Ezért lop ilyen sokat az Orbán-kormány / Vona Gábor vlogja - 17. rész

Megosztás
Beágyazás

Megjegyzés • 968

 • Sándor Rózsa

  Tirpák Zazrivecz Gábor a 24 karátos senki ,és semmi.Magán kívűl kit érdekel.

 • GÁBOR BOGDÁN
  GÁBOR BOGDÁN 2 napja

  VONA EGY HÜLYE BAROM...

 • Anikó Nagy
  Anikó Nagy 3 napja

  Persze a ballib kormányok nem loptak, a METRÓra kapott EU-s támogatást sem lopták el(meg még rengeteg hasonló pénzt!!), az ő idejükben ugyan szinte semmi sem épült, állandóan megszorításokat vezettek be, az embereknek nagyon kevés jutott, de ŐK UGYE NEM LOPTAK!!!!! Akkor hová lett a pénz? Orbánék meg állítólag folyton lopnak MÉGIS ÉPÜL AZ ORSZÁG!!!!! Nem ellentmondás ez???

 • Katalin Catchpolene Fister

  Na most feltalálta a spanyol vigaszt lol. Korrupció ja igen mindenütt van. És akkor mi az újság?

 • Rozsa Piros
  Rozsa Piros 7 napja

  seggfej bunkó.......

 • Istvánné Mogyorósi

  Nézze Vona úr! ;- mindennek ára van, Aki elmegy ebből az életből, semmit sem visz magával, gyermekeinkre mi vár?;- azt nem lehet tudni. A vagyon, a hatalom egy virtuális kép. Bármikor letörölheto, főleg virtuálisan, A vagyon, hatalom elveszi az egyén szabadságát. A megfelelési kényszer hatására,. (csupán egy elméleti vélemény) - De ringbe szállni, általunk igaznak vélt ügyért, hazaért, nemzetért, DICSŐSÉG!!!

 • KILL JEWISH
  KILL JEWISH 7 napja

  Csak az tudják nyálfröcsögve,hogy így lopnak meg úgy lopnak! Ez mindaddig rágalmazás,valóságot nélkülöző nyálaskodás amíg nincs bizonyítva.Tessék,a lehetőség mindenkinek adott! Bizonyítani,bizonyítani és megint bizonyítani! Addig az egész csak a sötét,írástudatlan,kettőig számolni nem tudó panelprolik hiszékenységére alapozó valótlan állítások.

 • 2009korte
  2009korte 10 napja

  a valasz egyszeru : mert mi magyarok olyan egyszeruek vagyunk mint a faék.

 • Harcos Antal
  Harcos Antal 11 napja

  Ne hagyd abba!!!! Így tovább gabi! 👌❤❤

 • Yung Carry
  Yung Carry 17 napja +1

  Nagyon jól összeraktad Gábor! #O1G

 • Balázs Nagy
  Balázs Nagy 18 napja

  Ön sokkal jobb miniszterelnök lett volna, mint eddig bàrmelyik.

 • sami samtron
  sami samtron 24 napja

  Szerintem egy verziót kihagyott. Azert lopnak el minden pénzt, hogy más ne tudjon megerősödni és ne válhasson tényezővé. Nem hiányzik nekik mégegy simicska. Ez amolyan üzleti stratégia.

 • Péter Pöszmet
  Péter Pöszmet 29 napja +1

  Gondolom maga nem lopna....😀😀😀
  (Egyáltalán nem vagyok fideszes)
  Milyen sok bőr van egy politikus bőrén?

 • skroll
  skroll Hónapja

  Le naciztam az embert egy parszor a multban. de mar lattom h max “conzervativ nacionalista light” nem naci

 • Levente Csővári

  Szerintem ettől sokkal egyszerűbb az ok. Működtetni kell a rendszert. Ehhez kellenek a hazugság gyárak és az ideológiák. A hazugság gyárakat meg kell vásárolni és működtetni kell. Amihez pénz kell. Majd újabb intézményt, vállalkozást kell a rendszerbe vonni és üzemeltetni. Amihez újra pénz kell. Ez nagyjából addig fokozható, amíg a kormánypárt kezébe kerül minden stratégiailag fontos szereplő (ügyészség, bíróságok, önkormányzatok, minisztériumok, média, felügyeleti szervek, ellenőrző szervek stb.). Ezután márcsak működtetni kell a gépezetet. Hogy a hatalom megmaradjon.

