A Nyolcas (2019-11-03) - HÍR TV

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.nov. 3.
 • Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: hirtv/
  ► a honlapunkon: hirtv.hu/

Megjegyzés • 253

 • lessik28
  lessik28 27 napja

  Földi Úr lehetne akár az ördög-h ügyvédje.

 • Csucsu Csucsuka
  Csucsu Csucsuka 27 napja +1

  www.magyar-allam.com/dtar/pub/a_kozjogi_helyzet_ismertetoje.pdf

 • Csucsu Csucsuka
  Csucsu Csucsuka 27 napja +2

  IGEEEEN ?! a valosagot ? ...melyiket?? Nem baj ,hogy Alkotmanyos puccsot hajtottak vegre lassan 10 eve az osszes parlamenti kepviselo collaboralasaval vagy direkt reszvetelevel ...es a titkosszolgalatok semmit nem tettek az ugyben,pedig meg lettek keresve az osszes rendvedelmi szerv-el !
  Nem tunt fel senkinek rajtunk kivul (Alkotmanyos Ellenallas) ,hogy Magyarorszag allamformaja Magyar Koztarsasag-rol egy egyszeru geografiai nevre valtoztattak :Magyarorszagra es elhagytak* a koztarsasagot?


  Erre varjal gombot haver : magyar-allam.com
  NEM CSAK NEZNI KELL ,LATNI IS !!!

 • Ilona Kecskeméti
  Ilona Kecskeméti 29 napja +1

  Kár "parlagon " hagyni ezt az embert! Orbán miért nem alkalmazza tanácsadóként??

 • Ilona Kecskeméti
  Ilona Kecskeméti 29 napja +1

  Nagyon intelligens ember! Jó hallgatni őt!

 • Kakuk Tamás
  Kakuk Tamás Hónapja +1

  Ahogy nézem ,hallgatom ezt az embert számomra árad belőle az őszinteség , hitelesség ,a helytállás ,és igazság ,és az hogy 600 támogató lájkot kapott köreinkben,..... 29 NYOMORULT ,MOCSKOS ,SZARHÁZI , EURÓPAINAK ,MAGYARNAK NEM NEVEZHETŐ GAZEMBERREL.... szemben, akik azt sem tudják ,önmaguk sem tudják , miért ellenszenvesek irányába , ez azért önmagáért beszél !

 • Zsolt Bodó
  Zsolt Bodó Hónapja

  Hamis zászlós támadásokról nem esett szó pld Teréz Krt........

 • György von Stoffán

  A Hírtv egyetlen értelmes és tartalmas műsora!

 • Földváry László
  Földváry László Hónapja +1

  Földi László egy értelmes ember! Ha én ezeket mondom amit ő mond, kiröhögnek itthon, osztrákok meg nem, sőt felfigyelnek pedig nekik nincs duális médiájuk mint nekünk. A kognitív disszonancia gyarapodik sajnos nálunk tájt. Nem tudom ezeket csak az RTL meg az ATV érdekli, ezek volnánk mi? Legalábbis vannak annyira hagosak mit a Bolsik, ezt azért mondom mert aki nemzeti az mostanában inkább meghúzódik és nem mondja ki!

 • Antal Pintér
  Antal Pintér Hónapja +1

  Minden előadására oda kell figyelni. Csak sajnálni tudom, hogy Nógrádival együtt nem láthatom a miniszterek között, akár miniszteri vagy államtitkári akár államtitkári rangban. Mindig szinte minden szavával azonosulok.

  • Katalin Szász
   Katalin Szász 28 napja

   Antal Pintér
   Azert vsn kulonbseg. Nogradi egy magus. Foldi valodi szakember.

 • Médiavadász
  Médiavadász Hónapja

  A klímakérdés háttere kapcsán lásd: huclip.com/video/vSxwDmiSJyE/videó.html

 • Tamás Nagy
  Tamás Nagy Hónapja +2

  Rengeteg intelligencia szorult Földi úrba. Lehet látni rajta a Gondolat Képességet. Nem csak látja, de megérti a dolgok működését. Ilyen emberekre van Szükségünk. Azt kell elérnünk, hogy Magyarországon..valamiképpen minden hozzá hasonló ember.. A legintelligensebb embereink az országban.. a mi problémáinkon gondolkodjon.. és NEKÜNK dolgozzon. ..és meg vagyunk mentve. Az intelligencia a legdrágább.. LEGÉRTÉKESEBB dolog a földön. Az arany csak fém. A gyémánt csak egy darab kő. De a GONDOLAT.. .. megért, ALKOT és TEREMT. A legfontosabb kincsünk.

 • Jugoslav Subotić

  egy operatív tisztről soha nem derül ki hogy a múltban vagy jelenben mivel tevékenykedik. nemhogy a tv ben heti 14szer szerepelgessen mint egy showman.
  megélhetési bűnözőnek hívjuk mifelénk az ilyent.

  • Katalin Szász
   Katalin Szász 28 napja

   Jugoslav Subotić
   Remelem Szabadkan te vagy az egyetlen fejben sotet alak. Leulhetsz, egyes.

