Közjátékok sora után Gulyás Márton felmondta a Kommunista kiáltványt a Polbeatben

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.márc. 6.
 • Ha eddig nem tudta, hogy mi az az "osztályvakság", feltétlenül nézze meg a legutóbbi Polbeatet Gulyás Márton közéleti akcióhőssel, aki Szarvas Szilveszter és Huth Gergely vendége volt az adásban. Gulyás szerint ugyanis csak azért szavaznak tömegek a Fideszre, mert nem ismerik fel a saját "osztályhelyzetüket" és nem látják, hogy Orbán Viktor valójában a tőkét képviseli velük szemben. Azonban, ha a munkásosztály egyszer felemeli az öklét... A sokféle mozgalmat megjárt, a nyáron hónapokra eltűnt, egykor Soros alapítványa és a Norvég Alap pénzeiből tüntetgető, ma "mikroadományokból" élő Gulyás Márton tagadta, hogy neobolsevik ideológiát képviselne, bár Ambrózy Áron közbekérdezéseire azt kénytelen volt belátni, hogy "imperialisták és fasiszták" hiányában ők ma a többség ellen akarnak forradalmat kirobbantani. Azt sem tudta igazán megmagyarázni, hogy legújabb közéleti fórumát miért nevezte el Tito partizánjairól, miközben azok negyvenezer délvidéki magyart mészároltak le, avval védekezett, hogy ő a fasisztákat legyőző partizánokra gondolt, a délvidéki mészárlásokat pedig szerinte nem is Titoék követték el.
  A bolsevik romantikához azonban hosszú kínlódás után, az adás második részében tudtunk csak eljutni, először ugyanis Gulyás Mártont provokálni kezdte a nézők soraiban (mint kiderült, direkt Gulyás kedvéért) az R56 Sörözőbe ellátogató Bede Zsolt, a Vadhajtások portál alapítója, akit ezért meg kellett kérnünk, hogy hagyja el a helyszínt. (Az eszkalálódó vita és kaotikus kiabálás ismétlődő részeit a nézők kímélése okán kivágtuk a felvételből.) Majd Gulyás kérte számon, hogy Bede társaságában megjelent Mikus Márton, a Polgári Mulató tulajdonosa, aki állítása szerint korábban lezsidózta őt (Mikus ezt tagadta.)
  Ezután Gulyás vett elő a beszélgetésre nagy gonddal előkészített plakátokat, amelyeket elkezdett szétosztani és kiragasztgatni a sörözőben, Ambrózy Áronról, Vésey Kovács Lászlóról, Megadja Gáborról és Oláh Gellértről, mint "a NER mártírjairól", majd olyan plakátokkal állt elő, amelyeken Putyin és Orbán Viktor együtt dönti romba Európát. Továbbá antiszemitának vélt fideszes nyilatkozatokat zsolozmázott egy papírról, amik hitelességét a műsorvezetők persze nem tudták helyben ellenőrizni. Az élő adásról készült felvételt a Mérce.hu állításával ellentétben nem tüntettük el, az utólag minden héten a PS-en és a HUclip-csatornánkon szoktuk közreadni, így teszünk most is.
  Persze az egyórás vívódás után felmerül a kérdés: megérte?
  Polbeat minden kedden este héttől élőben közvetítve a budai Revolution 56 Szabadságharcos Sörözőből (II. kerület, Bem rakpart 53.)
  Készítette: László Petra és Susánszky Mátyás Pál/PestiSrácok.hu

Megjegyzés • 592

 • Attila Horváth
  Attila Horváth 18 napja

  Gulyás Márton ismét megmutatta intelektusát a tudatlan PS-ek el szemben. Szép volt Marci!

 • Szabolcs Magyar
  Szabolcs Magyar Hónapja

  2 Rinocéroszbőrű gerinctelen gátlástalan Fideszbérenc. Az ország 2 legnagyobb szégyene. Ezeknek kellene elhagyni az országot - a kontinenst - a Földet - az univerzumot.... Hogy a búvár mossa a szélvédőjüket !

