Csörte (2019-11-27) - HÍR TV

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.nov.27.
 • Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: hirtv/
  ► a honlapunkon: hirtv.hu/

Megjegyzés • 626

 • István Vincze
  István Vincze Hónapja

  Pulainak üzenem, ha jobb Szlovákiában élni, ki lehet települni! Mondom úgy, hogy a párom Szlovák állampolgár!
  A forintot nem leértékelték, simán sorolják a ballib haverok!

 • Saksafar
  Saksafar Hónapja

  Ez óriási! Tényleg, mi a szarért adunk pénzt ezért a hazudozásért ennek a két liberál kreténnek?
  mindenszo.hu/olvasonk-szetkapta-a-hir-tv-n-amokfuto-pulai-horn-duot/?

 • péter fehér
  péter fehér Hónapja

  Ha jó akkor minek az akcióterv?

 • Protagorasz
  Protagorasz Hónapja

  Jó látni így utólag, hogy az okostojás ellenzéki "közszereplők" mennyire butácskák! Hát igen ebből is látszik, hogy még 1 hétre képtelenek érzékelni előre az eseményeket és a politikai akarat esetleges irányát! Bizony lett Atlétikai VB - ez jó nagy adag szopás!

  2. Horn Gabi és a másik félkegyelmű: kurvára unalmas már hallgatni ezt az állandó röhejes negatív propagandát! jelesül: amit a Zorbán kormány művel gazdaságpolitika terén, az unortodoxia etc. etc. hát ez egy über amatőr álmodozás, szarul megy itt minden :D ez nem fog működni, - mégis működött. No de jövőre biztos megbukik. Kurvára nem bukott meg. Jó de hát annyira még sem lesz eredményes! Mégis eredményes lett. Jó hát 5 százalékos fejlődés, ugyan már hiisz Románia jobban fejlődött! :D S jön a válság! mondjátok szerintetek mennyi hiteletek van még politikai, vagy bármilyen szakértelem tekintetében, főleg neked Horn Gabika te aki vered a melled hogy így közgazdász úgy közgazdász vagy! :D Zéró semmi azaz nulla. 10 év telt el! Ki a faszt érdekel már a ti politikai itt a piros hol a piros gazdasági jósdátok! Szóval eltelt 10 év úgy, hogy évről évre bukást jósoltatok, vagy minimum azt, hogy ez így nem vezet sehova! Kb. azon a szinten mozogtok, mint egy ismert hipochonder viccben! Mi is van a sírjára írva? Na ugye megmondtam! Nektek kb. ennyi igazságotok van - hogy 1x majd a nagy számok törvénye alapján jön majd tényleg egy szar helyzet és majd veritek magatokat: hogy na ugye megmondtam! De annak biz már semmi köze nem lesz a kormány jelenlegi gazdaságpolitikájához. E tekintetben már a 10 év bőven több, mint elegendő, hogy lejárasságtok magatokat és feléljétek maradék hiteleteket. Most is ez az olcsó szar duma, hogy Orbán szerencsés meg hogy világszintű konjunktúra van. Kurvára unalmas már ez a beállítás, hogy a ballib értelmiség a géniusz, a másik oldalon csak fekália van, jobb esetben szerencsés nímandok. Röhejes!

  S mint közgazdász vagy vállalkozó is béna lehetsz. Egy Atlétikai világverseny megrendezése bőven több mint jövedelmező lesz az ország számára. Nem az eladott jegyek árában kell ezt mérni, hanem majd az ország nemzetközi renoméján és bizony forintosítva majd a turizmus növekedésén prosperálásán is! Ahogy a vizes VB is bőségesen megtérült ugyanígy az Atlétikai VB is megfog! Sőt! Totális alkalmatlanságról teszel tanúbizonyságot! De a másik kretén is csak szajkózza a marhaságait! :D

  Senkit nem érdekel, hogy kinek az egykori telkén épülne meg az említett szuperkórház, tényleg a helyett hogy végre lenne egy nemzeti minimum, mely valamennyi honfitársunk érdeke lenne, hogy fejlődjön az Eü. ehelyett megy a politikai parasztkodás és gyermeteg játékok. Végre jó lenne megtanulni építkezni az ország javára, nem az üres pofázást és a politikai propaganda mantrákat nyomni! Ebben már rég elbuktatok.

