Tanár”verés” 2019.

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.okt. 8.
 • “2019 Magyarország, suli.
  Tahónak lenni, ez a buli.”
  C. L.
  Tanár verés Magyarországon 2019-ben? Lehet, hogy olvastátok, hogy mostanában hír volt, hogy verbálisan és fizikálisan bántalmaztak 15-16 éves tini diákok egy tanárt...
  Ebben a vlogban szeretném megosztani Veletek, én hogyan látom a "mai fiatalokat" és értékeiket.
  Ti mit gondoltok a mai tizenévesekről? Írjátok meg a kommentekben.
 • HumorHumor

Megjegyzés • 372

 • Kalle Blomkvist

  90-es években budapesti középiskola első két éve arról szólt, hogy az ilyen jellegű isten tudja hogyan bekerült, de abszolút nem odavaló embereket kibuktassák-kicsapják. Emlékszem hogy egy tisztességes vidéki általános iskola után bekerültem a budapesti elbaszott középiskolai miliőbe, és csak bámultam, hogy mit keresnek ilyen félrekezelt emberek itt. És vártam, hogy kibukjanak. Aztán megtörtént, és akkor végre nyugi lett. De egyébként sosem volt ott rendőrség, pedig volt tanár-diák verekedés is, az meg hogy gyerek gyerekkel verekedett, szinte mindennapos volt. Házon belül ez el lett rendezve akkoriban. Manapság is így lehet ám, hogy a tanári pofonok 95%-ából nem lesz ügy.

 • Laszló Békefi
  Laszló Békefi 2 napja

  Kemény 2-3 főből álló lófasz galeryt szétkongatta volna🤣🤣

 • Hahaaha Hehehe
  Hahaaha Hehehe 2 napja

  A kialakult helyzetért felelős a kétszínűség, állszentség. Általánosban 2. vagy 3.ban volt egy osztálytársam. Jó gyerek volt csak viselkedni nem tudott. Apuka bíró volt. 80as évek közepén! A stiklik végén megkérték apukát hogy ha van ideje akkor ugorjon be a suliba. Apuka be... Gyerek szarrá verve... Dolog lezsírozva. 2010es években járunk már... Párom kölyke kicsit elengedte magát 7.-8. osztály környékén. Anyuka be... Gyerek szétcsapva... Megköszönve ... Majd gyámügy, városháza stb. Akkor most hol van a megoldás?

 • Viktória Solymosi

  Kedves László!
  Köszönöm szépen, megkaptam, ezt a HUclip videódat is, amely videódat a mai napon néztem meg és amely videód is nagyon tetszett Nekem és Egyetértek Veled abban is, amit ebben a videódban is megtanítottál, Nekünk, mint átlagembereknek is, Én is, mint átlagember. Szeretnénk Tőled Kérni, még több, olyan videót is, amikor a Te nagyon szép autódban ülsz és az Igazi Kovival is beszélgetsz, beszélgetős, HUclip videót is és még több, olyan videót is szeretnék Tőled Kérni, amikor a Te nagyon szép autódban ülsz és a mindennapi élet nagyon szép és nagyon fontos dolgaira is megtanítasz, minket, mint átlagembereket is, amiket eddig még nem tudtunk a mindennapi élet nagyon fontos dolgairól is eddig még. A további videóid elkészítéséhez is nagyon sok sikert Kívánok Neked és élj továbbra is nagyon sikeresen és nagyon egészségesen és nagyon boldogan is, úgy, 120 éves korodig is, az egész, teljes életed leges-legvégéig is, úgy, 120 éves korodig is az egész, teljes családod körében is nagyon boldogan.
  Tisztelettel: Solymosi Viktória
  Lakóhely: Szeged

 • ferenc kovács
  ferenc kovács 3 napja

  De, jó hogy nem tanár vagyok! Egyébként nem kéne velük cicózni, simán kicsapni a
  nem megfelelően viselkedő diákokat, majd a fiatalkorúak börtönében befejezik a sulit.
  (Ha nem fejezi be, akkor nem jön ki.) Ez sajnos csak megmarad jó kis elképzelésnek.

 • Attila Burai
  Attila Burai 6 napja

  Korrekt a videó.

