Totalcar MűhelyPRN 37.: A magyar használtautó-piac legalja

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.nov. 5.
 • Ricsit nem verték át, nem ígértek neki hibátlan állapotot amikor kevesebb mint 250 ezer forintért megvette ezt a Seat Cordoba Stellát. Az autó 2000-es évjáratú, kétszázezer kilométernél jár és az állami nyilvántartás szerint nem tekerték vissza a számlálóját. Az átvizsgálás mégis megdöbbentő volt és nagyon tanulságos. Hogyan lehet ennek az autónak 2020. március végéig érvényes műszaki vizsgája?
 • Autók és más járművekAutók és más járművek

Megjegyzés • 711

 • Totalcar.hu
  Totalcar.hu  10 napja +6

  A te autód talán jobb állapotban van? Vagy éppen, hogy nem? Jelentkezz a MűhelyPRN-be és kiderítjük!
  docs.google.com/forms/d/1GmLt1B1dHqT4YTyEZk36eW5E5a0GdF6rKyvuHZqwOL8/edit

  • Zappaphilia
   Zappaphilia 5 napja

   Az én autóm jobb állapotban van, mert kerülöm a programozott futásteljesítményű, sunyi gyári beépített hibákkal tervezett autók vásárlását. Az régen volt,amikor Henry Ford bácsi szerint az újautó a jóautó. Minden 2000. után a piacra dobott autó gyárilag,mérnöki team-ek által átverős-lehúzós önmegsemmisítő ganyé fostalicska.
   Szerintem érdemeslenne ezzel a az autógyártási marketing koncepcióval foglalkoznia a szerkesztőségnek. Mókás jelenetei vannak ugyanis a küzdelemnek,amiben egy nem műszaki-szakközépben, hanem humán-gimnáziumban érettségizett ember képes egész gyári Beépített Hiba Tervező TEam-eket legyőznia Beépített Hibák leküzdésével. Vannak beépített hibák,amiket szinte ingyen vagy fillérekbőlle tudunkküzdeni.

   Lehetne szótárat is készíteni,mi mit jelent magyarra fordítva magyarból.
   Mutatok egy példát:
   "Tíz Év Átrozsdásodás Elleni Garancia" -papírvékony konzervbádogból van az autó,maga a "gyári alvázvédelem" a lezárt vízkifolyókkal és szellőzőkkel azt szolgálja, hogy a kaszni belülről kifelé , az autó alá soha nem néző, az autó alját soha le nem mosató laikus számára 10 évig láthatatlanul,majd a további kétévben rozsdaboglyává szétrohadjon.

   Német-osztrák felhasználásban az ott télen zeolittal szór utakon,
   a zeolit szuperkorrózív és környezetkíméletlenebb a Na-Cl-nál
   a télen zeolittal szórt utakon hét év alatt nemhogy a kaszni rohad szarrá,de a futómű,az Audi rugótányér,ha a 3éves autó 4évet állt a télen leadott autó a bezzegnémet török autókereskedésben mosatlan alvázzal.

  • Géza Gubik
   Géza Gubik 8 napja

   @Popowitch én látnám

  • Popowitch
   Popowitch 9 napja +1

   100 ezer forintos citroen Xsarát szívesen látnátok? 2000 évjárat, 1.4 benzin női tulaj volt (ezt hátránynak rögzíteném) stb stb talán nem olyan gáz árához képest

  • Gerrard Steven
   Gerrard Steven 9 napja +1

   @Tamás Reiter mindenki szabadlábon van hidd el meg jó pár ilyen vén autó is kis hazánkban.......

  • Tamás Reiter
   Tamás Reiter 9 napja

   @Gerrard Steven

   Nem ereszti = NEM CSÖPÖG.
   Nem szarni bele, mert a lambda szonda elkokszolódik és nem "látja" mi van.
   Belejátszik a 20-as fogyasztásba.
   A katalizátor tönkremegy, és eldugul.

   Kérdés hogy a nivópálca nem e rövidebb a kelleténél? Kartergáz szűrő múkod e...

   Remélem ti nem vagytok szabadlábon. ;)

 • colbeny
  colbeny 2 napja

  nem akarom Laci bácsit bántani, de ez a szervizvezető kicsit kompetensebbnek tűnik nekem.

