Most már én is besokaltam! Válaszolok a dolgokra!

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2018.nov. 3.
 • Ha nézed ezt a videót, ahogy kihangsúlyoztam ne csak belepörgess vagy 1 részét nézd meg hanem kérlek nézd végig, az elmúlt évből minden benne van amik történtek! A videó kizárólagos tulajdonát én képezem, nem járulok hozzá semmilyen reakció videó, vagy egyéb videó készitéshez továbbá semmilyen képi, vagy hangi anyag közzétételéhez sem, ha az enyém ha kreált a tartalom ( beleértve a nevemet sem ) ! Továbbá remélem sikerült választ adni mindenre, ha valaha valakit megsértettem és tényleg én voltam elnézést tőle, a jövő ben elnézést azoktól akik valamiféle választ várnának egy üzenetre, nem fogok semmire válaszolni még egy szivet sem, nehogy félreértés legyen ebből! Páromról nem szeretnék nyilatkozni, mert úgy gondolom senkinek semmi köze hozzá, szeretném ezt a privát életemben tudni!
  A többi részlet a videóban!
 • SzórakozásSzórakozás

Megjegyzés • 831

 • Brigitta Bozsák
  Brigitta Bozsák 5 hónapja +73

  Annyira jó hogy csomóan írjátok hogy vissza a régi Nosit. Feltűnt bárkinek hogy amúgy nem kicserélték, hanem csak változott? A körülöttetek lévő emberek is ugyanúgy változnak. Elárulok egy naaaaaagy titkot. Még Ti magatok is változtok éltetetek során. Nem is keveset. Ha mindenki ugyanolyan maradna, mint amilyen gyerekként vagy fiatal felnőttként volt akkor az úgy egy elég komolytalan világ lenne. Rengeteg olyan külső hatás ér minket ami miatt akár akarva vagy akaratlanul változunk. Legyen az egy negativ kritika egy olyan embertől akinek a véleménye fontos számunkra, legyen az egy baleset, egy halál közeli élmény vagy csak egy olyan esemény ami ráébreszt dolgokra. Szóval szerintem felesleges lobbiznotok hogy 'vissza a régi Nosit' hiszen ő nem fogja visszapörgetni az időt, elindult egy irányba, valószínűleg továbbra is arra fog haladni. Amúgy meg csak nézzetek magatokba, hogy ti magatok mennyit változtatok az évek során. Meglepő lesz az eredmény.

 • Nymus Ano
  Nymus Ano 5 hónapja +95

  Engem azért szekálnak, mert vékony vagyok.
  Persze erről nem beszél senki 😭😭

 • Doma
  Doma 5 hónapja +10

  Nézzétek nekem ezzel a két videóval nincs semmi bajom sőt tisztellek titeket hogy kiáltatok a kamera elé és elmondtatok mindent de szertintem (és elhiszem hogy nem könnyű ezt össze hozni)de próbáljatok le ülni és beszélni mert hiányoznak a régi szarrá röhögős videók és Nosi láthatod hogy most iratkoztam fel de nagyon régóta követtelek titeket egy másik profilal csak véletlen töröltem azt,a leges leg első vidót amit láttam tőletek az a sokkoló labda kihívás volt és egyből ment mindkettőtökre a sub de aztán már jött Henry jött Ábel és több nevetés szóval ezt vissza kéne hozni mert jók voltak és elhiszem hogy ez nagyon nem könnyű nektek de én hiszek benned/Barniban/és még a többiekben és tudom hogy ez egyszer sikerülni fog,bocsi egyébként a fogalmazásért de csak 3as voltam belőle😂😂😂 de a lémyeget remélem érted,és a nézők is értik és remélem ha olvassák a többi érintett ők is értik. Peace✌🏿🤘🏿😶🙂

 • Tünde Kiss
  Tünde Kiss 5 hónapja +3

  Figyi, Barni, nem szeretnem Nosikat bantani, nkm tetszik ő vicces meg minden, nem kell haragba lenni mássokal, legyen béke, most a videók arról fognak szólni hgy, Én most megteszem meg stb... A youtube nem erre van, arra van hgy vicces legyen, jó minőség, Barnira és Nosikára is fel vagyok íratkozva 16 éves lány mint én, sztem ez nem jó, itt nem kell vita, harag, másokat bántani, Nosikát meg értem, Barnit is, de azt nem hgy miért kezdték el, pl: amelyik beszólt Nosinak az videózna Nosika be írna valamit neki pl hgy :Anyád, neki se esne jól, a régi Nosit akarjuk vissza kapni, és a régi Barnit. utóírat :Legyetek jobba

 • Evelin Riczko
  Evelin Riczko 5 hónapja +27

  Figyelj Nosika ezt te is tudod hogy semmi nem lesz a régi . Ezt hamarabb kellett volna megcsinálnod . Valószínű ha Barni nem töltötte volna fel azt a bizonyos ( legutolsó ) videóját akkor te sem töltötted volna ezt fel . Magadtól kellett volna ezt JÓVAL hamarabb feltölteni .
  Én személyesen nem kedveltelek meg .. régen nagyon kedveltelek de ez megváltozott és ez így is fog maradni .
  Örülök hogy ezt elmondtad , de ezt hamarabb kellett volna .. és számomra semmi sem lesz a régi .
  Nem gyűlöletből írtam ezeket a mondatokat .. ez az én véleményem pont .