 • Wolff Karl
  Wolff Karl 7 napja

  A tanár egyéniség volt, volt szava, tekintélye és főleg egyenes gerince. Felelősséggel tanított, nevelt, megkövetelte a fegyelmet és a pontos, rendszeres munkát. Az a fegyelemben és tisztelettudásban felnőtt generáció ma ijedten és megdöbbenéssel szemléli azt, amivé lettek az iskolák, tanulók mára.

 • imperator11111
  imperator11111 7 napja

  És meg is érdemli ez a szargépekkel tűzdelt ország. Bízom benne, hogy a gyík gyerekeiket be fogják fenyíteni a helyi rigó srácok!

 • CsontFox
  CsontFox 7 napja

  naon-naon

 • J.G
  J.G 7 napja

  egeszen veletlen hogy ezek is szolarium fuggok voltak. a Naaagy liberalizmus eredmenye...

 • Mr. Ernesto
  Mr. Ernesto 8 napja

  3:15 Respect Laci!

 • Tareszko
  Tareszko 8 napja +1

  Ejha én mit kaptam én anyámtól mikor azzal mentem haza hogy a tanár agyon vert, még otthon is kaptam 😂🤣

 • seroqell
  seroqell 8 napja

  1995-ben,amikor másodikos voltam, nagyon szemtelen, genya gyerek voltam... Kaptam egy akkora sallert, hogy ketté tőrt a pad. Azóta ember lettem. 🙂 RESPECT Laci Mesternek! Nagyon igazad van. 👍👍👍👍👍

  • Miklós Kerèkgyártó
   Miklós Kerèkgyártó 8 napja

   egyvismerősöm huszonévesen nagyon genya gyerek volt ..a román határőröktől kapta a "helyreigazítást " ..ember maradt ..((

 • József Demeter
  József Demeter 8 napja

  A tanárnak jól oda kellett volna basznia. Nekünk is nagy volt a pofánk , majd jött 1-2 olyan tanár aki olyan combosokat vert nekünk hogy 2x is meggondoltuk hogy milyen hangnembe szólítsuk meg a tanárunkat !

 • _ Gedovics
  _ Gedovics 8 napja +7

  A gyereket nem az iskolában kell NEVELNI, hanem otthon!

  • világ istene
   világ istene Napja +1

   Tamás Schildkraut Remélem neked soha nem lesz gyereked ilyen beteg és undorító gondolkodásmóddal. Én a szüleimet is álmukban késeltem volna halálra ha csak 1 szer is megütöttek volna. Na jó ez túlzás mert manapság van gyerekvédelem és ott tennék feljelentést a szüleim ellen. De engem sosem ütöttek meg. Amúgy Norvégiában van jó gyerekvédelem és jó oktatás. Norvégiában szóban is törvénytelen bántalmazni a gyereket az az szidni/kiabálni vele nem lehet és Norvégiában 9.ig nincs osztályzás de a rossz jegyeket 11.ig nem írják be. Norvégiában a szülők ki is rúgattak egy igazgatót mert be akarta vezetni hogy házi feladatot kapjanak a gyerekek. Na és az igazolatlanokat sem nézik Norvégiában. Norvégiában a gyerekek azt csinálnak az iskolában amit szeretnének és nem bunkók velük a tanárok. A szülők pedig sosem kiabálhatnak a gyerekükkel és ha egyszer is megütnék őket akkor a Barnevert vinné is a gyereküket (: na ezt kéne itt is bevezetni! Ha a Norvég gyerekvédelemet és a Norvég oktatási rendszert bevezetnék itt akkor a szülők 70%ától vennék is a gyereket a tanárok 99%-a meg ki lenne rúgva (: majd megtanulnátok mi a világ rendje mocskos kis prolik! Norvégiát ide!!!

  • Tamás Schildkraut
   Tamás Schildkraut Napja

   Dehogynem! A tanár az, aki az életre nevel. Hatékonyabban ráadásul, mert elfogultság nélkül teszi. Ipariban az osztályfőnökömmel nem ápoltunk jó viszonyt, mégis imádtam az óráit. Úgy nyakon vágott, hogy megfejeltem az asztalt, de a mai napig tisztelem.

  • világ istene
   világ istene 5 napja +1

   _ Gedovics Gyerek bántalamzó...

