Sajtóklub (2019-10-07) - HÍR TV

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.okt. 7.
 • Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: hirtv/
  ► a honlapunkon: hirtv.hu/

Megjegyzés • 742

 • Béla Kovács
  Béla Kovács 3 napja

  Fidesz, *Borkai* , sex, kábítózás,lopás, korrupció,isten, haza, család,kivándorlás,szánalmas minimálbér, vidéki nyomor, kereszténydemokrácia.

 • kicsipupi
  kicsipupi 5 napja +1

  naa...kis hazánk legnagyobb s..ggnyalói 1 asztalnál..

 • Attila Kovács
  Attila Kovács 6 napja

  Így kezdte pedig,eszerint nem figyeltél oda.A mai Sajtóklubban is mellébeszélés lesz,noha a tegnapi nap brutális pofon volt Orbánnak.

 • Zoltan Lukacs
  Zoltan Lukacs 7 napja

  Tisztelt Gajdics OTTO úr ! Úgy a TE hibád , mint az Orbáné és a FIDESZ-é stb: hogy egy ilyen Magyar nép szemkilovo-hóhérja + felesége , beleszolhat az ország dolgaiban ! Ennek a ???? nem tudom , hogyan nevezzem , senkinek , már rég a bortonben lenne a helye !!!!!! De ki engedi meg , hogy a parlamentben , még fraktió-vezeto is legyen ????? Hát a FIDESZ , a BáYER ZSOLT , a Gajdics Otto , a Magyar torvények stb : sorolhatnám reggelig !!!! Ez szégyen és a FIDESZ gyengesége !!!!! Ezt egyszer még nagyon megbánjátok , de akkor már késo lessz , mert ez a senki , mindnyájunkat kiirt méghozzá gyokerestol családostol !!!!!!!

 • johny grande
  johny grande 8 napja

  Mészàros Lorinc zsebrevàgja az orszàgot, a lipsik meg csak pisloghatnak!

 • Olic[MSPH]
  Olic[MSPH] 8 napja

  Az utolsó 10 perc... szavak sincsenek rá! Köszönöm a műsort! Szentesi Zöldi László még mindig a legszimpatikusabb tagja a brigádnak!

 • Lajos Csaba Magyar

  Hallgatom a bencsik nevűt. "A szocik nem ismerik az erkölcsöt." Mert a borkai igen? Kurvázik, és nincs benne annyi, hogy fölálljon, és visszaadja a tisztségét, mert megdőlt? Ja, a mi kutyánk kölke az más? Kereszténydemokrata, mi?

 • Nekem Te Ne
  Nekem Te Ne 9 napja

  Azért az hogy libbal oldalon rendszerszintű maffia politizálás megy azzal szembe hogy jobb oldalon elvétve találunk korrupciot vagy megbotlott politikust azt gondolom zongorázni lehet a külömbséget.

 • Gábor Kapitány

  Gergonek uzenem hogy akkor fognak a rajtkockarol a kulfoldi erdekeket kiszolgalo hazaarulok eltunni vegre, ha Puzser Robert es mozgalma sikeresen levaltja oket mint ellenzeket. Remelem meg fog tortenni.

 • Michael Puskas
  Michael Puskas 9 napja

  Van nekem két véleményem, amikhez szeretnék hozzászólást. Az egyik az a Global felmelegedés és egyéb szennyeződések. Az eddigi egyezmények nem sokat érnek, mivel a csalás anyagi érdek. Szerintem az ENSZ részére kellene adózási jogot adni. Verekedjék ki ott a Nemzetek, hogy kire mennyit bíráljanak. Van egy olyan kifogás, hogy korrupció. Washingtonba meg Brüsszelben persze nincs. Ebben szerintem csak mennyiség és a minőség differenciák vannak.
  A másik az a demokráciával kapcsolatos. Szerintem egy egynapos gyermeknek is kellene szavazati jog. Természetesen ezzel a joggal a szülei rendelkeznének. Ezzel a változással a jövőbe néző szavazóknak a véleménye megerősödne.

