisDeka
  JoseLuisDeka 24 napja +12

  Szevasztok ! Még egy kis Karácsony.... :-) Gondoltam , létesítek egy lapot K1G címmel a fércbukon. Erre visszaírták , hogy személyiségi jog , alapelvek és a többi , nem engedélyezik . Értitek ? Nagy betű-szám-nagy betű kombó. :-) Nem jöttem zavarba , így lett KG1B címmel a lap . :-) Köszönöm ! K1G !

 • zen zen
  zen zen 24 napja +1

  A fidesz és a kDNP képviselői eddig 19-szor szavazták le a kommunista ügynökakták nyilvánosságáról törvényjavaslatot. Ez azt jelenti, hogy a kormánypártok tudatosan és előre megfontolt szándékkal mentegetik a kommunista bűnösöket. A fidesz nem feltárni akarta a kommunista államgépezet működési mechanizmusait, hanem eltanulni és újrahasznosítani. Remélem 2022-ben ezért is elszámoltatják orbánékat

  • Boogey Man
   Boogey Man 23 napja

   @zen zen Ne szaladj el. A kommunista nem szülinap vagy kisz, de még mszmp sem. Az egy ideológia, egy meggyőződés, attitűd ugyanúgy mint a neonáci, nyilas. Azt, hogy a fideszesek kommunisták a jobbik, míg a fasiszta, náci címkét az mszp tolta a Fideszre nem véletlenül. Így szabadulnak attól ami ők maguk. Ezt másként úgy mondjuk szétkenik a saját szarukat.

  • zen zen
   zen zen 23 napja

   @Boogey Man Miért példálódzol állandóan mszp-vel meg gyurcsánnyal? Különben a véleményem róluk az, hogy az mszp-ét azonnal fel kell szántani és sóval behinteni, hogy írmagjuk se maradjon. gyurcsánynak meg el kell takarodni a közéletből. Kunhalmi polgárpukkasztó volt némi iróniával megspékelve reagált az állandó komcsizásra. Na jól van, koszi a tartalmas eszmecserét...ja nem, a nagy semmit :))))

  • Boogey Man
   Boogey Man 23 napja

   @zen zen besúgó komcsi ivadékok? A ballibek zöme komcsi ivadék..
   fekete-győr endre
   („1919 vörös hőseinek múltját és amit megtudunk tőlük - a lassan elfogyó régiektől - változtassuk hatékony szocialista öntudattá, hitté. Olyan cselekedet ez, mely folytatja 1919 művét és betölti a Magyar Tanácsköztársaság örökségét. Éljen a dicsőséges Tanácsköztársaság emléke! Éljen és eredményekben fejlődjék 1919 hagyományaiból is gazdagodó szocialista hazánk!”)
   Fekete-Győrnek azért kellett mennie tanácselnöki székéből, mert a megyei Tanácsi Építőipari Vállalatnál hűtlen kezelés nyomaira bukkantak. A vállalat vezetői saját zsebre dolgoztak, cementet loptak, feketén családi házakat építettek, más gazdasági bűncselekményeket hajtottak végre, és ezzel 12-13 millió forintos kárt okoztak. A szálak - mások mellett - hamarosan Fekete-Győr Endréhez is elvezettek.
   Arról már nem is szólva hogy azok akiket bepakoltál az önkormányzatokba, Városházára (összeborulás) nagy része jelenleg is kommunista. Szóval előbb legyél tisztában azzal, mi az hogy kommunista.
   huclip.com/video/3u_Ujht6U4I/videó.html
   huclip.com/video/1Q_VKNrA7eU/videó.html
   huclip.com/video/lkOoz77bx8g/videó.html
   A legújabb niedermüller, aki a fővárosi közgyűlésben mszp helyett mszmp-t mondott.

  • zen zen
   zen zen 23 napja

   @Boogey Man te mindig elbagatellizálod a besúgó-komcsi ivadékok léleplezését a bugyuta következtetéseiddel, amit nem tudsz semmivel sem alátámasztani. Te sem vagy jobboldali érzelmű, csak hazudod magadról:)))Ja, levéltár, az ne zavarjon, hogy kizárólag a tártótisztek nevei vannak, akik rég meghaltak...Igen is követelni kell Orbán, Pintér, Szijjártó, Kövér illetve a fideszen belül az idősek átvilágítását!!!!

  • Boogey Man
   Boogey Man 24 napja

   Ipar tekintetében olvass utána az új gyáraknak (élelmiszeripar, feldolgozóipar stb.)

 • Zoltán Temesvári
  Zoltán Temesvári 24 napja +30

  Ambrózyt, Véseyt, Megadját vissza a keménymagba, nyomjátok felváltva!!!

 • Racz Istvan
  Racz Istvan 24 napja +17

  emberek el vagytok keseredve! Szedjétek már végre össze magatokat! Lendületesen, frissen és vagányan mint régen!

 • László Mecseki
  László Mecseki 24 napja +14

  Aki igazán emlékszik az MSZMP-re az már legalább 70-éves. Niedermüller P. (68) még élvezhette a múlt rezsim szépségét és tudja,hogy neki miért jó. Dehogy a fiatalok hogyan lesznek a kommunizmus pártolói, az komoly kutatást igényel. Nagyon is szükség lenne ilyen kutatásra.

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 21 napja

   Egyetértek. Annak idején Bródy és Koncz is szembehelyezkedett a hatalommal, mert fiatalként lázadók voltak. Most azok érdekében "lázadoznak" a hazaáruló dalaikkal, akik ellen fellázadtak ifjúként. Ha ismét a baloldal és a liberálisok lennének hatalmon, akkor ezek a köpönyegforgatók hirtelen keresztény konzervatívokká válnának?

  • László Mecseki
   László Mecseki 24 napja +2

   Teljesen reménytelen. Nekik van műholdjuk, nekünk meg nincs.

  • László Mecseki
   László Mecseki 24 napja

   Megpróbáltam kifejteni,de a HUclip nem engedi fel a veboldalra. Nem tudom elmenteni.

  • Gábor Ákos Egry
   Gábor Ákos Egry 24 napja +1

   Niedermüller freudi vágyelszólása.

 • George Olah
  George Olah 24 napja +2

  Külföldön nem látható

 • George Olah
  George Olah 24 napja +1

  A főhős le van tiltva a youtube on

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 22 napja

   itt vagyok

  • Attila Palmai
   Attila Palmai 24 napja

   A HírTV-n megnézheted.

  • ______
   ______ 24 napja

   Szerzoi jogi vedelem alatt allo zene volt benne ezert tiltottak le.

 • meszigeri1
  meszigeri1 24 napja +8

  Zavartnak és idegesnek tűntök. És nem áll jól nektek. Sem. Ne legyetek már önsorsrontóak. Take it easy...