  • Wolff Karl
   Wolff Karl 7 napja +1

   A szüleik is hasonszőrűek, nincs aki nevelje őket.

 • Tamás Szlukovinyi

  12:16 Senki nem is gondolt rájuk Laci!:)) Nem is értem hogy jutott eszedbe:)

 • Tamás Szlukovinyi

  Ez most nem sikerült őszintére, Laci!

 • ßeni 's
  ßeni 's 9 napja

  ez egyáltalán nem normális, és teljes mértékban elítélem, és eszembe se jutna egyik tanáromhoz se bármi féle sértő vagy emelt hangon szólni. Azonban, szerintem ennek a tiszteletnek kölcsönösnek kell lennie. Ha a tanár semmibe veszi a diákjait és alárendeltként kezeli őket, az nem fog működni. Előbb vagy utóbb a diák is elfog veszíteni bármi fajta tiszteletet a tanárral szemben. Valamint bizonyos vitakérdésekben, a tanár és a diák véleményének egyenjogúnak kell lennie. Nem minden esetben, de néha. Azonban a tanár döntőjogának meg kell maradnia.

 • István Bíró
  István Bíró 9 napja

  Ilyen emberek mint te, kellenének tanárnak! Lehet rend lenne a tanterembe!

 • Laszlo Bencze
  Laszlo Bencze 9 napja +1

  Nagyon jó videó! Semmit nem kapnak meg otthon a verésen kívül, így az iskolában rajoskodnak, akin tudnak. Egyes információk szerint (nem tudom mennyire valós a hír) a tanár, akit vegzálnak az előző iskolából, pont egy pofon miatt lett kirúgva. Innen indulva, viszont azt tudom elképzelni, hogy elkezdték direkt feszíteni a húrt a kölkök, hogy meddig tudnak elmenni.

 • Pitta Kiss
  Pitta Kiss 9 napja +1

  Igazad van, a mi korosztályunk az utolsó nevelt generáció.

  • JC Denton
   JC Denton 4 napja

   @egykilenckilenchetSokan szociális nyomásra csináltak gyereket meg házasodtak össze. "Fiam, mikor lesz már gyerek? Mikor lesz már feleség? Szomszédnak már van 2 fia." Aztán megvan a feleség, megvan a gyerek, de csak azért, hogy a család ne zargassa már ezzel.
   Nem is tudom hány szülő vesz mobilt, PSP-t meg konzolt 3-4 éves gyerekeknek meg minden mást, csak hogy nekik ne kelljen foglalkozni vele. És ezt magam láttam rokonságban, boltban, villamoson, mindenütt. Akkor meg miről beszélünk? Csak az előző generációnak lehet kifogása a szemellenzős világszemléletére a "mi igy lettünk nevelve" odaböffentéssel?
   De egyébként sem kéne ezzel dobálózni. Nem csak a nevelésen múlik egy ember viselkedése. Van még ezer más faktor (főleg iskolában), amire a legtöbben ezek szerint nem is gondolnak.

  • egykilenckilenchet
   egykilenckilenchet 4 napja

   Élvezed hogy jól meg lettél verve (tévesen ezt azonosítod a neveléssel), mégis te nevelted fel azokat, akik (szerinted) tiszteletlenek, nincsenek megnevelve. Érdekes. Gondolom semmiképp nem az előző generáció tehet a következő generáció nevelésének minőségéről, hanem ez a csúnya liberális világ. Ugye?

  • JC Denton
   JC Denton 5 napja +1

   Úgyerted megvert generáció

 • qdiace80
  qdiace80 9 napja +1

  Laci, amit elmondtál, abban nagyjában és egészében egyetértünk.

  De.

  1. Nyolcadikban nekem is volt rám utazó tanárom. Hogy finoman fogalmazzak, nagyon elfogultan osztotta a pofonokat. Egyszer nagyon csúnyán nézve rám indult el felém, és metakommunikatíve (értsd: csúnyán néztem vissza rá) közöltem vele, hogy most az egyszer ne merjen megütni, mert ez egyszer vissza fogja kapni (ez egyszer tényleg meg is hátrált).

