Egy Bohém Kritika

Megosztás
Beágyazás

Megjegyzés • 496

 • Juhász István

  Ha nem utálnám a Queen-t akkor még meg is nézném...

 • Boldizsár Bunda

  Ez a Queen szövegekből összerakott kritika, rohadt jó!!! Még sajnos nem tudtam megnézni a filmet, de mindenféleképpen bepótolom. Elhiszem, hogy nem lett hiteles a film (mindenki ezt mondja, nyilván okkal), de én körülbelül 3 éves lehettem, amikor megismertem a Queen zenéjét és azóta imádom. Megértem, hogy lehetett volna benne kevesebb kamu, de dokumentum film már készült Freddie-ről, ha jól tudom nem is egy, és még abban is voltak nem hiteles dolgok:D Az az igazság, hogy ilyen alapon a Titanic (film) is ugyan ez a kategória, de ott valahogy senki nem szólt be, hogy: nem is a Titanic süllyedt el, vagy, hogy az Olympic és a Britanic említést sem kapott, stb. Másrészről Freddie életében elég sok minden rejtély volt(pl azt hogy hova temették pontosan, 1 ember tudja). A lényeg, hogy én is szívesen megnéznék egy hosszabb kritikát, amiben szerepelne esetleg olyan info, ami a filmben nem, mert őszintén: AZ ALKONYAT 10+ PERC, BÁRMELYIK RÉSZE!!!, a Bohém Rapszódia pedig 3 fél? Ez kicsit gáz, főleg úgy, hogy azt szerintem sokkal kevésbé tartod filmes alkotásnak, mint ezt.

 • Ildiko Kosa
  Ildiko Kosa Napja +1

  Nagyon nem értek egyet veled. A film nagyon tetszett. Véleményem szerint pont annyira érintette a történet Freddie bisexualitását, amennyire szükséges volt. Freddie Mercuryra, mint egy zenei korszakot meghatározó előadó művészre emlékezik ez a film. Nem a kalandjaira, a szexualitására, az árnyoldalaira teszik a hangsúlyt. Miért is kellene? Nekünk rajongóknak arra a csodálatos emberre kell emlékeznünk, aki a színpadon elvarázsolt, megbabonázott mindenkit és a fantasztikus zenére amivel megajándékozott bennünket. Hogy a hálószobájában mit tett, az meg a magánügye volt... attól nem lesz kevesebb és több sem... az már nem ránk tartozott. Ez a film így emlékezik meg erről a kivételes művészről. Én szeretem ezt a filmet, így, ahogy van...

 • Aradi Gergely

  Rami. Még mindig Rami...nem Rémi vagy Remy.

 • Papp Máté
  Papp Máté Napja

  vagyis ez a film igazi Queenszenvedés volt?

 • To Mi
  To Mi 2 napja

  Én a premieren voltam és nekem tetszett

 • László Boros
  László Boros 2 napja

  Hát te akkora hülye vagy. Maradj a Tom és Jerry -nél.
  Ezért a 3:36 percért kár volt rabolni az emberek idejét! Egyetlen értelmes mondat nem hagyta el a szádat.

 • Péter Körmendi

  ez kb olyan lett mint ha Gulyás Mártont összegyútrák volna Sas Józseffel. Komoly gond a vblogereknél, hogy a HUclip fogyasztói kosara nem engedi nekik, hogy 16+-san beszéljenek és ahogy öregszenek egyre cikibb lesz a szakadék a valós koruk és aközött a nyafka tini aranyoskodás között, amit még 30 körül is nyomnak. Ezt tényleg siralmas volt hallgatni is.

 • XATAGE0779
  XATAGE0779 2 napja

  Barátnőmmel mentünk, először ódzkodott tőle, inkább Tetovált lányra akart beülni, de a végén rám nézett ,, Nem volt olyan rossz, mint gondoltam. Javítom, sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Ez tetszett! " :D
  Szerintem hatalmas film lett, nekem nagyszerű mozis élmény lesz. Nagyon tetszett, szerettem a Queen zenéjét eddig is, csak ezért mentem el, meg mert Mr. Robotot láttam a plakáton. Remi Malek oszkár bácsi jelölt lesz az biztos.

 • YouTube Channel
  YouTube Channel 2 napja

  Kritizálni könnyebb, mint megcsinálni... 388.dislike. Megnézném te milyen filmet raknál össze :-/ Ha majd te is tudsz akkor kritizálj! Máskülömben ami neked szar, az a másiknak jó, és mint mondtam: Kritizálni könnyű....

 • lolo hala
  lolo hala 2 napja

  1:54 - nél én sírtam a röhögéstől

 • Dávid Izsó
  Dávid Izsó 2 napja

  Most mit hiányol ez a csavó a filmbol? A melegpornót? Szerintem nagyon jó film és hiteles!

