Népharag zúdult a Gundelre az olcsó kormányzati étkeztetés miatt

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.jan. 9.
 • Az ATV Start vendége Stumpf András újságíró, Válaszonline.hu.
  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: facebook.com/atv.hu
  INSTAGRAM: instagram.com/atv.hu

Megjegyzés • 225

 • Zsuzsanna Zakor
  Zsuzsanna Zakor Hónapja

  idö, 06:58, ,,G,,--betü az utmutato Brazilia után --gátszakadás, , ENSZ- csak 4-kontinens kérdezi az Ensz-töl, --vak süket vagy direkt csinálja azt amivel Orbán szorakozik ami Isten ajándékát illeti az Emberiségnek amitt Orbán eladott a Vatikánnak és Rhotscildoknak ugy hogy 21,--éve lerabolja Magyarországot és legyilkolja Jézus anyját miután rájöttek nem lehet a magzatot földi ,,erökkel ,, elpusztitani, mert bizonyithatoan ezt csak 3-szor követték el az emberiség ellen e gyilkosságot Orbánék is, Mi a -,,G,,- Gátszakadás, ??? és micsoda véletlen hogy ez is bekövetkezik pontosan ott ahol Orbán vendégeskedett De ezzel be bizonyitotta a Magyarországi gátszakadás is Orbán miatt történt, Kérdezzenek meg egy nögyogyászt ö részletesen el is mondja röviden anatomia -- a nöi ,,G,,- gátrol beszélünk amikor szülésröl beszélünk vagyis a szülöcsatorna a ,,G,,gát ha nem kellöen tágul a gát szüléskor az orvos bemetszi a gátat tágitja de ezzel vigyáznia kell mert erösvérzést is okozhat Orbán ezt tudatja --/ezért támadják az ENSZ,-t, is Brazilia után--/ Orbán a következöket manipulálva mondja ,, Zakar gátját ugy átt vágatom hogy kivérezzen és adjuk Jézust ,,-vagyis a legyilkolásomat tudatja Orbán immár Braziliában is, vörösiszap idején 10--en meghalnak 3, ker, 1036, Kiskorona 4, 10,-emelet 55, anyám kádja, --tudatja az FBI, állitolag 2--hétig forrovizben fött az áldozat ez képtelenség , Miért pld tegyenek a kádba egy lepedöt és engedjék rá a vizet és nézzék meg hogy mitörténik ha a viz eléri a tulfolyot a lepedö akadályozza a viz elfolyásat és a kádmegtelik vizzel mitöbb ki is ömlik, a fürdöszoba padlojára, egy csepp annyi viz nem jutott a padlora miközben huscsafatok és börök üszkálnak a vizen, az FBI, szerint 2--variácio létezik utolag tették a kádba a megfött áldozat maradványait , a 2, variácio éjjel nappal felügyelték a tulfolyot nehogy elzárodjon, És ezzel a büncselekménnyel vádolnak engemet akkor amikor én a közelébe sem voltam e esettnek De -Orbán minden hatalmát és gazdagságát erre épitette a kurvákrol nem is beszélve, akkor kifözött hol fözött és mitt fözött elmondja Orbán amikor eladja az Én tulajdonomat 47,--milliárd dollárért, márr ez elég inditék a 3, ker 1036, Kiskorona 4,- 10, em 55, ben elkövetett büncselekményhez, a többiröl nem is beszélve, mint UNIO- kifizetések, stb,k, és most manipulálják immár 2x- az Én legyilkolásomat -- Van kérdésem - válalkozni akarok tudnak benne segiteni mert akkor a héten felkeresném magukat a hirado után tudassák --elöre is köszönöm, 2019,01, 28, --12+1+10--23, Zakar Zsuzsanna, Bp 1138, Váci ut 109/17, idö, 7:32

 • Lord KROK
  Lord KROK 2 hónapja

  Mondjuk ha elvileg mi fizetjük nekik ezt is (gyakorlatilag is) akkor majdnem teljesen mindegy, hogy 1ft vagy 10000ft a menü... éhenhalni egyik sem fog!

 • Lord KROK
  Lord KROK 2 hónapja

  Szerintem mindenhol legyenek ilyenek a menüárak... senki sem fog akkor felháborodni!

 • Klára dr Serestyén

  Ez a stumf egy S1G

 • Klára dr Serestyén

  Nem a lényegről beszélnek!!!

 • Miklos Varo
  Miklos Varo 2 hónapja

  Naggyon fontos hogy kit etet a Gundel.Beszarok a röhögéstől a sok foggalmatlan barom mivel foglalkozik,ez a sok tetű TV rabszolga már a faszát sem találja annyira barom.

 • TerraCuda
  TerraCuda 2 hónapja +1

  Fidesz=Puritánság?xddd ja én meg bagoly vagyok

 • fing del
  fing del 2 hónapja

  Na még egy újabb szuperhír a nagy magyaroknak! Már kezdtetek unatkozni erre most ez a Gundel botrány, zabálás, ki mennyiért? Orbánék megint. Ki mennyiért zabál? a fényképen röhög meg mosolyog. Magyarországot meg kell védeni, ti barom állatok!!! :D :D :D Ezek a "magyarok" tényleg ennyire hülyék? vagy tényleg nagyon unatkoznak?

 • Zoltán Farkas
  Zoltán Farkas 2 hónapja

  Nincs itt semmi baj! A hozzászólók és műsorvezetők még nem valószínű hogy ettek a Gundelben. Valószínű soha nem is mennének el. Ott ugyanis megfelelően ki kell öltözni. Ha nincs öltöny valakin akkor adnak neki. Sapkát pedig le kell venni (ha nincs hajad akkor is). Ez egy drága elit étterem. Nyilván megéri nekik hogy külföldi vendégeket hozzájuk visznek a kormány tisztviselők , cserébe kihozták versenyképes árakon a szóban forgó menüt.
  Én mindenesetre eldöntöttem hogy legközelebb a Gundelbe viszem a családot.
  Jó irigykedést!

 • Agnes Gombos
  Agnes Gombos 2 hónapja

  Megall az esz. Annak olcso akinek penze van. A nepnek draga es nincs miböl. Felhaborito. Verlazito.

 • Beáta Szabó
  Beáta Szabó 2 hónapja

  Milyen népharag? Azt se tudja már, hogy miről lódítson az ATV! A nép 90%-át egyáltalán nem érdeklik ilyen kicsinyes ügyek, de még a tüntikézésetek sem! :) Van nekünk életünk nélkületek is! ;)

 • Webb Thomas
  Webb Thomas 2 hónapja

  A leves árából csináltok problémát, ostoba ellenzékiek ? amikor min. 700 ezer-1 millió forintot keresnek havonta az ellenzéki parlamenti politikusok is !! Még a 0,5 %os Momentum is és mit tesznek ezért, ripacskodnak, földön fetrengenek mint az a DK-s Csóka....A Fideszben is sok a csóka, de ha választanom kell, hogy kire bízzam az unokáim jövőjét, messzire zavarnám a parlamenttől ezt a megélhetési ellenzéki csürhét. Csak károgni tudnak, de semmi jövőképük, ami az országnak és a magyar embereknek jó lenne. A felelős viselkedést, tiszteletet, megfontolt vitakészséget nem ismerik - csak arrogancia, erőszak, hazugság minden oldalon. Miért állnak sokkal jobban a szomszédaink, mert ott az ellenzék is nacionalista ! És ez erény nem pedig beteges gyűlölet.!

