Főhős (2019-12-02) - HÍR TV

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.dec. 2.
 • Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: hirtv/
  ► a honlapunkon: hirtv.hu/

Megjegyzés • 70

 • Andras Fedor
  Andras Fedor 29 napja

  Mekkora bűnügyek ! Ennyire telik Apáti ? Nézz szét magad körül !!

 • Tibor Õsz
  Tibor Õsz Hónapja

  Szita Károlyròl mikor lesz egy mûsor?

 • Nagyon Nagy
  Nagyon Nagy Hónapja

  valóban, milyen felháborító már, hogy leszereltette KÉTSZER IS a kerékbilincset ez a fasz,
  mennyivel normálisabb, hogy egy stadiont épít a kert végébe, közpénzen, a másik fasz. 👌

 • Levora Sándor
  Levora Sándor Hónapja

  Igazi gazember. Szemrebbenés nélkül hazudik.

 • Sándor Szilárdi
  Sándor Szilárdi Hónapja +2

  miért nincs még munkatáborban ez az ócska , csaló szarkupac???

 • István Patai
  István Patai Hónapja

  Nyalinger Apátia, Orbánról, Kósáról, Rezsi Szilárdról, mikor fogsz műsort készíteni?

 • Zoltán Szabó
  Zoltán Szabó Hónapja +1

  Hogy lehet egy ilyen ember Szabó Zoltán? 🤔🤣

 • Zoltan V.
  Zoltan V. Hónapja +1

  Nevetségesek ezek a lejárató(nak szánt) "tényfeltáró" videók. Nem az a gond, amit elmondanak benne, hanem az, hogy mennyire szubjektív, mennyire átlátszó módon, s úgy mutatja be a "főhősöket", mintha a másik oldal nem lenne éppen olyan velejéig romlott és korrupt. Sőt. Egy objektív műsor mindkét oldalon bemutatná a mocskot, s nem a 15-20 évvel ezelőtti dolgokkal kezdené, hanem az aktuálisakkal, hiszen az most fojtogatja az országot, a régiektől pedig már hál' Istennek megszabadultunk.

  • Zoltán Szabó
   Zoltán Szabó Hónapja +2

   A régiektől megszabadultunk? Melyik csatornát nézed?

 • Balázs Szőke
  Balázs Szőke Hónapja +1

  Ez a Szabó egy szarházi!

 • Judit Szücs
  Judit Szücs Hónapja

  "...meglehetősen messzíre gurult a gyógyszere..."

 • Szabi
  Szabi Hónapja

  Nem egy szimpatikus alak ez a Szabo, de a mobil ugy es a kerekbilincs gate eleg nevetseges mikor a gazdaitok ezeknek az osszegeknek a 200-szorosat lopjak el naponta

 • Sándor Simonyi
  Sándor Simonyi Hónapja +5

  Egy az igazi seggfejek közül, minden matematikus szégyene.

 • Zoltan Harangozo
  Zoltan Harangozo Hónapja +2

  Ritkan latni valakin csak ugy elso latasra, hogy patkany, de most semmi ketseg. Mi a bubanatot csinaltatok ti odahaza 90-ben? Hogy engedhettetek, hogy az ilyen alakok akasztas helyett tovabb lophassanak es hazudozhassanak?

 • Attila Pull
  Attila Pull Hónapja +2

  Nagyon komolyak ezek a komik,kikérik maguknak!

 • Péter Nemes
  Péter Nemes Hónapja +12

  Régi szép idők, amikor a szocik még csak milliókat loptak...

 • Gábor Magistral
  Gábor Magistral Hónapja

  Who the fuck is Zoltan Szabo?

 • Péter Nemes
  Péter Nemes Hónapja +8

  Önélzetes a kis latol!!! 😉😊

 • v8nagrom
  v8nagrom Hónapja +2

  Már rég a süllyesztőben kéne lennie ennek a gyönyörűséges televíziónak, ha piaci alapon működne és a nézettségért kéne küzdenie. A balett-táncosból műsorvezetővé avanzsált látensmeleg apátibencével együtt. Ám legnagyobb szerencséjükre az állami pénzekkel való kitömés megmenti a csúfos végtől. Annyira nevetséges is lehetne, ha nem lenne végtelenül szánalmas és szomorú.

