ŐSZINTÉN: Miért nincs Nosikával videó?

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2018.nov. 2.
 • Sajnálom, hogy eddig húztam ezt a videót. Úgy gondolom, hogy jogotok van tudni, hogy pontosan mi a helyzet. Szeretném végleg lezárni ezt a témát. Az összeesküvés elméletekkel kíméljetek légyszives. A videó nincs monetizálva. A "Henry nem tud titkot rólam" mondatot rosszul fogalmaztam meg. Azt akartam mondani, hogy mindent tud rólam. Folytatjuk amit eddig is. A csatorna menete változatlan és nem lesz kihatása ennek rá. (Legalábbis remélem...)
  Még több videó itt: huclip.com/video/kXdVYArRAbM/videó.html&list=PLoG9ZLHVhClSEa3qLLA66FypAYhJ7dwIb
  Küldj nekem csomagot/levelet ha gondolod:
  Abosi Barna
  Klikkmánia - BugTV
  Andrássy út 36
  1061 Budapest
  Tartsd rendben a komment szekciót, hidd el, hogy én is gyorsabban válaszolok egy kulturáltan megfogalmazott hozzászólásra :)

Megjegyzés • 4 369

 • Bloodrage Rolimester

  November 2. (A videó létrejötte)
  Holnap... Kaja kóstolás Nosival

 • Genni Glassglow
  Genni Glassglow 6 órája

  💿💿💿 #💿💿💿💿 💿💿💿 #💿💿💿💿 *Szereteten alapuló egyedül. Isten elküldte Fiát, Jézus Krisztust, hogy meghaljon helyettünk. Aztán a harmadik napon emelkedett Őt a halálból.*
  *Most azonban egyedül Jézus Krisztus. Isten megadta nekünk a szabad az örök élet ajándékát. Ő fogja megmenteni és gyógyítsa meg, ha kéred őt.*

 • EX .destroy
  EX .destroy 6 órája

  Ez nagyon jó döntés volt Barni! Nosika valószínűleg félhet attól hogy baj éri a csatornáját azért amit csinált vagy nem csinált nem tudom! De az biztos hogy te megprobáltad és vannak olyan dolgok, barátok amiket/akiket elkellengedni! Nekem nagyon sok ilyen esetem volt hogy egy nagyon jo barátot ott kellett hagyjak mert olyat követett el amit nem szabadott volna és ebbe engem is beleakart vinni! De a lényeg hogy te egy kurva jo viddós vagy és ha valaki elkezdi basztatni a Barnit hogy miért hagyta ott a legjobb barátját meg hogy cserben hagyta az egy segg hülye ember! Barni te vagy a legjobb amugy is meg azért is mert ezt megmerted csinálni:):):):) Gratulálok Barni a karieredhez igy tovább!!!😀

 • Róza Lantos
  Róza Lantos 8 órája

  👍

 • Zoltán Kovács
  Zoltán Kovács 10 órája

  kollaborált videó? aha.. :D

 • Street Workout EgkO
  Street Workout EgkO 10 órája

  Kérdem én milyen barát az olyan aki érzelmi terrort alkalmaz a "barátján"? "Az igazi barátok bármeddig kitartanak a másik barát mellett" Nem nem hinném, hogy ebben a mondatban lenne igazság alap, te elmondhatod neki a véleményed, próbálhatod jó útra téríteni, de ezt neki is akarni kell. Azért mert barátok vagytok, nem vagy érte felelősséggel, nem tartozol neki. Főleg, hogy egy felnőtt férfiról beszélünk. Persze a barátok azért is vannak, hogy nehéz időszakban a másik mellett álljon, de az nem azt jelenti, hogy neked bármi közül is kéne választanod, karrier, vagy barátság? Az ilyen ember nem barát, ne haragudj egy barát soha nem állít választás elé téged. Legalább is ez az én véleményem.

