Egy Bohém Kritika

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2018.nov. 3.
 • PÓLÓK és MINDEN más:
  videosbolt.hu/HollywoodNewsAgency
  Új AFK: huclip.com/video/mvOJQ45L3ms/vide%C3%B3.html


  TALÁLJ MEG:
  facebook.com/HollywoodHirugynokseg
  hollywood.hirugynokseg@gmail.com
  Instagram: szirmai_gergely
  twitter.com/#!/SzirmaiGergely  Ezitten tökmindegy:
  -----
  trailer, kritika, review, hollywood, news, agency, hírügynökség, előzetes, mozi, 2018. bohém rapszódia, bohemian rhapsody, remy malek,
 • Film és animációFilm és animáció

Megjegyzés • 538

 • Ichabod C. Lancester

  Még ha igaz is amit mondasz, nekem tetszett a film.
  Azt meg leszögezhetjük, hogy az életrajzi filmek egyeltalán nem hitelesek.
  Az egyik kedvencem az Amadeus de ha találkozna a film a valósággal köszönés nélkül mennének el egymás mellett.
  Ez igaz az Egy csodálatos elmére és a Kódjátszmára is.

 • Borbála Hegyi
  Borbála Hegyi 2 hónapja

  Egyetértek a kritikával. Az a fájdalmas, hogy a Queen pontosan arról szólt, hogy kísérleteztek, nem érdekelték őket a konvenciók, és valóban, a dalaik is olyan változatosak, mint talán egy banda karrierje során sem, és hatalmas bravúr az, hogy mindezt időről-időre sikerre is tudták vinni. Pontosan ezért fájdalmasak pl. a dialógusok semmitmondása, az olcsó poénok, a totál sablonos reakciók, amiknek nincs más funkciója, mint összekötni a számokat. Nem világos, mit akartak mondani a készítők ezzel a filmmel. Ezernyi téma és történetszál maradt parlagon, Freddie-ről és a Queen-ről száz filmet is le lehetne forgatni úgy, hogy nem ismétlik a történéseket és nem lesznek unalmasak. Ott ültem a stáblistánál, és amikor az eredeti felvételeket bevágták, arra gondoltam, baszki, inkább egy két órás dokufilmet vagy koncertfilmet kellett volna megnéznem, az sokkal királyabb lett volna. Kár volt erre az amúgy remek alakításokat pazarolni. Ja, és Sacha Baron Cohen tényleg isteni lett volna...!

 • agi cziffra
  agi cziffra 2 hónapja

  te vagy az unalmas

 • Flóra Mezei
  Flóra Mezei 2 hónapja

  Olyan uncsi mint a kis ujjam... kis ujj, little finger...😱

 • Martin Vollai
  Martin Vollai 3 hónapja

  filmhaver.blog.hu/2019/01/07/bohem_rapszodia_elmenybeszamolo?utm_medium=indapass&utm_campaign=inda_notification&utm_source=notilayer&utm_source=fejlec_bloghu&utm_medium=noti-dropdown&utm_campaign=fejlec

 • Ármin Rostás
  Ármin Rostás 3 hónapja

  Nagyon elrontja a kritikát a sok rím.

 • Anna Németh
  Anna Németh 3 hónapja

  Szia! Ez nem egy alpári komment lesz, hanem egy normális úgymond "negatív" hangvételű hozzászólás. Nos... Queen fanatikusok ide-oda(én is az vagyok) a film hibái ellenére is gyönyörű volt. És ezt a filmet nem egy kisgyerek csinálta hanem maga Roger Taylor és Brian May. A színészek is csodásak voltak. Igaz Ben Hardy egy kicsit más de ha sok képet látsz, rájössz nagyon hasonlóak. Sok új rajongót szereztek maguknak és mégjobban megszerették őket a régiek. Kérlek ne ócsárold sokak kedvencét. A Queen egy legenda és az is marad míg világ a világ. És ne higyjétek hogy öreg vagyok mert nem 😅 Egyszerűen kiskorom óta imádom őket. Freddie Mercury és a többiek olyan dolgot értek el amit egy Post Malone vagy egy Missh sosem fog. Szeretem a videóid de ez most nem tetszett.

 • László Kőkúti
  László Kőkúti 3 hónapja

  Könyörgök ne rímelj!!!! :)

 • Lili Izabella Kovacs

  Nekem bejött a film, mondjuk halálosan kiakasztanak a rocksztár klisék :"D Az jó lett volna, ha az akkori gay kultúráról, és az AIDS körüli irdatlan pánikról több szó esik, hiába lett volna kevésbé baráti a film, ennyivel tartozni kellene a kornak, és nem engedni a profit-alapú nyomásnak. Pont a Queen is megtette, megtehették volna ők is. Szerencsére ott van a Tom of Finland-film, ami pont a háború utáni finn meleg kultúráról szól, életrajzi köntösben, na, egy ilyen vonalat elviselt volna Freddie karaktere, nem csak pár,amúgy szép, homályos képet.

 • R Mλtesz
  R Mλtesz 3 hónapja

  Nekem tetszett a film, nyilván volt benne kamu de nekem tetszett

 • Ódor Kamilla
  Ódor Kamilla 4 hónapja

  Oké meg lehet a saját véleményed de azért a szinészek szemszögéből is nézhetnéd a dolgot ! Igen lehet hogy a trónok harcába beválaltak durvább jeleneteket de nem minden színész egyforma nem mindenki mer beválalni mindent . Lehet Rami Malek nem válalta el a durváb dolgokat amit Freddie meg tett ,de lehet hogy a forgatókönyv írók nem írták bele mert igen én is 13 éves vagyok és nagyon kíványcsi voltam a filmre de arra anyira nem amit Freddie sajnos vagy nem sajnos mien férfiakkal volt együtt és mien durva dolgokat csinált életében . Szeretem a Queent és nem arról van szó hogy nem vagyok kiváncsi a front ember életére végtére is erről szól a film . Olvastam Freddie életéről de lehet hogy meg filmesítve kicsit durva lett volna . Szerimtem a film és a színészek is nagyon jók voltak !!

