Marokkó 5: a GLADIÁTOR díszletei + GIGANTIKUS NAPERŐMŰ

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.márc. 9.
 • ALDI UTAZÁS: www.aldi-utazas.hu/hu/
  Biztosítás.hu kedvezmény: www.biztositas.hu/utas-kupon/MAGY-2018
  Marokkói ALDI szállások: bit.ly/2ERRCyg
  Pólóvásár: videosbolt.hu/magyarosi_csaba
  Facebook: on.fb.me/1hc3BIa
  Insta: instagram.com/magyarosicsaba/
  Zenék Spotify: spoti.fi/2Dgxd6a
  Zenék Apple Music: itunes.apple.com/hu/playlist/magyarósi-csaba-s02/pl.u-6mo4lL8sK9gKmR?l=hu
  A technika:
  Olympus Kamera: bit.ly/2o7Nm5K
  Objektív#1: bit.ly/2Dzds6I
  Objektív#2: bit.ly/2De78W6
  Objektív#3: bit.ly/2HTAZkC
  Sony Kamera: bit.ly/2oYotGO
  Drón:www.icentre.hu/termek/dji-mavic-pro-fly-more-combo
  Osmo Pocket: www.djiars.hu/termek/dji-osmo-pocket
  Állvány #1: www.manfrotto.hu/190-alu-tripod-kit-horiz-oszloppal-3-szekcio-3d-fej
  Állvány #2: www.manfrotto.hu/catalogsearch/result/?q=ms0490a
  Állványfej: www.manfrotto.hu/xpro-fluid-fej-fluiditas-valasztoval
  Világítás: www.manfrotto.hu/lykos-bicolor-led-1500lux-1m-en-cri-93-5600k-3000k
  Mikrofon#1: www.rodemikrofon.hu/rode_videomic_pro_plus_professzionalis_videomikrofon.php
  Mikrofon#2: bit.ly/2oGB1Dh
  Mikrofon#3: www.rode.com/microphones/smartlav
  Ha csomagot szeretnél küldeni
  Cím: Bp.,137-es posta, Szent István Krt.10. 1137.
  Név: Magyarósi-Bánki Dóra
  A Csomagra rá kell írni:POSTÁN MARADÓ!
  értesítendő a küldeményről: yaskatir@gmail.com

Megjegyzés • 135

 • Maya
  Maya Napja

  👍👍👍❣💗💗❣❣❣💗💗❣👑

 • Bernáth Szabolcs

  Valaki meg tudja mondani hogy az elején a zene 00:16 tól az mi? mert a Shazam az nem adja ki szövegeket irtam be azzal sem találta a YT már nem tudok mit kitalálni pedig nagyon jó zene valaki kérlek...légyszives XD :)

 • Soma Kocsis
  Soma Kocsis 8 napja

  Kedves Csaba!
  Szakmabeliként volt egy nagy gondom a középső, nap- és atomerőműves résszel. Szeretném ha elolvasnál egy cikket és egy kicsit árnyaltabban kezelnéd a megújuló energiaforrásokat, illetve a közönség felé is ezt kommunikáld.
  atombiztos.blogstar.hu/2019/03/06/a-jo-a-rossz-es-a-csuf-a-nemet-energiaforradalom-ellentmondasos-valosaga/69876/?fbclid=IwAR3KSKQOKRLQFjzl46hFt3ujY8XGaeY2tyBDkxOOrPRDyiGUcVnAajhmm8E
  Bosszantó, hogy még a nagyon intelligens emberek is elkülönítve kezelik az energetikai rendszerekben résztvevő elemeket. Például ott van az elektromos autó, aminek sokak szerint nincs CO2 kibocsátása. Ez igaz, ha lokálisan nézzük ezt az elemet, ha globálisabban akkor kibocsátása függ az adott ország rendszerállapotától amikor éppen a töltés zajlott. Mivel az villamos energia megtermelését a szenes, és gázos erőművek is kielégítik.
  Üdvözlettel:
  Kocsis Soma

  • Soma Kocsis
   Soma Kocsis 8 napja

   Az egész áramtermelés kb olyan rendszer mint egy utazós videó összerakása. Van amire az Olympus kamerád a jó, és van amire a GoPro. Ott könnyebb elmagyarázni a népnek mert könnyen használja az egyiket vagy a másikat. Az erőműveknél meg sokaknak csak az a lényeg, hogy legyen áram a konnektorban, mivel senki se fog erőművet venni.

