Kötöttfogás 26. - Hol vannak a jó tollú újságírók?

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.febr. 6.
 • A Kötöttfogás 2019. február 6-i adása. A műsorvezető ezúttal Szerető Szabolcs. Vendégek: Konok Péter, Csintalan Sándor, Herczeg Zoltán és Pörzse Sándor.
  Témák:
  - Harc az Akadémiával?
  - Átnevezett napilap
  - Megfúrjuk az EU és az Arab Liga megállapodását
  - Előválasztás
  Ha teheti, támogassa a Kötöttfogást: kotottfogas.com!

Megjegyzés • 432

 • Szikla Szilárd
  Szikla Szilárd 3 napja

  Az mta nyelvtudományi intézete nem tudta vagy nem is akarta megvédeni a magyar nyelvet az angol feliratoktól, hulladék reklámoktól, féreg marketingesektől.
  Vesszen!

 • Szikla Szilárd
  Szikla Szilárd 3 napja

  Csintalan jól él a mi vérünkön.
  Nem szenved hiányt semmiből.
  Van mit aprítani a tejbe.

 • Szikla Szilárd
  Szikla Szilárd 3 napja

  Meg kell fingatni a sok léhűtő tudóst!
  Eddig Hawaii volt. Most jön a gulág.

 • Attila Márton
  Attila Márton 8 napja +1

  Hát ez megint szánalmas volt...Csintalan, a hiteles..nagy bajban van ez az oldal...

 • Mess Hun
  Mess Hun 8 napja +1

  A Puzsérnak ha van egy csöpp esze, akkor nem vesz részt ebben az idióta előváladékos ökörködésben.

 • yamaicaman
  yamaicaman 9 napja +1

  Biztos fáj ez nektek, de a pályázatok azt a célt szolgálják, hogy pl. ne ilyen finnugrista baromságokra verjék el a tudósaitok a közpénzt.

 • yamaicaman
  yamaicaman 9 napja +3

  A Herceg a szeretet és az O1G-s pólók 😂😂

 • Attila Major
  Attila Major 9 napja

  Herczeg Zoltán hozzászólását (miszerint a jobboldalon nincsenek olyan újságírók, mint a baloldalon) minden tiszteletem mellett kissé korrigálnám: itt már nem a jobb és a bal oldalról van szó, hanem a NER és az ellenzék médiáinak viszonyairól. Mindegy, hogy ideológiailag jobb vagy baloldali, a helyes meghatározás az, hogy ellenzéki, hiszen például akár Puzsérról, akár Dévényi Istvánról, akár mondjuk Hont Andrásról van szó, egyikük sem baloldali újságíró, mégis ellenzéki. Talán egy kicsit beleragadtunk mi is ebbe az "elmúlt nyolc év" című időszakba, amikor még kormány és ellenzék ténylegesen jobb és baloldalra különült el. Ma már a kormányoldal se nem jobb, se nem baloldali, hanem autokrata, nemzetinek mondott demagóg. Mondhatnám azt is, hogy nacionalista, de ez sem egyértelmű, mert a NER ideológiáját a korrupció szolgálatán kívül más eszmeiségre még akkor sem lehet felfűzni, ha szlogenek szintjén megjelennek különböző politikai termékek (lásd: polgári, konzervatív, stb.). Ezek mind maszlagok és a lényeget nem érintik. S ez nem öncélú frazeológia, hanem nagyon is fontos változás, mert éppen ezért tud egymás felé közeledni akár a Vona-féle jobboldal az MSZP-féle baloldalhoz is, mert a NER "centrális erőtere", - melynek jelentése: tegyünk tönkre mindenkit, aki nem velünk van - a bipoláris politikát átváltoztatta egy kör középpontja (NER) és körülötte gömb formában egymás felé mozgó többi világnézetté, melyek szükségszerűen közelítenek, kapcsolatba kerülnek egymással, vélemények ütközhetnek, így hathatnak egymásra, míg a középpont ideológiailag teljesek kiüresedik és (ugyancsak ideológiailag, hatalmilag még sajnos nem) összezsugorodik. Amit eredetileg a centrális erőtérnek terveztek (hogy az majd mindkét oldalról odaszippant támogatókat), a kormányzat arrogáns politikája és megnyilvánulásai miatt megbukott és így szép lassan egyre nagyobb tömegektől szigeteli el magát. Ezzel egyenesen arányban áll az a sziszifuszi kűzdelem, melynek következménye, hogy a kormánypárti sajtó ugyanazt a szólamot harsogó propagandagépezetté vált. Ez az elszigetelődés pedig Orbán Viktor személyes habitusából vezethető le (ebbe most nem mennék bele, mert hosszú lenne levezetni).

  • Attila Major
   Attila Major 9 napja

   No, azt hiszem túl korán ragadtam billentyűzetet, Szerető Szabolcs pár perccel később a műsorban megfogalmazta amit leírtam. :)

 • Nicole Zsolnoki
  Nicole Zsolnoki 9 napja

  Szerintem tegyünk tisztába valamit Herczeg Zoltánnal kapcsolatban. Ő egy divattervező, és igen, a ruhái nem a legszegényebbeknek készülnek. Nem tömeggyárt, nem gyerekmunkával dolgoztat, nyilván megkéri az árát. Ha valaki akarja és tudja megveszi, ha nem, akkor nem. De ettől még miért ne lehetne hiteles abban, ahogy kiáll a szegényekért, vagy a szeretetről beszél? Csak meg kellene vizsgálni, hogy az adott ember elvesz a közösből vagy éppen próbál hozzátenni. És ahelyett, hogy szétrollkodnátok HZ-t, inkább találjatok magatoknak olyat, aki valóban megérdemli! Sajnos nem is kell sokáig keresni...

 • Ferenc Szabo
  Ferenc Szabo 10 napja

  Kifejezetten szórakoztató olvasni itt a kormánypárti kommentelők nyomorult károgásait.

 • Mess Hun
  Mess Hun 10 napja

  Ennél az adásnál lejjebb már csak Orbán Viktor évértékelője van. De lehet , hogy még az se....

 • László Libor
  László Libor 10 napja

  Balfaszok.

 • Zoltan Kovacs
  Zoltan Kovacs 10 napja +1

  14:58 Tudom, szőrszálhasogató vagyok, de meg kell jegyeznem, hogy Konok úr téved. Vannak országok, amelyeknek nincsen tudományos akadémiájuk. Ezek jellemzően apró szigetországok, ill. mikroállamok (pl.: Sao Tomé & Principé, Niue, Vatikán, Monaco stb.)