 • Zappaphilia
  Zappaphilia 3 napja

  Még ma is találni ebből a félfostalicskának tervezett típusból nem reménytelenül elrohadt ésmég szervizeltnek számítópéldányt is. Amit az alsóközéposztály, a politikusul "munkásemberek" meg "kispénzűfiatalok" megvásárolnak,s mivel az előzőtulaj már két olajcsere ciklust elhagyott azzal, hogy úgyis eladja és majd az új gazdája... ezek az áááátatlan "kispénzű"emberek meg még barnának látják az olajat a pálcán, csak tőőőtögetik.Egy fillért nem költ az autóra -a kispénzű fiatalok feldobnak rá vagy 300ezret, optikára, szép nagy (és fogyasztásnövelő) kerekekre,amikkel síkos úton csak "elesni" lehet... lekszuszlámpák...ledek... minden szarra költ a kispénzűfiatal 10ezreket, de egy trapénzgömbfej cseréjére 7500-at? Áááádehogy. A fék is jó addig,amig a betét vasa tart és repedjen ketté a féktárcsa, az se baj,de a DÜBTÜCCDÜBBTÜCC csak szóóójjon. Kispénzű fiatal kategóriában az "ültetettek" tetszenek,amik egy-egy kanyarban kecskeszar-a-deszkán stílusban pattognak. Csak azért eszik másfél liter benzinnel többet,mert az 1050 Ft-ba kerülő levegőszűrőn már alig megy át a levegő, de a kitakarítatlansága miatt bűzlő utastérbe hetente kerül 1200 Ft-os "légfrissítő":D

 • norbert nagy
  norbert nagy 3 napja

  Állandóan ezt a rossz seatot meg béjemvét nyomjátok tiszta szégyen! Japán autó nem lehetne?

  • Zappaphilia
   Zappaphilia 3 napja

   Kéne japán autó,az egyik,amit nagyon várok,a Toyota Prius összesgenerációja, a Legendás Toyota Hybridek,amikben a valóságban a legkisebb gázadásra bekapcsol az Otto-motor és 100 km-re 6,5-7,5 liter benzint esznek. De a Toyota dízelek is a kedvenceim, ha nem tudokmegelőzni egy 4D4-et 55 kilométeren át az Euro4-es,200ezret sem futott motorjával,neked is azt javaslom, hogy Toyota dízelek után araszolj minden nap fél éven át :D

   Egy Toyota Prius ökológiai lábnyoma hatszor nagyobb egy VW Käfer 1200-asénál és két nagyonfejlett Rendpárti Szabálykövető Feljelentőállamban Oirópában mind a kettővellegföljebb 80km/h átlagot lehet már csak elérni. Ja,és egy VW Käfer annyi szervízköltséggel,mint aPriusé egy elektromostöltőrendszer az akkumulátorokkal cseréje... 2milliókilométeren kell annyit költeni egy Käferre :D A Toyotában jobb a fűtés és van benne klíma. És a gyerekhelyettesítő pinanyalókutyusnak ajtót lehet nyitni a hátsóülésre rá.

 • Árpád Szent-Andrássy

  Még sok ilyen szakadt, öreg, sokat futott autó kellene a műsorba!

 • Roxancs
  Roxancs 4 napja

  azért a kis matrica hátul mindent visz :D

 • Attila P
  Attila P 4 napja

  Ebben a kategóriában szerintem már csak régi Suzuki Swiftet szabad venni. Azok között még van használható ennyiért, hibátlan már nincs.

 • All-seeing eye
  All-seeing eye 4 napja +1

  Bírom mikor 15 autót nézegetnek vásárlásnál , utánna meg ki fognak 1 fost,

 • E-Media 2019
  E-Media 2019 5 napja

  Ìgy,húzzuk le az ügyfelet effektus! Mint a kőművesek!