  • Peter Kiss
   Peter Kiss Hónapja

   @Kis Dávid JAj, de figyelmetlenül olvasok.... Efölött elsiklottam, úgyhogy megválaszolom külön kommentben
   "Azért van különbség az általad felsorolt emberek és pl. Bencécske között."
   Ja, igen, hogy ezek a másik oldallal csinálják ugyanezt... Havas Henrik lenne erkölcsi fölényben Apátival szemben???? Az agyam eldobom, komolyan. Ekkora elfogultsággal nehéz ám rendes és építő vitát folytatni.. Én beismertem hogy igen, erős szektaműsor íze van. Ideje neked is levenni a "függetlenobjektív" szemüveget. Nem lehet objektív műsort csinálni Havas Henrikekkel, Kálmán Olgákkal és társaival. Pártkatonák mind

  • Peter Kiss
   Peter Kiss Hónapja +1

   @Kis Dávid
   A te ballib prominenseid pedig kapnak egy műsort, ahol a kizárólagos cél, hogy elmagyarázzák, hogy itt diktatúra van meg média aszimetria, (teszik ezt a legtöbb nézőt elérő RTL Klubon) Bezzeg 2010 előtt...
   Mondd csak, azok ott túloldalt mit csinálnak? Független és objektív értekezéseket tolnak? Nem, jönnek azzal, hogy itt jövőre minden összeomlik(9 éve minden évben), Elhallgatják, hogy a másik csapat alatt kórháziágy-csökkentések és kórházbezárások voltak, a vizitdíj és kórházi napidíj tervet népszavazással kellett kicsavarni a kezükből, most meg jönnek, hogy itt minden rossz, mert Mari néni kitörte a bokáját a lépcsőn a meglazult korlát miatt. Mint fentebb már utaltam rá, a másik csapat médiája is elfogult, és egyirányú és sajnos nemzetközi trend, hogy egyre polarizáltabb a média.
   De ha valahol 90 % balliberális média van mint Horn-Kuncze-Medgyesy-Gyurcsány alatt, az demokrácia, hát az szuper
   Amikor a Szabadfogás című műsorban megemlítették (talán Jeszenszky) hogy a Facebook, túlsúlyban tolta Karácsonyékat, a 24.hu -s Nagy József kaján mosollyal nyugtázta az általa se vitatott tényt. Ugyanezek síratják a helyi lapokat ahol valóban Fidesz közeli médiatúlsúly van. Hol aránylik ma a közösségi média a helyi lapokhoz? Lassan lenyomja a TV -t Te tényleg elhiszed ezeknek hogy igazságos médiaviszonyokat akarnak? Vagy belátod, hogy a 2010 előtti 90 % -10 % arányt kérik vissza.

  • Peter Kiss
   Peter Kiss Hónapja +1

   @v8nagrom
   Ahol antipátia van, ott engedd meg hogy a másik oldal felé szimpátiát feltételezzek akkor is ha te szemérmesen nem beszélsz róla, mert függetlenobjektív vagy.
   Krug, Havas meg a többi pedig ennek a prominensei, és ők is szint alatti és piacképtelen szektaműsort tolnak - most légy erős - a libsi szekta számára.
   Tény, ha már itt tartunk hogy egyik pártszekta műsorát se lehetne eladni a piacon. Más országban 10 millió néző alatt el se kezdik, mindegyiket a politika tartja el vagy segíti ki.
   Ha a TV piaci alapon menne akkor nézhetnéd a Való Világ 26 -ot hogy "Ágica vagy Leó, Leó vagy Ágica!" Na ma Magyarországon ezt lehet piaci alapon eladni, meg a Győzike Show -t. Ez pedig nem konteó meg Soros-terv(amit le se írtam, de mindegy)

  • Kis Dávid
   Kis Dávid Hónapja

   @Peter Kiss Azért van különbség az általad felsorolt emberek és pl. Bencécske között. A Hír Tv arról szól, hogy Bencécske, Bayer és társai kapnak egy-egy műsort, amelyeknek kizárólagos célja a jelenlegi rendszert kritizáló, vagy annak eszméivel ellentétes nézeteket valló személyek gyalázása. Amikor arról beszélünk, hogy a kereszténység a menő, és azt reklámozzuk, először érdemes lenne tanulmányozni a bibliát. Abba arról is szó van, hogy szeresd felebarátod.. ne ítélj hogy ne ítéltess... stb. Tehát amikor a kereszténységet népszerűsítjük, akkor a gyűlöletpolitika folytatása (akár a médián keresztül) elveszi a hitelességet.
   A liberalizmus értelmezése eléggé problémás a jobboldali média részéről. Meglátásom szerint kell próbálni más országokban is, és megtapasztalja az ember, hogy egy álkeresztény, vagy egy liberális országban jobb élni.

  • v8nagrom
   v8nagrom Hónapja

   @Peter Kiss Te drága jóember! Mégis kit védtem? Milyen libsi szekta? Ezeket mégis honnan veszed? Hol írtam én bármit Krugról meg a többiről? Paranoiás vagy vagy mi? Ezekkel a kényszerképzeteiddel küzdj meg te magad, esetleg a pszichológusoddal beszéld meg, de ne rám vetítsd ki őket. Annyit mertem megjegyezni, hogy ez egy szintnélküli, szar műsor, amit normál piaci körülmények között sehol, senkinek nem lehetne eladni. Kivéve persze itthon a fidesztábornak, közpénzből finanszírozva.
   Ez tény, nem pedig ilyen sorosterves, migránssimogató libsiszektás, konteós baromság.