 • Béla Kovács
  Béla Kovács 10 napja

  fidesz *Borkai* sex , kábítózás,korrupció,kereszténydemolrácia

 • Pap Sajt
  Pap Sajt 10 napja

  A "vörös" emberek között is sok a "hülye", mert ne képzeljük már, hogy mindenki lop. Akinek a pénzes ládika kulcsa a kezében van, az tud lopni vagyis a fejétől bűzlik a hal, mint mindig. A vezetők szigorú ellenőrzése kötelező legyen, az átláthatóság rájuk fokozottabban vonatkozzon! Mindenki be van kötve a NAV-hoz, a milliárdok meg csak röpködnek a vezető kecskék köreiben. Káposztát ne bízzon rájuk senki! >>> Borkai viselkedése nem méltó egy magyar vezetőhöz, remélem mihamarabb önként távozik! A családját jobban sajnálom.

 • Júlia Avar
  Júlia Avar 10 napja +1

  Nagyon jó, hogy még a választásunk előtt kiderült, hogy Brüsszel migránsokat telepítene be azon magyarországi településekre, ahol az ellenzék győz! Tiszta sor, arról döntünk, hogy átadjuk-e a fővárosunkat, a kerületünket, a városunkat, a falunkat Soros és a migránsok érdekeit szolgáló szervezeteknek, vagy nem! De, nincs javítási lehetőség, 5 év nagy idő, ha betelepítésekről van szó, a visszaküldést jelenleg tiltja az EU, 5 év múlva meg a nagy számuk miatt lesz lehetetlen! Válasszatok!

 • joee711
  joee711 10 napja +4

  Maffiabaloldal.Belegondolni is szörnyű,hogy mit művelnének ezek a rablók a Fővárosi beruházásokkal.Hajrá Tarlós!

 • Papp Monika
  Papp Monika 10 napja +1

  Realista szuper csapat!
  Elvezem Önöket halgatni.

 • Adam Sebok
  Adam Sebok 11 napja +1

  A Fidesz KDNP nem korrupt es antikriminalis

 • Adam Sebok
  Adam Sebok 11 napja +2

  Tiszta kriminalis ez a balliberalis oldal !Azt ők mondják azt hogy az egész nemzeti jobboldal maffia (Mocskos Rotschildok/Soros birkái)
  Rotschildok =globális bankár maffia
  Soros =globális multikultis maffia
  Deep State =maffia

 • Béla Fekete
  Béla Fekete 11 napja +1

  Kereszténydemokrácia vagy keresztény demokrácia?
  Amikor a nemzeti oldalról egy politikus durva morális bűnt követ el a tapasztalati világ embere - a kereszténydemokrata - azonnal megbocsájt, mert így kívánja a politikai harc logikája, hiszen nem veszíthetünk el egy fontos várost a választáson. Így viszont nem különbözünk a liberálisoktól. A keresztény demokrata úgy gondolja, hogy az illetőnek vissza kell vonulnia a közéletből, akkor is, ha ezzel ott választást veszítünk, mert nem tagadhatjuk meg hitünket, az isteni törvényeket látszólagos politikai célok érdekében. A választók pedig megtapasztalják, hogy ezek a keresztény-demokraták valami más nagyságrendű értéket képviselnek, mint a többiek. Ez a látszólagos veszteség a végén még előnyt jelent. Az elkövetőt pedig bízzuk az Isten kegyelmére. Valószínű ez a kegyelem már meg is érkezett, mert a nyilvános megszégyenülése nélkül nem jutott volna el az igazi bűnbánatig, ez pedig feltétele a bűnbocsánatnak. A bűn nem akkor keletkezett amikor nyilvánosságra hozták, hanem akkor amikor elkövették. "Az Isten mindig megbocsájt, az ember néha, a természet soha." Az ország liberális felétől akkor remélhetjük, hogy a kádári lezüllést követően megváltozik, ha először mi mutatjuk meg, hogy nem kötünk kompromisszumot a gonosszal.

  • Flórián Szekeres
   Flórián Szekeres 11 napja +1

   Hahah ti magatok vagytok a pállott őskomcsik :D Mi a faszról magogsz itt? :D

 • István Sebestyén

  Bréking! Bré king! A pornós Kovi és Borkai exkluzív szerződést kötött filmforgatásra.

 • Zoltán Kutnyánszky

  Puzsér beindult! S igaza van! Alapvetö változásokra van szükség! - Sajnos urak, ami itt elhangzik az mind szófecsérlés!