 • Mess Hun
  Mess Hun 10 napja +3

  A finnugrizmus nem tudomány. :D Nézzetek már utána totál hülyék! Egyszer vegyétek a fáradtságot olvassátok el Klima László Finnugor történeti chrestomatia című 4 részes művét, abban van minden "bizonyíték" a finnugrista elméletre. Tudjátok mennyi a bizonyíték? NULLA. :D:D:D Végigolvastam, az összes "bizonyíték" valójában cáfolat.
  Már réges rég régészetileg igazolt, hogy sosem találkoztak a magyarok ősei a finnugorokkal semmilyen módon, mert a finnugorok a sarkkörhöz közel éltek, egészen a 10. századig a magyarok ősei meg teljesen más helyeken. Igen HELYEKEN! Nem egy helyen. A tatárlakai korongok 6 ezer évesek és rovás van rajtuk.
  Az ún. finnugor népek nyelvében minden egyezés a magyarral ugyanígy megtalálható a mongolban is! Azaz ezek a szavak a mongolból kerültek a finnugorok nyelvébe a 250 éves mongol uralom alatt. A mongol nyelvtudomány ezekről a szavakról már rég kimutatta, hogy a hun nyelvből került át hozzájuk. ENNYI.
  Hagyjatok már a hülyeségeitekkel.

 • Mess Hun
  Mess Hun 10 napja

  Nehéz eldöntenem, hogy ez van-e lejjebb, vagy a hírtv-s szabadfogás. :D:D:D Pont egyszinten van a kettő. :D Elmebetegek és tudatlan bunkók mindkét műsorban.:D

 • Mess Hun
  Mess Hun 10 napja +3

  "Hol vannak a jó tollú újságírók?"
  Nem ebben a műsorban az tuti.:D:D:D

 • Skunk
  Skunk 10 napja +2

  szép lassan ti is eltüntök a kukában hálistennek...

 • Rádió Internet
  Rádió Internet 10 napja

  Nem valószínű, hogy csak én venném észre: Konok előtt a KÖTÖTTFOGÁSban a bögréje mögött fekszik egy kölnisüveg. Űrtartalmát tekintve a tapasztalatom és a szemmértékem alapján 1 v. 2 dl-es lehet. Minden alkalommal már üresnek tűnik, nem vélek benne látni folyadékot, a felvétel időpontjában már száraz. Mi a célja vele? Nem használja a felvétel alatt, nem nyúl hozzá, akkor meg minek? Ha a felvétel előtt beleönti tartalmát a bögrébe, akkor üresen mi a funkciója az asztalon? Miért nem teszi pl. zsebre? Meglehetősen konok ez a Konok, mert makacsul ragaszkodik kölnisüvegéhez, nem egy felvételen láttam csupán az asztalon, hanem az elmúlt három-négy adás mindegyikén. Az első alkalommal a talpán állt az üvegecske, aztán a következő felvételt követően alig észrevehetően fekszik a bögréje mögött, de rendszeresen. Hatásosabb lenne az üvegcsét használatban, funkciója közben, mozgásában és a benne lévő folyadék csökkenésével, folyamatában látni tartalmának az apadását. Egy funkció nélküli tárgy kipakolása az asztalra teljesen értelmetlen és fölösleges, dramaturgiailag érthetetlen. Logikai feladványnak gyenge.

 • kanefriessner
  kanefriessner 10 napja +1

  Amúgy Konok, Csintalan, meg Pörzse ennyire ráérnek, hogy (szinte) minden adásban ott vannak? Munkanélküliek vagy mi? Ennyire nincs semmi dolguk? Ennyiszer embert nem hívtak meg vendégségbe, mint ezeket. Ezek állandóan vendégségbe vannak.
  És ezeknek a véleményére kellene adnom? Láthatóan semmit se csinálnak, annyit is ér a szavuk.

 • alebidogas
  alebidogas 10 napja +2

  Aki 4000 leutesben nem kepes ossszefoglalni a mondanivaloja lenyeget, az nem tudja mit akar mondani.

 • HA MA
  HA MA 11 napja +2

  Szerető jobban unta ezt az egészet, mint Én.

 • Theta
  Theta 11 napja +1

  Takonygerincű újságírók.

 • György Molnár
  György Molnár 11 napja

  Tyű, de sok itt a suttyó fideszes kommentelő... ellepték a youtube-ot, jobban kéne a moderátoroknak törölnie őket

 • zoltan kurko
  zoltan kurko 11 napja

  Mekkora barom ez a Zoli, kartekony vagy te meg a hozzad hasonlok, semmihazi banda. Voltatok ti is kormanyon eleget es be is bizonyosodott a ti tudasotok, tiszta rohej, hogy kik kritizalnak. Kameleon banda!!! Hajra fidesz HAJRA MAGYAROK!!!

 • László Irmes
  László Irmes 11 napja +3

  mikor tanult meg Rick Moranis ilyen jól magyarul? :)

  • Lil'Bro
   Lil'Bro 10 napja

   Tudtam hogy ismerős valahonnan...köszönöm! :D

  • Bence Gellérfi
   Bence Gellérfi 11 napja +1

   hangosan felnevettem

 • András KISS
  András KISS 11 napja +1

  Pörzse, te tudsz tükörbe nézni önutálat nélkül? Pár éve még a Csillagösvényent szerkesztetted, most meg finnugrista lettél???
  huclip.com/video/xlkghyvuywu/videó.html

 • Konrad Schlüsser
  Konrad Schlüsser 12 napja +5

  A kutatóintézetek küzdjenek csak meg a pénzért... üdv a való világban... a cégek, vállalkozások már régóta így működnek... nagyon el van kényelmesedve a "tudományos" szféra... Mi volt eddig? Jött a pénz, amit ilyen-olyan hakni munkák leple alatt emésztettek fel úgy, hogy nehezen kézzelfogható tudományos értéket állítottak elő... mi lesz most? az eddigi nehezen kézzelfogható tudományos értékeket el kell osztani hárommal... de ez nem baj, mert kerekítve mindegyik nulla...
  most 0,00325 a teljesítmény, nemsoká 0,00118 lesz... mindkettő jelentéktelen és 99%-ban használhatatlan minden szempontból, mert igazából áltudományosságról van szó...

  • Konrad Schlüsser
   Konrad Schlüsser 9 napja

   +Balázs Farkas Nem arról van szó, hogy az államnak van-e pénze...
   A focisták tényleg dupla nullát érnek, de ennyi erővel le lehetne vámolni pl a zenei előadók jogdíját... más zsebébe könnyű turkálni és általában jogos is... de most olyan időket élünk, hogy szabad rablás van és mindenki ott kaparja a gesztenyét, ahol tudja... lehet a tudományos babérokra törőknek nem a nagy öreg száradó fát kellene kapargatni, hanem új csemeték után nézni...