 • I love Cheese
  I love Cheese 3 napja

  Gyilkos királynő. Ennyit találtam

 • FlashXツ
  FlashXツ 3 napja

  Csak nem bedobja az előzetest a videó előtt? :"D

 • Csuszy
  Csuszy 3 napja

  Nekem brutálisan tetszett a film, ugyanabban a moziban néztem amelyikben te is, és a kényelmetlen ülőhelyek azért elvittek az élményből, meg a folytonos felfelé figyelés, mert nem lépcsőzetesen alakították ki a mozitermet, de nálam ígyis az év filmje, moziélménye. Nyilván lehetett volna máshogy is kivitelezni a dolgokat, de engem a főszereplő színészijátéka annyira megfogott, hogy már csak amiatt érdemes volt beülni. Mr. Robotban is remekül alakított és szerintem itt is eltalálta, az Oscarért pedig tutira nem kell sorban állnia.

 • Haku
  Haku 3 napja

  nnna akkor most hogy végre rákényszerültem a filmre mert nem adtak mást éppen a moziban, hozzá is tudok szólni :D azt meg tudtam érteni, hogy mit lehet benne szeretni, és azt is, hogy a kritikusok (szerintem) mit nem szerettek benne. apummal néztem, aki tinikora óta oda meg vissza van a Queenért, ő nagyon élvezte és örült, hogy ezt sikerült megnéznünk, engem meg olyan emberként, aki kiskamasz kora óta szenved egy heveny Queen-közönyben részben korábbi rossz emlékek miatt, egy picit azért sikerült közelebb vinnie a bandához. a katarzis valahogy elmaradt, de úgy ültem be a moziba, hogy annyit tudtam Freddie-ről, hogy indiai volt és sok cicát tartott és egyszer simán meg tudtam nézni. ezt is olyan filmnek érzem, hogy megfelelően kell hozzáállni, hogy jó élmény legyen.

 • Székely Szabina

  Sajnos Gergő innen látszik, hogy nem igazán érezted a filmet. Nem a hatalmas történetre mentek rá, hanem arra, hogy egy kis ideig "feltámasszák" nekünk Freddie-t. Ha annyira bemutatták volna az AIDS-et akkor meg az lett volna a bajod, hogy a "Mielőtt Meghaltam" -ra hajaz. Szeretem a kritikáid, rengetegszer értettem és éreztem velük együtt, de ez most nem jött össze.. És szerintem az emberek nagyrésze így gondolja.
  Igaz nem egy szokásos porszemről porszemre megírt film, nem igazán nevezhető emiatt annyira "Életrajzi" filmnek, de valljuk be, ha annyira meg akarták volna csinálni akkor se tudták volna, mivel az az ember akiről szól már nem él köztünk, hogy elmesélje.

 • gyorgyhanko
  gyorgyhanko 3 napja

  Na, mostmár, hogy megnéztem... Amit te negatívumként hozol fel, az igaz, csakhogy ez nem baj. Hogy miért? Mert akit ez érdekel úgy igazán, az már úgyis utánament, aki meg nem érzi ezt át, az úgyis csak felháborodna, de elsősorban azért, amit akkor mond Freddy a bamdatagoknak, amikor bejelenti, hogy beteg. Azt akarta, és én elhiszem a filmnek, hogy valami ilyesmit tényleg mondhatott, hogy így emlékezzenek a Queen-re és őrá.

 • Bera Viktor
  Bera Viktor 3 napja

  Én már csak a zene miatt is szeretném megnézni, mert ennyiért máshol nem tudok nagyon jól hangzó Queen élményt hallani. Ehhez kérnék segítséget:
  tudjátok esetleg, hogy melyik magyar moziban van a legjobb a hangrendszer?

 • Red
  Red 3 napja

  Rami* a Malek

 • Jázmin Csóka
  Jázmin Csóka 3 napja

  Szia Gergő!
  Csinálsz a Ready Player Oneról kritikát?

 • Angi Kiss
  Angi Kiss 4 napja

  Ezek a frédiésbénis rímek :D végem van :D Szerintem freddítés akarommondani ferdítés nemsok volt a filmben, az meg hogy kihagytak dolgokat... szerintem nem hagytak ki. Pontosan ez volt, pedzegették a dolgokat, de nem tértek ki rá, így hazugság nem volt benne, mert így is pont átjött a gondolat. Brian meg Roger keze benne volt, mert iylenre szerették volna a filmet, ami nem arról szól 134 percen keresztül, hogy Freddie bulizik, meg pasizik. Mindenki tudja, mindenki tudta mi lesz a végkimetele a történetnek, így újdonság nem is lehetett benne. Paul Valóban ott volt, mint negatív szereplő igazából is, és ha már film, akkor ezt bele kellett tenni, hogy meglegyen a konfliktus. Mindegyik szinészi alakítás zseniális szerintem, és a hangzás miatt csakis az Imaxet ajánlom. :) Nálam 10/10. Elmegyek rá újra.

 • Fried Camera
  Fried Camera 4 napja

  little high, little finger

 • Family Berente
  Family Berente 4 napja

  Lesz legendás állatok 2 kritika?

 • illuminati köztársaság

  Szerintem fasza film lett. Habár sok minden nem hiteles, de a koncert jelenetek nagyon durvák voltak és jól átjött. Habár ahogy mondtad hogy klisés dolgok is vannak benne de szerintem a néhány túlhúzott jeleneten kívül nagyon szórakoztató. Nekem nagyon bejött és habár a te kritikáddal nem teljesen értek egyet a videó és a rímek is királyak voltak! Így tovább!

