Kerekasztal-beszélgetés Pécsett | 2019.02.05.

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.febr. 7.
 • A beszélgetés résztvevői:
  - Puzsér Róbert (újságíró, kritikus, Budapest független főpolgármester-jelöltje)
  - Gyöngyösi Márton (a Jobbik elnökhelyettese, országgyűlési képviselő, frakcióvezető)
  - Demeter Márta (az LMP társelnöke, országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes)
  - Keresztes László Lóránt (az LMP társelnöke, országgyűlési képviselő, frakcióvezető)

Megjegyzés • 465

 • Highh Stan
  Highh Stan Hónapja

  41:42 -nél ki az a migráns a bal szélén. Olyan ismerős.

 • csaba lászló
  csaba lászló Hónapja

  A nagy traumák majd ha közös mércével lesznek mérve, akkor tán megértődnek.... Eddig a nagy felejtés volt a szlogen, most a nagy feloldozás lenne? Sok a kettős mérce...

 • csaba lászló
  csaba lászló Hónapja

  Ennyi fos lózungot... A "számtalan köztetek lévő különbség" ellenére a szombat megünneplése látom azért közös...

 • csaba lászló
  csaba lászló Hónapja

  A politika végre az emberekről szól? Ja, h. miképp tudjátok őket még jobban kirabolni, megvezetni... Jó nagy futás lesz ebből és csak magatoknak köszönhetitek, kamu oldaltól függetlenül... Beszarás, h. egy Magyar sincs köztetek...

 • Csányi Zoltán
  Csányi Zoltán Hónapja

  Én szeretném, ha Mártika lenne a pénzügyminiszter.
  Láthatóan nagyon ért a világ dolgaihoz. Pedig amikor az ember ránéz első körben más gondolata támad a férfi embernek, Ezek a piszkos ösztönök. Milyen jó hogy végre jön ez a gender kurzus.
  Szép kis csapat szerencsénk van, hogy végre megváltahatnak minket.

 • Attila Major
  Attila Major Hónapja

  A magyar közéletben a politikusok megnyilvánulásai helyett sokkal inkább társadalomtudósok, szociológusok, kutatók véleményeit, gondolatait kellene meghallgatni a mai jelenségek kapcsán. Mert legyen bármilyen jó szándékú egy politikus, mindig valamilyen módon egy pártprogramot képvisel. A pártprogramok ideje pedig lejárt, ezt már Hamvas Béla is megírta a 60-as évek derekán. A pártok szerepe akkor jöhet képbe újra, ha a társadalom ténylegesen szintet lép személyes és közösségi értékrendek terén is. Nagy emberek ezért is tartják távol magukat a politikától, illetve fordítva: aki a politika gravitációjába kerül, legyenek bármilyen nemes céljai is, devalválódik. A képviseleti demokrácia - amely igazán sosem létezett Magyarországon - legnagyobb ereje pont abban lenne, hogy tudás és kutatás alapján alulról, civil platformokról épüljön fel egy társadalmi konszenzus, vagy szakrálisabban egy nemzet, egy tényleges összetartozás a békés vagy békétlen egymás mellett élés helyett.

 • schwarzaneger
  schwarzaneger Hónapja

  Gyongyosi Marcikat meg szittya edesanyja fejbe baszhatta volna egy saman bottal amikor (nem olyan regen)a jobbik ugy kepzelte el a XXI.-dik szazadi politizalast,hogy az izraeli kettos allampolgarokat akartak listazni......aztan hirtelen neppartosodtak a hanukia alatt.
  Fasszopok!

 • schwarzaneger
  schwarzaneger Hónapja

  Addig amig harom,a nep testen eldegelo(ellenzeki) megelhetesi politikust egy szimpla beszelgetesen egy Puzser lemos,addig itt nem lesz rendszervaltast.
  Ha egy uszomedenceben beszelgetnenek csak a Puzsernak kellene gumimatrac.
  Geci szomoru hogy ilyen buta senkihazik vannak a mai politikaban.

 • CSAKEGYSAS
  CSAKEGYSAS Hónapja

  ez a Demeter nemrég ment át a Mszpből,és már társelnök a másik nagy pártban?! :) váltogatják a köpönyeget rendesen,ha megéri..

 • Klára dr Serestyén

  A nemzet érdekében áll és nem egy Fekete szőnyeggel eltakart öncélú évértékslés!! Kinek volt érdekében az, hogy ezt a kis csapatot ne ismerjük meg? Nekik? Vagy a hatalomnak? Kivonták magukat a nemzet kebléről.. Szégyeljék, nagyon szégyeljék magukat!!!De Nagyon!Ők mind felelősek azért a politikáért, ami ma van ebben az országban,,,,Megkockáztatom azt a szót: HAZAÁRULÓK!

 • djonas79
  djonas79 2 hónapja

  Puzsér nem ugyanaz a dimenzió, mint a másik három. Más minőség. Vele egy szinten legfeljebb FAM, Vona, Schiffer, Konok Péter vannak intellektuális minőségben. Ezek a bohócok itt azt se tudják miről beszélnek. Megjegyeztek pár szóösszetételt a nagyoktól, és azokat összefüggéstelenül habogják vissza.

 • Előd Szabó
  Előd Szabó 2 hónapja

  Ez tiszta Demszky :)

  • Előd Szabó
   Előd Szabó Hónapja

   Közben rájöttem, hogy az Gyöngyösi Márton. De valóban hasonlít a fiatal Demszkire. Persze csak arcra.

