Ezért lop ilyen sokat az Orbán-kormány / Vona Gábor vlogja - 17. rész

Megosztás
Beágyazás

Megjegyzés • 922

 • Dominik S
  Dominik S 2 órája

  Röviden a megoldás:Orbán Viktor➡️🤥🔫. 😊

  • Transformers Universe HUN
   Transformers Universe HUN 35 perccel

   Ha valakit nem kedvelünk, hagyjuk a faszba, ennyi pont elég, nem kell egymást szidni, ugyanúgy ember ő is mint te! Én sem szimpatizálok vele, sőt egyik politikussal sem, ugyanis a XXI. században a politika egy méretes faszság. Mégsem küldöm el egyiket sem a kurva anyjába!

 • lossomiklos
  lossomiklos 3 órája

  Sok igazság van benne. Mert ha nem tetszik valami csak ülünk mint szar a fűben ,így mindent megtehetnek ami nagyon is a te életed ,anyád életét,vagy unokádét befolyásolja generációkon keresztül.Nálunk az utcára is csak maroknyi ember megy mert még nem halt éhen, nem érdekli.Hogy lehet így gondolkozni.Irigylem már a Románokat is mert ők kimennek és nem ezren.Sok (majdnem mind) ember megváltozik a hatalom,pénz közelében.--Lásd a parlamentben---Mint látjuk rengeteg pénz van ebben az országban.És milyen a legtöbb ember, pénzért az anyját eladná.Nekem azért nincs semmim mert nem voltam ilyen,akinek van ,és sok pénze van, az mind ilyen.Hajrá Magyarok, hajrá Magyarország!

 • Roland B
  Roland B 7 órája

  Külföldön élek , és nem érzem frusztálva magam. Vannak terveim , valamire nem kell gyüjtenem 1 évet... bemegyek megveszem ...
  Ti is gondolkozzatok el , azt mondjátok majd , miért nem mentem elöbb ??!

 • sorci123
  sorci123 8 órája

  Kérdés, mit akarsz ezzel elérni, kedves Gábor? A szememben te egy senki vagy! És ezzel nem vagyok egyedül, azt gondolom, te is tudod... Cserben hagytál sok embert, és itt okoskodsz? Tudod mit? (találd ki!)

 • Attila Dankovics
  Attila Dankovics 12 órája

  Ballib alaptételek: 1. csak uniós pénzekből élünk, különben már becsődölt volna az ország 2. a zorbánék az összes uniós pénzt ellopják. Tessék összerakni!

 • Gyula Nagy
  Gyula Nagy 12 órája

  Nagyon szépen megfogalmaztál mindent! De!!! Legutóbb te juttattad el a csúcsra! Ezt meg te ne feledd!

 • kazuyaspawn
  kazuyaspawn 23 órája

  Te miért loptada fàt közmunkàn navon? Simicska pénze elfogyott?

 • Gamer channel

  3 szerintem nem tul lehetséges

 • Arta Rosse
  Arta Rosse 2 napja

  A genetika okozta torzult személyiség kimaradt... a pszichopata nem azért lop, hogy több pénze legyen, hanem csak azért, hogy neked legyen kevesebb.

 • Rel ixo
  Rel ixo 2 napja

  Ez mind nagyon szép ahogy össze lett foglalva... de a legnagyobb igazság kimaradt és osztom a lentebbi véleményt én is.
  Miszerint azért lopnak mert a birka, nulla akarattal rendelkező magyar hagyja nekik!
  Ezek a tüntetésnek csúfolt általam csak "budapest parádé" -nak hívott gyűlések az utcán egyszerűen nevetségesek!!! Csak nézzetek meg pár videót a neten, az egyikben egy fiatal lány a melleire felírva O1G -vel félmeztelen parádézik. A másikba szépen iszogatnak az utcán alkoholt majd néha bekiabálják mikor eszükbe jut,hogy valamit csinálni kéne: mocskos fidesz. De a kedvencem a főiskolás semmirekellők akik a füves cigit szívják vagy éppen nagyon bátran villogtatják a telefonjaikat. :D
  Most őszintén szerintetek Viktor majd ezektől megijed??? És majd szépen lemond a megszerzett hatalmáról ? Ugye ezt senki nem hiszi el...
  A hatalmat nem adják, el kell venni! Ahogy a pénzt is ellopják ők, tőlünk.
  Aki ezt nem érti meg az meg is érdemli,hogy szenvedjen ebben a korrupt sár tengerben amit a hazánknak hívnak sokan. És ez nem szélsőséges duma vagy anarchizmus ez tény. Hippi felvonulással és üres mondatok beolvasásával SEMMIT nem fogunk elérni. Ha félted a sz*ros kis minimálbéred meg a rabszolga munkahelyed akkor ott is fogsz megdögleni mert nem léptél mikor kellett volna.