 • Tamás Dócs
  Tamás Dócs 11 órája

  Sziasztok! Azt a Nosikás videót amiben vádolják belinkeli valaki légyszi? Köszi 😊

 • Gyorgy Kovari
  Gyorgy Kovari 15 órája

  Egyett értek veled!!😔

 • VIRAG LPS
  VIRAG LPS Napja +1

  Én is így tennék ebben a helyzetben

 • Andrea Guszter
  Andrea Guszter Napja +1

  Meg értelek Barni. Ha segíteni akartatok akkor miért nem fogadta el. Nekem soha nem volt szimpatikus Nosi, de csak azért néztem meg azokat a videókat, amikben ketten vagytok benne, mert hátha te jobbá és vidámabbá és nem káromkodással telik el az egész videó. Én nagyon becsüllek téged, mert te vicces is vagy meg komoly is, és egyáltalán nem értem, hogy Nosi miért nem tudja azt megérteni, hogy egy lányért lebontani egy több éves kariert, tudja mennyi ideig építette fel a csatornáját és most gyönyörűen építgeti lefelé a téglákat (vagy a..... Nemtudom micsodákat..mindegy) Ha ezt szeretné akkor nagyon jól halad benne és ha olvasod ezt Nosi tudd meg hogy VOLTAK BARÁTAID csak le *****tad őket .. Őszintén.. Ilyen barátot elhagyni aki foglalkozott veled (Henryt és Ábelt beleértve.. Nekik is igazuk van) Én nem hagynék el ilyen barátokat.. 5 videót végig ülni, hogy szinte semennyit se szólsz, egyre utálnak, hogy olyan unalmas a lányok beauty vloggerek és semmi közöd nincsen hozzajuk és úgy néz ki mellettük mint egy pocsoja. Senkit nem akarok ezzel megbántani, ez a személyes véleményem. Barni megértelek de ezt már 5000000 szor írom na mindegy, és te vagy az aki felvidít mindig. (lehet hogy ezt is írtam.. Nembaj xd) Ábel, Henry, Benit és Kristófot követem és ők legalább igényes videókat tesznek fel amit nem kényszerítésként csinálnak, hanem azért mert mi kértük és neki is van hozzá kedve... Ezt a kommentet 5 perce írom és remélem, hogy jól fogalmaztam.. Barni, sok sikert ezzel kapcsolatban!

 • Szücs Aisa
  Szücs Aisa Napja +1

  Barni! Te egy nagyon jó, becsületes és egyenes ember vagy! ❤️

 • Lili Kondor
  Lili Kondor Napja +1

  Tudom hogy ez a videó már régebben felkerült azaz nem olyan régen mert csak November 2 án Én meg november 11 én nézem ezt. Még csak most tudtam meg ezeket a dolgokat Nosikáról, de szeretném leszögezni hogy én kezdő videós én sem csíptem Nosikát, és a mai napig sem csípem. Ellenben veled Barni énnagyon jó videós nak tartalak téged és megértem hogy nem akarod egy olyan barát miatt romba dönteni azt amit már nagyon sok ideje elkezdtél. Szerintem jól cselekedtél hogy megszakítottad a kapcsolatot Nosikával. Egy barát olyan akire mindig tudsz számítani és aki bennem megbízhatsz. Kezdetlegesen Nosika is ilyen volt, de nem akarok ebbe részletesen belemenni. A lényeg az hogy egyetértek veled És remélem hogy soha nem hagyod abba a videózást és nem adod fel az álmaid.

 • ANDROID Gameplay

  Jöhetek a társaságba?

 • Hanna Zih
  Hanna Zih Napja

  Én sírtam miatatok!😢😢😰😭😭😭😭

 • Pár Perces Pofázás Podcast

  ...és most szégyellem össze-vissza magam, de nem tudom miről van szó. Vagyis hogy mi a konkrét vád Nosika ellen. Igaz még nem néztem végig ezt a videót mialatt ezt a kommentet írom, de szeretném tudni, hogy mi a vád ellene. Elnézést a tudatlanságomért... nagyon szeret(t)em a Nosi-Barni videókat, szóval jó lenne tudni, hogy mi folyik itt.