  • Amphicoelias
   Amphicoelias Hónapja

   Mi?

 • Zsolt Horváth
  Zsolt Horváth 2 hónapja

  Az a baj, hogy a XXI. századi politizálás úgy látom azt jelenti, hogy körmöm alól a kosz intellektuális szintű emberek semmitmondó üres fecsegést folytatnak a semmiről...Semmi tényszerűség, semmi ötlet...Demeter Márta nagyon sötét szegény, milyen lehet a fölhozatal az LMP-ben, ha ő egy vezető ott.

 • Attila Temesi
  Attila Temesi 2 hónapja +1

  Hát kérem, a feléig bírtam. Ez olyan, mint amikor a focit elemzik a szakértők. Tudják, mit hogy kéne csinálni, csak éppen nem tudják megcsinálni. :( A szófosáshoz viszont tényleg értenek

 • A G
  A G 2 hónapja

  ez a példa a menekült tábor megakadályozásáról nagyon jól jellemzi, hogy mennyire etikátlan a politika Magyarországon...mennyire gáz, hogy megfúrták a tervezett menekülttábort (ami egy humanitárius segítségnyújtás lett volna, nem kellett volna örökké ott lenniük azoknak az embereknek) és ezt nevezik a hatalommal szembeni ellenállásnak...azt, hogy támogatták a magyarok rasszista és idegengyűlölő viselkedését némi szavazatért cserébe...az lmp alapértékeiben , alapszabályában az ökopolitika mellett úgy tudom az emberi jogok is nagyon fontosak... vagy akkor ilyenkor mégsem? vagy csak a magyarok jogai? ... ez nyilván csak a szavak szintjén fontos, ahogy sok minden más is...az egész politika itthon egy nagy bűzös pöcegödör, olyan amilyen az ország és az emberek mentális állapota...

 • jakmanjari
  jakmanjari 2 hónapja

  Megy a felesleges szájkoptatás, míg ki nem haltok, addig nem lesz változás. Ingyenélők, szakma és hozzáértés nélküli csecsszopók....

 • Dav1d.111
  Dav1d.111 2 hónapja +2

  Az gáz, ha én csak Puzsért hallgatom meg, a többit áttekerem? :D

 • Lajos Nagy
  Lajos Nagy 2 hónapja

  Puzsér pont a Martonfai esettel cáfolta meg önmagát
  Azok az emberek valós fenyegetettség miatt tiltakoztak a migráns tábor ellen.
  Az országot veszélyeztetős migráns probléma vagy nevezzük félelemnek is valós.
  Lásd 2015 sáskajárás
  Nem pusztán kormányzati marketing fogás a migránsoktól való félelem

 • Mess Hun
  Mess Hun 2 hónapja

  Két kérdés:
  Melyik itt megjelent politikus lenne hajlandó segíteni a szerinte leggonoszabb politikai ellenfelén, ha bajba kerülne, még úgy is, ha tudja, hogy holnap talán hátba támadja?
  Melyik itt megjelent politikus ugrana egy merénylő golyója elé, ha a merénylő a legnagyobb ellenségét akarná lelőni?
  A kérdések költőiek. A választ mind tudjuk. Ahogy azt is, hogy ezen két képesség, az ingyenkegyelem és a feltétel nélküli önfeláldozás nélkül nincs emberi lélek, nincs valódi emberi lét. És erről ennyit.

 • József Tóta
  József Tóta 2 hónapja

  Valamiről lemaradtam? Milyen Magyarországot és Európát szeretnénk? Milyen vízió fogalmazódott meg áprilisban? Mi rajzolódott ki? Pedig figyeltem.

 • József Tóta
  József Tóta 2 hónapja

  Erkölcsileg az ellenzéki pártok is megbuktak.Ebben nincs különbség.

 • bubo Ceri
  bubo Ceri 2 hónapja

  Majd ha a zsidóknak fáj Trianon, akkor beszélhetünk a holokausztról is. Trianont a zsidók csinálták! A 2. világháborút is a zsidók csinálták. Ezt némely reális zsidó értelmiségi is elismeri. Hitler maga is félig zsidó volt. A zsidók egy része támogatta Hitlert a népirtásban.Majd ha a MO-i zsidóság a magyar nemzet része lesz.....akkor őket is védeni fogom. Egyébként pedig a holokauszt napi téma, míg Trianon szinte tabu téma. Most akkor Magyarországon élünk, vagy Izraelben? Magyarok vagyunk vagy zsidók? El kéne dönteni Robika!
  A világ a zsidó szisztéma miatt jutott ide a tönk szélére! Azt éli évezredek óta Európa, a fehér kultúra, nem a Magyart. Sajnos már mi magunk is. Ebből fakad a világ összes baja, nem abból ami nincs.
  huclip.com/video/I3W-eUYDS1A/vide%C3%B3.html

 • Kristóf Tánczos
  Kristóf Tánczos 2 hónapja

  Annyira érződik hogy amig a 3képviselő sohasem esik ki a szerepből mindíg pokitikusként beszél és cseppet sem összeszedett, addig Puzsér emberként beszél
  Viszont mindenképp fejlődés hogy egyre tőbb politikus nyit Robi fele és egyfajta tisztelettel kezelik.

 • Hur Ben
  Hur Ben 2 hónapja

  .... Puzsér hanyagul kevély legény,de elmondja ,hogy mindenki hülyének : VAN nézve....!!!
  ....VIVA la Commandante O1G...!!!