 • Tóth Benedek
  Tóth Benedek 5 hónapja +2

  Milyen tok van Nosi telefonján?

 • Legmimibb
  Legmimibb 5 hónapja

  Így hogy megnéztem a videót (nem állok senki oldalán) de neked is és Barninak is '' úgymond,, igaza van én special mindegyikőtöket szeretem és nézni is fogom mert mind a ketten jófejek vagytok.

 • Simon Dávid
  Simon Dávid 5 hónapja

  Nem kell foglalkozni az ilyen emberekkel Nosika! Akik mással foglalkoznak nincs jobb dolguk.. unalmas az életük.. Lehetnek csili vili luxus emberkék meg edzettek.. Mi van Barnával? Soha nem látta senki nővel ő nem meleg? Inkább foglalkozzon magával és próbáljon párt találni mint mással szemétkedni.

 • Míra Hodos
  Míra Hodos 5 hónapja

  borzasztó hogy már milyen betegségek (stb)-ik vannak nekem hála Istennek ilyen nincs de érzékenyebb vagyok azaz alergiás az hát lényegében a fürdő vízre tiszta persegés a hátam a mellkasom a térdhajlatom (vagy mi) és kicsit (az már ha minden igaz elmúlt)az arcom is illyetve kétszer vágták ki a lábkörmöm ráadásul egyszer csak egy nagy hús (bőrdarabot) és egyszer úgy belement a fülembe a víz hogy dokinál kötöttem ki és egy tűvel nyúlkáltak a fülembe :/ (tudom hogy ezt nem azért mondtad hogy sajnáljunk de én akkor is sajnállak)

 • benji2015 presents
  benji2015 presents 5 hónapja +13

  Nosi..Te nem el vagy hizva neked ez all jol nincs ezzel semmi baj igy nezel ki faszan😉
  Like aki igy gondolja hogy Nosi ne erezze magat szarul
  (Nem like vadasz vagyok)

 • C777
  C777 5 hónapja +5

  A magán életed az 1 *MAGÁN DOLOG NE TEDD NYILVÁNOSSÁ ÉS NEM LESSZ BELŐLE SEMMI*

 • Horváth Alex
  Horváth Alex 5 hónapja +1591

  Ha a kommentelőkön múlik Magyarország jővője, inkább öljenek meg...

 • Viktória Gàl
  Viktória Gàl 5 hónapja +3

  Aki HUclipr az arra válalkozik hogy szinte megszűnik a magán élete...Rengeteg kamu videók, számtalan utálók illetve megannyi rosszakaró kis csicska (elnézést a kifejezésért) akinek nincs élete és mások terrorizálásával éli ki magát.
  MIÉRT KELL ILYENNEK LENNI? ÉN nem utálok senkit...semmiért...NEM avatkozok bele az Ő KIHANGSÚLYOZOM AZ Ő....dolgokba "hogy már pedig így meg úgy volt"... MINEK? Én dolgom? MI dolgunk?

  ...

  NEM!!!

  Én szeretem Nosit! És ez így is marad! Bármi is lesz!

 • Bódis Boróka Veronika

  Igazabol soha nem voltam nagy “fanod” (bocs)egy-egy videodba beleneztem de nem az osszeset,viszont ezt most igenis vegig neztem!!!!
  Amit en eszre vettem h teljesen mas vagy ebbe a vidibe(komolyabb)mint a tobbibe!!!!
  (Sajat velemeny)
  Ez meg h “Nosika meleg” ez kesz rohej!!!!😂

 • Nándor Csaba
  Nándor Csaba 5 hónapja +19

  Hali Barni és Nosi!
  Kíváncsi voltam mi lesz Nosi reakciója. Barni videója után tudtam hogy nem marad el.
  Szerintem (ne kövezzetek meg ha nem) mindenki szeretné visszakapni a már sokat emlegetett négyest(Barni, Nosi, Ábel, Henry) ami ezek után a történtek után nehéz lesz.
  én is hallottam egy csomó mindent a különböző témákról és mivel naiv gyerek vagyok nem hittem el mindent (szinte csak az úgymond igaznak tűnőket).
  Hogy őszinte legyek engem a baráti téma érdekel a legjobban és abban biztos vagyok hogy ennek a kavalkádnak akkor lesz vége ha a felek megértik egymást, elfogadják egymás álláspontjait és ha úgy van megbocsátanak (hogy ki bocsát meg kinek az már ti döntitek el [Barni, Nosi, Ábel és henry]).
  Remélem eljut hozzátok, elolvassátok és eltöprengtek rajta.

