Civil kör (2019-11-09) - HÍR TV

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.nov. 9.
 • Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: hirtv/
  ► a honlapunkon: hirtv.hu/

Megjegyzés • 294

 • Gyula Farkasfalvi-Ugron

  Szilárd volt a szilárd pont..., kristálytisztán látja a dolgokat, s pontosan fogalmaz..., azóta sem volt a Civil Körben sem múlt hétvégén, sem a mostanin...; szomorú.

 • László Erdős
  László Erdős 20 napja

  A bolsevik amoráli lény!Perceken belül képesek az ellenkezőjét állítani!Igazi ganék!

 • Zsuzsa Csury
  Zsuzsa Csury 23 napja

  Állampolgárságot nem lehet elvenni az olyanoktól, mint FGY és Halálbarbi? Halálbarbi férje alanyi jogon kapott állampolgárságot v. neki is le kellett tenni az állampolgári esküt??? Esetleg neki is meg kellett jelennie bizottság előtt töriből és magyarból vizsgáznia??? Ja, nem...Ez annyira gusztustalan, hogy egyszerűen értelmes ember ezt nem tudja felfogni....

 • Sóska Mártás
  Sóska Mártás 23 napja

  Büszkébb lettem volna, a Fideszre, ha nem úgy reagál a Borkai ügyben, hogy heuréka, hanem úgy, hogy sajnálom!!! Dörnernek IGAZA van! Nem hagyjuk a katonát magára.

 • Kata Okos
  Kata Okos 23 napja

  Ez még a jászberényi pofon előtt volt! Szeretném most látni a koncsitázó UFÓ képét!

 • Mihály Pataj
  Mihály Pataj 23 napja

  Szégyen,hogy Fekete Györ ezek után mosolyogva haza tud jönni.

 • Zsongabi
  Zsongabi 25 napja +1

  Az elkövetkező 2 évben Kari "tombolása" fogja biztosítani a FIDESZ győzelmét 2021-ben! Csak ki kell várni, sajnos azt kell mondanom Budapest megérdemli Karit, talán most már tanulnak belőle!

 • Gyöngyi Németh
  Gyöngyi Németh 25 napja +4

  Hát gratulálok! Ebben minden bennne volt! Jó lenne tanulni belőle!!!....❤

 • Jordán Hernádi
  Jordán Hernádi 25 napja +1

  aki megnézte a Borkai videót az éppolyan bűnös mint Borkai, amúgy is már mindenről lemondott ellentétben a budaörsi ballikos meg a többi komcsi bűnözővel. Tessék azokon csámcsogni!

 • Jozsef Farkas
  Jozsef Farkas 25 napja +2

  Gyökértelen hazátlan Francia zsoldosok.Ők a momentum.

 • Jordán Hernádi
  Jordán Hernádi 25 napja

  pont ezt írtam pár napja, hete a nagy, nemzetközi sportesemények rendezése kapcsán: az országnak van fővárosa, nem a fővárosnak országa

 • lessik28
  lessik28 25 napja

  Alajos nagyon mellényúltál!
  Borkai libidója legyen veled...
  Dörner Gyurika!
  Borkai sok sok millióért volt a család az első és keresztényiség képviselője.6 horvát hetérával, repülőzött, yachtozott és kaja pia.Minimum 20 millióért.
  Wittinghoff 15 ezerért saját pénzből masszázson volt, esetleg boldog véggel!Kifizethető egy polgármesteri fizetésből?Igen.
  Az orgia és a nemivágy egyszeri kielégítése fillérekért nem egyenlő.És az oldal sem ugyanaz.

  • Ki-van-ott;
   Ki-van-ott; 25 napja

   Szar vagyol, de maradj is benne.. neked már nem megy?
   LOL

 • lessik28
  lessik28 25 napja

  Ki ez a Rogán klón ez a szemüveges barom?
  Dugódíjat akar ?
  Jah hogy a Karácsonynak javasolja!

  Elmész a büdös q..a a ..dba!
  A végén amit mondtál Rogán Tóni klónja az szimpatikus volt! Mellesleg.Úgy hogy a fenti sértést visszavonom, de a kritkus megjegyzést nem.

 • Ferenc Németh
  Ferenc Németh 25 napja

  liberálfasiszta judeoplutokrata ügynökök kerültek a hatalomba.

 • lessik28
  lessik28 25 napja

  Nem Orbánnak van országa, hanem az országnak 1. számú szolgálattevője.
  Csak ez a szolgálattevő sokat tulajdonít el magának és lassan kiebrudalja gazdáját az ország lakosságát.

