Puzsér Róbert és Karácsony Gergely sajtóbeszélgetése | 2019.03.13.

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.márc.13.
 • Szervező: Válasz Online
  További "Sétáló Budapest" videók: huclip.com/p/PL_m5i4Bl8okmrcHlVNp8Lw43uiTDQBbvu
  Tudj meg mindent a Sétáló Budapestről: setalobudapest.hu

Megjegyzés • 436

 • Benjámin Dénes

  A papíros szavazás nem a 20. század. Sokkal biztonságosabb, mint az online, nem véletlenül sok országban szándékosan továbbra is papírral rendezik a választásokat. Visszakereshető, nem módosítható, pontosan megszámlálható.

 • Protagorasz
  Protagorasz Napja

  Robi azért időnként te is tudsz sületlenségeket mondani és átvenni a liberál-fasiszta tematizálásból, megbélyegzésből avagy ha jobban tetszik olcsó sztereotipizálásból. Mire is gondolok? A Jobbik és a Mi hazánk mozgalom törésvonalára! Ahogy végtelenül unalmas már a trollface - de mások, lásd a Fidesz által is átvett - antiszemita kártya újbóli kijátszása, ugyanennyire releváns a fasisztázásod egy egész pártalakulatra vonatkozólag - értelmetlen árokásás és csak indulatkeltésre jó.
  Akinek azért van némi értelme az hideg fejjel kijelentheti, hogy hazánkban valójában nincs sem náci, sem fasiszta párt - ezt hangoztatni gyakorlatilag badarság, vagy olyanok teszik, akik nincsenek tisztában ezen fogalmak valódi tartalmával.
  Az elképzelhető, hogy egyes embereknek lehetnek az ezen kategóriákba eső megnyilvánulásaik, de 1. ezt kiterjeszteni mindjárt egy egész közösségre badarság 2. még ez sem jelent önmagában ezen eszmék mellett való szilárd elkötelezettséget.
  Ne tegyük már fel az ócska régi liberál-fasiszta lemezt és rágalmazó kategóriáit, melyek pusztán a politikai ellenfelek verbális lejáratását szolgálják, illetve azt, hogy az eredeti problémák megtárgyalása helyett egész másra terelődjék a figyelem; egy probléma racionális megvitatása helyett, valamiféle pszichológizáló érzelmi alapokra, az értelem helyett az előítélet táplálta érzelmekre - pontosan ezt a célt szolgálják a bélyegek.
  Így válnak egy témát megbolygatókból könnyen a tematika szerint: "antiszemiták," "rasszisták" "fasiszták" "nácik" "xenofóbok" "homofóbok" "iszlamofóbok" " konteósok" - és ezt lehet ragozni sztereotip rágalomként a végtelenségig az épp érintett témát kényesnek találók, azok érdekeivel szembemenők által - tematikájában (csak a szükséges -fób kiegészítést kell a végére biggyeszteni), ahol a cél pont az - a legjobb védekezés a támadás elvén -, hogy a vitapartnerem mások előtt, már minden megismerés előtt alapvetően lejárassam, hiteltelenítsem, mert van félnivalóm, lepleznivalóm a felvetéseit illetően. Hogy véletlenül se nyúljunk ahhoz a témához, amit az illető felvetett!
  Egész egyszerűen érdekütközésről van szó, s ennek okán a leleplezéstől való félelem meghiúsításáról.
