Bayer show (2019-11-17) - HÍR TV

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.nov.17.
 • Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: hirtv/
  ► a honlapunkon: hirtv.hu/

Megjegyzés • 799

 • Molnar Riki
  Molnar Riki 12 napja

  Tűrő érdem.tetszik.a libssik teljesen tébolyultak

 • Tivadar Németh
  Tivadar Németh 12 napja

  ...csak ezt a sok atv agymosottnak meg is kéne értenie....Varga Mihály egy nagyon értelmes, okos, intelligens ember. A legjobb pénzügyminiszter!

 • Domonkos Balázs
  Domonkos Balázs 12 napja

  21:00, hát igen mindkettő egy servus

 • Gabor Vass
  Gabor Vass 13 napja

  Van itt bőven káros anyag kibocsátás! Szavakkal is lehet mérgezni!

 • Zsolt Domokos
  Zsolt Domokos 15 napja

  Megkérném az itt olvasgató, kommentelő liberálisokat, hogy nézzék meg a műsor első felét! Na, a liberalizmus támogatásával ti ezt támogatjátok!

 • Ernoe Ernoe
  Ernoe Ernoe 16 napja

  Bayer eddig sem titkolta a fasisztákhoz, nácikhoz vonzó érzelmeit, de most azért rátett egy lapáttal. Ebben a műsorában megpróbálja a német fasizmust, mint egy kiprovokált, természetes reakciót a züllött világra beállítani és párhuzamot húz a napjainkkal.
  -
  Először Bergman, „Kígyótojás” című filmjére próbál támaszkodni, ami az 1923-as németországi hyperinflácio idején játszódik.
  -
  Tudja ördög miért de a belinkelt jelenet csak arra koncentrál, hogy egy zsidót jól összevernek, ami minden érző ember számára sokkolóbb mint az Instagram a Halloween partiról, ahol egy nyilvánvalóan zombi kosztümben levő, egy gumibabát a levegőbe dobál.
  -
  Ha már párhuzamot akar húzni a napjainkkal akkor meggyőzőbb lett volna a Hallei zsinagóga elleni merényletről beszélt volna, ott ketten meg is haltak. Vagy a Németországban permanens történő (napi négy) antiszemita támadásról beszélt volna.
  -
  Bayer elhallgatja, hogy az infláció, a vele járó munkanélküliség oka az első világháborút előkészítő és támogató fegyverkezés volt. Ezt az okot gyakran elfelejtjük mi is, amikor Trianon miatt nyaljuk a sebeinket.
  huclip.com/video/wxUVrkbu0_o/videó.html
  -
  Egy történelem tanártól több tárgyi ismeretet várna el az ember. A Párizsi békeszerződésről tudjuk, hogy a hitleri nemzeti-szocializmusig majd 20 esztendő telt el, és azt is tudni kell, hogy ez alatt nagyon sok vissza lett csinálva a lefektetett szerződésből.
  -
  1926 Németország tagja a Népszövetségnek; 1930 vége a Rajna menti területek megszállásnak; 1932 vége a réparációs elkötelezettségnek; 1938-ban a határok vissza lettek állítva, Ausztria teljesen, Csehszlovákia pedig részben Németországhoz lett csatolva.
  -
  (Hogy az események sorát időbe zárjuk: Hitlert 1912-ben, papírok nélkül illegális menekültként érkezett Münchenbe és 1932-ig mint hontalan élt itt. De hiába dobta el a barátjával a papírjait, csak besorozták. katonának, ahol állítólag térden lőtte magát és leszerelték. 1925-ben garázdaság miatt bebörtönözték, itt írta meg a "Küzdelmeim" című könyvet ami csak nem akart el kelleni, pedig ingyen osztogatták a sekrestyében, minden esküvő mellé. A büntetett előélet miatt problémát jelentett neki a német állampolgárság megszerzése, úgy hogy hétszer kérvényezte meg, míg 1932-ben, sikerült neki ezt egy állami jogú városban, Braunschweig, megkapnia és ez 1935-ben egy egész Birodalomra érvényes lett.)
  -
  Különösen megdöbbentőnek és aljasnak találom, ahogy Bayer a fasizmus létrejöttét és létjogosultságát a Kabarét nevű filmmel akarja igazolni, hogy a horogkeresztes nacik „akkor jelennek meg” amikor a frivol táncosok fellépnek a sorakoztató bár színpadán.
  -
  Hallatlan a történelemnek ez a kitekerése, Bayer, Liza Minnelli nyakába akarja varrni, hogy a nacik miatta támadták meg Lengyelországot, a Szovjetuniót, az egész világot, öltek meg vagy 50 millió embert, hurcoltak el és gyilkoltak le 600.000 magyar zsidót, cigányokat… és a mai napig gyilkolnak a nevükben mint most is német politikusokat, külföldi állampolgárokat
  ...

  • Majoros István
   Majoros István 13 napja

   @Ernoe Ernoe Egyetlen európai nép sem biztosítja a saját utódokon keresztüli jövőjét. Mind import utódokra szorul. Idővel le lesznek cserélve.

  • Ernoe Ernoe
   Ernoe Ernoe 14 napja

   @Majoros István István! Kinek, minek a megmaradásáról beszél? A béke és a biztonság soha nem volt olyan mértékben biztosítva mint a napjainkba.
   -
   Az Osztrák-Magyar Monarchia méretit, lehetőségét tekintve egy bakfütty volt az Europai Unió adta lehetőségékkel. Bayer és így a magyar kormány nacionalista, faji és vallási megkülönböztetésen alapuló politikája ami a békét, a biztonságot veszélyezteti.
   -
   Ez a kormány (Fidesz) se nem Fiatal, se nem Demokratikus ez csak a hatalmon maradás, a baráti kör meggazdagodásán ügyködik.

  • Majoros István
   Majoros István 14 napja

   @Ernoe Ernoe Ebből is az tűnik ki számomra, hogy nem érti, hogy itt miről van szó. A megmaradásról.