 • Zappaphilia
  Zappaphilia 5 napja

  727508 km-t futott autóm mért környezetvédelmi adatai jobbak egy 2éves 120ezer km-t futott picsaautóénál.10ezer km-ként cserélem a motorolajat és nem kell utántölteni.
  10ezer km futás után a fénybe kell tartanom az olajpálcát, hogy jól lássam a vegyes-virágméz színű motorolajat a pálcán. A "fedélezti kompjuter" átlagsebesség számítása szerinti 98 km/h -nál 6,4liter benzint eszik ez az autóm.
  40ezer Ft-ért két külső küszöblemezt kellett cseréltetnem rajta. Egyébként nincs elrohadva, bármikor le tudnám szerelni a futóműveket -ellenpróba:NSZK-ból behozott 7-8 éves autó futóműrészei. V-ös Golf hátsó futóműve :XD
  15000 km-ként a magyar,a németnél sokkal porosabb körülmények között közlekedőautómban levegőszűrőt cserélek.
  Gyújtógyertyákat 60ezer km-ként cserélek, NGK 6PR, amióta a "BOSCH" Törökországban gyártatja a gyújtógyertyának látszó termékeit.
  Kopóalkatrészeket természetesen amint kell, azonnal cserélem,ezeken sem spórolok. Az első kuplungtárcsát 320ezer km-nél,a második tárcsát akkormár a szerkezettel 650ezernél cseréltem. Első "nagyfék' "ezés (teljes fékcsere) 280ezrnél volt.
  Az 500000 km alatt,amíg használtam az autót,a magyarokénál sűrűbb (azaz rendes gyári)szervízciklusok költségei a harmadát sem tették ki egy Új Modern KorszerűJövőbevezető300ezer km-nél önmegsemmisítő üzemmódba kapcsoló többmilliós picsaautóénak.

  A 24 éves autóm összességében környezetkímélőbb, ennek ellenére harmada-szervízköltséggel fenntarthatóbb,mint egy 2009-es gyártásúpicsaautó.Igaz, nemnéz ki olyan "modern"-nek, de elrohadva sincsen.

  Kérdésekre szivesen válaszolok.

 • Zappaphilia
  Zappaphilia 5 napja

  Egy teljesen átlagos magyar autót látunk.
  Nagyjából a 2000-esévtől számíthatjuk a világ gépjárműiparában a picsaautó koncepciójának totálissá válását.A picsaautó alapvetően programozott futásteljesítményű.A gyárak sűríteni szerették volna a csereciklust, ezt beépített hibákkal nagyjából 300ezer km-re állították be. Alig van picsaautó,amit naív-laikus egységsugarú felhasználó 300ezer km-en túléletben tudna tartani. 2019-ben ott tartunk,hogy a 3,5 t-s kishaszonjármű kategória nem birja ki a könyvelési amortizációig:Évi 150ezer km futás mellett a 2évet...

  A "Volkswagen"-nél ezek a a kisebb öbű motorok,999-től1600 ccm-ig,a motorokban maga a hengerfej a "beépített hiba".Igen érzékeny az "előredőlő" VW motorokban ez a hengerfej az olajcsere elmaradására,akár 2-3 elmaradt olajcsere vagy rendszeresen újrahasznosított,kb 5000 km futásra alkalmas "teszkóolaj" vagy nem megfelelő viszkozitásúmotorolaj és annyi a hengerfejnek.

  Azt javaslom minden autóvásárlónak, hogy ha ezeket a beépített hibákkal tervezett VW motorral szerelt autókat nézegeti,a magyar piacon kezdje az olajpálca kihúzásával...

  ...amit a Mercedes picsaautóinál nem lehet megtenni,az ilyen sunyiságot a Mercedes az olajpálca kiiktatásával oldotta meg...

  Tehát megállunk a használtautómotorháza előtt,kihúzzuk a benzinesmotorból az olajpálcát és ha őzbarnánál sötétebb a motorolaj,akkor abban a motorlajban van vagy 20000 Km. Egy régi Suzuki Swift talán elbir a drága 5w-30-asmotorolajjal(ami a gyári) 30000 km-esolajcsere ciklusokat.

  A filmen látható autó motorolajában legalább 50000 km lehet.

  Érdemes lenne a Totalcar művészeinek motorfelújítókhoz fordulnia,ők meg tudják mondani, hogy magyar benzines autók hengerfejei hány-tízezer km-t birnak olajcsere nélkül.. A VW-k régerbbijei 50-60, az újabbak 40-50ezret, az "Opel"-neklátszó tárgyak 60-70ezret (a régiekről beszélek) és a Régi Swift a bajnok:90ezret megy el olajcsere nélkül, csak utánöntögetéssel.

 • Benedek Horváth

  Saját alkatrész beszerzéssel, és a 20-ból 1 szerelő megtalálása után 200 - ból kijön. 400-ért van egy teljesen jó autója, nyugodtan alszik.
  Nem úgy, mint az autós társadalom nagyobbil része, akik állandóan valaki más nyaralására gyűjtenek...

 • Real Opinant
  Real Opinant 5 napja

  250Ft-ért ennyit kapsz.16000Ft-ért átveszi a bontó. :D

 • Dj GiBi
  Dj GiBi 6 napja

  Golf 2 mikor lesz

 • szardroid
  szardroid 6 napja

  Jó ez így, nem kell ezt javítatni, már csak 1 utat kellene kibírnia a roncstelepig.