 • Metal Snake 666
  Metal Snake 666 5 napja

  Halloween??

 • cintula82
  cintula82 5 napja

  Nem hiszem el, hogy ezt a filmet is többségében szinkronnal vetítik. Tökönlövés. És IMAX-ban se felirattal. Agyfasz.

 • zotharr
  zotharr 5 napja

  Ezt gyorsan ravagtad xD

 • Zsolt Lel
  Zsolt Lel 5 napja

  1.ez egy életrajzi film 2. egy alan turingrol jobb filmet lehet csinálni mint egy sima zenész cucc mit gondoltál hogy 39 minigunnal fogják lőni freddyt xD

 • Virág Bozsik
  Virág Bozsik 5 napja

  Szia Gergő!Általaba minden film kritikáddal egyet értek de ezzel most nem sikerült.Lehet ez annak is köszönhető hogy hatalmas Queen rajongó vagyok (persze csak mióta láttam a filmet) az előtt is tudtam hogy van ez a zenekar de most kezdtem igazán szeretni őket és a zenéjüket. Én láttam a filmet a moziba és szerintem egy hibátlan film volt. Persze mindenki máshogy nézi és értékeli őket de nekem a kedvencem lett. És ugye mondtad a videóban hogy arra szamitottal hogy Freddynek az életére nagyobb hangsúlyt fektetnek. Én ezzel csak azért nem értek egyet mert az előzetesben nem kaptunk arról semmien biztosítékot hogy ez az életéről fog szólni. Ha nagyobb részben lett volna arra utalás hogy az életere összpontosítanak akkor meg értem hogy mi miatt nem lett a kedvenced a film. De azért lehetett rá számítani hogy ez egy banda film lesz és ez is a kiemelkedő kategóriába tartozott. És amennyi érzelmet és fantasztikus jelenetet bele sűrítettek szerintem nagyon profin egy filmbe EZ SZERINTEM EGY REMEK TÖBB MINT REMEK FILM ALKOTÁS LETT.❤️❤️😉😁

 • racoon man
  racoon man 5 napja

  Tlaloc legyen veled!

 • Mrs. Infamous
  Mrs. Infamous 6 napja

  Nekem baromira tetszett a film, Malek pedig indeed fantasztikus

 • Dominik Petruska

  2:25 nem Remy hanem Rami malek! Jó lett a videó!!

 • csekedavid
  csekedavid 6 napja

  Rick és Morty kritika?:)

 • Dórii Public
  Dórii Public 6 napja

  Hát én imádtam:o

 • BALÍTÓ
  BALÍTÓ 7 napja +1

  Nekem tetszett a film.

 • Anna Vári Nagy
  Anna Vári Nagy 7 napja

  Nekem nagyon tetszett a film. Az összes színész nagyon nagyot alakított, nekem minden egyes érzelem átjött.
  Oké, legyenek klisék. De itt nem a sztori volt a lényeg, hanem a mögötte lévő emberek. Lehet akármilyen klisés is, nekem minden érzelem átjött, minden egyes karakter érzéseit át tudtam élni. Szerintem pont ezért sírtam a film fele alatt.
  A meglebegtetett de nem kidolgozott gondolatokkal sincsen semmi probléma. Igen, az AIDS komoly dolog, foglalkozik is vele a film, de nem sokat. A film semmire sem hagy sok időt, semmire szán sok felesleges időt, ami nem baj, hiszen így is nagyon hosszú lett. Mindenki pontosan tudja, hogy férfiakkal is volt, talán az interjúban az exe ki is mondhatta volna, de máshol nem hiányzott a meleg téma bővebb kifejtése.
  Nem teljesen igaz, ami a filmben van, ami nem is baj. Szerintem nagyon kevés olyan film van, ami valós eseményeket dolgoz fel és teljesen tükrözi a valóságot. De mint tudjuk, a film nem valóság.
  A film nem állná meg a helyét, ha a nem Queenről szólna? Lehet, de a Queenről szól. Nem is szabad nézni, hogy mi lenne, ha a 10000. kisvárosi bandáról szólna. Mert ez a Queen, egy legenda. A filmben benne van a Queen lényege, megfogja, hogy mitől lett legenda. Mivel maga a Queen ennyire erőlteljes, nem tudott volna kibontakozni, ha tele van csavarokkal a film, mert akkor arra figyelünk. Persze néhol tényleg nagyon hollywoodi lett, de ilyenek ezek a hollywoodi filmek.
  Nem gondolom, hogy kéne beszéd, jellembemászás, mert mindenből kaptunk egy keveset. Szerintem pontosan érezte mindenki, hogy igenis súlya van az AIDS-nek, milyen Freddie jelleme.
  Ha minden részletbe belementek volna, akkor sosem ér véget a film, remélem, hogy ezt mindenki látja. Elolvastam a Queen sztoriját a wikipédián, és vannak ott dolgok. De nekem egyik sem hiányzott a filmből. Nem feltétlenül attól lesz jó egy film, hogy mindent bemutat. Nekem kifejezetten tetszett, hogy némely jelenetnél tovább kellett gondolnom, hogy igazán megértsem.