  • Balázs Farkas
   Balázs Farkas 10 napja

   Tehát elismered, hogy az államnak nincs pénze. Ez is valami.
   Bár éppen most duplázták meg a TAO-támogatás keretét. Ez a szomorú.
   Tehát a focistáink lehetnek kétballábosak, ők kapnak pénzt (plusz havonta milliós fizetésük is van), a tudósaink meg nem, mert nem jeleskednek.
   Ugye érzed a kettős mércét.

  • Konrad Schlüsser
   Konrad Schlüsser 11 napja +1

   +Balázs Farkas Gondoskodhat az állam a "kutatókról", de eddig nagyon szerény volt a teljesítmény. A komolyabb országokban nem igazán az állam finanszírozza a kutatásokat... gondoljunk a gyógyszeriparra, számítástechnikára, vegyiparra például... ezek a cégek nem azt lesik, hogy egy állami költségen fixen pihengető kutató mikor talál ki valami újat... be kellene vezetni a teljesítmény-arányos bérezést... hogy ne a könyvtár raktárába gyártsák az áltudományos értekezéseket...
   Széchenyi azért elég profitorientált volt, ő látott az egészben valami továbblépési lehetőséget és nem melegedőre gondolt... úgy vélekedett, hogy visszahozza más formába a befektetett pénzt a dolog... nem nagyon csordogál most semmi eredmény... inkább egy tartalékos öltözőre hasonlít a dolog, ahol hátha felbukkan valaki, aki esetleg egyszer tud valamit produkálni, ami 1-2 vagy 10 év múlva nem lesz vicc vagy válik enyészetté...

  • Balázs Farkas
   Balázs Farkas 11 napja

   @Konrad Schlüsser
   "A kutatóintézetek küzdjenek csak meg a pénzért."
   Szerinted mi lett volna, ha Széchenyi is ugyanezt mondja? Az államnak kell gondoskodni a tudomány fenntartásáról, mert az ő érdeke is. De hát ugye ennek a kormánynak buta emberek kellenek.

  • Konrad Schlüsser
   Konrad Schlüsser 11 napja +1

   +Lajos Kiss A Tudományos életet lehet felülről szemlélni és lehet alulról... ha megvan a kellő tudás, akkor felülről átlátható, visont ha nincs... nos azt Ön jobban tudja...

 • Ádám Jánossy
  Ádám Jánossy 12 napja

  általában a társadalom alja, a tanulatlan szakmunkás-tahók (proletárok) hisznek a hun-szkíta türk sumér mesékben. Ez mindent elárul.

  • Mess Hun
   Mess Hun 10 napja

   A legtöbb szakmunkás bedrogozva és hullarészegen is okosabb, min te meg az a komcsi ribanc, aki kiszart a valagán a világra egy darab szarral együtt te gennyláda. :D:D:D

 • Gabor Hohmann
  Gabor Hohmann 12 napja +3

  Te Tudományok doktora: A 10 anyát nem 10 csavarra kell feltekerni. Segítek jó? A 10-es anyát 6-os csavarra kell feltekerni. Az a baj, hogy az életről és a politikáról is annyit tudtok mint a gépészetről. Ami egyébként tudomány. Bocs.

 • Ildikó Boros
  Ildikó Boros 12 napja +1

  Pörzse! Én láttam Gajdics fiatalkori képét. 18 évesnél nem volt több az ifjúgárda létezése idején!!!!!! NEM Ő VAN A KÉPEN!!!!!!! Kimondottan vékony, sovány arcú volt! Az egy kamukép! Te bolond, meg mondod, hogy biztos!!!! Mekkora seggfej vagy! Áthúztál balra balos libsi picsanyalónak! Ki kell, hogy mondjam!!!!!

  • BB
   BB 11 napja

   És Orbán 2010 előtti nyilatkozataiból mit láttál? Tudod, amit a geci szorgalmasan kitörölt minden saját oldalairól!

  • Ildikó Boros
   Ildikó Boros 12 napja

   +Lionheart mondjuk nekem sosem volt szimpi, de baromira égeti magát, ahogy itt meg akar felelni. Nekem van szégyenérzetem.

 • 77Tiberio
  77Tiberio 12 napja +1

  audi? 130 ezer? herczeg, legalább hülyeséget ne beszélj, ha már fogalmad sincs semmiről. 400 fölött keres egy autófényező a győri audiban...

  • Attila Balint
   Attila Balint 10 napja

   Na nehogy már az Audi legyen a minta. Azért kereshet annyit ott egy melós, mert a szakszervezet minden évben odateszi magát a bértárgyalásoknál. Kecskeméten a Mercinél a legutóbbi béralkunál még azért kellett küzdeni, hogy az új belépőknek is meglegyen a havi nettó 200. Beszállítóknál még rosszabb.

 • aditua garbigailua
  aditua garbigailua 12 napja +2

  7:21 "csavar-összeszerelő ország" Ez egy értelmetlen szószörny a riadt tekintetű barom szájából. Mit kell egy csavaron összeszerelni? A csavar kell az összeszereléshez.

  • MrXodan
   MrXodan 12 napja +1

   Azért mert 1. ennyit ért hozzá 2. azt megnézném hogy az aki az ő cuccait készíti mennyit kap.

 • tiikeri
  tiikeri 12 napja +2

  Bayer Zsolt nem tehetségtelen ember!! Hitler sem volt tehetségtelen!A tehetség ugyan úgy lehet ,ennek vagy annak a szolgája! Mint ahogy a tudomány is szolgálhatja az építést,és a rombolást is!! Orbán is tehetséges,de hogy mit szolgál az majd kiderül!!!A jelek szerint nem a legjobb a reputációja! Kivéve azokat akik rajonganak érte! Hitlerért is rajongtak az emberek!!!

  • tiikeri
   tiikeri 18 órája

   +Szikla Szilárd Na az viszont ha kevés akkor nem NULLA!! Veled ellentétben!!!!!! :)

  • Szikla Szilárd
   Szikla Szilárd 2 napja

   Kevés vagy, mint Hitlerben a jóindulat...

 • Pal Tomori
  Pal Tomori 12 napja +1

  20:10 A feketék, muzulmánok, cigányok kultúrája veszélyt jelent ránk. Aki ezzel nem ért egyet az nyugodtan éljen velük, de nekünk akik nem szeretnének, azoknak ne kelljen.
  Aki azzal jön, hogy ezeknek az embereknek a többsége rendes, normális, jóindulatú, annak a figyelmébe ajánlanám azt a tényt, hogy a nácik alig 1%-a vett részt a zsidók legyilkolásában. Tehát akkor a nácizmus sem veszélyes ?