  • M-12 technology
   M-12 technology 2 órája

   szerintem inkabb halal , ki kell nyirni, villamosszekben a helye, mert kerni fotokat lanyoktol

  • H. Si.
   H. Si. 11 órája

   Pár Perces Pofázás Podcast
   Ez a vád. Börtönben a helye.
   444.hu/2018/11/12/kamaszoktol-csalhatott-ki-meztelen-kepeket-a-nepszeru-magyar-youtuber

 • Noémi Basa
  Noémi Basa Napja

  Hogyha én te lennék én is ezt tettem volna.Nagyon jo ember vagy. Csak igy tovább😊

 • Anita Simó
  Anita Simó 2 napja

  Teljesen igazad van!!

 • Dzsenifer Jakab
  Dzsenifer Jakab 2 napja

  Uramisteen de jó hallgatni téged..! Olyan igaz és tiszta vagy.. Igazad van! Teljesen egyet értek. Annyira szeretleeek Barniii! Örülök, hogy itt vagy és videózol. Sokat segítettél nekem. Nagyon sokat! Nem tudom, hogy látod-e ezt vagy sem, de köszönöm, hogy a legrosszabb napjaimon is mosolyt csaltál az arcomra!

 • Adrienn Méhes
  Adrienn Méhes 2 napja

  A karriert és a barátságot egy nagyon vékony hajszál fálasztja el!
  Én értem a videod célját és megértem!
  És amúgy tök finoman fogalmaztad meg!

 • Virag Kálmán
  Virag Kálmán 2 napja +1

  Barni, szerintem nagyon jo video lett. Es csak hogy tudd, a nezok (nagy tobbsege) nagyon ertekeli az oszinteseget!

 • Dorina és petra demeter pripko

  Ez egy barátnőmre emlékeztet

 • viewer
  viewer 2 napja

  Miért nem mondjátok ki őszintén hogy utáljátok egymást?

 • csak egy Dorina
  csak egy Dorina 2 napja

  Teljesen igazad van szerintem nem te vagy a hibás !és az tök jó hogy a kollaborácioval ilyen jol meg vagy☺Henry,Kristóf,Ábel nagyon bátor vagy❤

 • JackOSx
  JackOSx 2 napja

  bye 2k18

 • Kovács Kristóf

  hat barni, megmondtad, de ha mondod hogy pl te nem szereted nosi tartalmatlan, ahogy fogalmaztal pofatlan videoit tedd hozza hogy ez CSAKIS A TE VELEMENYED, ne befolyasold valamilyen gyenge szinten a kozossegedet, es az hogy elhagytad nosit, hat probalkozni lehet, a cel elerese erdekeben gondolkodni kell azon hogy mennyi energiat es idot kell beleszannod, ha egy olyan baratom lenne akivel barmit megbeszelhetek, barmikor tamaszkodhatok ra, eljonne a vilag vegerol ertem, azert a 100evemet raaldoznam hogy segitsek neki es ha a 99. eveben is terne csak meg, buszke lennek magamra is es ra is, es az arca mikor rajon a jo gondolatmenetre beleekelodne az eszembe, es ki nem vetnem soha, ez az ami egy baratsagot megerosit, ez a baratsag, ez az en SZEMELYES gondolatom.

 • István Oláh
  István Oláh 2 napja +1

  mindketten nyomorékok vagytok, nem kell túlgondolni

 • Pannaa Antali
  Pannaa Antali 2 napja

  Akármi lesz nosival mi itteszünk neked barni❤️❤️❤️❤️❤️😊😊😊

 • Denissza Kurcz
  Denissza Kurcz 2 napja

  Kinek a hírnév kinek a barátság...

 • Wybie Snicket
  Wybie Snicket 2 napja

  Akik Nosival egy kalap alá vesznek, azok alapvető dolgokkal nincsenek tisztában, ezzel nem lehet mit csinálni. Ahogy Nosika is el van tévedve a barátság fogalmával. Fölösleges emiatt feszengeni, és mindig hangoztatni, hogy hagyjanak békén. A tény az, hogy csináltál vele videókat, és emiatt az emberek kérdezgetni fognak akár akarod, akár nem. Te el fogod mondani az igazat, és ez a legfontosabb.