 • vendetta john
  vendetta john 2 hónapja

  Az a probléma jelen pillanatban Puzsér;- "először az ellenzéket váltsuk le,és utána Orbán-t"- teóriájával,h Robi tudja a legjobban azt ,h az ellenzéket itt és most nincsen kire leváltani!Tehát könnyű ilyen kijelentéseket tenni,ha tudom,h úgy sincsen senki akire leválthatnám a régi (Mszp-Dk)társaságot!Ha azt gondolja Puzsér ,h a Jobbik,LMP,Momentum majd átcsábítgatja a régi Mszp,Dk-s szavazókat(mivel szükségük lenne minden szavazatra és szavazóra) és azok megszűnnek mint pártok,akkor az mitől lesz majd tisztább társaság?Attól,h nem piros hanem lila,vagy zöld pólót viselnek a tüntetéseken?Értem én az Ő teóriáját,és igaza is van a saját nézőpontja szerint,de valahogy azt nem közli,h mégis milyen megoldás lenne kézenfekvő a jelen kor(lásd;korrupció,kapzsiság,nepotizmus,stb) gátlástalan gazembereivel szemben!Robi nem beszél a civil szerveződésről(akár vidéken,akár Pesten),azok megszervezését elindító folyamatok beindításáról és nem ad tippeket,h kinek és hogyan kellene elkezdeni ezeket menedzselni!Valószínűleg lenne sok jó és hasznos ötlete,de talán a leendő polgármesteri szék most prioritást élvez nála.

  • Béla Bodolai
   Béla Bodolai 2 hónapja

   Én úgy látom Robi egyértelműen közli mit lát megoldásnak az ellenzék leváltására: akiben van spiritusz és elege van a jelenlegi politikai felhozatalból, az ne csak szavazzon (mert az nem hoz változást), hanem jelöltesse magát. Ő példamutatásként indul. Ne, csak ne szerveződjünk, mert egyből mint hiéna lájkvadászok megjelennek a meglévő politikai szervezetek "támogatni". Aki rátermet, hiteles és tehetséges az ki fog választódni , persze sok, nagyon sok el fog bukni (dislike) de lesz egy , EGY aki történelmet fog írni. Akit előbb az erkölcsi, majd szellemi és végül fizikai térben követni fognak egyre többen. Leadership.

 • Jesse James
  Jesse James 2 hónapja +2

  Te jö ég! Ez a nő nagyon egyszerűen struktúrált gondolatokkal rendelkezik (azaz buta). Ezt én mondom egy nő....félreértés ne essék.

  • zajzzzz
   zajzzzz 2 hónapja +1

   És az ijesztő, hogy ez még nem is az ő saját gondolatai, csak paneleket ismételget, amiket korábban bemagolt. Ezért nincs 2 mondatnál hosszabb összefüggés a beszédeiben, mert nem érti, hogy éppen miből idéz. Nemhogy egyszerű struktúra, de semilyen struktúra nincs abban, amit mond. Unalomig ismert paneleket random sorrendben puffogtat random dolgokra reagálva.

 • Adam Demjen HU
  Adam Demjen HU 2 hónapja

  Nekem ez a hihetetlenül erőteljes prédikáció segített....hátha segít neked is
  huclip.com/video/4usWKhrlxJw/vide%C3%B3.html

 • Katalin Nagy
  Katalin Nagy 2 hónapja

  39:56 "A politika elvesztette az eszköztárát" Nem csak az eszköztárát! A politika a hitelét vesztette el.

 • Katalin Nagy
  Katalin Nagy 2 hónapja

  Egyetlen pontben kéne az új ellenzéknek egyet érteni a NER-rel, és ez a migránskérdés. Emellett lehetne egy korrupcióval leszámoló gazdaságpolitikájuk stb. Máris roppant veszélyesek lehetnének a jelenlegi tolvalbandára.

 • Katalin Nagy
  Katalin Nagy 2 hónapja

  Ne sorrendezzünk, csakhogy a trianoni sérelmeket vérgúnnyal kezeli a holokausztos "tábor" lassan egy évszázada. És érdekes módon csak a holokauszttagadást büntethetik börtönnel, trianontagadásból meg hovatovább kultuszt lehet csinálni büntetlenül...(ugye, gúnyos nemzetthyzők, mélymagyarozók). Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenkit dutyiba, sőt! Csak a kettős mércére hívom föl szerényen a figyelmet.

 • Krisztina Papp
  Krisztina Papp 2 hónapja

  Wazze, Robi: like-olom a dislike-odat! :-)

 • Szabó Áron
  Szabó Áron 2 hónapja

  churchill pont olyan szaralak volt mint sztálin vagy hitler.. Olyan nem is kell ide..Van már nekünk kicsi hortyink..

 • Sas miklós
  Sas miklós 2 hónapja

  Részemről unom és helytelenítem Puzsér elméletét a dislike fóbiás ellenzék első számú, és a 20. századi pártok leváltásról.
  Jelenleg rögbiznek és gerejt hajítanak a focipályán. Ez tény. Le kell fújni a játékot és az angol foci szabályait visszahozni. (rendszerváltás) Ez nem azt jelenti hogy akik eddig játszottak azok nem játszhatnak, hanem le kell rakni a sisakot és a gerejt, és a foci szabályai szerint kellene tovább játszani. Ezt nem érti Puzsér, és személyi kérdést csinál minduntalan a politikából. Önti a savat a sebbe ezerrel, miközben kéjeleg a fars mondataiban.