  • Ernoe Ernoe
   Ernoe Ernoe 15 napja

   ​@Majoros István Kedves István, teljes mértékben egyetértek azzal, amit ön mond, „vigyáznunk kell, hogy a hergelésnek ne legyenek következményei”. Csak azt nem értem, hogy akkor miért hergel Bayer permanens? Ö az aki felhívja a hallgatóit minden eszközzel küzdeni, akár „lángszóróval”.
   -
   Ön azt írja: „A maga oldalának ocsmány viselkedése, folyamatos hazudozása, szarkavarása, rágalmazásai is kitermelik az indulatot.” Ezt nem értem. Mióta magázza ön Bayert?
   -
   Egy „másik oldalt” nem látok hallok a Bayer műsorában, sőt a mindenki pénzéből fizetett köz-médiákon sem. Bayer Fidesz politikusokkal és alattvalókkal látható a műsorában senkit nem hív meg aki más véleményen lenne, mint ö.

   -
   Sőt itt a kommentálok között is csak szórványosan vannak kritikus hangok, a Bayer oldalán állok ennek ellenér öntik magukból a gyűlöletet, fenyegetést, amit nyilván a „tanítóbácsitól” tanultak.
   -
   Én gyűjtöm ezeket már évek óta és szeretném egy könyv formájában nyilvánosságra hozni. Nem most mert nem akarok olajat önteni a tűzre, hanem majd ha a jogállamiság visszatér.
   Az utókornak fel kell dolgoznia az Orbán-érát, nem érintetlenül hagyni mint a fasizmust.
   -
   Hallotta már, hogy az Orbán kormányt újra és végérvényesen elítélte a bíróság mert félrevezette a népet, hazudott, gyalázkodott az NGO-k ellen és valami féle Soros-tervet hazudott be nekik.
   -
   Az ítélet nemcsak pénzbüntetés hanem Orbán köteles a nyilvánosság előtt bocsánatot kérni az ország polgáraitól.
   Majd meglátjuk, hogy változott e a karaktere. Félek ez alkalommal is becstelenségből fog tanúbizonyságot tenni. Adjunk neki esélyt.
   -
   A „ne hagyjuk, hogy ö nevesen a végén” plakát, arra jogosítana fel, hogy kiröhögjem Orbán, mert ország világ előtt lejáratta magát, mert ö választotta ezt a "fegyvernemet" a kigúnyolást, de nem teszem mert nem találom viccesnek amit az országgal csinált és csinál.
   www.welt.de/politik/ausland/article203691694/Ungarn-Orban-Regierung-muss-sich-fuer-Fluechtlings-Umfrage-entschuldigen.html
   www.spiegel.de/politik/ausland/ungarn-regierung-muss-sich-oeffentlich-fuer-fluechtlingsumfrage-entschuldigen-a-1297506.html

  • Majoros István
   Majoros István 15 napja

   Én viszont nem érzem aljasnak, még ha fals is a példája. Ugyanis pont azt mondja, hogy a folyamatos hergelésnek nehogy az legyen a következménye, hogy elszabadulnak az indulatok. Ugyanis nehogy azt higgye, hogy csak a kormánnyal szemben ellenségesen viselkedőkben gyűlik a harag. A maga oldalának ocsmány viselkedése, folyamatos hazudozása, szarkavarása, rágalmazásai is kitermelik az indulatot. De ha már ennyire leragadt Hitlernél. Azt ugye tudja, hogy a német gazdaságban az amerikai tőke ekkorra már jelentős állásokat foglalt? S hogy ezek a jelentős állások egyáltalán nem lettek felszámolva a háború alatt sem. Vagyis pl. az Opelnek, ami kizárólag haditermelést folytatott, a General Motors volt a többségi tulajdonosa.

 • Laci és Éva Simon

  Gyurcsány idelyén valahogy mindig elkerült minket a MÁZLI.

 • Zoltán Varga
  Zoltán Varga 16 napja

  Idénre senki nem jósolt 2-3% közötti növekedést... IMF: 3,3%, OECD: 3,9%, Európai Bizottság: 3,4%

 • senki nevem
  senki nevem 16 napja

  Kedves Zsolt.Egy horrorfilm író, rendező,forgalmazó,mennyivel különb attól akit vagy amit a videóban láttunk, és mennyi horror film létezik a világon?Aki ilyet vagy horrort csinál,ír,forgalmaz,az NEM EMBER!!!

 • Vilmos Kerner
  Vilmos Kerner 16 napja

  Megnézhetnek ilyet az izrealita vallásuak is, elfogadott náluk az abortusz ? Szerintem NEM! Kövessük őket!

 • Máté Kovács
  Máté Kovács 16 napja

  Én valahogy úgy tudom rühelleni ezekkel a százalékokkal dobálózást, ilyenkor mindennek van egy alapja ami meghatároz mindent ahogy gondolom már többen is szembesültek hitel felvételnél. Ezt számszerűen sosem fejtik ki. Jó hogy nőnek a bérek, de nem lehetne a bérekhez képest fixen tartani a lakásárakat meg a megélhetési árakat. A villany meg a gáz a legkisebb kiadás még ha a nyugati tényleges áron is kalkulálok, sőt ráfizetős. Szeretnénk gyerekeket a feleségemmel, de lakást nem tudunk venni állami CSOKra, nem vállalok be csak úgy a fekete 13asra a ruletten egy ilyen dolgot hogy közben egyedüli keresőképes maradjak és a gyerekemnek is meg akarok mindent adni. Régi módi vagyok lehet, de a kormány nagyon megszívatott a lakásárak és a régen jól kereső állásom egyetemi diplomával rendelkezőként most egy lindl kasszás bérét kapom már csak.

