Tönkrement a legendás szarvasi kávéfőzőgyár

Megosztás
Beágyazás

Megjegyzés • 662

 • Thom
  Thom 6 órája +1

  Sose romlik el? Vett mostanában valaki szarvasi kávéfőzőt? Én már néztem át kívül belül, használtam is és azt kell hogy mondjam hogy a magyar piacon kapható LEGROSSZABB minőségű kávéföző jelenleg (már csak volt). Olyan szinten spórolnak még a gagyi minőségű műanyaggal is hogy nyeklik-nyaklik, törik ahol sűrűbben használod stb.

 • károly zenkovics

  Hála isten nekünk még megvan és használjuk a szarvasit. Mostmár karban fogom tartani mert nem lessz még egy ilyen jó kávéföző.

 • károly zenkovics

  Milyen gagyi pletykak ezek...belenyúltak a képbe és mar mashogy gyártott hát ehez vannak számítógépek amik jelzik ha gáz van stb. Meg akkor nem tudják vissza állítani? Nagyon gagyi pletyka.

 • László Kováts

  A kormány helyében nagyobb figyelmet helyeznék minden olyan cégre, ami a leginkább magyar, és igazi hazai termék.Támogatták államilag a mindenféle AAA energia minősítésű termékek megvásárlását, ami főleg a külföldi termékeknél volt előny.Lehet, ha ez folytatódik, a migráció már nem lesz téma, és s külföldi cégek, teljesen uralni fogják az egész magyar piacot, és így már oda lesz a gazdaságunk önállósága is. Lesz mit ötletelnie a kormánynak, megmenthető e még valahogy a Szarvasi cég, és miként fog a munkavállaló is, másutt is,a külföldi tulajdonú cégeknél nagyobb megbecsülést kiérdemelni? Hogy tudna valamilyen magyar cég termékének a vásárlását,fogyasztását is jobban ösztönözni, hogy szabályos is legyen? Nyugdíjak esetében is majd, lesz e a munkáltatóknak érdeke az, hogy, másképpen is segítsék az alkalmazottaiknak a biztos jövőképét!? A munkavállalók sok helyen elkezdtek önmagukért kiállni, és ez most még főleg a multiknál történik., Persze piacgazdaság van, és ennél a cégnél magyar tulajdonosok vannak.Nem hinném azt, hogy el kell engedni ezt a céget,,és azt mondani ennyi volt.A kisebb, és nagyobb magyar cégek nagy része a múlté lett. Az élet pedig a rendszerváltás hibáit megmutatta, és visszasírjuk a neves világhírű magyar fogalommá vált cégeinket. Őket se felejtsük el, mint IKARUS, -CSEPEL, -,FEGYVER ÉS GÁZKÉSZÜLÉK GYÁR, -ORION, -VIDEOTON, MAGYAR HAJÓ ÉS DARUGYÁR, -ELZETT ZÁR ÉS LAKATGYÁR, és sorolhatnánk tovább. Vannak ezek közül még olyan cégek akik valamelyest vannak, és léteznek is még, de ez már nem igazi magyar.A kormány pedig képes lesz ezeket ismét beindítani,,és lesznek e szakemberek is hozzá?

 • Steve U
  Steve U 2 napja

  Valószínű, hogy hitelből fedezték a gyár építését, a gépeket, majd a profit elmaradása miatt fizetésképtelenné váltak.

 • Robert Hajtmann
  Robert Hajtmann 2 napja

  Sokan írják,hogy olyan jó terméket gyártottak,hogy 20 éve nem kellett újat venni,na ezért zárt be.

 • Szabolcs Molnar
  Szabolcs Molnar 2 napja

  Ha egy vezető azt mondja, hogy hatezerből nyolcszáz kb. 8 %, ott nagyon nagy a baj. Bármilyen hülye szerint is ez 13,3 %.

 • Istvan Kiss
  Istvan Kiss 3 napja

  Miért nem ba**ák agyon az ilyeneket ott helyben??!

 • rudolf zimmermann

  Nem tudtok egy jó gázszerelőt talán még nem késő...

 • magyar
  magyar 4 napja

  Nagyon sokáig használtuk az első gépet 1974-2015-ig, most a második szarvasit nyüstöljük, szerintem jó lesz az életünk végéig. :-) Azt kell csinálni, ami jó és bevált. A Gyulai kolbász is majdnem így járt anno. Nem igaz, hogy nem lehet újrakezdeni. Azt kell megnézni kifog ebből a helyzetből profitálni.