  • Soma Kocsis
   Soma Kocsis 8 napja

   Igen, nagyon mások a működési paraméterek, illetve az termelt energia felhasználása is. A mostani Paksnak is kifejezetten negatívak lennének az ottani körülmények, ő nem bírja a meleget annyira, mint a annak a naperőműnek itt. Illetve Pakson alig van olyan időszak amikor szükség lenne bármilyen tározóra, ott a naperőműnél meg van, az is rontja úgymond a termelést, hiszen annak is van egy hatásfoka, vesztesége.
   De akkor is túl komplex a két erőmű probléma köre, hogy a termelt energia mennyiség alapján össze lehessen őket hasonlítani. Emellett egy x teljesítményű erőművet azért igyekeztem egy helyre helyezni, mert a két ország hálózata is nagyon eltérő. Nem tudjuk milyen messze vannak azok a fogyasztok akikhez lényegében a legkisebb ellenállás elvén, a legkisebb veszteségek mellett odaáramlik az áram. Tehát nem tudjuk, hogy a megtermelt energiából mennyi hasznosult. A meleg ebben az esetben a marokkói hálózatra hathat hasonló struktúra esetén negatívan.
   Lényeg az egészben, hogy kell mindkettő típus csak okosan kell az egészet kommunikálni a nép felé, illetve a megfelelő arányok betartása is fontos. Mivel nem egymás kiváltói, hanem kiegészítői.

  • Magyarósi Csaba
   Magyarósi Csaba  8 napja

   De te meg most összehasonlítottál egy német naperőművet egy szaharaival, ami legalább akkora hiba. Ouarzazete-ben az évente 1,5 ezer gwh-t termelnek, ami a paksi erőmű tizede. Szóval itt egy reaktorra leosztva nem 7-8-szoros a szorzó, hanem 2,5, és az már egészen máshogy hangzik!

  • Soma Kocsis
   Soma Kocsis 8 napja

   +Magyarósi Csaba Sajnos a megbízhatónak számító vízerőműveket nyírták ki Bős-Nagymarosnál még régebben, a mostani tendencia szerint folyamatosan létesítünk kisebb-nagyobb naperőműveket. Pakson van egy kb 17 MW-os, Felsőzsolcán egy 16 MW-os amik újabbak. Pécsen 10 MW-os, a Mátrái erőműben egy 16 MW-os régebbi. Ezenfelül folyamatosan létesítenek 0,5 MW alatti naperőműveket.
   A cikkben az a lényeg, hogy beszélt a kihasználási tényezőről. Az azt jelenti, hogy az évnek hány százalékát kell maximum teljesítményen termelnie az erőműnek, hogy az évben a ténylegesen kiadott energiamennyiséget megtermelje. 11,3 % volt a naperőművek esetében az atomnál meg 86 %. Tehát a 8670 órából a naperőművek 990 órát "mentek", míg az atomerőművek 7534 órát mentek a publikált, maximális, beépített teljesítményükön. Ez egy cirka 7-8 szoros eltérés. És emiatt nem szabad a kettő csúcsteljesítményét összehasonlítani, a mennyiségek közlésén túl.
   Ebből következik, hogy a 580 MW naperőmű a kb 2000 MW teljesítményű atomerőművünkhöz képest nem a negyedét, hanem a 28-32-ednyi energiát fog megtermelni éves szinten. Egy 500 MW-os atomerőművi blokk ezek alapján 3500-4000 MW naperőműnek feleltethető meg. És ezt nem értik az emberek úgy általában.
   Az összehasonlítgatásban főleg az a baj, hogy úgy hangzik, hogy ez helyettesíthetőséget jelent, közben ez egyáltalán nem igaz.