 • Kertész Gábor
  Kertész Gábor 25 napja +1

  Kamu névvel ide a jobboldali médiába senki ne írjon!!!

 • Kertész Gábor
  Kertész Gábor 25 napja

  Ja, és ha ugyanazzal a nyafogós, másra mutogatós metódussal próbálkoztok, akár ti újságírók, akkor a vidéknek is annyi...
  Cinikusan az ellenség annyit írt: százszor írta le a jobboldali média, h karácsony alkalmatlan.
  Mi lett??
  Na, ideje a tettek mezejére lépni, mert a régi módszer szar.
  És ez a kormányra százszor inkább érvénes.
  Bár nem olvassák....

 • Kertész Gábor
  Kertész Gábor 25 napja +2

  Budapest köré betonfalat, egyék meg, amit főztek.

 • Van Masik
  Van Masik 25 napja

  Mennyire az SZDSZ...
  Az élőlények, ha nem tudnak alkalmazkodni a környezet változásaihoz, eltűnnek az élővilágból, (SZDSZ).
  Ha kontraszelekciós alkalmazással, mégis meg akarjuk menteni a "fajt", akkor, tervszerű génmódosítást végzünk.
  A túlélésre szánt SZDSZ a GMO-mentum!

 • Matyi Hüvely
  Matyi Hüvely 26 napja

  K1G

  • Tündike Böngésző
   Tündike Böngésző 23 napja

   Eltévesztetted. KG1G ez így helyes, még akkor is, ha gondolatban mondod. Ízlelgesd, főleg hogy öt főpolgármester helyettessel egyetenben működik a dilettáns HAT ÖKÖR által vezetett fővárosunk. Egyik sem az én ötletem. Karc fm_ben a Paláverben halottam először, s nálam talált.

 • popcult
  popcult 26 napja +1

  Nagyszerű, reménykeltő műsor és emberek.

 • János Tiszai
  János Tiszai 26 napja +3

  A Lachner féle nemzet rablók sokat tudnak a párttársakról, ezért ha elzavarják, húzza magával a gyurcsány féléket. Kéz kezet mos, bőr meg elég vastag a rusnya pofájukon. Ennyi! Kínában a korrupciót akasztással "dícsérik meg"!

 • Attila Kalmar
  Attila Kalmar 26 napja

  Lenne egy megjegyzésem a bal oldali Magyar politikával kapcsolatban, Magyorok milliòi hagyták el Magyarországot a bal oldali politikusok DIKTATURÁJA MIATT.......MAGYAROK MILLIOI HAGYTÁK EL MAGYARORSZÁGOT A PHSZIHOPATA MAGYAR BAL OLDALI POLITIKUSOK DIKTATURÁJA MIATT,ÉS RÁADÁSUL MÉG KÜLFÖLDÖN IS TERRORIZÁLJÁK A MAGYAR NEMZETET........Röviden és tömören ennyit erröl.

 • Eszter Szabo
  Eszter Szabo 26 napja

  Bolsevikokkal nem lehet erkölcsi szinten harcolni. Nem tanultuk még meg ?

 • Ernő Ötves
  Ernő Ötves 26 napja

  Ez a Öreg Xaralak miről beszél?? Imádkozzunk Kari Geriért??? Hülye Barom!!! Nagy a Hajad,és Rövid az eszed Szemcsis Buzzaancs!!!

 • Fenyő Botond
  Fenyő Botond 26 napja +1

  Szerintem a kormányunk nem fog maga ellen dönteni, mert ha ad pénzt a BKV-ra akkor tudja, hogy meg fog bukni 2022-ben! Inkább vidékre kerüljön minden ami nem kell Budapestnek! Egyébként is itt Budapesten nem a magyar érzelmű emberek vannak többségben, itt erőltetni a magyar értékek megőrzését annyi mint fordítva ülni a lovon! Nem Budapest a főváros, megszünt a magyarok szemében a kultúra, a művészet fellegvára lenni! A ballibsik buli tanyája, balhék, pride, tüntetés, felforgatás parlamentben, M1 tv székházban, fetrengő tüntetők a Ligetben, utcán, parlament előtt, karácsonyfa meggyalázása, szánkók égetése, épületek rongálása, .....stb. és ezeket a győztes ellenzék szervezte, képviselte, írányította!

 • Timi Enikő
  Timi Enikő 26 napja +4

  olyan lett a civil kör mint régen, szerencsére :) Dörner György hiányzott, Anett pedig szuper :)

 • georg kaplan
  georg kaplan 26 napja

  karácsony hazug mocskos lumpenproletár! !!!!!!