  S igen Horn Gabi te valóban nemzet vagy hazaáruló vagy ha úgy tetszik: soha nem felejtjük el a szavaid: Higgyék el nekem sokkal fontosabb az, hogy mi lesz az SZDSZ sorsa annál hogy mi lesz ezzel az országgal! Úgy hiszem ez már túl megy a mezei politikai eszköztár másként gondolásán! Ez bizony már a nemzet vagy hazaárulás kategóirája! Mert itt nem eszközökről volt szó, hanem prioritásról, mi a fontosabb Neked! Neked a nyomi bukott pártod fontosabb volt, mint az ország sorsa! Tőled szerencsésebb történelmi helyzetben el vették volna a magyar állampolgárságod, vagy száműztek volna!

 • Eszter Szabó
  Eszter Szabó Hónapja

  mindenszo.hu/olvasonk-szetkapta-a-hir-tv-n-amokfuto-pulai-horn-duot/?fbclid=IwAR1Sz6d7eokQyaLhrOzcvZ1tmjbmkqTX0qG6TQbBr5IOVV3XaS5hEoSc9YA

 • Talaj Munka
  Talaj Munka Hónapja

  26:19
  'Az iparűzési adót elsődlegesen a helyi tömegközlekedés finanszírozására kell fordítaniuk az önkormányzatoknak,"
  MÁSODLAGOSAN pedig akár Mars Terraformálására is lehetne fordítani, ha nen engednének ilyen pontatlanul idézőket a műsorba.

 • Valaki Valaki
  Valaki Valaki Hónapja

  Ez a szemüveges bolond utálja a magyarokat.

 • NoT sEcReT
  NoT sEcReT Hónapja

  gajdics helyett nincs tényleg egy értelmesebb, vitaképesebb figurátok?

 • Kornél Balogh
  Kornél Balogh Hónapja

  25 : 28 Ez a céljuk.

 • Tibor Durucz
  Tibor Durucz Hónapja

  zsurpubi.hu/cikk/7236-korozott-bertollnok-a-fovarosi-torvenyszek-sajtoosztalya-tetelesen-cafolta-a-pesti-sracok-allitasait/

 • Sándor Andráczy

  Aranyos a szemüveges kisegér, de ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a szocik szétverték a magyar ipart, kereskedelmet, mindent. A multiknak behódoltak egyéni néhány milliós fillérekért. Innentől lehet vitatkozni százalékokról, egyébről, de a hozott anyagból ez közelít a csodához! A "tudós közgazdász" Horn laikus szemmel is hülyeségeket beszél!

 • Béla Lévay
  Béla Lévay Hónapja

  Ezt a süketelést! Nem nőhet vagy csökkenhet az, ami nincs. Nincs saját gazdaságunk, ipari,mezőgazdasági termelésünk, így ebből származó jovedelmunk sem, ellentétben a lengyelekkel pl. Úgyhogy ha jön a válság itt pusztulat lesz.

 • Ágota Ertler
  Ágota Ertler Hónapja

  Ehhez a Pulaihoz képest még Horn Gábor is nagyon "normálisnak"tűnik.Miért hagyják ennyit beszélni?Az egész műsor alatt alig hagyott mást szóhoz jutni!

 • Sophiedark 222
  Sophiedark 222 Hónapja

  Lengyelország, ez hülye, a legalacsonyabb a GDP per capita, és majdnem mindenben Mo mögött van

 • Péter Kovács
  Péter Kovács Hónapja

  Gajdics a vén komcsi. :D Kádár segge után talált egy másik diktátorsegget amit nyalhat.

 • KRISZTINA KÓRODY

  Pulai 7:55 nél megmagyarázza, hogy tkp. minden szar, főleg a V4-ekhez és Romániához képest, mert hogy ők hogy fejlődtek, mi meg nem. Vártam, hogy Gajdicsék elmondják az igazi okot, sajnos nem tették, így megteszem én.
  A mi államadósságunk a válság kitörésekor már eleve 71% volt, míg a többieké ezzel szemben kb. 30% körüli volt, most meg az övéke 4-5%-al magasabb és még így is bőven 50% alatt vannak, sőt, Románia és Szlovákia pl. megengedhette magának, hogy a GDP-jük 20%-át felvegyék a válság óta! Plusz ugyanúgy kaptak EU-s pénzt mint mi, nekünk meg az eleve nagyon magas adósságból kellett még visszafizetni is!