 • Ren Good
  Ren Good Hónapja +8

  Gusztustalan ez a Szabó Zoli! Nem kell ez a "Homaszavazat vásáhás” duma.. 👏
  "Őőőő, hát őőő, hogy őőőő, hát őőőő.....hát őőőőőő, hogy őőőő, hát őőőőő, hogy Hírtv" 😋

 • Osztaly Zart
  Osztaly Zart Hónapja +6

  Azt állítjuk magunkról mi magyarok,hogy minden nehéz helyzetből talpra tudunk állni.De akkor miért ugrunk nyakig a szarba előtte? itt van a libsi-komcsi ellenzék,a külföldi sötét hatalmak,a migrációs problémák stb. A magyar szavazók meg nem érzékeli a tét nagyságát.Mindegy,milyen válasz írtok vissza ez száz százalékosan így van ahogy leírtuk. Persze rohadtul ingyen! És képzeljétek el egy párthoz sem tartozunk. Ha ezt nem értitek meg akkor butábbak vagytok mint mi. Ami persze lehetetlen!!!

 • jano mano
  jano mano Hónapja +1

  Hogy lehet 6 milliárdot eltelefonálni? Magyarázzátok el!

  • jano mano
   jano mano Hónapja

   Direkt elszólás! 6,3 millio az! Csak "véletlenül" ezerszer annyit mondtak!

  • Gábor Magistral
   Gábor Magistral Hónapja

   jano mano több mint 6 milliàrd! 6,3 milliárd Ft-ot ès akkor a forint sokkal erősebb pénz volt, ez jó kérdés nem tom! Lehet 90-es számokat hivogatott 0-24-ben :

 • Osztaly Zart
  Osztaly Zart Hónapja +9

  Szabónak nem az autójára kell a bilincset tenni. Rendet kell tenni,de most! A fenébe ezekkel a haza ellenségeivel.Mire vár kormány??De mire.

  • Osztaly Zart
   Osztaly Zart Hónapja +3

   @istván Bank Talán erre is van"gyoccer".

  • istván Bank
   istván Bank Hónapja +4

   Az elvtársi birók ezeket megvédi őket pedig az unió nem engedi leváltani ---tehát az UNIÓ gátolja a tervezett rendszerváltozás folyamatát egyértelmű az elvtársi kapcsolat UNIÓS segédlettel lehetnek bünelkővetők.

 • Judit Szücs
  Judit Szücs Hónapja +17

  ő egy undorító gusztustalan okádék!

  • Andras Fedor
   Andras Fedor 29 napja

   Judit mi lenne a véleményed ha Apáti azt mondta volna mekkora fasza gyerek ? Dicserned világba ?

 • Buda Sardi
  Buda Sardi Hónapja +6

  Fikusz Kukisz hol maradt?!

 • Buda Sardi
  Buda Sardi Hónapja +11

  Hú de gyanús komcsi alakokból áll ez a DK nevű szörnyszülött.Az hogy van hogy az egyenlősdit és kortekt önmegtartózkodást hírdető emberkék mint csont gazdagok?Nem kell válaszolni...mind tudjuk.

  • Zoltan Harangozo
   Zoltan Harangozo Hónapja +4

   Ez mar Marx-al es Engels-el kezdodott. Mindketten elegge tehetosek voltak ahhoz, hogy osszak a komcsi eszt. Ugyan nem minden komcsi milliomos (dollarban) de a vezetoik kozott egy szegeny ember sincs.
   Tipikusan jo pelda volt erre Lukacs elvtars is, akinek a szulei bankarok voltak, es aki szerint valaki megolheti az anyjat is, ha az "osztalyidegen". Vajon o megolte-e a sajat anyjat es apjat?
   Na mindegy... a lenyeg, hogy megy a hulyites, a sok kis komcsit hasznalhato idiotakent alkalmazzak a milliardos urak a celjaik eleresere, ezek meg tatott szajjal futnak neki, mint tot az anyja ....-nak.

  • György Tóth
   György Tóth Hónapja +4

   Igen, ez nekem is feltűnt már. A tipikus máséval a csalánt, vagy a fogjuk meg és vigyétek.

 • Zoltán Major
  Zoltán Major Hónapja +10

  Igazi MOCSOK !

 • J Gipszes
  J Gipszes Hónapja +1

  Kerékbilincs? Bezzeg nekem ki kellett fizetni a mikuláscsomagot,amiről nem is tudtam ugyanis rárakták-fotó-és kolléga már vissza is lopta. Gané banda!