 • vilmos sari
  vilmos sari 11 napja

  A sikkasztó ügyvédje orrgazda, mert részt vesz a lopott pénz tranzakciojában,amiböl részesül fizetés képpen avédelemért.Az ügyész vádat emelhet ellene, és ez mind a biroság szeme láttára. A kiskapu igy bezárulna, a sikkasztok elött. A bünözöt védö ügyvéd orrgazda szerintem.

 • vilmos sari
  vilmos sari 11 napja

  Amig a sikaszto bünözöknek ,olyan védő ügyvédjük van aki ismeri a kiskapukat ,addig a biroságok csak aszisztálnak.SZERINTEM

 • B. Á. B. Balogh
  B. Á. B. Balogh 11 napja +2

  Borkai? 🤣

 • Elod83
  Elod83 11 napja

  34:00 Nem nehéz megfejteni, Tarlós tényleg jó, de sokan - köztük én is- azért szavazunk Karigerire, hogy adjunk egy tockost ennek a tolvaj féreg orbánnak.

  • Vahur10
   Vahur10 10 napja +6

   Nem vagy egyedül, a legtöbb(minden) balos így gondolkodik. Inkább veszzen az ország, vesszen Budapest, vagy akár pusztuljon el a világ... -csak Orbánnak legyen rossz??? -és még büszke is vagy magadra - gondolom!!! -és még tiltakoztok, ha lehazaárulózunk benneteket. Ti vádoltok minket gyűlölködéssel. Én és az összes jobboldali hittel hisszük , hogy jót cselekszünk akkor amikor a Fideszre szavazunk! -persze tévedhetünk is, de a jó szándékunkat, azt hogy jót akarunk Magyarországnak és a Magyar embereknek azt nem kérdőjelezheti meg senki!!!

  • Lionheart
   Lionheart 11 napja +2

   Gratulálok, észlény! Izé..., ösztönlény!

 • Elod83
  Elod83 11 napja +2

  27:00 valóban nem lehet kétféle mércével mérni, de akkor miért nem beszélt a talpnyaló média tiborcz és mészáros viselt ügyeiről ?

 • Elod83
  Elod83 11 napja

  Az tény, hogy az MSZP korrupt és jó lenne ha eltűnne a Magyar politikai életből, de elég egyoldalúak a srácok, valamiért mészáros lölöről meg tiborczról nem szól a fáma...A legjobb az lenne, ha orbán és gyurcsány is eltűnne a politikai életből.

 • Djdjdj Djdjjd
  Djdjdj Djdjjd 11 napja

  Ahhoz hogy az ellenzék a fejlődés útjàra kényszerüljön , ne pedig a sok évtizedes maffiagyakorlatban keresse a létjogosultsàgàt, el kell tőlük venni a megélhetést nyújtó hatalmi ágakat. Az oktatàst vissza kell venni, a végrehajtó hatalmat vissza kell venni, a tudomànyt a pénzügyet és a birói hatalmat is. Sajnos ezek mind máig komcsi kézen vannak. Ki kell tisztitani valahogy ezeket a szféràkat. Gyurcsàny is a bukàsa utàn ebből a tàptalajból tudott ismét erőre kapni. Soha nem tünnek el az ilyenek amig egy hajszàlnyi erkölcstelenség nyújt vigaszt nekik.
  Számomra egyértelmű hogy az EU pont ezt a tisztulàst szeretné gàtolni a szargentini féle jelentésekkel meg finn jogàllami vizsgàlatokkal....az eunak pont jó a gyurcsàny féle nyújtotta erkölcstelen miliő, mert hasonszörű politikusok ülnek közöttük is. Csak nevetek azon hogy mit csinàlnak a mi jelőltünkkel, ők meg a többszörösen is korrupt belgàt simàn átengedik. Ezért lesznek nagy harcok Viktor és nyugat között. Egyszerüen mi nem tudtunk még mindig lesüllyedni arra a csótàny szintre amit ma a nyugati szinvonal képvisel erkölcsileg. Tisztában vagyok azzal, hogy a jelenlegi kormànypàrt sem patyolat tiszta, de nem egy szinvonal erkölcsileg nyugattal.
  Még egy megjegyzésem lenne a valutàval kapcsolatban. Én nem vagyok pénzügyi szakember csak felfogom a folyamatokat. Azzal hogy játszik a nagy tőke a magyar àrfolyammal sok sok pénzt vesznek ki a zsebünkből. Ezt nem lenne szabad hagyni. Régen a magas jegybanki alapkamattal fejték az orszàg ot most meg az àrfolyamhintàztatàssal viszik ki a milliàrdokat az orszàgból. Ez ellen sürgősen tenni kell! Ezzel sakkban tudnak tartani minket, ezt megoldani fontosabb mint az egészségügy ramaty helyzete.