 • Anna
  Anna 5 hónapja +11

  Csak annyi, hogy a besokalltam, az két “l”.

 • Zoltán Fényes
  Zoltán Fényes 5 hónapja

  *Ne foglalkozz a bunkó emberekkel tisztelet a kivételnek!! Én szeretem a te videóidat én szeretem a csatornád !*

 • Rèka Bodo
  Rèka Bodo 5 hónapja

  Hiányzik a régi Nosi.:(( de hidd el, a keménymag mindig Veled marad. Szeretünk❤️

 • Emma Csete
  Emma Csete 5 hónapja +2

  Nosi nem ismerek rád.Nagyon megváltosztál.Szeretnénk visszakapni a régi Nosikát.A vidám,humoros,szórakoztató Nosit.😔😣😭

 • Zoltán Tóth
  Zoltán Tóth 5 hónapja +5

  Az aki barátnak mondja magát, az akár milyen "fasz" (már bocs) az kihúzza a barátot a szarból, akármilyen mély is.Megnéztem a szomszéd videót, erős túlzás beletekergettem mert, ott csak a maszatolás ment meg a "világi cimbik nyalása" és elhangzott egy mondat, ahol egy kicsit elakadtam : Én szeretem az egyenes dolgokat..... aha akkor miért nem volt gerinced odaállni az állítólagos legjobb baráti társaságodba tartozó ember elé és azt mondani hogy, bocs de amíg nem tisztázod magad nem videózunk, mert nekem a hírnév fontosabb.Na és ennek az embernek van 500k+ feliratkozója?????Nosi nem tudom mi az igazság a videóról és akárhogy is alakul ez az egész Kitartás és sok sikert de még egy ilyen faszságba ne szaladj bele!

 • Natii szp
  Natii szp 5 hónapja

  Nosi... végre ki raktad ezt a videót. Nagyon jól tetted és örülök hogy valamennyire sikerült tisztázni...
  De hidd el mi azt a Nosit szerettük aki túlsúlyos, lehet de vörös volt az arca a nevetéstől mindenből próbálta kihozni a legeslegjobbat! És ezt csak úgy megjegyzem ha valamiért szomorú voltam vagy akár sírtam egyből egy Nosi videóhoz fordultam mert tudtam hogy te vagy az a személy akinek a videói mosolyt tudnak csalni az arcomra és ez nagyon sokat jelentett nekem... szóval röviden ennyi és SZERETÜNK TÉGED IS ÉS BARNIT IS😌❤

 • Oliver Szaloki
  Oliver Szaloki 5 hónapja

  Nagyon sajnálom......
  Te vagy a legjobb ......
  És 1000% hogy nem csináltál semmi rosszat en hiszek neked és nem csak en szerintem sokan itt....

 • Á.M.SZ. Gaming
  Á.M.SZ. Gaming 5 hónapja +1

  Ma ebben a videóban nem fogok káromkodni : mert kibaszottul ...... folyt. de Nosika gratulálok hogy megjött az eszed !!! :D és további jó tevékenységet kívánok neked!

 • Dániel Cseszkò
  Dániel Cseszkò 5 hónapja

  Örülök hogy Barni kitette a videót, örülök hogy kitetted a videót.
  Igen, régen kint kellett volna lennie a videónak,mind a kettőnek.
  A tények tények,volt valami, mi nem voltunk ott, egyikőjüknél sem,egyik esetben sem,
  Kérek mindenkit hogy ne vádoljon senki senkit.
  Annyit tehetek/tehetünk hogy elhisszük vagy nem hisszük el,ne írja le senki hogy respect, a saját döntésük a videó,csak hallgassuk, írjunk véleményt, és ne vádoljunk,pöröljünk, állítsunk dolgokat, veszekedjünk...
  Mindenki kultúrálódjon,
  Aki idáig elolvasta annak köszönöm a figyelmet, és remélem javíthattam a kommentszekción.