 • Tibor Bolla
  Tibor Bolla Hónapja +9

  ,,....dobjátok a padlóla le!!!...."

  • Tibor Bolla
   Tibor Bolla Hónapja +6

   Pelsze! Aztán jöhet a kelékbilincs, meg a kolbács!

  • Janaka Fara
   Janaka Fara Hónapja +5

   De dulván kérlek

 • Zoltán Nagy
  Zoltán Nagy Hónapja +12

  "....plóbálkozás..."
  Punciusz pilátusz és a latolok.

 • László Rocskai
  László Rocskai Hónapja +15

  A főhősnek lehetne az alcíme : végtelen történet(neverending story) , mert úgy néz ki, hogy soha sem lesz vége ezeknek történéseknek!

  • jano mano
   jano mano Hónapja

   Ja! Pláne ha belekezdenek a másik oldalba is!

 • RRozsika
  RRozsika Hónapja +20

  ...miért tudnak ezek még midig labdába rúgni? hisz elitélt bűnözők...hogy lehetnek ezek az emberek a közéletben?...miért nincsen olyan törvényünk hogy ezeket örökre kizárnák a közéletből,mivel nem fedhetetlenek(nincs,nem lehet erkölcsi bizonyitványuk)....minden vetésforgóval felszinre kerülhetnek?...mint most is ........

 • KR*Stoforo
  KR*Stoforo Hónapja +1

  Nem 6,3 milliárd, hanem millió. De az is szép szám.

 • annahegy11
  annahegy11 Hónapja +10

  15:30
  Akkor ezek szerint már 2007-ben voltak tervek az Ázsiából való bételépítésre?
  nemzetidal.gportal.hu/gindex.php?pg=3730952&nid=3047874

  • Zoltan Harangozo
   Zoltan Harangozo Hónapja +2

   Ez a legszebb benne: "Az MSZP szerint a dokumentumban a migrációs kihívásokat veszi számba a kabinet, mivel Magyarország az Európai Unió tagjaként egyre inkább bevándorlási célországgá válik."
   Majd 2015-tol, amikor magat a migracio (illegalis benvadorlas) tenyet is le akartak tagadni azzal okoskodtak, hogy egy olyan szar orszagban, mint Magyarorszag ugysem akar maradni egy illegalis sem.
   Gondolom koltoi kerdest tettel fel, de persze. Az ilyesmiket evtizedekkel korabban kezdik tervezni, a penzt osszeszedni hozza es nekiallni a kivitelezeshez ugy, hogy a szukseges orszagok vezetoi benne legyenek a buliban. Nem egyszeru, mert ehhez mindenhol garantalt hazaarulokra van szukseg evtizedeken at.

  • annahegy11
   annahegy11 Hónapja +3

   @Andrea Bíró A bal oldal programja az import állampolgár és már 2007-ben is létezett! Erre gondoltam!

  • annahegy11
   annahegy11 Hónapja

   @Andrea Bíró igen!
   De a hangsúly a 2007!

 • Könyvtáros Lőrinc

  Mekkora kretén ez az apáti ez a stílus bicskanyitogato! 22ben megnezem majd a pofadat!

  • Levente Lukacs
   Levente Lukacs Hónapja +1

   Vagy mi a tiedet 😂😂😂

  • Osztaly Zart
   Osztaly Zart Hónapja +6

   Te hülye gerinctelen hazaáruló majom miért akarod az ország vesztét?

  • György Tóth
   György Tóth Hónapja +3

   @Zsolt Egy rendes baloldali ellenzékre szükség volna. Kár hogy sehol nincs. Távcsővel sem látható. Lehet hogy egy másik galaxisban?

  • Gábor Ákos Egry
   Gábor Ákos Egry Hónapja +2

   @KR*Stoforo A magam részéről nem sunáznám, a nőket szeretem, mindemellett polgári szavazó vagyok. Ugyanakkor a komszoci kommentelő kritikájában van igazság. Ez a műsor az ellenzék - ellenséget futtatja, a negatív reklám is reklám, sajnos. Ezt nagyon észre kéne venni a Hír TV műsor készítőinek. Szerintem a kukába ezzel a műsorba, hozzák erre az időpontra a Címlapot az okos és szép hölgyekkel egyórás műsoridőben.

 • KinkyTail Mapogo
  KinkyTail Mapogo Hónapja +7

  Legalabb szabo janos lenne, arrol enekelt a Padödö

 • Sándorné Kuruczleki

  valamiről lemaradtam, de nagyon ki a tököm ez manus!, de folyamatosan össze-vissza hazudozik!

 • RisingStarOfKorea
  RisingStarOfKorea Hónapja +24

  17:05 ezzel a nagy hajjal simán Radovan Karazdic uncsitesoja lehetne