 • Lili Manó
  Lili Manó 2 napja

  Ez tiszteletre méltó hogy ezt kitudtad fejteni és igen ne is hagyd ott a 6-7 éves karierred....Mert,megérdelmed ő nem hallgatott rád....Ti/te megpróbáltál/megpróbáltatok segíteni ő nem hagyta ennyi ezt le kell zárni ez van ilyen az élet...Ettől még nem fog megállni az élet megy tovább a cél a 600K További Sok Sikert!🙂❤

 • Balla Dénes
  Balla Dénes 3 napja

  Sziasztok.
  Kárpátalján élek és nem rég volt ide Nosika Beregszászba.
  Az egyik lány osztálytársam csinált vele képet.
  Nosika bekövette Őt instan,és kép üzenet formájában beszélt vele, hogy mi lenne ha küldenél egy képet magadról. Az osztálytársam nem mentette le, de ott van, hogy fényképet küldött.
  Én nem mentem oda hozzá, erre rám nézett és azt mondta fenhangon, hogy
  Nézzetek már, még képet sem csinálnak
  Sajnálom az osztálytársam, hogy egy ilyen nagyarcu pedofil írogatott neki.

  • M-12 technology
   M-12 technology 2 órája

   valld be hogy te szeretned megkurni a lanyt , es csak feltekeny vagy

 • vapor
  vapor 3 napja

  gg jól meg mondtad jó vagy

 • Lili Tóth
  Lili Tóth 3 napja +1

  Köszönjük Barni hogy őszinte voltál velünk és látom hogy nagyon zaklat téged ez az egész! Remélem minél előbb “kihevered” rossz látni hogy most nem mosolyogsz! De megértelek!

 • Rebeka Molnár
  Rebeka Molnár 3 napja

  Nagy őszinte vagy ezt becsülöm!

 • csabialonso7
  csabialonso7 3 napja

  Ki a szart érdekel a vergődésed? És miért dobálja ki a youtube ezt az érdektelen fost?

  • csabialonso7
   csabialonso7 15 órája

   +Lacka Gamer mondja ezt az akinek a testvére egyben az apja is.

  • okeee Bia
   okeee Bia 17 órája

   Egy ember őszintén szólal fel és ilyenkor nem azt kellene írni hogy kit érdekel mivel ez eléggé elismerendő dolog

  • okeee Bia
   okeee Bia 17 órája

   Ha nem erdel ne nezd te inteligens

  • Lacka Gamer
   Lacka Gamer 3 napja +1

   Mindenkit te alultáplált élettelen fasz.

 • lil too
  lil too 3 napja

  Már várom a Nosika válasz videót

 • Levente Viski
  Levente Viski 3 napja

  Megkérdezném mért és ha nem válaszól akkor elküldöm a jó k**** anyába

  • lil too
   lil too 3 napja

   Levente Viski miwan?

 • Péter Mészáros

  jó hogy őszinte vagy

 • Petra Fodor
  Petra Fodor 3 napja

  Csak én nem tudom h mi történt Nosikával?

  • Petra Fodor
   Petra Fodor 3 napja +1

   +lil too Köszönöm szépen!

  • lil too
   lil too 3 napja

   Petra Fodor 13 14 éves lányokat zaklatott

 • Krisztián Kovács

  Ne fossál megmaradnak a feliratkozóid.

 • the144pmanhu
  the144pmanhu 3 napja

  nyalogasd meg a kiskutyákat Nckode

 • Mary SSO
  Mary SSO 3 napja

  Igazan büszke lehetsz, ugyanis ehhez nem keves onbizalom kell. Nem véletlenül vagy a peldakepem

 • Szabi Szép
  Szabi Szép 3 napja

  Mi az a nosika?