 • András Bárkányi

  Értem én...! a sógorod pol. marketing cégét is nyomatni kell,- amig engedik! De hát a nk.- i leosztások okulva az olasz Berlusconi féle botrányokból , okosan kimaradtak az elméleteidből...azokkal lehet áthidalni a politikailag kudarcosra álló nemzetközi döntéseket és az országimázst meg a méregdrága sportmarketinget! (ezek egyúttal mind pénzkivételi lehetőségek is) Majd belejössz te is nem baj!

 • Krisztián Berlász

  A mohóság de remélem egy nap belefulladnak a saját mohoságukba igen mi magyarok szavasztunk ezekre a gerinctelen férgekre én sokáig dolgoztam mint közmunkás elegemlett hogy sosem emelték a közmunkás bért miközben milliárdok vándoroltak saját illetve a haverok zsebébe remélem egy nap fellázad a nép és vissza veszük azt ami a miénk

 • Trespa Feher
  Trespa Feher Hónapja

  huclip.com/video/in03G0RSJAk/vide%C3%B3.html
  Így látják Orbánt.

 • Szógrádi Tibor
  Szógrádi Tibor Hónapja

  7:56 az a biztos! Az a lényeg ők előbb születtek és van e joga elbirtokolni egy bizonyos mennyiség forrást a fellelhető források közül, olyan mértékben, hogy problémát okozzon a polgárok között ez a hiány, aminek következtében nem juthat mindenki emberhez méltó életkörülményekhez!

  • Szógrádi Tibor
   Szógrádi Tibor Hónapja

   A sáros, zavaros, hullámzó vizet nehéz megtisztítani, viszont ha békén van hagyva, akkor megtisztul!
   Az emberek a természetüknél fogva a józan észt, a következetességet követik, és ha nincs értelme, akkor nem alapítanának családot! Viszont valakik szándékosan az embereket össze zavarják, félre vezetik, hogy cselekedjenek természetük ellen!
   A többséget egy összetartó réteg kényszeríti! A többség meg elrontja a kevesebb létszámban lévők életét, miközben a többség több emberből áll, mint az őket kényszerítők!

 • Jozef Meszaros
  Jozef Meszaros Hónapja

  Milyért pofázik Vona Gábor a vagyon szétlopásairól?! Irigység! Semmi más! Dugulj el!

 • Sagittarius A
  Sagittarius A Hónapja +1

  Ez a Bayer Zsolt a modern kor Julius Streichere. Egyszerűen olyan szinten utálom, hogy azt nem lehet tovább fokozni. Végtelenül elszomorít, hogy ma Magyarországon létjogosultsága van egy ilyen embernek egy televízióban.

 • Thomas Platina
  Thomas Platina Hónapja

  Orbán egy rendkivül jó politiker. Pontosan olyan, amilyenre a mai zürös idöben Magyarországnak szüksége van. Rajta kivül nincs egyetlen politikus sem, akiben meg lehetne bizni, és aki ilyen határozottan és bölcsen vezetni tudná az országot. A korrupció, amit hozzá probálnak kötni, hazugság. Az ellenzék nem képes belenyugodni abba, hogy a magyaroknak Orbán kell és nem Vona, nem Gyurcsány vagy a többi sarlatán. Ezért képesek mindenre, hazugságok terjesztésére, rágalmazásra talán még a nyilt lázadás sem áll tölük távol. Már kivégzéssel is megfenyegették Orbánt. A mai ellenzék nem más, mint a nyilasok és kommunisták régészeti maradványaiból összegyúrt katyvasz. Aki hallgat rájuk, már eleve veszitett.

 • Váli Lajos
  Váli Lajos Hónapja +1

  Tudja.-e valaki , hogy valaki, hogy ki az Vona ? Érdekel.-e valakit, hogy Zanza mit mond ? Állítja.-e valaki , hogy Zanzi nem hazudik ? Nem , nem , nem...... Akkor Ő annyit is ér , nem kell vele egyáltalán foglalkozni.....

 • Norbert Laukó
  Norbert Laukó Hónapja

  Ha olyan sok pénzt lop az Orbán kormány,nagy a szegénység,és csődben az ország akkor hogy a picsába lett visszafizetve az államadósság hatalmas része valamint az IMF hitel(amit fletó vett fel és herdált el)???vona hazafi és értelmes...???Ez a hét vicce 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Köszi ezt az élményt,hatalmasat nevettem 👍👍👍

  • Norbert Laukó
   Norbert Laukó 2 napja

   +3perec Látom felsőbbrendűnek tartod magad,pont mint vona.Lehet hogy te az ikertestvére vagy?