 • Ferenc Tolnai
  Ferenc Tolnai 26 napja +1

  És ismét igaza van Dörnernek . A fészbukon is többször megírtam: Az vesse rá az első követ... ! Ők is félrekefélnek,csak róluk még nem került nyilvánosságra videó! A baloldal vezetői az ő berkeikben történő botrányokat leszarják. A hülye Fidesz vezetőség a KDNP nyomására ügyet csinál belőle,ha bele rokkan az ország akkor is! 9 év alatt háromszoros 2/3-dal nem tudják(vagy nem akarják) felszámolni ezt a liberális szennyet. Egy kérdés,honnan is jött a Fidesz? A Fidesz-KDNP minden választás előtt ugyanúgy hülyít minket,mint bolsik.

 • Ferenc Tolnai
  Ferenc Tolnai 26 napja +2

  Dörnernek igaza van! A moralizálást dugd fel magadnak Simon.

 • Ferenc Tolnai
  Ferenc Tolnai 26 napja

  A feltett kérdes:"Mi történt az eltelt 9 év alatt?" Válaszom: Semmi! A Fidesz alatt virágzik a legvadabb liberálkommunizmus!

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 26 napja

  Elobb tervezni aztan cselekedni! Kozosen kell kidolgozni hogy lehessen Liget is meg Olympia is. "In all things of nature, there's something of the marvelous." (A termeszet csodalatos) Arisztotelesz. "If you truly love nature, you will find beauty everywhere." Vincent Van Gogh."Nature is the art of God." Dante Alighieri. Baan Laszlon kell szamon kerni a teljesen elhibazott Liget projectet. huclip.com/video/G6-tFi2mXf4/videó.html A repuloter a siker kulcsa.

 • Sándor Andráczy
  Sándor Andráczy 26 napja +3

  Minden beruházást le kell állítani, és az arra szánt pénzt haza kell talicskázni jó szoci szokás szerint!

 • Lajos Vig
  Lajos Vig 26 napja +1

  Bocsánat, de Fekete Győr szerintem nem csupán egy nyikhaj. Bizonyítani nem tudom de soroljuk a dolgokat amit tudunk. Francia országból jött haza. Az első ténykedése, hogy az olimpia rendezését megtorpedózta. Ki volt a versenytárs ? Ja Párizs ! Szélneoliberális ideológiát terjeszt és képvisel nagyon fiatalos lendülettel, valójában valami végtelen felelőtlenséggel és álszentséggel. Horibilis pénzt öntöttek mind az EU-s, mind az önkormányzati választási kampányba. Miböl ? A románoknál kampányol, természetesen NEM a magyar jelölt mellett. Kinek a kérésére és kinek az érdekében ? Aki bevállalta az is kockáztatott nem is keveset, mert arrafelé a magyar támogatás inkább negatív hatású. Ez az ember és párja francia szabadkőműves pénzből hajt végre utasításokat. Nem létezik, hogy ezt más nem látja ! Ugyanezen a vonaton utazik a Gy.-D. házaspár nyilván nem ingyen.Másrészt most üt vissza, hogy sem a kormány sem a főváros nem volt képes, nem volt bátorsága (vagy lehetősége ?) ezt az iszonyatos neoliberális kulturkatyvaszt a normalitás felé tolni (sőt ott tartunk, hogy ma már a konzervatívnak mondott (???!!!) emberek is túlontúl ebbe a hibába esnek az én izlésem szerint. Ez pedig olyan közvélekedéseket, közhangulatot, közizlést (izléstelenséget) teremt, amely kitűnő táptalaj az emberek becsapásához a ballibéknek. Összekeverték a szimpla propagandát a valódi értékek terjesztésével és azt hiszik az nem modern, pedig az az örök érték.

 • Zoltán Pataki
  Zoltán Pataki 26 napja +2

  Nézem a németországi kormánypárti TV-ket, nézem a magyarországi kormánypárti TV-ket s kénytelen vagyok észrevenni a párhuzamot. Nagy duma de tenni a baloldal ellen egyikőjük sem tesz semmit. Filóznak, dumálnak miközben az országot szép csendben eladják!! Budapesti főpolgármester körül összejöttek a bűnözők akiket a mai kormány még mindég nem tudott bíróság elé zavarni és végre elítélni! Valami bűzlikn az országban!! A joistenhez akarsz imádkozni? Annak nincs jobb dolga mint balga majmokkal foglalkozni? Hol a beígért elszámoltatás? Remélem nekem nem kell majd megérni a végleg kiárúsított ország összeomlását!