 • Fuck Orban
  Fuck Orban 2 hónapja

  SAJAT MAGUKAT EGETIEK LE! TISZTA DEGENERALATAK! XD: A pesti sracok minden , csak semmi kozzuk az Ujsag irashoz! Kiforditjak az emberek szavait, le egyszerusitenek mindent, HAUDOZNAK; VALOTLAN HIREKET ALLITANAK! Latszik hogy a Fidesz a gazdi!
  ALERTA ALERTA ANTIFASCISTA!!!

 • KR*Stoforo
  KR*Stoforo 2 hónapja

  Marcika érzékenységét a hungarofóbok mikor fogják zavarni?

 • Gameon1 Gameon1
  Gameon1 Gameon1 4 hónapja

  Ezek a pesti striccik elöbb tanuljanak meg kulturáltan viselkedni.Ök sem jobbak mint bedécske aki szintén egy IQ rokant.Siralmas hogy ma magyarország nincs jobboldali értelmiség.Ami van az egy kocsmai töltelék agybaj.

 • Hazánkfia Kalandvágyó

  Szerintem az a legszomorúbb a kormányközeli sajtóban, hogy a tevékenységük nem áll másból csak a bal here ellenzéken való rötyögésből, meg szituációtól függetlenül magyarázni sokszor a vállalhatatlant....
  Mindezt úgy előadva hogy a saját véleményük és kikérik maguknak a propagandistát.
  Ja! És ezek az emberek elvileg értelmiségiek vagy mi.
  Ez összefügg a szimbólikus politizálással is.
  Ameddig arról lehet fröcsögni, hogy a G.Márton festéket dobál, az ellenzékiek fetrengenek az M1 székházban, bangóné patkányozik, addig minden rendben.
  Nem kell beszélni a lényeges dolgokról.
  Csak az nem esik le a sok “publicistának” és a rajongóknak, hogy ha a baráti média is kritikus lenne a saját kormányával szemben akkor ez a hatalom se lehetne ilyen cinikus és helyenként bestiális.
  Dehát akkor elvesztenék a rogány minisztérium bizalmát és nem lehetne adópénzből vigyorogni és fröcsögni az ellenzék hülyeségein...
  Kedves rajongók. Ezen gondolkozzatok el egy kicsit. Gondoljatok a net adóra.

 • oldtimer1975
  oldtimer1975 5 hónapja

  Retkek vagytok pesti lányok...

 • valent16n1
  valent16n1 5 hónapja

  Nyomorékok vagytok. Megszeppent kisfiúként tűrtétek ezt az őrjöngő elmebeteg faszpajtásos Zsotikát. Én dobtam volna ki úgy a picsába hogy repülni megtanul. 😂 😂 😂 😂

 • Péter Nemes
  Péter Nemes 5 hónapja

  Lentebb írva vagyon, hogy nincs igazi műsorvezető. Dehogy nincs!
  Kettő is!!
  Ambrózy, meg Gulyás Marci.

 • Péter Nemes
  Péter Nemes 5 hónapja

  Hát ez bizony cumi volt! 0-1!

 • Szabolcs Tóth
  Szabolcs Tóth 5 hónapja

  Huth Gergely nagyon sok energiát fektet abba, hogy egyre hülyébb legyen :D

 • Power Neutron
  Power Neutron 5 hónapja

  NNNa! Ezért nem kell senkinek ez a tráya ellenzék. Semmire nem válaszol csak nyomja a fos dumáját. Ez egy undorító adás volt... nem kellene ilyen kreténeket oda hívni. Ezért tartjuk távol ezeket a közélettől,amennyire tudjuk. De,ha még oda is hívjátok vernyákolni...Minek???