  • Petra Fodor
   Petra Fodor 3 napja

   Ő egy személy. Keress rá a nevére. Videós

 • Dorii L.
  Dorii L. 3 napja

  Teljesen igazad van Barni! Már rég óta nézlek és nagyon szeretem a videóid. Tudod miért? Mert őszinte vagy és szereted a nézőid és kiálsz mellettünk. Látszik hogy nem a feliratkozók hanem az ember és a szív számít. Így tovább!😘

 • Csukika
  Csukika 4 napja

  En elkuldtem volna ezt a dagadt gecit a picsaba es mondtam volna neharagudj de rosszabb vagy mint egy 5 eves gyerek ! Nem is ertem hogy kevethetik ennyien! Egy dagadt pocsfej veri otthon a faszat semmi mast nem csinal !

 • X- Petron
  X- Petron 4 napja

  Egy Csetintés

 • Mr. WarMasterッ

  Én teljesen a passzív nézőtáborba tartozom, de úgy érzem, hogy most muszáj kommentelnem. Az ilyen emberekért, mint te Barni, mindent meg kell tenni. Nosika nem így gondolta, így barátságotok lerombolódott. Marha nehéz lehetett neked elkészíteni ezt a videót, látszott, hogy párszor el is tudtad volna magad sírni. Sajnálom azt is, hogy ilyen történt meg veled, meg azt is, hogy ilyen dolgokat/dolgot kell átvészelned. Az egész platformon téged tisztellek a legjobban. Teljesen egyenes ember vagy, értelmes, őszinte (ami manapság nagyon ritka) és ami a legfontosabb, hogy a nézőidért, és az évekig felépített csatornádért bármit hajlandó vagy tenni. Én nem tudom, hogy mégis a helyedben mit tennék. Mindenesetre reméljük a legjobbakat, és kitartást Barni!

 • Blanka Farkas
  Blanka Farkas 4 napja

  Annyira őszinten tudsz beszélni akármirol... 😩❤️Ezt tisztelem talán benned a legjobban ❤️

 • Di Ba
  Di Ba 4 napja

  Az elejèm a sohajtá g3c1 eredeti :D

 • Jázmin Kámán Nagy

  Minden szín máshogy FEKETE👍

 • Stella Horváth
  Stella Horváth 4 napja

  Bocsi én nem bántani akartam Barnit a “pontosan tudod” azt azt az ügy témájára irtam nem pedig Barninak.Pontosan tudom hogy utána volt csak szóltam Barninak ha esetleg nem tudná MOSTMÁR(hangsúlyozom nem előtte) van Nosinak videója nem azt mondtam hogy ellőtte volt.Tudom fére érthető ,de nem Barnit akarom szidni meg ilyenek

 • jason voorhees rager

  Őszintén sajnálom nehéz lehet

 • Richárd Stark
  Richárd Stark 4 napja +3

  Barni miért nincs videó Bturboval videód?

 • Zoltan Takacs
  Zoltan Takacs 4 napja

  rákattintok erre a bánatos fostartály videóra, hogy ne ajánlgassa 5 percenként a szájbatett frutyub. Megkaptad amit akartál, örülhetsz

 • thescarletboy
  thescarletboy 4 napja

  *no homo~*

 • Virág Necz
  Virág Necz 4 napja

  Szerintem nagyon igazad van jól tetted hogy inkább eltávolodtál tőle

 • Antonia Ghoreishi

  A komoly barni xd

 • Soma Hubina
  Soma Hubina 4 napja

  100%őszinte BARNI

 • Mizi Tóth
  Mizi Tóth 4 napja +1

  Szerintem rendkívül jó, hogy te ilyen őszinte vagy. A magánéleted és a videós karriered összemosása a lehető legintelligensebben. Szóval ezzel azt szerettem volna mondani, hogy nem vagyok egy pártfogó, de azt gondolom, hogy ez egy király videó. 🙂

 • bence győri
  bence győri 4 napja

  MI A FASZOM AZ A NOSIKA :d

 • Elenara World
  Elenara World 4 napja

  Nem rossz szándékból mondom, de hogy feltetted ezt a videót, és beszéltél róla, már bele is keveredtél.

 • Richárd Molnár

  Mivel vádolják nosikat?