  • Zoltán Pataki
   Zoltán Pataki 25 napja

   @Denes Nyilfa Jóreggelt! Nem akarok kötekedni de tekintet nélkül arra hogy sajnos igazad van, engedd meg hogy vitatkozzam. Ki kell őket onnan vágni mint az öreg székely a macskáját az udvarra. Vagyis megérett az idő arra hogy a kormány beváltsa ígéretét és nem pedig a demokráciára hivatkozva amelynek a kormány, óóh be nagy harcosa és védelmezője, tétlenül nézze azt aminek tudatában van! Valami nincs rendben de éktelenül és nyilvávalóan. Az emberek egyre nugtalanabbak és a kormány még arra sem képes hogy a hírszerző szolgálatot, a bűnügyi rendőrséget és ha kell a TEK-et is bevesse a hazaárulók ellen akikről de igenis van tudomása! Piszkos dolgok mennek a háttérben végbe a Nemzet, a Magyar Nemzet ellen. Az egész mostani helyzet, politikai, kísértetiesen hasonlít a rózsadombi paktumban leírtakra, arra a paktumra amely állítólag nem is létezik! Köszönöm figyelmedet.

  • Denes Nyilfa
   Denes Nyilfa 25 napja +1

   Nem tudsz bírósági úton igazat szolgáltatni, mert a volt nomentklatúra birái ülnek ott. Lásd Czeglédy ügy...+nyugati hátszél

 • Katalin Szász
  Katalin Szász 26 napja +1

  Simon úr azt mondja, hogy a hazaarulasi torvennyel vissza lehetne elni. Akkor tiltsuk be a baltat is, mert embert is lehet vele olni.

 • chest0805
  chest0805 26 napja

  Tisztelt honfitársaim, én még eddig nem tudtam eldönteni, hogy az, (hogy a magyarok nem kétszínűek és gerinctelenek) egy áldás vagy átok.
  Néha úgy gondolom, hogy a bolsevisták utódait (dk, momentum,mszp, lyobbik) egyszerűen Szibériába kéne deportálni, (ahogy az elődeik tették) de egy perc múlva meg azt gondolom, hogy, akkor lemegyünk az ö szintjükre.

 • powerhead125 125
  powerhead125 125 26 napja

  Főpolgármester miért nem teheti h befejezi a már betervezett fejleszteseket és ő újakat indít el. Ez megkönnyítene mind a kormány mind az ő helyzetet nem beszélve Budapest is pozotiv irányba feszültség nélkül tudna tovább fejlődni. Nem kellene leallitani felbehagyni terveket amikbe már pénz és idő lett fektetve.

 • jenocsaba nyiri
  jenocsaba nyiri 26 napja

  Tisztelt szerkesztő úrhölgy!
  Köszönöm a műsort!
  Azt a konzekvens megállapítást teszem és bizonyos, nem egyedül vagyok vele!
  Eljött a liberalizmus és más borzalmak (sorry) "megfingatásának" az ideje!
  Önök bölcs emberek! - Tessenek cselekedni!
  üdv. - Békesség!

 • Túri Tamás
  Túri Tamás 26 napja

  Nem értem hogy miért kell a baloldal gyűlölet kampányát átvenni :( Karácsony-t megszavazták, ennyi. Tényleg nem tudta hogy ki az a Karácsony Gergely?? 8:28 ? Mindannyian tudjuk hogy Karácsony el fogja rontani a polgármesterséget, de azért nem kell gyűlölni miatta.