 • 64 Klyk
  64 Klyk Hónapja +1

  2015-ben írtam le először, hogy már nyakig vagyunk a III. Világháborúban, csak nem vesszük észre, mert most mások a módszerek.

 • 64 Klyk
  64 Klyk Hónapja +2

  Földi Úr biztonságpolitikai okokból értelemszerűen ismereteinek csak kis morzsáit oszthatta meg velünk, mégis RENGETEGET TANULHATTUNK TŐLE. KÖSZÖNJÜK ÉS VISSZAVÁRJUK!

 • Edita1
  Edita1 Hónapja

  "Amire elfogy az olajuk, addigra ők már itt lesznek otthon".

  • józsef kóródi
   józsef kóródi Hónapja

   Amire elfogy az olajuk, addigra már ez a régi világ valószínű nem fog létezni, bár ez nem vigasz, mert akkora könnyen lehet hogy vele együtt a jelenlegi emberiségnek a nagy része sem fog létezni, csak a szellemi fejlődés menthetné meg az emberiséget, az meg amint látszik nagyon nehéz, szinte lehetetlen...Ahogy a bibliában is benne van "És láttam új eget és új földet, mert az első ég és az első föld elmúlt" "a szelídek öröklik a földet"

 • Mark Farago
  Mark Farago Hónapja +1

  Röviden: baj lesz.

 • sagartzoli
  sagartzoli Hónapja

  mi a célja Földi úr "cégének" azzal, hogy szimpatikussá teszi az ügynöki munkát közöttünk?

 • ice age
  ice age Hónapja

  hungaryfirst.hu/cikkek/2018-02-16/mit-akar-allah-europaval-egy-arab-asszony-kitalal?fbclid=IwAR3wlfJAVxr6deU_CykpSuBUowL-GmS2gCxR2BinQvwjW-7yDOZ5FWRXoM0

 • Tibor Bolla
  Tibor Bolla Hónapja +7

  Öröm hallgatni Földi László urat!!

  • 64 Klyk
   64 Klyk Hónapja +3

   Valóban öröm hallgatni Földi Lászlót, pedig igaza van. Az igazság pedig hátborzongató!

 • Bea Farkas
  Bea Farkas Hónapja +2

  Fantasztikusan fontos és érdekes műsor volt. Végtelenül szimpatikus, nagy tudású, kulturált ember Földi úr. Köszönöm a műsort!
  Elkeserít F. L. - gondolom igencsak megalapozott - véleménye a jövővel kapcsolatban. Az, hogy a kormány belekényelmesedett a 2/3-os eredménybe, s nem figyelt oda a külföldi csecset szopó civil szervezetek aknamunkájára, az, hogy az önkormányzati kampányt ilyen sekélyesen oldotta meg, az nagy púp a hátunkon!

 • Krisztián Kovács
  Krisztián Kovács Hónapja +6

  Ez nagyon ott volt, köszi a feltöltést. És sajnálom, hogy csak 1 tetszik gombot tudok nyomni csak, ez sokkal többet ért.

 • uborka1956
  uborka1956 Hónapja +1

  Fő'di László 2 perc 24 mp-ig folyamatosan dadog. Pedig egy szóval válaszolhatna arra a kérdésre, hogy mi a szakmája : bűnöző. :)
  Mert miért is kellene egy közszolgálatnak titkosnak lennie, ha a törvények betartásával működne??? :)

  • Csucsu Csucsuka
   Csucsu Csucsuka 27 napja

   Semmit nem tudtok az egeszbol,de ezen lehet javitani egy kis tanulassal! magyar-allam.com www.magyar-allam.com/dtar/pub/a_kozjogi_helyzet_ismertetoje.pdf

  • 64 Klyk
   64 Klyk 28 napja +1

   @Katalin Szász Legvalószínűbb, hogy valami uborka savanyítási tanfolyamon kupálódott ki ennyire.

  • Katalin Szász
   Katalin Szász 28 napja +1

   Te milyen rendezvenyen voltal?

  • 64 Klyk
   64 Klyk Hónapja

   Nomen est omen! Ha ennyit értettél meg az egészből, tényleg egy uborka vagy.

  • Bea Farkas
   Bea Farkas Hónapja +5

   Istenem, de rövidlátó vagy! Sajnállak:(

 • Hansen Max
  Hansen Max Hónapja +4

  Jó volt.

  Különösen a kommenteket olvasni.

  Ezekből nekem úgy tűnik, hogy néhányan azt hiszik, hogy a hírszerzés/elhárítás valami vidám pancsikolás egy óvodai medencében, sárga gumikacsákkal, csattogó lepkékkel és vidám lurkókkal.

  Pedig nem az. Ez a "játék" Magyarország ellenségei ellen folyik.

  Ha valaki követi Földi László szerepléseit az elmúlt 4-5 évben (én igen), láthatja, hogy főleg egyes részinformációkat tolt be a köztudatba, még ha hosszabb idő is állt a rendelkezésére (ld. előadásait a youtube-on). Most hallottunk egy viszonylag koherensebb verziót is, átlagos médiafogyasztónak tálalva, némileg ide-oda csapongó gondolatmenettel. Ez persze csak a bulvár-tálalás volt. Ha Földi László saját társaságában mondta volna el a mondókáját, körülbelül egy perc alatt végzett volna vele.