  Úgyhogy kedves liberális szakértő urak, lehet a szoci kormányokhoz fordulni, és nekik nyekeregni, hogy hová kellett az a sok pénz. Egy házat egy perc alatt fel lehet robbantani, a felépítéséhez viszont évek kellenek.
  Ezek viszont egy országot vágtak gallyra évtizedekre, és még van pofájuk számonkérni, hogy mééér' nem fejlődünk jobban.

 • Imre Boros
  Imre Boros Hónapja

  Nincs ellenemre. hogy Bp.-t körbe kerítsék és csak vízummal lehessen megközelíteni. De ameddig Magyarország fővárosa addig az ott létrejövő mega beruházások sorsa az egész országot érintik és egy népszavazás nem csak a budapesti lakosságot jogosítja fel.

 • Péter Borka
  Péter Borka Hónapja

  B...meg te közgazdasági tanárzsenigéniusz. Hol volt a tudásod kormányon? Nulla vagy, nem tanár seggfej. És tényleg hazaáruló hulladék vagy. Meglepődtél? Hányok a fajtádtól....

 • Decsi Istvan
  Decsi Istvan Hónapja

  Szivárványos genderploretar klimafasisztak...!!!
  Haza és Nemzetarulo önkivert bolhás lepras, ruhes koborkutyak !
  Globalista angloliberal paraziták !
  Putyin elnök üzen nektek :
  twitter.com/27khv/status/1200490851991986176?s=20

 • NaSa Hu
  NaSa Hu Hónapja

  Érdemes megnézni , én ezen a volt Ifjú Gárdista Gajdicson szétröhögöm magam mindig! :) Élkommunista ifjúból mi lett :) :P
  Szarvas akkor a bunkó szegénykém, szinte már felüdülés köztük a gnóm :)
  Szegény két nem NER-es meghívott, a diliház szakápoló elnéző mosolyával jól kezelik ezeket az idiótákat! :)
  A felcsúti csüngőhasú törpedisznó pedig hazudik az adócsökkentésről, olyan akik foglalkoztató ( akár a tolvaj párt híve is) pontosan tudja , hogy hazudik..

 • Janos Levai
  Janos Levai Hónapja

  Horn és Pulai az elrettentő példa arra, hogy akinek ilyen barátaik vannak annak nincs szüksége ellenségre! Azt hittem, hogy a Gyurcsány klánnál nincs rosszabb, de tévedtem! :- ((((

 • Sándor Bene
  Sándor Bene Hónapja

  A vitázós műsorokat be kellene szüntetni, mert úgy veszem észre, hogy egyre több hozzászóló nem nézi, vagy nem tudja végignézni, magamat is beleértve. A mi vitázóink nem elég felkészültek és nem elég agresszívek, hogy győztesen kerüljenek ki egy egy témában (ritka kivételtől eltekintve). A féligazságok és hazugságok meggyőző eladását minden ellenzéki meghívott ragyogóan megoldja, mivel erre lettek kiképezve, és több, mint száz év tapasztalat van mögöttük.

 • Ágnes Varga
  Ágnes Varga Hónapja

  Ahahah vereséggel felérő győzelem
  Azta mindenit!! Lmao

 • sevenseas22
  sevenseas22 Hónapja

  Horn annak a garnitúrának a tagja volt, amelyik 52%-ról 85%-ra növelte a GDP arányos adósságot, amelyik 2006-ban - világkonjunktúrában, NEM VÁLSÁGBAN, tehát PULAI HAZUDIK - 10% -os rekordnagyságú hiányt produkált, miközben az ország egy helyben toporgott és SEMMI SEM ÉPÜLT. (Az autópályák PPP konstruikcióban épültek, az nem állami beruházás volt). Nos, én közölném Hornnal, hogy takarodjon a kurva anyjába, és azt oktassa ekkora pofával a fenti elképesztő elkúrás után. HOgyan van pofája bármiféle kritikát megfogalmazni egy olyan kormányról, amelyik NAGSÁGRENDEKKEL, FÉNYÉVEKKEL nagyobb sikereket mutat fel miden területen?????

 • Balázs Fejes
  Balázs Fejes Hónapja

  GFG mint gátugró 😂😂😂

 • Djdjdj Djdjjd
  Djdjdj Djdjjd Hónapja

  A karigeri egy szélkakas. Itt most ez a két balos védi a mundért, beszélnek össze vissza. Ha észreveszitek engedik őket dumàlni. Màr röhögök én is a sok hülyeségen, amit összehordanak. És még több vereséggel felérő győzelmet a kormànynak. Ez az év poénja volt a balosoktól. Tudtuk hogy cirkusz lesz, nagy poénokkal.