 • László Mika
  László Mika 4 hónapja

  Maximalisan egyetertek !

 • Anna Héjas
  Anna Héjas 4 hónapja

  Mary Austin karakterét azért én nehezen tudnám a "tipikus elhagyott lánykának" nevezni, már csak azért sem, mert gyakorlatilag ő szakított, de utána is, egészen Freddie haláláig nagyon szoros kapcsolatot ápoltak, a halála után majdnem mindenét megörökölte. Nyilván a filmben ez talán nem derült ki ennyire konkrétan, de szerintem így is egyértelműen bemutatták, hogy a szakítás után is közel maradtak egymáshoz.

 • Hungary 1000
  Hungary 1000 4 hónapja

  Trónok harca kisujj. XD

 • K. H.
  K. H. 4 hónapja

  ''Rémi'' Malek? :D Szegény srác ha hallaná mennyien ejtik rosszul a nevét :DD
  De amúgy valóban zseniális volt, remek színész, a Mr. Robotban is zseniális. Jár az Oszkár!!!! :D

 • Márk Kertész
  Márk Kertész 4 hónapja

  Hogy ne lett volna szó az écről

 • Fpica F
  Fpica F 4 hónapja +1

  A film nem nagy szam, megis mindenki imadja es elvezi. En pl pont orultem hogy nem ment bele az AIDS es agonizalasba, meg a mocskos tenyekbe. Szorakoztatott, idoutazas feeling, kb mindenki euforiaban jott ki a mozibol. Erre jon egy (vagyis meg egy a sokbol) kritikus, es elmondja hogy ez egy szar. Nem, a film az nem szar. A kritikak szarok. Nem kell mindenben a melyseget keresni.

 • MrDoboz
  MrDoboz 4 hónapja

  little high little low xDDDDD

 • Sára Dani
  Sára Dani 4 hónapja

  Egyetértek! Helyettem is elmondtad.

 • Balázs Enyedi
  Balázs Enyedi 4 hónapja

  Szerintem szar volt a főszereplőt játszó színész. Mindenre ugyanazt a képet vágta, és nem volt képes bekapni a műfogsorát

 • Diána Damm
  Diána Damm 4 hónapja

  Nézzétek inkább ezt a filmet: huclip.com/video/38RBdHtWkWo/vide%C3%B3.html

 • Mátyás Bozsik
  Mátyás Bozsik 4 hónapja

  Igen, sok Hollywood-i krémmel meg lett töltve a film hogy eladható legyen, de ez így van rendjén. Maga a film bitang jó lett főleg egy olyan rajongónak mint amilyen jó magam is vagyok! A kritikákról csak annyit írnék hogy sajnos úgy veszem észre ,hogy ami tényleg egy szórakoztató jó film lenne azt kifordítják a bőréből viszont ami egy (előre is bocsánat a kifejezésért) nagy rakás trágy lett azt az egekig emelik! Itt volt például a Prometheus amit olya nagyon vártam és a kritikusok szó szerint azt mondták “az eddigi legnagyobb Alien film” és hogy félelmetesebbet még nem láttak. Ezzel szemben elmentem megnézni és egy Nagy NULLA volt! Az eddigi legjobb alien film amit kedves James Cameron rendezett a Bolygó Neve Halál (Alien2) ! Azt a szintet mind máig nem ütötte meg eggyik Alien film sem! Na de visszatérve a kritikára : aki azt hiszi jobb filmet készítene annal ott a lehetőség! Hajrá, mindenki előtt nyitva áll az ajtó! Kifizetném a mozijegyet arra a filmre amit a kritikusok összeállítanának csak félő hogy az első 5 percben kifolyna az agyam attól a káosztól amit ők összeszednének!
  Félre ne értsétek én bírom ezt a csatornát de fájdalom hogy mindenki csak rosszat tud írni erről a filmről!

  • Mátyás Bozsik
   Mátyás Bozsik 4 hónapja +1

   Igazad van! Tényleg! Ezt most elrontottam!

  • Attila Molnár
   Attila Molnár 4 hónapja +1

   Helyesen: Az eddigi legjobb Alien film, amit kedves James Cameron rendezett:
   A bolygó neve: halál (Aliens). A többivel (is) egyetértek.

 • Emma Ferenczi
  Emma Ferenczi 4 hónapja

  igaz

 • Szonja Buna
  Szonja Buna 4 hónapja

  Pont ugyanezt mondtam el, amikor kijöttünk 😧 csak nem szedtem rímbe 😅👌

 • Márton Énekes
  Márton Énekes 4 hónapja

  Legmélyebb tiszteletem! Eddig nem véleményeztem a kritikáidat de most szükségét érzem. Nekem nagyon tetszett a film és sajnálom hogy ilyen lesajnáló kritikával illetted. Már 2x láttam, szeremcsére még az elött, hogy megnéztem volna a videódat. Ha ha előbb láttam volna a lehet sikerül elvenned a kedvem. Csak annyit tudok javasolni mindenkinek - most az egyszer - ne hallgassanak rád és ha csak egy kicsit is szeretik a Queen zenétit (esetleg rajongók) nézzék meg!