  • Magyarósi Csaba
   Magyarósi Csaba  8 napja +1

   Annak, amit linkeltél, semmi köze az én naperőműves részemhez. És az energiaszektort kétféleképpen lehet szerintem elcseszni: ahogy a cikkben is tárgyalt németek, akik a zöldenergia mellett kivégezték az atomot, és ahogy mi, akik az atom mellett kivégezték a zöldet. A kettő együtt a megoldás.

 • Loránd Váncza
  Loránd Váncza 10 napja

  Valaki tudja, hogy mi a dal címe?

 • Zsolt Kocsis
  Zsolt Kocsis 10 napja

  Wow... www.google.com/maps/place/Ouarzazate+45000,+Marokkó/@31.0616265,-6.8736825,2657m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0xdbb104077422057:0x26b3cb529b37ab00!8m2!3d30.9335436!4d-6.937016

 • bazsin
  bazsin 10 napja

  Amikor elkezdted felvázolni a Kleopátra küldetést, miszerint nem volt nagy siker, de itthon a szinkron miatt óriási film volt, Én elsőre az Oszkárra gondoltam Sylvester Stallone-val, ami máig az egyik kedvenc filmem...Ott is elhangzottak maradandó idézetek, nem is kevés :DDD

 • György H
  György H 10 napja +2

  Csaba, én átérzem.. Bármit eljátszanék Monica Belluccival, a bármit is.. :D

 • György H
  György H 10 napja

  Csak a blokkra vettek fel 4000 millió hitelt.. :( Szóval jóval drágább.

 • Péter Nothart
  Péter Nothart 11 napja +1

  Robi, hatalmas.. sírok rajta :D :D

 • Jozsef Papp
  Jozsef Papp 11 napja

  1:14 Ami fontos az fontos!! :)

 • Tibor Lakatos
  Tibor Lakatos 11 napja

  Miután felvezetted az Atlas Studio-t, 10:15-nél Robi véleménye: "Ott egy kutya" - egyszerűen zseniális a ti párosotok!

 • Zoltán
  Zoltán 11 napja

  Jobbak a Robival készített videók.

  • Manyi Moszó
   Manyi Moszó 11 napja

   Tény, hogy Robi a technikai háttéren túl egy önálló, mégis integratív színfoltként is jelen van. Általában az interjúalanyok is jót tesznek, árnyaltabbá teszik Csaba stílusát.

 • Monika Torhanyne Csasznyi

  Sziasztok!
  Mindenképp gyertek el a "madaras tesco" savoya-parki egységébe is egy villám látogatásra. Én ma jártam ott és híres filmek (értsd ez alatt; Terminátor, Mad Max, Top Gun, James Bond, Indiana Jones, stb ) motorjai vannak kiállítva az üzletsoron 03.14-ig. Ámultam és bámultam. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, szerintem a Ti szíveket is megdobogtatják majd a relikviák.
  www.savoyapark.hu/motorkiallitas-a-savoya-parkban/

 • Viktor Mező
  Viktor Mező 11 napja

  Az utazós csatornádra is tedd ki légyszíves, mert jó lenne egyben látni ezeket a részeket. Majd ha ráérsz.. Az USAnka első része fantasztikus lett, és a második évadot nem találtam. De tudom.. sok a munka. Ez látszik is, valódi érteket mutatsz be, és ,legszívesebben eltenném mindegyik részt dvd-n. Marokkó bemutatásával garantáltan sokaknak kedvet csináltál. Nagyszerűen tálalod drón nélkül is, úgy ahogy senki más nem tudja. Jó egészséget kívanok Nektek! Szinte olyan, mintha utaztam volna.. köszönöm.:)

  • J. S.
   J. S. 11 napja

   Nem olyan nehéz megtalálni...
   huclip.com/video/q74KprALuqw/vide%C3%B3.html

 • Geri K
  Geri K 11 napja

  Ma nem volt videó, pedig úgy vártam.