 • suzysaho
  suzysaho Hónapja

  Ezek a ballibasok még sosem építettek semmit. Az ő kormányzásuk pozitívumot fejlődést még sosem hozott. Ezek akarják osztani az észt? Mit keresnek egyáltalán a tv-ben? Jogalapjuk nincs a hangjukat hallatni!!!!

 • suzysaho
  suzysaho Hónapja

  Azert ez 2 ballibas csimbók keményen készülhet arra, hogy tudja kimagyarázni átmagyarázni a saját oldaluk csődjét dilletantizmusat. Hányinger kerülget amikor őket hallgatom.

 • Zoltán Árvai
  Zoltán Árvai Hónapja

  Te jó Isten, hogy mennyire gyökerek vagytok Ti ott a túl oldalon....

 • Attila Rapcsák
  Attila Rapcsák Hónapja

  Ennek a két ellenzéki szófosónak olyan sötét a fejük belülről mint a seggük, még a tartalmuk is ugyanaz!

 • Romeo Asittrol
  Romeo Asittrol Hónapja +1

  Otto a király!

 • Mri Oem
  Mri Oem Hónapja

  Az "okos" baloldali bunkónak mondanám, Romániában nincs pénz a nyugdijak és az orvosok kifizetésére. Vissza kell vágják az egyéb állami kiadásokat, hogy tudjanak fizetni. Jövőben vissza fogják vágni a béreket, mert a helyzet tarthatatlan.

 • Padi Padi
  Padi Padi Hónapja

  de izzadsàg szaga van ennek a kimagyaràzkodàsnak BUNKO LIBSIK !!!!!

 • Robi Redford
  Robi Redford Hónapja

  Horn Gábor viccesen megjegyzi, "akkor én most hazaáruló vagyok?" Hajjaj! De még mekkora!

 • A Szabó
  A Szabó Hónapja

  Ágnes Trizner Olvasd Peter Philps könyvét, ,és megérted, sajnos a sok nem értem nem tudás.. káros... főleg ha egy nép sorsáról van szó..nem elég .a szex drog .. kurvás tudás szint ..

 • Aleks Kevyn
  Aleks Kevyn Hónapja

  Én érzem úgy, hogy ez a műsor egyre provokatívabb? A két decens öregúr helyett ez a két ótvar büdös hazaáruló takony libbant gennygócot nézni, ez a műsor ezzel a patkánytulsúllyal nézhetetlen... Komolyan Szakonyi meg a Závecz legalább alapszinten vitaképesek, amit a Horn meg a Hont előad, főleg ezutóbbit simogatnám meg egy lángszóróval szívesen, földöntúli undort kelt bennem...

 • Gyorgy Bartok-Csato

  ez a gajdics azt sem tudja, mi a különbség a csarnok meg a stadion között. csarnokról beszél a seggnyaló

 • Judge Brad
  Judge Brad Hónapja

  Jaj gábor, szerelmes vagy a hangodba...

 • Zsolt Kotorman
  Zsolt Kotorman Hónapja

  Csőbe húzza a kormányt!

 • jenocsaba nyiri
  jenocsaba nyiri Hónapja

  Tisztelt szerkesztő úr!
  Köszönöm a műsort!
  a tisztelt Horn úr, a mai mellé beszédével is - egy ragyogó csillag!
  a "pokolban" ragyogtatja fényét - nagy ívével! -
  EZ JÓ! -
  mert beláthatunk eme intézménybe, s TUDVA TUDHATJUK! -
  HOVA NE KERÜLJÜNK! -
  üdv. - Békesség!

 • László Kiss
  László Kiss Hónapja

  A francba pulai, de sunyi fejed van!

 • Otto Veres
  Otto Veres Hónapja

  Miota elkezdtem dolgozni, kevesebb idom van politikara, nem tudok megnezni szamtalan mediat, es leirom a legofntosabbakat, amit figyelembe kell venni!
  1. Aki 8 oraban dolgozik, es 10 ora elmegy osszesen a busszozassal, az ritkan figyeli a politikat, es ha figyeli is az akkor max 2 csatorna, site, ebbol kovetkezik , hogy sokszor csak a cimet olvasom el, az idezojeles mondatokat, es ezek alapjan dontom el, mint atlag ember, hogy mi a velemenyem mindenrol.