 • Stephen Shadow
  Stephen Shadow 7 napja

  Rímkritikát a népnek

 • Márta Guzmics
  Márta Guzmics 8 napja

  Szerintem nagyon jó film lett. Azért kellett egy kicsit "felszínesnek" lennie, mert így is több mint 2 órás lett. Mi lett volna, ha minden rejtett sztorit kifejtettek volna? Zenés délután? Merthogy a teljes történetet még egy 7 órás Sátántangóban sem lehetne érdemlegesen elmesélni. Szerintem teljesen jó volt ez a "egy kicsit, de legalább mindenből" dolog. Semmit sem vittek túlzásba annyira, unalmassá váljon. Nekem bejött. 👌🏻

 • Kovács Anna
  Kovács Anna 8 napja

  Gergőkém, ez kurva jó lett!
  Ha kedved tartja, ismételd meg

 • Viktória Kovács

  Nem Rami a csávó neve?

 • András Bittmann

  Fantasztikus és zseniális lett ez a kritika! Le a kalappal. Mivel nem vagyok nagy rímgyártó, se költő, így nagyra becsülöm ezt a sok rímet, ami ráadásul tökéletesen kifejezi azt, amit mondani is akartál a filmről. Tökéletesen elég volt ennyi, ki merem mondani, hogy az egyik legjobb kritikád lett. Biztosan sok munka volt mögötte. Megfogni a mondanivaló esszenciáját, lerövidíteni, és rímekbe szedni, és tökéletesen sikerült. Az meg, hogy tele van Queen dalszöveg idézetekkel, már csak hab a tortán. Annyira összetett a koncepció, hogy még mindig csak ámulok, miközben a sorokat írom, köszönöm ezt az élményt! Ismétlem magam, zseniális lett! Mosolyt csaltál reggeli komor arcomra :)

 • Zoltán
  Zoltán 8 napja

  Jó koncertfilm,semmi több.De akkor már inkább nézem az eredeti zenekart.Akkor is ha Malek tényleg király(nő) :)

 • Gábor Bendegúz Fehér

  Ez is egy vélemény. Mi Anya Apa Nővér felállásban mentünk el, és ha azt mondanák, hogy újra kéne nézni filmet nem húznám szám hanem takarodnék vissza moziba. Libabőröztem rengeteg résznél, és egy percre sem unatkoztam. Nem hibátlan a film, de olyan filmet még nem is láttam. Szórakoztatott, gyönyörködtetett, és lenyűgözött, az én szótáramban ez már bőven föntről nézi a jó határát.

 • Rich Daddy
  Rich Daddy 8 napja

  Ujabb rimelös epizód yeah bitches

 • Yeti Furtivo
  Yeti Furtivo 8 napja

  Miért nincs közös videó Imivel?

 • Stickman Productions

  Lessz-e még Live krötika?.......mondá egyszer Edwárd király.

 • ricsi szupkai
  ricsi szupkai 8 napja

  uncsi mint a kisujjam xd (trónok harca)

 • Mariann Borbély

  Szerintem nagyszerű film! Mikor megtudtam, hogy Rami Malek játsza a főszerepet, egyből tudtam, hogy nem fogok csalódni, és így is lett. Zseniálisat alakított, mint mindig! Az, hogy nem raktak bele minden apróságot, és nem fektettek nagyobb hangsúlyt Mercury sötét kis titkaira, szerintem nem probléma. Személy szerint engem pont az zavart volna, ha ezzel elvonját a figyelmet a film lényegéről. Így is kiderül belőle, hogy kicsapongó életet élt. AIDSről is szó van benne, pont amennyire kell. Ízlésesen tálalva. A klisékről meg, amit említ... ez egy életrajzi film... ha így volt, akkor így volt, nem? Bár nekem nem jött át, hogy tele lenne klisékkel, pedig már jó pár filmet láttam... de végülis ez nem egy szuperhősös film, amiben “nincs” egy klisé sem... :)

 • András Fekete
  András Fekete 9 napja

  Kissé cringy kritika lett
  Most csak ennyit tudott Greg  P.s.
  Still a fan, and always going to be 👊