 • star 70
  star 70 12 napja

  Csaba😅😅😅 ez nagyon jo resz volt:-) Robi is visszavett a favicceiböl(bar meg lehetne faragni belöle)ugyhogy köszi az elmenyt!

 • Dániel Németh
  Dániel Németh 12 napja

  "ottegykutya"

 • Balázs Bolvári
  Balázs Bolvári 12 napja +1

  Szia Csaba! Létrehozhatnál egy Patreon fiókot. Az ilyen úton videókat szívesen támogatnám, hogy még több ilyen legyen, vagy, hogy hosszabb sorozatok legyenek egy-egy ilyen útról. Szerintem nem lennék ezzel egyedül.

 • György Dudás
  György Dudás 12 napja +1

  Sziasztok! Csaba iszonyatosan várom minden reggel, hogy veled indítsam a napom. Nagyon szépen köszönöm, szerintem mindenki nevében hogy vagy nekünk, és csinálod ezt a hatalmas melót. Egy nem konkrétan az epizódhoz kapcsolódó kérdéssel jönnék nem csak hozzád Csaba hanem a teljes közösséghez. Tuti megválaszoltad már egy korábbi adásban de a franc sem tudja már pontosan melyikben, így ismét feltenném a kérdést hogy honnan származik a napszemüveged? Iszonyatosan hosszú ideje tetszik, minden adásban várom mikor jelenik meg újra és mára megért bennem a kérdés, hogy miként tudnék én is beszerezni egyet. Jó kikapcsolódást neked is és Robinak is ebben a csodás országban!!

 • Péter Hebling
  Péter Hebling 12 napja

  16:16 Szegény Robi ...... mit ki kell állnia :D

 • Ádám Erdős
  Ádám Erdős 12 napja

  Hogy töltitek az eszközöket?

 • 65 Momo
  65 Momo 12 napja +4

  Ez a cég készítette a naperőművet, akit esetleg érdekel: www.acwapower.com/en/projects/assets/ Őrületes technológia. Amúgy az a haló, vagy délibábszerű jelenség számomra felfoghatatlan.

  • 65 Momo
   65 Momo 11 napja

   +Kriska Ati Köszi szépen, de nem igazán erre gondoltam, hanem 9:33 -nál, a torony mellett lévő fény, majd az azt követő íves parabolaszerű árnyék, ami nekem svéd.

  • Kriska Ati
   Kriska Ati 11 napja +1

   a tükröződés okozza: bit.ly/2NTF64d , ez nem az, de talán itt jobban kivehető: bit.ly/2SVtmiG

 • Alexandra Sira
  Alexandra Sira 12 napja +7

  Most miattatok újra megnéztem az Asterix és Obelix-et... Vagy századjára.

 • ツnlehel03
  ツnlehel03 12 napja +1

  Szerintem ez a nomád dolgok konfortossá tétele nagyon gagyi😂.

 • 585zoli
  585zoli 12 napja

  31.059849,-6.870657

 • Böröcz Gyula
  Böröcz Gyula 12 napja

  Könyörgöm, ezt a dalt SOHA többé ne válaszd!!!

  • Fehér Tamás
   Fehér Tamás 12 napja

   Csakis a TE kedvedért meghallgatni sem fogja többet...! Nem csak te vagy a világon!

 • veleares
  veleares 12 napja

  Szia Csaba! Nagyon jók a videók, egy gondom van... A hangerő különbség a szöveg és a vágó zenék között. Baromi idegesítő, amikor azért a beszéd hangszintre állítom a tv-t, azt hirtelen robajjal üvölt... Amúgy a kontent király! :-)

 • Fuelemuele
  Fuelemuele 12 napja

  minden erőműhöz fontos a fűtőanyag, a szenet és az uránt lehet szállítani, de a Napsütést nem ;)

 • Zoltán Kóbor
  Zoltán Kóbor 12 napja +2

  Nagy álmom hogy egy hetet Marokkóban töltsek, ti ezt csak megerősítitek! Köszi! :)