  • Pal Tomori
   Pal Tomori 11 napja

   +MrXodan Először is népszavazást kell tartani arról, hogy ki szeretne és ki nem szeretne együtt élni a cigányokkal, hogy mindenki véleményét tiszteletben tartsuk. Majd ez alapján 2 külön adózó közigazgatási területre elkülöníteni az embereket, hogy csak az segítsen a cigányoknak anyagilag, aki velük szeretne élni.

  • MrXodan
   MrXodan 12 napja

   Én egyetértek veled ,csak az a baj hogy erre sok a cigány ezzel mit lehet tenni?:D

 • TAD 1
  TAD 1 12 napja

  A szóismétlés-kényszeres dizájner leszólja a Tesco pénztárosokat a szóismétléses leszólja. A ruhavarráshoz olyan nagy ész kell, amit ő csinál, olyan nagy ész?
  Ne nézzük le egymást, le, ne!

  • Bence Gellérfi
   Bence Gellérfi 11 napja

   Nem ő szólta le, hanem azt mondta, hogy a politikai elit nézi le őket.

 • György Dr Freppán
  György Dr Freppán 12 napja +3

  Győrben az Audi gyárban az "összeszerelők" nem 15o ezerért,hanem 6oo ezerért dolgoznak a fizetésemelés előtt.Ezúttal is azok beszélnek tudományról,akiknek semmi közük hozzá.

  • Attila Balint
   Attila Balint 10 napja

   Hogyne, bruttóban. És azért, mert négy melósból három szakszervezeti tag. Az emeléseket meg nem a két szép szemükért kapják, hanem minden évben kőkeményen meg kell érte küzdenie az érdekképviseletnek.

 • Karoly Feher
  Karoly Feher 12 napja +2

  Nanana! Szijjártó Pétert választotta a 2018-as Év emberének a Figyelő szerkesztősége, „a külgazdasági és külügyminiszter ellentmondást nem tűrő kiállásának köszönhetően jelentősen nőtt Magyarország külpolitikai mozgástere”, :D :D :D

 • Johanna Szajlai
  Johanna Szajlai 12 napja

  Gulyás Balázst miért nem hívjátok?

 • Deo Gloria Soli
  Deo Gloria Soli 12 napja

  Gazemberek!

 • Mérvadó Online
  Mérvadó Online 12 napja +1

  Nekem személy szerint ez volt az eddigi Kötöttfogás adások közül az egyik kedvencem. Az ellenzékben még tényleg létezik minőségi újságírás. Mi is ezt a vonalat követjük! Nézzétek meg legutóbbi írásainkat és ha tetszenek, kövessétek oldalunkat! Köszönjük, ha adtok egy esélyt: facebook.com/mervado.online/

 • Lajhar CC
  Lajhar CC 12 napja +2

  Herczeg Zoltán annyira kínos, oly mértékben ingerli a szekunder szégyenérzetemet, hogy el sem tudom mondani. A szándékok szintjén rendben van a csávó, nem is mond mindig ostobaságot, de egyszerűen MINDENT egy éppen csak az értelem szikrájával kacérkodó teenager szintjén ad elő. Árad belőle valami infantilis naivitás, ami sajnos se nem üdítő, se nem inspiratív, még csak nem is szimplán megmosolygtató, hanem feszengető, szorongató, a végleteking kényelmetlen.

 • bbarna
  bbarna 12 napja

  Nyilván a jövőt csak a konokul szót fosó büfé diplomások határozhatják meg...

 • Szájer Gyula
  Szájer Gyula 12 napja +3

  EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!!!!!!

 • István Aleksa
  István Aleksa 12 napja +2

  Azon illene elmélkedni nektek, hogy milyen buta a baloldal.... Kiégett, erölködő,, emberek"vagytok! Persze bírálni könnyebb mint építeni...

  • Darcy M. Royce
   Darcy M. Royce 12 napja

   a magyar baloldal..mlndlg tedd oda..a magyar..baloldal. En egyszer azt mondtam hogy ltthon nlncs baloldal - majdnem leegettek a hajam (budos hulye hazarulo - hazatlan kurva !) ja varjal ma' azok a jobb oldalt kepvlseltek
   ! kavarom az arcokat pedlg hatalmasak :DDD ltthonl szlnten klemeledoek! tlsztelet a klvetelnek na.

 • Pal Tomori
  Pal Tomori 13 napja

  A 21.században élünk. Gépek és mesterséges intelligencia dolgozik helyettünk, nekünk embereknek csak akkor és addig van esélyünk velük szemben, ha okosabbak/tanultabbak vagyunk. Tudás nélkül végünk.

 • András András
  András András 13 napja

  Igaza van Pörzsének abban, hogy a kormánymédia seggnyalása miatt nem érdemes olvasni/nézni őket, bár depi ellen kifejezetten jó pl. a "közmédia" híradója :). De azért legyünk objektívek: 2010 előtt nem ugyanez volt? Csak akkor a Népszabadság volt a Magyar Idők/Magyar Nemzet, az Atv a mostani HírTv, az Index pedig a mostani Origo. Ők ugyanúgy az akkori kormány szekerét tolták, mint a mostaniak a mostaniét. Vagy miben nincs teljesen egyenlőségjel? Ha nincs.

 • Péter Zetas
  Péter Zetas 13 napja

  annyira unalmasak már ezek a szereplők. ha nincs puzsér vagy valami ellentétes erő (jobboldali, fideszes), akkor megalszik a tej a számban

 • MIKLÓS NAGY
  MIKLÓS NAGY 13 napja

  Mit mond ez a Szerető csóka??? Hogy a kormány próbálkozik a demográfia kérdésében??? 😂 Mókás fickó az új ember. Jaaa, nem. Nézzük már meg, kiknek kedvez ezzel állambácsi... Nem kell hozzá nagy ész, hogy lássuk, ez is csak egy látszat - intézkedés, ami NEM a Magyar embereknek kedvez. 08:52 - nél látszik is Csintalan Sándor arcán, hogy a faszikám nem épp a frankót mondja...

 • gprswap3
  gprswap3 13 napja

  jó szar volt, Liebermann Szabolcs meg ilyenek

 • béla magyar
  béla magyar 13 napja

  Te csintalan, nekem meg az is "becsípődött", hogy milyen geci fideszes geci voltál.