 • Attila K
  Attila K 2 napja

  Vona azért bukott meg mert rájött arra, hogy LÓVÉ nélkül nincs kormányzás. Lóvéhoz támogatói kör kell, ahhoz pedig azok kiszolgálása is szükséges. Ezt valaki vagy tudja koordinálni és ebből kihozni azt, hogy az embereknek jobb legyen (Orbán és Fidesz), vagy nem és úgy jár mint a Vona, hogy csak kiszolgálni tudta a támogatói körét, de az emberekre már nem jutott. Hogy minden sikerüljön, ahhoz már nagy kaliberű politikusi vénára van szükség. Na ez hiányzott Vonából. Látta Ő is, hogy kell a lóvé (Simicska és a többiek) és élt is ezekkel, szóval ne jöjjön itt azzal, hogy mit és hogyan lop a kormány mert az hiteltelen...

 • Andris Bandris
  Andris Bandris 2 napja

  Tisztelt Vona Úr azt javaslom lépj be a Fideszbe.

 • csaba zalan nemethy

  olvatam a koran szurait

 • Noel hun
  Noel hun 2 napja

  Bazdmeg engem nem erdekel hogy mennyit lopnak kit erdekel a magyarokat az erdekli hogy mennyet keres es hiaba lopnak de ha nekem meg van a jonletemes az orszag fejlodik akkor mi van ? Te faszszopo te meg be akarod engedni azokat a kibaszott migransokat akik ugyan ugy szetbasznak ezt a csodaszep orszagot mint amikor gyucsany volt a miniszter elnok akkor mi volt ? Nomor az egesz orszagban baszom a kurva anyadat hogy szakadt volna bele a fejed anyadba te csicska !!

 • Zsolt Ujvári
  Zsolt Ujvári 3 napja

  Olyan stílusban szóltál hogy azzal , falakat lehetett volna dönteni !! Aztán egyszer csak látom. Hogy valami 360 fok ot vett vagy te vagy a körülötted levő tér !! Miért is ??

 • Zsolt Ujvári
  Zsolt Ujvári 3 napja

  Jó oké nagyon szép és jó meg blog meg minden m de azért Vona Gábor el mehetsz a picsába , szerinted milyen véleménnyel vannak rólad a magyar emberek. Mióta kiderült. Sajnos. Valószínűleg , egy , szegedi csanád 2 .0 beta verzió vagy !! Nagyon bíztak benned, az emberek , 1 etlen ember ként 2 mondattal szét savaztad a cionista szabadkőműves kutyákat , a felszólalások alkalmával , aztán egyszer csak csönd , liberális gondoltok, meg hebi habi, nah szerintem ott lettél kifizetve !!

 • csaba19870221
  csaba19870221 3 napja

  Elég most már a Soros tüntetésekből és az ezzel kapcsolatos videókból. A másik kormány mintha nem lopott volna eleget?
  Ha száradna rád az összes ilyen videód.

 • DJ Pal Ma
  DJ Pal Ma 3 napja

  Gabikám !
  A korszak legunalmasabb témája !!!
  Én még emlékszem a kezdeti időkre, amikor szórólapokon ezt jelentettétek meg :
  "Mi nem akarunk mást, csak bekerülni a parlametnbe!"
  Ezt el is értétek, és valóban nem is tettetek mást !
  Vagy ezekkel videókkal szeretnétek tetszelegni ?!
  A politika elsó és utolsó szabálya : Semmi sem működőképes, ami
  gyűlöleten alapszik !!! A GYŰLÖLET, AZ ÖNKÁRHOZAT KEZDETE !!!

 • Anghkor
  Anghkor 3 napja

  A settenkedő diktatúra.
  A Neoreakcionisták már a spájzban vannak.

 • NNzsu
  NNzsu 3 napja +1

  Az 5 elméleted Gábor? Túl sok elméletedet teszel közzé! Mi vagy te egy Nietsche? Jézusról is elmélkedsz, látom Orbánt is egy Istenségnek hiszed, és mivel neked láthatóan súlyos problémád van ezzel a témával, identitásvesztésben is vagy, összevissza beszélsz összefüggéstelenségeket összekeverve Istent, Orbánt, saját magaddal. Szerintem Gábor ez súlyos!!!! Gondolkozzál, hátha segíthetek: kezelésre járni, szakemberhez. És ez TÉNYLEG NEM VICC! Jót tennél vele magadnak és az országnak is, ha az elmédben lévő zavarokat nem tennéd közzé!