  2. Hetedikben végképp felébredtem a "tanárnak mindent szabad" mákonyból. Szemtanúja voltam annak, ahogy a tanár úr az otthonról hozott frusztrációját pofozza le egy számomra ismeretlen tanulón. Szem-, és főképp fültanúja voltam, ui. nagyon durván visszahangzott az aulában.

  Akkor gondoltam először arra, hogy itt bizony totál valid lenne visszaütni.

  Előhoztad, hogy "azért mert nem tetszik az általa oktatott tárgy". Bizony, ma már diffelek eszerint is. Amit fentebb leírtam, az sok lett volna még egy mat-fiz tanártól is, itt pedig két bölcsészről van szó. :(

 • Tamás Geiger
  Tamás Geiger 10 napja

  Ez rendben volt!

 • Migráns Málnaszedő

  Sok helyen a kisebbség a többség.

 • Ruck Roland
  Ruck Roland 10 napja +1

  73 felelős politikus is làtta a videót.

 • Z04RD
  Z04RD 10 napja +3

  Nem vagyok semmilyen fizikális erőszak híve a nevelés folyamatában. Sem otthon saját gyerekkel, sem suliban.
  DE(!) Érdekes módon, anno általános hetedik, nyolcadikban osztályfőnök pont akkor lépett be amikor az osztály egyik legrosszabb gyereke éppen lekurvaanyázta az osztálytársát. Na ezért az ofő, aki egyébként egy vér nyugodt nő volt, igencsak emelt hangon kérte számon a stílusát a srácnak és nyomatékosította is 1, azaz 1 db pofonnal.
  Érdekes módon nem az volt bennünk, hogy tanárnéni erőszakos, ombudsman, féljünk tőle, szóljunk a dirinek, szülőknek, miegymás, hanem helyén kezeltük a dologt. Neveletlen gyerek lévén, a szülők helyett megkapta az elmaradt iránymutatást, igaz koncentráltan, egy pofon ideje alatt, nem hetek, hónapok távlatában. Mert nyilván lehetett volna ezt pofon nélkül is, ha a szülő idejében rávezeti a gyereket, hogy így nem beszélünk a másikkal.
  Aztán az óra elkezdődött és a végére, ez el is múlt. A srác nem ettől kezdett szebben beszélni, de legalább meggondolta mikor, milyen környezetben engedi el a száját.
  Ettől még nem mondom, hogy vissza a körmöst a testi fenyítést, de be kéne látni, hogy ha egy tanárt már egy pofonért úgy meg lehet hurcolni, hogy többet kb. dolgozni nem fog tudni sehol akkor mit várunk? HA a tanár egy másodlagos ember a diákkal szemben akkor mit várunk? Ha még (sajna egyre többször) a szülő is a tanár ellen van, feltétel nélkül a saját gyereke mellett (még akkor is amikor tudja, hogy a gyereke a hülye), akkor mit várunk?

 • Jeromos9
  Jeromos9 10 napja

  Szerintem meg az osztálytársadnak volt igaza, nem kellett volna erőszakoskodni az énektanárnak hogy énekeljen az osztálytársad. Végülis csak nem akart énekelni de nem zavarta az órát. Még jó hogy megvédi magát, attól, hogy fejbe b_sszák.
  Másik nézz utána, hogy mi volt az állítólagos előzménye a diákok agressziójának. Állítólag a tanárra jellemző volt, hogy felpofozott diákot másik iskolában, meg hogy megszorongatta a diákok csuklóját.

 • Neo ks
  Neo ks 10 napja +1

  Abszolult egyet értek a tanár inditja el a gyereket az élet útján. Nem így kéne lennie.

 • Attila Jánosi
  Attila Jánosi 10 napja +1

  És ezeknek a senkiháziaknak egyszer lesz gyereke is. "Ebbű baj lesz more"

 • Hajdu Nelli
  Hajdu Nelli 10 napja

  Rohadtul igazad van! Jól összefoglaltad ill. kifejtetted az összes lényeges pontot a sztoriban.

 • kazuyaspawn
  kazuyaspawn 10 napja +1

  olaszliszka....

 • kazuyaspawn
  kazuyaspawn 10 napja

  na viszatért a kommentszekció esett a nézettség ? :D

 • Nagy Zoltan Gabor

  Sajnos azt tapasztalom, hogy a magyar gyerekek is ilyenek. És még valamit, ennél csak rosszabb lesz!!