 • csiged
  csiged 4 hónapja

  Mert komolyan volt aki elhitte, hogy lehet hiteles életrajzi filmet készíteni egy hedonista, biszexuális, narkós rocksztárról korhatáros tartalom nélkül? :D
  Malek előtt le a kalappal, ő és a zene a koncertjelenetek mentik meg a filmet a teljes mélyrepüléstől.
  A Quenn zenéje kitűnő, mint mindig, de ez nem a film érdeme és a zenéje miatt ne magasztaljunk fel egy filmet, pláne, ha a soundtrack nem a filmhez készült, hanem meglévőből dolgoztak.
  Egyébiránt a forgatókönyv manipulálása May-éktől nettó történelemhamisítás és felelősséghárítás.

  • Zsuzsanna Benke
   Zsuzsanna Benke 4 hónapja

   Teljes mértékben igazad van! Egyszerűen képtelenek az emberek elválasztani a zenét a filmtől, és áradoznak, hogy milyen jó, pedig ha egyszer elgondolkodnának, akkor rájönnének, hogy csak a zene jó benne, az meg eddig is az volt, semmi újat nem kaptak. A zenék eddig is megvoltak.

 • Walsh1986
  Walsh1986 5 hónapja

  Maximálisan egyet tudok érteni a kritikával.
  Ez a film magában hordozta a lehetőséget, hogy minden idők egyik legjobb mozira vitt története lehessen. A zenei élmény fantasztikus, de mély lelki utazást nem kaptunk.
  Pedig a lehetőség... Bár ettől a film tényleg jó, de ilyen szereplőgárdával (akik jól is játszottak), sokkal epikusabb is lehetett volna.

 • Namjoon’s wife
  Namjoon’s wife 5 hónapja

  Imádom a kritikáid és ez is valami rohadt jó lett..., DE nekem akkor is tetszett a film!:D

 • Pinter Bence
  Pinter Bence 5 hónapja

  Kedves Gergő!
  Szerintem ha jobban belegondolunk, hogy csak 2,5 órába fért ennyi klisé, akkor mi lenne ha még jobban belemennének Freddie életébe. Az vajon mekkora műsor idövel rendelkezne? Nagyon maximum 3 óráig lehetne kitolni, mert a mozik azt még bevállalnák de szerintem akár 6 órás is lehetne de azt már nem játszanák a mozik. Ez a film tökéletesen belement Freddie jellemébe csak nem cselekvéssel hanem az alatta játszott zenéken keresztül. Mit gondolsz ha esetleg a QUEEN hagyatékán keresztül mutatják be a legtöbbek által megosztott de szeretett embert... Várom a válaszod. :))

 • Bogi Nagy
  Bogi Nagy 5 hónapja

  Turbék Gergely készítessz az új Legendás állatok filmről egy videót?

 • Natália Csábri
  Natália Csábri 5 hónapja

  Mike Myers nem véletlenül került be pont ezzel a karakterrel a filmbe.
  zoom.hu/hir/2018/11/10/bohem-rapszodia-vs-valosag-jo-par-helyen-belenyultak-a-queen-igaz-tortenetebe/?fbclid=IwAR32cEr4VYrk2vzOlV2njjRrXn2ATgZ1YMurLMUhjSO9P1_bBMfTGs-4fm0
  huclip.com/video/v9Du7ikTpHE/vide%C3%B3.html
  www.rollingstone.com/movies/movie-features/the-oral-history-of-the-waynes-world-bohemian-rhapsody-scene-53044/

 • Deli Sandor
  Deli Sandor 5 hónapja

  Zseni ez a csavo:)

 • Szilvia Tivadari
  Szilvia Tivadari 5 hónapja +2

  Brian és Roger nem akarta , hogy buzis legyen a film , ezért volt háború a kamerák mögött . Freddy emlékét meggyalázni egy nagyon valósaghű film meleg ágyjelenetekkel érvágás lett volna . Mindenbe bele lehet kötni . Ha rosszul jatszanak az a baj , ha jol , az baj . Mary kevés szerepett kapott , mintha a szakítas utan csak a telefon kötötte volna össze őket pedig nem . Még a pesti koncerten is itt volt . Paul Prenter kapta a nagy szerepet mert haragszik rá még mindig a banda maradek tagja amikor kidobta Freddy , ment is kipakolni minden szennyest 32000 fontert + Freddy halála után rá is tett egy lapáttal hogy orgiázott és falta az életet , a figyelemért gusztustalanul kiszinezte az egészet hogy rá figyeljenek és hogy kifacsarhassa az egeszbol amit csak lehet . Az idővonal nem tokeltes , a Live Aid után lett aids-es . Rengeteg meleg bár volt már akkor is . Azt mondják New York-ban kapta el . Senki sem gondolt arra hogy elkaphatja , védelemmel sokan utálják csinálni . Kár ...... most is élne
  Nekem tetszett a film . Igazabol a halala utan kezdtek tenyleg komolyan venni a HIV-et .

 • Juhász István
  Juhász István 5 hónapja

  Ha nem utálnám a Queen-t akkor még meg is nézném...

 • Boldizsár Bunda
  Boldizsár Bunda 5 hónapja +1

  Ez a Queen szövegekből összerakott kritika, rohadt jó!!! Még sajnos nem tudtam megnézni a filmet, de mindenféleképpen bepótolom. Elhiszem, hogy nem lett hiteles a film (mindenki ezt mondja, nyilván okkal), de én körülbelül 3 éves lehettem, amikor megismertem a Queen zenéjét és azóta imádom. Megértem, hogy lehetett volna benne kevesebb kamu, de dokumentum film már készült Freddie-ről, ha jól tudom nem is egy, és még abban is voltak nem hiteles dolgok:D Az az igazság, hogy ilyen alapon a Titanic (film) is ugyan ez a kategória, de ott valahogy senki nem szólt be, hogy: nem is a Titanic süllyedt el, vagy, hogy az Olympic és a Britanic említést sem kapott, stb. Másrészről Freddie életében elég sok minden rejtély volt(pl azt hogy hova temették pontosan, 1 ember tudja). A lényeg, hogy én is szívesen megnéznék egy hosszabb kritikát, amiben szerepelne esetleg olyan info, ami a filmben nem, mert őszintén: AZ ALKONYAT 10+ PERC, BÁRMELYIK RÉSZE!!!, a Bohém Rapszódia pedig 3 fél? Ez kicsit gáz, főleg úgy, hogy azt szerintem sokkal kevésbé tartod filmes alkotásnak, mint ezt.