 • Vica Boldog
  Vica Boldog 9 napja +1

  Hú. Ilyen nagy undorral és egyet nem értéssel sem néztem még egy HH videót sem...
  Először is, persze, hogy "átlag bandafilm" lett, nagy vonalakban mutatták be Freddie és a banda történetét, a legfontosabb dolgokat rakták bele. Ha minden apró részletet leírtak volna, akkor egy egész sorozatot lehetett volna csinálni, nem csak egy filmet. Egyáltalán NEM volt unalmas. Egy olyan ember számára, aki nem tudja kívülről, oda-vissza a Queen történetét, tök jól bemutatja a zenekart. Aki pedig régi rajongó, annak ad egy kis nosztalgiát. Én általában nem tudok végigülni egy filmet anélkül, hogy ne kezdenék el valamivel szöszölni, de most esküszöm le sem vettem a szemem a mozivászonról.
  Rami (és nem Remy, ahogy a videóban van leírva) Malek egy nagyszerű színész, baromi jól alakított, és bár én fiatal vagyok ehhez, de a szüleim szerint (akik voltak annó Queen koncerten) tökéletesen visszaadta Freddie mozgását és viselkedését, amit a színpadon alakított. Igen, lehet a másik színészhez külsőre jobban illett volna a szerep, de basszus, ha lelépett, akkor lelépett. Nem lehet vele mit kezdeni, inkább örüljünk, hogy ilyen szuper színészt találtak a helyére. Most az, hogy Raminak nem sötétbarna szeme van, mint Freddienek volt, a legkisebb probléma. Lehet nem bírja a szeme a konktaklencsét, vagy bármi. Nem az a lényeg, hogy az eljátszott embert külsőre adja vissza dettó ugyanúgy, az a fontos, hogy a kisugárzás legyen meg.
  A zenekar történetéből igen, kihagytak pár dolgot, és van amit átalakítottak. Miért? Mert ettől lett a film egy egész valami. Nem maradt befejezetlen, a Live Aid például egy keretet adott az egésznek, hiába nem az volt az utolsó mozzanat a Queen életében.
  Összességében szerintem nagyon jó film, a zenéket is baromi jól megcsinálták, tőlem ez bőven egy 10/10, pedig nem vagyok egy megszállott Queen-őrült fan.

 • attila kecskeméti
  attila kecskeméti 9 napja +1

  Már a kecske szimulátor kritikánál is írtam, hogy lehetne többször verses videó a csatornákon. :D

 • Cintia Cséplő
  Cintia Cséplő 9 napja

  Ez a film minden olt, csak unalmas nem ;) Bár én elfogult, őrült rajongó vagyok :D

 • HamsterKey
  HamsterKey 9 napja

  Igen igazad van. Én ma néztem meg és hát egyszer nézhető de sokkal többet vártam.

 • Júlia Szentgyörgyi

  Gergő a rímek nagyon jók :)
  de az értékeléssel nem értek egyet, nekem 10/10-es :)
  Engem annyira magával ragadott a film hogy utána alig tértem magamhoz, még napokig a hatása alatt voltam. :)

 • Enéh Kender
  Enéh Kender 9 napja

  Ennél azért többet vártam tőled... legalább egy normális befejezést vagy némi Queen előzetest, a mi, merre, hány méter eldarálásával. De nem. Ezért kár volt az idődet videóvágással tölteni.
  Ui.: anya kérdezi, hogy homofób vagy-e? :'D

 • Eszter
  Eszter 9 napja

  Egy.... Csak egy dolgot mondj, amiben nem vagy jó Greg...

 • Attila Mándoki
  Attila Mándoki 9 napja

  Ha nem is mindenben, de sajnos egyet kell, hogy értsek. Dióhéjban egy remek film... és sajnos itt nagyjából ki is merülnek a pozitívumok. Remekül megírták, remekül megrendezték, remekül felvették, remekül eljátszották. Abszolút biztonsági játék, klasszikus rendezői készlettár és semmi meglepetés. Tényleg jó film, de pont a kockázat vállalás, formabontás és a szabályok semmibe vétele hiányzott belőle, ami a Queen-t azzá tette, ami volt. A casting tényleg kiváló és nem csak Rami Malek, hanem a teljes gárda. Az operatőri munka, a vágás és persze a zene, és megint és főleg a zene. Minden nagyon a helyén, szinte mérnöki és pont emiatt a kimértség miatt tényleg picit csalódás. Viszont biztos, hogy nem most láttam utoljára, mert az vitathatatlan, hogy egy jó film és ad egy bizonyos szintű nosztalgiaélményt.
  Ééés bár rövidke videó lett, de nagyon feldobta az estémet! Csak így tovább, jöhetnek még ilyen verses kritikák! :-D

 • Kornél Hivert
  Kornél Hivert 9 napja

  Azza! Pont ennek a filmnek a reklámja jött be!

 • ankezful
  ankezful 9 napja

  Tele van a film ferdítésekkel pl. a filmben a LiveAid előtt '85-ben mondja meg a tagoknak betegségét a valóságban '89 májusában, a világ pedig csak '91-ben tudta meg ... és még sorolhatnám. (hatásvadász)
  Ráadásul a többi bandatag személyisége és karakterfejlődése sehol nincs bemutatva.
  Freddie természetesen nem bemutatható egy 12-es karikával de ennél azért többet érdemelt volna a Queen ...

 • Miklós Buliczka

  Nagyon eredeti kritika. Örülök hogy ilyet is tudsz. Minden elismerésem. 👍
  Queen rím? Én csak egyet fedeztem fel, a Tlaloc-osat 🤓😂😂

 • Zoltan Hoppar
  Zoltan Hoppar 9 napja

  Vers mindenkinek főcím, na az kellett volna....

 • Dzsenifer Gulyás

  Nézd, értem én, hogy neked nem tetszett az a film, de ezért a kicsit több, mint 3 es fél percért, tuti kellett csinálni egy külön epizódot? Inkább bevágtad volna a kövi videód után. De azért így is bírlak. 😊😊

 • Ferenc Bokor
  Ferenc Bokor 10 napja

  azé' kíváncsi lennék mennyit aludtál, mielőtt lenyomtad :DDDD
  frankó lett, de nem olyan James-esen,
  bár meglepett hogy nem került szóba, Freddy Aids-e sem.