 • Roberto
  Roberto 12 napja

  Respect :) koszonjuk

 • TGerreGT
  TGerreGT 12 napja +1

  A The way back egy jó film, alkalom adtán majd nézd meg! :-)

 • Daredevil19790921
  Daredevil19790921 12 napja +5

  13:59-nél az a picsa ami átsejlik a ruhán az frenetikus

 • M Christi
  M Christi 13 napja

  Na kicsi G.I. Joe gyere már nem akarok meni olyan jo itt a homokozóban ez egy jó mondat

 • Lajos Wass
  Lajos Wass 13 napja +1

  A vandálok is jártak arrafelé, igaz inkább Algéria és Tunézia területét érintették, de léteznek törzsek melyek szőkék és kék szeműek. Kíváncsi lennék, Marokkóban vannak-e ? A vandál vándorlás Attila korára esett és Attila szövetségesei voltak, egy magyar kutató szerint székelyek is voltak velük és Szicíliát is ők alapították.

  • Lajos Wass
   Lajos Wass 13 napja

   maghreb.blog.hu/2011/02/14/a_vandalok ....

 • R4tB4G
  R4tB4G 13 napja +4

  Kezdés:
  Smack My Camel ööö... in the Cameltoe.

 • Jofry
  Jofry 13 napja

  Srácok, nektek agyatokra ment a sivatagi levegő. Ennyi baromságot rég hordtatok már össze :D

 • Gabostream
  Gabostream 13 napja +1

  "csak kicsit sok a köcsög "

 • Kungsson Thomas
  Kungsson Thomas 13 napja

  Megintcsak rövidebb lett a video😥😥

 • Bálint Lukács
  Bálint Lukács 13 napja +1

  Minél több tartalmat nézek meg tőled Csabi annál jobban bebizonyosodik számomra, hogy rengeteg helyre kellene még elutaznod és épp ilyen jó minőségű, ménőségi tartalmat kellene gyártanod! Fantasztikus munka! ;)

 • Jozsó Tuo
  Jozsó Tuo 13 napja

  Nem szoktam állandó videós-t követni , de Csaba utazási videói szenzációsak, mind a tartalom, mind a képi világ, a zenék, egy szóval SZENZÁCIÓS! Nem tudok jobb szót :) a tévé társaságok tanulhatnának tőled , tőletek ( mert ugye Robit se felejtsük el, óriási forma) hogy is kell minőségi tartalmat gyártani!
  További sok sikert neked, nektek az életben és a munkában!!!
  Köszönöm az élményt srácok !!!

 • Zoltán Debreceni
  Zoltán Debreceni 13 napja +1

  16:18-nál Csaba: Fassbender félig robot, félig gép.... hozzá Robi nézése.... ezen hangosan kellett röhögnöm!!! :-) :-) :-)

 • byervin1
  byervin1 13 napja

  Robi a butus bohóc!

 • Noro /82/
  Noro /82/ 13 napja +3

  Dorika Bellucchi like-olta mar a videot? :)

 • Csaba Mészáros
  Csaba Mészáros 13 napja

  Nagyon jó, hogy ezt a vonalat képviselitek. Köszönet érte.

 • Róbert Burján
  Róbert Burján 13 napja

  Pontosabban favázon gipsz elemek, amiket szobrászok kezelik rigipszel és felületett alakítanak ki.

 • Németh Ferenc
  Németh Ferenc 13 napja +1

  Ez egy saját videóm saját készítésű napkályhámról. Talán ilyesmi elven működik, csak aztán tudják tárolni ezt az energiát?
  Mítosz rombolók sorozatból vettem az ötletet. Állítólag régen hajókat süllyesztettek el a katonák a partról, pajzsaikkal koncentrált napsugárral.
  huclip.com/video/EQ9z-y5W-EQ/vide%C3%B3.html