 • Erica Laszlo
  Erica Laszlo 5 hónapja

  ezt az unszimpatikus hadaró foss fejű senkit fájdalom hallgatni, mi a francért kell ilyen barmokat ide meghívni? kukába vele, fujjjjjjjjj

 • Vincent Van Goth
  Vincent Van Goth 6 hónapja +1

  Huthék a hídrobbantást kérik számon Gulyáson, mert partizán néven fut a csatornája, mondják ezt pesti srácok név alatt :D

 • Elhatárolódó Hód

  Jakab Péter túlélte a holokausztot! Hogy merészeltek rajta gúnyolódni?

 • PINKÓCZI BETYÁR
  PINKÓCZI BETYÁR 6 hónapja +2

  Nevetségesek az "újságíró urak"😂😂😂😂😂😂

 • Dave 555
  Dave 555 6 hónapja

  Hát gyerekek, a Marci megevett titeket reggelire :)

 • Babette a fiókból
  Babette a fiókból 6 hónapja

  Gulyásmarcsi egy véglény. Minek kellett idehívni? Nem gondolta senki komolyan, hogy értelmes beszélgetésre képes marxika...

 • Földváry László
  Földváry László 6 hónapja

  ugyan kérem ha egy nemzetit IFA platóra akarnak tenni és akasztani az nem zavarja, csak a saját érdeke meg az, hogy milyen hasznot hoz neki, magasról le sz. bennünket akik lent gürizünk. ennyit G. Marciról. Bulshit minden amit mondót végeredményben. De! Retorikában győztes, sok sikert Marci be bizonyítottad, hogy tudsz beszélni de rólunk meg a problémáinkról semmit nem tudsz. Ló f.. a csizmádba de kettő, hogy ne unatkozón.

 • Földváry László
  Földváry László 6 hónapja

  ez jogot végzet? Helyén van az az esze, fel kel készülni rá mert ide, oda ugrál és csak akkor kapod el ha 2 lépéssel előtte vagy, amúgy tanulmányozni lehet azt amit csinál.

 • sam kup
  sam kup 6 hónapja

  Lofax gyerekek és még elvárnátok, hogy rendes emberek eljöjjenek a műsorotokba és ennek a lapostetűnek a helyére leüljenek. Ez a humanoid a Kárpátmedence erkölcsi újrahasznosíthatatlan hulladéka!

 • MrKataklysm
  MrKataklysm 6 hónapja

  Ti ezért a munkáért kaptok fizetést, Prosti Srácok, míg más ember meg kidolgozza a belét és semmire sem jut vele? De legalább a gecit lenyelitek... az is valami.

 • Katalin Gonda
  Katalin Gonda 6 hónapja

  Te vagy egy mocskos eroszakos munkakerulo nem csoda hogy fenyegetnek

 • Katalin Gonda
  Katalin Gonda 6 hónapja

  His ‘tis majom

 • secretboy secretboy
  secretboy secretboy 7 hónapja

  Komolyan nem értem miért kell Marcinak meg bárkinek ezekkel szóba állni. Még provokátornak is ócskák nem újságírónak... Minek? Mi értelme van? Hát eből élnek. Éljenek a kis alter valóságukban, örüljenek és kész. Totál felesleges bármilyen érdemi kommunikációt, vitát és bármit remélni ettől! Agymosott fidesz által pénzelt csicskák.

 • Zinzi N
  Zinzi N 7 hónapja

  Tök érdekes lenne ez a műsor, ha Huth hagyna bárkit szóhoz jutni. Ha a vendéget nem is legalább a kollégáját! Így viszont csak egy hangzavar borzasztó minőségben 😥

 • Richárd Fejér
  Richárd Fejér 7 hónapja

  Ez nagyon égő is lehetne a PS-nek.., de ők nem vállalnak felelősséget a saját hibás felvetéseik miatt sem, nem hogy elismernék, hogy alkalmatlanok egy "vita" műsort levezetni. Alapvető, hogy ha A beszél B hallgat. Érdekes, hogy nagyon kritikusak mindenkivel szemben, de ami kritikát kapnak el sem gondolkoznak rajta, hanem mint egy óvodás úgy tesznek mintha nem is történt volna semmi. Szociopaták kajakra. Az is kérdéses, hogy mikor látják be, hogy igen 2/3-ad van de csak a fele szavazott a jelenlegi kormányra. Szóval nincs ma Magyarországon semmilyen többség, pont ellenkezőleg, szinte mértani pontossággal megosztott az ország.