 • Thomas Anderson
  Thomas Anderson 2 hónapja

  Milyen szép is mikor a vitapartnerek szájából Puzsér szavai köszönnek vissza. A "vízió" szót mintha le akarnák nyúlni tőle, az ellenzékváltás szintén szóba került mint ahogy a polgárosodás többszöri megakadása is.

 • László Csomó
  László Csomó 2 hónapja

  Puzsér hízik.

 • Bányász Hatalmas
  Bányász Hatalmas 2 hónapja

  Nagy mókás volt, mármint Robi. A többiek szánalmasak. Gyöngyösi egyenesen siralmas. Márta pedig semmit mondás bajnoka.(Talán még Karácsonyon alias "nem nácin" is túltesz demagógiában.)Keresztes pedig nem érti, miért nem zsonglőrködhet. Pedig akkor megmutathatná a többieknek, ő is jó valamiben. Az asztal alatt szorongatja a bohócorrát, csak nincs bátorsága feltűzni.

 • Valéria Horváth
  Valéria Horváth 2 hónapja

  Miert érzem azt ,hogy Puzser Roberten kívül hiteltelen a többiek magyarázatai ......
  Olyan sok demagógia van itt is....
  Ha ez egy termelő gyárban történne hamar éhen maradna egy ket képviselő......magyarázkodások ideológia .....
  Nincsenek alapvető fogalmak : kritika önmagunkkal szemben ,levonni a helyes következtetést ,tanulni a hibákból,a tapasztalatok helyes felhasználása....
  Ehelyett azt tapasztalom ,hogy ki forgatja a másik szavait,magyarázkodik ......minek....el van de nem kicsit rontva ugy kb.,,..az ellenzék hozzáállása szavahihetősége ,le van maradva mint a magyarországi bérek .......
  Végre van egy értelmes kritikus es látja a miként .....tobb ilyen ember kellene mint a Puzser Róbert ....

 • erika nemeth
  erika nemeth 2 hónapja

  Puzser for president!

 • Laszlo Hara
  Laszlo Hara 2 hónapja

  birkak,,

 • Marika Bodon
  Marika Bodon 2 hónapja

  Nem csak a fiatalok vándoroltak el! A középkorúak is mennek. Iszonyatosan magasaj az ingatlanárak. Nincsenek bérlakások. Az albérletek megfizethetetlenek. Hova jöjjenek haza az emberek?

 • Paul Georg
  Paul Georg 2 hónapja

  Tévedés, hogy az ellenzék súlypontja Gyurcsány Ferencen belül van! Az ellenzék súlypontját az a globalista világhatalom határozza meg, amely Gyurcsány végleges bukása után tesz majd a helyére egy másik bábút, akit szintén dróton ránganak majd! És teljesen mind1, hogy ez a súlypont fizikailag , hol is van. Tévedés azt hinni, hogy Feri eltávolításával meg fognak oldódni a baloldal problémái. A baloldal igazi problémája az, ami már több mint 25 éve belefészkelte magát!

 • Paul Georg
  Paul Georg 2 hónapja +2

  A holokauszt sérelemmel az a gond, hogy Magyarország nem vétkes a holokausztban. Horthy kapitulálni akart amikor megtudta hogy mi folyik a német táborokban. A Gestapo ekkor ültette a helyére a bábkormányát. Innentől kezdve ez a németek bűne! Ha ezt nem tisztázzuk és továbbra is megy a bűntudatkeltés akkor nem fognak gyógyulni a sérelmek! Mert a bűntudatkeltés és a rágalmazás is sérelmeket okozott!

 • László Pesti
  László Pesti 2 hónapja

  Nagyon jó!

 • rdarida
  rdarida 2 hónapja

  Puzser:
  9:09
  30:55
  58:48

 • Kararaj Soltszittya
  Kararaj Soltszittya 2 hónapja

  jaja mártika. lehet most már kéne valami cselekvési terv, program. ez kurva jó ötlet. felirtam.

 • Istvan Heredi
  Istvan Heredi 2 hónapja

  olyan szociális környezetben,ahol a kommunkiáció és a rítusok meme vé meg frappáns egysorossá redukálódtak..,gyors és felesleges érzelmi kisüléseket okozva az erre rászokottaknál..sok sikert a dolgokhoz,hiányoznak a filmkritikák..nem vagyok naprakész,van e "önkényesmérvadás,"de hát most politika van,max várat :-) a dolog magára..köszi a "feltöltést"(youtube newspeak)