 • István Persik
  István Persik 5 hónapja

  Respect Nosi

 • Hiro
  Hiro 5 hónapja +4

  Az ember a saját hibájából tanúl és okul, nem fogom Nosit védeni de amit egyes emberek meg engednek maguknak az elviselhetettlen és pontosan ők azok akik a nézetségre mennek. Ami elhangzott a videóban kezdve a túl súllyal mindenkinek egy hatalmas nagy tanúlság lehet, meg úgy minden ami ebben és a Barni videójában és elhangzottak. Fel hozom azt is, hogy "eladta a lelkét a sponzorációnak" csak ilyenkor nézzetek fel Középsuli csatornájára és hasonlítsátok össze a kettőt és már látja azt mindenki, hogy ki is "adta el a lelkét". Félre értés ne essék semmi bajom nincs a Középsulival de már nevetségesen szánalmas amit ők művelnek.. A másik dolog meg az lenne és ezt főképpen a fiatalabb társaságnak mondanám el de úgy unblock mindenkihez szól, NEM KELL MINDENT ELHINNI AMIT LÁTSZ/HALLASZ AZ INTERNETEN! Inkább járjatok a dolgok után és utána vádoljatok meg embereket, mert rohadtúl undorító dolog meg vádolni egy embert úgy, hogy nem is ismered ha van róla egy véleményed az természetes meg az változhat is, de a vádolás már egy hányingert keltő gusztustalan dolog. Egy picit szálljanak magukba az emberek és ne az ilyen fajta témából szerezzenek nézzetséget.

  Ui.: Remélem fel tudtam nyitni pár embernek a szemét és elgondolkozik rajta, hogy is van ez, meg miért van. Nem vádolunk meg senkit alaptalanúl.

 • Roland Czövek
  Roland Czövek 5 hónapja

  Szeretünk tesó

 • Gőzpöfögészeti tovalöködő

  Remélem majd összeültök és megbeszélitek ezt négy szem közt, mert tényleg nagyon jó barátok voltatok,és, egyszer újra barátok lesztek, mert mind a kettőtök nagyon jó ember, és szerintem egy beszélgetés egymással tényleg segítene.

 • Luca Bernát
  Luca Bernát 5 hónapja

  Szia Nosi!Én személy szerint most is szeretlek meg régen is nagyon szerettelek meg Barnit is szeretem.DE amúgy nem tudnátok kibékülni Barnival??Én nem akarok senkit sem meg bántani.Amúgy Barni videóját is megnéztem és most néztem meg a te videódat is azt veszem észre,hogy azért hasonló a gondolkodásotok.Szerintem ki lehet békülniiii...

 • Boglárka Szűcs
  Boglárka Szűcs 5 hónapja +1

  Annyira éreztem, hogy lesz majd ilyen videó

 • Captain Freddy
  Captain Freddy 5 hónapja +1

  Nosi. Én egyetértek veled. Viszont az nem fair hogy egy pár kis köcsög miatt változol meg és tünteted el azokat a videókat amiket a legjobban szerettél és élveztél. Szerintem így jók a videóid ahogy vannak. A "Nosi meleg" és az ilyesfajta videókra nem kell reagálni. Elmondod az igazságot és többet le se fosod. Az emberek vagy megértik vagy nem. Akik pedig nem értenek meg, nem érdekli őket az igazság azokat nem kell győzkődni hogy az nem így az nem úgy. Azok mindigis ilyenek maradnak. Ne próbáld őket megváltoztani. ( Személyes véleményem )

 • BLOOCKER BERRY BLOOCKER BERRY

  Hat figyelj én 14 evésen vagyok kerek 70 kiló és hiàba próbálom nemtudok lejebabadni mert ez genetika apám se egy sovány ember én se leszek az

 • Vecsi Eniko
  Vecsi Eniko 5 hónapja

  🙃

 • Noncsi Pintér
  Noncsi Pintér 5 hónapja

  Emberek! Nem veszitek észre hogy milyenek vagytok?? "Barni videója miatt csináltad?" és mi van ha igen?? Nem mindegy, hogy a videó miatt vagy nem az miatt csinálta?? Szerintem sokan láttátok Barni videóját is és szerintem sokan vártátok,ezt a videót az a lényeg, hogy Nosi megcsinálta. Nosi neked meg azt üzenem, hogy: Légy erős és kitartás!! Barni neked meg ugyanezt üzenem!! ❤

 • levente igli
  levente igli 5 hónapja

  Szerintem ( ez az en vèleményem) hagyjátok ezt az ügyet a francba, menjen tovább minden ahogy régen. Èn nagyon örülnék ha csinálnátok a sok vicces videót amit imádtam, és szerintem sok más ember is. Ja és azt a lányt aki kavar vagy nem tudom, de azt dobd el szerintem. (Ebbe nagyon nem akarok beleszólni, még mindig az én véleményem) jobb úton haladnál ha ez a lány nem kavarna.