 • Deam 007
  Deam 007 7 hónapja

  Huth Gergely egy fogyatekos. Gulyas Marton azt mondja neki, hogy keszuljon fol ujsagirokent es olvasson utana a temanak mielott allit valamit. Erre nem telik el 2 ! perc es Huth Gergely mar ugy emlekszik hogy Gulyas Marton azt mondta neki, hogy olvasson tobb konyvet. Mi van? Milyen ujsagiras ez ? Szovegertes ? Memoria ? Mondassz neki A-t es 2 perc mulva visszaidez B-t. Botrany.

 • tilla A
  tilla A 7 hónapja +1

  Huth és Szarvas helyében mélyen magamba néznék... nem ezt a két pojácát szerették meg az emberek. Viszont azt becsülöm, hogy fent hagyták ezt a videót.

 • Tiburcyus
  Tiburcyus 7 hónapja

  Anarchista fasz, csak k. jó a beszélőkéje - de hülyeséget beszél. A műsorvezetők valóban nem álltak a helyzet magaslatán. A srácnak jogot kellene végezni, sikeres ügyvéd lehetne.

 • Levente Tóth
  Levente Tóth 7 hónapja

  Jó ez a Marxi! Fel vörösök, proletárok!

 • Tamás Takáts
  Tamás Takáts 7 hónapja

  Nem ártan, ha ez GM egy genetikai vizsgálatot végeztetne magán...

 • Tamás Takáts
  Tamás Takáts 7 hónapja

  Kicsoda/Micsoda GM? Egy genetikusan nyomorék agyú Baloldali ellenzéki Fa...

 • Gábor Tasi
  Gábor Tasi 7 hónapja

  Mindamellett, hogy egyetértek abban, hogy Huth Gergely és Szarvas Szilveszter nem volt elég felkészült ehhez a beszélgetéshez, azért azt is látni kell, hogy Gulyás Márton folyamatosan a "saját térfelére" terelte a beszélgetést. Teljesen mindegy milyen kérdést kapott, úgy válaszolt, vagy kérdezett vissza, hogy a diskurzus olyan témákba, vagy irányba terelődjön amiből ő jól felkészült, saját terep. Ehhez asszisztált a két újságíró. De megnyugodhattok. Nézzetek meg ti is pár Gulyásmarci videót, vagy műsort és látni fogjátok mi vele a probléma. És aki itt illektuális fölényt vélt látni a Marci javára, az gyorsan el fogja veszíteni a lelkesedését...

 • Róbert Benkő
  Róbert Benkő 7 hónapja +1

  Ezt a Marci gyereket be ne hívjátok többet...ez megint felmosta veletek a padlót....:D

 • Gábor L
  Gábor L 7 hónapja

  Marci felmosta a padlót ezzel a két szarzsákkal.

 • Latyim
  Latyim 7 hónapja

  Mindenki nyugodjon le a pucs@ba! Még mindig mi vagyunk a porondon bármennyire is szeretné elhitetni veletek a libsi szsrógépetek az ellenkezőjét! Nyasgem ! 😉

 • Kovacs István
  Kovacs István 7 hónapja

  Sziasztok. Azért azt mindenki elfelejti, hogy ez csak egy műsor. Ugyanolyan, mint a kenyér vagy a benzin. Ezt is csak elakarják adni. Nem az a lényeg felkészült legyen a műsorvezető, hanem , hogy minél többen kattintsanak ide. Szerintem ezért ilyen "szerencsétlenek". De lehet, hogy inkább mi vagyunk azok, mert őket nézzük

 • Kriszt Norbert
  Kriszt Norbert 7 hónapja

  Hagyjátok már, hogy befejezze legalább egy kérdésre a reakciót... nem értetek vele egyet, rendben. De valami minimális nívót tartsatok már be! Ez kínos volt... És nem G. M miatt.