  Persze lehet folyatni a ködösítést, de ettől még nem lesz pl. "antiszemita, náci, rasszista fasiszta xenofób" aki pl. merte kritizálni Izrael kormányának politikáját a Gázai övezettel kapcsolatos elhíresült fehér foszforos bombázásokat illetően... Mert senki nem beszélt a Judaizmusról, a Tóráról, vagy a Talmudról etc. senki nem firtatta a zsidó rassz antropológiai sajátosságait és senki nem akarta ennek okán kimutatni felsőbbrendűségét, s elnyomni vagy mindjárt elpusztítani a zsidóságot se faji, se vallási alapon. Történetesen így működik ugye a sztereotípia mert ezután már erre a síkra igyekeznek terelni a beszélgetést. De ugyanez a történet lejátszható az Iszlám terjeszkedését illetően, ahol biz akár közvetlenül is lehetne kritikát emelni a Korán bizonyos sorait illetően, de ettől még semmiféle idegengyűlölet, vagy beteges félelem nem merül fel, mert ugye nem is erről van szó, ha a Medinai írásokat böngészi az ember a Kard verseit illetően. vagy aki nem osztja épp azt a nézetet, hogy az Iszlámnak kell uralkodnia mindenhol no meg a sharíának. Persze mondhatjuk itt már, hogy valami ellenes az ember a kritikájában, de ez sem ördögtől való! Miért ne lehetne? Nem érzelmi alapú előítélet alapján, hanem mert megismeri valaki racionális módon, hogy hát e tanításnak eme sorai hát igencsak kifogásolhatóak és máshol egész más nézeteket vallanak az emberek, s nem túl jó egymásra tolni e két világot, mert akkor abból borítékolhatóan véres konfliktusok keletkeznek.
  Tehát egy demokratikus berendezkedésben, melyet a józan ész határoz meg, még a valami ellenességnek is jogosultsága van, ha racionális alapokon nyugszik. Ugye épp lehet valaki erőszakellenes is. Vagy aki nem tolerálná az elnyomást.
  S ugyanez van pl. a "fehér galléros bűnözés" kategóriáját illetően - itt sem rohan senki hanyat-homlok az Emberjogi Bírósághoz, hogy rasszista, náci szélsőséges gyűlölködő ez az állítás, mert ettől még nem fogja minden fehér bűnözőnek érezni magát. Ugyan így van az ún. "cigány bűnözés" kriminalisztikai fogalmával is, ahol érthetetlen módon valamiféle túlérzékenység van csak úgy mint a zsidók esetében is... holott pusztán ugye arra utal, hogy sok éves rendőri tapasztalat és nyomozati logika alapján bizonyos események egy elkövetői körre szűkíthetőek egy feltételezés szerint. S minden nyomozó elhajtaná az ostoba hőzöngőket a fenébe, ha idő - pénz -és energiapazarló nyomozásba hajszolná egy PC jegyében. Ha szarvaspata nyomot lát egy vadász az erdőben, akkor nem fog kígyót, békát, vagy lepkét keresni... ez ennyire egyszerű. De így diagnosztizálnak az orvosok is, nekik is megvan a nyomozati logikájuk és szintén logikus előfeltevésekből sok-sok év tapasztalatából indulnak ki, nyilván nem rasszista indíttatásból gyanúsítanak egy baktérium vagy vírustörzset mint támadót :D
  Ugyanígy nem sértődik meg egyetlen olasz sem, ha "olasz maffiáról" beszélünk, egyetlen orosz sem, ha "orosz maffiáról" de ugyanígy a "kínai vagy akár Jakuza" felvetésekor sem rezzen össze egy egész nép, hogy mivel rágalmazzák :D
  A történelem folyamán talán alig van nép vagy nemzet, melyhez egykori ellensége ne tett volna valamiféle negatív rágalmazó jelzőt... s érdekes módon a népek, nemzetek zömét ez hidegen hagyja... miért is kellene néhány kiváltságosnak azt gondolnia magáról, hogy ők különlegesebbek másoknál, nekik más elbírálás jár, no mi ez ha nem fasizmus vagy rasszizmus? Egyik kutya, másik eb.