 • Németh Ferenc
  Németh Ferenc 13 napja +2

  Szuper, hatalmas élmény lehet ott lenni.
  Ide kapcsolódik egy érdekesség.
  Vadász Zsolt csatornája a Trabant expedíció. Róla annyit érdemes tudni, hogy kellőképpen őrült ahhoz, hogy egy Trabanttal vágjon neki a világnak. Még, ha nem is az eredeti kétütemű, hanem a modernebb verzió az.
  Ő azt bizonyítja be, hogy nem csak luxus utazással sofőrrel drága autóval lehet ilyen helyekre eljutni, hanem egy nomád jellegű sátras Trabantos módon is. Pont Marokkóban és környékén vlogolt az elmúlt időben. Nála láttam elsőként ezt a fura fényes naperőművet.
  Aminek a működése még mindig homályos. Valahogy tükrökkel összegyűjtött napsugarak a lelke?
  Egy videó a csatornájáról, nézzetek bele, átjön a stílusa.
  huclip.com/video/kI_5VjD1xso/vide%C3%B3.html

 • Gábor Ács
  Gábor Ács 13 napja

  Gladiátor, mint jó film? Heh? o_O

  • Richard S.
   Richard S. 12 napja +1

   ...és mint tudjuk ízlésről nem vitatkozunk.

  • Gábor Ács
   Gábor Ács 12 napja

   Tetemes ízlésficammal egészen biztosan.

  • Richard S.
   Richard S. 12 napja +1

   A jónál azért sokkal jobb.

 • MrJoecool30000
  MrJoecool30000 13 napja +2

  A the way back is jó film pedig. Van valamennyi történelmi vonatkozása is szerintem jó pár magyar családban.

 • Director úr.
  Director úr. 13 napja +2

  "csak kicsit sok a kocsog" :DDDDDDDDDDDDD

 • Péter Demeter
  Péter Demeter 13 napja +1

  Mikor jött az értesítés az új videóról, azt hittem elnéztem a naptárat és hétköznap van :D

 • Tamas Horvath
  Tamas Horvath 13 napja +4

  Okos dolog reggelente ilyen helyen meg vizsgálni a cipőt ennyire profi módon!!! 0:50

 • Eszter
  Eszter 13 napja

  A Prince of Persia nagyon jó film, szerintem is.

 • György Rácz
  György Rácz 13 napja +1

  Gyönyöru montage felvételek, tökéletes zene választás, temérdek információ, és két tök jó fej, közvetlen pali :D 10/10, erre mást nem lehet mondani, csak igy tovább, Te/Ti vagytok a a sok clickbait szar magyar videós között akik megmutatják, hogy clickbait nélkül is lehet ezt csinálni :))

 • László Vágó
  László Vágó 13 napja +4

  16:12 Magnetooo! :DD

 • M. M.
  M. M. 13 napja +98

  Kell egy Robi best moments...

 • iiglo
  iiglo 13 napja +43

  14:30 Robi: "Ó Jézusom!" - és elfordul majd távozik

 • hard83
  hard83 13 napja +1

  hát ez a sok mű díszlet szerintem felesleges volt, inkább a városban töltöttetek volna el több időt. Vagy a kicsi GI Joe javaslata alapján még 1 nap homokozás :)

 • Balázs Terjék
  Balázs Terjék 13 napja +6

  Robi formàban volt az epizódban!😄

 • MaXO
  MaXO 13 napja +1

  14:28 "Hogy eljátszottam mi? Engem is lehetett volna Monica Bellucci mellé hívni színésznek,de senki sem hívott! A terem búráját!"

 • Zsolt Kaszap
  Zsolt Kaszap 13 napja +21

  "...csak sok a köcsög" - Pusztultam :)

 • Morvai Gábor
  Morvai Gábor 13 napja +6

  Ti ismeritek a Bill és Ted-et?! Ezzel megleptetek, kisgyerekként rongyosra néztem kazettán, de általában senki nem ismeri akit kérdezek. Mondjuk így nézve ez Csabi és Robi Zseniális kalandja. ✌🏻

 • Ádám Badics
  Ádám Badics 13 napja

  Mondjuk engem azért érdekelne a fényjelenség oka....🙂

  • Aba Sámuel
   Aba Sámuel 13 napja +1

   Látszik a torony a videón azaz ez egy tükrös tornyos naperőmű . Több fajta van . geo-sentinel.hu/naperomu-marokkoban/ hu.wikipedia.org/wiki/Naph%C5%91er%C5%91m%C5%B1