 • Gunics Gellért
  Gunics Gellért 10 napja

  Tényleg baromi unalmas lett. Rengeteg de tényleg rengeteg minden kimaradt belőle és másképp történt mint ami a filmben elő lett adva pl kimaradt belőle az a rész is hogy freddy fartúró úgy lett éces hogy megtoszta a kertészét is. Illetve maga a vége is 85 nél abba marad egyik percről a másikra holott freddy farturi 91 ben halt meg. Addig még rengeteg minden történt. Szóval igen ez a film egy nagy 0-la!

  • Balázs Szegedi
   Balázs Szegedi 9 napja

   Sokadszor olvasom, hogy meleg jelenetek nem voltak megfelelően markánsak a filmben. Sok ember jóval keményebb dolgokra számított. Aki ettől részletgazdagabb meleg "szerelmet" az nézzen pornót. A másik a film befejezetlensége: Ha minden szálat kicsit is ki kellene fejteni, akár a bandatagok (kevésbé említésre méltó) magánélete (valjuk be erre nem igazán ültünk volna be), illetve a fontosabb momentumok, akkor talán még mindenki a moziban ülne. Kronológiailag volt csúsztatás a filmben több helyen is. Ami a hitelességet illeti kedves Gellért érdemes lenne még olvasgatni egy kicsit. Ez a kertészes sztori nem igazán álja meg a helyét. Az ADIS betegséget először 1981 ben írta le az orvostudomány. Az is ismert tény, hogy korábbi partnerei közül többen is elhaláloztak még a 80-as évek elején. Az hogy a fertőzést mikor kapta meg nem dokumentált, csak azt lehet tudni mikor diagnosztizálták nála az AIDS-betegséget. Amit meg ugye tudjuk a HIV vírus okoz. Ebből az egyszerű logikából pedig az következik, hogy először HIV+ nak kell lenni ahhoz,hogy aztán később AIDS beteg legyen az ember. A két állapot közöt pedig akár 8 év is eltelhet tünet mentesen. No de ilyen filmet már csináltak többet is. Ennek a filmnek a története arról szólt, hogy hogyan lett sufni zenészekből egy egész stadiont megénekeltető zenekar ("Live Aid: "A Queen programja a show vitathatatlan csúcspontja volt, Freddie Mercury élete legnagyobb alakítását nyújtotta, később több kritikus és zenész minden idők legjobb élő rock-előadásának titulálta a Queen showját." [wikipedia]), amiben jelentős szerepe volt a nem éppen hétköznapi frontembernek. Ahogy szokták is mondani: a többit meg már ismerjük. Én személy szerint több és erotikusabb szerelmi jelenetre nem lettem volna kíváncsi Freddie Mercuryt illetően.

 • Barbara Ceglédi
  Barbara Ceglédi 10 napja

  Van kritika a The Runaways-ről, csak nem emlékszem rá, ha már témánál vagyunk?

 • So SimPle
  So SimPle 10 napja

  Hi, Gergő!
  Miért szedted rímekbe a mondanivalód? 😁

 • Istvan Somogyi
  Istvan Somogyi 10 napja

  Nekem rajongóként is tetszett, de ez egy szoftos családi film lett.. aki kicsit is ismeri Freddie életét az tudja, hogy törpék rohangáltak, kokós tálcákkal a partijain, a férfiakat is falta és itt meg egy ministráns fiúnak lett kb bemutatva :D Rami Malek olyat alakított, hogy ezért erősen járna neki Oscar.. mindent egybevetve élvezhető, szerethető film volt. Remélem a következő 20 évben azért készül egy olyan film is ami megmutatja az igazi Freddiet még ha ő nem is volt mindig szerethető..

 • Kitti Béleczki
  Kitti Béleczki 10 napja

  Nekem az év filmje, túlzás nélkül. Nem volt túl sok és nem volt túl kevés. Rami Malek pedig hibátlan volt!!! Ennél tökéletesebben szerintem senki nem tudta volna nekünk Freddiet “visszahozni”. Libabőr, nevetés, könnyek, zene...egy igazán szórakoztató film lett.❤️

 • Peter Palos
  Peter Palos 10 napja

  Sajnos (kozel) oszinte queen filmet akkor lathatunk ha mar egy queen tag se lesz az elok soraban, de attol meg mint film szorakoztato (mondjuk ilyen zenevel nehez nem annak lenni) volt de eletrajzi film gyavacska es klises

 • Jin Jang
  Jin Jang 10 napja +1

  Aztaaa pont tegnap láttam 😂
  Én *IMÁDOM* a Queent
  Kicsit csalódott voltam, hogy mennyi mindent kihagytak..
  Szerintem sem lett túl mély a filmben a Queen története, inkább kihagyták a durvább részeket az eredeti történetből, hogy egy kellemes, családi filmet csináljanak..azért jó volt megnézni, de lehetett volna benne egy kicsit méllyeb tartalom, hiszen Freddie történetének csak a felszínét kapirgálja, azt is nyomokban..
  Mindettől függetlenül, szerintem szuper volt erről a zenei kultúrát igen meghatározó bandáról, és személyről egy életrajzi filmet látni

 • Erik Fekete
  Erik Fekete 10 napja

  A bohém rapszódia a hülyék mūvészfilmje...