 • andras kanabe
  andras kanabe 11 napja +1

  Gergely te is vagy olyan mint Zocó,azaz nagyszerü!

 • csanád huszár
  csanád huszár 11 napja

  Azért a Borkait két mondattal elintézni "...hogy vádak melyek nem nyertek bizonyítást..." háátt... :D , Ezt viccnek szántátok... :D A videókat ajánlom a szerkesztők figyelmébe... :D Az, hogy közpénzen magán repülőzgetsz , yacht-ozgatsz és bekokózva swinger party-t tolsz miközben te vagy a keresztény, élsportoló, családapa mintaképe.... (választási plakát) Öööö... És még nem említettük az Audis telekeladást... szóval... Ha bukta van akkor bukta van. Nem kell mosdatni, ki kell lökni az összes ilyet a politikai életből, mert a büdös életben nem fog megtisztulni ez a társadalom a tolvaj, korrupt politikusoktól. És 20-30 év múlva is ugyan ebben a szar mocsokban fogunk lubickolni itthon.

 • Hartmann Janos
  Hartmann Janos 11 napja +1

  Sajnos kevés az igaz ember.A gazemberek pedig mindig besároznak másokat,hogy ők maguk szalonképesnek tűnjenek.Nem mindenki hazafi,a pénz ma az isten sokaknak.Még 10 évig járhatunk a pusztában...Bár egy haverom szerint mindig kesznek megalkuvók. És hát magyarnak lenni nagyon nehéz, de hosszútávon megéri!

 • Zoltán Pataki
  Zoltán Pataki 11 napja +1

  Príma műsor Uraim de, mikor beszélünk, beszélnek arról hogy 1989 és 2000 között 4-5-ször volt alkalom a kormánynak a határrevízióra?!! Mindegy melyik párt volt,vagyis pártok voltak hatalmon!!

  • Zoltán Pataki
   Zoltán Pataki 11 napja +1

   @Flórián Szekeres Már megint kiengedtek te félnótás? Te szerencsétln, nm tudsz külömbséget tenni a gomba és a bomba között! Komcsi az a drága jó édes anyukád! Gyorsan szedd be a gyógyszered törpe!

  • Flórián Szekeres
   Flórián Szekeres 11 napja

   haha na mikor komcsikám? :D

 • Szilárd Koczor
  Szilárd Koczor 11 napja +1

  egyre több ember ébred rá hogy az összes csatornátokon hazudok, minél jobban hazudok annál jobban észre veszik a hazugságot.

 • László Erdős
  László Erdős 11 napja +1

  Szerecsére kádár népe nagy léptékben fogy,ezt a kis időt még kihúzzuk velük.

 • Csaba Szűcs
  Csaba Szűcs 11 napja +1

  index.hu/belfold/2019/10/08/miert_nem_csak_a_szexrol_szol_a_borkai-botrany/

 • PillenPÁTY
  PillenPÁTY 11 napja

  Micsoda álszentség meg az elején Te jó ég xddd
  Mintha ők nem lopnának xdd Bazmeg nevetséges ez az egész. Gajdics elszólta magát, a szocik hamarabb megcsinálták a maffia rendszert, de a FIDESZ is ebben ne legyen kétségünk. Díp Sztét. A vörös dípsztét, ahh Istenem. Apátok fasza xdd Győri édes hármas! Szavazzatok gyerekek! Ezeket együtt kellene lehúzni a vécén az összeset! Ezek megmondják, hogy hogy lássak tisztán? Ezeknek narancs filter van a szemükön.

 • István Sebestyén
  István Sebestyén 11 napja +3

  Ben Csikk evtárs! A prostimédia hogy mer évente sok milliárd állami forintot elnyelni az közleménynek álcázott politikai reklámokért?