  • Norbert Laukó
   Norbert Laukó 2 napja

   +3perec Mégis ki esett neked kisasszony???Én kérdéseket tettem fel,te pedig hárítottál.Ennyire egyszerű.Engem nem zavar ha valakinek más a véleménye,mert ez így jó.De mikor ugyazt mondjátok folyamatosan,és olyan ötlettlenek vagytok hogy az már fáj.Gondolom a családvédelmi akcióterv az semmi ugye?????????????És tudod miből lesz rá keret???????

  • Norbert Laukó
   Norbert Laukó 2 napja

   +3perec Ez a vona akar oktatni bárkit is.Egy sértett kis hülyegyerek aki eladta magát,és mikor nem úgy alakultak a dolgok,duzzog,rágalmaz mint egy óvodás.Megjérdeztem itt tőle hogy hol van az a sok pénz it a választóiktól kaptak.És tudod a mai napig nem válaszolt rá ez a kis senkiházi.Tudod egy ilyen nulla ember szavára nem adok aki nagy szavakat használ,mégis az az oligarha pénzelte választáskor akit előtte szidott.Ne ennyit vonáról és az ő szavahihetőségéről .vona egy nagy 0👎👎👎

  • 3perec
   3perec 2 napja

   +Norbert Laukó Ezekkel a gyermeteg, levegőben lógó kérdésekkel csak magadat járatod le. Pontosan tudod, miről van szó, ebből indult ki ez a vitaféle is, de normális észérveid nincsenek. És innentől ennek nincs értelme. Szia.

  • 3perec
   3perec 2 napja

   +Norbert Laukó Ha elfogytak az érvek, támadsz és ilyen ocsmányul nekiesel egy magyarnak csak azért, mert más a politikai véleménye.

 • originalnoaddedsugars

  Kicsit mélyebben belemehettél volna a pontokba, az egy kicsit hiányzott nekem.

 • Ocsi Pocsi
  Ocsi Pocsi Hónapja

  A sok hulye bunko ismet megszavazta a 2 harmadot! Az ellenzeki bal oldal pedig egy kalap szart sem er se kulon sem pedig osszefogva.

 • DARKX
  DARKX Hónapja

  Kellene már egy olyan vezető aki az emberek érdekét nézi és nem egy ember érdekét,de sajnos igazad lehet ezzel kapcsolatba és ez elég szomorú!

 • István Christian

  Kedves Vona Gábor! Én még éltem a félelem korában, amit a legtöbb fotelhuszár el sem tud képzelni! Abban a korban, mikor 6 évesen elkiáltottam magam, hogy mocskos kommunisták, és apám véresre vert félelmében! Abban a korban a magad fajta gondolkodásmódúak eladták az országot, de végre van valaki, aki rendet rak, a sok aljadék élősködőt pedig kipicsázza a politikából! Kár a gőzért, mert aki valójában kicsit ért a politikához, és látja mit műveltek ti radikálisok, és racionálisan gondolkodik, az tudja, hogy erőlködés amit csinálsz! -Az igazság az, hogy irigyek vagytok, akik a Fideszt ócsároljátok, és személyes bajaitokat vetítitek rá a politikára, sokan vannak ezzel, és ezt ti pontosan tudjátok. Az emberek maguk okozta elégedetlenségüket használjátok fel, szellemi nyomás alá helyezve a gyenge sebzett lelkű embereket, akik még nem gyógyultak fel teljesen a kommunista terror alól! Uszítjátok az embereket, zavart keltetek! Csak ennyit tudtok felmutatni, a zavarkeltést, semmi mást Lássátok be! Pancserok vagytok, a náci, és kommunista szellem, amit vissza akartatok erőltetni a világba, annak vége! Lejárt az időtök! Hagyjátok békén a magyarokat, sok évtized elnyomás után végre békében akarnak élni, és nem kíváncsiak a magad fajta bajkeverőkre! Tünyetek végre a picsába!

 • Nagy Olivér
  Nagy Olivér Hónapja

  Pénz, pénz, pénz !!!.................... az élettől elrugaszkodott elfajzott csótány vagy Te Vonó ... !!

 • Erzsebet Csiszar
  Erzsebet Csiszar Hónapja

  Kar hogy nem pukkan ki az a gomboc.

 • Kukorica Ferkó
  Kukorica Ferkó Hónapja

  Te is átbasztál minket.

 • Farkas Endre
  Farkas Endre Hónapja

  Hogyan lehet eltakarítani ezt a fidesz geci cigány galerit????Börtönben akarom látni az összeset vizes kenyeret zabálva!!De nem naponta hanem hetente 1x!!A kurva kibaszott anyátokat Viktor geci cigány!!!Mindent el loptatok férgek!!Mennyi kell még!!!H térden állnál és valaki fejbe lőne én rúgnálak bele az árokba te gané geci szarházi!!!