 • Annamaria T.
  Annamaria T. 10 napja

  Az egyik legjobb film amit lattam mar hosszu ido ota. En nem ereztem felszinesnek sem. A katarzis elmeny is megvolt a vegen, meg kb 10 percig mindenki a szekeben maradt, hogy feldolgozza. Szuper volt. Mindenkinek ajanlom;)

 • Mr. Gergely
  Mr. Gergely 10 napja

  *Queen fans' rage intesifies*

 • susanneschneider92

  Gergő, ez egyszerűen zseniális lett. Imàdom!!!!!! 😀

 • Nogely Mátyás
  Nogely Mátyás 10 napja

  Kedves Szirmai úr kérem, eme kritikáért egy lájk tőlem az érdem.

 • Dominik Szépvölgyi

  Azok a rímek... 😂😂

 • Badbrick Headz
  Badbrick Headz 10 napja

  Szirmaian Rhapsody

 • Mc Foxy
  Mc Foxy 10 napja

  Én láttam a filmet nekem tetszett a végén sírtam is, de szerintem mindenki döntse el hogy tetszett neki

 • É. Máté
  É. Máté 10 napja

  Hosszú-hosszú ideje a legeredetibb filmkritika amit láttam! Gratula hozzá!

 • h. ehehehe
  h. ehehehe 10 napja

  Éés Monthy Pyton-bevágás! Ez igen! 😃😄

 • Ricsi Revesz
  Ricsi Revesz 10 napja

  Ötletes lett tesa 😎

 • Regina Bóka
  Regina Bóka 10 napja

  Ahogy elmeselted a tortenetet ugyanaz mint Hank Williams eletrajzarol szolo film -I saw the light( Lattam a fényt) , szoval teljesen egyetertek veled

 • Aténa Lénárt
  Aténa Lénárt 10 napja +1

  Szia Gergő! Engem elsősorban az érdekelne, hogy várható lesz-e az előzőekhez hasonlóan Aranyélet 3. évad kritika? Kíváncsi vagyok, mi a véleményed a karakterek fejlődéséről, és a történet lezárásáról. Üdv: Tina

 • Ákos Holló-Szabó

  Ez a kritika csak három perces! Ez a kritika csak három perces.. dümdüm.. pont mint a zene számok..

 • The Finn
  The Finn 10 napja +1

  A diszkó verin volt egy tökéletes doksi film a Queenről, azt nem tudta szabotálni Brian May és Taylor, minden titok és botrány napvilágot látott benne, ebből meg disneys szemetet csináltak hogy a kisbabák is tudjanak jegyet venni rá :( Forog a sírjában Freddie.

 • RedBoyforCE
  RedBoyforCE 11 napja

  Nekem tetszett a film. Lehet hogy a több infó a háttérről (forgatókönyv, rendezés, szereplő váltás, etc) torzítja a megítélést? Nekem mondjuk mindegy más mit gondol. A rímek jók ☺️

 • Varga Sára
  Varga Sára 11 napja

  Szerintem nagyon jó film lett bár ez csak a saját véleményem

 • Mikolt Dajka
  Mikolt Dajka 11 napja

  Való igaz, hogy eléggé szépítve van az egész. De eszméletlen király film lett. Főleg a vége a Live aid. :) A zenék...majdnem felpattantam a moziba és elkezdtem énekelni mintha én is ott lettem volna a koncerten.

 • Zoli Tóth
  Zoli Tóth 11 napja

  Nekem nagyon tetszett, sokszor a hideg rázott, pedig 90es születésű vagyok szóval szó sincs arról hogy szép emlékeket idézett volna fel. Nem mondom hogy tökéletes volt de nekem ez a 2+ óra olyan simán elrepült hogy ilyen nem volt mostanában moziban. Persze sokmindent hiányolok én is, elbírtam volna több jelenetet abból ahogyan a számok készülnek, illetve a bandaéletről, de ha még befűzik a kimaradt részeket 3-4 órás film lenne és senki nem játszaná mint a "bohemian rhapsody"-t. Viszont amiket Te hiányolsz belőle azok szerintem inkább egy dokumentumfilmbe illenének.
  Amit a kritikák kapcsán furcsának találok egyébként(és itt most már nem csak erről van szó) hogy minden kritikus hihetetlen nagy Queen szakértő.
  Betéve teszik az évszámokat az életutat, ez nem így történt, vagy nem akkor történt, kimaradt stb.
  Persze lehet mondani hogy készültek a kritikához, amikor ilyen filmet nézek ami valós történeten alapszik én is utána szoktam olvasni, de nem a film előtt.
  Ezzel olyan elvárásokat állítanék amit ugysem fognak megugrani, szóval szerintem jobb először megnézni egy filmet és (élvezni) megnézni milyen hatást vált ki belőlem, aztán utánanézni hogy mi a valóság.