 • béla magyar
  béla magyar 13 napja +3

  Csak egyszer lenne jobb dolga ennek a csintalannak, mint beülni ide... szeretnék már egy like-ot is adni a 26 dislike mellé.

 • rcs2003
  rcs2003 13 napja

  Csintalan nealuggyá! :D

 • Kararaj Soltszittya

  röhej

 • Péter Fördős
  Péter Fördős 13 napja

  Szabolcs is oké, de Dévényi úr nélkül NINCS kötöttfogás! :D (na jó, látjuk, hogy van, de értitek :D)

 • Andras Akos Burian
  Andras Akos Burian 13 napja +1

  Pörzse úr! Nem kínos önnek ott üldögélni, mint másodrangú és hallgatni azt a püffedt köpönyeg forgató, maffiozó Csintalant meg a többi dologtalant? Lebutáztok mindenkit, mindent leszaroztok.....undorító és sajnálom, hogy iszod a szavaikat és folyamatossan hajbókólsz nekik!😡

 • Andras Akos Burian
  Andras Akos Burian 13 napja +1

  Húú, de buta ez a Herczeg! Ki a faszom ez? Mit tett le az asztalra? Mégegyszer kérdezem, hogy ki ez az ember?😒

 • Blandina Láng
  Blandina Láng 13 napja

  A sok mocskolódó miért nézi a műsort???

 • Dániel Boór
  Dániel Boór 13 napja +2

  Az, hogy a magyarságkutató intézetet, a veritast, és az MTA-t egy szintre hozzák, lehetséges, hogy abszurd, de azért az nincs rendben, hogy az MTA mint egyeduralkodó lesöpört minden kutatást ami a magyarság eredetéről és nyelvéről szólt. Diktatórikus módon az mondták, hogy majd mi megmondjuk, hogy ti mit tanultok. Akkor is lesöpörték a kutatásokat, hogyha azok leletekkel, radioizotópos, vagy genetikai vizsgálatokkal voltak alátámasztva. Nem vagyok fideszes, de ezen változtatni kell. Szép szóval nem ment, pedig sokáig próbáltuk. Nézze csak meg bárki a szkíta szavakat, a magyarral, és a finnel összevetve. Mindig jobban hasonlít a szkíta a magyarra mint a finn, döbbenetes. Hogy sikerült ezt kihagyni a nyelvelméletből? Finn-ugor? És ami közte van? Vagy amiből ered? Arab krónikákban Magiar-oknak neveznek minket. Miért nem hallunk ezekről? Mi az, hogy ami a kutatóintézeteken kívül van az nem érdekes? Miért ne lehetne az? Egy civil miért ne végezhetne kutatást? Miért kell ennyire egy tömbnek egyeduralkodónak lennie? Ez nem diktatórikus? Persze szeretném azt hinni, hogy egyedül ez a téma miatt piszkálja az akadémiát a kormány, de az tény, hogy nem érdekük a kritikus gondolkodás. Sajnos.

  • Dániel Boór
   Dániel Boór 4 napja

   +Ádám Jánossy Nem tudom van e még az a kiállítás, hogy emberek aranyban, de ha megtalálod nézd meg! Szkítákról csinálta egy magyar régész. Magyar-szkíta-finn szavak összehasonlítva:
   alma-alma-omenat
   által- alto-mennessä :)
   alom-alun-vuodevaatteet
   árpa-árpa-ohra hopp egy r és egy a stimmel igaz, hogy fordítva, kicsit sárga, kicsit zöld, de hát tanítsuk, hogy finn-ugor. :)
   ásni-asin-kaivaa
   Apa =atya,atha- isä
   balta-balta-kirves :)
   béke-bejke-rauha oké, ez volt a b betűig, most keresek olyan fogalmakat amikkel egészen biztosan dolgozott a szkíta, magyar és finn nép is. :
   száraz, szik, szikkadt - sziki - kuiva,päälle, hedelmätön
   Nyíl- neil - nuoli - igen itt látszik valós összefüggés a finnel is.
   szagolni-szaghin-haista
   Szó, beszéd-szava-sana,puhe
   Száj-szá(h)-suu
   Száz-száth-sata
   Szél-szele-tuuli hát én ettől mint magyar vitorlázó, nagyon boldog lettem. :)
   Síkság-sziris-tavallinen
   Kopasz, tar kopasz-tar-
   Tó-Tava-järvi Mint Balatoni magyar embernek, most dagad a keblem :)
   Társ-taretisi-kumppani
   Távol-tavild-poissa
   Tél, téli - teile,teili- talvi Van hasonlóság a finnel is, de a szkítával szorosabb
   Tenger- tengir-meer bocsánat leragadtam a t-nél
   Arany- zarani-kulta
   Szám-szan-numero
   Sivatag- sivasad,sivasild-aavikko valószínűleg az ázsiai vándornépek(szkíták,hunok,magyarok több sivatagot láttak mint a finnek
   Soha-sukhüne-ei koskaan
   Sas-sas-kotka
   Sáska-saska-rukoilijasirkka
   Sár-sár-muta
   Szar-sara-paska
   Sebesség,sebes sibid nopeus
   Sok-sat-monet pl.: a sokszáz szkítául: satszah
   Sün- sülé-viikari
   Sánta-szkálta-ontuva igen a finnben stimmel az a a végén.
   Szem- szöm-silmä szem szögediesen=szöm na jó ez most poén volt, de itt is a szkíta győzött
   Mielőtt valamit véleményez, tessék utánajárni jobban, és ne csak a nyugati ideológiák irányából.
   Estleg tessék utánanézni, az arab krónikáknak, hogy más népek feljegyzésiben milyennek voltunk leírva.

  • Tamás Novák
   Tamás Novák 5 napja

   +Ádám Jánossy …….de mondjuk például téged az sem zavar,hogy a Finn iskolákban már rég kivették a tananyagukból azt,hogy bármilyen rokonságban is állnának velünk ?! :) .....( persze tudom,hogy legújabban azzal próbálják védeni magukat a "finnugristák",hogy ez mindig is csak nyelvrokonságról szólt,de hogy nekem még származáselméletként tanították az iskolában az 100 %-ig biztos,és ugyebár azt már ők is tudják ,hogy ez mint származáselmélet bizonyítottan megbukott ) ,de gondolom azzal is tisztában vagy,hogy az 1241-42-es tatárjárás az egyik legnagyobb sikere volt a történelmünknek ?! :) …….mert hogy Mongóliában az iskoláikban amúgy ezt így tanítják !! :) …….de mivel te minden ország tudósainak a véleményével tisztában vagy ( mert az általad leírt " ezt egyetlen ország tudósai sem vitatják a nagyvilágon " ezt jelenti ) biztosan pedzegetted azért ;)

  • Ádám Jánossy
   Ádám Jánossy 12 napja

   Csak tanulatlan prolik (8osztályos szakmunkás) hisznek abban hogy a magyar egy török nyelv lenne. A világ összes egyetemén a magyar nyelvet uráli/finnugor tanszékeken oktatják. Biztos a tudósok nagy gonoszan globális szinten mind összeesküdtek , vagy mind hülyék, ugye? Ez csak a fura idegen kinézetű neo-kunocska kisebbségnek fáj a kunságban, hogy képzelt kun türk őseihez nem rokoníthatják a magyar nyelvet. Tudom hogy fáj, de a szkíták indo-iráni persza nyelven beszéltek, ezt egyetlen ország tudósai sem vitatják a nagyvilágon.