 • Balázs Kiss
  Balázs Kiss 2 hónapja

  Ondófejűkém, nagyon szívesen befizetnék a 800 Ft os menüre! B@szom azt a mocskos seggnyaló anyádat függönyhajú köcsög

 • Vince Fárr
  Vince Fárr 2 hónapja

  Milyen népharag bunkók? Pár ezer paraszt nem tisztel semmit, egy magán céget sem. Szégyen
  A Gundel egy magán cég, annyiért adja a kajáját amennyiért akarja, akár ingyen is adhatja ha úgy dönt éppen a tulajdonos
  Parasztok!
  Micsoda idióta kérdés: miért kell a Gundel?
  Miért ne? 😂

 • tilla A
  tilla A 2 hónapja

  Népharag :DDD

 • József Molnár
  József Molnár 2 hónapja

  Az ellenzéki politikusoknak túl olcsó a menza a várban. Kérjék a parlamenti olcsó menza árának emelését. Ne 800 legyen egy menű hanem 1800. Ezután a várban is a normális erkölcs fényében meg kell emelni az árakat. Mindkét helyen legyen 1800 a menű ára.

 • Istvan Galambos
  Istvan Galambos 2 hónapja

  csak két kérdést tennék fel:
  1. Más éttermek esetén miért nem zavar senkit hogy olcsó menü van déltájban és drágább á-lá-carte kaja akármikor? Csak a gundelnél? Ennyi erővel minden menüztető étteremmel lehetne hőbölögni!
  2. Ki választaná a "Nemolyanhíres" étterem 750 Ft-os menüjét a Gundel 800 Ft-os menüje helyett? De őszintén! Hogy máshol nem Gundel-minőségű a menü, talán nem a Gundel hibája.
  A menü/ebéd beszállítást mindenhol (ovi, suli, stb.) pályáztatják úgy tudom. Gondolom, a Gundel a várban presztízs miatt is nyerni akart. Ez miért baj?

 • Attila 0099
  Attila 0099 2 hónapja

  Mi a faszt figlalkoztok vele? Ti is igy csinálnátok ha ott lennétek!! Ezen a faszin miért van sapka mindig? Korpás?

 • Lászlóné Sipos
  Lászlóné Sipos 2 hónapja

  szörnyű ez riporternő.

 • csilla eory
  csilla eory 2 hónapja

  Ez a Stumpf egy gerinctelen szèlkakas !! Jellemtelen ember..

 • Peter H
  Peter H 2 hónapja

  Szánalmas, hogy fb kommentekre úgy hivatkoznak a műsorvezetők mintha azok tudományos cikkek lennének.
  Vérlázító az atv.

 • boone effie
  boone effie 2 hónapja

  A Gundelnek ez egy rossz reklám ismerve a mai politikai helyzetet és hogyan élnek nagyon sokan ma Magyarországon... Mennyi is egy képviselő fizetése? plusz a juttatások? Eddig sem volt nehéz kifizetniük a menzát. És hányan élnek ma Magyarországon úgy hogy a napi egyszeri meleg étel sincs meg és akkor nem beszéltünk a hajléktalanokról a szegényebb nyugdíjasokról, nagycsaládosokról. Ezért undorító az ahogy ez történik. És hogy a Gundel ehhez az arcát adta.

 • Vazeg
  Vazeg 2 hónapja

  Ez a Csíki sör tipikus esete, csak fordítva. De hát a reklám az reklám. Két hónap múlva már csak arra fognak emlékezni a népek, hogy a Gundel az maga a minőség, még a Viktorék is azt eszik. Aztán próbálj negatív kritikát megfogalmazni, egyből "gyűlölködő" leszel, hiszen 'a Gundel az egy évszázados minőség, ezt mindenki tudja...' Mekkora húzás, le a kalappal!

 • zs9107
  zs9107 2 hónapja

  Még mindig nem bírom megszokni ezeket az újkeletű riportokat, ahol a kérdező nonstop belevág az interjúalany szavába és próbálja felülkiabálni.

 • Balazs Pk
  Balazs Pk 2 hónapja

  A Fidesz-KDNP teljesítményét nehéz újra és újra felülmúlni, de mindig sikerül. A mindenkori magyar ellenzék teljesítményét nehéz újra és újra alulmúlni, de nekik is mindig sikerül. 🍊 2022 - 4/5 🍊

 • Péter Gábor
  Péter Gábor 2 hónapja +2

  Hogy ez a gundel cseléd módjára kiszolgálja ezt a magzatgyilkos népnyúzó ordas garnitúrát az nem fér bele a jóerkölcs kereteibe.

 • Péter Gábor
  Péter Gábor 2 hónapja

  Miniszterelnök úr! Gecis a szája széle!

 • PPMT Kovács
  PPMT Kovács 2 hónapja +3

  Szegényeknek nincs pénzük , nem halhatnak éhen. De persze az átlag ember havi 150 pénzből simán ki tudja fizetni a Gundelben a dupláját ugyanezért a kajáért 😂

 • Béla Bélus
  Béla Bélus 2 hónapja

  Ezek tényleg ennyire értetlenek, vagy csak mímelik? Nem nyilvánvaló, hogy mi ezzel a probléma?

 • József Vizin
  József Vizin 2 hónapja

  Mindegy mennyi ugyis a nép fizeti meg

 • János Gruner
  János Gruner 2 hónapja +1

  Így a legjobb és legolcsóbb amikor a nép fizeti a patkányok hizását!!!

 • ''''BlackRooster''''

  Ha meg drága lenne akkor meg azért. Mert bezzeg ők meg(ehetik)tehetik. Ugyan már, kicsit túl van ez is tolva

 • Norbert Vass
  Norbert Vass 2 hónapja +1

  Ahelyett, hogy tényleg a létünket meghatározó üggyel foglalkoznánk, megint a legpitibb ügybe állnak bele egyesek! Azért kérdezem Fleto idején mennyi volt a menü a miniszterelnökségen? Gondolom akkor tea meg zsíroskenyér volt 5000 ftos áron, ami ment az oltalom alapítványnak? Vagy tévednék?

 • Norbert Vass
  Norbert Vass 2 hónapja +3

  Egy rohadt üzemi konyháról beszélünk, amit a Gundel fog üzemeltetni, és nem Orbánnak fognak ott főzni, mert szerintem ő Inkább kimegy zabálni 20 ezerért a városligetbe, hanem a hivatal dolgozói! A portás, a titkárnő, az ügyintéző, a kormánytisztviselő, a sofőr, a karbantartó a faszom tudja milyen alkalmazott fog ott zabálni! Attól, hogy Gundel az nem azt jelenti, hogy olyan minőséget is fognak kapni! Amúgy elárulom, hogy a Gundel kaják alapanyaga sem olyan ördögtől való, ott nem az étel a sok, hanem a név, hogy a GUNDELbe tömheti a pénzes faszomtudja ki a fejét! ISTENEM ENNYI KRETÉN HOZZÁSZÓLÓT!