  2. Ez meglatszott a multkori Bayer SHowban, az erdelyi bajrol, a medvekrol, amit irtam, es akarattal is irtam azt, amire tobb mint 24 like-ot kaptam 2 nappal ezelott neztem meg ezt az adatot, azota biztos kaptam meg parat. Mirol szolt lenyegeben, hat az RMDSZ-rol! A munkas ember, ha nem lat valtozast/problema megoldasat, aki a szavazo tobbseg is egyertelmuen, akkor megmondja ilyen partra, emberekre nincs szuksegem, ott a fizikai baj, es par eve ez megy, nem szavazok, vagy nem rad szavazok!

  3. Valtoztatni hogyan lehetne, peldaul nagy cegekkel megbeszelni, hogy a munkasokkal a part beszelgessen, vagy level formajaban, a ceg ad 15-30 perc idot egy felevben irjon a kormanynak egy pappirra akarmit, amit erez iranta, es a kormany valaszoljon is vissza, szemelyesen kulon minden embernek.
  Ugyanigy lehet, es a legkonnyebb a 15 eves iskolas diakoktol kezdve felfele, az egyetemig, hogy mindenkihez lehessen eljutni szemelyes A4-es pappir iroott formajaban is!
  (Szerintem Gyurcsanyek, az oregekkel valami ilyensmit csinalnak, es jol befolyasoljak oket, manipulaljak oket, es probalkoznak pont igy minden teren)

  4. Ha tomeget akar a kormany maganak, kotelezo az angol-nemet nyelv forditas legalabb a Hatterkepnek, igy lehet vedekezni az Europai Unio ellen es minden negativummal, amit magaban hordoz!

  5. Nekem peldaul van egy kisugarzasom, egy osszetett mondanivalom, ha jol megvan irva, erthetoen, logikusan, mindegy hogy igaz vagy nem, az emberek igazat adnak nekem, szimpatizalnak velem, es a mediaban ezzel vissza lehet elni, foleg az oregek, fiatalok koreben! Igy megy eloben is, a lenyeg, hogy vedd figyelembe akivel beszelsz, kerdezd meg a keresztnevet, aztan szolitsd ugy, legyel megkozelebb hozza, valasztasokkor is fontos, szerintem az ellenzek sokszor ezert nyer Budapesten!

  6. Sokat nem leszek, nem fogok aktivizalodni, nem fizetnek mint tanacsadot, internetes felszolalot, ezert mas hobbi mellett maradok a szabadidomben.

 • zsimi80
  zsimi80 Hónapja

  Én ez a szemüveges fazon miatt 10 percet bírtam nézni a műsorból.
  Össze-vissza baromságokat beszél.

 • Horvat Laszlo
  Horvat Laszlo Hónapja

  Ha Horn ennyire mindent jobban tud , akkor mi a fa..t nem csinálták amikor lehetőségük volt rá ! Kibicnek Kuss !

 • SCHUBER KARL HEINZ

  szoktam átjárni boltokba vásárolni Szlovákiába is. Ha a boltokat összehasonlitom, akkor Magyarországon egy hétvégén szinte meg Sem lehet mozdulni, vagy a kasszáknál kell több, mint egy órát sorba állni. Pl. a Szlovák Tescoban rendszeresen látok rengeteg árut 25-5o %-kal is leértékelve, mert nem tudják eladni, söt még talán igy sem

 • KR*Stoforo
  KR*Stoforo Hónapja

  Rohadt hazugok.

 • Emese Szász
  Emese Szász Hónapja

  Sajnos nézhetetlen a dadogós libcsi miatt. Nem tudom vègignézni.

 • Attila Kovács
  Attila Kovács Hónapja

  Gajdics zseniális.

 • diamant8421
  diamant8421 Hónapja

  mariannka
  nem áll jól neked a szakáll

 • Alex Johancsik
  Alex Johancsik Hónapja

  rossz nezni a musort..... le is iratkozom a csatornarol...