 • Szabó Péter
  Szabó Péter 6 napja

  F Astrával jobban járt volna.

 • József Bőti
  József Bőti 7 napja

  Szerintem ez egy közepes választás. Egy nap alatt letudni autóvásárlást (gratulálok!). 7 autót megnézni egy nap alatt, gondolom napközben volt egy-két kereskedés.... nem biztos hogy kereskedői árrésnél ilyen árkategóriában érdemes....
  Minden esetre apósnak most vettünk kocsit, ő is szereti széthajtani őket kirohadásig. Kia Rio, Hyundai Gets, Mitsubishi Carisma-Lancer kapható már ennyiért, és azért 20 éves kor körül már inkább bennük bíztunk. Szerintem ez ezen az árszinten egy közepes autó. Mi is láttunk egy-két pudvafost :)) Ha valaki talál ennyiért egy nem szétrohadt japán-kóreai autót, azt kb. meg is kell venni. Nálunk Lancer lett végül 300.000 Ft-ért, le volt alvázvédőzve, nem volt hólyagos sehol, motor nem füstötlt hidegen, benzines, egyből indul pöccre, nem recseg, nem ropog. Ez nekünk már nagy öröm volt, nem kell ettől sokkal többet várni. 5 évig hátha kihúzza. Itt az a nyereség ha 7-8 évet bír 5 helyett. Szegény régi kis Suzuki már teljesen szétrohadt :).

 • MultiAmb123
  MultiAmb123 7 napja

  Ennek a sracnak (tulaj) a radioban kene lennie nagyon jo hangja van!

 • Gabor Lakinger
  Gabor Lakinger 7 napja

  És ez volt a 7-ből a legjobb! Mert Magyarország jobban teljesít!

 • janokabmw
  janokabmw 7 napja

  Egyértelműen tekert az óra így ez egy kis értékre elkövetett csalás, BŰNCSELEKMÉNY! Egy ilyen motor még 300ekm-nél nem szokta enni az olajat, nem 200ezernél. Egyszer precedensként adnék egy 3 évet a csalónak, mindárt megszűnne az ilyen maffiák cselekedeteinek java. Amúgy miért véditek az eladót azzal a dumával, hogy tudta a vevő mit vesz? Sok itt az eladó úgy látszik....

 • Necromatehun
  Necromatehun 7 napja

  Egy hasonló Seatunk volt anno, pirosban. Nem ette szerencsére az olajat, szerettük nagyon, kellemes vezetői élmény volt. 1.4-es. 2x leakadt a kuplung bowden, szerencsére mindkétszer álló helyzetben... kb 10 éve cseréltük le.

 • Gaboo the one
  Gaboo the one 7 napja

  ez a pfuuu bazmeg kategória siralomház 1. hely ;) :P :D

 • Csongor Urbán
  Csongor Urbán 7 napja

  A szervizvezető is cuki, de Márkus László a legjobb!😁

 • Tamâs Pintěr
  Tamâs Pintěr 7 napja

  Biztos vagyok benne h aki 200ért vesz egy autót, mint jelen esetben, még van rá 300a h ráköltsön, reméljük h nem okoz balesetet.

 • oronald1
  oronald1 7 napja +2

  na végre
  az első autó a műsorban amelyik annyit ér amennyit adtak érte
  + ha ráköltenek akkor többet fog érni annál

 • ze7785
  ze7785 7 napja

  Az ilyen autót se átiratni se költeni nem kell rá. Addig menni míg a rendör el nem kap vagy ki nem rohad alólad.

 • Franko Attila
  Franko Attila 7 napja

  Nem eladó,a verda Ricsi😎😎😎????

 • Nagy Andrew
  Nagy Andrew 8 napja

  Ez még messze nem a legalja...

 • Norbert Juhász
  Norbert Juhász 8 napja

  Vett egy olcsó autót, aminek híg a leve, ez az autó azért került ennyibe, mert ebben az állapotban van. vagy felújítja, vagy eladja. Ennyi.

 • Bálint Csizmazia

  Azért ár-érték arányban jobb mint a Mini

 • Tibor Z
  Tibor Z 8 napja

  Ahogy a Kopasz mondaná : Egy vödör csavar!

 • Ferenc Nagy
  Ferenc Nagy 8 napja

  Aztán arról nem beszéltetek, hogy mennyire veszélyes ez a szétrohadt karosszéria egy ütközés során.