 • Ildiko Kosa
  Ildiko Kosa 5 hónapja +1

  Nagyon nem értek egyet veled. A film nagyon tetszett. Véleményem szerint pont annyira érintette a történet Freddie bisexualitását, amennyire szükséges volt. Freddie Mercuryra, mint egy zenei korszakot meghatározó előadó művészre emlékezik ez a film. Nem a kalandjaira, a szexualitására, az árnyoldalaira teszik a hangsúlyt. Miért is kellene? Nekünk rajongóknak arra a csodálatos emberre kell emlékeznünk, aki a színpadon elvarázsolt, megbabonázott mindenkit és a fantasztikus zenére amivel megajándékozott bennünket. Hogy a hálószobájában mit tett, az meg a magánügye volt... attól nem lesz kevesebb és több sem... az már nem ránk tartozott. Ez a film így emlékezik meg erről a kivételes művészről. Én szeretem ezt a filmet, így, ahogy van...

 • Aradi Gergely
  Aradi Gergely 5 hónapja

  Rami. Még mindig Rami...nem Rémi vagy Remy.

 • Papp Máté
  Papp Máté 5 hónapja

  vagyis ez a film igazi Queenszenvedés volt?

 • Nincs Pénzem
  Nincs Pénzem 5 hónapja

  Én a premieren voltam és nekem tetszett

 • László Boros
  László Boros 5 hónapja

  Hát te akkora hülye vagy. Maradj a Tom és Jerry -nél.
  Ezért a 3:36 percért kár volt rabolni az emberek idejét! Egyetlen értelmes mondat nem hagyta el a szádat.

 • Péter Körmendi
  Péter Körmendi 5 hónapja

  ez kb olyan lett mint ha Gulyás Mártont összegyútrák volna Sas Józseffel. Komoly gond a vblogereknél, hogy a HUclip fogyasztói kosara nem engedi nekik, hogy 16+-san beszéljenek és ahogy öregszenek egyre cikibb lesz a szakadék a valós koruk és aközött a nyafka tini aranyoskodás között, amit még 30 körül is nyomnak. Ezt tényleg siralmas volt hallgatni is.

 • XATAGE0779
  XATAGE0779 5 hónapja

  Barátnőmmel mentünk, először ódzkodott tőle, inkább Tetovált lányra akart beülni, de a végén rám nézett ,, Nem volt olyan rossz, mint gondoltam. Javítom, sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Ez tetszett! " :D
  Szerintem hatalmas film lett, nekem nagyszerű mozis élmény lesz. Nagyon tetszett, szerettem a Queen zenéjét eddig is, csak ezért mentem el, meg mert Mr. Robotot láttam a plakáton. Remi Malek oszkár bácsi jelölt lesz az biztos.

 • lolo hala
  lolo hala 5 hónapja

  1:54 - nél én sírtam a röhögéstől

 • Dávid Izsó
  Dávid Izsó 5 hónapja

  Most mit hiányol ez a csavó a filmbol? A melegpornót? Szerintem nagyon jó film és hiteles!

 • Sajt
  Sajt 5 hónapja

  Gyilkos királynő. Ennyit találtam

 • FlashXツ
  FlashXツ 5 hónapja

  Csak nem bedobja az előzetest a videó előtt? :"D

 • Csuszy
  Csuszy 5 hónapja

  Nekem brutálisan tetszett a film, ugyanabban a moziban néztem amelyikben te is, és a kényelmetlen ülőhelyek azért elvittek az élményből, meg a folytonos felfelé figyelés, mert nem lépcsőzetesen alakították ki a mozitermet, de nálam ígyis az év filmje, moziélménye. Nyilván lehetett volna máshogy is kivitelezni a dolgokat, de engem a főszereplő színészijátéka annyira megfogott, hogy már csak amiatt érdemes volt beülni. Mr. Robotban is remekül alakított és szerintem itt is eltalálta, az Oscarért pedig tutira nem kell sorban állnia.

 • Haku
  Haku 5 hónapja

  nnna akkor most hogy végre rákényszerültem a filmre mert nem adtak mást éppen a moziban, hozzá is tudok szólni :D azt meg tudtam érteni, hogy mit lehet benne szeretni, és azt is, hogy a kritikusok (szerintem) mit nem szerettek benne. apummal néztem, aki tinikora óta oda meg vissza van a Queenért, ő nagyon élvezte és örült, hogy ezt sikerült megnéznünk, engem meg olyan emberként, aki kiskamasz kora óta szenved egy heveny Queen-közönyben részben korábbi rossz emlékek miatt, egy picit azért sikerült közelebb vinnie a bandához. a katarzis valahogy elmaradt, de úgy ültem be a moziba, hogy annyit tudtam Freddie-ről, hogy indiai volt és sok cicát tartott és egyszer simán meg tudtam nézni. ezt is olyan filmnek érzem, hogy megfelelően kell hozzáállni, hogy jó élmény legyen.