 • Gábor Miklay
  Gábor Miklay 3 napja

  imádom amikor ellenzékben lévô politikusok sírnak, hogy az éppen hatalmon lévô politikusok lopnak. aztán ha fordul a kocka ôk kezdenek el pofátlanul lopni, és az elötte hatalmon lévôk sírnak, hogy a jelenlegi kormány korrupt. miközben mindegyikük egyforma, hiszen a magyar politika iskoláját járják ki. és csak egy dolog nem számít nekik: a magyar emberek életszínvonala. akármelyikük van hatalmon széttárja a kezét, hogy hát ez van, nincs mit tenni.
  akinek van egy kis esze elmegy olyan országba dolgozni ahol megfizetik az elvégzett munkát.

 • Lajos Kasza
  Lajos Kasza 3 napja

  Te nem jól egyensúlyoztál ezért elbuktál. És te nem vagy tolvaj, korrupt? Elloptad a szavazóid adományát. Jobb lenne ha dolgoznál mit hogy szórod az üres dumát.

 • nono Pepe
  nono Pepe 3 napja

  Inkább ők lopjanak mint ti. ...amúgy se tudnál egyetlen egy bizonyított korrupt ügyet sem modnani xD hajra Viktor!hajra Magyarország

 • Horváth Norbert

  Az 5 indok mellé tennék hozzá még egyet. A kis magasságú emberek önértékelési és alacsonyság elfogadási hiánya. Az alacsonyságát próbálja mindennel ellensúlyozni, hogy Ő ennek ellenére Nagy Ember.

 • PopUlaR UndErgRoUnd

  Vona for President!
  Egymaga szimpatikusabb , karzmatikusabb, mint az összes ellenzéki párt képviselője együtt!
  Pedig nem politizálok, de ez a retorika hibátlan!
  😎👏🏽

 • Istvanne Sulyok
  Istvanne Sulyok 3 napja

  Kedves Ildikó! Azert nem érdeklődöm mert nem érdekel Vona , de jobban tenned ha te érdeklődnėl

 • Miklos Varo
  Miklos Varo 3 napja

  Mivan gabriella,nembírsz lopni? Takarodjál vissza a kibucba te alja féreg a kurváddal együtt.

 • Toxic
  Toxic 3 napja

  Gabikám te is lopnál, de törődj bele, te már nem fogsz lopni : D

 • DJ SzemélYigazolwány

  STABIL LETT GABY BÁ$$TYA, MAJD SPECCKÓBA ZSATAR NYILVÁNOS WIKIBÁ' HERÉLÉSRE. NINCS BÍRÁS VELED DYLY

 • Borárus Milán
  Borárus Milán 3 napja

  "NE LOPJ! majd mi..." (Bödőcs Tibor)

 • Hanzo Hattori
  Hanzo Hattori 4 napja

  Imádom amikor bayer zsolt prolizik. A "proli" az a kisember, aki tönkremegy a gyárban, hogy ezt a szemetet meg a fehérgalléros, köztörvényes bűnöző gazdáit eltartsa.

 • Andy Vasvari
  Andy Vasvari 4 napja

  Az URH telecommunikació fejleszt némi hôt, és igy az átlaghõmérséklet mindenütt magasabb mint amikor Az nem volt
  Elterjedve.

 • Gergő Garamvölgyi

  Vonát meg sem érdemelné ez az orszag....
  100x jobban gondolkodik, mint a fideszesek.

 • Farkas Endre
  Farkas Endre 4 napja

  Mocskos utolsó szarházi geci viktor!!!!!!Nem is írom nagy betűvel te gennyes rohadt utolsó mocskos cigány tolvaj!!Mi kell még neked te geci??Mi!!!???MIndent elloptatok már!MInden a kezetekben van rohadtak!!!A tetves fattyú cigány Mészáros is jól él belőled 300 milliárddal,te meg az 1500 milliárddal te redvás ,rohadék!!Anyád baszott volna inkább a falhoz amikor kitolt a pinájából!!!Semmi más nem megy a médiában csak az ellenzék hisztije!!Minden média a kezetekben fasszopó gennyes tetvek!!!Az összeset falhoz állítani és fejbe lőni!!Én is lőhetek???Rohadt rabló banda!!!Ez kell nektek magyarok!!Főző show,reality show,Győzike ismétlése,az 1000 éves filmek ismétlése!!Emberek!!Erre Computer hegyek vannak hogy mit kell nektek lejátszani és hülyíteni az agyatokat!!!Dögöljenek meg a nyálukba fulladva!!!

 • Kingdom of Great Hungary

  Halál a technológiára, és a korrupcióra!!! A korrupció a világ legundorítóbb dolgai közé tartozik, szánalom!! Minden zsideszes szavazónak megmutatnám ezt a videót.