 • Ferenc Nagy
  Ferenc Nagy 8 napja

  Az hogy ment át a műszaki vizsgán?

 • FFmybest
  FFmybest 8 napja

  Lehet, hogy én vagyok a hülye, de a téligumi lamellái nem pont azért vannak, hogy beletapadjon a hó? Mivel a hó a havon jobban tapad, mint a gumi a havon.

 • Attis0609
  Attis0609 8 napja +3

  egy ilyen autónak vagy egyáltalán egy idősebb használtautónak miért a piaci értékét nézzük?
  miért nem lehet nézni a használati értékét?
  nem lehetne megnézni esetleg úgy, hogy ha ezt most felújítja, kb 800-ból lesz egy olyan megbízhatóságú autója a következő pár évre, amilyet sosem kap meg 800-ért, mert egy jelenleg 800-ba kerülő autóra is rá kell költeni kb. ugyanennyit, és nem is biztos, hogy minden lényeges hibája ki lenne javítva belőle.
  nekem régen azt mondta egy szaki, aki akkor éppen egy 35 éves kocsi alól mászott ki, hogy ha használatra veszel autót, nem eladásra, akkor nézd meg az árát, add hozzá amit láthatóan rá kell költeni, és tegyél még hozzá kb 25%-ot. ha úgy látod, hogy az megéri neked hogy a következő 5 évre legyen egy megbízható kocsid, vedd meg, és ne azon gondolkodj, hogy mennyit fog érni utána. neked nem az ára kell, hanem az a munka amit elvégzel vele.
  egyik régi haveromnak volt egy 60 000 ft-ért vett melós kocsija amire ráköltött kb 300-at az első évben, és az a kocsi pár év alatt megkereste az új passat árát. megérte rákölteni az ára többszörösét? szerintem meg.

 • János Rénes
  János Rénes 8 napja

  Ezt az autót inkább bontóba kellett volna vinni!

 • csakben99
  csakben99 8 napja +2

  Vett volna swiftet az úr

 • József Dred
  József Dred 9 napja

  nincs ezzel semmi gond nem új autó. Nekem is rohad a 4 es golf de nem érdekel. Sőt az engine lámpa is világít vagy 6 éve, a lambda szonda miatt.

 • fur io
  fur io 9 napja

  Hogy hogy mészáros lőrinc szerelőnek állt?

 • László Ángyási

  Ennek már régen bontóban lenne a helye.És ezzel még közlekednek?

 • gabber01
  gabber01 9 napja

  A lamellák lényege a téli gumin, hogy MEGKÖSSÉK a havat, NEM kivezessék, hiszen a havon a hó tapad a legjobban.

 • Tamas Kajfis
  Tamas Kajfis 9 napja +4

  Már vártam, hogy a füves zsacsi előugorjon, a kesztyűtartóból !

 • Atlas Jim
  Atlas Jim 9 napja

  Kicsi pénzért, annyira nem gáz.

 • Balázs király
  Balázs király 9 napja +1

  Remélem eljutunk majd a 3as Mondeóig is a sorozatban. :) Az még egy szép csapda tud lenni a csodaváróknak. :D

 • mataczadrian
  mataczadrian 9 napja

  500km-en 1 liter olaj a 4.5-ből? Ennek a motornak 3.5 körül van az olajkapacitása + a szűrő. na most ha ő 4.5-öt tesz bele és még a szűrőt is megtölti, akkor a motor dúskál az olajban.

 • hugó hendel
  hugó hendel 9 napja

  Itt sokan a bontóba küldenék, de nem olyan rossz ez az autó.
  Kicsit dolgozni kell a motoron (lambdaszonda, szelepszárszimmeringek), küszöböt, sárvédőíveket kijavítani, még néhány apróságot rendbetenni. Benne lesz újabb 250 ezer forintba és használhatja 10 évig..

 • PeTyA Csáky
  PeTyA Csáky 9 napja +1

  A többiekhez képest kiemelkedően értelmes állapotban volt... milyen lehetett a többi?

 • Zoltán P.
  Zoltán P. 9 napja

  Mér' kell végletekben gondolkodni?
  A magyarnak egy népautó (megbizható Suzuki?) kéne vagy a Lime Roller.

  Szerintem 500 ezer forintot ér egy közepes mindere jó gépjármü jelenleg.