 • Kovács Gábor
  Kovács Gábor 4 napja

  A dolgozók megmondták és a levél is az sejtette hogy rendkívül sok volt a selejt. Ha ez hosszabb távon így marad, akkor bizony nem él sokáig a gyár. De ha a vezér úgy állt volna hozzá, akkor azonnal kivizsgálja az okokat és a szakemberekkel megoldatja a problémákat. Ha csak kontárok vannak, mert a szakik már elmentek, akkor bizony képtelenség ezt véghez vinni. A gépet elállítani könnyű, mert kísérletezni egyszerű. Viszont a pontos beállításhoz, és a gépsorok összehangolásához tapasztalat és szakértelem kell! Ha viszont nem így van, akkor azonnal le kellett volna állítani a gyártást, és időt szánni az optimalizációkra, akár túlórában is. Ez még túlélhető lett volna, talán... Bár ekkor előbb fel kellett volna mérni a lehetőségeket és nem parancsba adni a hozzáértőknek, a hülyeségeket.

 • padre lexi
  padre lexi 4 napja

  Ikarussal,MALÉV-val ugyanezt tették!

 • _ György
  _ György 5 napja

  Kiloptak annyi pénzt amennyiből ők mèg nyugodtan hátradőlve elvannak, a sok csalàd megèlhetèse meg le van szarva

 • _ György
  _ György 5 napja

  :(( dilttáns vezèrkar

 • Krisztián Kovács

  Rege a csodaszarvasról, rosszul csinálod...

 • Péter Bíró
  Péter Bíró 6 napja

  Mindenki okoskodik, de amikor tenni kell valamit, akkor nem tesz semmit. Veszel magyar, tejet, olajat, kenyeret, almát, krumplit, bútort, jársz magyar étteremben ? Nem mert különben bezárt volna ez a sok kínai bolt, multi élelmiszer. A szlovák tejért verekednek a madaras tecsóban,mert 50 ft-al olcsóbb a magyarnál- ezzel 2-3000 ember munkahelyét teszik tönkre, nem beszélve a termelőkről. Cseh sört veszel, francia sajtot, osztrák almát, lengyel Balaton szeletet , kínai ruhát, ukrán cigit ,csapvíz helyett palackozott vizet ( Coca-Cola lassan felvásárolja a magyar palackozókat ) ,még a tv-ben is amerikai, mexikói, török sorozatokat nézel a spanyol, luxemburgi, francia tulajdonú adókon .

  • Sennenhund Lulu Berner
   Sennenhund Lulu Berner 5 napja

   Nálad a pont!
   Egyébként meg ne beszélj már,hiszen az túl sokba kerülne és azért tenni is kellene....ez már nagyon bonyolult! ;)
   Egyszerűbb picsogni és várni másra......ez az általános európai magatartás,ez a trend. :D

 • Péter Bíró
  Péter Bíró 6 napja

  Mindenki rinyál itt, de a bótban megveszi a kínai gagyit fele áráért. Vagy az olasznak mondott, de valójában Kínában gyártott gagyit.Két szarvasi kávéfőzőm is van. A régi jó és könnyen javítható, az új már sokkal szarabb anyagokból van. Ennyi.

 • kint verbal
  kint verbal 6 napja

  Azt érzem hogy ez be fog indulni újból.

 • györgy Demeter
  györgy Demeter 6 napja

  DE MAJD JÖN A TÖBBI KOMMENT

 • györgy Demeter
  györgy Demeter 6 napja

  NAGYON NAGYO SAJNÁLOM

 • sziamiau1
  sziamiau1 6 napja

  Tönke ment, vagy tönkre tették?

 • a hunniafia86
  a hunniafia86 6 napja

  nem kell mert magyar. a Jó Isten vesse ki a haló földjükből is azokat akik tönkre tették!!!

 • wágner pál
  wágner pál 6 napja

  Simogatni egy kutyát ?Szánalmas.

 • Max Manfred
  Max Manfred 6 napja

  Ferike szopjál faszt.

 • Janos Szasz
  Janos Szasz 7 napja

  Magyarország jobban teljesít!