  Aki azért aggódik, hogy az Orbán kormány tagjai nézték-e a műsort, azokat megnyugtatom naivitásukban - nem! Földi Lászlótól most kivonatokat hallottunk egy titkosszolgálati jelentésből, ami minimum 5 (bár szerintem jóval több) éve ott feküdt Lázár János, aztán öt perccel később a miniszterelnök asztalán. Olyan információkat hallunk, amelyeket a kormány értéktelennek és elavultnak tart, és nem zavarja, hogy az ellenség tudja, hogy ők is tudják. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy ez a műsor egy kormánypárti médiában ebben a formában egyáltalán lement. Nyilván most jött el az ideje, hogy a politikai kommunikációba, azaz a közbeszédbe engedjék. Nyilván ennek is megvan a maga oka. (Kulcsmondat: "Nem sokat érnek az elhárító intézkedések, (gyk.) Stop Soros!-törvény, ha azokat nem hajtják végre." Vajon miért mondta ezt Földi László? Segítek: azért, hogy pár másik kommentszekcióban pár százan, aztán pár tízezren tegyék fel ugyanezt a kérdést, egyre dühösebb formában, közakaratot formálva ezzel. Ennek meg is lesz majd a következménye. Nagyon helyes.)

  Egyébként cuki volt, amikor Földi László azt mondta, hogy nem tartja a kapcsolatot a régi kollégákkal, és nem tudja mi folyik. Perszepersze. (Ha volt valaki már ex-rendőr által szervezett házibuliban, akkor az tudja, hogy ott mindenki ex-rendőr, esetleg aktív. Egyszerűen mást be se engednének oda, mert nem bíznak másban. Hasonló a hasonlóval. Ha egyszer az voltál, az is maradsz.) Földi László már a rendszerváltás előtt is a III./1 (külföldi hírszerzés) osztályvezetőjeként dolgozott, utána pedig ő szervezte újjá a magyar titkosszolgálatokat, kidolgozta stratégiai irányait, és ennek megfelelően felépítette új struktúráját. Eléggé libsibolsi narratívába torzított életútja: hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6ldi_L%C3%A1szl%C3%B3_(h%C3%ADrszerz%C5%91) - csak a tényekre koncentrálj, a narratíva felejtős!

  Szövetséges országokhoz képest szokatlanul fiatalon a magyar hírszerzés műveleti igazgatója lett, azaz a szakmai munka legmagasabb rangú irányítója. Személyes ismerőse a nyolcvanas-kilencvenes években hasonlóan magas pozícióban lévő KGB/FSZB, CIA/FBI, MI5/MI6, BND/BfZ, DGSI stb. valamennyi irányítójának, miként az akkor még csak alacsonyabb beosztásban szolgáló második vonalának is, akik JELENLEG szolgálnak parancsnoki beosztásban. Egyetlen valamirevaló titkosszolgálat sem engedheti meg magának, hogy egykori legmagasabb szakmai szintű irányítójának tapasztalatait, nemzetközi kapcsolatait és tanácsait nélkülözze - és nem is teszik. Az, hogy a politikai bulvármédiában haknizgat, kábé olyasmi, mintha Isaac Newtont arra használnák, hogy Gyurcsány Ferencet lássa el végre alapvető matematikai ismeretekkel. Nem is hiszem, hogy csak ezt csinálná.

  Aztán még érdemes Nógrádi Gyuri bácsi előadásaira is odafigyelni...

  • Bea Farkas
   Bea Farkas Hónapja +1

   Köszönöm a hozzászólásod, figyelemre méltó volt! Magam is úgy érzem, hogy igen szükségszerű, hogy valamilyen "szintre lehozva" az információkat megérthessük mi, hétköznapi emberek. Milyen hatalmas, felelősségteljes és veszélyes munka az övék, s milyen ármányok azok, amik ellen védekezni kell mindannyiunknak.

 • ladislav kocsis
  ladislav kocsis Hónapja +5

  A rosznak is van akarata ,tehetsége és tudása. A béna ellenzék miatt be vannak vetve kint felkészített erok mint Márki Zay stb.Ezek nem madárijesztok.Ebben a háborúban az gyoz aki megyozi a fiatal és kozépkorú választókat.A kormánypárti választók meg emeljék fel a kényelmes segguket és lássanak munkához mindenki salyát tudása , ereje és lehetosége szerint.Mert MO-nak sok az ellensége kívul és belul is.A mi életunkrol nem donthetnek idegen hatalmak ha mi nem engedjuk.Elodeink tudták mit kell teni ha fenyegetnek a létunkben,és volt hozzá batorságuk tudásuk és akaratuk.Bízzunk magunban és népunk tehetségében.

 • RisingStarOfKorea

  Képben van mint Mona Lisa

 • János Tóth
  János Tóth Hónapja

  ...ÉS akkor most kinek a kije? Én egy bugyuta ember vagyok! Szeretnék világosabban látni!

 • Rita Erdősi
  Rita Erdősi Hónapja +10

  Csak ismétlem magam, GFG. és meghívott vendégei meg soha nem okoztak csalódást. Szeretem az okos embereket!