 • Sanyi Jutuber
  Sanyi Jutuber 16 napja

  33:50 Tehát akkor az Európai Unió, a Demokrácia és a Tolerancia és a "segítsük, támogassuk egymást" hazája, az gyakorlatilag egy hatalmi egység? Aminek kizárólag az ún. európai nagyhatalmak a kivételezettjei? Pl. az a Németország, aki ELLEN az egész Európai Unió eszméje felépült? Persze, kellett a nyersanyag, akkor Németország máris nem a 2. világháboró borzalmainak az okozója, ha pénzről van szó, hanem az Európai Unió ALAPÍTÓ tagországa!
  Hát ez nem beszarás? Nem abszurdum? És amikor a 2. világháboró 2 "jeles" képviselője, Franciaország és Németország Európai Uniós tagságáról beszélünk, akkor KIZÁRÓLAG az lehet a mércén, hogy az egyik milyen mértékben segíti a másikat?
  És EZEK döntik el, hogy mi legyen Európa sorsa? Kit vesznek be, kit nem, kiket engednek be, kiket nem... Érti ezt valaki?
  Hogy mennyire hülyének nézik az embereket, érti ezt valaki? Az egykori náci Németország (minden idők legpusztítóbb ember-tömeggyilkosság hazája, amiből nem sokkal később Francia-Német Unió lett!!) ma a legmeghatározóbb politikai erő Eurpában?? Mivan? És behódol nekik mindenki, csak azért, mert ezek rájöttek, hogy nem fegyverrel, hanem a gazdasággal, pénzügyi eszközökkel lehet a leghatékonyabban gyarmatosítani!? Emberek, észnél vagytok?

 • Sanyi Jutuber
  Sanyi Jutuber 16 napja

  Bayer Show a műsor címe, de ez a mai nem csak show volt (egyik sem az amúgy, de ez kifejezetten nem), hanem ez most nagyon mélyre ment. Pont olyan mélyre, amit már meg kellene fontolni, amin el kéne gondolkodni a FIATALOKNAK IS! És ezen van a hangsúly! Mert mit akar a fiatal? Totális szabadságot. De ha a politika is totális szabadságot terjeszt, annak ezek a dolgok a következményei. Mégis hányféleképpen kellene bemutatni a világháborúk borzalamit és azok ELŐZMÉNYEIT, hogy az aktuális fiatalok elgondolkodjanak? Vagy erre nincs esély? Mindig visszajön? Lesz még 3. meg 4. meg 5. meg sokadik világháború is csak azért, mert a "fiatalság bolondság"? Persze, a fiatalok legyenek fiatalok, szórakozzanak, játszanak, de NE akarjanak politizálni! Amikor anyu-apu erőszakos halált hal egy agyatlan háborúban, az nagyon szar érzés ám!!!

 • Lali Lila
  Lali Lila 16 napja

  az első másfél perc bármelyik saskabaréban elférne

 • Sanyi Jutuber
  Sanyi Jutuber 16 napja

  A "károsanyag-kibocsátás" helyett én a "Karácsony Gergely menjen a faszomba" tesztmondattal próbálkoztam volna.

 • mascone44
  mascone44 17 napja

  hazudsz Buksi!

 • Balazs Matrai
  Balazs Matrai 17 napja

  Hát ez a transz nemű állat igen ocsmány. Akik meg tapsolnak azok is.De hát minden héten van lejjebb.Ezen már nem lehet nevetni.

 • zsolt kovács
  zsolt kovács 17 napja

  Olcsó munkaerő.... Mikor lesz minden magyar ablak olyan muskátlis, mint az osztrákoké ?

 • zsolt kovács
  zsolt kovács 17 napja

  Nagy az Isten állatkertje.... Nevelés, nevelés, nevelés.. Jó példákat mutatni. Megfelelő életkörülményeket teremteni. Egészséges társadalmat építeni a mai roncstársadalom helyett...

 • Gábor Vaszilev
  Gábor Vaszilev 17 napja

  PATKÁNY SHOW

 • Rikard Veto
  Rikard Veto 17 napja

  A gyakorlat es realitas sok helyen 800 Ft orabert tud....erre van e magyarazat !

 • 64 Klyk
  64 Klyk 17 napja

  Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ munkatársa egyéniségével, hozzáállásával, tiszta tekintetével a garancia arra, hogy a fiatalok és a Momentum között nincs egyenlőség jel!

 • Ernoe Ernoe
  Ernoe Ernoe 18 napja +1

  Bayer azért nem mondta meg, hogy hol és mikor készült a sokkoló felvétel mert akkor nem lehetett volna vele riogatni a nézőket, nem tudott volna a nyugat-i világ ellen gyűlöletet szítani.
  -
  A videó egyébként megtalálható a „mandiner” HUclip csatornán, a következő figyelmeztető felirattal
  -
  „Figyelem: grafikus tartalom. Sokkoló pillanat Az olasz/skót csőbe húzás királynője hamis abortuszt hajt végre a bárban az Egyesült Államokban. Blair Back ON FACEBOOK @Blair_Back Instagram. Blair a facebook-on a következőket mondta: "Kérjük olvass!! Ez csak egy előadás egy kanibál témájú drag-show!” Így van! Ne gondolj tovább!"
  .
  Ebben a videóban nem sértették meg a csecsemőket. A csecsemő műanyagból készül. A terhes has-jelmezt kölcsön kaptam!!! A vér hamis!!! És a szervek is hamisak!!!! !”
  huclip.com/video/UlsNtVPKmLI/videó.html&
  -
  Ez egy félresikerült Halloween show, mert ahogy látjuk a megtekintők több mint a tízszerese nem találta viccesnek a jelenetet.
  -
  Egészen biztos történnek ízléstelen dolgok nyugaton és keleten de azért az általánosítással egy kicsit óvatosabbnak kéne lennie mert ez népek elleni felbujtás állami megbízásból.
  -
  Ha valaki Magyarországon szörnyülködni akar akkor elég, ha elmegy egy ambulanciára, ahol bizony sok párkapcsolatban összevert hölggyel is fognak találkozni. Magyarország a mai napig nem ratifikálta az Isztambuli megállapodást. Mielőtt Bayer tanácsára megutáljuk a külföldet, kapjunk a saját fejünkhöz egy picit. huclip.com/video/AmzYm_TVVNM/videó.html
  -
  A keresztény kultúra középpontjában Jézus megkínzása áll, egy brutális aktus. Egy ´megkinzott, megfeszitett emberfiával vannak már a gyerekek is riogatva. Ezen is ellehetne gondolkodni.
  huclip.com/video/CoUzOxxMMSA/videó.html