 • libaszarnyto
  libaszarnyto 2 hónapja

  Évtizedek óta nevetséges árakon étkeznek a Parlamentben is. Nem túl izgalmas kérdés, gumicsontnak jó. Vannak ezerszer fajsúlyosabb problémák az országban. Szimpatikus Stumpf álláspontja.

 • judithbrandl
  judithbrandl 2 hónapja

  Megmondom mi a baj itt ! A nevvel van a baj ! En amerikaban elek,es egy kicsit amerikaiul gondolkodom. A Gundel egy hires nev. At kell nevezni a beszallitoi reszleget,mondjuk Kukoriku catering company-ra,Az etterem maradhat Gundel. Ugy nem szur szemet,mert itt nem az ar a gond, az etellel sincs gond,kizarolag az a baj,hogy Gundel,mert sok ember nem tudja megfizetni,hogy a gundelnel vacsorazzon.Tipikus esete,hogy aki nem jut valamihez,a masik tanyerjaba nez.Irigy emberek mindig voltak,es mindig lesznek.

 • Helgert
  Helgert 2 hónapja

  #S1G

 • Árpád Szalai
  Árpád Szalai 2 hónapja

  Ez a csaj kicsit hasonlít Bailey Brooke pornószínésznőre.

  • Árpád Szalai
   Árpád Szalai 2 hónapja

   Én is ilyesmiről beszéltem,csak az nem valami olcsó....

  • Katalin Nagy
   Katalin Nagy 2 hónapja

   Inkább egy olcsó szopóskurvára....

 • Ká Gábor
  Ká Gábor 2 hónapja

  Az irigység magyar népbetegség! Elzárkózom tőle!

 • Andy
  Andy 2 hónapja +8

  Csak a hülye nem látja a mutyit emögött. Ilyen árakon, azzal a személyzettel úgy, hogy 30 millió évente a bérleti díj, nettó ráfizetéses a buli a Gundelnek, hacsak hátul nem megy vissza pár millió a zsebbe. Ki az a hülye aki ezt csinálná ha deficites? 300-ból anyagárban sincs meg a leves, nem hogy a Gundel jóval az átlag felett fizetett személyzetével és drágább alapanyagaival. Hülyék a túloldalon barátaim.

  • Zoltán Zuber
   Zoltán Zuber 2 hónapja

   Norbert Vass amin a gundel keres jól mondod a rendezvények. Magyarán a nyereséget közpénzbôl képzi , így viszont már duplán átbaszás! Érthetô?!

  • Norbert Vass
   Norbert Vass 2 hónapja

   +Andy Egybites az te vagy, mert kevered a szezont a fazonnal! a SEMMIBŐL A BOLHÁBÓL CSINÁLTOK ELEFÁNTOT! EZ NEM SZÁZADIK SZARSÁG, EZ SZÁZADIK SEMMI GY, AMIT A BALOSOK FELFÚJNAK! MIKÖZBEN EZER ÉVE ÍGY MŰKÖDIK AZ ÜZEMI ÉTKEZTETÉS!
   A Gundel egy magáncég, a vezetője nem köteles a cégek ügyeket a nyilvánosság orrára kötni, mint ahogy egyik céges vezetőnek sem kötelessége! A közérdekű infót a miniszterelnökségtől kell kikérni vagyis a várgondnokságtól!
   Ez nem századik szarság, hanem a századik olyan ügy, amiben semmi új nincs, ezer éve így működnek az üzemi konyhák! Nem orbánnak főznek ennyiért, hanem a hivatalnak a miniszterelnökség 2-300 dolgozójának! Ti fútok fel minden idiótizmust! Miközben a valódi dolgokkal nem foglalkozik senki! NEKED IS ÚGY LÁTOM AZ ORBÁN KÖRÜL FOROG A VILÁG, NEKEM NEM! ÉN VALÓS PROBLÉMÁKKAL SZERETEK FOGLALKOZNI, NEM ILYEN SEMMI ÜGYEKKEL!

  • Andy
   Andy 2 hónapja

   +Norbert Vass Pont ez a lényeg, a Gundel igazgatója sem árulja el és nem is adták ki ezt az információt. Természetesen önmagában ez nem lenne érdekes, ha nem a századik ilyen szarság lenne már megint. Lehet, hogy te az a fajta szolgalelkű egybites magyar vagy, akinek a hátán fát lehet vágni, de nem mindenki megy el minden mellett szó nélkül, mert fontosabb dolga is van. Na szevasz!

  • Norbert Vass
   Norbert Vass 2 hónapja

   +Andy Kérd ki a szerződést, ha ennyire érdekel, megsúgom a legtöbb szerződés nyilvános, de ezt nem azt jelenti, hogy leközlik minden lapban, akkor éjjel nappal csak közbeszerzési szerződésekkel lenne tele a sajtó, és a nagy részét nem is értenéd!

  • Andy
   Andy 2 hónapja

   +Norbert Vass hallottam, de attól még a dolog így marad. A cateringért fizetni szokás, azt viszont nem kötötte senki az orrunkra, mennyi az annyi.

 • Zsuzsanna Zakor
  Zsuzsanna Zakor 2 hónapja +2

  idö, 15:48, Nem a Gundeel éttereemmel van a probléma a Gundel árakkal az étkezdeni kiváno állampolgár miért nemn kaphat gunedeol menüt ezen az áron, ?? Miért is mert a külömbözetet az Adofizetök fizetik Orbánéknak, -- idö, 15:47, -

 • Jánosné Gábor
  Jánosné Gábor 2 hónapja

  Én meg ettem reggel zsíros kenyeret,hagymát,főztem 4 totyit (a pipikéimtől) ennyi,enni kell. :)

 • CPM
  CPM 2 hónapja

  Egyenek fost

 • John To
  John To 2 hónapja

  Azert Gundel mert ha fogadasokat tartanak akkor Mari neni foztjenel azert tobb kell oda.

 • John To
  John To 2 hónapja +1

  Az ellenzek meg ki meri nyitni a pofajat??/
  Ok is ilyen olcson zabalnak a parlamentben de az mas mert az o beluket tolti meg!!!
  Igaz ragyasok???

  • Katalin Nagy
   Katalin Nagy 2 hónapja

   Ez nem kevésbé bicskanyitogató! Nem az a kérdés, hogy ellenzék vagy kormány kap ennyiért menüt, hanem mindegyik rohadt olcsón eszik a fizetéséhez képest. Menj be bármelyik étterembe, nézd meg az árakat, neked ez nem tenyérbe mászó, hogy egy átlagpolgár a kis pénzéből nem tudja megfizetni, a szemétláda képviselők meg dőzsikélhetnek óccón!

 • Attila Szalai
  Attila Szalai 2 hónapja +1

  Népharag? Milyen népharag? Komolyan mondom ez egy vicc! Ez a szint? A Gundel Étteremnek ez egy kitűnő reklám! Ennyit még soha nem beszéltek róla :-D ! Egyébként meg ha 20.000,-Ft lenne a menü akkor meg az lenne baj! Amennyiben tényleg ez a kampány része az ellenzék részéről, akkor ez igen gyönge!