  • Szabi
   Szabi 25 napja

   Németh Szilárd Kósa Lajos...

  • Bea Farkas
   Bea Farkas Hónapja +3

   Ott a pont. Egyetértek.

 • Ernő Ötves
  Ernő Ötves Hónapja +9

  Profi a Földu úr!! Nem semmi!!

 • Béla Horváth
  Béla Horváth Hónapja +4

  kéne nég egy műsor Földi Lászlóval..folytatni ezt

 • jenocsaba nyiri
  jenocsaba nyiri Hónapja +5

  Tisztelt szerkeszto ur!
  Koszonom a musort!
  Alkalom adodott egy jobboldali, szeles latokoru, kovetkezetes ff- val talalkozni! - Neki (sory) mint "szimat - nak" megadatott az izgalmas es a tortenelmet formalo elet szakasz!
  Kicsit irigylesre melto helyzet!
  Tovabbi eredmenyeket kivanok neki es kedves (szepseges) felesegenek!
  Vigyazzanak reank mert felnezunk rajuk es ez jo, igen jo minden hazafinak!
  udv. - Bekesseg!

  • jenocsaba nyiri
   jenocsaba nyiri Hónapja +1

   Tisztelt@játszós gizike !
   A "Haza" - gyakorlataban -
   nem mas mint a "HUSEG" megtestesitese!
   Mit jelent ez?
   A csaladom eseteben az akkori idoben, a fold szeretetet, megbecsuleset, haladatossaggal - letenni Istennek Oltarara!
   Ok igy leteztek 12. hold foldjukkel!
   Tudatos tudattal tudtak, a gyermekuk sorsa fugg toluk! -
   HUSEG es HALA!
   ISTENNEK, JEZUS KRISZTUSNAK!
   udv. - Bekesseg!

  • játszós gizike
   játszós gizike Hónapja +2

   Hazafiak előre!

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 Hónapja

  en.m.wikipedia.org/wiki/Momentum_(organisation)

  • Bea Farkas
   Bea Farkas Hónapja +1

   BIzony-bizony, ezt az információt mindenkivel meg kell ismertetni! Jó lenne, ha valaki magyarra fordítaná. Nem tennéd meg?

 • Mária Czuczor
  Mária Czuczor Hónapja +4

  Bizony bizony, megérkeztek az aktivisták, itt is így volt a községben, és hihetetlen módon tudtak nyomulni. A kormányzatnak intézkedni kell erős kézzel.

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 Hónapja

  "Members of the Parliamentary Labour Party (PLP) had raised concerns that groups including the Trade Unionist and Socialist Coalition, Left Unity, the Socialist Workers Party (SWP), the Socialist Party and the Alliance for Workers' Liberty (AWL) might attach themselves to Momentum as a means to join the Labour Party.[29][30] In November 2015, Left Unity was looking into the possibility of cooperation with Momentum and the Labour Party because it shares Corbyn's values. The SWP and the Socialist Party have denied having any intention to be involved.[31] Momentum stated that it would resist entryism by the SWP and other groups.[32] In October 2015, James Schneider, a leading organiser of Momentum, said that he had voted for the Green Party in the May general election, saying it was only because "I'm in a safe Labour seat".[33] The movement has drawn comparisons to the Militant Tendency, or Militant, a group that was expelled by Labour under Neil Kinnock in the 1980s. Labour MP Owen Smith accused Momentum of using the same tactics as Militant such as threatening to deselect Labour MPs.[34] These concerns were echoed by former deputy Labour leader Roy Hattersley.[35] Oliver Kamm of The Times wrote in October 2015: "Like the Trotskyists of a generation ago Momentum is an entrist organisation that's parasitic on the Labour host. This time, though, the far left has managed to gain control of the party structures and is intent on making life tough for Labour MPs".[36] A Labour councillor in Liverpool in 2019 had commented about the presence of Momentum in the city by saying: "I think Momentum in Liverpool is a mask for Militant. There are decent Momentum people and then there are the others who have their own agenda".[37]"

 • Lazlo Petrenyi
  Lazlo Petrenyi Hónapja +4

  Majdnem mindennel egyetertek, kulonosen megfogalmazva, hogy egy haboruban vagyunk, hogy milyen jovo lesz. De azert az Internetet vedenem kell, mert pont a teny, hogy az Internetet nem lehet kontrolalni az a jo (sajnos bizonyos kontrol van, lasd kina) ha nem igy lenne ezt a musort se lahatnam (Kanadaban elek) plusz itt a media 100 %propaganda, a Trudeau lefizette az egeszet. A jo, hogy Magyarorszag meg kuzd Kanada mar elveszett es a tobbseg nem is sejti. Jo lenne a Foldi ur velemenyet meghallgatni Kanadarol. Nekem is van velemenyem de tul hosszu lenne.

  • játszós gizike
   játszós gizike Hónapja +2

   Oroszország a követendő példa!
   Törvény van az internet lekapcsolásának lehetőségéről.
   Itthon is ez kellene!