 • E erisen
  E erisen 10 napja +1

  C.I.G.Á.N.Y.O.K = probléma és deviancia

 • Dominikk Sovak
  Dominikk Sovak 10 napja

  Jo kis vidi laci

 • Aurel Palkovics
  Aurel Palkovics 10 napja

  Egy linket dob valaki légyszives hogy tudjam miről beszélnek

  • Katalin Andrási
   Katalin Andrási 8 napja

   24.hu/kozelet/2019/10/07/tanar-diak-lokdosodes-verekedes-kiabalas/

 • Zoltán Béládi
  Zoltán Béládi 10 napja

  👌

 • zoltan m
  zoltan m 10 napja

  Vagy jön a TEK,
  Vagy leköpitek.

 • zoltan m
  zoltan m 10 napja

  Nem fekete gyemant, csak durvan sötet. -------------------
  Ez a csiszolatlan es eröszakos fiatal olyan söpredek
  Mint aminek forditottja egy nemes 24 karatos nyakek.

 • Laci Varsányi
  Laci Varsányi 10 napja

  Példát kell statuálni,és a maximális büntetési tételeket kiszabni,különben sose lesz ennek vég!Gyorsított eljárásban!

 • Eva Winklersen
  Eva Winklersen 10 napja +2

  Szögezzünk le pár dolgot:
  Amíg a gyerek nem agresszív és nem követ el tettlegességet, a tanár se vetemedjen ilyenre; ha nem hajlandó az órán részt venni, nem írt leckét, arra lehet egyest adni, esetleg intőt.
  A tanárok bukott emberek a maguk szakterületén (de sokuk úgy ámblokk az életben): szinte senki sem tanár akart volna lenni, csak nem sikerült érvényesülniük az életükben, így lettek tanárok, jobb híján. Aki még ennyire se vitte, abból szokott lenni a tesitanár. Aki meg alapból tanárnak készül: vagy egy naiv barom, aki meg akarja váltani a világot, de hamar rájön, hogy nem fog menni, így megkeseredik; vagy eleve egy gonosz takony, aki gyűlöli a gyerekeket és eleve a hatalmi pozíció vonzza.
  Volt is egy felmérés, mi szerint a tanárok túlnyomó többsége pszichésen alkalmatlan a munkájára, gyerekek közelébe sem lenne szabad engedni őket. De hát sajnos nem nagyon van utánpótlás. Sajnos ez más területeken is megfigyelhető.
  Rengeteg olyannak is a tanúja voltam gyerek fejjel, hogy tudtam, a "tanár" baromságokat dumál, életidegen dolgokat hitetnek el a gyerekekkel.
  A tanárok túlnyomó többsége cinkos abban, hogy fenntartsa ezt a beteg rendszert, hogy ne a hasznos tudást ültesse a gyerek fejébe, hanem olyan mennyiségű haszontalan információval tömje tele a fejét, amit képtelen bevágni, így a tanár jóindulatán múljon mindig, ki mehet tovább és ki nem. Felnővén szegény fiatal ember még véletlenül se lehessen tudatos polgár, inkább rettegő rabszolga, az kell ide sajnos.
  Etnikumi túlkapást gyerek részről pedig szintén láttam. De garantálom, azt a gyereket senki sem fogja ütlegelni, ennyire azért nem hülyék a tanárok. Vicces, hogy pont azokat nem meri ütni senki, akiket viszont tényleg szükséges lenne. A borsodi vajda is megmondta: ezek csak abból értenek.

  • Klára Varga
   Klára Varga 8 napja

   Eva Winklersen Na, jól egy kalap alá vetted őket...mintha kb. érvényes lenne “az összes rendőr (bármi más foglalkozás ide jön) barom” c. dolog

 • DEZSŐ OLÁH
  DEZSŐ OLÁH 11 napja +1

  Azok a kis csikák megérdemelnek 10 pofont mind két arc oldalukon. Sajnos ha én is ott lettem volna akkor ott nem mertem volna semmit se tenni csak kussolni, hiába vagyok 20 éves és 186 centi magas egyszerűen nem bírom a konfliktust.