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 26 napja

  "Aki nem tervez, a bukást tervezi meg." Winston Churchill. A közelmúltban lezajlott önkormányzati választás eredménye dühödt elkeseredést váltott ki sokunkban, így belőlem is. Nem hiszek abban a teóriában, hogy a végzetes budapesti eredmény eredője Borkai Zsolt, egyébként az én ízlésemtől is távol álló, leleplezett cselekménye vagy más, a felszínen látható egyéb ok lett volna. Lehet, hogy mindezek hozzájárultak a nem kívánt eredményhez, de ettől függetlenül is bekövetkezett volna Budapest elvesztése, az ellenzék győzelme. Tévedésen alapuló elemzés lenne az is, ha a Fidesz-KDNP-szövetség magyarországi politikai ellenfeleinek okos és átgondolt taktikai győzelméről beszélnénk. Természetesen nem vonható kétségbe, hogy a koa­lícióra lépő, egyébiránt egymástól ideológiailag fényévnyi távolságra lévő ellenzéki politikusok és lelkes aktivistáik ne tettek volna meg mindent pártjaik sikerért.
  De! Ebben az esetben a Fidesz-KDNP vereségének az igazi háttere másban keresendő. Egészen pontosan a főváros bukásának oka az operatív védelem részleges vagy akár teljes hiánya. Olyan illegális rendszerek avatkoztak be a választási kampányba, amelyek ereje szervezettségben, anyagi forrásokban nemzetközi szinten is nagyságrendekkel haladják meg a magyar pártok lehetőségeit. Évek - szerintem évtizedek - alatt építettek fel struktúrákat, hoztak létre háttérbázisokat és épültek be szervezetszerűen a magyar politikai elitbe, amely immáron érzékelhető módon alkalmassá tette őket az október 13-i siker elérésére.
  Ha valaki, hát a magyar miniszterelnök tudja, hogy a világban egyre nagyobb befolyásra szert tevő - főleg gazdasági, pénzügyi - erőterek mindent elkövetnek, hogy Magyarország is álljon be a sorba Európán belül, és önként kövessen el társadalmi öngyilkosságot. Vagyis szabaduljon meg identitásától, értékeitől, de leginkább szabad akaratától, és kerüljön végre rabszolgasorba.
  Ez nem belügy, és főként nem egy önkormányzati választás tétje. Viszont egy ilyen esemény remek alkalom arra, hogy kipróbálják a már kiépített és folyamatosan épülő illegális háttérerejük ütőképességét. Mert nyilvánvaló, hogy a jelenlegi védtelenségben - mely az utcáról nézve a védekezés hiányából adódhat - két-három éven belül akár kormányzati hatalomra is kerülhetnek, amikor Budapest után majd elesnek a nagyobb vidéki városok, legvégül pedig az egész ország. Egy tudatosan és - nem győzöm hangsúlyozni - szakmailag jól felépített támadást a civilek, vagyis a választók lelkiismerete nem képes kompenzálni. Nem lehet és nem is szabad arra alapozni, hogy a tömegek józansága elbír a jól felépített manipulációval és az ellenség céltudatos akcióival, amelyekbe akár megtévesztéssel is képes bevonni a magyar politikai elit egy jelentős részét.
  A profin létrehozott szervezettség egy stratégiai állapot, ahol nem egy, hanem több taktikai elem van összegyúrva. Ebbe persze beletartozik például a Borkai-jelenség, amely nem véletlenül került elő a legmegfelelőbb időpontban. Valamint idesorolható például a külföldi szavazók aktiválása a szavazás napján vagy a külföldön élő magyarok egy részének pénzügyi támogatása, hogy a választásra haza tudjanak utazni. A legkeményebb fegyverük azonban a háttérben régóta beindított különböző hálózatok építése, melyek az NGO-k mintájára készülnek. A megjelenítésük rendkívül egyszerű: a jóhiszemű emberek napi gondjainak megoldására kínálnak segítséget, hogy később, a közösséghez tartozás ereje okán, befolyással legyenek politikai jövőképükre. Magyarul: manipulálják az emberek jelentős részét, hangsúlyozottan a jóhiszeműségükre apellálva.
  Amennyiben bármelyik illetékesnek kétségei vannak az általam leírtak valóságtartalmáról, kérem, kérje be az Alkotmányvédelmi Hivataltól azokat a dossziékat, amelyek a teljes magyarországi mikrohálózatok meg nem engedett, vagyis jogszerűtlen tevékenységének dokumentálását tartalmazzák. Ha léteznének ilyen operatív adatok, nyomon követhető lenne az a struktúra és konspirált megoldás, mely azt célozza, hogy a hatóság és a kívülállók ne legyenek képesek bemérni másodszándékukat. A közéjük - remélhetőleg - beépült operatív tisztek saját tapasztalataikkal tudnák bizonyítani, hogy kitű­nően szervezett, sejtszerűen felépülő és háttérakaratot képviselő rendszerekről van szó, amelyek az egyetemi és középiskolai ifjúság körében elképesztő hatékonysággal képesek bázist építeni. Kiderülne továbbá, hogy hol és mikor egyeztetnek ezen akciólánc külföldön kiképzett és rendszeres külföldi továbbképzésen részt vevő tagjai. Milyen információs hálózatot építettek ki persze fedett, konspirált formában, ami komoly nemzetbiztonsági kockázatot rejt.
  Ha ez nem lenne elég, akkor a magyar hírszerzés, az Információs Hivatal vélelmezhetően ügynöki információi alapján meg tudja erősíteni, hogy a külföldi NGO-központokban Magyarországról kik és milyen gyakorisággal fordulnak meg. Ezen információs bázisokból előre lehetne látni a háttérhatalom célkitűzéseit és konkrét akcióterveit, amelyek a jelenlegi magyar kormány leváltásának különböző módozataira vonatkoznak. Egyik kísérletük volt a látszatra „korrekt” módon befolyásolt önkormányzati választás. A főpróbájuk sikerült, hisz Budapest elesett.
  A védelem stratégiai felépítése olyan szakmai kihívás, amely nem engedi meg, hogy bárki illetéktelen kívülről ebbe belekontárkodjon. Operatív értelemben annak elemei láthatatlannak kell maradjanak. A hatásuk - mármint az ország védelme szempontjából - viszont érzékelhető kell legyen minden magyar polgár számára. Mert ha az ellenség, a megfelelő szakmai intézkedések ellenére is, képes akaratát érvényesíteni, áttörni a többrétegű védőgátat, az felveti a „hogyan lehetséges mindez?” kérdést. Amennyiben nincs kielégítő válasz, néhány éven belül Magyarország választási térképén nem a narancssárga szín, még csak nem is a zöld, hanem az idegen hatalmat szimbolizáló fekete mező lesz a meghatározó.
  Kérem, az illetékesek kérjék be a dossziékat!"