 • 13 1010
  13 1010 Hónapja

  Átkozom azt a napot mikor be x-eltelek titeket. Többet nem fordul elő. Ti nem arconköptétek a választóitokat hanem arcon hánytátok. Napraforgó gecik.

 • ambrus szegedi
  ambrus szegedi Hónapja

  Gyerünk VONA...

 • Red Eye Wolf
  Red Eye Wolf Hónapja

  Felicsút, leicsút :)

 • Oleg Koma
  Oleg Koma Hónapja

  5.

 • Attila Polonyi
  Attila Polonyi Hónapja

  A videó lehet hogy színvonalasa , de a tartalma és a mögötte levő gondolatok egy hülye gyereké. Ennyit érsz Vona, egy kicsi hülye gyerek, aki próbál közel kerülni a húsos fazékhoz, hogy majd ő lopjon, ő legyen a kiválasztott. Szánalmas vagy. Agyi szinted megfelel egy ötéves kisgyerekével felönt létedre. Egy nemzet egy ország irányítása sokkal bonyolultabb mint ahogy te itt elő adod, Ha csak a lopásról szol, akkor az a gazdaság el is bukik. Te kis fasz fejű. Ha olvastad volna a könyvemet és nem mások hazaárulását követnéd, most nem csinálnál hülye videókat. Hülye barom, ez tuti.

 • Gergely Előd-Gellért

  Ezen jót röhögtem :D :)))) Több Bayer bevágást az anyagokba!!!! :D

 • Péter Molnár
  Péter Molnár Hónapja

  Nagyon tetszett,de csinálj egy új pártot..!

 • Papa Sanyi
  Papa Sanyi Hónapja

  Vona geci! Szopd le magad te BUZI!!!!!

 • Karsa Son of Sun god

  nincs veled baj Vóna szívesen megnéznék 1 saját alapítású pártot tőled

 • Róbert Deák
  Róbert Deák Hónapja

  "... a vereség okozta SZEMÉLYISÉG TORZULÁS?"- Mondja őőőőőőő, aki még a családnevét sem volt képes elfogadni, aki árpádsávos gárdamellénykétől a Spinoza Házig ugrál. Hát Vonától személyiség torzultabb egyedet még nem termelt ki az elmúlt 30 év. Egy tőről metszett lelki Quasimodo.

 • sonus89
  sonus89 Hónapja

  Vagy csak spájzolják be a pénzt, hogy ha majd kilépünk az EU-ból és mi leszünk a második Fehéroroszország, akkor legyen itt tőke. Jön is ide az orosz fejlesztési bank, ez már volt hír.

 • sam kup
  sam kup Hónapja

  Na puuuffff 🤣🤣🤣 még szerencse, hogy tudja a tutit🤣🤣🤣

 • Aniferify
  Aniferify Hónapja +5

  Vona megpróbáltad már munkával kenyeret keresni ? Ocsmányolás nélkül valaki lenni?
  Ne kritizálj , ne azt mond hogy mia rossz , azt hogy te mitcsinálnál jobban .
  Te is csak lopnál mint minden kormány a világon!
  Ezek a videók tőled nem mondanak mást csak irigységet!
  Már a könyökömön jön ki hogy te csak vádolsz .

  • Katalin Catchpolene Fister
   Katalin Catchpolene Fister 4 napja

   Pontosan

  • Aniferify
   Aniferify Hónapja +1

   Erzsebet Csiszar Erzsike , Zsóka én még magyar sem wagyok csak ott születtem .
   És én csak a jobbikat pártolom az meg csak Orbán Viktor!
   Nem haragszom hogy valamivel vádols , mert ti nem tudtok mást Üdv. 🇩🇪
   PS: inkább összefogva mint egymás ellen ! Az élet sosem úgy sikerül mint azt az ember szeretné.

  • Erzsebet Csiszar
   Erzsebet Csiszar Hónapja

   Aniferify te vak es fizetett cinkostars a fideszben. Kerdezd meg a fideszeseket,mennyit dolgoztak eletukben es tisztessegtelen modon felrevezettek az orszagot. Essel bele a godorbe.

  • nattila77
   nattila77 Hónapja

   mibol gondolod h lopna? ami biztos: a fidesz lop, az mszp lopott. te mit teszel, hogy ne legyen tobb lopas? kritizalod azokat akik a tolvajokat kritizaljak? peldamutato eszleny....