 • Szvetozár Vasmacskakovácsházy

  G.Márton visszaesö háztartásbeli politikai szajha sunyi hazugságai, mélton testesiti meg, az ellenzéki nyüszitöen magatehetetlenségi küszöböt. Söt... :)

 • Zoltán Trapp
  Zoltán Trapp 7 hónapja

  Hát olvastam a sok hozzászolást.... Aki erre azt mondja hogy a Gulyás volt főlénybe az akkora hülyi mint maga a Márton! Egyértelmű a töketlen semmit nem tudó provokáló viselkedése !Nem megy másra a játék igazi partizán ..... Gergő Szilveszter gratulálok hogy eddig kibírtátok ezzel.

 • Mátyás Endrey
  Mátyás Endrey 7 hónapja

  Gergely és Szilveszter Jurák Katává vált idegességében :(

 • Dániel Értékes
  Dániel Értékes 7 hónapja

  Marci te értelmileg megeszed reggelire az egész bandát!
  Ne add fel!

 • Bálint Magyar
  Bálint Magyar 7 hónapja +1

  Egy ilyen kis rassziszta szőrcsimbók gujás marcellát totál felesleges volt behívni, és hagyni elszabadulni... be kellett volna b.szni a dunába, kiderült volna, hogy úszni tud-e.

 • Takats Zsolt
  Takats Zsolt 7 hónapja +1

  Ezt nagyon kínos volt végignézni. Karácsony és Huth firkászok felkészültsége a béka segge alatt van. Tökéletesen megfelelnek a NER elvárásnak, a felszopó aktuális szöveget kenik-vágják, de amikor érvelni kellene, akkor a saját virtuális világuk dogmáin túl már semmi nem jut eszükbe. Érvelési technikájuk annyiban kimerül, hogy gondolnak valamit az adott interjú alanyról, vagy adott témáról és elmondják a saját NER verziójukat róla és ha az adott inetrjú alany kerek perec az ellenkezőjét állítja, elengedig a fülük mellett és mondják tovább a saját betanult hülyeségüket, ami "véletlenül" mindig a kormánypropagandával egyezik meg. PS-nek egy tanács: vagy nagyon készüljetek fel az interjúalanyból és a saját kérdéseitekből, vagy inkább ne hívjatok meg ilyen nagyágyúkat, mint Gulyás Márton, Puzsér Róbert vagy Schiffer András, mert ők szénné aláznak a saját műsorotokban és saját magatokat teszitek nevetségessé.

 • Patrik Juhász
  Patrik Juhász 7 hónapja

  Szétszedi ezt a két hülyét!! Már kínos volt nézni.

 • TheWolfer87
  TheWolfer87 7 hónapja

  Nagyon gáz hogy nem hagyják végigmondani amit akar. Belefojtják a szót, aztán később ugyanazokat a kérdéseket teszik fel minden vitában, de ha az első vitájukban hagyták volna válaszolni, továbbléphettek volna, és nem minden műsorban ugyan azt kérdezgetnék Mártontól. Nem informálódnak, semmi.

 • Istvan Kereszteny
  Istvan Kereszteny 7 hónapja +3

  Egy mondatot nem hagynak végigmondani a prosti srácok. Ez nem beszélgetés.

 • seizmo22
  seizmo22 7 hónapja +5

  Az a baj veletek pesti srácok, hogy primitív, agyatlan, balfaszok vagytok.

 • Anton Chigur
  Anton Chigur 7 hónapja +2

  Már nem először írja le magát a pestisrácok...szánalmas

 • László Ladjánszki

  Nem értem, itt valami nincs a helyén. Valakinek születésnapja volt a műsor előtt? Vagy ha nem megy, akkor kérdezzétek Mártont a kedvenc ételeiről, kedvenc politika mentes szabadidős tevékenységéről (ha van ilyen), merre szeret utazni stb.
  Persze, "respect": Bevállaltátok, közzétettétek. Ebből a szempontból helyesen jártatok el. Kíváncsian várjuk a folytatást.