 • Judit Kopócsy

  Jók a felújított metrókocsik. Karácsony pedig söpörne a saját Zuglójában!Jobb lenne,mert a "sétáló programja": pl. a kedves Pillangó-parkunk méregdrága térköves útjai,hülye ketrecei a mi megkérdezésünk és tiltakozásunk után a saját érdekei szerint alakultak ki.Tehetségtelen,kritikátlan törtető. Mire jó ez a tökéletlen társasági fecsegés? Hülye,aki háborúskodó,gyűlölködő és csak a szája jár mindig.

 • vilmos sari
  vilmos sari Napja

  A jobbik nem tud egy népet vezetni.belsö intentitásbol eredöen.

 • vilmos sari
  vilmos sari Napja

  Puzsérnak következetes a gondolkodása. pártokrol beszélgetnek,de mivan a népel,amicsaládokbol áll.Nics család politikájuk.

 • Viktor Vass
  Viktor Vass 2 napja

  Azért az vicc gyerekek, hogy senki nem kérdezte meg Christmas Geritől mégis milyen teljesítmény után gondolja, hogy ő a legmegfelelőbb ember a főváros irányítására!??? Miután Zuglót szétbaszta, a fővárosnak is ez legyen a sorsa?? Robit támogatnám, de némi kamuszagot érzek emellett az egész mellett. Robi habitusából adódóan bele kellett volna marnia Gerikébe, nem értem miért nem tette. Ez így egy egymás seggét nyaló beszélgetés. Utálom a fideszt, de ha a Tarlós és a Christmas között kell választanom, inkább maradjon Tarlós. :(

 • Titusz Simonyi
  Titusz Simonyi 2 napja

  Karácsony itt is hazudik. Konkrétan az volt a riporter kérdése, hogy " Ön szerint nem antiszemitizmus az, ha valaki zsidókat kíván listázni? " Erre az volt a válasza, hogy "NEM". Itt meg mosdatja magát újabb hazugságokkal. Tessék visszanézni azt a beszélgetést, és mindenkinek egyértelmű lesz.

 • Kígyóznak Kígyók

  Ahol pozíciót osztanak, ott Geri felbukkan. Itt megint a hatalomszerzés a cél, nem a főváros. Geri meg a karaktere..... LOOL

 • Máté Nagy
  Máté Nagy 2 napja

  ZOD tábornok mióta lett földi újságíró?

 • István Schubert

  36:33-nál miért hápog Karácsony Gergely?

 • Bruce Lee
  Bruce Lee 2 napja

  Ez a Gergely egy zseni😂😂😂😂

 • rucuja
  rucuja 2 napja

  Pont ezt a mézes-mázos hadováló Ádámot kellett betenni a barátok köztből ? Miéért???

 • Máté Neumann
  Máté Neumann 2 napja

  Robi csak egyszer az életben próbálnád meg nem azt mondani amit igazán és igaznak gondolsz.Csak egyszer hazdunál vagy ferdítenél ,szépítenéd a valóságot úgy ahogy azt az emberek hallani akarják.Csak egyszer ne lennél őszinte és vállalnál konfliktust a saját véleményed miatt.Csak egyetlen egyszer lennél korrupt és képmutató bazdmeg.Olyan nehéz lenne populistának lenni és mindenkinek azt mondani amit szeretne hallani ,nem pedig azt amit igazán hasznosnak gondolsz még ha az durva és húsbamaró és igaz.KAPPA.
  UI.:Ha van ember akit példaképnek tekintek az te vagy,az egész életed feláldozod azért ,hogy kimond amit tiszta szívedből gondolsz nem törődve azzal hogy emiatt az emberek nagyrésze egy nagyszájú pöcsnek tart.Elvállalni ezt a szerepet a magyar közéletben, ahol mindenki mindenkivel bratyizik maga a megváltás.Kibaszottul tiszteletet érdemelsz és nem hiszem ,hogy van hozzád hasonló figura.

 • Ferenc Szendrő
  Ferenc Szendrő 2 napja

  Takonygerincű! Ez a legpontosabb! Mindenki tudja kiről van szó

 • Ferenc Szendrő
  Ferenc Szendrő 2 napja

  eZ A KARÁCSONY A VILÁG LEGNAGYOBB KÖPÖNYEGFORGATÓJA! Rá van szükség....

 • Andor Tóth
  Andor Tóth 2 napja +1

  41:48 Jól van KariGeri, anti-faszizmus....... nagyon jó.......

 • Lea Somogyi
  Lea Somogyi 2 napja

  41:50 antifaszizmus xdd

 • M Mik
  M Mik 3 napja

  Ennyi őő-t bazmeg ő 5 perc alatt ő ő mindhárman elmehetnének ő valami kommunikációs őő tanácsadoőőhöz ő

 • Róbert Zoltán Antony-Jámbor

  Arrogáns, ordítozó, senkiházi ingyenélö és a határozottan alkalmatlan szélkakas! Ezek vezetök, politikusok? Elviselhetetlenek! Mi jön még?! Mind ez a mi kárunkra! SZAVAZZATOK!!!

 • Kisfecske Retró- és humorcsatorna

  41:50 "antifaszizmus" :D

 • MsSlywer
  MsSlywer 3 napja +1

  :D A kávéhoz egy kis teasütemény is "dukál". :D

 • Sven Hassel
  Sven Hassel 4 napja

  Ha előválasztás lesz, és Karácsony indul egyedül, az én voksom Tarlósé.

 • Tibor Knapp
  Tibor Knapp 4 napja +1

  Ez a nagydarab két méteres nagy fejű, nagy kezű, nagy lábú, nagy farkú Karácsony Gergő simán elmehettett volna pornózni is ilyen fizimiskával.