 • Tamás Marosváry
  Tamás Marosváry Hónapja +12

  Egyszerűen érthetetlen, hogy az ellenzék (bár közülük sokan kilóra meg vannak véve, esetleg zsarolva) és főleg a szavazóik miért nem látnak az orruknál messzebbre ? Akkora a gyűlölet, hogy inkább a gyerekeik, unokáik jövőjét teszik kockára, csakhogy az alantas indulataik kielégítést nyerjenek... Ami az iszlamizált EU-t illeti, velük szerintem is törököt fog majd a bilderberg.

  • Tamás Marosváry
   Tamás Marosváry Hónapja +3

   @Bea Farkas, az nem könnyű feladat, de ha sikerülne kiiktatni ezt a társaságot, az megoldana mindent. Én is azt remélem, hogy odáig nem jut el Európa.

  • Bea Farkas
   Bea Farkas Hónapja +2

   Egyetértek. Bár úgy gondolom, "le kéne fejezni" a háttérhatalmat, de ebben az esetben inkább azt szeretném, ha a Bilderberg csoport nem "fogna törököt":)

  • játszós gizike
   játszós gizike Hónapja

   Törökország a barátunk!
   Azerbajdzsán is!

 • Erzsebet Takácsné Simon

  Nagy tudás és tapasztalt végtelen szerénységgel. Örülök,hogy láthattam,hallhattam.

  • Bea Farkas
   Bea Farkas Hónapja +2

   Fantasztikus, mérvadó magyar ember Földi úr!

 • János Tóth
  János Tóth Hónapja +4

  Választás! Az arabok (Szaudarábia) miért nem fogadják be a (MENEKÜLTEKET)?

  • Gergő Péntek
   Gergő Péntek Hónapja +2

   @János Tóth akkor nem fogynánk

  • játszós gizike
   játszós gizike Hónapja +2

   Törökország a barátunk!
   Azerbajdzsán is!

  • János Tóth
   János Tóth Hónapja +3

   @Gergő Péntek Bennünk is él!!!

  • Gergő Péntek
   Gergő Péntek Hónapja +4

   Mert bennük még élnek a természetes ösztönök, mindenekelőtt a túlélés ösztöne

 • Júlia Avar
  Júlia Avar Hónapja +3

  A fontos kérdések és válaszok mellett én azt is tudni szeretném, hogy minden problémát logikával, az eszével és szerencsével oldott meg, vagy olyan pontosan lő, mint egy mesterlövész?

  • Bea Farkas
   Bea Farkas Hónapja +3

   Nem mindegy? Úgy végzi a dolgát, ahogy legjobb tudása, felkészültsége, s a munkája megkívánja.

 • sony franceze
  sony franceze Hónapja +5

  laci a legnagyobb

 • Irén Báthori
  Irén Báthori Hónapja +9

  Köszönet a kiváló műsorért!!

 • Ibolya Gordàn
  Ibolya Gordàn Hónapja +7

  Szuper elöadás Földi Lászlóval.Végre értelmes emberekkel!!👍👌💞♥️

 • Tibor Czepper
  Tibor Czepper Hónapja +7

  A pénz hatalma valóban végtelennek tünhet. Az identitás - többek között haza-, család-, stb. -, viszont olyan hatalmas erő tud lenni, ami még a pénz erejét is meghaladja. Éljünk ezzel a lehetőséggel még jobban, és garantált a győzelem!

  • Tibor Czepper
   Tibor Czepper Hónapja +1

   @játszós gizike Az identitáshívőknek, például nekem igen. De a liberálisok (anarchisták) számára a legfontosabb dolog a világon a pénz. Ennek megszerzése szerintük minden törvény megszegésére feljogosítja öket. Nincs erkölcs, testvér, barát, adott szó, semmi, mert "a cél szentesíti az eszközt."

  • játszós gizike
   játszós gizike Hónapja +1

   A pénz csak eszköz!

 • M. B.
  M. B. Hónapja +21

  Ez a terv. Nálunk Németbe már megszüntrtik a szólasszabadságot, üldözik a Patriótákat akik védekeznek. Erösiteni kell a Fideszt. Hajrá Orbán, hajrá Salvini!!

  • Bea Farkas
   Bea Farkas Hónapja +4

   @játszós gizike Salvininek nyilvánvaló érdeke - de nekünk is -, hogy ne jöjjenek Törökországból a migránsok. Az olaszoknak pedig a kvóta szerinti elosztás is az érdekükben áll, mégis megérti egymást O. V. és Salvini:)

  • Gyula Halyas
   Gyula Halyas Hónapja +3

   Hajrá!

  • M. B.
   M. B. Hónapja +3

   @játszós gizike De közös a Cél.

  • játszós gizike
   játszós gizike Hónapja

   Salvini bírálta Törökországot, Orbán támogatja, segíts!

 • Krisztina Grandtné Kovács

  Igen, meg kell nézni ki a nevető harmadik. Ez ellen csak az igazsággal lehet harcolni, mert a Magyarok Jó Istene is igaz. Felette van a gonosznak, csak döntened kell, te hova állsz. Soha ne add fel, harcolj.