 • Feri23
  Feri23 5 hónapja

  Szia nosika én régen azért néztelek mert a videoid viccesek voltak meg játszottál benü
  k lécci térj visza önmagadhoz

 • Benjamin Scale mods
  Benjamin Scale mods 5 hónapja

  Vissza a régi Nosit! A régi vörös fejjel nevető életvidám Nosit! Azt aki minden videójával mosolyt csalt mások arcára! 😞

 • Horváth Patrik
  Horváth Patrik 5 hónapja

  Egyébként meg nosi csináld azt amit szeretsz és ha neked a collab videók (nemtudomleírni) tetszenek akkor csináld azt

 • Köcsög Zsíroshajú
  Köcsög Zsíroshajú 5 hónapja +5

  Hát ezaz a barni nem a személyeszerint válogatja a barátait hanem a retkes morális és erkölcsi helyiértéktáblázatatáblázatában elfoglalt helyben válogatja barátait #tömegemberbarni

 • *Daniel*ゾルタン πekø

  Ès akkor mivan ? Jézusom mi a f*sz baj van veletek ? Ès ha ettől lett bátorsága? Mi a franc közötök van hozzá? Ő elmondta a gondolatait mi bántja stb. erre azt kell olvasni, hogy egy bagázs degenerált, antiszociális p*nisz azon van kiakadva, hogy "jajj, igaz meg minden..de Barni" vagy "Nem kövèr, tele van szeretettel" a pofám leszakad tőletek.

 • Viktor Vilicsku
  Viktor Vilicsku 5 hónapja

  Ne félj nosi mi szeretünk

 • Csodakati e.
  Csodakati e. 5 hónapja +1

  Akik tényleg szeretik nosit nézni, ők a hibáival/azok nélkül szeretik őt nézni

 • bence borzsei
  bence borzsei 5 hónapja

  Azt valaki elmagyarázná nekem miért ugrik mindenki erre a sponzorált videó témára

 • Róbert Szoboszlai
  Róbert Szoboszlai 5 hónapja

  Aki dislikeolta. Remélem vele is így lesz ezzel. De nem kívánom nekik. De érezzék azt amit Nosika. Utána legyen boldog életük...

 • M. Tomi
  M. Tomi 5 hónapja +2

  azta rohadt hát ... megnéztem mind a kettő videót (a barniét előbb) hát nem vagyok egy síros fajta de basszus ezt nehéz volt végig halgatni és értelek téged is nosi de én bizonyos részekben barninak a véleményében látok logikát ... de én teljesen eggyet értek az egész videóval... köszönöm mindenkinek a nevébem hogy tisztáztad magad... remélem egyszer még egymásra találtok( ismét jóba lesztek ... már ha nem is lesztek ismét legjobb barátok)❤❤❤🤙🤙🤙

 • Maya
  Maya 5 hónapja

  💔💔

 • Horváth Patrik
  Horváth Patrik 5 hónapja

  Oké hogy ez a nosika meleg úgy baromság ahogy van de milenne ha meleg lenne?
  Mivel lenne kevesebb az emberiségben?
  Vagy ha valaki meleg azt el kell ítélni?
  Amúgy jó hogy őszintén beszéltél mindenről

 • Nagy Alexandra
  Nagy Alexandra 5 hónapja

  En senkinek se adok igazat csak azt mondom Nosika hogy mindig lesznek utalok akik vagy irigyek vagy csak szimplan nem tetszunk nekik (nincs olyan ember akit valaki ne utalna ) de ezt atkell lepni !! ❤

 • Dark Girl
  Dark Girl 5 hónapja

  Nem szoktam kommentet írni, sem itt youtub-on, sem máshol. Viszont most mégis megteszem ezt. Én nagyon tisztellek téged Nosi, és Barnit is. Így kívül állóként nézve teljesen meg tudlak érteni mind a kettőtöket. Tisztelem mind kettőtök munkásságát és követem is azt itt youtub-on ennek ellenére nem állok egyikőtök oldalán sem. Viszont nem értem, hogy néhányan miért kezdenek ilyenkor gyűlölködni akármelyik fél felé is. Ami történt az a ti dolgotok, nem pedig a nézőké. Viszont ennek ellenére tiszta dolognak tartom, hogy mind a ketten megosztottátok ezt a nézőitekkel. Biztosan mindkettőtök hibázott, hiszen ez természetes. És aki ezt a kommentet olvassa, neki is üzennék valamit.: Akárkinek a nézője vagy , és akár Barnit, akár Nosit szereted jobban nem jogosít fel arra, hogy sz@rt kezdj dobálni a másik félre. Ez az ő dolguk és, nem a nézőiké.
  Így annyival zárnám le a mondandómat, hogy tisztellek titeket és nem akarok egyikőtök "pártjára" sem állni. Mind a kettőtöket rendes embernek tartom, és úgy vélem, hogy egyikőtök sem érdemel meg semmiféle bántást a másik fél nézőtáborától.