 • Székely Szabina
  Székely Szabina 5 hónapja +2

  Sajnos Gergő innen látszik, hogy nem igazán érezted a filmet. Nem a hatalmas történetre mentek rá, hanem arra, hogy egy kis ideig "feltámasszák" nekünk Freddie-t. Ha annyira bemutatták volna az AIDS-et akkor meg az lett volna a bajod, hogy a "Mielőtt Meghaltam" -ra hajaz. Szeretem a kritikáid, rengetegszer értettem és éreztem velük együtt, de ez most nem jött össze.. És szerintem az emberek nagyrésze így gondolja.
  Igaz nem egy szokásos porszemről porszemre megírt film, nem igazán nevezhető emiatt annyira "Életrajzi" filmnek, de valljuk be, ha annyira meg akarták volna csinálni akkor se tudták volna, mivel az az ember akiről szól már nem él köztünk, hogy elmesélje.

 • gyorgyhanko
  gyorgyhanko 5 hónapja

  Na, mostmár, hogy megnéztem... Amit te negatívumként hozol fel, az igaz, csakhogy ez nem baj. Hogy miért? Mert akit ez érdekel úgy igazán, az már úgyis utánament, aki meg nem érzi ezt át, az úgyis csak felháborodna, de elsősorban azért, amit akkor mond Freddy a bamdatagoknak, amikor bejelenti, hogy beteg. Azt akarta, és én elhiszem a filmnek, hogy valami ilyesmit tényleg mondhatott, hogy így emlékezzenek a Queen-re és őrá.

 • Bera Viktor
  Bera Viktor 5 hónapja

  Én már csak a zene miatt is szeretném megnézni, mert ennyiért máshol nem tudok nagyon jól hangzó Queen élményt hallani. Ehhez kérnék segítséget:
  tudjátok esetleg, hogy melyik magyar moziban van a legjobb a hangrendszer?

 • Ayywolf
  Ayywolf 5 hónapja

  Rami* a Malek

 • Jázmin Csóka
  Jázmin Csóka 5 hónapja

  Szia Gergő!
  Csinálsz a Ready Player Oneról kritikát?

 • Angi Kiss
  Angi Kiss 5 hónapja

  Ezek a frédiésbénis rímek :D végem van :D Szerintem freddítés akarommondani ferdítés nemsok volt a filmben, az meg hogy kihagytak dolgokat... szerintem nem hagytak ki. Pontosan ez volt, pedzegették a dolgokat, de nem tértek ki rá, így hazugság nem volt benne, mert így is pont átjött a gondolat. Brian meg Roger keze benne volt, mert iylenre szerették volna a filmet, ami nem arról szól 134 percen keresztül, hogy Freddie bulizik, meg pasizik. Mindenki tudja, mindenki tudta mi lesz a végkimetele a történetnek, így újdonság nem is lehetett benne. Paul Valóban ott volt, mint negatív szereplő igazából is, és ha már film, akkor ezt bele kellett tenni, hogy meglegyen a konfliktus. Mindegyik szinészi alakítás zseniális szerintem, és a hangzás miatt csakis az Imaxet ajánlom. :) Nálam 10/10. Elmegyek rá újra.

 • Fried Camera
  Fried Camera 5 hónapja

  little high, little finger

 • Family Berente
  Family Berente 5 hónapja

  Lesz legendás állatok 2 kritika?

 • illuminati köztársaság

  Szerintem fasza film lett. Habár sok minden nem hiteles, de a koncert jelenetek nagyon durvák voltak és jól átjött. Habár ahogy mondtad hogy klisés dolgok is vannak benne de szerintem a néhány túlhúzott jeleneten kívül nagyon szórakoztató. Nekem nagyon bejött és habár a te kritikáddal nem teljesen értek egyet a videó és a rímek is királyak voltak! Így tovább!

 • Metal Snake 666
  Metal Snake 666 5 hónapja

  Halloween??

 • cintula82
  cintula82 5 hónapja

  Nem hiszem el, hogy ezt a filmet is többségében szinkronnal vetítik. Tökönlövés. És IMAX-ban se felirattal. Agyfasz.

 • zotharr
  zotharr 5 hónapja

  Ezt gyorsan ravagtad xD

 • Zsolt Lel
  Zsolt Lel 5 hónapja

  1.ez egy életrajzi film 2. egy alan turingrol jobb filmet lehet csinálni mint egy sima zenész cucc mit gondoltál hogy 39 minigunnal fogják lőni freddyt xD

 • Virág Bozsik
  Virág Bozsik 5 hónapja

  Szia Gergő!Általaba minden film kritikáddal egyet értek de ezzel most nem sikerült.Lehet ez annak is köszönhető hogy hatalmas Queen rajongó vagyok (persze csak mióta láttam a filmet) az előtt is tudtam hogy van ez a zenekar de most kezdtem igazán szeretni őket és a zenéjüket. Én láttam a filmet a moziba és szerintem egy hibátlan film volt. Persze mindenki máshogy nézi és értékeli őket de nekem a kedvencem lett. És ugye mondtad a videóban hogy arra szamitottal hogy Freddynek az életére nagyobb hangsúlyt fektetnek. Én ezzel csak azért nem értek egyet mert az előzetesben nem kaptunk arról semmien biztosítékot hogy ez az életéről fog szólni. Ha nagyobb részben lett volna arra utalás hogy az életere összpontosítanak akkor meg értem hogy mi miatt nem lett a kedvenced a film. De azért lehetett rá számítani hogy ez egy banda film lesz és ez is a kiemelkedő kategóriába tartozott. És amennyi érzelmet és fantasztikus jelenetet bele sűrítettek szerintem nagyon profin egy filmbe EZ SZERINTEM EGY REMEK TÖBB MINT REMEK FILM ALKOTÁS LETT.❤️❤️😉😁

 • racoon man
  racoon man 5 hónapja

  Tlaloc legyen veled!

 • Mrs. Infamous
  Mrs. Infamous 5 hónapja

  Nekem baromira tetszett a film, Malek pedig indeed fantasztikus

 • TH OF
  TH OF 5 hónapja

  2:25 nem Remy hanem Rami malek! Jó lett a videó!!