 • John To
  John To 2 hónapja

  Nem nepharag az hanem a csurhe tobzodasa.
  Ha draga lene akkor meg az lenne a baj.
  Gyomorforgato ez a csurhe!!!

 • Roland László
  Roland László 2 hónapja

  Remélem van a konyhások között egy hazafi aki néha beleköp orbán és brigádja kis menücskéjébe.... 👍

 • Honti Ferenc
  Honti Ferenc 2 hónapja

  Szrintetek lesz e SZRTÁJK? Ehe Ehe

 • Quatro Septimo
  Quatro Septimo 2 hónapja +1

  A kitartó népharag epekövet és gyomorfekélyt okoz - a népnek.

 • Lesnar Brock
  Lesnar Brock 2 hónapja

  oRBÁN EGY GECI

 • Csillag Patrik
  Csillag Patrik 2 hónapja +1

  Gusztustalan ez Mar.
  Szarragas.
  Ha draga lenne, az a baj, hogy telik ra ; ha olcsobb akkor ime.. Ha meg nem lenne menza és kijarnak, akkor hosszu az ebedszunet vagy kulonckodnek.
  A Parlamentben minden part és képviselő fogyaszthat, akkor most mi Van?
  Nektek ebbol van fizetesetek. Nyilvan Ezert hordtok mindent ossze.
  De ez Mar Gusztustalan
  Nincs más fogás és erre egy etlap..
  Na Ezért koptok El és Ezert lesz ennyi fuggetlen képviselő.

 • Bence Gergely Tóth
  Bence Gergely Tóth 2 hónapja +5

  Nem kell a duma.. Gundelt védeni... Számolhattak volna vele... Adják olyan árba a várba is mintha az eredeti Gundelbe ülnék be...

  • Máté Albert
   Máté Albert 2 hónapja

   Egyetértek.. És így nincs belőle probléma.

 • István Kovács
  István Kovács 2 hónapja +4

  Szerintem legyenek Nemzeti Menzák vagy gyorséttermek. Reggeli-ebéd-vacsora- házhozszállítás... Szia mit adhatok? őőőőő szeretnék kérni egy CSOK menüt! Milyen színű legyen az ajándék pohár? őőő narancssárga... és szeretnék egy O1G gyerek menüt!! Milyen játékkal adhatom? Felcsúti kisavasút mozdonnyal? hármas metrópótló volvo vagy mercedes típusú csuklós busszal? vagy mészáros lölő a nemzet gázszerelője akciófigurával? A merci buszt szeretném. Összesen 4699 Ft lesz. Nemzeti Pontgyűjtő kártyád van?

 • Big Jimmy
  Big Jimmy 2 hónapja +3

  Ugyan már...menjen a picsába a Gundel az áraival...3e-ért ehetek egy kis picsányi szart...egy ebéd minimum 40e lenne ott, ráadásul jól sem laknék...

 • Alajos Kalapos
  Alajos Kalapos 2 hónapja

  Népharag :D :D :D
  Nevetséges, szánalmas vergődés amit az ellenzék csinál.

 • roccse1 róbert
  roccse1 róbert 2 hónapja +1

  Élelmezés vezetőt nehogy meghìvjanak a műsorba mert akkor lehet az emberek tisztábban látnának!

 • zsolti
  zsolti 2 hónapja

  Azért a Gundelből mert ők lettek a nyertes pályázók a közbeszerzésen! Ennyit illett volna tudnia!

 • Amitakarsz Sebestyén
  Amitakarsz Sebestyén 2 hónapja +1

  Már megint egy újabb hazudozás, azért, mert Fidesz, és Gundel. Belemagyaráznak hülyeségeket a dolgokba, és a sok észben szegény benyeli tövig. Már a videó elején is ott van a menük árlistája, ami nem sokban tér el a parlamenti áraktól, illetve ahol lakom, itt is sok étterem van, mellette menüztetnek is ebben nincs semmi csoda vagy különlegesség, tehát mi ez a lázadozás megint? Másik pedig az, hogy mivel Gundel, és bizonyos köröknek főztek nem azt jelenti, hogy ennek mindig így kell maradnia, ugyanis aki jártas kicsit a vendéglátásban az tudja, hogy a menüztetésben hatalmas pénz van. Ezért csinálja sok ÉTTEREM. Ennyi. Az ellenzék és a sajtójuk mindenből politikát csinál tények nélkül.

  • Amitakarsz Sebestyén
   Amitakarsz Sebestyén 2 hónapja

   +Katalin Nagy Veszel egy menüt egy nevesebb étteremből, aminek az ára annyi, mint bárhol máshol, és ez urizálás? Társadalmi igazságtalanságok vannak igen, de ez pont nem az, csak annyi, hogy a Gundel főzi a menüjét, és nem Juli néni a piacról ugyanannyiért. Nyilván én is a nevesebb helyről venném, ha máshol is annyiba kerül, mint ott. Arról van szó, hogy ha Orbán elfinganá magát, akkor egyből megvádolnák, hogy gáztámadást indított a lakosok ellen, és mindjárt vezető hír lenne az ellenzéki médiákban. Nemsokára Uniós választások lesznek, és csak a lejáratás a cél, provokáció stb. Ma egyébként én is urizáltam, mert ebédre rendeltem egy pizzát, ami 2100 Ft volt. Gyors írd meg valamelyik ellenzéki médiának, hogy egy lakosnak többe került a pizzája, mint Orbán ebédje.

  • Katalin Nagy
   Katalin Nagy 2 hónapja

   Ez nem politika, ha észrevennéd, hanem sima urizáló pofátlanság, amit a képünkbe tolnak. úgy tűnik te jól tolerálod. :-)Egyébként nem irigykedek, csak felháborít ez a társadalmi igazságtalanság. Nyilván nem érzed a különbséget, vagy csak mindent megbocsájtasz a kisgömböcnek. Szerintem te vagy gáz.

  • Amitakarsz Sebestyén
   Amitakarsz Sebestyén 2 hónapja

   +Katalin Nagy Nem kell irigykedni, ha jobb életet szeretnél, akkor tegyél érte, nem kell mindjárt a másikat nézni, hogy neki mi van, mert attól neked még nem lesz. Ha valaki sikertelen, vagy boldogtalan, frusztrált, akkor mindjárt azt nézi mi van a másiknak, és egyből a kormány a hibás, hogy neki nincs. Nyiss éttermet, vezesd, ahogy szeretnéd, adj olcsó ételt a rászorulóknak, és ennyi az egész. Nem kell mindenből politikát csinálni.

  • Katalin Nagy
   Katalin Nagy 2 hónapja

   +Amitakarsz Sebestyén Gratulálok, ahogy itt levezetted ezt a velejéig korrupt szar bizniszt. Nyilván azért érte meg a Gundelnek, mert busásan kárpótolta a kúrmány egyéb módon az "ócccsó" menüt. Erre tényleg büszkék lehetnek.