 • agoston attila
  agoston attila 13 napja

  O1G = 2022 Fidesz 4/5 ♡

 • Vince Gyorgy
  Vince Gyorgy 13 napja

  Kíváncsi lennek a nézőközönség statisztikára, mert az a gyanúm hogy több hímnemű nézi a műsort mint nő :D
  Épp ezért szívesen látnék legalább egyel több női szereplőt a műsorokba :)

 • Zoltan Szabina
  Zoltan Szabina 13 napja +1

  Ez a kis buzi valami rokona a Kozsónak?

 • aditua garbigailua

  A seggfejeknek jobban tetszik az ellenzéki seggnyalás, mint a kormánypárti.Szánalmas barmok! Tehetségesek és tehetségtelenek mindenütt vannak. Ti elég szarok vagytok.

  • bugyesz
   bugyesz 12 napja

   aditua garbigailua Fideszeseknel van seggnyalas.

 • aditua garbigailua
  aditua garbigailua 13 napja +1

  32:30 Pörzse, tájékozódni kellene, mert Gajdics leperelhetné a gatyádat a hazugságod miatt!
  huclip.com/video/sq-5vcmjetm/videó.html
  A 12. percnél ott az igazság.

 • aditua garbigailua
  aditua garbigailua 13 napja +2

  6:40 Éppen a leghülyébb, a Herczeg aggódik a műveletlenség miatt! Beszélni sem tud ez a szellemi roggyant, a száját sem bírja kinyitni ez a fogyatékos. Riadt tekintettel bámul, és ismétli az ellenzék buta és hazug közhelyeit.

 • Márti Madarász
  Márti Madarász 13 napja

  Ez a herczeg annyira együgyü hogy fájdalom nézni,hallgatni, a csintalannak hihetetlen hogy az Emilia a lánya,hát most nagyon messzire esett az alma a fájától.

 • Péter Nemes
  Péter Nemes 13 napja +12

  Most pedig válasszuk meg a hét balfékját!!
  Nem könnyű a feladat.
  Erős a mezőny, de talán mégis Herczeg "lopottpóló" Zoltán nyert - 1 paraszt-hajszállal. 🤗😁

 • István Aleksa
  István Aleksa 13 napja +4

  Hozzátok a buta formátokat!!!

 • Péter Nemes
  Péter Nemes 13 napja +12

  Érdekes rácsodálkozni, hogy ezek a furcsa figurák is (állítólag) ebben az országban élnek! ☹️
  Szinte hihetetlen!

 • Gibbons David Ray

  Ez így ebben a formában a meghívottakat tekintve leggyengébb lineup. Konok pl tud értelmeseket is mondani, de annyi nincs benne, hogy minden hétre jusson ezekből, így minden alkalommal felmondja azt amit kell, mielőtt megszólal tudni lehet mit fog mondani. Csintalant erkölcsileg nem tartom sokra, de mivel ő az elmúlt 40 évben ott volt sok helyen (és ez nem erény), néha kiktyog dolgokat, és vannak érdekes meglátásai, de ez a ritka. Általában felmondja ő is az előre tudható kötelezőt. A Herczeg Zoltán nemtom minek van ott, Pörzse meg nagyon fellazult, pedig jót tenne a műsornak egy kormánykritikus nemzeti radikális.

 • Peter Orszagh
  Peter Orszagh 13 napja +9

  Na, kezdődik az ellenzéki ajvékolás. Nem kell ide gálvölgyi só. Jók vagytok ti is.
  Aláírás:
  Egy pénztáros a teszkóból...
  Jah....fuck you all.

  • Peter Orszagh
   Peter Orszagh 12 napja +2

   Nem a teszkoban dolgozom. De ha valami barom mint te lenézi őket akkor ott dolgozom.

  • Peter Orszagh
   Peter Orszagh 12 napja

   +Sandor Szucs arrogáns faszfej.

  • Sandor Szucs
   Sandor Szucs 12 napja

   Odavaló vagy.

 • Tibor Tóth
  Tibor Tóth 13 napja +3

  Ez a Herczeg Zotyóka annyira tájékozott, mint egy marék lepke b*zdmeg. Kicsit kevesebb koksz kellene, hogy ne egy alternatív valóságban éljen... :)

 • Phase Hypothesis
  Phase Hypothesis 13 napja

  Csintalan 'Jedi' 1.26 percig bírta,csak elpirult.

 • Sándor Pásztor
  Sándor Pásztor 13 napja +3

  Imádom, mikor ezek a tudósok az MTA tudományos kutatásairól és ezek hasznáról beszélgetnek. Szívesen megkérdezném Konok véleményét az alábbi 2017-es kutatásról: "Az Iwamoto-Harada modell állapot-sűrűség formalizmusa, avagy egy alkalmas eszköz a spin állapotokat figyelembe vevő, nehéz-ion ütközéséből származó klaszter sugárzás tárgyalásához". Érdemes-e ezt támogatni vagy sem? Ez egyike a a debreceni atomkutató intézet 2017-ben megjelent 300 cikkének és nyílván egyszerű eldönteni, hogy ez fontos-e, mire irányul, kell-e vagy sem. Szerencsére itt van Konok, ő majd köpi a választ. De, ha engem kérdeztek, igenis szükség van arra, hogy a kutatásra szánt források jó helyre kerüljenek. Ennek semmi köze a politikához, hiába fecseg ez a négy barom.