 • sunsunny sunsunnyphoto

  Ez egy "mézes bödöntől" kiszorított beszámolója volt tehát:))))
  A másik, látom hatott a film:
  huclip.com/video/LNhdDDTY6Lk/videó.html

 • Jutka Kiss
  Jutka Kiss 4 napja

  Nem lopnak oyan sokat. Ne irigykedj, te kis csacsi!

 • Tibor Krenács
  Tibor Krenács 4 napja

  mindenszo.hu/ime-igy-lopta-szet-a-fidesz-az-orszagot-7-ev-alatt-teljes-lista/

 • TvPeti
  TvPeti 4 napja

  de, miért engedélyezünk neki ???

 • Gábor Budai
  Gábor Budai 4 napja

  És te mennyivel lopnál többet, ha lehetőséget lenne rá, és tennéd még tönkre az országot is bónuszként a lukácsista heller-félékkel?! Erről kérnék egy videót.

  • KÍSÉRLETEK OTTHONRA
   KÍSÉRLETEK OTTHONRA 3 napja

   Vona azon kevés politikusok közé tartozik, akikre azt tudom mondani, hogy korrekt

 • Leghar Unatkozik

  Dis like?! Vakok ezek?

 • hajós
  hajós 4 napja

  DISLIKE

 • Csányi Zoltán
  Csányi Zoltán 4 napja

  Kedves Gábor
  Két dolog jutott eszembe a videodról
  Az egyik, hogy ha ilyen pszihopata tolvaly szörnyeteg és kutyái bitorolják az országot, akkor
  hogy épülhet az ország úgy, mint soha és az emberek is mostanában élnek, ha nem fényesen gazdagságban, de minden eddiginél kiszámithatobban?
  A másik, hogy nem érzed-e magad hibásnak, hogy egy igazi erővel biró Jobbikot, aki ereje teljébben képes lett volna a mostani hatalom kilengéseit kordában tartani szétverted és cserben hagytad?
  Úgyanis pont ezért maradt a hatalom kontrol nélkül és ez a világ hatalom, ami meg bejelentkezett kontrolnak, na attól meg az Isten mentsen meg.
  De úgy néz ki, hogy jobb hiján ennek a nagyobbik rossz szolgálatában állnál.
  Gábor azért én nagyobb bizalommal álltam a te politikai pályádhoz.
  De lehet, hogy mindent rosszul látok.

 • Gabriel Mihaly
  Gabriel Mihaly 4 napja

  Azt tudjuk hogy te miért lopsz csak annyit amennyit Vona. Mert nem vagy kormányon, reméljük nem is leszel soha.

 • Bálint Ábrók
  Bálint Ábrók 4 napja

  Látod VONA tudsz te okosan is beszélni.erre az arcodra kiváncsiak az emberek és hid ell nyerő LESZEL!!
  Csak igy továb

 • Kristóf Attila Jordán

  Hát ha bejön az 5. az olyan szomorú, hogy még meg is érteném, de ha így lenne valyon nem ülnének a pénzen jobban?