  • Majoros István
   Majoros István 14 napja

   @Ernoe Ernoe Nem érti a gondolatmenetemet, nem érti Bayert se, mer nem érti azt a pusztulást, amibe a civilizált világ sodródott. És, teszem hozzá, még Bayer is csak kapiskálja a dolgokat. Nem demokrácia, bal oldal jobb oldal hanem a megmaradás és a pusztulás erői birkóznak itt egymással hosszú évtizedek óta. A Kádár rendszer évtizedekig a jövő megrablásából, a meg nem született gyermekeket illető javak, erőfeszítések megtakarításából volt el. Orbán kezdett valamit sejteni, úgy 1994-95 táján, hogy a magyar nép csökkenő életereje mégsem véletlen következmény. És azt, hogy túlságosan izgulna, nem mondanám, de legalább próbál valamit tenni. És nem a bal-liberálisok által javasolt nép lecserélős módszerrel él.

  • Ernoe Ernoe
   Ernoe Ernoe 15 napja

   @Majoros István Kedves István, ugyancsak nem tudom követni a gondolatmenetét. Rögtön a kezdete hamis.
   A jelenlegi kormány az amelyik „két nemben” gondolkodik, visszalépve ezzel a bibliai teremtésmítosz szintjére, amiről tudjuk, hogy nem felel meg a tudomány mai állásának.
   -
   A nyugati országokban nem játsszák ki a nemeket egymás ellen. Igazolásként ajánlom ehhez, az Aldi üzlet álláshirdetését, ők munkatársakat keresésnek w/m/x felirattal.
   -
   Magyarországon újra egypárt rendszer van, a macsó-kormány igy néz ki és ez a Kádár tradíció.
   hayvan-storage-wordpress-master-studiowien.s3.amazonaws.com/uploads/2015/12/Ungar-Regierung-picall-kl.jpg
   -
   Az Orbán kormány egy fiktív 2/3-ra hivatkozva azt tud tenni amit akar, ezt így szó szerint nem egyszer elmondta Bayer is a műsoraiban. A Fidesz akár milyen törvényváltoztatást létre tud hozni, nincs szüksége más pártra. Látjuk, hogy üldözött el egy kiváló egyetemet az országból, egy pénteken bejelentett és hétfőn aláírt törvény módosítással. Orbán testre szabja magának a törvényeket.
   -
   Egy demokratikus parlament legfontosabb része, hogy van egy a kormányt ellenőrizni tudó ellenzék, egy közpénzből fizetett szabad média. Magyarországon nincs ilyen. A kormány meglopja az országot. A közmédiában az ellenzéki pártok-ról beszélnek és nem az ellenzéki pártok-kal. Az ellenzéki képviselőknek nincs lehetőségük a választóikkal kommunikálni. Bayer lejáratos műsora a kormány nívója.
   -
   Nem akarom itt a magyar kormány programját teljesen szétszedni, de az a műsor is mutatja, hogy a magyar fináncminiszter is egy "one-man-show-t" húz le, nyilván mert a publikumnak fogalma sincs a közgazdaságtanról. Természetesen megvan a magyar kormánynak a trükkje, hogy még nem omlott össze, a Kádár korszak milliárdos külföldi segítség és teljes mértékű belső finanszírozással fedezve (ott nem volt külföldön dolgozás, szabad költözködés még a hajléktalanok számára sem) mégis majd 40 évig bírta a becsapott nép nyakán ülni.

   -
   Demokrácia az másképp néz ki kedves István, nézzen körül a szomszédban. Lehet, hogy ott több vita és krízis van de ott a polgárok „érett, felnőtt emberként” vannak kezelve nem lekezelően, gyerekként a nevükben beszélnek a politikusok.
   -
   Ha párhuzamot akarunk vonni a Kádár korszakkal, akkor mondhatjuk, a Fidesz választók, akik hisznek egy „jóindulatú diktátorba”, örülnek, hogy nekik nem kell gondolkodniuk.
   -
   Nem tudom milyen „nép lecserélésről” beszél? Az Orbán kormány tudhatta volna, hogy 1980 óta csökken Magyarország népessége és csak most kezd el izgulni miatta !?
   -
   Undorító és fasisztoid, hogy a 21. században egy ország a lakóit genetikai alapon kezdi el szortírozni, és fajnemesítési programot indít.

  • Majoros István
   Majoros István 15 napja

   @Ernoe Ernoe A két nem osztályharcos alapú egymás ellen hergelése a fogyó népesség egyik lényeges oka. Igen. Önpusztításban mi adtunk példát a nyugatnak, ha lehet így mondani. De inkább úgy kell mondani, hogy a szélsőséges, a közösség létezésére nem tekintő individualista önzést nálunk sikerült, az egypárt idején komoly állami segítséggel általánossá tenni. És ezt a szemléletet képviseli továbbra is mindegyik bal-liberális párt. Pőrén. Tisztán. Ezzel szakított a Fidesz és ezért van vele szemben az elementáris erejű gyűlölet. A korrupcióra és effélékre való hivatkozás mind maszlag, nép butítás, hergelés. Kádár népe erre a legjobb vevő. Ők is ugyanezt csinálnák. Csak amit nem, az az, hogy semmit, de semmit nem tettek volna a saját utódok életre hívása érdekében. Mert ők elejétől fogva az import utódokban és a magyar nép lecserélésében gondolkodtak.