 • Az Ész Építész
  Az Ész Építész Hónapja +3

  A hálózat vagy hálózatok már a nagy francia ipari forradalom óta léteznek,azt kifelejtette Földi,hogy ez nem újkeletű történet. A kapitalizmus és a hálózatok alapműve és megalkotója Adam Smith Vizsgálódás a nemzetek jólétének természetéről és okairól. c. könyve.
  Magyarországon viszont a kommunista hálózat se volt a csúcsára járatva a rendszerváltásig,a kapitalista modell pedig még igencsak gyerekcipőben jár. Ennek oka a humánállományban keresendő.

  • Az Ész Építész
   Az Ész Építész Hónapja +1

   @Gergő Péntek jogos,így utólag visszanézve nekem is.

  • Gergő Péntek
   Gergő Péntek Hónapja

   @Az Ész Építész Aha, csak mert ez a "nagy francia ipari forradalom" kifejezés teljesen úgy hangzik mintha az 1789-es nagy francia forradalom és az ipari forradalom valamilyen zagyvaléka volna...

  • Az Ész Építész
   Az Ész Építész Hónapja

   Ezek francia feltalálókhoz köthetők,habár valóban nem így ismert a nagyközönség előtt hogy francia ipari forradalom hanem hogy második.

  • Gergő Péntek
   Gergő Péntek Hónapja

   @Az Ész Építész Azt értem, csak a nagy franciát nem értem

  • Az Ész Építész
   Az Ész Építész Hónapja +1

   @Gergő Péntek a második ipari forradalom,nagyjából az 1850-es évek közepe, a belsőégésű motor és az autómobil feltalálásának korszaka.

 • Fregatt Kapitány
  Fregatt Kapitány Hónapja +14

  Bocs, de megint nem állom meg, hogy a lényegre tereljem a figyelmet! Szóval, a 90-s évek óta hallgatom - egyszer élőben is - a Földi Lászlót, és mind igaz, és jó, amiket elmond, de azért az önkormányzati választásoknál leragadva, azért mégis csak alapvetően a Fidesz totálisan impotens kampányával volt a gond!! Azzal, hogy összesen annyi jutott a Kósa - Hollik párosnak eszébe, hogy "Biztos kezekben a város", sőt!, fel akarták erőltetni a főpolgármester választást a migráció témára! MICSODA INNOVÁCIÓ! íGY AZTÁN EL LEHETETT ÉRNI A NEM TÖRZSSZAVAZÓKAT, A TANULT TECHNOKRATA RÉTEGEKET! Azt viszont már sehogyan nem mutatták be, hogy ezek a "biztos kezek" mi mindent tettek konkrétan a Demszki éra óta a különböző területeken. Ugyan így, megint csak "csodáljuk", mennyire jól meglovagolják a zöld témát a ballib pártok. ------ ÉS? ------- MIT KÍVÁN TENNI A JOBBOLDAL? BESZÉL AZ ORBÁNNAL VALAKI, hogy 4-5 év alatt át kéne MEGINT pozícionálni a pártot, hogy képes legyen aktívan, hitelesen bemutatni az aktív környezetvédelem, környezet tudatosság politikáját!? Helyette a Civil Körben a sírlátogatások - történelmi filmek nemzettudatot erősítő hatását fejtegetik, itt meg - egyébként jogosan! - a liberális felforgatást. Annak kéne nekikezdeni, ami CSAK RAJTUNK MÚLIK! Például, HOGYAN LEHET MÉG MA IS A KÓSA FELELŐS A FIDESZ KOMMUNIKÁCIÓJÁÉRT?

  • Boudoir Budapest
   Boudoir Budapest 20 napja +1

   @CrossWare TELJESEN IGAZAD VAN !

  • Boudoir Budapest
   Boudoir Budapest 20 napja +1

   @Kovacs Krisztian èrdekes, ez a gondolat az èn fejemben is megfogant...... azt vettem èszre hogy Budapesten nem volt Fideszes aktivizàlàs a tereken..... mikozben mindenutt a Karigerièkkel lehetett talàlkozni 24h

  • Bea Farkas
   Bea Farkas Hónapja +2

   @játszós gizike Az fontos szempont, de attól még tehetnének mellé egy hozzáértőbb kampánystábot!

  • Bea Farkas
   Bea Farkas Hónapja +2

   @Kovacs Krisztian Nagyon ott érzem magam is az igazságot, ahol te!

  • játszós gizike
   játszós gizike Hónapja +1

   Kósa Orbán hűséges társa!

 • Lajos Vig
  Lajos Vig Hónapja +9

  A cél több rétegű. A globalisták párhuzamos társadalmakat akarnak, mert ezeket a birtokolt média segítségéval bármikor egymásra uszíthatja. Ez a pénz kényszerítő erején kívül korlátlan manipulációs lehetőséget és ezen keresztül hatalmat biztosít nekik.Az arab pénz pedig valóban politikai bázist épít az uralmához (túlszaporodnak bennünket). Ez a háttérhatalmat nem zavarja, mert az iszlámon belül is van elegendő ellentét a manipulációihoz (ha mi már visszaszorultunk). A lényeg hogy mennél kevésbé legyen homogén a népesség.Hogy hogyan lehet védekezni a külföldről pénzelt ügynökök ellen, akik becsapják az embereket (úgy hogy nem nyúlhatunk hozzájuk NGO-k, és más álcázott rendszerek) az egy szakma. Valamit azonban tenni kell, mert most egy hiba visszafordíthatatlan károkat okozhat.