 • zoltan gal
  zoltan gal 13 napja

  kernem az eggyuttes nevet ,tetszik

 • Borbély Zsolt
  Borbély Zsolt 13 napja

  ''Szájzár''

 • Batár Gábor
  Batár Gábor 13 napja +11

  Hát ezen a gyere kicsi GI JOE hát konkrétan teleraktam a liberót :D XD

 • Zsuzsanna Varga
  Zsuzsanna Varga 13 napja +15

  That's what I call a true bromance.

 • Kolos Nagy-Máró

  Lehetséges lenne, hogy az index kép cs:go-ban a DUST || mapon a terrorista kezdőhely??

 • Ágoston Marton
  Ágoston Marton 13 napja

  Nagyon király lett ez is mint a többi😊👍👍így tovább!!!

 • Gábor Dombos
  Gábor Dombos 13 napja

  goo.gl/maps/CeHJPsDMRem

 • Zoltán Kertész
  Zoltán Kertész 13 napja +10

  Király az a nagy neutralizáló. :D

 • Noalle
  Noalle 13 napja +4

  Szeptemberben voltam Marokkóban, de kicsit más útvonalon, mint ti. Azt is nagyon élveztem, de - ahogy azt a videóitok is bizonyítják - még bőven van ott látnivaló, úgyhogy biztos hogy a későbbiekben visszalátogatok oda, mert nagyon megjött a kedvem ismét egy kis marokkói túrához :)

 • Levente Veres
  Levente Veres 13 napja +64

  3:42 "Naaa, kicsi G.I Joe, mi vaan?"😂😂

  • 19zombi82
   19zombi82 13 napja

   🤣

  • Bence Bujdosó
   Bence Bujdosó 13 napja

   Eddig ez volt a legviccesebb rész az tuti :D

  • Levente Veres
   Levente Veres 13 napja +4

   +Morvai Gábor Pont erre gondoltam én is, színes így az egész út... Mondjuk már megszokhattuk tőlük a hülyeségeket..😂

  • Morvai Gábor
   Morvai Gábor 13 napja +18

   Nagy formák! 😄 Mennyivel jobb, hogy két barát csinálja, nem két fapova ezt az utazós műsort!

  • Adam Bajusz
   Adam Bajusz 13 napja +5

   Levente Veres kicsit olyan volt Robi mint Alan a Másnaposokból. :D

 • Ákos Túri-Kiss
  Ákos Túri-Kiss 13 napja +2

  A vizet honnan szerezték a sátrasok?

  • DudiMr
   DudiMr 12 napja +2

   A legtöbb ilyen helyen hektoliteres bazinagy tartályokban visznek oda vizet x időközönként. Aztán az ott el van x ideig

 • Filmrajongó
  Filmrajongó 13 napja +4

  *A Kleopátra-küldetés szerintem is nagyon jó!*
  www.filmkatalogus.hu/Asterix-es-Obelix-A-Kleopatrakuldetes--f12270
  Meg a Gladiátor is! :)
  www.filmkatalogus.hu/Gladiator--f419
  A Bill és Ted zseniális kalandja pedig örök kedvencem!
  www.filmkatalogus.hu/Bill-es-Ted-zsenialis-kalandja--f4131
  (Tudtátok, hogy készül a folytatás?)

  • Péter Mikus
   Péter Mikus 13 napja +1

   Akit érdekel a Bill és Ted... itt megnézheti... videa.hu/videok/film-animacio/bill-es-ted-1-zsenialis-E66bx5FjGhAL3T9H

  • Mészáros Máté
   Mészáros Máté 13 napja

   Igen, nagyon jó lett a szinkron. Mintha Romhányi csinálta volna :D Zseniális film lett így :)

  • Filmrajongó
   Filmrajongó 13 napja

   +Barbara Fodor Persze azt tudom, de most a 3. rész készül, úristen, majdnem 30 év kihagyás után, ugyanazokkal a szereplőkkel (Keanu Reeves!) Bill & Ted Face the Music lesz a címe!