 • Chabbix Avatar
  Chabbix Avatar 4 napja

  1992- től egyfolytában ezt hallani.....Már rettentőn unalmas, javában elkésett, színlelt felháborodás ez, Kedves Gábor! ... Az úgynevezett spontán privatizáció: - "Itt patak vér fog folyni!", A békákat sem szokták megkérdezni, amikor lecsapolják a mocsarat!" , az Első Pesti Malom, a Budai Hengermalom, a Moszkvai nagykövetség,a Motim Zrt, Nomentana Kft., az Altus Zrt, a Caola, az Ethernet, a kakaóbiztos billentyűzet, a Piros helikopter, a Lauder kaszinó, a holokauszt emlékmúzeum, a Magyar Agrárium és a Magyar Ipar 1991 és 1998, majd 2002 és 2010 közötti teljes tönkretétele, stb.stb. stb. óta! A liberál-bolsevik bibsiken kívül a Magyaroknak egyáltalán nem tetsző ez a szadesz- dedós utánlövés, ez a holmi orbáni lopkodós, Témaválasztás! Mostani köreidben persze lehet, hogy ez a menő! A Jobbiknak 2010-után millió lehetősége lett volna a bibsi-bolsi liberális baloldal által 1992 óta teljesen kifosztott Magyarország érdekében perek százait indítani, de nem! Helyette ellehetetlenítettétek Morvait, Gaudi-Nagy Tamást! Az u.n. Híd-építésedről pedig a fene sem gondolta akkoriban, hogy ez az ötlet a csupán az épp hogy 5 százalékos, a megsemmisülés szélén álló liberál-bolsi, bibsi bides taknyok hatalomban tartása érdekében született! Kizárva erről a Hidról a magyar állampolgárok millióit! Kizárva a Nemzet, a Haza voksainak 2/3-át birtokló likud-figyusszal való kompromisszum kötés, a megegyezés, mint egyetlen lehetséges reális politika lépés lehetőségét! Ideje bevallanod!! Belebuktál az 5 százalékos Zsidó támogatóid, mentoraid és kampányfőnökeid csapdájába! Holott már a nevükből és addigi tevékenységeikből is ki lehetett volna szűrni, hogy KIK is ezek? A választások előtti Fekete Kampány megjelenésekor számtalan levelet küldtem úgy az elnökségnek, mint a választmány tagjainak, sőt! Ha jól emlékszem, hát persze, még Krisztának is (!), hogy állítsanak már le!! Mert az efféle stílusba - az akkori ugyancsak zsé kampányfőnök irányításával -, 2002-ben egyszer már a likud-figyusz is nagyon durván belebukott! Viszontreakció, természetesen soha, sehonnan sem érkezett! /Ja? De! ..Egy igen!.. Durván kitiltottak az Alfahírről! / Még a saját alapszervezetem is csodabogárnak nézett, mondván, hogy pedig "Hűűűű, ez a lopós cucc milyen fasza, ez milyen jó! Most aztán győzünk! Ezzel kormányra kerülünk!"..... Bosszankodva röhögtem őket a taggyűléseken! ......S mi lett a vége? Közel 1 milliárdnyi adósság, a Jobbik totális bukása, szétesése, darabjaira hullása, a liberálbolsevik politika mentén tisztán tapasztalható belső bomlasztása, szavazótábora minimum 50 %-ának, továbbá száznál is több önkormányzati képviselőjének, tucatnyi polgármestereinek elvesztése!! S ma mi a helyzet? Totális Csőd! Nem is értem, mit akarsz Te bizonyítani ezekkel a YT bejegyzésekkel? Hisz az Általad Személyesen kinevezett, teljes bizalmadat élvező gatyafingok, a Villányi úton mózesi csodákat ígérő, Jahve-ként viselkedő zsidó kiskirályok tanácsaira hallgatva verted szét a Jobbik milliós közösségét!! Pedig, ha gerincesen tartottad volna Magad a Párt eredeti eszmeiségéhez, ha a Fekete-kampány helyett a bibsi-bolsi ellenzék megsemmisítése lett volna a taktikai cél, akkor ma nem lenne likud-figyusz 2/3-ados többség! Kormányzati tényezők lennénk, minimum 30 %-ot értünk volna el 2018-ban! Ezt buktattad el Gábor! Szerintem szándékosan! A politikai naívság ugyanis ebben a stácíóban, már nehezen elképzelhető! Te már elvesztetted a játszmát örökre! A csinos Szél Bettit csakúgy, mint a kefélni való Kunhalmit, a szexmasina kiszes, valamelyik EP ülésen melle mutogatós, kiéhezett DK-s nedves bugyis Vadait! Kilőni kellett vóna őket időben, nem pedig vadászni rájuk! Miattad, előről kezdhetünk mindent! Az már biztos, hogy az EP választásokon labdába sem rúghatunk! Az jövő évi önkormányzati választásokon csak az szavaz ránk, aki netán zsákfaluban lakik! A következő 2022-es megmérettetésen pedig örülhetünk, ha az öröklött szokás alapján megmaradt hívekből legalább 5 százaléknyi összejön!.... Még mindig nem akarom elhinni, de egyre bizonyosabb! Hadd idézzem Csurka István nagyon régi gondolatait, aki anno mint ördög a szentelt víztől, oly távol állt a likud-fidesztől! Aki kiváló gondolkodó és mára már biztos, hogy kiváló látnok volt! 2009: - "Aki a Jobbikra akar szavazni, az tegye, de tudjon róla, hogy ezzel az MSZP-t és az SZDSZ-t támogatja, ugyanis a Jobbik e két párt fantomszervezete!" 2011: - " Orbán Viktor, akinek most a fejét követelik, ha szigorúan magyar szempontok szerint ítélünk, mindent jól tett - már amennyire emberi tettekről ezt egyáltalán elmondhatjuk - és éppen ez a bűne. A globalizmus megnevezhetetlen hatalmasságai úgy gondolják, hogy a mindenkori magyar kormány feje csak egy kliens lehet, egy általuk odatett bábjátékos. „Orbánnak mennie kell”, mondják és mondatják most itthon és külföldön egybehangzóan az agresszorok, mert magyar érdeket szolgáló miniszterelnök bátorkodik lenni." - Ez a helyzet Vona Gábor! Pedig a sorok megszületése óta részben közel, konkrétan pedig 10 év telt el. Vona Gábor! Ismerős ez a mára vetíthető 2009-es összehasonlítás? Vagy csupán Csurka István látnoki képességeinek tudható be? Ellenvetés?