  • Aniferify
   Aniferify Hónapja +1

   Bognár Jánosné Neked meg csak anyit tudok válaszolni mint AYGOOO- nak .
   SEMMIT , ISMERNEM KELLENE ?

 • Sir Ronaldo
  Sir Ronaldo Hónapja

  Sok ciganyak is koszonhetjuk. Mondjuk ok nem emberek inkabb bogarak de meg azoknak is van haszna

 • Bambino32310
  Bambino32310 Hónapja

  végignéztem, blőd hülyeségek felsorolása, vicces akart lenni, de még az sem sikerült

 • Bambino32310
  Bambino32310 Hónapja

  Vicces hogy vona beszél a korrupcióról

 • Magor Fia
  Magor Fia Hónapja

  ...hát Volna, nálad igen csak becsapta a huzat az ajtót...

 • Tamás Gémesi
  Tamás Gémesi Hónapja

  Ezeket csak a golyó állítja meg...semmi más.

 • Lilla Kissné Nagy

  Bla-bla-bla.... Nem bírja a vona megemészteni a veszteséget, hogy az emberek nagy része nem kér belőle!!! Ennyi! Pár ostobát meg tud vezetni, de ez olyan elenyésző része az embereknek, hogy nem érdemel említést sem!

 • Gábor Egyed
  Gábor Egyed Hónapja

  Szerintem azért lopnak mert a c orbánc megbolondult a rozsadombi paktum olvasásakor.

 • Molnar Riki
  Molnar Riki Hónapja

  Ebben csak annyi santit h a nep az elitet idorol idore eltapossa.ezt a tortenelem bebizonyitotta.valami santit e meseben.miert van egyre tobb penz az orszagban es miert epul akkor ha mindent ellopnak?valami nemkerek

 • Sándor Szajkó
  Sándor Szajkó Hónapja

  Te buzi mégis honnan szedted hogy lopnak ??!!
  Idiótàk hallanak valamit a tévébe és màris elhiszik .
  Mert húúuuúú.... Németbe mennyit keresnek Meg NAGY Amerikàba ja csak ott nincs szabadsag fizetni kell kressszert az egyetemekért nem lehet bekerulni ingyen ! mint itt. Es nincs hàzi orovos hanem azert is fizetni kell .
  A legvaloszínübb mondhatnám biztos, hogy A nagyságos Ferkó (gyurcsány) direkt kisbetűvel nem érdemli meg hogy bagy betűvel írjuk a nevét !
  Annyi hitelt halmozott fel ,hogy még ma is azt fizetjük !
  Szerencsére még sok inteligens és talpra esett ember van az orszàgban így nem lesz eggyik ellenzéki pàrt se vezető a közelmúltban !
  Ja és DIKTATÚRA van ?!???
  Tudjàtok eggyàltalàn mi az a diktatúra !???!
  Ha az lenne hol beszélhetne a tévében egy gyurcsàny aki szétlopta az orszàgot amit még el is mondot és neki még van beleszólàsa a politikàba màs osrzàgba màr fejbe lőtték volna!
  IDIÓTÀK!!!

 • lalm_H.205.U_
  lalm_H.205.U_ Hónapja

  Feliscsút,leiscsút.xD

 • Tibor Nagy
  Tibor Nagy Hónapja +1

  O1G

 • lászlóné dudás

  Ezek sosem lesznek mecènások. Inkább ellopnak, amit lehet.

 • Tibi 1488
  Tibi 1488 Hónapja

  Gabikam azt áruld már el most mibol is élsz?

 • Németh Gyula
  Németh Gyula Hónapja +1

  We are everywhere

 • Albert Ignácz
  Albert Ignácz Hónapja

  Ugyanazt tenèd te sem volnál job ne szerepelyèl ismernek téged is csak az fáj nektek hogy nem jutok közel hogy lopjatok

 • Maffia Russia
  Maffia Russia Hónapja

  Hihetetlenül jól sikerült ez a videó!
  A jobbik a legjobb! Még csak 10 éves vagyok, de akkor is politikusnak akarok tanulni!

 • Toxxy Farkas
  Toxxy Farkas Hónapja

  Azért lopnak ennyit mert hagyjuk ! Orbán is egy szar de ettől a mészáros csávótól egyenesen röhögve szaladnék a láncfűrésznek mikor meglátom. ....

 • Sir Edward HUN Gaming

  Ha így folytatja Magyarország,
  Akkor szétomlik! Össze kéne fognunk magyaroknak, és egy erős, jó államot kéne alapítanunk. A Paksi atomerőmű, az egézségügy, a bérek, az egyenlőség.