 • Fanni Englert
  Fanni Englert 11 napja +2

  Szerintem pedig nagyon jól sikerült a film!
  Számomra nagyon is izgalmas volt, talán amiatt is, mert Queenen nőttem fel. A színészek pedig annyira hasonlítottak a zenekar tagjaira, hogy még most is ámulok rajta és az alakításukon. Másrészt szerintem jól tették, hogy egy-két témába nem mentek bele komolyabban. Így is volt pár jelenet, ami elég nagy morajlást váltott ki a moziban, és ha ezek a témák előtérbe kerültek volna, háttérbe került volna a rengeteg üzenet, ami a filmben rejlik, és érdemes róla beszélni...mert ha van film, ami elgondolkoztat azon, hogy kik is vagyunk, miért és hogy élünk akkor EZ a film az:) nekem nem kicsit változtatta meg a világnézetemet. Még mindig a film hatása alatt vagyok...és bizony ezeket a sorokat írva megint könnyes a szemem csakúgy mint a moziból kifelé jövet:)

 • The music of hungarians

  Nem tudom hogy egy életrajzi filmről hogyan lehet azt mondani hogy unalmas. Hogyan lehet mondani VALÓS szereplők megjelenítésénél hogy sablonosak a karakterek. Ez a kritikád egy rövid összecsapás amit nem tudom hogyan voltál képes komolyan gondolni. Szerintem minden idők egyik legjobb életrajzi filmje, gondosan felépített kronológiával, remek színészekkel és színészi játékkal. Nagyot csalódtam, hogy ennyire képes voltál összecsapni ezt a kritikát és ennyire nem voltál képes arra hogy egy ilyen legendás bandáról készült filmről egy ennyire rövid és kevéssé indokolt kritikát csináltál. Nekem csalódás volt megnézni ezt a kritikát, annak ellenére hogy szakmailag viszonylagosan elismerlek.
  A rímekhez viszont gratulálok!

 • Z. Szabó
  Z. Szabó 11 napja

  Greg a film szórakoztató a kritikád unalmas és felszínes. Mi a szar van veled? Erőtlenek és túljátszottak a mostani kritikáid, és úgy csinálsz mintha te lennél a főszereplő. Szerepzavarban vagy, kicsit elszálltál magadtól és érződik, hogy nincs kedved ezt csinálni. Ezt így fejezd be...

 • BEEKA1863
  BEEKA1863 11 napja

  Még ilyet! !!!! Ez nagyon ott volt!!!

 • Kristóf Maróy
  Kristóf Maróy 11 napja

  Amikor annyira egyértelmű a rím hogy minden második sor utolsó szava felesleges 😂 AWSOME

 • Bátor Pisch
  Bátor Pisch 11 napja

  Szia Gergő!
  Mit gondolsz a Viharszigetről?

 • Zsófia Forrai
  Zsófia Forrai 11 napja

  Szétröhögöm a belemet ezeken a rímeken, de hogy miért rímekben beszéltél az számomra érthetetlen 😂😂😂

 • Victoria Agbanyim

  Na jó. Szóval meg sem akartam nézni ezt a kritikát, bevallom, úgy imádtam az egészet, hogy fülem farkam behúzva bevágtam a durcit és nem akartam szembesülni az esetleges negatív véleménnyel. BOI I WAS WROOONG. Ez a kritika tökéletes ellentéte volt a film címét adó dalnak, fájdalmasan rövid volt és középszerű. Egy pillanatig nem untam a filmet, a stáblista alatt egy lélek sem mozdult, mindenki ámultan üldögélve hallgatta a jól ismert dalokat. A kisebb témák, amiket érintettek kurvára nem fontosak a queent illetően, csak az EGYIK tagjuk, Freddie jellemét és motivációjának elemeit indokolták meg. Ezek a bandafilmes klisék elengedhetetlenek a tökéletes bandafilmben, a hiányuk úgy hatott volna, mint egy gettófilm egy apakomplexusos, defenzíven agresszív thug nélkül. A film kaotikus volt a rövid, ki nem fejtett részletekkel és mégis összeállt, nem maradt igazán elvarratlan szál, ha mégis, abból ugyan nem tudod visszafejteni a swarowski berakásos, glitteres kasmír pulcsit. És pont erről szól a queen: egy csapat fura, teljesen inkompatibilis fazon sok elborult faszság árán olyan időtlen értéket teremtettek, amivel kiérdemelték a világ legjobb zenekara címet. A melegmegnemmutogatás időspóroló szerepe mellett érdekes megoldás az elfogadtatás terén. Nagyon jól tudták, hogy a világ nagy része korántsem bír olyan liberális nézetekkel, amik emészthetővé tették volna Freddie karakterét, ha az addigi filmes és valóságos imidzselés közepette nem futottunk volna bele egy imádnivaló személyiségbe. Az arany közép út eladási és elfogadtatási szempontokból is megfelelő megoldás volt. Tökéletesen érthető Mr., ha nem értékeli a film ezen megoldásait, de legalább próbálja meg nem felháborító egysíkúsággal kezelni a filmet, ami a Queenről szól. A KIBASZOTT QEENRŐL TE GYEREK.

 • Áron Tóth
  Áron Tóth 11 napja

  Röviden
  Legjobb kritikád
  Respect!

 • Dániel Amberger
  Dániel Amberger 11 napja

  Már megint egy film, amit mindenki imád, csak Szirmai nem :D