 • Zoltán Tripsánszky

  1. Puzsér Robi világosan megfogalmazza, hogy álláspontja szerint a 20., illetve 21. századi politikát az különbözteti meg, hogy "sérelmek" vagy "ügyek" mentén zajlik.
  2. Kevésbé világosan, de azt is megfogalmazza, hogy az identitás és a sérelmek egymással kölcsönös egyértelműséggel megfeleltethető fogalmak, hiszen közvetve kifejti, hogy akik identitások mentén politizálnak, azok sérelmi politizálást folytatnak, illetve akik sérelmek mentén politizálnak, azok identitás-politikát folytatnak.
  3. Ezután nemcsak név szerint megnevezi, hanem identifikálja (azonosíthatóvá teszi) is azokat a pártokat, amelyek 20.századi/identitás-/sérelmi politikát folytatnak, ezt úgy teszi, hogy elmondja az azonosítás pontos kritériumát is (2010, satöbbi, satöbbi...)
  4. Közvetve megfogalmazza azt is, hogy ezeket a 20. századi/identitás-/sérelmi pártokat nem tekinti legitimnek a politizáláshoz - mégpedig a 3. pontbeli identitás-kritérium alapján.
  Logikai következtetések:
  a) Puzsér Robi tehát identitás-politikát folytat.
  b) Puzsér Robi tehát identitás-politikát folytat, csak az állításaiban szereplő "identitás" szót kénye-kedve szerint szűkíti arra, ha egy adott identitást a nemi, bőrszínbeli vagy vallási hovatartozáshoz való viszony határoz meg, de egy egyszerű elmismásolással nem tekinti identifikálásnak a 2010-hez való viszony szerinti identitás-meghatározást, más szóvakkal: téved, hazudik vagy becstelen. Téved akkor, ha ezt nem tudatosan teszi - hazudik akkor, ha ezt tudatosan teszi - becstelen akkor, ha az intellektuális képességei amúgy alkalmasak arra, hogy tetten érhesse az identitás szóval való önnön manipulációját, de ezt intellektuális gondatlanságból elmulasztja.
  Magánvélemény:
  Puzsér Robi identitás-politikát folytat az identitás-politika ellen, ezt pedig 2/3 részben tévedésekre alapozva teszi, 1/3 részben pedig hazudik, illetve intellektuálisan becstelen.
  Érdekesség:
  Puzsér Robi érveléséből nem derül ki, hogy az egyes ember "ügyekhez" való viszonya miért lenne olyan módon független az "identitás"-tól", hogy e két dolog egymással szembeállítható lenne. Nyilvánvalóan összefüggnek, mégpedig igen szorosan.
  Az állításaiból következő logika szerint a 21.század legitim embertípusa a rasszista "néger", a homofób homoszexuális, vagy épp az egyenjogúságellenes nő, akik az identitásuktól függetlenül - azokból semmilyen módon nem következően - viszonyulnak egyes adott ügyekhez.
  Totális posztmodern... - ezzel kapcsolatban már senkit ne lepjen meg, ha Puzsér Robi egyik kedvenc szitokszava pont a posztmodern.

 • Zoltan Szabina
  Zoltan Szabina 2 hónapja

  Hát ha meg a puzseron is bealszom akkor no comment
  10perc után off

 • soundria
  soundria 2 hónapja

  Puzsér más ligában játszik. A professzor es a rossz tanulók. De mindig felmerül bennem, hogy maroknyi emberen kívül értik-e őt. Mert a szavazók nem tudják ki Corleone. Nem értik a bővített mondatokat. Nem értik a viccet. A többieket nem is minositenem. Szürke massza, rossz tanuló felel. Ide nagy koponyák kellenek.

 • Choulo Akinom
  Choulo Akinom 2 hónapja

  A dislike-os ügyek prófétája Vona volt, de az mégse volt jó.

 • Ombo Helge
  Ombo Helge 2 hónapja

  Jelenleg Puzser miatt erzem magam kicsit magyarnak .
  Pedig mar, 12 eves korom ota tagadom, hogy barmi kozom is lenne ,a magyarul beszelokkel.
  A honvagyat hirbol sem ismerem.

 • Bertalan Rónoki
  Bertalan Rónoki 2 hónapja +1

  Uh... egyszer mikor beteg voltam, akkor kapcsoltam az Echo TV-re, mert annyira unatkoztam... és akkor láttam én is a heti terrort és engem nagyon felhúzott. Örülök, hogy mások szerint se normális ez.

 • Vivien Lipka
  Vivien Lipka 2 hónapja +1

  Demeter Márta annyira nem beszél semmiről, hogy fájó hallgatni, nulla koherencia. :/

 • Luiz
  Luiz 2 hónapja +1

  Faszról beszélsz? dislike?? A kötélnek két vége van, hadd vergődjön a a két kutya a lámpavason a kötél végén ov. gyf.ezt kéne a népnek megértenie

 • Luiz
  Luiz 2 hónapja +1

  Te is orbán embere vagy, mint a gyurcsány ,h a nem követeled gyurcsán letartóztatását!

 • 6-osvillamos Koldulóbarát

  Hova süllyedtél P.?

 • Luiz
  Luiz 2 hónapja +1

  Migráció témát orbán kilőtte, van kerítés, van zsíros kenyér, na ezt nehéz elvenni a birkáitól.....

  • Csányi Zoltán
   Csányi Zoltán Hónapja

   Nagy tisztelettel beszélsz az ember társaidról.
   Ezért egy párszor már meg égette magát a világ, amikor valaki akinek hatalma is volt hozzá ''meggyözte a tudatlan, birkákat az ő végtelen igazáról''
   Szerencséd van hogy ilyen okos ember vagy tisztán látod a világot az élet biztos igazol téged. és ha már ennyi szerencse ért cserébe nem bántsd azokat a ''birkákat'' akik a tompa agyukkal nem képesek felfogni azt a valóságot, aminek a tisztán látását egy-két kiváltságos nagy szellem megkapott

 • Henrik Sándor
  Henrik Sándor 2 hónapja +1

  Manapság minden politikus puzsér kontentet tol, de kb úgy hogy meghallgattak életükben 3 apu részt és az alapján megvilágosodtak. Lopják a műsort Robikám...de baj ez? nembiztos...