 • Sandor Dombovari
  Sandor Dombovari 11 napja +1

  Emocionális propaganda

 • Puntzi Pötzögtető

  A Borkait védő fideszes szavazók már azt is benyelnék, ha az anyjukat bszatná végig a fidesz az összes migránssal, ha a kormánymédia szerint ez a haza érdeke lenne.

 • Puntzi Pötzögtető

  Borkai fekete pákóra reszelt, MIGRÁNSZENÉRE!!!

 • Puntzi Pötzögtető

  Borkai a fidesz igazi arca, leplezetlenül. Meg van itt a fél ország vezetve.

 • Kata Okos
  Kata Okos 11 napja

  Ismeritek kedves csúszómászók azt a fekete Pákó számot, hogy adiditadide? Állítólag jól lehet verni rá a taktust! (Állítólag, a nő használatra teremtetett, báj Ákos). Valljátok be, melyiketek nem röhögött Borkain? Csak nem volt (még), aki nyilvánosságra hozza. A tolvaj ellenzék szarkázása kihúzza a B. farkát a libából? Vagy nálatok a "következmények nélküli" félrekúrás "rendszerszintű"?!

 • Judit Torok
  Judit Torok 11 napja

  Mi az, hogy: "ha mi csináljuk"? Legfeljebb közénk tartozónak vallja magát az, aki elköveti. De mi nem vállalunk közösséget vele! Gajdics indulatában nagyon sokszor rosszul fogalmaz. Borkai azt tesz, amit akar. Olyan életformát űz, amilyet akar. Magánemberként. De politikusként NEM.

  • Flórián Szekeres
   Flórián Szekeres 11 napja

   Pedig ezek vagytok ti . Ez a nagy keresztény erkölcsötök!

 • Puntzi Pötzögtető

  Nekem a felemelt kő hasonlatról Borkai jut eszembe, a közpénzből magángépen kokózó és qrvázó, hivatalosan keresztény konzervatív családapa. Bexarás. Ti vagytok a kettős mérce.

  • Kalc
   Kalc 11 napja

   23:45 "Na de akkor valóban, akkor nincs kettós mérce gyerekek! Akkor, hogyha a komcsi csinálja, az még rosszabb."
   --- nekem még mindig ez a kedvencem ebben a részben

 • Judit Torok
  Judit Torok 11 napja +1

  Nem értek egyet, hogy ez családi belügy. Borkainak nem csak a családjától kell bocsánatot kérnie, hanem az egész jobboldali közösségtől. Azok, akik neki kampányoltak, valamint a FIDESZ-KDNP egész közössége, s általuk Győr és az ország láthatja kárát az ő leállatiasodott, proli életformájának. Ugyanis, az ő jó barátai, akikkel együtt mulatott, nem a nemzeti-konzervatív közösség tagjai, hanem leginkább, amolyan kispesti, budaörsi és zuglói szintű balliberális horda. Épeszű politikus nem él az ilyesfajta meghívásokkal. Ha igen, akkor nem oda tartozik, mint ahogy azt ő elhitette a szavazóival.

 • Judit Torok
  Judit Torok 11 napja +5

  A 100 milliárdos közül 8 jobboldali. Nem tudja senki lekörözni a 70-es évek vége óta "gyűjtögetőket", privatizálókat.

 • Gábor Dani
  Gábor Dani 11 napja +2

  Ez a mocskos szoci. Pedig ha a kereszténykonzervativ erkölcs nevében meg is baszhatott volna két kurvát egy jachton...

 • Monitor84
  Monitor84 11 napja +3

  annyival egyetértek hogy karácsony 40%-a borzalmasan szörnyű

 • Geza Kralik
  Geza Kralik 11 napja +2

  Remek jó müsor, köszönöm! Kanadábol.

 • regnum marianum
  regnum marianum 11 napja

  akik nem ismerik a fideszt azok be is dőlnek neki. A szeretet és az összetartotás csak a fidesz-kdmpre vonatkozik, senki másra.
  Ezt a rengeteg hazugságot normalis ember nem hiszi el.