  • Ernoe Ernoe
   Ernoe Ernoe 16 napja

   @Majoros István Kedves István, Bayer egyszer hedonizmust, máskor az „életet alapjaiban támadó” tendenciát vet a nyugati világ szemére. Mind a kettő túlzás.
   -
   Furcsa, hogy „élet-tagadást” egy olyan ország képviselője vet a nyugat szemére amely népessége 1980 ota évente 27.000 fővel csökken, és amelyik a fiatalkorúak öngyilkos-sági statisztikáját vezeti.
   countrymeters.info/de/Hungary
   -
   Az is érdekes, hogy a Törökök, egy tradicionálisan patriarchális társadalom nem lát a szerződésben férfi krimianalizálást - ahogy írod: „a férfi alapból bűnös” - csak Magyar-ország ahol a nők minden területen, főleg a kormányban, alul reprezentáltak.
   -
   Magyarország hivatalos jelentésében az olvassuk, hogy:
   A romai-katolikus egyház képviselőinek a nyomására nem voltak hajlandók ratifikálni, a szerződést. Az egyházvezetők ellenvetése az volt, hogy a szerződésen erősen érződik a „Gender-Elmélet“
   -
   Mond, meddig kell még várni, hogy a katolikus egyház is elismerje, hogy a nők nem Ádám bordájából lettek kihasítva?

   -
   Világi oldalról nézve, Magyarországon a ratifikálást az is akadályozza, hogy a magyar törvénykönyv több pontban nem teljesítette az egyezményben foglaltakat, vagyis több jogszabályt, így a "büntető törvénykönyvet" is módosítani kellene, intézményrendszereket kellene kialakítani.
   -
   Érdekes ha a kormány egy egyetemet akar ki utasítani, vagy az ellenzéki képviselők jogait korlátozni akarja az megy péntekről hétfőre, de ha nap mint nap nők elleni erőszakkal vagyunk kénytelenek találkozni akkor "ej ráérünk arra még"!
   ugytudjuk.hu/attachment/0043/42874_75237375_2498881836845114_4757616208142925824_n.jpg
   -
   Magyarországon a rendőrök nincsenek kiképezve arra, hogyan lépjenek fel a nők ellen irányuló erőszak esetén, miként avatkozzanak be ilyen esetekben, vagy milyen módon akadályozzák meg az erőszakot.
   -
   Egyedül Magyarországon nem foglalkoznak professzionális szakértők az erőszakot elkövető férfiakkal.
   Magyarországnak nincs olyan intézményrendszer sem, amely segítséget nyújtana az erőszakot elszenvedett nőknek.

   Néhány évtizede még úgy tanították Magyarországon a hittanórán, hogy "asszonyi kötelesség" a nőnek széttelni a lábát, még akkor is ha a férfi részegen tántorog haza és az ágyra vágja. A magyar kormány a legutolsó, még a Lengyelek is ratifikálták a szerződést nagy nehezen.

  • Majoros István
   Majoros István 17 napja

   @Ernoe Ernoe Nagyon, de nagyon tévedsz. Próbálod magyarázni, mentegetni a dolgokat. Félre siklottál a tájékozódásban. Igenis létezik egy olyan antiság, egy olyan tagadás a nyugati civilizációban, ami az életet az alapjainál támadja. Nem, nem a kormány, nem Bayer találja ki ezt. Ha csak Fekete Gyula könyveit a kezedbe vennéd, már abból elég jó képet kapnál erre nézve. Az Éljünk magunknak? vita nem most volt. Ez az antiság már akkor jelen volt. Bayerék csak most eszméltek rá, hogy mik is vannak itt a mélyben. Tévedésed másik bizonyítéka, hogy annak a jelentésnek a ratifikálását hiányolod, amiben tömkelegével vannak olyan kitételek, amelyek azt sugallják, hogy a férfi alapból bűnös. Ez a harcos feminista alapú, a nemek egymás ellen hergelését folytató hozzáállás az egyik fő tényező a családi élet zülléséért. Helyes, hogy az ilyen szellemiség miatt nem fogadják el.

 • Gyula H. Kovács
  Gyula H. Kovács 18 napja

  SENKI NEM SEGÍTI AZ 50 FELETTI ÁLLÁSKERESŐKET! EZZEL MIÉRT NEM FOGLALKOZIK VARGA ÚR???
  MINDIG CSAK AZT SZAJKOZZA, HOGY 80 EZER MUNKAHELY VAN AZ ORSZÁGBAN! DE AKKOR MIÉRT A SZEMÉTKOSÁRBAN KÖT KI AZ 50 FELETTIEK PÁLYÁZATA??? NA ERRE VARRJON CIPŐT VARGA ÚR!

  • sándor takatsi
   sándor takatsi 18 napja

   1. NEM AZ Ő DOLGA. 2. EZ A KAPITALIZMUS. A MUNKÁLTATÓ DÖNT. 3. BIZTOS VAGY ABBAN, HOGY MINDENKI KÉPES MEGÍRNI EGY PÁLYÁZATOT? 4. HONNÉT TUDOD AZT, AMIT ÁLLÍTASZ? GUBERÁLSZ? VAGY HAZUDSZ?

 • Gyula H. Kovács
  Gyula H. Kovács 18 napja

  MIÉRT NINCSENEK FIATALOK A NÉZŐK KÖZÖTT??? JÓFORMÁN CSAK NYUGDÍJASOKAT LÁTOK. EZ NEM JÓ ÍGY! EZEKKEL A TÉMÁKKAL MEG KELL ISMERTETNI A FIATALOKAT IS!!! VIGYÁZÓ SZEMETEK 2022-RE VESSÉTEK!!!

 • ISTENES KRISZTIÁN ATTILA

  Dat nazis are everywhere.