  De a történtekről csakis a szülők a hibásak mert nem nevelték azokat rendesen valamint a gyerekük a szemükbe hazudnak.

  Teljesen igazad van Laci azzal hogy a jövőben a fiatalok szórakozásból öregekbe fognak belekötni.

  Ezekre az agyatlan gyerekeknek nem sorkatonaság hanem szülői szigor kellene elsősorban.

 • peti123
  peti123 11 napja

  Hol lehet megnézni a videót erről az esetről?

  • Katalin Andrási
   Katalin Andrási 8 napja +1

   24.hu/kozelet/2019/10/07/tanar-diak-lokdosodes-verekedes-kiabalas/

 • Dávid Springer
  Dávid Springer 11 napja +3

  Számomra ez volt eddig az egyik legjobb videód. Maximálisan egyetértek az elhangzottakkal.

 • tatesz
  tatesz 11 napja

  Ha a tanár kihív felelni de te nem akarsz csak lebaszol neki kettőt és kész

 • lucas 24
  lucas 24 11 napja +1

  Akik problémás gyerekek az iskolában azok otthon is azok, a neveltetés formája és a szülő tulajdonságai ruházódnak át a gyerekre. Akit anno rendszeresen megcsapkodtak az iskolában a tanárok tehát nem pár havonta kapott mondjuk 1 -et azok a jövőben felnőttként másokon verték le vagy a saját gyerekeiken, illetve látszólagosan is kisebb indulati tűrés határral rendelkeznek . A testi fenyítés nem mindegyik gyerek esetében jó de nyilván sokaknál használ , mert mi a lényege? Az hogy féljen a következőtől , tehát meg kell félemlíteni a gyereket közben persze eszébe juthat mi volt a helyes vagy sem. Csak szimplán félelem keltéssel nem lehet nevelni, szükség van a magyarázatra ha 100xor akkor 100xor elkel neki mondani . Rengeteg hanyag szülőt látok ahol csak valamit motyog a gyerek, de az anyuka meg már veréssel fenyegeti a 2-3 éveset . Az akinek gyengék az idegei ne vállaljon gyereket !

 • ashwini gemini
  ashwini gemini 11 napja

  Ezt hol lehet(ett) látni? Fent van HUclip-on?

 • Viktor Vojtek
  Viktor Vojtek 11 napja

  ,,Ott kaja is van , meg meleg is van ,szó szerint”
  Ezt lopom😂😂😂😂

 • Viktor Kálmán
  Viktor Kálmán 11 napja +1

  Szerintem ebben a kérdésben az a probléma, hogy a mai pedagógus kar nem tudta kivívni magának a tiszteletet. A másik meg, hogy a szülőktől a srácok és lányok nem nagyon kapnak otthon nevelést és útravalót. Ráadásul a mai világban az internet és a marketing az úr. Durva de szerintem ez van. Tisztelettel Kálmán Viktor.

 • Balázs Kőfalvi
  Balázs Kőfalvi 11 napja +1

  index.hu/belfold/2019/10/09/lokdostek_tanar_veres_budapesti_iskola/
  Ennyi✌️👍

 • Norbert Csonka
  Norbert Csonka 11 napja +3

  Nincs rendszer azért van káosz. Amugy jolbeszélsz lacibá.....

 • fila fila
  fila fila 11 napja +35

  Az ilyen szart nem az iskolából kell kihajítani, hanem az országból.

  • világ istene
   világ istene 5 napja +2

   fila fila Úgy érted a te hozzád meg a videóhoz hasonló szarokat? Egyet értek...

 • Jakab Gipsz
  Jakab Gipsz 11 napja +8

  Kirúgták mind a hármat..

  • J.G
   J.G 7 napja

   ennek az lesz az eredmenye hogy tanulatlan suttyo marad, aki nem fog tudni ertelmes munkat vallalni es elobb utobb bunozo lesz... mit kene tenni nem tudom.

 • Jozsi K
  Jozsi K 11 napja +2

  sok elkényesztetett takony, vicc

 • Gabor Taraczkozi
  Gabor Taraczkozi 11 napja +2

  Nàlunk is a rajztanàr pipàzott, rendetlenek voltunk kaptunk, a pipàval egy kokit mègse lett semmi bajunk ès nem rohantunk rögtön a rendőrsègre

 • PUSZTAKEZES HARCOS
  PUSZTAKEZES HARCOS 11 napja +3

  Én még emlékszem a történelem tanáromtól olyan körmöst kaptam a mai napig érzem...