 • Gábriel Gyógyír

  0. A címet látva annyit jeleznék, még a műsor meghallgatása előtt, hogy az 1980-as évek újságai online archívumokban is elérhetőek, akkor még volt újságírás, sokkal inkább volt nemzte is, és már akkor látták az újságírók, a sportolók és a jó tanárok is a kulturális zuhanást, ami azóta remélhetőleg elérte a mélypontját (most, 2018-2019-ben), és innen elindulunk újra felfelé. Pont 10 évvel ezelőtt kerestem főállású újságírót, és még olyat sem találtam, aki helyesen tud írni, stílust főleg nem. Könyvekből kiollózni tudtak szép, tényleg szépirodalmi igényességű részleteket, de itt vége is lett a 'sikertörténetnek'.
  1. Pörzse Sándor számomra egy rossz termék, persze vicces néha, ha nem vesszük komolyan, amit előad. 1984-ben szerzett felsőfokú reklámszakemberi végzettséget a Magyar Kereskedelmi Kamara Külkereskedelmi Reklám és Propaganda szakán. Egészen 1987-ig versenyszerűen foglalkozott a labdarúgással.
  2. Herczeg Zoltán jól beszél, tudja vagy csak érzi, az részletkérdés, a tudomány ad ok bizakodásra. A NER a rövidtávú dolgokat, a pillanatot uralja, az 5 éves tervet persze tökélyre vitték. A tudat és a hozzá kapcsolódó tudományok komplett hatalmakat kényszerítenek feladásra, mindezt békésen, aikidó harcművész módon. A genetika, az agyak kutatása csak belépőkártya volt nemrég, és mostanság lépünk a következő szintre (Csillagok Háborúja, Mátrix filmek is beépítették ezt).
  3. Csintalan: diszkrét bája van, amíg béke van. Illet kultúra és egészség. Én ki szoktam nevetni Németországot is, de ott legalább az orvosokat és a tudósokat roppant módon tisztelik.
  4. Orbán évértékelője. Sose volt ilyen könnyű dolga. Másfelől ez az igazán nehéz, hiszen nincs valós ellensége. A természet, a valóság megkérdőjelezhetetlen ereje, a szeretet szintje fogja elsodorni. Aki nem ismerné az alap pszichiátria kezelést annak segítség: 'Add mindened oda a tolvajnak', 'Ketrecharcot ketrecharcosnak', 'Kaját a falánknak', 'Hatalmat, a hatalom imádónak'. A megoldás kézenfekvő lenne, de ahhoz egy magasabb tudású nemzet kellene. Jelenleg semmiféle nemzet nincs, és a szükséges tudást kevesen szerezték meg.
  5. Rejtőzködnek közöttünk olyanok (minden korosztályban), akiknek a kisujjában több van, mint az egész Orbán hordában. Minden becsületes ember tiszteletet érdemel, ilyen időkben észnél kell lenni, mert a Nyirkai Jóslat se azt mondja, hogy itt a béke legszebb évei következnek.
  6. Az ellenség felismerő rendszerünk több mint ezer éve gyengül, így tényleg csoda, hogy itt még létezik valami országféleség, a közvetlenül a határaink mellett élők se értik, hogy mi folyik itt, hiszen ők egy másik közegben élnek. A kedvencem persze a szlovén és az osztrák határ, ahol olyan éles váltás van, mintha egy időutazásban lenne részünk, olykor 400 méteren lehet 50 évet reppenni.

 • DruggedSplicers
  DruggedSplicers 13 napja

  Ugye dévényi nincs a gulágon?

 • Dániel Kele
  Dániel Kele 13 napja +9

  Ez a Herczeg osztja az "eszet" aztán Amerikából meg haza " menekűlt" 🤣🤣

 • Ančka Oberwiesenfield

  A félreértés ott van, hogy az embereknek igényük lenne másra.
  Pont ez a paternalista, kádár-horthy apánk feudális nosztalgia kell.
  Legyen gyári meló 130 ezerért, ne kelljen gondolkozni, érteni bármi a világból és kész.
  Le sem szarják az emberek, hogy tudomány, független média vagy bíróság.
  Amíg van rezsicsökkentés és erzsébet utalvány addig nem számít milyen korrupt a kormány és hogy uszít.
  Ez kell az embereknek. Ezért láthatóan bármi oda adnak boldogan....
  Grátiszban lehet gyűlölködni és úúúútálni mindenkit, migráns, buzi és érezni, hogy igen én random proli szalacsi vagyok a világ közepe.
  Ez ma Magyarország.

  • Darcy M. Royce
   Darcy M. Royce 12 napja

   +Order89 de meg lehet! Ha feladjatok Mariat! :DDD

  • Order89
   Order89 13 napja

   Nincs már Erzsike 😭

 • Tamás Ollár
  Tamás Ollár 13 napja

  Általában nem a Tudományos Akadémiákon folyik a kutatás, hanem kutatóintézetekben. Magyarországon az akadémiához tartoznak a kutatóintézetek, Franciaországban és Németországban például nem.

 • Laszlo Ordog
  Laszlo Ordog 13 napja +6

  Nagy ötlet ez nyilvános gyógykezelés közvetítés ! Nem anonim betegek !

 • Tibor Kocsis
  Tibor Kocsis 13 napja +13

  Herczeg! Te csak a gagyi divathoz értesz,az Audinál viszont üzemmérnöki tudással rendelkező szakemberek "csavarozgatják a tizes anyát"! Kicsit szerényebben Ha kérhetném!

 • András KISS
  András KISS 13 napja

  Már csak ez a kis ocsmány zsidóka hiányzott!

 • yougoodsky -
  yougoodsky - 13 napja +1

  Jobboldal:a bajnai libaneveldejeben, baloldal: a nyughatatlan nyugaton szerintem: az mindegy en mit gondolok:D

  • Darcy M. Royce
   Darcy M. Royce 11 napja

   +yougoodsky - a fennyel vadaszoknak/ halaszoknak es a komolyan szep lrodalom fustos angyalkainak.Ok aztan szlvvel-lelekkel...hamlslthatatlanul. Semml es senki mas tolla nem szamlt es nem mervado. ;) :)

  • yougoodsky -
   yougoodsky - 11 napja

   +Darcy M. Royce Csak vicceltem termeszetesen. Akkor lepjunk tovabb a kulturharc szemlelesen a magvas gondolatokkal teleszort baromfiolban. A tollat leteszem, mert jot irni, nem a tollakkal, hanem szivvel lelekkel kell.=} Szolgaljon ez a megkopasztott fennhejazoknak, a struccpolitikat folytatoknak, kulturalis kakukkoknak tovabba vorosbegyeknek, kerecsensolymoknak, pelikanoknak, karokatonaknak es keselyuknek mert hiaba a Jo toll ha az keselyutoll, doghus szagat hirdeti szerteszet a tarsadalomban.