  • TH OF
   TH OF 5 hónapja

   2:55****

 • csekedavid
  csekedavid 5 hónapja

  Rick és Morty kritika?:)

 • Dórii Public
  Dórii Public 5 hónapja

  Hát én imádtam:o

 • BALÍTÓ
  BALÍTÓ 5 hónapja +1

  Nekem tetszett a film.

 • Anna Vári Nagy
  Anna Vári Nagy 5 hónapja

  Nekem nagyon tetszett a film. Az összes színész nagyon nagyot alakított, nekem minden egyes érzelem átjött.
  Oké, legyenek klisék. De itt nem a sztori volt a lényeg, hanem a mögötte lévő emberek. Lehet akármilyen klisés is, nekem minden érzelem átjött, minden egyes karakter érzéseit át tudtam élni. Szerintem pont ezért sírtam a film fele alatt.
  A meglebegtetett de nem kidolgozott gondolatokkal sincsen semmi probléma. Igen, az AIDS komoly dolog, foglalkozik is vele a film, de nem sokat. A film semmire sem hagy sok időt, semmire szán sok felesleges időt, ami nem baj, hiszen így is nagyon hosszú lett. Mindenki pontosan tudja, hogy férfiakkal is volt, talán az interjúban az exe ki is mondhatta volna, de máshol nem hiányzott a meleg téma bővebb kifejtése.
  Nem teljesen igaz, ami a filmben van, ami nem is baj. Szerintem nagyon kevés olyan film van, ami valós eseményeket dolgoz fel és teljesen tükrözi a valóságot. De mint tudjuk, a film nem valóság.
  A film nem állná meg a helyét, ha a nem Queenről szólna? Lehet, de a Queenről szól. Nem is szabad nézni, hogy mi lenne, ha a 10000. kisvárosi bandáról szólna. Mert ez a Queen, egy legenda. A filmben benne van a Queen lényege, megfogja, hogy mitől lett legenda. Mivel maga a Queen ennyire erőlteljes, nem tudott volna kibontakozni, ha tele van csavarokkal a film, mert akkor arra figyelünk. Persze néhol tényleg nagyon hollywoodi lett, de ilyenek ezek a hollywoodi filmek.
  Nem gondolom, hogy kéne beszéd, jellembemászás, mert mindenből kaptunk egy keveset. Szerintem pontosan érezte mindenki, hogy igenis súlya van az AIDS-nek, milyen Freddie jelleme.
  Ha minden részletbe belementek volna, akkor sosem ér véget a film, remélem, hogy ezt mindenki látja. Elolvastam a Queen sztoriját a wikipédián, és vannak ott dolgok. De nekem egyik sem hiányzott a filmből. Nem feltétlenül attól lesz jó egy film, hogy mindent bemutat. Nekem kifejezetten tetszett, hogy némely jelenetnél tovább kellett gondolnom, hogy igazán megértsem.

 • Stephen Shadow
  Stephen Shadow 5 hónapja

  Rímkritikát a népnek

 • Márta Guzmics
  Márta Guzmics 5 hónapja

  Szerintem nagyon jó film lett. Azért kellett egy kicsit "felszínesnek" lennie, mert így is több mint 2 órás lett. Mi lett volna, ha minden rejtett sztorit kifejtettek volna? Zenés délután? Merthogy a teljes történetet még egy 7 órás Sátántangóban sem lehetne érdemlegesen elmesélni. Szerintem teljesen jó volt ez a "egy kicsit, de legalább mindenből" dolog. Semmit sem vittek túlzásba annyira, unalmassá váljon. Nekem bejött. 👌🏻

 • Kovács Anna
  Kovács Anna 5 hónapja

  Gergőkém, ez kurva jó lett!
  Ha kedved tartja, ismételd meg

 • Viktória Kovács
  Viktória Kovács 5 hónapja

  Nem Rami a csávó neve?

 • András Bittmann
  András Bittmann 5 hónapja

  Fantasztikus és zseniális lett ez a kritika! Le a kalappal. Mivel nem vagyok nagy rímgyártó, se költő, így nagyra becsülöm ezt a sok rímet, ami ráadásul tökéletesen kifejezi azt, amit mondani is akartál a filmről. Tökéletesen elég volt ennyi, ki merem mondani, hogy az egyik legjobb kritikád lett. Biztosan sok munka volt mögötte. Megfogni a mondanivaló esszenciáját, lerövidíteni, és rímekbe szedni, és tökéletesen sikerült. Az meg, hogy tele van Queen dalszöveg idézetekkel, már csak hab a tortán. Annyira összetett a koncepció, hogy még mindig csak ámulok, miközben a sorokat írom, köszönöm ezt az élményt! Ismétlem magam, zseniális lett! Mosolyt csaltál reggeli komor arcomra :)

 • Zoltán
  Zoltán 5 hónapja

  Jó koncertfilm,semmi több.De akkor már inkább nézem az eredeti zenekart.Akkor is ha Malek tényleg király(nő) :)

 • Gábor Bendegúz Fehér

  Ez is egy vélemény. Mi Anya Apa Nővér felállásban mentünk el, és ha azt mondanák, hogy újra kéne nézni filmet nem húznám szám hanem takarodnék vissza moziba. Libabőröztem rengeteg résznél, és egy percre sem unatkoztam. Nem hibátlan a film, de olyan filmet még nem is láttam. Szórakoztatott, gyönyörködtetett, és lenyűgözött, az én szótáramban ez már bőven föntről nézi a jó határát.

 • Rich Daddy
  Rich Daddy 5 hónapja

  Ujabb rimelös epizód yeah bitches

 • Yeti Furtivo
  Yeti Furtivo 5 hónapja

  Miért nincs közös videó Imivel?

 • Stickman Productions

  Lessz-e még Live krötika?.......mondá egyszer Edwárd király.