  Nekem egy Reanult Megane 2-őm van 190000Km-el azaz már a halálán a régi 1.5DCI-vel és szerintem ennyit ér, de többért adnám el, mert 3,7L-t fogyaszt százon és talán még találok vén tatákat akiknek számit a fogyasztás is annak ellenére, hogy a motor napjai megvannak számlálva hiába mentem vele keveset és tartom garázsban.

 • Tibor Nagy
  Tibor Nagy 9 napja

  Ebbűű bontó lesz!!!

 • Gyula Torda
  Gyula Torda 9 napja

  Ezt használni kell míg van rajta műszaki, utánna ki kell dobni.

 • . Átok
  . Átok 9 napja

  Nagyon menő a főnök frizurája. A Linglonggal meg mifasz baja van? Tökéletes állapotú.

 • hartisti
  hartisti 9 napja

  Aki 200 e ft-ért vett autót, mert egyszerűen nincs több pénze, mert minimálbért keres, az nem fogja/nem tudja 350 ezerért megjavíttatni. Még ebben az állapotban kihajtja belőle az utolsó kilómétereket, aztán vesz megint egy hasonló kaliberű autót, amit megint kihajt ameddig engedi.

 • Vilmos Beke
  Vilmos Beke 9 napja

  Imádom az összegző/megmutató diskurzust,ahogy megvan az az igazi autós mosoly a tagok között. Az a: Jól van fiam, cumizol Te is rendesen b*sszameg,jóvana-ú', vigyázzál magadra!

 • Rezső Juhász
  Rezső Juhász 9 napja

  Mifelénk a román "vendég munkások" (az " jel azért, mert már kb mind lakcímkártyával van itt) járnak olyanokkal, hogy nem lyuk van a küszöbön, hanem küszöb van néhol a lyukon és adják veszik egymás között. Ja és tolmácsos jogosítvánnyal úgy, hogy az orvosi vizsgálaton x-et rak aláírásnak. Ez még egy kellemes, biztonságos jármű!

 • Ádám Vígh
  Ádám Vígh 9 napja

  Seat Inca-m van,1.4 APQ és benbe van a használati útmutatójaban,hogy 1000 km alatt akar 1 liter olajat is ehet.Nem hittem a szememnek mikor olvastam.Nyilván nem 500, de így kevesbé tűnik irreálisnak az olajfogyasztás. De természetesen az 1liter/1000 km is sok.

 • G. K.
  G. K. 9 napja

  Megvette 200-ért, ha nem az avalonnál, hanem szervizben, de hátszéllel megcsináltat rajta, valamint amit tud ő saját maga megcsinál rajta mindent, akkor van egy problémamentes autója fél millió körüli bekerüléssel, ami ha megkapja amit eddig nem, gombokért fenntartható kb. 5-10 évig. Azalatt rákölt még kétszer ennyit, és 10 évig autózott 1,5 millióból, gyakorlatilag amortizáció nélkül. :D

 • Miaminight
  Miaminight 9 napja +2

  Nézzetek már magatokba! Ti nem vettetek még szar autót? Itt mindenkinek amikor ilyen idős volt mint a srác a videóban több pénze volt mint 200 ezer ? Na ne! Örültetek a ladának is! Idejöttök fikázni meg okoskodni! Nevetséges!

 • thomyakadjlife
  thomyakadjlife 9 napja

  Első Cordoba? Az még Polo orros volt, vagy ez csak annak a faceliftje? :D

 • Richard Berki
  Richard Berki 9 napja +3

  Játszák az agyukat az itt kommentelő emberek nagy része... Mit nem lehet azon felfogni, h a srácnak akkor ennyi pénze volt, és ezt vette ... Sajnos ez a magyar fiatalság átka. Nincs apuka anyuka nagy zsebbel , akkor kifúj az autó vásárlás egy f astranal, vagy egy alja golfnál , puntonal, swiftnél... Inkább járjon egy ilyennel egy darabig és szeretgesse, élvezze, mint balesetet okozzon a nem törődömségével, és a van pénz másikra hozzá állással.

  • Richard Berki
   Richard Berki 8 napja

   @Jorgosz Bacsosz lehet nem érteni velem egyet, de akkor konkrétumokkal is indokolt légyszíves!

  • Jorgosz Bacsosz
   Jorgosz Bacsosz 9 napja

   Ostoba.

 • Mosonyi Tamás
  Mosonyi Tamás 9 napja

  Már azt hittem mindegyik szervizvezető félbolond, erre csak előkerül egy értelmes is.