 • viribusunutis11
  viribusunutis11 Hónapja +22

  Na a sok büdös komcsi patkányt a Földi úr kihúzta a fényre a patkánylyukból! Ajajj, lesz itt sivalkodás (amit én nagyon fogok élvezni!!).

 • Szilárd Kővári
  Szilárd Kővári Hónapja +41

  A szomorú az, hogy ha tetszőlegesen összeszedek 100 prolit meg libsi agyhalottat Budapestről, és puskacsővel kényszerítem, hogy ezt figyelmesen végignézzék, 99 akkor sem értene belőle semmit, csak hogy "mé korrupt a zorbán"...

  • Szabi
   Szabi 26 napja

   ezt csak te érted mert különleges vagy! Puzsér videók alatt is szoktál kommentelni? ott megy még ez a duma

  • Szilárd Kővári
   Szilárd Kővári 27 napja

   @Csucsu Csucsuka Szadeszes baromság.

  • Csucsu Csucsuka
   Csucsu Csucsuka 27 napja

   www.magyar-allam.com/dtar/pub/a_kozjogi_helyzet_ismertetoje.pdf ...es TE ertesz ebbol* valamit?!?!?!

  • játszós gizike
   játszós gizike Hónapja +2

   Nem puskacső, lángszóró kell ezeknek!

  • Szilárd Kővári
   Szilárd Kővári Hónapja +2

   @Irén Báthori Így legyen!

 • PROMETHEUS
  PROMETHEUS Hónapja +32

  Földi, az egyik legértelmesebb és felkészültebb biztonság politikai szakember.A kormánynak alkalmazni kéne, mint tanácsadó és NEM ÁRTANA MEG IS FOGADNI A TANÁCSAIT!!!!

 • Greg Parker
  Greg Parker Hónapja +38

  Minden szava aranyat er. Remelem, hogy a kormany tagjai is neztek ezt a musort, ami az eddigi legjobb volt.

  • játszós gizike
   játszós gizike Hónapja +1

   Biztos látták, és hasznosítják is!

  • Éljen Trianon
   Éljen Trianon Hónapja

   @Ibolya Gordàn Elment eszetek vazeg. Roncstársadalom

  • Irén Báthori
   Irén Báthori Hónapja +3

   Igen ,igen,igen!!!!!

  • Ibolya Gordàn
   Ibolya Gordàn Hónapja +6

   Úgy ahogy mondod.Földi László minden szava aranyat ér.!!!A kormánynak nem csak figyelni de komolyan és sürgősen cselekedni kell.Jó ötlet lenne ha Földi László a kormánynak felhívná a figyelmét a már az országban itt lévő (kommunista-bolsevik) veszélyekre amit külföldről jól szervezetten irányítanak(Soros,NGO-i,Gyurcsány és férje- ura,hadházik stb.)Mert félő,hogy 2022-i választásokon mi is fog bekövetkezni,ha a kormány most nem lép.Nem szabad a fotelba hátra dőlni!!!!És a jogi téren is változásra van szükség,mert ami most van az egyszerüen NO GO!!!!

 • Akos kiss
  Akos kiss Hónapja +23

  Aki idegen penzen, kulfoldiek zsoldjaban a magyar kormany ellen politizal - az hazaarulo.

 • Attila Junghausz
  Attila Junghausz Hónapja +9

  43perc ez az igazság de ez ellen csak a tőmegek tudnak tenni

 • ibolya kontor
  ibolya kontor Hónapja +25

  Kituno idoszer tema-kor. Fantasztikus vendeg! Koszonjuk szepen

 • ákos solymár
  ákos solymár Hónapja +62

  Cseh Katalin és férje Berg Dániel. A semmiből tüntek elő és most fontos posztokat kaptak az EU-ban. Tipikusan a külföldön kiképzett ügynökök ők.

  • Boudoir Budapest
   Boudoir Budapest 20 napja

   Cseh ès a kedves fèrje sajnos HAZAARULO MOCSKOK !

  • Katalin Szász
   Katalin Szász 28 napja +2

   Mindenki azt kerdezi, hogy letezik, hogy ez lett a valasztas eredmenye. Foldi Laszlo megadta a valaszt. A cikkeben szinte felszolitotta a kormanyt bizonyos adatok kikérésére. Csak meg kell tenni es ugy viselkedni, hogy haboru van. Mert az van. Az ellenseg mar haborus jatekszabalyok szerint jatszik. Mi meg dedelgetjuk a bekebeli demokraciat, amit a tuloldalon mar reg felrugtak.

  • Alien
   Alien Hónapja +1

   @Hansen Max örülnék ha kiderülne, hogy Hadházy Ákos és Szél Bernadett is fedett ügynök :D

  • Bea Farkas
   Bea Farkas Hónapja +5

   @Hansen Max Igen, szép anomália lesz majd, de az ő munkájuk ilyen, s sok sikert kívánok nekik!