  • Barbara Fodor
   Barbara Fodor 13 napja

   Az a folytatás már 1991-ben elkészült, Bill és Ted haláli túrája címen! :)

 • Áron Gyulai
  Áron Gyulai 13 napja

  Szuper videó lett!

 • TomEY
  TomEY 13 napja +29

  Jó, a zene szerintem nagyon hasonlít Mika, Grace Kelly című számára... Mi a címe?

  • dani0113 HUN
   dani0113 HUN 11 napja +2

   Igen egyből azt figyeltem,hogy nagyon copy!:)

  • Tamás Hauer
   Tamás Hauer 13 napja +6

   Gotta Get Up - Aldemark Niklasson feat. Rex Novi

 • d_KRES
  d_KRES 13 napja +1

  YEE !!

 • Robert Nagy
  Robert Nagy 13 napja +90

  Igazából Titeket kellene támogatni! Mert nálatok tényleg van igazi tartalom és rengeteg munka van a videótokba és még sincs kint a támogatási lehetőség. Aki csak annyit csinál, hogy megnyomja a REC gombot és folyamatosan cigizik meg piál és még is tartsa a markát, fiataloknak rossz példát mutat 0 munka a videóba az meg kiteszi a támogatást mint pl H***by , M*****r Kr***n stb.. Pont hogy titeket kellene támogatni és nem a csürhe népséget. :(

  • Maki
   Maki 11 napja

   Jobban járnak, ha nagy szponzorok támogatják őket, mint az aldi travel, biztosítási oldalak, utazási irodák stb. Magánemberek nem tudnának annyit összedobni, meg nincs is rá szükség. Herbyt nem támogatják ilyen cégek, én se tenném a helyükben, hiába nagy a nézőtábora.

  • A GK Hivatalos ruhaszárítója - danika000017 dani
  • Zsolt Palasthy
   Zsolt Palasthy 13 napja +5

   Abszolút egyet értek.

 • rendeles tuzijatek
  rendeles tuzijatek 13 napja +24

  Nincs is jobb, mint hétköznapokon az irodában a hajtás előtt egy kv mellett Mogyi Csabit nézni. Hétvégén meg pláne, ilyenkor meg még frissen ébredve, ágyban fekve telefonon nézni a legújabb részt... hát...elképzelni is nehezen tudok jobbat. :D Csabi! Te nem csak egyszerű videós vagy, te értéket is csempészel mindegy egyes adásodba. Köszönöm! :)

 • - OSMO -
  - OSMO - 13 napja +5

  Mennyibe került ez az egész Marokkói kiruccanás?

  • Robert Nagy
   Robert Nagy 13 napja +5

   Utazás legvégén szerintem lesz róla beszámoló mint amikor Amerikában voltak.

 • Huba Csejtey
  Huba Csejtey 13 napja +1

  Elso like

 • Viktória Horváth
  Viktória Horváth 13 napja +9

  A Robit megzabálom 😘💕

 • Fleisz Martin
  Fleisz Martin 13 napja +1

  Csak nekem ismerős az intro zene?

  • Domonkos Somogyi
   Domonkos Somogyi 13 napja

   Mika grace kellynek egy verziója vagy fordítva

  • onexcm10
   onexcm10 13 napja +1

   Robert Nagy Európai vakációban

  • Robert Nagy
   Robert Nagy 13 napja +1

   Szerintem valamelyik Chevy Chase-es filmben volt egy utazós filmben.

 • Pepe Trump
  Pepe Trump 13 napja +4

  Mindenki kommentel az 1 perce megjelent videóhoz ennyi idő allatt még 4x speed-el sem lehet végignézni a videót :D

 • Bence Fazekas
  Bence Fazekas 13 napja +1

  Második megtekintés

 • palesz000
  palesz000 13 napja

  Köszi a jó videókat. 🙏🙏

 • ツFakeGreenYT
  ツFakeGreenYT 13 napja

  Hi