 • Bálint Törjéki
  Bálint Törjéki 5 hónapja

  Szerintem rakd ki a kollab videókat nekem azok a kedvenceim

 • klaus1231 fan
  klaus1231 fan 5 hónapja

  Kedves Nosika 2 és negyed év óta nézlek az összeset videódat láttam már nagyon megváltoztál ( de nem baj) és egyértelmű hogy a család az első .
  Annó csak a videózás barnival volt a legelső ez tény. Ennyit akartam mondani. GRATULÁLOK hogy eddig eljutottál.

 • Mardi
  Mardi 5 hónapja

  -Jó lett a videó-

 • Balázs Uhrin
  Balázs Uhrin 5 hónapja

  Barni a saját videójában:"Én engem nem érdekel hogy milyen videót raksz ki mert ne azért vagyunk barátok"erre elkezd oltogatni hogy milyen semmirevalók a kollaborációs videók.

 • Emese Hudra
  Emese Hudra 5 hónapja

  A kollab videók voltak a kedvenceim!😥😥

 • Levente Tüskés
  Levente Tüskés 5 hónapja

  Szerintem jók voltatok együtt Barnival, de ha neki a feliratkozoi fontosabbak, mint egy igazi barát, akkor nem érdemli meg a folyamatosan jókedvű vigyorgos őszinte Nosikát.🧐 Barni hozott egy nagyon rossz döntést és ő úgy gondolja, hogy ez a te hibád.😶 Én nem értek vele egyet. Tarts ki a nézőid szeretik amit csinálsz.😉
  Ja, és várom a következő furcsa törvények részt. Remélem még lesz.🤗

 • Whdjmd7 Uyiksnd
  Whdjmd7 Uyiksnd 5 hónapja +1

  Nosi szerintem te jó ember vagy és barni is az figyelj szerintem midenkinek az lessz a jó hogyha kibékültök(nosi ábel henry)

 • NightcoreXhun
  NightcoreXhun 5 hónapja

  én maradok 39:10

 • Mr Sonicblast
  Mr Sonicblast 5 hónapja +1

  Cicák😍😍😍

 • Bence Dudás
  Bence Dudás 5 hónapja +4

  Nosi szív
  Nosi lélek
  Nosifan leszek amíg élek

 • ??????
  ?????? 5 hónapja

  En azt nem ertem, ha azt mondtad hogy a collab videokat szereted, IMADOT csinalni, akkor kulso "hatasok" miatt miert hagyod abba? En nem igazan kovetlek, de ha azt szereted csinalni, csinald azt.

 • Nikola Belányi
  Nikola Belányi 5 hónapja

  A Barni videója után el vasztettem a reményt afelé hogy Szeretlek téged (mint videós)... De most örülök hogy elismered a hibáid... Sajnálom hogy megtörtént ez az egész de mostmár egy lehellettel könnyebb.

 • Sàmuel Kocsis
  Sàmuel Kocsis 5 hónapja +12

  szar a hajad

  • Barnabás Kis
   Barnabás Kis 5 hónapja +11

   Neked meg a kommented

  • DDROMES
   DDROMES 5 hónapja +2

   Sok időd van ahogy látom...

 • Csenge Valcsák
  Csenge Valcsák 5 hónapja

  Köszönöm magyarázatott! Nagyon jó videós vagy.(és én sem vagyok nádszál kisasszony.😊)

 • Orsolya Jozsef
  Orsolya Jozsef 5 hónapja +8

  Szerintem Nosi-nak és Barni-nak is igaza van. Két őszinte videó!!

 • Lovas Rebeka
  Lovas Rebeka 5 hónapja +11

  nekem tetszett a hulyulés. mert nekem volt egy olyan szakasz az életemben hogy korházba kerultem. s akkor jott nosika. csak néztem és néztem s nagyon jo kedvem volt tole. s mivel vidám voltam javultam..... azert én igy is nézni fogom a videoidat. mert a szived nagyon nagy. nagy szeretet van benne. egy szivet kaphatok nosika?

 • Dániel Buda Szilágyi
  Dániel Buda Szilágyi 5 hónapja +5

  Basszus én annyira szerettem amikor ketten csináltátok azokat az idióta videókat mert szarrá röhögtem magam. Most tök szar belegondolni hogy olyan videó valószínüleg soha nem lesz. De azért remélem hogy valami csoda fojtján kibékül Barni Nosival meg hogy mindanégyen fognak még videót csinálni.

 • Sanci
  Sanci 5 hónapja +3

  A régi Nosikát szeretnénk viszakapni🙂

 • Peti
  Peti 5 hónapja +7

  Sok sikert Nosika a változásban jó edzést :)

 • Barát Csaba 911
  Barát Csaba 911 5 hónapja

  egy fontos dologról, nem tetszik a frizurád!