 • Orosz Iván
  Orosz Iván 11 napja +1

  Bencsik András! Kimondtad az igazat, nem vagyunk különbek. Csak az eszményeink. Ez nagyon sok. De nem maradhatunk így. Szentté kell lenni. Nincs kompromisszum

 • Sándor Andráczy
  Sándor Andráczy 11 napja +1

  A felvételen hallható egyén beszédén is hallatszik, hogy igen primitív bandáról van szó, amiket a pénz közelébe engedett a rendszer. Ez lett, és ez lesz a vége, ha engedjük ezeket a közpénzek közelébe!

 • Á BF
  Á BF 11 napja

  Szó mi szó, kezdődik a fidesz-kdnp bukása. Itt nem áll meg. Összeveszhetettek a leosztáson és ez bosszúért kiáltott. Lesz még ilyen sok. A dominó elv elindult, borul minden és orbánnál áll meg.

 • András Bajtay
  András Bajtay 11 napja +2

  Mélységesen egyetértek Gergő szavaival,ha a szívemre hallgatok,de azt kell mondjam,hogy Szentesi Lacinak van ebben a kérdésben igaza.Nem lehet ajtóstól rontani a házba és igenis idő kel,mégpedig rengeteg idő kell ahhoz,hogy a gondolkodás és a szemlélet a politikával kapcsolatban,a politika szereplőivel kapcsolatban gyökeresen megváltozzon.Bencsik mondta ki azt végül is amit én is mondok már vagy harminc éve mindenkinek,hogy igenis ki kell halni egy generációnak,de lehet,hogy kettőnek is ahhoz,hogy ez a vírus,a komcsi vírus kipusztuljon gyökerestől a nemzet testéből.Ehhez rengeteg idő,türelem és munka kell szerintem,de nem lehetetlen A mi történelmünk már csak ilyen.Gondoljunk csak bele,hogy a legfelkavaróbb és leginkább emlékezetes történelmi eseményünk,a '48-'49-es forradalom és szabadságharc ideje alatt Kossuth vért izzadva próbálta megnyerni a többség szimpátiáját az ügy fontossága mellett és ennek ellenére hányan támogatták őt és hányan csatlakoztak a honvédséghez.A nemzet egészét tekintve elenyésző számban.Most ugyanezt tapasztaljuk,kevesebben vagyunk de mégis sokkal erősebbek hitben és erkölcsben mint bárki más.

 • Á BF
  Á BF 11 napja +4

  A volt munkásőr Gajdics még mindig itt osztja a semmit? Undorító!

 • Vanicsek Pál
  Vanicsek Pál 11 napja +1

  Wittinghof egy sima házban tette amit tett. Zsolt meg egy luxus hajón az Adrián és mint kiderült a Maldív szigeteken . Magángéppel járt ide oda. Fia 1 millió zsebpénzt kap havonta stb stb stb stb . 300 misi helyett a haverja 839 misiért vállaló cégnek adta a tendert. Ugye ugye ?!

 • Á BF
  Á BF 11 napja

  Szégyen amit ez az álkeresztény tett. Most fognak sorban borulni a disznóságok, mert a velejéig romlott emberek irányítják az országot, városokat. Így kerülnek majd elő a többiek is és az egész fidesz-kdnp sziklaszilárd rendszere rothadásnak indul. Ez a borkai, hogy tud elmenni egy tanévnyitóra, templomba(óh), az utcára egyáltalán. A fiacskája havonta 1 millió ft-ot kap olyan cégtől, melynek nincs árbevétele, mintha nem is lenne, negyven milliót vett fel, mert ő borkai kölyök, a borkai lányról nem is beszélve. Milyen fertő van ebben a vezetésben országos és helyi viszonylatban? Nem kellene azonnal félreállnia és lesütött szemmel eltünni?

 • Decsi Istvan
  Decsi Istvan 11 napja +1

  Szép és őszinte igaz beszéd tisztelt Uraim !

 • SKR SKR
  SKR SKR 11 napja

  Ottó epic! Mint mindíg.

 • Istvan Gogos
  Istvan Gogos 11 napja +1

  A Felkai maffia rablói fikázzák a Felkai maffia tolvajait. Csodálatos show volt fiuk.

 • Ádám Kiss
  Ádám Kiss 12 napja +2

  38 00 Bencsik a gondolataimat továbbította. Respect