  • Amitakarsz Sebestyén
   Amitakarsz Sebestyén 2 hónapja

   +Katalin Nagy Értem én, de ez akkor is csak üzlet, és háboroghatsz, akkor sincs senkinek semmi köze hozzá, hogy az üzletet a tulajdonosa hogy vezeti saját üzletét. Nyilván ha te is nyitnál egy üzletet, akkor te is úgy vezetnéd, ahogy neked megéri, és nem úgy, ami a kuncsaftjaidnak jó, mert akkor felkopna az állad. Hogy ez aránytalan volna? Igen az. És? Akkor sem a te vagy az én éttermem, és akkor sincs hozzá közünk. Ennyi az egész. Üzlet, és nem politika.

 • Csaba Bereczki
  Csaba Bereczki 2 hónapja

  Koser az ára,a 2/3 mást fogyaszt.

 • koboldmaki1976
  koboldmaki1976 2 hónapja

  Emberek, ez a téma és gumicsont mekkora populizmus és demagógia már! De ezt nem szabad mondani a baloldalra. Ha így tesznek mégis, fejhangon sivítva tiltakoznak. Miért is?
  Mindenkinek elment a józan esze? Komolyan, nincs más tennivaló ebben az országban? Ha tényleg nincs, akkor viszont itt az aranykor, ha úgy tetszik Kánaán, ezen nehogy változtassunk!

  • Katalin Nagy
   Katalin Nagy 2 hónapja

   Nincs, mivel a kajálás alap. Ha valaki azt látja, hogy jóval drágábbak a szemetet áruló gyorsétkezdék, pláne átlagos étteremárak, akkor kinyílik a bicsak a zsebben, hogy ilyen szarért-hugyért zabálhatnak a kép-viselő uracsok, hölgyikék, és a csúti ramszesz is. Nincs különbség, ezek bizony hatalmas előnyöket élveznek, és akkor ne szóljunk a saját sofőrről, utazási ktg támogatásról és mindehhez ráadás a mentelmi jog. Ezek már szinte félisteneknek kijáró előjogok ott a Parlamentben, na ez rohadtul fölháborít!

 • Nina Agi B.
  Nina Agi B. 2 hónapja +5

  Nem az a baj, hogy a Gundel szolgálja ki a hatalmat, hanem az hogy hogyan. Nem a kormányzatnál kellene jótékonykodni, hanem ott ahol tényleg szükség lenne
  jó és megfizethető ételekre.
  7:27 téves érvelés: akár olcsóbb vagy drágább a menü, a kormányzati képviselő, miniszter így is úgy is a fizetéséből fizeti. Az itt nem számít, hogy ki a munkáltató. Csak ha olcsóbb a kaja, több marad a zsebben. Matematika, logika.
  De ha olcsóbban esznek a Várban, akkor kevesebb fizetésből is megélhetnének a politikusok, nem? Adjunk nekik kevesebbet. Ki lehetne számolni, mennyit takarít meg nekünk így a Gundel. :)

  • Norbert Vass
   Norbert Vass 2 hónapja

   Senki nem jótékonykodik! És nem a minisztereknek készül, hanem a miniszetelnökség dolgozóinak, a sofőrnek, karbantartónak, portásnak, titkárnőnek, osztályvezetőnek, beszerzőnek stb. Az, meg hogy milyen ajánlatot tesz, milyen logika, milyen matematika alapján nyugodj meg, nem a te gondod, a Gundel vezérei tudják mit csinálnak! És hallottál már a catering szolgáltatásról? Ha meg ráfizet, az neked mit fáj, nem a te pénzed!

 • Jutka Kiss
  Jutka Kiss 2 hónapja +3

  Gyerekek, probaljatok valami komolyabb temat talalni!
  A McDonald kajaltassa oket?

 • Peter Csanadi
  Peter Csanadi 2 hónapja +1

  a sok agymosott fidesz troll menjen nézze a koszTV-t

 • fantozzi30
  fantozzi30 2 hónapja +35

  Ha Gundel ilyen áron tud főzni,akkor főzhetne a Pető intézet gyerekei számára is
  Talán nagyobb lenne a szimpátia .....

  • Norbert Vass
   Norbert Vass 2 hónapja

   +Gábor Balázs És nekem ne írjál olyanokat, hogy "nagyon buta vagy", nem én írok hülyeségeket, nem én nem vagyok tisztában azzal, hogy egy szaros üzemi konyháról beszélünk, és semmiextra dolog nincs ebben! BUTA TE VAGY, NEKEM ILYENEKET TE KIS GYÁVA KORCS NE ÍRJÁL! HA ILYEN NAGYFIÚ VAGY, MOND A SZEMEMBE KIS GÖRÉNY! Egyből gyáván elmenekülsz!

  • Norbert Vass
   Norbert Vass 2 hónapja

   +Gábor Balázs Nálad ezerszer iskolázott vagyok! És fideszezs a kurva anyád, te egybites idióta, komolyan, ha valaki nem veled ért egyet az neked egyből fideszes, nem zavar, hogy van a fideszen meg a baloldalon túl is élet? Te egybites szarkupoac!
   Korrupció? Hát igen a Gundelnek aztán nagy szüksége van rá! És ezért havi kétmillát fizet a várgondnokságnak? Te ember ez egy szolgáltatás csomag! Neked meg a hozzád hasonló buta embereknek minden korrupció, de még a szó igazi jelentésével sincsenek tisztában! llyen alapon az 1100 as menüd is korrupció! Lehet, hogy van, de ez puszta feltételezés a részedről! Egy egyszerű gazdasági modellt nem tudtok felfogni! Semmi extra vagy különleges nincs ebben a Gundel ügyben,c sak néhány hülye ezt felfújta, mert tudta, hogy az ilyen iskolázatlan, tanulatlan marhák, mint te rácsaptok mint tyúk a takonyra!

  • Gábor Balázs
   Gábor Balázs 2 hónapja

   +Norbert Vass te barom, korrupciot ebben nem erzel??, tudatlan, menj tanulni te idiota....ilyen emberek a fidesz szavazok iskolazatlanok, sajnos....tisztelet a kivetelnek...nagyon buta vagy😀reszemrol ennyi😀

  • Norbert Vass
   Norbert Vass 2 hónapja

   +Gábor Balázs Idióta a jó kurva anyád, te buta, ostoba, tudatlan, tájékozatlan barom! Közbeszerzés van, abban tettek egy ajánlatot nyertek! Ennyi!
   Én értem, hogy ez, hogy működik, te nem érted, hanem teszed itt az agyadat! Mint aki értene hozzá!
   Jó reggelt, ez így működik!
   Ha meg drága a menü, akkor szar szerződést kötött a céged! Ne egyél ott, nem kötelező! A Gundel meg olyan ajánlatot tesz, amelyet akar, ahhoz neked vagy bárkinek mi köze szíve-joga, nem a te pénzed, nem a te céged! Magánügy!
   És tilos az államnak megbízást adni? Te ez mindig is így működött, szerinted az állami szerveknek a legutolsó szék vagy anyacsavar is honnan van? KÖZBESZERZÉSBŐL! Amit meg az unió ír elő! OSTOBA!