 • László Jámbor

  Te zsidó vagy

 • István Lejer
  István Lejer 4 napja

  Politikusból youtuber 😂😂😂

 • Imre Orosz
  Imre Orosz 5 napja

  Illene törölni ezt a vlogot ha már nincs köze a politikához,vagy lehet,hogy önnek okozott problèmát a választás elvesztèse!/tudom,megnyerte,mert amivel megvolt bizva teljesítette!Gratulálok!Leléphet!/

 • Yodesz
  Yodesz 5 napja +1

  Mocskos fidesz!

 • Tamás Végh
  Tamás Végh 5 napja +1

  Vona, te tudod a legjobban, hogy amit ezek ellopnak, az aprópénz ahhoz képest, amit a Magyar Nemzeti Bank kiszivattyúz az országból. Ott vannak a Tex Justice Network adatai. 1990-ben felvett az ország 5 milliárd dollárt, amiból bejött 1 milliárd. Kifizetett az ország 10 milliárdot, maradt még 22 milliárd. És ez azóta is így megy, és ki tudja,hol tartunk már. És a szomorú,hogy bármelyik kormány tenni akarna ez ellen, azonnal hatalmas probléma lenne belőle (lásd annak idején a taxis blokád). És ezt te is tudod, hogy így van. És nemcsak Magyarországon. Mert így csinálja a háttérhatalom. Neked meg csak az fáj, hogy nem vagy már vályúnál, és Simicska is visszavette az Audit. A Jobbik egy süllyedő hajó hála neked, amit minden becsületes magyar ember ott hagy (Morvai, Volner, Torockai, Dúró Dóra, Gaudi, Novák Előd), akiknek te a nyomukba sem érhetsz.

 • pterks911
  pterks911 5 napja

  Ez így kerek ahogy van! Semmi mellé beszéd! Gratulálok! Most látom először a videót! Végre valami jó! 👍

 • FITYMASZŰKÜLET

  Hajrá Orbán!!! A vér kötelez minket, mint honfitársaidat!

 • FITYMASZŰKÜLET

  O1G = Orbán1Gangszta

 • _ _ xTrail
  _ _ xTrail 5 napja

  Kedves Gábor! Nagyon jó, hogy egy vérbeli ellenzékes politikus youtube - ozik és vlogokat gyárt, csakhogy....
  Oda kell figyelni... ne hogy a bajszos bácsi elnémítjon ;)
  További sok sikert, így tovább!

 • Attila Czuczu
  Attila Czuczu 5 napja

  Azért lopnak,mert a nép nem mer lépni

 • Viktor Pless
  Viktor Pless 5 napja

  Orbán Viktor és a Big Data??
  HAHÓ FÉSZBÚKOSOK!

 • chareoox
  chareoox 5 napja

  MESTER!!!!!!!!!!!!!!!4négy!bgdésd!!!! HAMTA

 • Imre Pásztor
  Imre Pásztor 5 napja

  Jó a tartalom és jó a vágás. De ezt a kabátot egy életre el kellene felejteni. Úgy áll, hogy a szegény Ady Endréről készült utolsó emblematikus fotót juttatja eszembe... Le vele!

 • Comrade Morlac
  Comrade Morlac 5 napja

  Ezzel a piros sállal a Vona itt úgy néz ki, mint Negan a Walking Deadből xD

 • Rhymetime
  Rhymetime 5 napja +1

  Te vóna! Mi lenne ha nem Vóna egy politikus sem a földön? BÉKE! És hogy van neked még pofád azután létezni a közéletben, hogy ilyet mondtál, hogy: "Az iszlám az utolsó reményünk". ? Hogy? Ezzel gyakorlatilag lehánytad saját magad, és utána még meg is etted! Ezekután mennyire vagy hiteles? Azt mondod hogy lassan a facebookon több török barátod van mint magyar! AKKOR TAKARODJÁL HOZZÁJUK, NE RONTSD ITT A LEVEGŐT! TE SEGGNYALÓ FÉREG!
  huclip.com/video/3d4yhU7ax-c/videó.html

 • attilagm
  attilagm 5 napja +2

  Rövid, tömör, lényegre törő, egyszerű és mindenki által érthető mondatok, érvelések, nagyszerű kis videó!
  Gratulálok, Gábor!
  Csak így, tovább!

 • levi powa
  levi powa 5 napja

  Csak a fidesz

 • baba sanka
  baba sanka 5 napja

  egesz jo video, habar nem vagyok politika rajongo

 • Kenan Shiva
  Kenan Shiva 5 napja +3

  ki mondta, hogy tegezhetsz

 • bet li
  bet li 6 napja +3

  Hmmmmmm....
  Gábor ! Amikor benne voltál a kosárba, szüreteltél rendesen....
  Most, hogy ki kerültél belőle..... savanyú a szőlő!
  De egy biztos! Én Orbán Viktor helyében mindent megtennék azért, hogy vissza kerüljél a jobbik élére! Te több szavazót szereztél a Fidesznek, mint a legjobb párttagjuk. Még egy választáson részt veszel a Fidesz fog nyerni a következő 100 évben!