 • Péter Nemes
  Péter Nemes 18 napja

  Nekem a Bergman filmből idézett jelenetről, és Zsolti "könyves" gondolatairól Ray Bradbury" Fahrenheit 451"című zseniális műve, és persze az abból készült film jutott eszembe.
  És az, ahogy a nagylányom lelkendezve kérdezte :
  - Apa, ismered ezt? Mert nekem nagyon tetszett!! Majd veszek ki mást is ettől az írótól (értsd:a suli könyvtárából).
  Megkerestem neki a könyvespolcon a Marsbéli krónikákat, és mosolyogtam a meghökkent ábrázatán.
  Szóval én nem temetném a könyveket.
  Vagy inkább MÉG nem. 🤗✌️

 • Péter Nemes
  Péter Nemes 18 napja +1

  Basszus, már megint tapsolnak!!!
  És már Zsolti sem szól érte!
  Ebből még baj is lehet!! 😲🤭😁

 • Zsolt Kovács
  Zsolt Kovács 18 napja +2

  Megnéztem a műsor első részét.Olvastam a kommenteket örülök ,hogy itt jó páran nem vették be a szöveget.Bayer úr mostani műsorával több súlyos probléma is akad.Egészen elképesztő , hogy valaki nincs tisztában azzal ,hogy mennyi szenny és mocsok ömlik ránk a netről.Ezek a degeneráltak ,akik a videóban láthatóak, korábban is léteztek.Szerencsénkre sokáig nem találkoztunk velük.Én most sem találkoztam volna , ha most B.Zs. nem kezdi ebben a műsorban reklámozni.Az ilyen videókat ignorálni kell nem pedig terjeszteni mutogatni.Már itt a kommentekben is megkérdezte egy degenerált, hogy ezt a videót hol lehet megtalálni.Ez olyan ,amikor sporteseményre berohan valaki ,azt sem mutatja a tv.Hiszen pont ezt akarja az illető elérni ,hogy beszéljenek róla képernyőre kerüljön.B.Zs. nek köszönhetően ez a degenerált idióta kapott egy nagyon szép ingyenreklámot ,zseniális húzás volt Bayer úr gratulálok. A csúcs még csak most jön.Egy kocsmában 10 20 30 beteg ember "szórakozik",és ebből azt a következtetés van levonva ,hogy itt tart a nyugat.Nem tudok másra gondolni ,csak arra,hogy Bayer úr akiknek beszél,azok annyira buták iskolázatlanok ,tájékozatlanok , hogy beveszik ezt a maszlagot.Bayer úrnak el kéne küldeni pár videót ,ahol a magyar emberek csinálnak totál hülyét magukból.Vagy bele kéne olvasni mondjuk a nso sporthírekbe és ott véletlenszerűen pár hszt górcső alá venni Bayer meglepőden milyen "magas" szintem megy a szellemi diskurzus. Kedves Bayer úr előjöttek a beteg emberek.Be lett zárva a sárga ház Budán, tele vannak a BKV járatok rángatozó magukban beszélő mosolygó vihogó diliflepnis emberekkel.A netnek köszönhetően szélesebb tömegekhez is eljutnak ezek a retardáltak ,főleg úgy ,ha egy tv műsorban csináljuk nekik az ingyenreklámot.Könyvek.Igen sajnálatos ,hogy leégett az alexandriai könyvtár.Tragédia.Rengeteg pótolhatatl a mű veszett oda.Ha már szóba került a náci Németország.Ott is volt arra példa ,hogy könyveket dobáltak máglyára tűzre ugye? Elmondhatjuk ,hogy ott is semmisültek meg remekművek igaz? Azt is tudjuk Hitlernek és bandájának egy nem túl művelt kevésbé tájékozott ember masszára volt szüksége.Akik vakon követték( a halálba ugyebár).Ezért is kellett könyveket égetni. Nem lehet nem észrevenni a párhuzamot a fidesznek is erre van szüksége.Meg is találta ezeket az embereket.Kisebb városok községek falvak lakói.Szerencsér 2022 ben ez már nem lesz elég.Én borzasztóan sajnálom azt ,akinek ez a műsor tetszett.Kemény lesz az ébredés ebből a csipkerózsika álomból.

 • Nico
  Nico 18 napja

  Ok boomer

 • serpens8
  serpens8 18 napja

  Mondjuk ez nem igaz, többen fintorogtak a kocsmában, közel sem mindenkinek jött be. Azért vannak még ép emberek. Vannak még normie-k.

 • Tonyka Tonyka
  Tonyka Tonyka 18 napja

  Nem nagyon létezik még egy ilyen szervilis,benyalós,orbán propagandista "műsor".Mondjuk bayernek iparkodnia kell az ánusz izgatásban,ha már ingyen lakik a várban.

 • Tünde Giczey
  Tünde Giczey 18 napja

  És amiről még mélyen hallgatnak:
  GÁTLÁSTALANUL felhasználták az orvosi "kísérletek" eredményeit + a "számukra hasznos" tudósokat - függetlenül minden esetleges bűnüktől - egytől-egyig kivitték az USA-ba, és fel/ki használták a tudásukat!
  HAZUG, ÁLSÁGOS FARIZEUSOK!!!!

 • Mihaly Lengyel
  Mihaly Lengyel 18 napja +2

  zsolti kivégezted a műsort ezzel a videóval...a sok " károsanyag" ezen pattog.
  Minden hétre egy...Tele az internet szeméttel!
  Gratulálok!
  😁

  • Vahur10
   Vahur10 18 napja

   Tele az internet szeméttel. Tényleg így van, csak érdekes módon ez a szemét többnyire(99%-ban) erősen kötődik a baloldalhoz. Melyik politikai oldal abortusz párti? Ez az aberrált homokos kretén(és a többi pride lovag) szerinted melyik politikai oldal feltétlen híve? (nem neked szól a válaszom, azért írom, mert többen olvassák majd) A műsor miatt pedig ne aggódj, a következő pár évben is nézheted majd!

 • ITZ JACK
  ITZ JACK 18 napja +1

  Ez a nancyka valami labilis beteg.

 • Laszlo Dekany
  Laszlo Dekany 18 napja

  hát a példálózásba beleválasztottál barom, asszem megérdemeltétek az Októberi Sajnálatos Eseményeket, mr. nemzeti

 • kicsipupi
  kicsipupi 18 napja

  zsótika...talán a pokolban találkozunk!!!! remélem én nem leszek ott...de te biztos..