 • odusseus56
  odusseus56 Hónapja +1

  Azért, hogy a következő kormánynak ne maradjon elherdálni valója!!!

 • Csaba Bereczki
  Csaba Bereczki Hónapja

  Csak Vona!

 • Tamás Farkas
  Tamás Farkas Hónapja

  Voltam egykor MIÉP, majd Jobbik szimpatizáns. Szégyellem magam, amit a Jobbik jelenlegi emberei művelnek, az mindenen túltesz. Azokkal a gazemberekkel vonulnak vörös zászlók alatt, akik egykor minden fórumon próbálták a pártot ellehetetleníteni és folyamatosan a Fidesztől követelték az elhatárolódást. Persze ezek a pártocskák most is rühellik a Jobbikot, de a cél érdekében kénytelenek összefogni. Esetleges hatalomra kerülésük után a Jobbik lesz az első, akit a bevált bolsevik módszerekkel kicsinálnak.

 • Zoltán Kiss
  Zoltán Kiss Hónapja

  Hát igen ez így van lopnak loptak te is lopnál.Tehet egy szívességet Orbán úr meg te is meg a többi is.

 • Tamás Tóth
  Tamás Tóth Hónapja

  De jó, hogy nem JOBBIK, a beteg elméletek alapján, mivel ahogy a mondás tartja ( mindenki magábol indul ki) nem csak magyarországot tettétek volna tönkre hanem a létező univerzum egészét!

 • Scanner007 Prince

  Gábor. Ha miniszterelnök lesz, mi lesz az első dolog amit megtesz az országban?

 • Csaba Szinyei
  Csaba Szinyei Hónapja

  Nem lehet...., hanem LESZ!

 • Adam Gyimesi
  Adam Gyimesi Hónapja

  Putyin Katona

 • Fehér Hatalom
  Fehér Hatalom Hónapja

  O1G nek egyszer úgy levernék egy csárdást😁 ,de akkorát, hogy lemond!!
  A videó nagyon tetszett!!!!

 • Andrea Wendel
  Andrea Wendel Hónapja

  Hajrá fidesz !!!

 • FranK
  FranK Hónapja

  ha a miniszterolnokseg nem jott ossze, akkor majd a vloggerseg, nem rossz

 • József Szabó
  József Szabó Hónapja

  A narancs miatt kell menni külföldre dolgozni és hagyni a családot mert az adó lassan nagyobb mint amit haza visszük .Miért nem teszünk semmit a sok stadion helyett iskolákat,kórházakat,szegény embereket segíteni kellene. Szerintem jöjjenek megélni abból a kevés pénzből ami jut nekünk a sok népi agyagedény és aki másképp gondolja az nem magyar.Isten éltesse a magyarokat aki szégyelli ,vagy tagadja annak folyjon ki a szeme Hajrá Gábor egy hű család Szabolcs megyéből

 • Károly Horváth
  Károly Horváth Hónapja

  nagyon okos gyerek ez a Vona azért bukott meg mint Rottenbiller Gabi ha egyszer hatalomra jutottál volna ki tudja te mennyit loptál volna össze,amit meg a dicsö büszke pártoddal csináltál arra nincs magyarázat

 • lossomiklos
  lossomiklos 2 hónapja

  Sok igazság van benne. Mert ha nem tetszik valami csak ülünk mint szar a fűben ,így mindent megtehetnek ami nagyon is a te életed ,anyád életét,vagy unokádét befolyásolja generációkon keresztül.Nálunk az utcára is csak maroknyi ember megy mert még nem halt éhen, nem érdekli.Hogy lehet így gondolkozni.Irigylem már a Románokat is mert ők kimennek és nem ezren.Sok (majdnem mind) ember megváltozik a hatalom,pénz közelében.--Lásd a parlamentben---Mint látjuk rengeteg pénz van ebben az országban.És milyen a legtöbb ember, pénzért az anyját eladná.Nekem azért nincs semmim mert nem voltam ilyen,akinek van ,és sok pénze van, az mind ilyen.Hajrá Magyarok, hajrá Magyarország!

 • Roland B
  Roland B 2 hónapja

  Külföldön élek , és nem érzem frusztálva magam. Vannak terveim , valamire nem kell gyüjtenem 1 évet... bemegyek megveszem ...
  Ti is gondolkozzatok el , azt mondjátok majd , miért nem mentem elöbb ??!