 • Viktor Balogh
  Viktor Balogh 4 napja

  "Ez nem blöff, ez népszuverenitás" Imádom Robit! :D Annyira furcsa, hogy csak ő nem ül fordítva a politika lován.

 • Zs Ergo
  Zs Ergo 4 napja

  Csak a Puzsér nyerhet! A többi csak a Bla bla szint!

 • Apollónia Szobonya

  Borzalom!

 • Ákos Abonyi
  Ákos Abonyi 4 napja

  13:40 Karácsony Gergely hazudik. Moszkvában javában járnak a klasszikus szovjet metrókocsik. Ugyanolyanok, mint amik nálunk mentek a felújítás előtt.

 • György Tamás
  György Tamás 4 napja

  Puzsér ezerszer értelmesebb,a KariGeri egy bájgúnár....hajrá Tarlós!

 • Ryder NIGGUH**
  Ryder NIGGUH** 4 napja

  Elég nagy torka van a főpolgármester úrnakʕ ͡° ͜ʖ ͡°ʔ
  És elkezdek egy kis lift zenét hallgatni....

 • Doyle911
  Doyle911 4 napja

  csak engem idegesít hogy karácsony már-már úgy viselkedik mint egy gyerek? a moderátor szót szeretne, ő meg alábeszél és addig emeli a hangerejét mig a moderátor abba nem hagyja? mindeközben puzsér meg ember módjára hallgat ha elveszik tőle a szót.
  szerintem a modor is látszik a 2 fél között

 • TAGVOLTAM
  TAGVOLTAM 5 napja

  Két náci.

 • Norbert Vass
  Norbert Vass 5 napja

  Ez az egész beszélgetés nem volt több parasztvakításnál!

 • Norbert Vass
  Norbert Vass 5 napja

  A Jobbik saját magát verte szét a népputrisodással, a Mi hazánkat meg abszolút nem támogatja, ez egy hülyeség!

 • Norbert Vass
  Norbert Vass 5 napja

  Robika a romagyilkosságokat a DK-n kérd számon, aki a melletted ülő Kari Gecit támogatja! :D :D :D A Mi hazánk tavaly alakult, nem 2003ban!

 • 91mo02
  91mo02 6 napja

  Valaki meg tudja mondani, hogy szavazhatok-e a Budapesti önkormányzatra és főpolgármesterre ha van budapesti tartózkodási helyem, de az állandó lakcímem vidéken van. Már több éve Budapesten lakom, de most először sikerült bejelentkeznem az albérletbe így nincs tapasztalatom erről. Sokkal relevánsabbnak tartanám, ha Budapest jövőjéről szavazhatnék, mintha egy olyan városéról, ahol már évek óta nem élek. Van erre mód?

 • Bajkó Tamás
  Bajkó Tamás 6 napja

  Amikor a politikus valamit mond azt úgyis gondolja. Történelem során sosem volt így.

 • Imre Papp
  Imre Papp 6 napja

  Elég sok az ÖÖÖÖ betű mind a 3 félnél.

 • Imre Kovacs
  Imre Kovacs 6 napja

  Puzsér nyerni fog az elő válaszasztáson, ez biztos. Őt olyan emberek is ismerek akik nem követik a politikát.

 • Feri Kreszneics
  Feri Kreszneics 6 napja

  Karácsonynak nincsen pènze??! Ezt ki veszi be?! Majd kap Soros papátol

  • MrXodan
   MrXodan 6 napja

   Soros papa "üzletember" csak akkor ad ha Geri nyer ami itt nem biztos, rizikós befektetés nem éri meg.

 • attila horváth
  attila horváth 6 napja

  Észre kellene venni az egész műsor alatt,hogy viselkedik Karácsony Gergő! Amíg a naív Puzsér mondja a terveit addig látszik rajta,hogy ő már tudja mi a frankó! Szánalmas,népuszító patkány! Széchenyinek volt igaza!Tényleg megérdemeljük!

 • M Balazs
  M Balazs 6 napja

  Hajrá Puzsér !!!!! love you

 • László Herczeg
  László Herczeg 6 napja +2

  Bon bon énekese mit csinál ott?

 • pisti pisti
  pisti pisti 6 napja +1

  NEM VOLT NAGYOBB ASZTAL..? VAGY MINDENKI 'GERRY ' ASZTALAHOZ ULT..? hahaha..hahahaha..🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🕂🕇🕂🕇➕➕➕🕀🍉🍎🍄🍒🍇🌿🌿🌴☠🍒🍒🍄🍄🍄

 • Tóta József
  Tóta József 6 napja

  Fehér Márta... ATV...És akkor azt még nem is említettük, hogy "Hitlert basztam".