 • vithézy aladár
  vithézy aladár 2 hónapja +2

  A magyar politikában nincsen rákendroll, csak liftzene van!

 • Alvin
  Alvin 2 hónapja +2

  Demeter Márta (az LMP társelnöke, országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes) - komolytalan külsö, üres beszed

 • Talalom talalom
  Talalom talalom 2 hónapja

  A bunkóság nem politikai tisztánlátás, a hőbörgés meg nem politikai program.

 • Laszlo Szilbereisz
  Laszlo Szilbereisz 2 hónapja

  Puzsér ezzel a 20-dik századi pártok ellenes ideológiájával csinálja a következő 2/3-ot a Fidesznek. Az idióta LMP-és elnök Keresztes meg boldogan bólogat. Szánalmas. Az MSZP-Párbeszéd és a DK is szerintem színvonalasabban kormányozna, mint a Jobbik-LMP. Ha arra várunk, hogy a 21-dik századi pártok kinőjjék magukat, akkor abból 22-dik századig Fidesz kormányzás lesz. Amint megnőnének a 21-dik századi pártok a vezetőiket azonnal kicsinálják Vona, Szél, Hadházy, Fekete-Győr, most jelenleg Sneider. Ha nem elég a vezetőik kicsinálása, akkor ellehetetlenítik őket ÁSZ vizsgálatokkal (1 mrd Ft Jobbik bírság, stb...) Ha ezt a 20-dik és 21-dik század mentén a Puzsérféle idióták (valószínűleg magától ilyen hülye nem a Fidesz vette meg) és más pártok továbbra is megosztják az ellenzéket, akkor nézhetjük, ahogy Pénztáros hogyan előzi meg a világleggazdagabb emberei ranglistrán a többit, míg el nem foglalja a megillető első helyét. Ez csak az ellenzéken a múlik. Ha ilyen hülyék és osotbák az ellenzéki pártok, hogy nem ismerik ezt fel ezt, akkor meg is érdemlik, amit kapnak a Fidesztől.

 • Pal Tomori
  Pal Tomori 2 hónapja

  24:24 Európa bármennyi fekete és muzulmán migránst távol tudna tartani, amíg azok fegyvertelenek. Csak senki nem merné megtenni, amit meg kellene.

 • Ildiko Bobis
  Ildiko Bobis 2 hónapja

  Demeter felmondta a leckét? Elmélet, mindaddig amíg titkolja hogy mit tesz konkrétan az emberekért. Közel kell menni az emberekhez, igen! De eddig hol volt? Ezt minden minden politikustól egyenkert szamon kellene kérni! Azt hogy milyen ügyön dolgozik éppen az emberekért! Mit tervez és tesz "közel kerülés" ügyén? Mert elmélet már túl sok van....

 • Laszlo Szilbereisz
  Laszlo Szilbereisz 2 hónapja

  Mint baloldali emberként eléggé rossz nézni, hogy a Gyöngyösi (Jobbikos) beszél a legnormálisabban és legszimpatikusabban közülük. Jobbikkal együtt kell működni a Fidesz lebontásában. Én simán leszavazok rájuk, ha együttműködnek és rájuk kell behúzni az X-et a Fideszes jelölt ellen.

 • Laszlo Szilbereisz
  Laszlo Szilbereisz 2 hónapja

  Fidesz csak jókat röhög, amikor a baloldali pártok nagyobbakat rugnak bele a más ellenzéki pártokba, mint saját maguk. Addig nem lesz itt kormányváltás, amíg ilyen Puzsérfélék és ellenzéki vezetők szapulják folyamatosan más ellenzéki pártokat. Már baromira unalmas és kontraproduktív. Egyébként, én nem látom hogy az LMP, Jobbik és Momentum mitől lenne jobb, mint a 20. századi pártok kormányzásban. Ha megnézzük az ellenzék vezető politikusokat és képességeiket én simán leszavaznék a 20-dik századi pártokra. Attól, mert valaki fiatal az nem kvalitás, ahogy a Jobbikos Gyöngyösi helyesen megjegyezte. A tény az, hogy ha nem akarjuk Orbán és bandája végelgyengülésig szétlopja az országot, akkor össze kell fogni minden ellenzéki pártnak, mert ha nem, akkor Pénztáros kb 10 év múlva beelőzi Bill Gates-et. Ez rendkívül szánalmas, hogy az LMP vezetése még mindig a megosztást és a különállást szorgalmazza. Én LMP-re szavaztam régebben, de olyan pártra akik az ellenzék megosztásában és a Fidesz hatalomban tartásában érdekeltek arra bűn szavazni. Ha az LMP nem rázza meg magát és nem takarítják el a nem együttműködő politikusaikat, akkor ki fogják őket ejteni a Parlamentből. Csak teljeskörű választási együttműködéssel lehetséges ezt a féldiktatúrát felszámolni, addig sorra fogja nyerni a Fidesz a választásokat, mert a 2 millió megvett vagy megvezetett törzsszavazójuk, akkor is le fog szavazni rájuk, ha Orbán élőadásban vallaná be, hogy áttért a muszlim vallásra és holnaptól muszlim lesz az államvallás és be kell engedni 10 millió muszlimot Törökországból.

 • Krisztián Valkán
  Krisztián Valkán 2 hónapja +1

  HA ERRE ÖSSZEJÖN 200 LIKE, DEMETER MÁRTA VELEM VACSIZIK MÁRCIUS ELSEJÉN!