 • sorci123
  sorci123 2 hónapja

  Kérdés, mit akarsz ezzel elérni, kedves Gábor? A szememben te egy senki vagy! És ezzel nem vagyok egyedül, azt gondolom, te is tudod... Cserben hagytál sok embert, és itt okoskodsz? Tudod mit? (találd ki!)

  • DudeIK
   DudeIK Hónapja

   Azta kurva egy okos ember! Igazad van! :D

 • Attila Dankovics
  Attila Dankovics 2 hónapja

  Ballib alaptételek: 1. csak uniós pénzekből élünk, különben már becsődölt volna az ország 2. a zorbánék az összes uniós pénzt ellopják. Tessék összerakni!

 • Gyula Nagy
  Gyula Nagy 2 hónapja

  Nagyon szépen megfogalmaztál mindent! De!!! Legutóbb te juttattad el a csúcsra! Ezt meg te ne feledd!

 • kazuyaspawn
  kazuyaspawn 2 hónapja

  Te miért loptada fàt közmunkàn navon? Simicska pénze elfogyott?

 • Gamer channel
  Gamer channel 2 hónapja

  3 szerintem nem tul lehetséges

 • Arta Rosse
  Arta Rosse 2 hónapja

  A genetika okozta torzult személyiség kimaradt... a pszichopata nem azért lop, hogy több pénze legyen, hanem csak azért, hogy neked legyen kevesebb.

 • Horváth Gábor
  Horváth Gábor 2 hónapja

  #O1G

 • Rel ixo
  Rel ixo 2 hónapja

  Ez mind nagyon szép ahogy össze lett foglalva... de a legnagyobb igazság kimaradt és osztom a lentebbi véleményt én is.
  Miszerint azért lopnak mert a birka, nulla akarattal rendelkező magyar hagyja nekik!
  Ezek a tüntetésnek csúfolt általam csak "budapest parádé" -nak hívott gyűlések az utcán egyszerűen nevetségesek!!! Csak nézzetek meg pár videót a neten, az egyikben egy fiatal lány a melleire felírva O1G -vel félmeztelen parádézik. A másikba szépen iszogatnak az utcán alkoholt majd néha bekiabálják mikor eszükbe jut,hogy valamit csinálni kéne: mocskos fidesz. De a kedvencem a főiskolás semmirekellők akik a füves cigit szívják vagy éppen nagyon bátran villogtatják a telefonjaikat. :D
  Most őszintén szerintetek Viktor majd ezektől megijed??? És majd szépen lemond a megszerzett hatalmáról ? Ugye ezt senki nem hiszi el...
  A hatalmat nem adják, el kell venni! Ahogy a pénzt is ellopják ők, tőlünk.
  Aki ezt nem érti meg az meg is érdemli,hogy szenvedjen ebben a korrupt sár tengerben amit a hazánknak hívnak sokan. És ez nem szélsőséges duma vagy anarchizmus ez tény. Hippi felvonulással és üres mondatok beolvasásával SEMMIT nem fogunk elérni. Ha félted a sz*ros kis minimálbéred meg a rabszolga munkahelyed akkor ott is fogsz megdögleni mert nem léptél mikor kellett volna.

 • Attila K
  Attila K 2 hónapja

  Vona azért bukott meg mert rájött arra, hogy LÓVÉ nélkül nincs kormányzás. Lóvéhoz támogatói kör kell, ahhoz pedig azok kiszolgálása is szükséges. Ezt valaki vagy tudja koordinálni és ebből kihozni azt, hogy az embereknek jobb legyen (Orbán és Fidesz), vagy nem és úgy jár mint a Vona, hogy csak kiszolgálni tudta a támogatói körét, de az emberekre már nem jutott. Hogy minden sikerüljön, ahhoz már nagy kaliberű politikusi vénára van szükség. Na ez hiányzott Vonából. Látta Ő is, hogy kell a lóvé (Simicska és a többiek) és élt is ezekkel, szóval ne jöjjön itt azzal, hogy mit és hogyan lop a kormány mert az hiteltelen...

 • Andris Bandris
  Andris Bandris 2 hónapja

  Tisztelt Vona Úr azt javaslom lépj be a Fideszbe.

 • csaba zalan nemethy
  csaba zalan nemethy 2 hónapja

  olvatam a koran szurait

 • Noel hun
  Noel hun 2 hónapja

  Bazdmeg engem nem erdekel hogy mennyit lopnak kit erdekel a magyarokat az erdekli hogy mennyet keres es hiaba lopnak de ha nekem meg van a jonletemes az orszag fejlodik akkor mi van ? Te faszszopo te meg be akarod engedni azokat a kibaszott migransokat akik ugyan ugy szetbasznak ezt a csodaszep orszagot mint amikor gyucsany volt a miniszter elnok akkor mi volt ? Nomor az egesz orszagban baszom a kurva anyadat hogy szakadt volna bele a fejed anyadba te csicska !!