  • Dorka Király
   Dorka Király 4 napja

   Írd a youtube keresőjébe h ,,Nosika huncut Kinga"

 • Mireai Wolf
  Mireai Wolf 4 napja +1

  Teljesen egyetértek veled Barni. De sezrintem ez nem Nosika volt, hanem valaki aki tönkre akarta/akarja/teszi Nosikát. Hisz bárki beregisztrálhat bárki nevében facebookra és felhasználhatja a képeit, a hangot is meglehet oldani a technológia segítségével. Én nem állok senkinek az oldalán ebben a drámában. Nekem tökre mind1. Nem érdekel annyira.

 • Szabina Kolumbán

  Ez olyan mint Majka és Curtis!Barni buszkek vagyunk rád!

 • Jan Wizzarak
  Jan Wizzarak 4 napja

  💿💿💿 #💿💿💿💿 💿💿💿 #💿💿💿💿 *Isten bizonyította ő szeretete számunkra küldött Fia, Jézus Krisztus, aki meghalt és feltámadt a halálból, hogy az örök életet.*
  *Azt is megígérte, hogy meggyógyítsa a testet.*
  *(Csak kérni rá)*

 • 777 The predator

  Oké megbocsátok.

 • Balázs Gáspár

  En most lattalak eloszor, de valoszinu utoljara is.. nagyon nagyon bekepzelt vagy

 • Eszti Varga
  Eszti Varga 5 napja

  Teljesen igazad van! ott hagytad a barátodat de teljesen jogosan probaltál neki segìteni nem tudtál nincs mit erőltetni es ha ő csinált valami nagy hülyeséget vigye is el érte a balhét megérdemli! :)

 • dd xx
  dd xx 5 napja

  „Van barát, aki pusztulásba vezet, de van olyan is, aki hűségesebb, mint a testvér.” (Péld18,24)

 • Gfcfzg iSmeretlen

  Őszintén nem értem minek kell mindenkinek tudnia a ti problémáitokról, van köztetek konfliktus oké, és? Az emberek kíváncsiak, kérdeznek. DE szerintem ez akkor sem tartozik másra mint rátok. Ha meg igazán "legjobb barátodnak" tekinted tudnod kellene az igazságot,hiszen TE neked a "legjobb barátod volt". Értem én hogy meg szeretnéd osztani a nézőiddel az igazságot de azért szerintem ez már sok. Őszintén nem azért írom hogy bárkiben bűntudatot keltsek, de egyátalán nem értem miért nem lehet normálisan kezelni kettőtök közt ezt.Már komolyan olyan ez a magyar youtube mintha az emberek nyalják a másikat hogy utána egy ilyet kirakjanak. Szép estét.

 • ér- DemesVlog
  ér- DemesVlog 5 napja

  Még nem kommenteltem egy videód alá sem, mert amolyan csendes megfigyelő vagyok...(bár tudom, hogy nagyon sokan így vannak még ezzel) Viszont itt le kell írnom, hogy a hasonló őszinte/emberi videóid miatt iratkozam fel rád anno...Tiszteletem!

 • Monie, a Zűrutazó

  Őszintén? Sosem néztem a videóidat. Sok embertől hallottam rólad, de a mai napig egy videódat sem láttam egészen. Mert nem voltam rá kíváncsi egészen a mai napig, hogy neked miről mi is a véleményed.
  Ezt a videódat most a Marci csatornáján lévő videó miatt dobta fel a Yt valószínűleg, és végignézve már nem is tudom, mit mondjak. Tudod, ezt a platformot tekintve nem nagyon látni olyan embereket, akik ilyen egyenesen, logikus érveléssel beszélnek akármiről. És teljesen igazad van, hogy ezt a videót megcsináltad, és mindent elmondtál benne, ami történt veled. Nem hagytál kétségeket, és kihangsúlyoztad, mi az, amit nem tudsz a neten keringő sztorikról, és ez nagyon szimpatikus dolog volt tőled.
  Azért úgy gondolom, nehéz ez, ha valaki olyanról van szó, akit régen a barátaid között tartottál számon. És nagyon bátor dolog volt ezt a videót feltölteni. Teljesen igazad van abban is, amit cselekedtél, mert szerintem ez volt a leglogikusabb döntés a részedről.
  Nagyon korrekt videó volt, amiért szerintem rengeteg tiszteletet érdemelsz.
  Kérlek, ne adj alább ebből a korrektségből!