 • Norbert Varga
  Norbert Varga 2 hónapja

  Puzsér fővárosi politikus akar lenni vagy országos?
  Kezd puzsérnak is karigeri szaga lenni.

 • Vidi Rita
  Vidi Rita 2 hónapja

  Addig elég felesleges megfogalmazni a 21. századi pártok fogalmát és lényegét, míg a társadalom nem fogalmazta meg magának, hogy mit is jelent számára a 21. század.

 • D D
  D D 2 hónapja

  megdugtad robi?

 • zeux33able
  zeux33able 2 hónapja

  Robi jól látja a dolgokat de van úgy,hogy nem 360 fokos látással közelíti meg a dolgokat Chamberlain Churchill ügyben is ez van a végén.
  Igenis nekünk is lesz Churchillünk ha majd a nagy bajban le kell váltani Chamberlaint lesz kire.
  Fognak majd egy nagyobb képmutatót hazugot full jellemtelent mint eddig bármikor és ráhúzzák a Churchill bőrt.
  Az alacsony tudatú társadalom jobban megtévesztve mint eddig bármikor elkezd majd magyarkodni,büntetni,szankcionálni a vezetésével és a csőcselék terrorja elszabadul.

 • Kb TÉVÉ
  Kb TÉVÉ 2 hónapja +1

  Ha tudtam volna, hogy itt leszel Puzsér, odamentem volna és nekiugrok a szádnak habos kefével... Mert nem ártana kimosni - azok után, ahogy a nőkről és anyákról beszéltél. Mielőtt polgármester leszel - én anyukád helyett is - megteszem. /Katona Béla/

  • Zsolt Horvath
   Zsolt Horvath 2 hónapja +1

   ajjajj, a fotelmasiniszta bekeményít :D

 • Endre Barath
  Endre Barath 2 hónapja

  a trianon-sérültség egy kamu. egy átlag ember a saját szomszédját se szereti, ugyan már, miért szeretné a többszáz km-re lakó honfitársat?

 • Endre Barath
  Endre Barath 2 hónapja

  "nincs párbeszéd, nincs megbeszélés" - bakker, nem tudom feltűnt-e hogy bulvárviktor pont arra jött rá, hogy az emberek többsége nem is akar párbeszédet, nem akar megbeszélést. azt akarja, hogy valaki gondolkodjon helyette és cselekedjen. ráadásul az is fokozza ennek az erejét, hogy ma a párbeszéd sokszor azt jelenti hogy senki se akar semmit se csinálni.

 • Endre Barath
  Endre Barath 2 hónapja

  gonosz multik: a nép imádja őket és kétpofára habzsolja a termékeiket.

 • csaba bront
  csaba bront 2 hónapja

  Akárhogy is fáj ,Puzsér itt a sztár

 • Klára dr Serestyén

  Roviden ezt felelősségvállalásnak hívjuk...b

 • Ármin Takács
  Ármin Takács 2 hónapja

  32:10 hát saját magukon nevetnek, mennyire édes és egyszerre őszinte

 • tilla A
  tilla A 2 hónapja

  Már megint íróasztalnál mérnökösködik ki mi lenne jó a magyaroknak :D Mindenki kurva okos és tudja mi kéne a magyaroknak, csak valahogy sosem egyezik az emberek véleményével :)

 • gerizson
  gerizson 2 hónapja

  Mikor Demeter Márta beszél, csak arra tudok gondolni, Istenem, dejónő!

 • Ádám Horváth
  Ádám Horváth 2 hónapja

  Oszi! Le vagy fogyva! Eszel te rendesen? A hangod is milyen...

 • Tamás Kuti
  Tamás Kuti 2 hónapja

  Róbert! Az emberek általános világnézete etikai szemmel nézve alacsony! Lehetne egy műsor az lenne a címe magyarul:
  Tudod Hány Óra Van? Logikus beszélgetések, reális erkölcsű nézetekkel.

 • Julian Markus
  Julian Markus 2 hónapja

  Baromira találó a Keresztapa-hasonlat. Orbánt is akárcsak Michaelt a körülmények vitték bele a hatalomba, egyikük se akarta azt a széket. Egyszer TGM mondta egy interjúban Orbánról, hogy őt senki sem szereti, még a sajátjai sem (leszámítva egy valóban szűk kemény magot). Orbánt tisztelik, alternatíva híjján elszántan támogatják, de nem szeretik. Vito, akárcsak Kádár szeretett keresztapa volt, aki a fiát, Michaelt viszont tiszta pályára szánta - Orbán államelméletet akart tanítani, nem vágyott a politikába. Egy ország kérte fel a vezér szerepére, egy pánikoló közösség, amely elvesztette a sötét keresztapját a rendszerváltással, Orbán pedig hozzáromlott, az idealista vágyait fokozatosan feladva egy nemzet prostija. Ez persze viszonyítási kérdése, mert a nyájat ő vezeti.

 • Tamás Kuti
  Tamás Kuti 2 hónapja

  A tv műsorok főműsoridőben
  való butítás lecserélésével. Sokmindent el lehetne érni.
  Köszönöm!
  És támogatom ezt a látképet!
  Ostobaság! aki ezt nem érti

 • Lionheart
  Lionheart 2 hónapja +6

  A semmit ragozták.

 • Bulcsu Lukacs
  Bulcsu Lukacs 2 hónapja

  Egy Murakami novellában egy top tier csaj csak liftzenére szeretett sexelni.