 • bb2tempo1
  bb2tempo1 18 napja +1

  huclip.com/video/5Mx4lgzoy9M/videó.html

 • Navaho Törzs
  Navaho Törzs 18 napja

  Ez az embrió kitépős magán show
  nem más mint egy sátánista rituálé!
  Ezek elmebetegek
  és Istentelenek hitetlenek az ilyenekkel semmiféle kapcsolatot, kontaktot nem szabad létrehozni a közelükbe nem szabad menni.
  Elég FBI könyvet, kutatást, megfigyeléseket, nyomozásokat olvastam és ügynökök beszámolóit hallgattam hogy felismerjem ezeket a viselkedéseket ez márpedig nyílt sátánista viselkedés
  emberáldozat mint illusztráció agresszióval és vér ivással kombinálva méghozzá transzneművel ami a legnagyobb bűn a Teremtő szemében lásd Biblia

 • attila kovács
  attila kovács 18 napja

  azért van még meló.mert ha most hirtelen visszaakarna jönni csak 200 000 fő.akkor baj lenne..főleg vidéken...20 000 alatti településdeken a munkahelyekkel v pl falvakban...szóval még hajrá tovább

 • georg kaplan
  georg kaplan 18 napja

  Az ifjuságnak kellene ezt a müsort figyelni!!!! Nem az ocsmány, butitó RTL - t.A fiataloknak ilyen adást!!!!!!!

 • Mikuláš Horvath
  Mikuláš Horvath 19 napja +1

  Varga Mihaly ur egy korekt okos es higgadt miniszter!

 • MrFaszkorbacs
  MrFaszkorbacs 19 napja

  Kilengett a potméter?

 • Majoros István
  Majoros István 19 napja +2

  Zsolti a Nyugat alkonyából idéz. Segítek a nagyérdeműnek. A linken, szerintem a leglényegesebb olvasható. megegymagyart.com/a-spengleri-joslat/

 • Alpha Hybrid
  Alpha Hybrid 19 napja

  Nyugat - A hanyatlás fellegvára.

 • Kertész Gábor
  Kertész Gábor 19 napja

  A kirva liberális anyátokba!
  Törlitek a hozzászólásaimat..
  Azért karácsonykor, amikor ültök a fa alatt, tudjátok, hogy a vesztes oldalon álltok.
  Libsik, vége.

 • Majoros István
  Majoros István 19 napja +1

  Merkosék mit csináltak egyebek között? Kiröhögtették a népi kultúrát. "Már Csengersimánál játunk, ahol volt egy bácsi, aki így énekelte a pitymalladást" etc.

 • Zoltan Juhasz
  Zoltan Juhasz 19 napja +1

  15-ik PERC ,,,BARCSAK A ZSIDOINK IS ERTENENEK BELOLE

  • Vahur10
   Vahur10 18 napja

   Azok menthetetlenül balosak és már nem tudnak lejönni a szerről. Persze már kiestek a pikszisből, mert most már az ő esküdt ellenségeiknek a muszlimoknak nyalnak a libsik(az ok nyilvánvaló, a muszlimok 100000x annyian vannak, ezért nagyobb szavazóbázist jelentenek).

 • Ki-van-ott;
  Ki-van-ott; 19 napja +2

  "22:42" Európa (EEA) stagnál, 20 000 000 naponta ötször "seggel az ég felé".... (ha véletlenül dolgozna, akkor MUNKAIDŐBEN, a szalag mellett is!!) túlképzettel, mi
  végre (HUN) elkezdtünk valóban
  FELZÁRKÓZNI a minket egy évszázada csak lerabló nyugatiak (gazdasági!! s szerencsére nem fogyasztói!) színvonalára.
  Kérem ezek után, innét nézzék a visszajátszást, de még a 40 milliárd dezső felvétele mindig nyomasztja hazánk (mennyi más mellett, pl.: 3 millió elnyomott magyar az ország 72%-a idegen kézen, szétszennyezve!!).

 • Ki-van-ott;
  Ki-van-ott; 19 napja

  "19:44" .... emberek (???!) valóban azok nyugaton na de nem a "cro-magnoni" ágból, hanem valami oldalági hirtelen feléledt távoli emberrokonok, valami erősen "homo-erectusok". Viselkedésükre jellemző, hogy homokzóba valók, de időnként (mint USA-beli rokkonuk) a vasútállomásra is kedvet kapnak. Hogy feküdnének alája!
  Mint egy "gabor miklósi" médiaszar a stadion átadásáról írt cikk írója ("indexes").
  LOL

 • Zsuzsa Szikora
  Zsuzsa Szikora 19 napja +14

  Minden tiszteletem Párkányi Eszteré.

  • Ernoe Ernoe
   Ernoe Ernoe 16 napja

   @Zsuzsa Szikora Kedves Zsuzsa. Az egyetemes vallások főbb tanainak az ismerete az általános műveltséghez tartozik.
   -
   Igazán sajnálom, hogy nem tetszik ismerni a keresztény hitvallást. Lehet pótolni:
   regi.katolikus.hu/lelkiseg.php?h=12
   -
   Hol tetszik az Apostoli hitvallásban gyalázkodást találni?

  • Zsuzsa Szikora
   Zsuzsa Szikora 16 napja +1

   @Ernoe Ernoe Kedves Ernoe! Én meglehetősen rugalmas vitapartner vagyok,de semmilyen vallás gyalázásában nem vagyok partner.Egyik valláséban sem. További kellemes délutánt!

  • Ernoe Ernoe
   Ernoe Ernoe 16 napja

   ​@Zsuzsa Szikora A keresztény katolikus egyház dogmái szerint az ostya és a bor, a felszentelt pap által, felettük elmormolt varázsszavak hatására, reálisan átváltozik a 2000 évvel ezelőtt meghalt és három nap múlva a halottaiból feltámadott Názáreti Ács fogadott fiának a testévé.
   -
   Ez egy dogma, „aki nem fogadja el az elveszíti az örök életet a halál után”. - így a keresztény tanítás.
   -
   Gondolod, hogy ezek a papok csak bohóckodnak?
   huclip.com/video/j78TgPevydM/videó.html
   -
   Gondolod a magyar kormány tudatában van ennek, amikor a keresztény kultúra megmentőjének kiáltotta ki magát?

  • Zsuzsa Szikora
   Zsuzsa Szikora 16 napja +1

   @Ernoe Ernoe Kedves Ernoe! Ön eddig valóban azt hitte,hogy egy "halott zombi" testét és vérét fogyasztják el a szentmiséken? Megdöbbentő lehet,de mindez ostya (kenyér) és vörösbor. Így mindjárt más,nem?