 • MLD Luv
  MLD Luv 5 napja +17

  Hogy neked milyen szép a szemed😍
  Tele van őszinteséggel❤️

 • Senkii Sebkiiiujjii

  Teljesen egyetértek veled! Nemrég velem is ez történt mindig segítettem egy barátomnak ,de ő nem értékelte és ez visszagondolva szar.

 • Senkii Sebkiiiujjii

  Én igazából azt tenném,hogy eldobnám azt a barátot. Mert nekem sem hiányozna ez az egész.

 • MadLipz magyar
  MadLipz magyar 5 napja

  Elnézést hogy nem ismerlek tényleg , de ki nosika?

 • Ms. Kitti
  Ms. Kitti 5 napja

  Barni teljesen iagazad van! Komoylan, szerintem én is ezt tettem volna. Egy őszinte és korrekt ember vagy és ez egy nagyon nagy kincs. Köszönöm, hogy még vannak ilyen emberek a világon.

 • Hanna Soltész
  Hanna Soltész 5 napja

  Imádtam a közös videóitokat, de ezek után szerintem jó döntést hoztál. (Kicsit ez így hasonlít a Majka-Curtis sztorira) Jól teszed, hogy nem teszed kockára mindazt amit elértél. ❤️

 • Patrik Berky
  Patrik Berky 5 napja

  🤨

 • Lórant Balogh
  Lórant Balogh 5 napja

  🍆

 • Hanna Cs
  Hanna Cs 5 napja

  Szerintem nagyon bátor vagy hogy ezt mindenki előtt kitárod❤️nagyon tisztellek❤️

 • NERO007ful2015
  NERO007ful2015 5 napja

  Alaptalannak nem mondanám, mert vannak hangfelvételek is.

 • Kovács Dóra
  Kovács Dóra 5 napja

  mivel vadoltak nosikat? mert en nem tudom

 • János Kiss
  János Kiss 5 napja +1

  Gyáva vagy!Most kell megszólalni te gyökér?Ha Fanmadmaker nem borítja a bilit akkor kussba vagy ugye?Csak magyarázkodsz,mosod magad kifele,te is pont olyan bűnös vagy mint az a pedofil köcsög!

 • Gergely Horváth
  Gergely Horváth 5 napja +2

  Aki nem áll ki a barátjáért a bajban, az egy szar ember. Lehet 25 percig pofázni, magyarázkodni, mentegetőzni, de ettől a lényeg nem változik. Mosakodj csak, a szar már rádfröccsent és csak egyre jobban szétkened magadon.

 • Ferike Kispál
  Ferike Kispál 5 napja

  ügyes vagy barni de remélem te nem gondolod hogy bűnös vagy. :)

 • Zsombor A Sámán

  Mi baj azzal ha valaki pedofil? Elitélitek mert más? A felvállalt melegek meg istenek, hogy van ez?

 • Gulyás Levente
  Gulyás Levente 5 napja

  Ja véletlenül se a nézettség miatt csináljak ezt... 🙃

 • Master Ong Bak
  Master Ong Bak 5 napja

  nem kell a púder kuyaorrú turcsi barnika:DDD kipofáztátok nosika gecit mert dagadt vagy a csaja miatt és kész :DD el is mondat h megbeszéltek mindent ti 4en :D ütnivaló fejetek van :D főleg annak a vörös kukkeres ostobaképű haverodnak :DDDD

 • Anett.
  Anett. 5 napja

  Valamert van egy olyan érzésem hogy nosikanak valami bántalmazás vagy tapizas okban van elítélése?? Vagy mi is a probléma mármint kinézek nosibol valamit de nem akarok elítélni egy olyan dologért ami nem 100%os

 • GamingChill
  GamingChill 5 napja

  HackerB1-et :(Kár hogy sose látjuk már :/
  Csatimon a rèszletek

 • pankix
  pankix 5 napja +1

  Sokat lehetne arról beszélni, amikor egy lány vagy pasi visszafogja a youtuber karriert, vagy bármilyen karriert. Láttunk párat.