  • Gábor Balázs
   Gábor Balázs 2 hónapja

   +Norbert Vass te tenyleg nem erted😀 ez nem holmi cegszerzodes, te barom, ez allami megbizas....nalunk 1100- tol vannak menuk, ja es nem GUNDEL. Te idiota.

 • Gábor Berei
  Gábor Berei 2 hónapja +2

  A picsa rendesen manipulálja a vendéget. A sapkás köcsögöt nem engedi kérdezni. Csernus megkérdezné a nőtől? Mekkora farkad van? :D

  • Istvan Galambos
   Istvan Galambos 2 hónapja

   És tényleg úgy beszél mintha szorítaná a zacskó a tanga....... 😂😂

 • Mária Molnár
  Mária Molnár 2 hónapja

  Már az is baj ha olcsón étkeznek ? A Gundelnek ez különben egy nagyon jó reklám.

 • Izy Rájder
  Izy Rájder 2 hónapja +3

  Oszt az atv konyhán mennyi a menü? Lehet, hogy nincs is konyha? Lehet ez az oka, az alul működő agyatoknak.

 • Erno Varga
  Erno Varga 2 hónapja +6

  Minden irigykedőnek, ételkalkulátornak és “hozzáértő éttermi vállalkozónak” és a kákán is csomót keresőnek kívánok jó étvágyat!

 • Lukács Ferenc
  Lukács Ferenc 2 hónapja

  Mi meg 30ezerért kapnánk

 • Koppany Sandor
  Koppany Sandor 2 hónapja

  Az egyetemiDiàkok ,Az iskolàkok.az ovodàk Olcso ètkezèsek ,ingyenesètkezèseket az ellenzèki pàrtokTàmadjàk ès a csürhe.

 • H Geri
  H Geri 2 hónapja +3

  Mondjuk az jogos felhördülés, hogy a politikusoknak miért kell mindent olcsóbban adni, a köznép, aki meg a drága kaját nem engedheti meg magának, az egye csak a vajaskenyeret, mert nekik meg jó drágán adják. Nekem csak ez a gondom, hogy a politikusoknak gondolom a Gundel nem olyan minőséget gyárt, mint ugyanennyiért bármely menza, de mégis nekik ilyen olcsón adják. Bezzeg a köznéptől meg elkérik ilyen minőségű ételért minimum a dupláját. Nekem csak ennyi a gondom.

  • Katalin Nagy
   Katalin Nagy 2 hónapja

   Dupláját??? A tízszeresét!

  • Dániel Kárász
   Dániel Kárász 2 hónapja

   Budapest, Mester utca, kifőzde: A menü: 700 Ft, B menü: 800 Ft. Miről beszélgetünk? Tehát a vári kaja olcsóbb, mint ez? Értem..

 • Ádám Béres
  Ádám Béres 2 hónapja +4

  Mi ebben az új ? Kik kapnak "szolgálati lakást" meg autót és telefont meg költségtérítést? Azok akik kurva sokat keresnek. Aki keveset még BKV bérletet sem kap. A különböző sztárok akik tele vannak folyton kapják a külön kis csomagokat a különböző cégektől. Kedvezményes nyaralás stb... Mi ebben az új ?

 • Voldemort
  Voldemort 2 hónapja +1

  Ez a ratyirambo felszopó a fidesznél?

 • Jozsef Blenesi
  Jozsef Blenesi 2 hónapja +6

  Hulye picsa, állandóan közbevág

 • dzoe7
  dzoe7 2 hónapja +7

  Felháborító. Ez nem népharag, hanem gonoszság.

 • Johnny On The Spot
  Johnny On The Spot 2 hónapja

  most ehes lettem

 • Simonka Zoltán
  Simonka Zoltán 2 hónapja +9

  Idióták. Ha drága lenne, akkor pedig az lenne a probléma, hogy a miniszterelnök milyen drága ételeket eszik! Menjen el dolgozni, akinek nem tetszik és éljen jobban panaszkodás helyett! Trutymó úr és az az ostoba liba is menjen és nyalja ki az ellenzéki hazaárulók seggét! Mennyiért akar steak ebédet enni a tudatlan barom? 200 forintért? Keretének.

  • Gooo !!!
   Gooo !!! 2 hónapja

   Simonka Zoltán@
   Igy van!Pontosan!Menyjenek már mind a "pics@ba"!!!

  • Izy Rájder
   Izy Rájder 2 hónapja

   Simonka Zoltán Ennyi! Szánalmasak már ezek.

 • Greg TheHun
  Greg TheHun 2 hónapja +12

  Na jo hogy ez az ország legnagyobb problémája. 🤣

 • Zsolt Szathmári
  Zsolt Szathmári 2 hónapja +2

  Segnyaló Gundel! Húzzon a Pi ába.

 • József Molnár
  József Molnár 2 hónapja +5

  Én úgy tudom a parlamentben a képviselői ebédlőben is nagyon olcsón lehet étkezni. Amit lehet a képviselőknek azt nem lehet a miniszterelnöknek!!!! A szálka és gerenda esete!

 • Anna Horvath
  Anna Horvath 2 hónapja +19

  Most valoban ennyire hulye az a 2 musorvezeto?!

 • Anna Horvath
  Anna Horvath 2 hónapja +6

  Buszke lehet magara a libsi media..mindenhol, mindenkinek csak kart okoznak...

 • Pepper Waldo
  Pepper Waldo 2 hónapja +8

  Át van politizálva az egész közélet. Nem csoda, hogy ugranak az ilyen hírekre az emberek. Ebben az országban már minden politika...

 • Ágnes Bihari
  Ágnes Bihari 2 hónapja +3

  Szomszédomban a Szakács
  Iskolában 1400ft most a menü 400ft emeltek 2019 -ben. A Gundel étterem olyan rosszul megy , hogy ezt nekik be kellett vállalnia . Igaz fontos a húsos fazékhoz kőzel lenni .

 • maganyossag
  maganyossag 2 hónapja

  A hozzáértés teljes hiánya, nyilvánvaló, hogy annak a menünek csak nevében van köze a Gundel étterem napi menüjéhez, de a mai ellenzéknek mindig is mindegy volt, hogy van-e rajta sapka vagy nincs, és ezt a kérdést ezen a szinten kell kezelni.

 • csaba bront
  csaba bront 2 hónapja +29

  egy honap múlva a kutya se fog erröl beszélni ughy mint a Rogán helikopterezéséröl meg a Semjén vadászatárol

  • Laszlo Garamszegi
   Laszlo Garamszegi 2 hónapja

   Fidesz jobbágyok számára az is renben volt!

  • Quatro Septimo
   Quatro Septimo 2 hónapja

   +Norbert Vass Ezt próbáld megmagyarázni a sértődött ellenzékieknek. :)

  • Norbert Vass
   Norbert Vass 2 hónapja

   +Quatro Septimo Soha nem is volt ott!

  • Quatro Septimo
   Quatro Septimo 2 hónapja +1

   Senkinek nem tűnt fel, hogy a fidesz kivonult a hálószobákból és a magyar nők méhéből is? :D

  • Norbert Vass
   Norbert Vass 2 hónapja

   +Viktor Lendér Milyen feketeruhás? Hülyeséget ne írj már!