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 26 napja

   Depending on the result of the discovery by criminal investigators the October 13, 2019 allegedly industrial size rigged election in Hungary, and the public disclosure of the alleged fraud, the authorities may render it NULL AND VOID; without legal force, without value, effect, consequence, or significance; useless, declaration of zero (null expression), inoperative, invalid, nonbinding, lacking distinction; therefore the status quo remains in full force and effect until future date in order to produce VALID / legitimate election.

  • bb2tempo1
   bb2tempo1 26 napja

   Magyarorszagon ipari meretu valasztasi csalas tortenhetett 2019 Oktober 13 - an.

 • Gézáné Csabai
  Gézáné Csabai 26 napja

  Remek műsor volt! Örülök Szabó Anett visszatérésének, további sok sikert kívánok! Köszönet a résztvevőknek is. Mindig nézem Önöket!

 • Attila Kovács
  Attila Kovács 26 napja

  9 év alatt csak romlott az oktatás,a mai fiatalokkal meg a Fidesz meggyűlöltet minden olyat is,amit nem kéne.AZ RMDSZ-ben nem hisz senki.

 • Ferike Tubajfor
  Ferike Tubajfor 26 napja +4

  Basszus ez kurva jó beszélgetés volt! Szilárdnak hatalmas gratuláció a jó humora de azonkívül az értelmes hozzászólásaihoz. Ami Borkait illeti igenis büntessék meg kegyetlenül mert városvezetőként nem megengedhető ez a viselkedési forma. Ha a felesége ezt a félrelépést le is nyeli a politikai közössége ezt soha nem bocsájthatja meg. Ámen.

  • melenik86
   melenik86 26 napja

   Ferike Tubajfor Bocsánatot kért, kilépett a pártból és most lemondott a polgármesteri címről. A politikai karrierjének vége. Mit kellene még tennie?

 • Irén Báthori
  Irén Báthori 26 napja +6

  Minden tiszteletem Simon János,Dörner György és Németh Alajos uraké,akik bátran kiálltak Borkai Zsolt mellett !(nem volt sem heuréka,sem alleluja,utóbbi a"Troll -ban volt hallható)." Valószínű nem kockázatmentes manapság a "ne ítélkezz,hogy,ne ítéltessenek " hozzáállás,hanem fújni kell az első ítéletet,sőt még ahol lehet belerúgni az érintettbe.Minden kivizsgálás nélkül menni a "tévedhetetlen" miniszter után.Rossz idők járnak manapság a hazájukra dicsőséget hozó sportolókra.Kenderesi,Kiss László,most pedig Borkai Zsolt.Mit mondott Jézus a házasságtörő asszony megkövezőinek? "Az vesse rá az első követ aki bűn nélkül való".

 • Ki-van-ott;
  Ki-van-ott; 26 napja +5

  Szabó Anett !!!! szuper szerkesztés, kiváló moderálás! Ez kéne a "kemény-magnak"!!
  Köszönet érte!