 • zene
  zene 5 napja

  Nosika kitörli a kommentem ezért ide írom. Aki megnézte azt a videót az reagálhatna. Jól hallom, hogy kerülgeti a témát, de nem mond semmit a pedofilvádról?

  Csak annyit említ, hogy elege van a vádaskodásból, kifordul a gyomra, gyomorgörcse van.... Jogi útra tereli ha megint valaki megint belekezd, de semmi konkrétat nem mond, hogy egy kiskorútól meztelen képeket akart kicsalni. Fájlalja, hogy kikerült, mikor nem járult hozzá...és??? Ez a lényeg? Nem az, hogy ez pedofília?

 • Undefinied Flying Object

  huclip.com/video/pxXMrvab9aU/videó.html Sodi a berlini vlogger megmondja a tutit Nosika védelmében

 • Huncute3
  Huncute3 5 napja

  +Barni. azt mindenki tudja hogy a Drakemall által felkért videosok accja húzva van és ha Te magán emberként játszol akkor szart se nyersz, minek neki minden amikor a Pixeltől amúgy is kapott ingyen egy elég fasza high end gépet úgy hogy CS GO-ban még lőni sem tud és nincsen már gamer szekciója!

  • Huncute3
   Huncute3 5 napja

   Egy kezemen meg tudom számolni mennyi minőségi tartalmat gyártó magyar youtube-os létezik, csak hogy egyet említsek H. András színvonal, ott kezdődik mondjuk a szint!

 • e16pambe
  e16pambe 6 napja +7

  ŐSZINTÉN: Ki nem szarja le? Miért ajánl nekem a youtube ilyen retkeket?

  • e16pambe
   e16pambe 3 napja

   +Kovatsits Media látom nem vagy tisztában a fogalmakkal. Én nem a stílusról beszéltem hanem a személyeskedésről, arról hogy rögtön a személyemet támadod nem pedig azt amit írtam. Igen, valóban trágár stílusban fogalmaztam meg a véleményemet, de egy szóval sem támadtam Barnit sem mást, csak a clikcbaites címet és a megkérdőjelezhető tartalmat kritizáltam. Lehet nem egyetérteni velem és lehet kritizálni azt amit írtam, de azzal hogy ostobának hívsz nem érsz el semmit és csak magadat minősíted vele.

  • Kovatsits Media
   Kovatsits Media 3 napja

   Már ne is haragudj de mégis milyen stílus vársz azután amilyenben te megfogalmaztad a mondanivalódat felhúzom magam egyszerűen ha látom hogy valaki így közli a véleményét

  • e16pambe
   e16pambe 3 napja

   +Lili Tóth azért kattintottam rá hogy tudjak írni hozzászólást.

  • e16pambe
   e16pambe 3 napja

   +Kovatsits Media miért kell személyeskedni? Azzal hogy ostobának hívsz azt bizonyítod be hogy te vagy az mert csak ennyit tudtál felböfögni.

  • Lili Tóth
   Lili Tóth 3 napja

   Ha nem erdekel minek kattintottal ra...??🤨

 • anal destroyer
  anal destroyer 6 napja

  TGZZT

 • Musein Alber
  Musein Alber 6 napja

  Hali én nem vagyok pontosan képben hogy mivel vádolták meg Nosit valaki el tudja nekem mondani vagy valami? vagy egy YT linket vagy valamit.... pls

 • Drex King
  Drex King 6 napja

  Szia Barni! El tudnád nekem mesélni pár mondatban hogy Nosiká-t mivel vádolják/vádolták.Mert erröl semit nem hallotam. Ellöre is köszönöm.
  Üdvözlettel DrexKing.

 • King Bacon Bits
  King Bacon Bits 6 napja

  De érdekes ja nem