 • ricsi szupkai
  ricsi szupkai 5 hónapja

  uncsi mint a kisujjam xd (trónok harca)

 • Mariann Borbély
  Mariann Borbély 5 hónapja +1

  Szerintem nagyszerű film! Mikor megtudtam, hogy Rami Malek játsza a főszerepet, egyből tudtam, hogy nem fogok csalódni, és így is lett. Zseniálisat alakított, mint mindig! Az, hogy nem raktak bele minden apróságot, és nem fektettek nagyobb hangsúlyt Mercury sötét kis titkaira, szerintem nem probléma. Személy szerint engem pont az zavart volna, ha ezzel elvonját a figyelmet a film lényegéről. Így is kiderül belőle, hogy kicsapongó életet élt. AIDSről is szó van benne, pont amennyire kell. Ízlésesen tálalva. A klisékről meg, amit említ... ez egy életrajzi film... ha így volt, akkor így volt, nem? Bár nekem nem jött át, hogy tele lenne klisékkel, pedig már jó pár filmet láttam... de végülis ez nem egy szuperhősös film, amiben “nincs” egy klisé sem... :)

 • András Fekete
  András Fekete 5 hónapja

  Kissé cringy kritika lett
  Most csak ennyit tudott Greg  P.s.
  Still a fan, and always going to be 👊

 • Vica Boldog
  Vica Boldog 5 hónapja +5

  Hú. Ilyen nagy undorral és egyet nem értéssel sem néztem még egy HH videót sem...
  Először is, persze, hogy "átlag bandafilm" lett, nagy vonalakban mutatták be Freddie és a banda történetét, a legfontosabb dolgokat rakták bele. Ha minden apró részletet leírtak volna, akkor egy egész sorozatot lehetett volna csinálni, nem csak egy filmet. Egyáltalán NEM volt unalmas. Egy olyan ember számára, aki nem tudja kívülről, oda-vissza a Queen történetét, tök jól bemutatja a zenekart. Aki pedig régi rajongó, annak ad egy kis nosztalgiát. Én általában nem tudok végigülni egy filmet anélkül, hogy ne kezdenék el valamivel szöszölni, de most esküszöm le sem vettem a szemem a mozivászonról.
  Rami (és nem Remy, ahogy a videóban van leírva) Malek egy nagyszerű színész, baromi jól alakított, és bár én fiatal vagyok ehhez, de a szüleim szerint (akik voltak annó Queen koncerten) tökéletesen visszaadta Freddie mozgását és viselkedését, amit a színpadon alakított. Igen, lehet a másik színészhez külsőre jobban illett volna a szerep, de basszus, ha lelépett, akkor lelépett. Nem lehet vele mit kezdeni, inkább örüljünk, hogy ilyen szuper színészt találtak a helyére. Most az, hogy Raminak nem sötétbarna szeme van, mint Freddienek volt, a legkisebb probléma. Lehet nem bírja a szeme a konktaklencsét, vagy bármi. Nem az a lényeg, hogy az eljátszott embert külsőre adja vissza dettó ugyanúgy, az a fontos, hogy a kisugárzás legyen meg.
  A zenekar történetéből igen, kihagytak pár dolgot, és van amit átalakítottak. Miért? Mert ettől lett a film egy egész valami. Nem maradt befejezetlen, a Live Aid például egy keretet adott az egésznek, hiába nem az volt az utolsó mozzanat a Queen életében.
  Összességében szerintem nagyon jó film, a zenéket is baromi jól megcsinálták, tőlem ez bőven egy 10/10, pedig nem vagyok egy megszállott Queen-őrült fan.

 • attila kecskeméti
  attila kecskeméti 5 hónapja +1

  Már a kecske szimulátor kritikánál is írtam, hogy lehetne többször verses videó a csatornákon. :D

 • Cintia Cséplő
  Cintia Cséplő 5 hónapja

  Ez a film minden olt, csak unalmas nem ;) Bár én elfogult, őrült rajongó vagyok :D

 • HamsterKey
  HamsterKey 5 hónapja

  Igen igazad van. Én ma néztem meg és hát egyszer nézhető de sokkal többet vártam.

 • Júlia Szentgyörgyi
  Júlia Szentgyörgyi 5 hónapja +2

  Gergő a rímek nagyon jók :)
  de az értékeléssel nem értek egyet, nekem 10/10-es :)
  Engem annyira magával ragadott a film hogy utána alig tértem magamhoz, még napokig a hatása alatt voltam. :)

 • Enéh Kender
  Enéh Kender 5 hónapja

  Ennél azért többet vártam tőled... legalább egy normális befejezést vagy némi Queen előzetest, a mi, merre, hány méter eldarálásával. De nem. Ezért kár volt az idődet videóvágással tölteni.
  Ui.: anya kérdezi, hogy homofób vagy-e? :'D

 • Eszter
  Eszter 5 hónapja

  Egy.... Csak egy dolgot mondj, amiben nem vagy jó Greg...

 • Attila Mándoki
  Attila Mándoki 5 hónapja

  Ha nem is mindenben, de sajnos egyet kell, hogy értsek. Dióhéjban egy remek film... és sajnos itt nagyjából ki is merülnek a pozitívumok. Remekül megírták, remekül megrendezték, remekül felvették, remekül eljátszották. Abszolút biztonsági játék, klasszikus rendezői készlettár és semmi meglepetés. Tényleg jó film, de pont a kockázat vállalás, formabontás és a szabályok semmibe vétele hiányzott belőle, ami a Queen-t azzá tette, ami volt. A casting tényleg kiváló és nem csak Rami Malek, hanem a teljes gárda. Az operatőri munka, a vágás és persze a zene, és megint és főleg a zene. Minden nagyon a helyén, szinte mérnöki és pont emiatt a kimértség miatt tényleg picit csalódás. Viszont biztos, hogy nem most láttam utoljára, mert az vitathatatlan, hogy egy jó film és ad egy bizonyos szintű nosztalgiaélményt.
  Ééés bár rövidke videó lett, de nagyon feldobta az estémet! Csak így tovább, jöhetnek még ilyen verses kritikák! :-D

 • Kornél Hivert
  Kornél Hivert 5 hónapja

  Azza! Pont ennek a filmnek a reklámja jött be!