 • Tóta József
  Tóta József 6 napja

  Mi ez a szemforgató mismálsolás a halál dákójáról.Mindannyian tudjuk, hogy a halál faszáról van szó.Miért nem lehet ezt kimondani.A krumlileves az legyen már végre krumplileves.

 • Tóta József
  Tóta József 6 napja

  Robinak igaza van.Egy dologról nem beszélt: kit kúr ma Hajdú Péter.Mert ez lényeges kérdés.

 • András Kozma
  András Kozma 6 napja

  Karácsony semmilyen.

 • Fernandez Turucz

  Stumpf úgy néz ki mint egy főgonosz

 • Berta Gábor
  Berta Gábor 6 napja

  Ennek az egésznek semmi értelme!Berta Gábor.

 • Apa Fej
  Apa Fej 6 napja

  Puzsér felszólalásai:
  1. Önkormányzatiság! 05:50
  2. Miért Puzsér? 09:25
  3. Az előválasztás! 18:12
  4. Milyen formában? 26:39
  5. Kultúrális minimum! 37:26
  6. Trool-face! 44:05
  7. A stílus maga az ember! 46:34

 • Pal Tomori
  Pal Tomori 7 napja

  Az előválasztással az a baj, hogy Fideszesek is szavazhatnak. Ők pedig leadhatják a szavazatukat az amúgy esélytelenebb és népszerűtlenebb ellenzéki jelöltre. Ezt kellene valahogy megoldani.

 • roamerw1972
  roamerw1972 7 napja

  A mi hazank (tanyank) egy 1 szazalekot el sem ero torpepart, akit egy amerikai csalo finansziroz. Egyaltalan miert kell emliteni ezt a fideszcsicska torpepartocskat (gittegyletet)?

 • dshepi
  dshepi 7 napja

  Minden "Őőő"-nél inni kell egy rövidet!!! :D DisLike ha bírtad 4 perc után xD
  htagkaracsonyikotoszavak

 • zoltan kurko
  zoltan kurko 7 napja +1

  Nem kérűnk az "aspiránsaitokbol" két balfék faszkalap. 😁😁😁

 • László Bárány

  Nem érzi úgy senki sem, hogy ennek az előválasztósdi bohóckodásnak már nem sok köze van a valódi demokráciához? Mi van akkor, ha már a Karácsony is a ner része, és csak azért csinálják ezt az előválasztósdit, hogy a Puzsért kiejtsék a főpolgármesteri címért folytatott küzdelmekből? Ezen céljuk eléréséhez annyi is elegendő lesz, ha mozgósítanak néhány tízezer nerseviket, hogy velük már biztosan átlépjék az ötvenezres kritériumot az előválasztáson, és akkor máris a Karácsony felé lejt a pálya.

 • otto endresz
  otto endresz 7 napja

  Tiszta nevetseges! Erre a ket idiotara bizni egy varost?

 • idontgive mercesthethird

  micsodáá mi az a trollféc? Puzsé gondókozzá most nem a felszopókhoz beszélsz.....az első mondat után kapcsolnak el a migráncstévére......

 • Tauri Vendor
  Tauri Vendor 7 napja +3

  De hitványak vagytok így hárman.

 • Gábor P.
  Gábor P. 7 napja +1

  A szokásos szűklátókörű ellenzéki felfogásról árulkodik ez a beszélgetés is. Valamiért az ellenzék nem akarja tudomásul venni, hogy a Fidesznek nemcsak fizetett trolljai vannak, akik a többségi akaratot hekkelik meg minden egyes választáson, legyen az önkormányzati, országgyűlési vagy EP választás. Ez súlyos hiba, ugyanis ahogyan itt is, minden esetben elsöprő győzelmet vizionálnak, tömeges támogatottságot képzelnek maguk mögé, majd a megalázó választási vereség okaként a csalást, az ostoba választópolgárokat és az áruló szövetségeseket jelölik meg.
  Szemlátomást újabb bohózat elé nézünk... :-/

 • MrXodan
  MrXodan 7 napja

  Csak engem csesz fel Karácsony Gergely öööööööööööööööööööööööööööö-zése?

 • Péter Tóth
  Péter Tóth 7 napja

  Jó kis beszélgetés volt. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy bárki is nyer, Tarlós menni fog.