  • Ki-van-ott;
   Ki-van-ott; 25 napja

   @Judit Holdas Dörner és Németh a "keménymag" itt. Nem ma kezdték. "Rock and ROLL".

  • Judit Holdas
   Judit Holdas 26 napja +2

   A Kemény mag egy más műsor, más előjellel, ez- a Civil kör - viszont tényleg nyert Anettel! Gratulálok!

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 26 napja +3

   Anett, gratulálok. Ez volt az egyik legeslegjobb adás!

 • Ki-van-ott;
  Ki-van-ott; 26 napja +3

  "42:20" ez okés lenne, mert nálunk, tardicionális ("jobb-v. nemzeti oldali") szavazóknál SZÁMÍT, bár nem értek egyet a közélet és a magánszféra érintkezésével, semmilyen szinten.
  Liberál-, bolsi-, szocálista nolimpikon, zsúrpubi (jobbik, nazi...) hávereknek ez sosem SZÁMÍTOTT, nem is fog ma 1,5 millásnak..... de PERSZE NE menjünk le az állati prosztó-proli szintjükre!

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 27 napja +1

  888.hu/kinyilott-a-pitypang/ne-azt-kerdezd-hogy-mit-tud-erted-tenni-a-hazad-hanem-azt-hogy-te-mit-tudsz-tenni-a-hazadert-4209684/

 • Gimli a törp
  Gimli a törp 27 napja +3

  vajon hány m2 zöldterületet foglal el a Szent István szobor?

  • Ki-van-ott;
   Ki-van-ott; 26 napja +3

   Egyet se... alapból megfúrták...
   lulz

 • Róza Kis
  Róza Kis 27 napja +14

  Boldog születésnapot Simon Jánosnak!

 • Gimli a törp
  Gimli a törp 27 napja +4

  a rövid hajú srácot többször meg kellene hívni - szívem szerint beszélt

  • Judit Holdas
   Judit Holdas 26 napja +1

   Igen, nagyon "függetlenül" látja a dolgokat, jó az ítélőképessége. Sajnos a jobb oldal magára húzta, ill. inkább rádobták a "morálisan hibátlannak kell lenni" vizes lepedőjét, és életveszélyesen kijátsszák ellenünk. Pedig egy keresztény ember alapállása, h. elismeri bűnösségét, az arra való hajlamát.... -nehéz egy "szerepkör" ez.Mert az ellenség az önkritikát nem nézi, csak az elkövetett hibákat keni szarként az "imázsunkra".

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 26 napja +2

   Értelmes, egyenes székely gyerek!

 • Bea Farkas
  Bea Farkas 27 napja +5

  Nagyon-nagyon jó volt a mai adás! Kiemelkedően jó volt mindegyik résztvevő kérdésfelvetése, válasza, konklúziója. Borzasztóan fontos kérdésekről beszéltek, nyitottak vitát! Várom a folytatást!

 • Gimli a törp
  Gimli a törp 27 napja

  hát a német alajos úgy tudom hogy elvált, de azért ne csináljon úgy mintha ez akkora dicsőség lenne,pláne úgy hogy egy 21 évvel fiatalabb nőt vet el másodjára, ez magánügy- de nem követendő példa

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 26 napja +4

   Mi közöd a magánéletéhez? Nem közszereplő, nem politikus. Az ő dolga, s az ő lelkiismerete - már amennyiben egyáltalán igaz az, amit bedobtál.

  • Ki-van-ott;
   Ki-van-ott; 26 napja +2

   Így van, de NEM közszereplő, mint gyurcsányi dobrev és a kis "g"... amiket simán ki lehet ezek után "csenálni", hja....., a nyilvánosság rájuk nem hat, de vannak rokonaik....!

 • alfonz senki
  alfonz senki 27 napja

  Amennyiben valódi jobbos lennék vagy csupán a saját érdekeim figyelembevételével szavaznék, mint a ner által preferált "középosztály" tagja, akkor is nagyon rossz szájízzel szavaznék a fideszre, látva a 13-i sokk után felébredt propaganda minősíthetetlenűl primitív gyűlölködését, pl. troll, köménymag, csörte, civil kör, szabadfogású ner-vazallus, ner-cseléd résztvevőit hallgatva: ha az ún. jobboldal - de ez bármely oldalra igaz! - mellé ez a szellemi holdudvar képes, hajlandó csak felállni, akkor bármennyire is utálnám gyurcsányt, olyan keserű szájízzel tudnék csak ezekre voksolni, hogy ahhoz képest az epe málnaszörp lenne. Szégellném magam, hogy bármilyen közöm van ezekhez a sunyi félművelt parasztokhoz vagy aladárokhoz(©Márai)... a ner a magyar kultúrát, szellemiséget, a jövőt annulálja.
  Most valóban aktuálisnak vélem a sorokat: "S a sírt, hol nemzet sűlyed el,/ Népek veszik körűl,/ S az ember millióinak/ Szemében gyászköny űl."
  bár a gyászkönnyekben nem vagyok bizonyos...