 • Hi5 Tilinko
  Hi5 Tilinko 6 napja +4

  Ideje lenne beperelni téged, majomfarok.

  • nattila77
   nattila77 2 napja

   +WolfRock89 csúnyát mondott viktátorról.... ez nem elég? TALÁN nem.

  • WolfRock89
   WolfRock89 4 napja

   Miért is?

 • Richárd Várkonyi
  Richárd Várkonyi 6 napja +5

  Egy újabb hiteles ember az ellenzék színpadán akinek savanyú a szőlő, hogy nem ő került a mézes bödön közelében. Nekem igazából tök mindegy kilop, mert aki azt hiszi majd jön egy Messiás párt az még nagyon sokat fog csalódni! Az ember az ember... Kibaszott önző és mindig is azok kerülnek a hatalom közelébe akik erre vágynak!

  • Richárd Várkonyi
   Richárd Várkonyi 2 napja

   Ezt most jól megmondtad...:)
   Javaslom állj be Te is valamelyik banda zászlója alá és higy a csodákban! Amúgy én már külföldön élek pont s hozzád hasonlók miatt...és kapaszkodj meg jól érzem magam!

  • nattila77
   nattila77 2 napja

   Neked mindegy ki lop és mennyit. Kérhetek egy címet? A beállót szabadon kéne hagyni, mert nagygéppel mennék.... te vadbarom, istenem, hogy minek vannak ilyenek az országban :(

 • axxon broker
  axxon broker 6 napja +2

  a tolvaj és a hazug vonagló-vona mutogat másokra...langyi beteg zsurpubi...értem én , hogy kesereg mert luzer, de ne másokra mutogasson és ne másokat okoljon a saját debilsége és alkalmatlansága miatt...Zavarodott elme!

 • RayTheOne
  RayTheOne 6 napja

  Szevasz haver!

 • petrovics krisztina

  Fidesz is jobik kalapszat te meleg vona meleg barba jártál ismernek itt

 • istvan csollany
  istvan csollany 6 napja

  Kö... g

 • Tibor Merétei
  Tibor Merétei 6 napja

  Te egy balfasz vagy! Simán kicsinált egy cigány. Pedig mekkora jobbikos voltál....... Erről TE tehetsz, hogy ide került ez a nemzet. Egy gyenge hatalom mániás ellenzék voltál!!!!!!!

 • Laszlo Toth
  Laszlo Toth 6 napja

  Mi lesz az országgal ha mindent el lop a Zsidesz.?

 • Xbozont
  Xbozont 6 napja

  Nagy változás elött állok,most erre kell koncentrállnom,ezért mindet ami politika,közügy ideiglenesen letiltottam,csak Téged és a Török Rékát hagytam meg!

 • -potato-
  -potato- 6 napja

  Hajra fidesz!

 • Jókedvű Kismedve

  És Gábor mivel igazolja hogy maga nem lopna ugyan így? Mert az igéret szép szó csak a bizalmat nehéz elnyelni ennyi gerinctelen politikus után.

 • FistofGod
  FistofGod 6 napja

  Nemrégiben pont ezen gondolkoztam.Köszönöm a videót!(Kíváló lett,mint mindíg!)

 • attila17051
  attila17051 6 napja

  A végére komolyan kelelt egy konteós baromság ?
  Persze lesz vagyoni külőnbség de az alsó réteg is jobban fog élni. Ahogy a mostis jobban éll mint a kőzépkorba a jómodunak számitók éltek.

 • Miklos Varo
  Miklos Varo 6 napja

  Lejárt az időd te fasszopó zsidóbérenc,takarodj vissza a porszívódhoz,vagy szopjad le a turáni muszlimokat.Tudjuk hogy fáj hogy nemtudtok eleget lopni,de elég ha egy brigád lop.Nemkell még egy zsidóseggnyaló genyó. Ne gyalázd a hazádat mert valaki kifordítja azt a mocskos beled.

 • Szvetozár Vasmacskakovácsházy

  Game Over Jobbik

 • Gábor Kovács
  Gábor Kovács 6 napja

  Te meg árultál minket Gábor én Jobbikban bíztunk, hogy változás lesz csak rátok szavaztunk ez a szégyen. Akkor tegyél érte hogy te legyél a miniszterelnök ne ad fel. Ha változtatni akarsz tégyél érte Vona Gábornak üzenem.