 • Holló Fehér
  Holló Fehér 11 napja +2

  A kommentelők 90%-a szerint az normális, ha a tanár üt, és az is, ha a szülő is üt. BETEGEK VAGYTOK EGYTŐL-EGYIG. De legalább rájöttem, hogy ez az ország pontosan azt kapja, amit megérdemel! Ha nektek fasizmus kell, hát tessék. Aztán ne sírjon a büdös pofátok, ha tetszőleges intézményben (pl. kórház) úgy bánnak veletek, mint egy darab szarral. Hiszen bizonyos emberek CSAK igaza lehet, ugye, mert a helyzet a lényeg, nem az ember, ugye? Szerencsétlen Stockholm-szindrómás hülyék! A szüleiteket meg még állatoknak sem tudom nevezni!

 • Attila Nagy
  Attila Nagy 11 napja +1

  László! Igazad van tökre ! 85tol jártam szakközépiskolaba ilyen baszki nem létezett . Nálunk a légy hangját is hallani lehetett az órán , ha nem a sallerok csak úgy suvitettek . De még az alapsuliban se volt ez . Hiányoznak a pofonok , az a baj .

 • Trick
  Trick 11 napja +26

  Elhiszem, hogy a youtube cenzúráz, meg blokkol csatornákat, ha egyenesen rámutatunk elkövető diákok hátterére, vagy egyenesebben mondunk ki dolgokat.
  De hagyjuk az olyan hülye szövegeket, hogy "a magyar diákok is...". Akkor inkább ne legyen ilyen videó, ha a szőnyeg alá sepregetjük azokat a problémákat, amiket kátrányosék okoznak.
  A magyar diákok esetében ez egyedi esetnek számít, ha hárman vagy négyen körbekapják a tanárt. Biztos véletlen, hogy az utcán is ugyan így körbeállják az embert a kátrányos helyzetűek, amikor éppen cigit kérnek vagy a pontos időről érdeklődnek. Szóval akadjunk már le erről a szar PC szövegről, mert senki nem veszi be, hogy "a magyarok is...".
  Nem kedvelem Havas Henriket, de volt egy beszélgetése három vagy négy kátrányos vezetővel. És ott is előjött ugyan ez a probléma, aminek az lett az eredménye, hogy a kátrányosak problémásabbak minden területen, és az oktatásban is.
  Egyébként egy tanár mit tud tenni, amikor jön a kátrányos "kiscsalád" minimum 8 fővel, és kb lincshangulat alakul ki?

 • Joos Balazs
  Joos Balazs 11 napja +6

  Van egy olyan egyre gyakrabban felbukkanó nézet, hogy "Én csak azt tisztelem, aki azt kiérdemli (szerintem)" , meg "Aki bizonyított előttem"...
  Ízlelgessük csak egy kicsit ezt a vélekedést: Van egy ember, aki mondjuk egy közepesen lepukkant fizikumú 50 éves pali. Viszont 25 éve orvos, és több ember életét megmentette már, meg eleve egy jó és korrekt ember. Majd jön a 23 éves kockás hasú boyka, nulla élettapasztalattal, és úgy beszél az előbb említett emberrel, mint egy rakás szarral... Mondjuk mert épp útban volt neki. Vagy mert lassan fizet előtte a pénztárnál... Mindegy, a lényeget értjük. Rendben van ez így?
  Eleve nem értem, hogy olyan emberek, akik ezt a "majdhakiérdemli" elvet fújják, azok magukról mit gondolnak? Kik ők, hogy a világban meghatározzák az értékeket? Más emberek értékét...
  Komolyan egy amúgy tiszteletre méltó embernek kellene BIZONYÍTANI senkiházi gyökerek előtt, hogy méltó a tiszteletükre? Nem! És ez a káros nézet ebben az egoista világban egyre népszerűbb.
  Én meg azt gondolom, hogy az alap tisztelet minden embernek alapból jár! És ezen idővel lehet még javítani, és rontani. Ezt gondolom én. Persze lehet hülye vagyok.