 • Kilenc Imola
  Kilenc Imola 7 hónapja

  Nem kell leülni ilyennekkel , mint Márton gúnár . Nem tudnak viselkedni , az velük a legelső probléma . Még beszélgetni sem tud .

 • almaszirup
  almaszirup 7 hónapja

  Hű ez a pesti srácok egy kutyaszar színvonalán van. Kezdjük ott, hogy hagyjak a meghívott interjú alany inzultálását, túl azon, hogy össze vissza idéznek hasra csapás szeruen. Hasonló érzést vált ki belolem amikor lapos föld/vagy bármilyen másik összesküvés elmélet konferenciát találok HUclip-on...eszméletlenül ignorans egy platform ez és gyomor forgató államilag támogatott fake News gyár...

 • Adam Szentgyörgyi
  Adam Szentgyörgyi 7 hónapja

  Kíváncsi vagyok rá, hogy mikor tiltja le a kommenteket ez a 2 szerencsétlen balfasz :D

 • Stefan Bà
  Stefan Bà 7 hónapja

  Fúú gyerekek, ez nagy égés volt! A múlt heti Schiffer után, ha legközelebb jön Puzsér, akkor be is zárhatjátok a boltot. Nagyon-nagyon gyenge, ezt a csicska bolsi gyereket úgy meg lehetne szívatni, mint a szél, de nem így... Komolyan, nézzétek már vissza, ez mi volt?!

  • Krisztian Sugar
   Krisztian Sugar 6 hónapja

   @Norbert Fischer GM sem nem neolib (nem a nagy konszernek és a munkaadók oldalán áll és nem akarja kivonni az állami szerepvállalást), sem nem bolsi (mondta, hogy erőszakellenes, demokráciapárti), hanem baloldali (a munkások oldalán áll, állami újraelosztást akar, társadalmi igazságosságot)...amit Marci képvisel, az marhára nem liberális.

  • Norbert Fischer
   Norbert Fischer 7 hónapja

   @Stefan Bà Attól, hogy megfogalmaztad a bolsevizmus egyik tulajdonságát még nem lesz valaki bolsevik mert illik rá pont ez. nem minden fehér és fekete.
   Gondolom te is tettél már rossz dolgokat ettől te még nem leszel rossz ember. Gondolom érted mire gondolok ezzel.
   Az általad használt többség kifejezés sajnos itt is eléggé árnyalt. Nem azért rajong a többség a jelenlegi kormányért mert minden rendben van, hanem elhitetik velük hogy minden rendben van. Ami azért annyira nem is nehéz ha te uralod a vidéki lapok 94%át, felvásárlod vagy tönkreteszed az ellenzéki lapokat, csatornáka és milliárdokat költesz propagandára közben olyan szavakat használsz mint háború, csata, hazavédelem, hadüzenet. Az évek alatt elég nagy szitokszó lett a liberalizmus, ceu, brüsszel, eu, ensz, heineken.
   A fidesz brutálisan jól kiépítette a rendszerét, csak engem pl megrémiszt a kialakult helyzet. Az, hogy hitetlenitik a kormányellenes személyeket. lásd behivták ide marcit majd legalább 10 alkalommal olvastak fel valami kamut vele szemben.
   Emiatt nagy szükség van a gulyás márton szerű emberekre akik nem csak ülnek a fotelben és mérgelődnek mint én.

  • Stefan Bà
   Stefan Bà 7 hónapja

   Láttam néhány videóját, azzal egyetértek, hogy nem hülyegyerek, de nagyjából semmi mással. A bolsit onnan lehet felismerni, hogy kisebbségböl akarja a legitim hatalmat bármi áron felhatalmazás nélkül leváltani. Szerintem ez illik rá. A libsi elég közel áll a bolsevikhoz, a szociáldemokráciához viszont neki szerintem nem sok köze van, hiába állítja ezt magától. Például elvileg Merkel is konzervatív jobboldali, de ez ugyan nála miben nyilvánul meg?