 • asd
  asd 2 hónapja +75

  Majd a börtönkaját ingyen kapja az egész fideszes slepp

  • Zsolt Bartha
   Zsolt Bartha 2 hónapja

   +Norbert Vass Az ellenzékinek nevezett hányadékra irtam,jobb mielőbb kiönteni,legfőképpen oda ahova való. Elvekre gondoltam nem az emberekre mert bármily fájó is azok is "Magyari testvéreink" EZ VAN....

  • Norbert Vass
   Norbert Vass 2 hónapja

   +Zsolt Bartha Ezt miért nekem írtad, és ennek mi az érteme, mert ez így egy zagyvaság!?

  • Zsolt Bartha
   Zsolt Bartha 2 hónapja

   +Norbert Vass Azt kiöntik és lehúzzák a wc-n,de képes dugulást okozni bárhol mert erőszakos fajta,na akkor kell a csőgörény és pá.

  • Norbert Vass
   Norbert Vass 2 hónapja

   +István Sebestyén azt max xsak szeretnéd!

 • Erzsébet Timár
  Erzsébet Timár 2 hónapja +9

  Kőbányán is ennyiért lehet menzát kapni. Ez a felhördülés irreális.

  • Norbert Vass
   Norbert Vass 2 hónapja

   +Nina Agi B. Kapott lehetőséget, neked is megvolt a lehetőséged, de nem tudott vagy nem is akart jó ajánlatot tenni! Hallottál már a közbeszerzésről? Ő fizet havi 2 és fél millát! Amúgy a bolhából csináltok elefántot! EZ NEM ÜGY! Nem ilyenekkel kellene foglalkozni, mert ezzel minden második nap lehetne! Amúgy a parlamentben 750 a menű! És mindig is fillérekbe került!

  • Nina Agi B.
   Nina Agi B. 2 hónapja

   +Norbert Vass Szerintem ne keverj bele másokat, én nem ismerem a hozzám hasonló többieket, én csak a magam nevében írok. Hát nem azt írtam, hogy a Gundel szíve-joga kiszolgálni az éppen hatalmon levő pártot? Ez el is hangzott a műsorban, hogy a Gundel már a Kádár rendszerben is bedolgozott a pártnak, így természetes, hogy a Gyurcsánynak is. Szóval nem tudom mennyire kellett a Gundelnak versenyeznie, ha már évtizedek óta mindig szolgálja a hatalmat. A hatalom változik, a Gundel marad. A versenyeztetést inkább hagyjuk, azok mostanság nem igazán hmm... tisztességesek.
   Amúgy, ha bármelyik üzemi konyhán ugyanilyen áron szolgáltatják az étkeztetést, akkor miért nem kapott lehetőséget egy no-name étterem? Azért mert a Gundel rangosabb név, mint egy no-name étterem. És még az is lehet, ahogy mondod, nem is jobb az étel minősége. Ha nem is olyan jó, de mégis Gundel.
   És végül is most kit védesz jobban a Gundelt vagy a Fideszt?
   Amúgy tudom mi a catering, nem kell úgy felvágni.

  • Norbert Vass
   Norbert Vass 2 hónapja

   +Nina Agi B. Semmit nem adnak áron alul! Az üzemi konyhákon bárhol a világon, bárhol az országban, bármelyik csinálja, hasonló árakat fogsz találni! Csak te és a sok hozzád hasonló összemossa a városligeti Gundel éttermet a Miniszterelnökség üzemi konyhájával, amit egy azon cég működtet. A tény ez! Nincs olyan, hogy áron alul adják! Van egy közbeszerzés, amire kiírtak egy versenyeztetést, arra lehet ajánlatokat tenni. Akié a legjobb az nyert. Ha Gundel tízszeres áron tette volna az ajánlatait, akkor kiesik, elveszít egy jól fizető kuncsaftot, ami az üzleti életben eléggé nagy luxus! Hallottad azt a szót, hogy Cateringszolgáltatás? Mond ez neked valamit? Megnyerte volna más, és ugyanilyen áron szolgáltatná az étkeztetést! Sőt lehet még jobb minőségben! Akkor meg leszarnátok! Mert nem lehetne baromságokat odaköhögni kommentben!
   Én egy szót nem pofáztam minőségről, ezen te meg a hozzád hasonlók lovagolnak, mert egy nagyon egyszerű dolgot nem képesek felfogni! A miniszterelnökség üzemi konyhája nem egyenlő a VÁROSLIGETI GUNDEL éttreremmel! Egy cégnek meg szíve joga olyan áron adni bármit, amilyenen akarja! Amúgy Gyurcsányék alatt is szépen szállított a Gundel, akkor senkit nem zavart, csak most a feri kreált egy műbalhét megint, ti meg jó idióta módjára rácupantatok és anélkül, hogy felfognátok és értenétek egy egyszerű dolgot, toljáruk a fullkretén dumátokat!

  • Nina Agi B.
   Nina Agi B. 2 hónapja

   ​+Norbert Vass Akkor nem értem. Azzal kerestél meg, hogy mi a Gundel minőség, és most mégsem az a téma? Mégcsak arról sincs szó, hogy bűn az, ha a Gundel adja a nevét az üzemi étkezdéhez, és továbbra is ők a mindenkori hatalom kiszolgálói. Tegyék, ez a Gundel vezetés döntése. De az tény, hogy a Gundel üzemelteti a konyhát és áron alul adja az ételt. A tények önmagukért beszélnek. És ez Neked rendben van.

  • Norbert Vass
   Norbert Vass 2 hónapja

   +Nina Agi B. És? Akkor mi van! Ez nem bűn! És nem is a minőségről beszéltünk! De te és a hozzád hasonlóak úgy tesznek, mintha maga a Gundel étterem költözött volna át a Városligetből!

 • Viktória Kovács
  Viktória Kovács 2 hónapja +14

  Ennek a nőnek már a hangja is gyalázatos! Azt gondolom nem csak engem riaszt el hanem sokakat,hogy belenézzenek a videóba!

  • Pepper Waldo
   Pepper Waldo 2 hónapja

   Hát én meghallgatnám a hangját más tartományban is a nagy franciaágyamban 😜😜😜🥒🥒🥒

 • Jordán Hernádi
  Jordán Hernádi 2 hónapja +11

  az ATV meg rossz hírnevet kelt, nem? és NEM népharag, csak trollharag

 • ferenc hadhazy
  ferenc hadhazy 2 hónapja

  EZ SZOCIALIS ETKEZTETES! KOSER KAJA KOSER ARON!

 • Auto Nyr
  Auto Nyr 2 hónapja +18

  Most korrekt volt András, ennek örülök. Nem ment bele ebbe a ballibsi fröcsögésbe, amit a csaj felvezetett.
  Szerintem nem így tervezték az interview-t, a végén szerintem már be volt készítve a "Bojkott a Gundel ellen!" molinó. 😜😂

  • Zoltán Zuber
   Zoltán Zuber 2 hónapja

   Auto Nyr mi van szaros seggû nôimitátor elôkerültél?! Fogy a levegô körülöttetek ratyihuszár!