  • Darcy M. Royce
   Darcy M. Royce 12 napja

   +yougoodsky - annak. Nekem atelstakent masikrol nlncs tudomasom.

  • yougoodsky -
   yougoodsky - 12 napja

   +Darcy M. Royce igy van! Mar ha ezt eletnek lehet nevezni:D

  • Darcy M. Royce
   Darcy M. Royce 12 napja

   +yougoodsky - :DDDD te poeta te! :D nos ugy gondolom ezert van szuksege az embernek az ldoszakonkentl maganyra. Meg humorra - foleg hogy magan rohogjon.. meg ez az egesz elet abszurdltasan. :P

 • Flores Flores
  Flores Flores 13 napja +1

  Pörzsének megint igaza van.
  Az Akadémia a magyarságkutatást tudatosan elátkozta Glatz Ferenc idején.
  Cser Ferenc a Gyökerek szerzője Ausztráliba menekült a gazember libsi-bipsik üldözése elöl. Lükő Gábor a komcsiktól is eleget szenvedett, de többet az Akadémiától.

 • Konrad Schlüsser
  Konrad Schlüsser 13 napja +2

  Hát Herczeg Zoltán is pont arról híres, hogy 100 ezerből meg tudna élni... könnyű X milliós havi jövedelemmel osztani az észt, hogy kinek mennyit ér a becsülete ha cikkírásról van szó...

 • Gyo Chess
  Gyo Chess 13 napja

  - a Kárpát - medence mai lakói hordalék népség, - "a magyar" nevet meg sem érdemlik csak előszeretettel bitorolják, jellemtelenek s csak Márai Sándornak a munkáit kellene ismerni s szembe nézni a valósággal.

 • Gyo Chess
  Gyo Chess 13 napja

  - az egész orrBÁN család (a" Viktorovics" meg totál psichopata "az alvó ügynök" s a legalkalmasabb erre a szerepre), Moszkva ügynöke, a fidesz is KGB támogatásával jött létre a '80as évek végén ha nem így lett volna akkor létre sem jöhetett volna azon körülmények között,- akinek mára ez nem világos az "sötétségben" van. Magyarországról az oroszok meg soha ki sem vonultak, kérem.

 • Far-Hát Kapitány
  Far-Hát Kapitány 13 napja +4

  Aki nem a tudomány oldaláról közelíti meg a világot az el fog pusztulni - mongya a talán érettségizett szabólegény. Ez hallja magát vajon?

 • Beáta Magosné Török

  Pörzse! Miért hívod ellenzéki meg baloldali sajtónak a 24.hu, 444-et és azt olvasod, ha te független médiát akarsz olvasni és hallgatni. Az sem független. Egyik szavaddal ütöd a másikat! Egyre unalmasabb a műsor. Már eljutottatok odáig is, hogy másról sem szól a műsor, mint, hogy szidjátok a kormányt! Megoldásokat, hiteles embereket mutassatok már fel, mert az nincs a ti oldalatokon!

  • Ildikó Boros
   Ildikó Boros 12 napja

   Újra indult a heti hetes! Csak az legalább néha vicces volt. Viszont konzekvensen a fideszt szidta, akár kormányon volt, akár ellenzékben. Kíváncsi lennék a kormánykritikusságotokra, ha a ti kedvenceitek jutnának hatalomra. Mondjuk mivel Vona és Karácsony együtt nem lehetne min.elnök, akkor tuti összebalhéznátok.

 • Norbert Veres
  Norbert Veres 13 napja

  Ez a kivándoró ország most vicces volt! :)

 • NNorbi
  NNorbi 13 napja

  hol a puzsér?

  • zajzzzz
   zajzzzz 13 napja

   Valamelyik romkocsmában a 7kerben.

 • Viktor László Kondor

  Sanyi te elkezded őket olvasni. Én meg titeket nézni.
  Morális illetve immorális oldal van. CSAK.

 • Gyo Chess
  Gyo Chess 13 napja

  - hazudozó (de minden szinten) elmehábordott emberek Magyarországa még nem (teljesen) halott de tetsz - halott (ez biztos), - ha tetsz', ha nem. P.s. a commentelőket is beleértve .........

 • Viktor László Kondor

  Szerető Szabolcsnakigaza van. A kormányoldali médiában gépírók dolgoznak. nem újságírók.

  • Ildikó Boros
   Ildikó Boros 12 napja

   Nemrég még ő is kormánymédiás volt, csaj rossz lóra tett Simicskával.

 • tilla A
  tilla A 13 napja +10

  8. percnél járok, "Salleri" mélységekben vannak már most :D

 • Tamas urbán
  Tamas urbán 13 napja +1

  Az èrtelmisèg🤣

 • Pereszlényi Imre
  Pereszlényi Imre 13 napja +5

  Konok és Herczeg urat nem lehetne rávenni, hogy fideszesek legyenek és azt a tábort rombolják? Konok mondanivalójának az értéke fordítottan arányos a beszéde hosszával (és nem csak most). Herczeg meg dopemen szintjén van. Legalább megsajnálta volna valaki, hogy nem hagyja annyit beszélni, hogy ne mutassa ki a sima butaságát. Hasára ütött és elmondta, hogy mit gondol a témáról, miközben láthatóan nincs képben. Mint amikor riporterek megállítanak embereket random az utcán, megkérdezik olyan dolgokról őket, amivel most találkoznak először, viszont a megkérdezettek mindenképpen szeretnének szerepelni és okosat mondani. Ezek vissza szokták magukat nézni?

 • Eva Vincze
  Eva Vincze 13 napja +5

  Konok aki melletted ül az is volt már minden és habár tagadja de megvásárolható.

 • Eva Vincze
  Eva Vincze 13 napja +15

  Zoli téged nem kell karakter gyilkolni elintézed magadnak ha kinyitod a szádat.

  • György Molnár
   György Molnár 11 napja

   Mi a baj vele? Én mindennel egyetértek amit mond, mi az ami nem jó szerinted?

  • Márti Madarász
   Márti Madarász 13 napja +2

   Hát nagy szerencse hogy nem szaporodik.

 • Najóvanhadjadmosmán

  Az Intro zsír

 • Un known
  Un known 13 napja

  Pörzse Sanyi yeeee ...szittya..:) fidesztrollok meg ràd verik vigyàzz Sanyi nem baj jo ezekenek az kell a 10 millos gyerekek orszaga milyen jo kapsz 10 misit meg 10+10 et huu ha mekkora pénz.. Vehetsz belöle egy hasznalt 7 bmw-t :)))))) Barmok ezek Sanyi ne törödj velük..