  • Norbert Fischer
   Norbert Fischer 7 hónapja

   @Stefan Bà Igen, Mártont. nagyon keverem a neveket.:D
   Elmondta hogy szoc demokrata. Az anarchia nem marcinál kezdődik ahogy a bolsevizmus se. Ő inkább egy nagyon elvakult libsi. Ez látszott a vonával való beszélgetése során. Viszont ha megnézed a slejm youtube csatornájának videóit akkor láthatod hogy nagyon összeszedett és okos srác. ahogy mondta is, a nézeteivel nem kell egyetérteni.

  • Stefan Bà
   Stefan Bà 7 hónapja

   Gondolom Gulyás Mártont akartál írni, nem Gergelyt, az másik súlycsoport. Hát pedig ez a Marci gyerek tipikus anarchista neobolsevik mintapéldány. Nem hülyegyerek, de nagyon beteg gondolatai vannak.

 • Sándor B
  Sándor B 7 hónapja +1

  Más az érzelem, és más az érv, nincs közös nevezőjük. Még az érvek ütköztetése is zátonyra fut, ha valamelyik oldalon érzelemmel vegyül. De ha az érvek hiányát érzelemmel palástolják, akkor csak ilyen katyvasz sülhet ki belőle, nem egyéb. Tartalmilag a nullához közelített ez a műsor. (A partizán szót megpróbálni lejáratni negatív jelző ráaggatásával!.. - esszemfasszom megáll!)

 • Blade Watcher
  Blade Watcher 7 hónapja +4

  Nem sikerült a karaktergyilkoláááás, sálálá kisangyaloooom. Hej!

 • Kígyóznak Kígyók

  Jajjjjj, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Nem fogom megnézni ezt a műsort. A srác beteg. Nem tudom ezt megnézni most, hogy látom ki a "vendég".

  • Norbert Fischer
   Norbert Fischer 7 hónapja

   @Kígyóznak Kígyók egyik kategóriába se tartozik.
   én se szeretem azt amikor túlkiabálják egymást. Viszont ha szemellenző nélkül meghallgatod a beszélgetést akkor láthatod ki vágott bele a másik szavába és ki próbált fel felolvasni legalább 10x ki nem mondott, vagy átköltött nyilatkozatokat amivel jól be is égtek. Ebben a beszélgetésben legkevésbé sem marcival van a gond. Ezt a Schifferes beszélgetés is remekül jellemezte. ott se vita folyt. Schiffernek is épp emiatt ment fel a vérnyomása.

  • Kígyóznak Kígyók
   Kígyóznak Kígyók 7 hónapja

   @Norbert Fischer A Schifferes beszélgetés rendben volt. Ez nem egy verseny, hanem vita. Attól, hogy valakinek habzik a szája, még nem lesz nagyobb igazsága. Ez az egy ok, amiért nem vagyok hajlandó megnézni. A Schifferes beszélgetés teljesen rendben volt. Pro-kontra, ütköztek az értékrendek. Ugye te sem vagy annyira óvodás ,hogy a kinek van nagyobb pofája alapon értékelsz egy vitát...? Egyszerűen képtelen vagyok végighallgatni valakit, aki csak indulatból tud beszélni. Ez a bajom ezzel a Marci gyerekkel. Ő amúgy politikus vagy vlogger v. ki a fene?

  • Norbert Fischer
   Norbert Fischer 7 hónapja

   Ne is. Latnad hogy egtek be a prostusracok. Ugy ha nem jobban mint schiffer ellen. :)

 • Sandor Molnar
  Sandor Molnar 7 hónapja

  Marci... beűlsz két ilyen tetűláda közé... bátor vagy... de a sok lúd disznót győz!

 • Tibor Tóth
  Tibor Tóth 7 hónapja

  Huth és Karácsony iszonyat gyenge volt, Marcika meg továbbra is egy irritáló fasz. Az eddigi legszarabb polbeat volt.