 • Zsolt Ujvári
  Zsolt Ujvári 2 hónapja

  Olyan stílusban szóltál hogy azzal , falakat lehetett volna dönteni !! Aztán egyszer csak látom. Hogy valami 360 fok ot vett vagy te vagy a körülötted levő tér !! Miért is ??

 • Zsolt Ujvári
  Zsolt Ujvári 2 hónapja

  Jó oké nagyon szép és jó meg blog meg minden m de azért Vona Gábor el mehetsz a picsába , szerinted milyen véleménnyel vannak rólad a magyar emberek. Mióta kiderült. Sajnos. Valószínűleg , egy , szegedi csanád 2 .0 beta verzió vagy !! Nagyon bíztak benned, az emberek , 1 etlen ember ként 2 mondattal szét savaztad a cionista szabadkőműves kutyákat , a felszólalások alkalmával , aztán egyszer csak csönd , liberális gondoltok, meg hebi habi, nah szerintem ott lettél kifizetve !!

 • csaba19870221
  csaba19870221 2 hónapja

  Elég most már a Soros tüntetésekből és az ezzel kapcsolatos videókból. A másik kormány mintha nem lopott volna eleget?
  Ha száradna rád az összes ilyen videód.

 • DJ Pal Ma
  DJ Pal Ma 2 hónapja

  Gabikám !
  A korszak legunalmasabb témája !!!
  Én még emlékszem a kezdeti időkre, amikor szórólapokon ezt jelentettétek meg :
  "Mi nem akarunk mást, csak bekerülni a parlametnbe!"
  Ezt el is értétek, és valóban nem is tettetek mást !
  Vagy ezekkel videókkal szeretnétek tetszelegni ?!
  A politika elsó és utolsó szabálya : Semmi sem működőképes, ami
  gyűlöleten alapszik !!! A GYŰLÖLET, AZ ÖNKÁRHOZAT KEZDETE !!!

 • Anghkor
  Anghkor 2 hónapja

  A settenkedő diktatúra.
  A Neoreakcionisták már a spájzban vannak.

 • NNzsu
  NNzsu 2 hónapja +2

  Az 5 elméleted Gábor? Túl sok elméletedet teszel közzé! Mi vagy te egy Nietsche? Jézusról is elmélkedsz, látom Orbánt is egy Istenségnek hiszed, és mivel neked láthatóan súlyos problémád van ezzel a témával, identitásvesztésben is vagy, összevissza beszélsz összefüggéstelenségeket összekeverve Istent, Orbánt, saját magaddal. Szerintem Gábor ez súlyos!!!! Gondolkozzál, hátha segíthetek: kezelésre járni, szakemberhez. És ez TÉNYLEG NEM VICC! Jót tennél vele magadnak és az országnak is, ha az elmédben lévő zavarokat nem tennéd közzé!

  • Attila Nagy
   Attila Nagy 29 napja

   Nem kell ilyen le írás hogy ez a csávó mentálisan nem okés írj egyszerűen csak olyat hogy hülye.

 • Gábor Miklay
  Gábor Miklay 2 hónapja

  imádom amikor ellenzékben lévô politikusok sírnak, hogy az éppen hatalmon lévô politikusok lopnak. aztán ha fordul a kocka ôk kezdenek el pofátlanul lopni, és az elötte hatalmon lévôk sírnak, hogy a jelenlegi kormány korrupt. miközben mindegyikük egyforma, hiszen a magyar politika iskoláját járják ki. és csak egy dolog nem számít nekik: a magyar emberek életszínvonala. akármelyikük van hatalmon széttárja a kezét, hogy hát ez van, nincs mit tenni.
  akinek van egy kis esze elmegy olyan országba dolgozni ahol megfizetik az elvégzett munkát.

 • Lajos Kasza
  Lajos Kasza 2 hónapja

  Te nem jól egyensúlyoztál ezért elbuktál. És te nem vagy tolvaj, korrupt? Elloptad a szavazóid adományát. Jobb lenne ha dolgoznál mit hogy szórod az üres dumát.

 • nono Pepe
  nono Pepe 2 hónapja

  Inkább ők lopjanak mint ti. ...amúgy se tudnál egyetlen egy bizonyított korrupt ügyet sem modnani xD hajra Viktor!hajra Magyarország