 • dUbDoGSteP
  dUbDoGSteP 7 napja +3

  Robi, Te egy Kincs vagy!!! Köszönjük, hogy elhozod Európát a Balkánra....azt az Európát, ami már nyugaton is kihalt...... #mayorpuzser

 • György Kádár
  György Kádár 7 napja

  Puzsér ügyesen kerüli meg a kérdéseket.

 • Levente Hunyadi
  Levente Hunyadi 7 napja +1

  Tarlós fel fogja mosni a padlót veled Gerike jobb ha már most jelentkezel a Tescóba árufeltőltőnek te szarházi mert hogy polgármester max álmodba leszel de nem a valóságban

 • #24 HunSoftware
  #24 HunSoftware 7 napja

  Éééés trending!

 • adatkabel
  adatkabel 7 napja +1

  -Most akkor kell az MSZP pénze az előválasztáshoz?
  -Nem!
  -De akkor nem fogjuk tudni megrendezni az előválasztást.
  -Akkor igen!
  -Dehát az MSZP komcsi és a NER része!!!!444
  -Akkor nem!
  -De akkor....
  -Jó, jöhet az MSZP pénze, de majd azt mondjuk, hogy az amúgy a NER-en keresztül úgyis a mi adónk :3
  Értem én, hogy ez nehéz ügy, de azért ez kissé fura vót.

  • adatkabel
   adatkabel 7 napja

   +Antalné Reményi A pártok Boldogabb helyen sem csak adóforintokból gazdálkodnak hanem vastagon támogatják őket az ideológiával egyetértő elitek is, de javíts ki ha tévedek.

  • Antalné Reményi
   Antalné Reményi 7 napja

   Robi ezt jól megindokolta ... . Kijelentette , - teljesen korrektűl - , hogy a pártok pénze a köz pénze , s ebből kötelesek a népakaratot támogatni . Boldogabb helyen ezt demokratikus hozzáállásnak nevezik amúgy , s magátólértetődően működik .

 • László Libor
  László Libor 7 napja +3

  A víz lever az ilyen siklóvállú sápadt négyszemű bamba buzeránsoktól. A rózsaszín kupakos vizével együtt.

 • Béla Horváth
  Béla Horváth 8 napja +1

  A Puzsérből soha nem lesz politikus.Ennek két oka van.Az egyik,hogy senki nem veszi őt komolyan,mint jelölt,a másik pedig,hogy ő túl őszinte ehhez.De ez maradjon is így...Karácsony Gergely azért autentikusabb és szakmailag is jobban képben van.

 • Gregor Gerzson
  Gregor Gerzson 8 napja

  41:49 - "Az antifaszizmus" - mindig is tudtam, hogy rendes feminista gyerek ez a kis homár

 • Carlos Carlos
  Carlos Carlos 8 napja +1

  Most hiteltelenedett el számomra Puzsér. Néhány napja egy másik fórumon, Karácsonyt, a Zuglói parkolómutyi első számú felelőseként azonosította. Most lemondana a jelöltségről, egy csalóval szemben. Csak azért, mert a csalót támogatja a többség. Ne legyen senkinek kétsége afelől,hogy Karácsony, Tarlós 2.0 verziója.

 • Andy
  Andy 8 napja +1

  Róbert nem politikus, de ő az első a rendszerváltás óta, aki igazi, demokrata politikusként beszél és gondolkodik.

  • Andy
   Andy 7 napja

   +Bertalan Nagy Akkor nagyon félreérted.

  • Bertalan Nagy
   Bertalan Nagy 7 napja

   Azt mondja, hogy nem politikus, de nem ezt látjuk. Ő is ért rendesen a köpőnyegforgatáshoz. Addig volt számomra hiteles, amíg nem folyt bele a politikába. Most már szövetségesek vannak és mundér becsület. Nincs pártatlanság = nincs hitelesség.

 • MOONDAWN
  MOONDAWN 8 napja

  Robi! Megmutattam a faternak ezt a videót. Első reakciója 10 perc után: "A felét nem értem annak amit Puzsér mond, olyan furcsa szavakat használ. Biztos van értelme de nekem homályos zagyválás. Karácsonyt értem..." Külön el kellett neki magyaráznom mi az a trollfész, mártírfész, mítú, stb. --> Közérthetőbben kellene fogalmazni, hogy az idősebbek is értsék. Sok szavazat múlhat ezen.