  • powerhead125 125
   powerhead125 125 26 napja +3

   Ajánlom összehasonlítás keppen a parlamenti nyitot ( ahol Hadhazy úr táblát mutogatott) milyen nyelven és stílusban beszélt az egész baloldali brigád a kormánnyal/kormányfővel. Szerintem ehhez képest az elhangzottak a csorteben és egyéb műsorokban artatlan délutáni teázásnak volt beszamithato.

  • Ki-van-ott;
   Ki-van-ott; 26 napja +1

   Maradj senki, szavazz a zsúrpubira, az imán hívó szavára...

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 27 napja +2

  Most nincs se magyar liberalis se magyar baloldal. Magyar szabadelvu Deak Ferenc volt.

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 26 napja +1

   Akkor még ezek a szavak és gondolatok valós jelentésűek voltak.

 • biro alexandru
  biro alexandru 27 napja +6

  Alkalmazni kell az USA hoz hasonlo haza arulasi törvenyt.

 • Ki-van-ott;
  Ki-van-ott; 27 napja +4

  "36:55" ugyanezen képi beállítások a dobrev-kláni retkekről... egy dolog, hogy hányás... de a 1,5 millás szavazóikat cseppet se zavarná! Mint a pesti fehérporos VAGY a kis"g"-és hangfelvételek se, sőt, annál inkább azokra szavaztak...
  erkölcs és bármilyen liberalizmus ma!! KÉT KÜLÖN DOLOG. "37:30" nekem is hiányzik, már Schmitt Pálnál is !!! mert a fletyó nem is keresi, (a sógoráét!!,.... mert az megvan!)


  LOL

 • Hattori Hanzo
  Hattori Hanzo 27 napja

  Én az OPNI újbóli kinyitásával kezdeném, ahova ezt a sok elmeháborodott kretént bezáratnám, akik az utcákon kóborolnak magukba beszélve, no meg az itt kommentelő fideszes agyhalottakkal tölteném fel

  • Bea Farkas
   Bea Farkas 26 napja

   Én elsősorban az olyanokkal, akik hasonlóan vélekednek hozzád:)

  • Maria Bartokova
   Maria Bartokova 26 napja

   😂😂🤣🤬🤬🤮🤮🤡🤡👹👹

 • Ki-van-ott;
  Ki-van-ott; 27 napja +2

  "35:04" ...Bocsi: de a cegledi csapatnak nincs arról felvétele (még!!!) nincs "deep fake" hogy valakinek, akár példálózva, vagy beígérgetve beszélt volna gazdasági lehetőségekről!!!!
  Az osztráknak a szláv kurvával viszont van (lehet hogy csak ügynök a luvnya, de ez most mellékes!).
  A hír elemzők egy kicsit jobban felkészülhetnének, máshol is ---- vegyenek példát a valóban alapos
  és mindig (hazudozás ellenére!!) NAPRAKÉSZ
  CSODÁLATOS
  Párkányi Eszterről.
  (persze Őt is vádolják a retkek, de erre kell ezek után készülnünk!!!!)

  • Ki-van-ott;
   Ki-van-ott; 26 napja +1

   @Gianniz27Párkányi Esztert és az Alapjogokért Központot HITELTELENSÉGGEL Dobrevék, de tények nélkül.

  • Gianniz27
   Gianniz27 26 napja +1

   Ki és mivel?

 • Bookmark Monaco
  Bookmark Monaco 27 napja +3

  A pesti èpületek átlag életkora 120 év. Hiába a klíma vészhelyzet kikiáltása mert az elkövetkező években meleg lesz. Ha csak azt nézzük, hogy a 11 éves nap minimum periódusának most lett vége. Az egyre növekvő nap aktivitás eleve növelni fogja a hőmérsékletet és a zöldikék érdekes módon a többi üvegházhatást okozó gázról nem beszélnek pedig van még másik 3. Az új jobboldali fővárost az alapoktól kell megépíteni szuper modern üvegkupolás, vertikális növénytermeléses és föld alatti szintes tervezésben. A romkocsmás kutyaszaros Budapestet meg foglalják el a libsik.