 • ankezful
  ankezful 5 hónapja

  Tele van a film ferdítésekkel pl. a filmben a LiveAid előtt '85-ben mondja meg a tagoknak betegségét a valóságban '89 májusában, a világ pedig csak '91-ben tudta meg ... és még sorolhatnám. (hatásvadász)
  Ráadásul a többi bandatag személyisége és karakterfejlődése sehol nincs bemutatva.
  Freddie természetesen nem bemutatható egy 12-es karikával de ennél azért többet érdemelt volna a Queen ...

 • Miklós Buliczka
  Miklós Buliczka 5 hónapja

  Nagyon eredeti kritika. Örülök hogy ilyet is tudsz. Minden elismerésem. 👍
  Queen rím? Én csak egyet fedeztem fel, a Tlaloc-osat 🤓😂😂

 • Zoltan Hoppar
  Zoltan Hoppar 5 hónapja

  Vers mindenkinek főcím, na az kellett volna....

 • Dzsenifer Gulyás
  Dzsenifer Gulyás 5 hónapja

  Nézd, értem én, hogy neked nem tetszett az a film, de ezért a kicsit több, mint 3 es fél percért, tuti kellett csinálni egy külön epizódot? Inkább bevágtad volna a kövi videód után. De azért így is bírlak. 😊😊

 • Ferenc Bokor
  Ferenc Bokor 5 hónapja

  azé' kíváncsi lennék mennyit aludtál, mielőtt lenyomtad :DDDD
  frankó lett, de nem olyan James-esen,
  bár meglepett hogy nem került szóba, Freddy Aids-e sem.

 • Gunics Gellért
  Gunics Gellért 5 hónapja

  Tényleg baromi unalmas lett. Rengeteg de tényleg rengeteg minden kimaradt belőle és másképp történt mint ami a filmben elő lett adva pl kimaradt belőle az a rész is hogy freddy fartúró úgy lett éces hogy megtoszta a kertészét is. Illetve maga a vége is 85 nél abba marad egyik percről a másikra holott freddy farturi 91 ben halt meg. Addig még rengeteg minden történt. Szóval igen ez a film egy nagy 0-la!

  • Balázs Szegedi
   Balázs Szegedi 5 hónapja

   Sokadszor olvasom, hogy meleg jelenetek nem voltak megfelelően markánsak a filmben. Sok ember jóval keményebb dolgokra számított. Aki ettől részletgazdagabb meleg "szerelmet" az nézzen pornót. A másik a film befejezetlensége: Ha minden szálat kicsit is ki kellene fejteni, akár a bandatagok (kevésbé említésre méltó) magánélete (valjuk be erre nem igazán ültünk volna be), illetve a fontosabb momentumok, akkor talán még mindenki a moziban ülne. Kronológiailag volt csúsztatás a filmben több helyen is. Ami a hitelességet illeti kedves Gellért érdemes lenne még olvasgatni egy kicsit. Ez a kertészes sztori nem igazán álja meg a helyét. Az ADIS betegséget először 1981 ben írta le az orvostudomány. Az is ismert tény, hogy korábbi partnerei közül többen is elhaláloztak még a 80-as évek elején. Az hogy a fertőzést mikor kapta meg nem dokumentált, csak azt lehet tudni mikor diagnosztizálták nála az AIDS-betegséget. Amit meg ugye tudjuk a HIV vírus okoz. Ebből az egyszerű logikából pedig az következik, hogy először HIV+ nak kell lenni ahhoz,hogy aztán később AIDS beteg legyen az ember. A két állapot közöt pedig akár 8 év is eltelhet tünet mentesen. No de ilyen filmet már csináltak többet is. Ennek a filmnek a története arról szólt, hogy hogyan lett sufni zenészekből egy egész stadiont megénekeltető zenekar ("Live Aid: "A Queen programja a show vitathatatlan csúcspontja volt, Freddie Mercury élete legnagyobb alakítását nyújtotta, később több kritikus és zenész minden idők legjobb élő rock-előadásának titulálta a Queen showját." [wikipedia]), amiben jelentős szerepe volt a nem éppen hétköznapi frontembernek. Ahogy szokták is mondani: a többit meg már ismerjük. Én személy szerint több és erotikusabb szerelmi jelenetre nem lettem volna kíváncsi Freddie Mercuryt illetően.

 • Barbara Ceglédi
  Barbara Ceglédi 5 hónapja

  Van kritika a The Runaways-ről, csak nem emlékszem rá, ha már témánál vagyunk?

 • So SimPle
  So SimPle 5 hónapja

  Hi, Gergő!
  Miért szedted rímekbe a mondanivalód? 😁

 • Istvan Somogyi
  Istvan Somogyi 5 hónapja

  Nekem rajongóként is tetszett, de ez egy szoftos családi film lett.. aki kicsit is ismeri Freddie életét az tudja, hogy törpék rohangáltak, kokós tálcákkal a partijain, a férfiakat is falta és itt meg egy ministráns fiúnak lett kb bemutatva :D Rami Malek olyat alakított, hogy ezért erősen járna neki Oscar.. mindent egybevetve élvezhető, szerethető film volt. Remélem a következő 20 évben azért készül egy olyan film is ami megmutatja az igazi Freddiet még ha ő nem is volt mindig szerethető..