 • Nagy Péter
  Nagy Péter 8 napja +1

  Az a probléma, hogy amíg ezeket az "összeröffenéseket" pár tucat ember hallgatja és megnézik párezren, addig tarlós szent szavát a tévében sokszázezrek/milliók nézik.

 • Mrock006
  Mrock006 8 napja

  Egy korábbi videóban Puzsér nem egészen így beszélt, hanem lényegében ahhoz kötötte a visszalépést, hogy akinek a javára visszalép az megvalósítja a sétáló Budapest koncepciót. Szó nem volt akkor még a centrum megszólításáról. huclip.com/video/HFiTwdFDtCY/vide%C3%B3.html itt 7: 35 től :)

 • Éva Csotar
  Éva Csotar 8 napja +3

  Te jo szagu Isten!!!! Szegény BP iek!!! Égek helyettetek is!!!!!!!!!

  • dUbDoGSteP
   dUbDoGSteP 7 napja +1

   ilyen mentalitással gondolom egész életébe mások helyett, illetve mások véleménye miatt égett :D
   Egyébként pedig jÓ szagÚ, bp.-iek kis betű, ponttal és kötőjellel. Úgyhogy égjen inkább a gyászos helyesírása miatt! (a pofája - de csak, hogy megháborodhasson az Én stílusomon is ;) )

 • Péter Piece
  Péter Piece 8 napja +2

  Egyértelmű bejáratot választási csalás volt tavaly április 8.-án. Most amíg az nincs az asztalra téve az a story és a Felcsút disznóxaros tovább kinlódik még itt, addig nincs relevanciája ennek a mostani "választási" színjátéknak sem.

 • Persze Persze
  Persze Persze 8 napja

  Olyan emberek jelentkeznek mindenhol vezetői állásokra, akik még életükben nem dolgoztak egy napot sem. Karácsony mellett ugye a tanácsadók döntenek, Puzsér pedig csak a már mások által kitalált dolgokat mondja el, azaz amit olvasott valahol. Hol van ezek mögött bármilyen értékelhető egyéni teljesítmény????

 • elod marton
  elod marton 8 napja

  En ezt komolyan nem ertem... minden politikaban jartas ember tudja, hogy amelyik partba Karacsony Gergely belepett, azt par ev alatt tonkretette. Szerintem a Gyurcsany utan karieristabb es szavahihetetlenebb politikai szereplot nehez talalni. Emellett meg csak nem is karizmatikus, vagy kulonosebben szimpatikus ember. Hogy nem folyik megis ellene a karakter-gyilkolas? Miert tesz mindenki ugy, mintha egy fergetegesen leszerepelt parlamenti valasztas utan (meg ugyse kapart ossze az mszp-nek tobb szavazatot, hogy "taktikai szavazas" volt) most o a legeselyesebb kihivoja Tarlosnak? Raadasul Tarlos messze nem a legrosszabb, sot, az eddigi egyik legjobb fopolgarmester, akire meg rengeteg baloldali is leszavazott- ami sajnos sokat elarul Budapest varosvezetesi torteneterol. Fidesz ide, vagy oda, en nem tudom elkepzelni, hogy majd pont a Karacsony fogja ezt a rendszert megdonteni... ha igen, akkor sehol se vagyunk elorebb mint 2002-ben Medgyessy Peterrel.

 • Proud Patriot
  Proud Patriot 8 napja +2

  Karácsony egy igazi gerinctelen senki

 • Danny3333333333
  Danny3333333333 8 napja +4

  A következő vita lehetne Puzsér-Toroczkai, mert helyre kell itt tenni dolgokat úgy gondolom a fejekben pontosabban vagy az enyémben vagy Robiéban, mert a Mi Hazánk mozgalommal kapcsolatban semmiben nem értünk egyet jelenleg !

 • Én egymagam
  Én egymagam 8 napja +1

  Robi. Ha a sarokra ülsz, soha nem nősülsz meg.. :)

 • Manetty6
  Manetty6 8 napja

  30:30 boldog karácsonyt :)

 • B Roli
  B Roli 8 napja +2

  micsoda lecsúszott senkik

 • Akos Hargitay
  Akos Hargitay 8 napja +1

  Az Index egy nagyon gáz cikket írt erről a beszélgetésről. Ezért voltam bátor ezt a felvételt megtekinteni. Arra jutottam hogy az Index már nem a régi, viszont Stumpf úr figyelemre méltó moderátor és újságíró.