 • serpens8
  serpens8 2 hónapja +2

  Tartalom híján varázs szavak. "21. sz.".... nevetségesek v. b+..... szánalmasak

  • Lionheart
   Lionheart 2 hónapja

   Ja, a varázsigéjük az már megvan (nevezzük ezt inkább kenyérgombóc-csalinak a pecabotjukon), de ezenkívül beszéltek itt valami másról is? Bevallom, én félóra után feladtam... :-)

 • gid11
  gid11 2 hónapja +1

  Ebbe a nőbe egy bullshitgenerátort építettek.

 • Varro Betti
  Varro Betti 2 hónapja

  Atyauristen ez csajszi iszonyú gáz 🧐 össze vissza beszél erre kéne szavazni ? Nem elég hogy annyi esze nincs hogy utánna nézzen pontos adatoknak és hitelesen közölje .... naná hogy nem mond le ...itt is miket beszél 🤯 tényleg Puzsér a legnormálisabb

 • dzsman
  dzsman 2 hónapja +1

  Szerintem a Habonyek is kovetik Puzsert, onnan tudjak mi a kovetkezo lepes.

 • Atila Nimrod
  Atila Nimrod 2 hónapja

  A 21. szd-i partok az emberekert elnek halnak. Hol, mikor volt mar ilyen. Soha, sehol! Az emberek csak a szavazatuk leadasaig fontosak.
  A gazdadag, a bernovekedes, a kulfoldi adossag csokkeno szintje, munkanelkulisegi rata pedig koszonik szepen jol vannak, meg a ballib gazdasagi elemzok szerint is! Ez itt csak szofosas! Szepen becsomagolva. Olvassa el mindenki a legutobbi OECD jelentest.
  Olcso hazudozas, parasztvakitas folyik a baloldalon, egyetlen cel a hatalom megszerzese barmi aron.
  Mar regota eheznek, nagyon hianyzik nekik a korabbi dozsike, az orszag kiarusitasa aran. Tenyleg nem vagyunk kepesek ezt atlatni? Remelem egyre kevesebben dolnek be a szirenek enekenek!

 • peter laszlo
  peter laszlo 2 hónapja

  Nem is tudtam,hogy Zsidókat listàzni a 21.századi politikába belefér... HITELTELENNÈ vàlltàl Robi!!!!!!

 • Atila Nimrod
  Atila Nimrod 2 hónapja

  21. szd-i partok azok, akik meg soha nem kormanyoztak, de mindent mindenkinel jobban tudnak. Let legyen szo orszag vilag dolgairol. Ok az emberekert harcolnak. A

 • hegylako89
  hegylako89 2 hónapja +3

  Puzséron kívül nem mondott senki semmit.

 • Balazs Pk
  Balazs Pk 2 hónapja

  Azért nem lehet megdönteni a Fideszt, mert minden mondatotok egy aranybánya a Fidesznek. Annyira közötök nincs a valósághoz, hogy az már nekünk kínos. Mit keresnek ennyire laikus, fogalmatlan emberek a közéletben?

 • MrLaci0110
  MrLaci0110 2 hónapja

  A diszlálykokat meg milyen idióták dobták? A Puzsér pont most magyarázta el nekik, hogy lálykok lesznek belőlük..
  Végén azt hiszem át jött a megélhetésieknek, hogy mit ért Puzsér azon, hogy kell egy kis rákkendroll..még bele is pirultak volna, ha lett volna politikai haszna..Go Puzsér go go go :)

 • Bertalan Siklósi
  Bertalan Siklósi 2 hónapja

  Elképesztő, hogy a nagy reménységnek kikiáltott 21. századi pártok krémje még egy ilyen laza kerekasztal beszélgetés során is csak az ezerszer hallott politikai közhelyek durrogtatásáig jut el. Az embernek az az érzése, hogy semmi elképzelésük nincs a világról csak betanultak pár tucat klisét és azt puffogtatják. Miért nem beszélnek konkrét intézkedésekről, amit megtennének, ha kormányra kerülnének? Ez egy kerekasztal beszélgetés, könyörgöm, ez lenne az értelme.
  Semmit nem tudtunk meg arról, hogy mit akarnak csinálni. Miért is kéne Orbánt velük felváltani? Konkrétan mit őriznének meg a fidesz intézkedései közül? Miket vetnének el? Miket változtatnának meg? Én erre lennék kíváncsi, nem arra, hogyan tudják körbenyalni egymást.

 • József Pálkövi
  József Pálkövi 2 hónapja +2

  A másik háromnak kár volt beülnie.
  Masszív szopóroller státuszban csüccsentek ott kínvigyorogva, semmit-mondva, közhelyeket pufogtatva.
  Eleinte belehallgattam a "másikhárom" szövegeibe is, de aztán beláttam: semmi értelme. Ugyanazt tolták, amit huszonharminc éve egyfolytában hallhattunk a politikusoktól (és amit speciel én qrvára unok): a Nagy Büdös Semmit.
  Egyetlen ok miatt volt jó, hogy ott voltak: nézni az arcukat Robi monológjai alatt. :o)

 • MattCarter1999
  MattCarter1999 2 hónapja +2

  Like, ha te is tizedszerre hallod Robi mosóporos szövegét.

 • Klára dr Serestyén

  Amikor mesét mondtam a gyerekeimnek esténként a 19-ik században,-mindig azt kérték, hogy fejből meséljek...mert az róluk szólt...40 év után jólesik ezt felismerni...