 • Dewor YT
  Dewor YT 5 hónapja

  Én nem akarok senkit se bántani,de!Ez a sok komment hogy "A régi Nosit akarjuk..." ez szerintem nem valoszinü.Mert ha valami megváltozik azt NEM lehet egy csaettintéssel visszacsinálni.DE NEM KELL NOSIRA "RÁSZÁLLNI" MERT SZERINTEM SZINTE A MAGYAR HUclip FELE MÁR KIHALLT (TISZTELET A KIVÉTELNEK MERT ŐK IS VANNAK EGY PÁRAN) ,UTTHOGY NEM CSAK NOSIKA.De ez csak magánvélemény.

 • Sh1tResting L
  Sh1tResting L 5 hónapja

  Nagyon jól tetted hogy ezt a videót megcsináltad!!!!!!!

 • Dave CPT
  Dave CPT 5 hónapja +9

  Nosika meleg

 • GameCoreFx
  GameCoreFx 5 hónapja

  Teljesen Igazad van Nosi ,szóhoz sem jutok Respect!

 • Kata Mótyán
  Kata Mótyán 5 hónapja

  Volt egy barátom akitől egy hülyesége miatt el kellett szakadnom és egyszerűen azóta sem tudok a szemébe nézni mert érzem hogy bántottam és már csak bántani fogom

 • Krisztina Döme
  Krisztina Döme 5 hónapja +1

  Nosi!Minket nem erdekel h hogy nezel ki...mi nagyon szeretünk és melléd állunk bármi van,nagyon-nagyon szeretünk❤❤

 • Alexa Binder
  Alexa Binder 5 hónapja

  Már nagyon vártam ezt a videódat mert hiába próbálta meg barni elmondani nem értettem semmit én semmit nem tudtam semmiröl

 • Son Goku
  Son Goku 5 hónapja

  Ismered a jó közmondást az igazi ember 100kg nál kezdődik többi csak karácsony fa Dísz

 • Sanyika Burai
  Sanyika Burai 5 hónapja

  Azta ez a videó! Nagyon igazad van és megértelek és azt nem értem hogy miért kell azt mondani a másikra hogy túlsúlyos ? És az utolsó témára:megint csak azt tudom mondani hogy igazad van és nem tartozik senkire az hogy milyen a te magánéleteted és hogyha te olyan videókat csinálsz akkor az a te döntésed és ha valakinek nem tetszik akkor ne nézze ilyen egyszerű ja és én se értem a rant videókat bárkiről is legyen szó csak azért vannak azok a "videósok " 😂😂hogy a másik hátán felmasszanak magyarán mondva nézettséget szerezzenek !na piace !😚

 • Wortex Bot
  Wortex Bot 5 hónapja

  Szerintem még mindig jó vagy :)!

 • Yukino 99
  Yukino 99 5 hónapja

  Nosi engem nem érdekel, hogy vékony vagy e vagy nem, úgy vagy jó ahogy vagy🙂 a belső számít aztán a külső🙂😉

 • Nonamedude 123
  Nonamedude 123 5 hónapja

  én megértelek titeket és nagyon szomorú vagyok hogy ez történt de ez már azért sok egy kicsit.MINDENKI RÉSZÉRŐL.Lehet hogy ezt egy videóban mindannyian az érintettekkel megbeszélni

 • Mhyriam666
  Mhyriam666 5 hónapja +2

  A barátos részben teljesen neked adok igazat. Az igaz barátok nem ilyenek. Leírtam barninak is. Egy barátnőm olyan srácba szeretett bele akibe nem kellett volna... együtt voltak... én hiába mondtam neki, hogy nem lesz jó vége, gondolja át, rossz hatással van rá stb... Vele volt.. Én meg mellette álltam a végéig és azóta is nagyon jó barátnőm már több mint 20 éve. Egy igaz barát elmondja a véleményét mindig őszintén a másiknak.. nem mellébeszél és kerüli.. kiáll mellette akármi is történik. Végül bevallotta barátnőm,, hogy igazam volt.. de egyáltalán nem tudtam örülni ennek.. mert én annak örülök ha a barátom/ barátnőm is boldog. Egy barátságban soha egyik fél sem lehet önző, mert az akkor max haverság. És sajnos tényleg bajban ismerszik meg ki az aki tényleg a barátod.

 • botond banfalvi
  botond banfalvi 5 hónapja

  Én pont ezek miatt a marhaságok miatt kedvellek annyira Nosika😢,de ha megváltozol azzal sincs semmi bajom és sok sikert továbbra is😃👍

 • csíí
  csíí 5 hónapja +3

  like ha szereted Nosit

 • supper animal
  supper animal 5 hónapja

  Én szeretem a kollab videókat

 • FACE KING
  FACE KING 5 hónapja

  Nosi te döntöd el milyen videókat teszel ki ....én megmondom őszintén hogy nekem kurvara tetszenek ezek a tartalmak szerintem a neveteseddel ezek a Collab videók nagyon jók és nagyon jol csinálod az utazasos videókat is......én így is szeretem amit csinálsz pacsi.....jó pihenést ❤❤

 • C H I L L_ D6a4v02e
  C H I L L_ D6a4v02e 5 hónapja

  Mi az a collab vagy milyen videó?