  • Hansen Max
   Hansen Max Hónapja +10

   @Irén Báthori A hírszerzés Földi ezredes által kiképzett jelenlegi vezetői már évekkel ezelőtt letették a jelentésüket Viktorka asztalára, hogy egész pontosan kik ezek az emberek, mi a nemzetközi kapcsolati hátterük, és mekkora a financiális hátországuk. Ne aggódj.

   És abban is biztos lehetsz, hogy bent ül a Momentumban jónéhány fedett ügynök az elhárítástól. Lehet, hogy éppen azok, akiket majd itt fogunk kurvaanyázni.

 • Somi Sola
  Somi Sola Hónapja +65

  Remélhetőleg az Orbán kormány tanácsadója Földi, az egyik legszimpatikusabb, logikus , széleslátó ,értelmes ember akit hallgattam.

 • Sándor Hajnal
  Sándor Hajnal Hónapja +33

  Jó volt a beszélgetés és megerősített engem abban, hogy páros lábbal kell beleszállni az ilyen szervezetekbe és hazaáruló elemekbe. A nyugat nem volt rest autóbalesetben eltenni Diana hercegnőt, lásd arab milliomosokkal vette fel a kapcsolatot, vagy Jörg Haider eltevése autóbalesetben szintén. Vagy a magyar történelemben mindig jött a menetrend szerinti vadkan, vadászbaleset. Ne feledd Mátyás királyunkat is megmérgezték a drága felesége és külföldi csapata. Nem véletlen vannak kóstoló emberek, előevők. Szóval én bizony keményen irtanám ezeket a külföldi kémeket s oly annyira, hogy meggyengüljenek. De ezt úgy nem lehet, hogy közben meg idehívjuk a külföldi vállalatokat, iskolákat nyithatnak pl CEU és társai. Harmadik kétharmada után is mikor él már a törvényes erejével a Fidesz? Miért nem hozza meg a megfelelő törvényeket ezen elemek eltávolítására? Ott ül a Gyurcsány 1,7 milliós fizetéssel a parlamentben és nyíltan uszíthat. Miközben egy becsületes mentős, kezdő pedagógus, tűzoltó a tizedannyi fizetést visz haza, pedig szerintem az ő munkájuk sokkal értékesebb az országnak! Ha az ilyen tetveket a parlamentbe, önkormányzatba választhatnak magunk nyitjuk meg nekik a pénz csapokat. Hogyan lehetséges az, hogy a hatalmas közpénzek kezelését rájuk lehet bízni, holott van köztük bíróságilag elítélt is? Mikor kezdtem a pedagógusi pályám nekem erkölcsi bizonyítványt kellett szereznem a BM-től. Ez csak egy ok a sok közül. Ráadásul egy lakcím kártyával itt élő külföldi aki nem is tud magyarul elmehet szavazni az önkormányzati választáson?! Hogy? Miért? Miért nem csak magyar állampolgár? Láttam videót legalább négy külföldi mondta azt, hogy elmegy és leváltjuk az Orbán rendszert. Felirattal ment a HÍR tv-ben láttam. S olvastam is a 2004-es belépési eus törvényi hivatkozást is. Erre nem figyel a nagy Fidesz vezérkar? Miért nem:?

  • Alien
   Alien 27 napja

   @Csucsu Csucsuka KEZDŐ! félig jogász hallgatóként nagyon humoros a nem jogi érvelés :)

  • Csucsu Csucsuka
   Csucsu Csucsuka 27 napja

   www.magyar-allam.com/dtar/pub/a_kozjogi_helyzet_ismertetoje.pdf

  • Privàt nyomozò ès bűnügyi szakèrtő Scheweidel Erik
   Privàt nyomozò ès bűnügyi szakèrtő Scheweidel Erik Hónapja +1

   Gyurcsàny olvasatlanul irta alà a Liszaboni szerződèst.
   Olvassàtok el miről szòl. Kifogàsok illetve hozzafűzèsek nèlkūl irta alà, olvasatlanul. Hazaarulò idegenszivů

  • Alien
   Alien Hónapja +4

   @Bea Farkas Sajnos ameddig tagok vagyunk, jogilag érvényesek az alapokmányban foglaltak, melyet csatlakozáskor aláírtunk. Ne feledjük el, mikor csatlakoztunk, kik vezették akkor az országot, valamint hogyan jutottak hatalomra ezek az emberek.

  • Bea Farkas
   Bea Farkas Hónapja

   @Alien Valamit ki kéne találni, hogy Magyarországon a magyar jogszabályok lehessenek érvényesek! Az a szaregylet gazdasági közösségként indult. Mi a f... köze van bárkinek ahhoz, hogy - már ha nem önkényuralmi, diktatórikus rendszer [s nem az, hanem demokratikus] -, akkor milyen törvények, szabályok, elvek szerint kormányozzák? (Költői kérdés volt.)

 • Tamás Nagy
  Tamás Nagy Hónapja +18

  Kiváló műsor volt.. kiváló adás. Földi úr a megfelelő ember.. és vasárnap 8, a megfelelő idő. Éljen a Nemzet.. NGO kat betilta, muzulmánokat láncra verni, munkatáborokat felállítani. =)