 • hétszilvafás
  hétszilvafás Hónapja +1

  A Törpe a leghülyébb

 • Erika Mai
  Erika Mai Hónapja

  A szakértő "közgazdász tanár" (korábban politikai gazdaságtant és pénzügyi ismereteket tanított egy középiskolában) figyelmébe ajánlanék néhány számot: 2007-ben Lenygyelországban 7,0 %-os, Romániában 6,9 %-os, Szlovákiába 10,8 %-os (!) volt a GDP növekedés, míg Magyarországon a szakértő MSZP-SZDSZ kormány alatt 0,4 %. Ugyanezek a számok 2008-ban (ugye mindig azzal védekeznek, hogy válság volt) : Lengyelo: 4,2 %, Románia 8,3 %, Szlovákia 5,6 %, Magyarországon mideközben 0,9 %. A többi adatot most ne feszegessük, azok sem mutatnak más képet. De Lengyelországban még 2009-ben is 2,8 % volt a növekedés, a másik 3 országban a korábbi szintről estek vissza 5,9 és 5,4 %-kal, míg mi a korábbi "csúcs-növekedés" után - 6,6 %-kal csökkentünk. Na innen kellett felállni.

 • hétszilvafás
  hétszilvafás Hónapja

  Horn Gábor volt a műsorban a fény az éjszakában!

 • hétszilvafás
  hétszilvafás Hónapja

  Horn Gyula a legnagyobb magyarok egyike volt,
  Ferenc József kivégeztetett 13 magyar tábornokot mégis 18 év után a Szent Koronát a fejére helyezték. Horn Gyula dolgait így kell nézni!

 • H. Róbert
  H. Róbert Hónapja +2

  Ez a szemüveges fasz önmaga is tudja hogy hazudik.Nézzétek a gúnyos mosolyt a képén mikor beszél.

 • Mátyás Ludas
  Mátyás Ludas Hónapja

  Ebből a pénzből 50 vlogert lehetne pénzelni akiknek egyenként nagyobb a nézettsége!

 • Gyula Bence Hajas
  Gyula Bence Hajas Hónapja +1

  Zseniális ahogy a balliberális közgazdászok zihálva, izzadva próbálják elvenni a magyar gazdasági sikereket ides-tova 10 éve, és kacifántosabbnál kacifántosabb elméleteket vázolnak, hogy márpedig miért is nincs gazdasági növekedés, és h még véletlen se a kormány teremtett meg pozitív feltételeket. :D
  Őszintén kíváncsi lennék, h ezek a "tudományos szakemberek" komolyan elhiszik amit mondanak?

 • Lajos Kántor
  Lajos Kántor Hónapja +2

  Horn a közgazdászok gyöngye, mégis a saját pártja ment csődbe, amit a szavazók fizetnek ki!!!

 • Rozsy Éva
  Rozsy Éva Hónapja +2

  ....csak vártam-vártam egy keményebb riposztot Gábortól és Ottótól.....elkapcsoltam...

 • comfy dest
  comfy dest Hónapja +1

  Idős Édesapám 2 éve a Budai János Kórházban feküdt műtét után hetekig. Horror volt. A kaja szelet kenyér egy szelet megbarnult párizsi vagy sajt. Vacsora alma. Ebéd egytálmoslék. WC papír nincs, ha összeszarod magad műtét után akkor az a te bajod, a fürdő jéghideg, szappan nincs, a WC szaros és nem zárható. Ha hívták az orvost az 2-3 óra múlva jelent meg, de olyan is volt, hogy a neki kellett várakoznia az orvos szóbája előtt órákig. Pedig hála pénzt is kaptak nem keveset!
  A kórtermek a 60 évekbeliek. Hasi műtéttel, felvágott hassal kénytelen volt a 20 centiméter mélyen belógó vashálós ágyon szenvedni, amiben még egy egészséges ember sem tudna pihenni. (Az ágyon nem lehet vizszintesen feküdni mert a közepe lelóg.) Inkább hazament nyílt sebbel saját felelősségére 10 nap után mert nem bírta tovább.
  Ezt kapta egy ledolgozott életért cserébe. Öreg korára maradt neki a kórháznak nevezett halál gyár. Ha nem vagyok neki, akkor szerintem ott halt meg volna.
  50 éve járok abba a kórházba, semmi sem változott EGYIK KORMÁNY ALATT SEM!!! MINDEGYIKÜK SZART RÁ!
  Itt szar volt a kádár rendszerben szar volt MDF alatt szar volt az MSZP alatt és most se sokkal jobb. Ez az igazság, a többi csak önámító blabla.
  ---
  Ha fiatal vagy még van egy jó tanácsom: Ha jót akarsz magadnak, lépj le innen!