  • Antalné Reményi
   Antalné Reményi 7 napja

   Stumpf egy nerbábpojáca . Nem moderátorként viselkedett... , azaz sem tárgyilagos , sem korrekt nem volt . A pórusaiból áradt a nerfiling , hogy a legfontosabb szàmára az egész folyamatból az volt , hogy egyértelművé tegye mindenki számára magasabbrendű kívülállóságát annak boldog ès biztos tudatában , hogy a hatalom védőburka mögül kandikál ki .

 • Zoltán Oláh
  Zoltán Oláh 8 napja

  vita nem volt, csak egymás faszának bő nyállal való szopkodása. Robi bazmeg ez nem te vagy.

 • Icc18
  Icc18 8 napja +15

  Karácsony totál alkalmatlan bármire, ez legalább kiderült.

 • Richárd Kecse Nagy

  Kétharmadot a Fidesznek Budapesten mint a parlamenti választásokkor, csak negatív előjellel.

 • Miklós Áron Baka

  Most az mi Karácsony Gergelytől, hogy még nem volt olyan, hogy ellenzéki lett volna a főpolgármester és ki kell azt is próbálni?
  1998-2002 között 4 év elmúlt, ami alatt Demszky Gábor a Főkefével felújíthatta kis kuckóját. Ez annyiban hasznos volt, hogy a négyes metró halogatásával megöntötte Tarlós mai megbecsülésének egyik alappillérét. Ne a töri átírásával provokáljunk má.
  "A konzervatívokat" szokták azzal vádolni, hogy az ideológiájukon kívül eső dolgokat figyelmen kívül hagyják.
  Vajon Karácsony Gergely tudta, mit konzervált, amikor kijelentette, hogy nagy újság lesz az ellenzéki főpolgármester?
  Az időpontra hivatkozás most elmarad, még tegnap néztem ezt végig. Ezt a ledobott kesztyűt.

 • Ádám Lőrincz
  Ádám Lőrincz 8 napja +2

  Hajrá Puzsér!

 • CallinicusHu
  CallinicusHu 8 napja

  Csak én tudom úgy, hogy a Gergő az nem a Gergely becézése és nem is ugyanaz a név, hanem ez két külön név? Kábé mint egy Dánielt Dávidozni.
  Van egy Gergely ismerősöm aki ezen állandóan kijavít. :-)
  Nem csak Robi máshol is észrevettem, hogy a Gergely nehéz valamiért.

 • Anna Lavotha
  Anna Lavotha 8 napja +1

  Az "on line" szavazás a XXI. századi módszer. Sajnos az ezzel
  manipuláló nemzetközi szervezetek is lépést tartanak.
  (Példa Trump megválasztása, és hasonló esetek.)
  Ki tudja biztosítani a tisztaságát?

 • C B
  C B 8 napja

  Mit tett le az asztalra?

 • Genesis Andro
  Genesis Andro 8 napja

  Bill Maher klasszikusa: two politicians are having a conv. One says to the other: you're lying to me! The other goes: OK, but hear me out...

 • Dani Hutera
  Dani Hutera 8 napja +5

  Komikus ezt a ket palit egymas mellett sajtotajekoztatot tartani latni. Puzser olyan lesz mint Zizek, Karacsony meg Malenkov karaktere a Sztalin Halalabol. Ez a 2019 eddig igen esemenydus, van mire intellektualisan rejszolni. Forrani fognak-e a dalok 2020-ra?

 • Here bá for president

  25:30-nál Puzsér feje, amikor Kari Gerike fényezi magát... Amúgy Puzsér is magas (kb. 190 cm), de Karácsony magasabb mint 2 méter, ennek ellenére a sajtótájékoztatón ülve Puzsér majdnem egy fejjel magasabb, úgyhogy vagy Robi segge alatt van két díszpárna, vagy Kari Gerike ül egy sámlin... vagy a földön... Külön pacsi, hogy 40:30-nál elveszed Karigerike ásványvizét, ami után sóvárogva néz 40:38-nál... Puzsér for mayor!!! Vagy én... vagy president...

 • erika nemeth
  erika nemeth 8 napja +2

  Hajra Robi!

 • Krisztina Szentgáli

  Mi az a romázás a vègèn???Ròma olyan van!Meg cigányok,már több száz éve!!!

 • imike0977
  imike0977 8 napja

  Ez a Karácsony mit lehantázik :D

 • MORDIZOMADTA PONT

  39:22 hát elég sokan (merhogy FASZA) /watch?v=gdJWZxPW45c