  • Halmos Györgyi
   Halmos Györgyi 5 hónapja

   Amikor a videós mellett van egy vagy több személy a videóban (általában más videósok, de lehetnek szülők, testvérek, barátok is).

 • RR Redrock
  RR Redrock 5 hónapja

  Én a helyedben nem csináltam volna meg ezt a videót, hanem mindegyiket aki a te engedélyed nélkül csinált rólad videót azt fel jelentettem volna személyi jogok megsértése miatt. És a sok kis csicska majd utána elgondolkozna hogy nem így kelett volna feliratozót gyűjteni.

 • tünde bakondi
  tünde bakondi 5 hónapja

  Kit érdekell hogy mekkora a súlyod? Nem a súlyod miatt kedvelünk hanem a stílusod miatt. Téged úgy szeretünk ahogy vagy 😊 És az hogy egy lány miatt akarsz változni az szerintem tök pozitív én a lány helyében nagyon értékelném 😊

 • Ladczi
  Ladczi 5 hónapja +3

  akkor tisztazzuk sracok :) az emberek valtoznak, nosit kezdetek ota nezem illetve barni't a kezdetekkor meg neha napjan ... mindket ember valtozott ugy video stilusban tematikaban mint szemelyisegben, meg ha nem szignifikans is ... amit mondani szeretnek ezzel az az, hogy ne dobalozzunk azzal h regi nosi vagy barni igy ugy, mert senki se ugyanaz mint 6 eve es ha az egyikre mutogatsz akkor ezt a masikkal is megtehetned, hisz nincs kulombseg csak annyi, hogy kit kedvelsz jobban, roviden elfogultsag :)
  valahol respect, hogy kiraktak a videot valahol nem ... igen a nezokre is tartozik, hogy mi is van kettojuk kozott, de talan jo lett volna face to face leulni
  s egy utolso gondolat, remelem egy napon kinovik a magyarorszagiak (es igen ezt azert irtam igy mert az orszagra jellemzo) azt, hogy ott asunk a masik ala ahol lehet, a hata mogott szarjuk szapuljuk de elotte jopofizunk stb. ertitek, egyesek ugy hivjak magyar mentalitas :) tehat az ilyen osszeeskuves elmeletek, hogy meleg meg stb. engedjuk el es nojjunk fel, koszi ...
  #ladczi #lolhu #nosilove #buzi

 • G Csani
  G Csani 5 hónapja

  Levagyok maradva :( De megnézem mind a 2 videót .

 • Rideg Cintia
  Rideg Cintia 5 hónapja +1

  sajnalom,hogy ennyi rossz tortent veled az evek soran,de nagyon jol tetted,hogy megcsinaltad ezt a videot,minden elismeresem. legy eros.😉

 • CocoaGirl
  CocoaGirl 5 hónapja +2

  Mennyi szisza :D

 • Barnabás Török
  Barnabás Török 5 hónapja

  Tudom, hogy elmondtad ezt a sajnálat dolgot, de tőlem mégis megkapod sajnos, mivel úgyszint 5-6 éve édesapámnak is ez volt a baja (ugyan az a stádium anyám csak sírt 10-11 évesen nem értettem miért) és eléggé nem könnyű az az embernek ezt első kézből tanusítom... nagy pacsi, folytasd mit elkezdtél, próbáld jól érezni magad. :)

 • Bence Kocsordi
  Bence Kocsordi 5 hónapja

  nekem a családomba sok kövér van én meg csntváz vagyok de mindegy és nagyon kedvesek mindenkivel és nem erről kell megítélni másokat

 • Enikő Kiss
  Enikő Kiss 5 hónapja

  Vagyis csak próbálnak de pótolhatatlan vagy nem lehet senkit helyettesíteni

 • Cherryblue 05
  Cherryblue 05 5 hónapja +2

  Régi Nosit! Tisztázzátok le a ,,barátokkal" ezt az egészet, és legyenek EGYÜTT videók!💙

 • Lili Gyarmati
  Lili Gyarmati 5 hónapja

  Emberek Nosika ember..Változik,mint mindenki ha valakivel ilyesmik történnek lehet hogy te vagy en vagy Nosika vagy Barni vagy bárki megváltozhat...

 • Egy lány a vonaton
  Egy lány a vonaton 5 hónapja +2

  Annyit mondok hogy teljes mértékben veled vagyunk aki igazán szeret az segíteni fog! Viszont Barniban k@@va nagyot csalódtam ennyi! SZERETÜNK NOSI!❤️