 • Tomp OS
  Tomp OS 6 napja

  Uram maga nem lopott volna?

 • BEBE JOJÓ
  BEBE JOJÓ 6 napja +1

  Éjjen a jobbik párt vagyis a fidesz

 • Zoltán Ambrus
  Zoltán Ambrus 6 napja

  hülye...

 • Minimum Maxim
  Minimum Maxim 6 napja

  ez a futóbolond , fogná be a pofáját, mert egy szélkakas inteligenciájával van egyszinten

 • Te vagy az, Chaplin?

  Gabi, mikor lesz ''mi van a taskamban'' videod?

 • gilmar jr suarez
  gilmar jr suarez 6 napja +4

  Te csont idióta, genetikailag torz, kobold, debil, csőgörény, ZANZA !! Magyarországon a legnagyobb genyaság, amit véghez vittél, az még a velejéig rothadt, rohadt rákosista, csermanek janó.-ista kommenista diktatúrában is nóvumnak számított volna !! Beszálltál a ballik marxista bolsevik bandáddal együtt / Szilágyi , Schnájder , Gyöngyösi , ........../ és csicskái, pribékjei, komiszárjai, bérencei , nyalóka PINCSI KUTYÁI lettetek a bukott , tolvaj oligarcha, szaros - húgyos, genya , simlis Simlicska //.. SIMLI 1 GECI..// maffiózó, gengszter bandájának !!! Aztán együtt loptatok, sikkasztottatok, csaltatok, hazudtatok, KORRUMPÁLÓDTATOK , amíg meg nem buktatok, amíg nem mentetek a szemét dombra, a dögkútba !! Így lettél végül szar, hazugság gyártó, propagandista, takony gerincű, élősködő parazita !!! Vágod csávó ??!!

 • Anna Vincze
  Anna Vincze 6 napja

  Mert mi hagyjuk nekik....

 • Kornél Kocsis
  Kornél Kocsis 6 napja

  Eddig is és ezután is minden kormány lopni fog.Ki kevesebbet ki többet.Lopnak itthon és sokkal többet lopnak az EU-ban.Korrupció is van...igen...itt is és az EU-ban is.Tény hogy az ország gazdasági eredményeit elismeri az Unió....még ha meg is vannak ránk sértődve mert nem nyaltunk be nekik a migrációban.Tény hogy ha nem a Fidesz győz akkor 100% hogy M.O is simán beállna a "Jaj hát had jöjjenek Gyuri bácsi hetente 5 ezren...jaj hát hogyne Angela drága" sorba.Ez döntötte el a választást!Tény hogy a komplett ellenzék igazi bohócok egész tömkelege.Nem kell őket elhallgattatni.Tudja ezt a Fidesz nagyon jól."Hagyjátok hogy fetrengjenek az MTVA folyosóján a szerencsétlenek kamerák előtt!Hadd csináljanak hülyét magukból az egész ország előtt!" Amit Széll Bernadett a nagy komoly politikus művelt...hát komolyan röhögtem!:))Na ezért fog újra nyerni a Fidesz.

 • Tudnod Azt nem kel

  SOROS BÉRENC!!!!!!!! KIS GECI VAGY

 • 1000 subs whitout video??

  Ne erőltessük ami nem megy
  Egyszer már megbuktál nem hiszem hogy lessz 2. esély
  A videó nagyon tetszett egyébként.

 • István Christian

  Itt mindenki politikus szakértő, és telepata, és vezetett birka. :) Mindig az a legnagyobb gazember, aki a legtöbbszőr használja azt a szót, hogy valaki lop, meg ez lop, meg az lop. Egyenlőre egy bukott politikus hallgasson, aki szadista módszerekkel akart hatalomra jutni!! Jaj bocsi! Ezt nem szabad híresztelni ugye? Szopd le magad!!

 • Agnes Kaefer
  Agnes Kaefer 7 napja

  Tisztelt Vona Gábor, nagyon jó összeállítás. Professzionális.

 • Kovács Dani
  Kovács Dani 7 napja

  Ummm...nem akarok köcsögösködni, de nyelvtanilag nem helyes a "az Orbán Viktor" ugyanis személyek megnevezése elé nem teszünk se "a" se "az"-t
  Bocs...csak szúrta a szemem :)

 • sdhg hsdg
  sdhg hsdg 7 napja

  jó a zene nagyon

 • Andrej Eötvös
  Andrej Eötvös 7 napja

  És te vona minek lopsz?? Mert legaláb anyit lopsz mint a fidedz ha nem többet!!

 • András Kerekes
  András Kerekes 7 napja

  Kedves Gábor! Úgy gondolom, hogy a Fideszre hamarosan Bibiliai méretű csapács vár... Az Úristen irgalmazzon nekik.