  • Tamás Zemankó
   Tamás Zemankó 2 hónapja +3

   Mi libsik ezt magyarul interjúnak irjuk...téged biztos megcsapott a nyugat rothadó szele.

  • Hungarian Communist
   Hungarian Communist 2 hónapja +5

   Valóban? Mi a ballibsi fröcsögés? Mert a marancs fröcsögést látom ,itt a példád alapján is.

 • dj culture
  dj culture 2 hónapja +12

  Nemzeti mutyiétek...

  • Norbert Vass
   Norbert Vass 2 hónapja

   +Nina Agi B. Hallottad már azt a szót hogy catering? Javaslom nézz utána, aztán lehet okoskodni!

  • Norbert Vass
   Norbert Vass 2 hónapja

   +Nina Agi B. És ez neked mit fáj? Nem a te pénzed, nem a te céged!

  • Nina Agi B.
   Nina Agi B. 2 hónapja

   +Norbert Vass Az üresen kongó kajálda a tuti business! Erről kár lenne lemaradni....
   Orbán meg megy egy jó drága helyre zabálni, mondjuk a városligeti Gundelbe?

  • Ágnes Trizner
   Ágnes Trizner 2 hónapja

   +Katalin Nagy Észre vettem, és javaslom, hogy még egy kicsit tájékozódj, mielőtt leszólsz másokat. Szép napot.

  • Katalin Nagy
   Katalin Nagy 2 hónapja

   +Ágnes Trizneregy kifőzde árait hasonlítod egy elit étterem mesterségesen lenyomott áraival. Vedd észre hogy nevetséges vagy.

 • László Tuschinger
  László Tuschinger 2 hónapja +4

  Nemzeti mindentkimagyarazunk bolt

 • Winter Wolf
  Winter Wolf 2 hónapja +3

  Nem tudom hogy a Stumpf András féle árulók min csodálkoznak az ellenzéki szavazók radikalizálódásán. Hiszen ő is azon dolgozott a Hír tv legsötétebb korszakában hogy megtanítsa az ellenzéki érzelmű embereket hogy minden gyűlöljenek ami nem ők. Orbán Viktor jelképesen örökbefogadott egy állatot. Tehát gyűlölni kel mostantól az összes állatkertet gondozót és az állatokat is. Ha valaki főzni mer a miniszterelnöknek vagy bármelyik kormánypárti képviselőnek gyűlölni kell az Éttermet a szakácsokat de még a hozzá valókat is.

  • Dániel Kárász
   Dániel Kárász 2 hónapja +1

   +H Geri sajnos nem érted a különbséget. Az, hogy a Gundel face oldalát ellepték a gusztustalanabbnál undorítóbb bejegyzések, semmi más, mint gyűlölködés. És hiába csűröd csavarod, vagy be akarod mesélni magadnak, a jobboldaltól ilyet az életben nem fogsz látni, viszont nálatok mindennapossá vált. Undorító amit műveltek.

  • H Geri
   H Geri 2 hónapja

   Az ellenzék gyűlölködik? Akkor Orbán mit csinál azokkal akik kicsit nem értenek egyet vele? Az ellenzéket folyamatosan akadályozzák, az alapítványokat vegzálják, a választási törvényt átírták, hogy az ellenzéki szavazatok minél inkább elvesszenek, és lehetne sorolni. Ha valaki nem ért egyet velük, akkor Soros. Ennyit tudnak. Orbán gyűlölködik, nem az ellenzék.

 • Tamás Farkas
  Tamás Farkas 2 hónapja +23

  A hiteltelen ellenzéki politikusok is kedvezményes áron zabálnak jókat a Parlament „menzáján”, érdekes módon ez soha nem zavarta őket. Az egyéb kiváltságokat ne is említsük, amit szintén előszeretettel használnak ki az ellenzéki politikusok is.
  „Kétféle étterem és büfé - ez várja a Parlament dolgozóit, így az országgyűlési képviselőket is egy-egy napon. Az alagsortól felfelé haladva, emeletenként más és más a kínálat, és egyre magasabbak az árak. Míg a legalsó szinten egy menü 800 forintnál is kevesebbe kerül, az Országház főemeletén már 2200 forintot kell az ebédért fizetni. Hamis gulyás és bácskai rizses csirke mindössze 770 forintért - nem is csoda, hogy hosszú sorok kígyóznak az ételt ilyen áron kínáló hely előtt. A kevesebb mint 800 forintért kapható menü nem egy külvárosi kifőzde étlapján, hanem a Parlament éttermének kínálatán szerepel. Az Országház alagsorában igen nagy népszerűségnek örvend a - parlamenti szóhasználat szerinti - menza, amelyet nem csupán a Ház dolgozói, a pártok frakcióinak alkalmazottai vagy a sajtó munkatársai, de képviselők, sőt néha még kormánytagok is előszeretettel látogatnak.”MN 2016

  • Katalin Nagy
   Katalin Nagy 2 hónapja

   Az is zavar, meg ez a Gundeles is, erre mit lépsz?

  • Gábor L
   Gábor L 2 hónapja

   +John To szerintem az a csürhe, aki a fityiszre szavazott

  • John To
   John To 2 hónapja

   +Gábor L , ez mindig is igy volt csak a csurhe ezt most kapta fe...:)

  • Gábor L
   Gábor L 2 hónapja

   Erre nem az a jó válasz, hogy: "de az ellenzék is ezt csinálja!", hanem az, hogy az összes parazita politikus elmehet a bús picsába! A kormány amely kurva sokat lop, és az ellenzék is, amely kevesebbet. Mindannyian takarodjanak el a nép nyakáról, nem kell ide hazug, tolvaj politikus egy sem!

  • Gooo !!!
   Gooo !!! 2 hónapja +2

   Tamás Farkas@Ugyan igy látom én is!!Jól irtad!👍Mit zugolodnak ezek???Élvezik az előnyöket +jó fizetésért és még a pofájuk is jár...mert mát valószinű semmi nem jut eszükbe!
   Mondjanak le aztán menyenek "Normál"emberként dolgozni-zabálni..ha nem tetszik!!

 • peter hapek
  peter hapek 2 hónapja +4

  büdös zsidok.fáj nektek ami magyar

 • mi1r2
  mi1r2 2 hónapja +11

  Amit a Gundel elveszt a "réven" majd behozza a "vámon"... értsd állófogadások, stb azért érheti meg nekik...

  • Norbert Vass
   Norbert Vass 2 hónapja

   Kötve hiszem, hogy elveszt! Aki odajár, az pont leszarja a sok idióta nyivákolását, akik meg ugatnak soha a közelében sem jártak a Gundelnek!

  • Sándor Giczi
   Sándor Giczi 2 hónapja +1

   Persze, nem lennék meglepve, ha adópénzből lennének kártalanítva... :D

  • Anna Horvath
   Anna Horvath 2 hónapja +1

   Ugy van...az uzletpolodokahoz nem ertenek, pontosabban nem akarnak..felre tajekoztatjak a lakossagot...hazugok, kartekonyok...