  • Ernoe Ernoe
   Ernoe Ernoe 16 napja

   @Zsuzsa Szikora Kedves Zsuzsa, Bayer egy Halloween-sokkoló jelenetet játszott be és ezt úgy kell értékelni.
   -
   Nem értem, hogy ö és te miért éppen Shakespeare darabokra hivatkoztok, köztudott az ö darabjaiban több vér folyik, mint egy Hitchcock horrorban.
   -
   Bayer permanens gyűlöletet szít a nyugati világ ellen és ehhez minden eszközt szentnek talál.
   -
   Nemrég félelmet lehetett kelteni az emberekben egy ajtó-csikorgással, fehér lepedővel, vagy egy csontvázzal. Habsburg Otto és a családja a 18. századtól kezdve úgy félt a tetszhaláltól, hogy a halottakat is „megölték”, egy szöget vertek a szívébe, vagy a szívet külön a testtől temették el.
   -
   Ma a „virtuális világ” korszakában tisztában vannak az emberek mi a realitás, mi nem.
   -
   A keresztények egy 2000 éve halott zombi testét eszik és a vérét isszák a „szent-miséken” és ilyen rituálékra kényszerítik a híveiket, „elsőáldozás” jelszóval, többnyire a beiskolázás kezdetén.

 • Ildiko Hajdu
  Ildiko Hajdu 19 napja +4

  Ma egy igazi tanári előadást hallottunk Bayer Zsolttól....Iskolában éreztem magam. (Y)

 • Peti Asztalos
  Peti Asztalos 19 napja +1

  A kommentek még primitívebbek.

  • Ertih Ognat
   Ertih Ognat 18 napja

   Petike húzzál a kisegítőbe. Viszlát.

  • Ki-van-ott;
   Ki-van-ott; 19 napja +1

   Igazad van, ha a "homi erectuszokra" gondoltál!!!
   LOL

 • peter rosko
  peter rosko 19 napja +4

  Bayer úr IGAZA VAN

 • M Margareth
  M Margareth 19 napja +1

  Gondolom az csak a véletlen műve, hogy épp fehér játékbaba volt kéznél a Halloween partin...

 • yougoodsky -
  yougoodsky - 19 napja +1

  Es mi van akkor ha az alapjovedelmet a dolgozo emberek kapnak? Motivalva az embereket.

 • yougoodsky -
  yougoodsky - 19 napja

  Es mikor valaszlehetoseget kaptok az euban a kerdesekre miszerint a Magyar adossagallomany veszelyes szintre lepett, vajon bemutattok e egy abrat arrol Hogy az osszes eu tagallamnak mennyi az adossaga majd kritikajukat rajuk is alkalmazva megmutatni azt europanak, vagy csak mi magyarok kapunk errol bizonyitekokat"?:) Valamint a vezeto oriasgazdasagok, amerika kina stb osszehasonlitasa Europa gazdasagaval is motivalo lehetne pl az eus allampolgarok szamara az osszetartas fontossagat illetoen.

 • Xabi Pastor
  Xabi Pastor 19 napja

  valaki tud segíteni a videó megtalálásában?
  köszi 🙌🏻

  • Xabi Pastor
   Xabi Pastor 19 napja +1

   hálásan köszönöm 👍🏻

  • M Margareth
   M Margareth 19 napja +1

   huclip.com/video/UlsNtVPKmLI/videó.html

 • Fenyő Botond
  Fenyő Botond 19 napja +12

  Varga Mihály profi munkájának köszönhetjük, hogy a fejlődés jó úton jár, lehetőség nyílt, hogy minden munkaerőnek a bére észrevehetően emelkedjen.Csak maradjunk továbbra is versenyhelyzetben, hogy ne mi keressük a munkát, hanem az keresse meg a tudás szinttel rendelkező munkaerőt! Végre a tudás ér pénzt minden területen és nem az elvtársi hűség!

  • Kavics Fekete
   Kavics Fekete 18 napja

   Varga Mihály egy kivétel. Majd ha az ilyen varga_mihályok lesznek többségben és a most regnáló társadalmi hulladék marginalizálódik, akkor majd úgy tekinthetnek vissza utódaink a mi korunkra, mint egy setét középkorra.

 • István Huffnagel
  István Huffnagel 19 napja +2

  most komolyan,, egy kocsmai felvétel miatt akkora pánik keltést csinálni, ez vagy butaságra vagy tudatos félre vezetésre utal.
  valahol nyugaton....egy kocsmában...
  hány ilyen videót linkeljek ide, bármelyik irányzatból???
  Az általánosítás magasiskolája, amit itt bayer csinál.
  egy kocsmában.... valahol nyugaton,
  tudjuk, hogy sok a barom a világban és bayer ezen csodálkozik, mert ő is egy barom :DDD
  most komolyan, a tanyavégen a disznót jól megbaszó béla bácsi mennyivel jobb?
  De ettől még nem mindenki bassza a disznót a tanyavégeken, ezt kéne megérteni.
  Az, hogy egy kocsmában ki és mit csinál, főleg ha az egy performansz, ki nem szarja le???
  ja bayer, mert egy barom

  • Zita Zolnai
   Zita Zolnai 19 napja +1

   Ide hanyatlott a kúltúránk. Már összemosódik a valóság , és a fikció . Mondjuk az emberek egy része vevő erre . -- Amúgy még Bakos is azt mondja , hogy ez egy rétegműsor - a Bayer show . Ilyenek az emberek . Ha kell pénzt gyűjtenek a sorozatbeli vak jány szemműtétjére , Isaura felszabadítására ... Egyszer a Jockey Ewing - ot játszó Larry Hagman egy showműsorban mesélte , hogy a karakterére dühös idős hölgy egy étteremben a táskájával úgy megütötte , hogy leesett a székéről. És Amerikában történt az is , hogy mikor a The War of the Worlds rádiójáték ment egy csomóan pánikba estek. 🙂🙃😕