 • Hegel Mucika
  Hegel Mucika 7 napja

  Ha ezt a még jól müködö magyar akár hungarikumot gyártó céget nem direkt tették tönkre megeszem a parókámat! Nincs az a pénz amiért valaki bennfentes nem teszi meg!
  Mind az 5 cég ahol dolgoztam hasónlóan ment tönkre..és nnem én voltam a tönkrevivöjük! Mert attól jóval alacsonyabban leledzettem hogy tönkre tehetettem volna...
  Magyar specialitás?
  Vagy magyarul is beszélö nem magyaroké?

 • Levente Gabor
  Levente Gabor 7 napja +1

  Nem gyanús , hogy rendszerváltás óta csak és kizárólag a rendes magyar cégek, pénzintézetek , vállalkozások és tulajdonok mennek tönkre és csődbe !!!!!🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨

 • #THEBURGERS
  #THEBURGERS 7 napja

  Legendás? 😂

 • feabdul
  feabdul 7 napja

  Mákom volt, hogy pár éve a nagyarcúak addig se jutottak el, hogy felhívjanak, már akkor tudtam, hogy nagyon hozzáértőek lehetnek döntési pozícióban :D A dolgozókat viszont sajnálom, valószínűleg előtte hónapokig cseszegették őket, mert selejtet gyártanak, holott ezek szerint nem ők tehettek róla. Elvileg. Most megint ehetik az ideget, csak más miatt.
  Egyébként amit a kifőzdés készített, az mi volt? Tea? Mert az messze volt a kávétól...

 • Levente Szabó
  Levente Szabó 7 napja

  Arany szívem, ez majdnem szívszorító! 😩😢😪😭

 • Zoltán Hamar
  Zoltán Hamar 7 napja

  Mind a 3 verzió gyártósorhibára utal, perelni kellene a gyártósor készítőjét. Azért annyit hadd írjak már le a KVfőzőkre ráfért volna valami modern formatervezési pályázat. Már ha nem csak Magyarországra akarnának eladni. De persze ez most független ettől. Pont tavaly találtam ki egy design-t, és gondolkoztam rajta, vajon bevállalnának-e egy ilyen újítást. Lehet, ráéreztem, hogy gáz van.

 • Zsolt Szeredi
  Zsolt Szeredi 7 napja

  Gyerekek! Ez a Svábi egy katasztrófa! Az a szegény kutya, mintha az összenőtt szemöldökéből ugrott volna ki.

 • Ronald Michael
  Ronald Michael 7 napja +1

  Szóval az IKEA nem vállal kompromisszumot a minőséggel? :DDDD NA ne röhögtess! Kb 10-ből 8 dobozban vagy az élfólia, vagy a bútorlap sérült ez több száz doboz utáni tapasztalat...

 • L Thomas
  L Thomas 7 napja

  Nem tönkrement hanem tönkre tették nem ugyanaz.....

 • Hans Wishbowl
  Hans Wishbowl 7 napja

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💜💜♋♋♋ 💙💙💙💙💙💙💙💙💔🌎💔🌎
  *Isten bizonyította ő szeretete számunkra küldött Fia, Jézus Krisztus, aki meghalt és feltámadt a halálból, hogy az örök életet.*
  *Azt is megígérte, hogy meggyógyítsa a testet.*
  *(Csak kérni rá)*

 • András .Nagy
  András .Nagy 7 napja

  A média szinte naponta szállítja a riport elején bemutatotthoz hasonló képsorokat amiben egy "befektető" egy új vállalkozást hoz a létre.Gazsulál a polgármester,a miniszter,stb.végtelen boldogság az arcokon végülis munkahelyet teremtett,a sokszor milliárdos állami támogatás természetesen (?)jár neki.
  Viszont felmerül a kérdés,mi a helyzet ha ezzel ellentétben több ezer munkahelyet megszüntetnek ?
  Tudható,hogy átlagosan mennyibe kerül egy új munkahely létesítése. Ezt a számot csak meg kell szorozni a leépítés,korszerűsítés vagy éppen a termelés megszűnése miatt elbocsájtott emberek számával. Ennyi veszteséget okozott néhány "befektető" az országnak.
  Közvetlen anyagi veszteséget !
  Amit megfelelő háttérintézkedések hiányában(gazdasági elemzés,monitoring,nota bene óvadék,stb.) majd mi 10 millióan fizetünk.
  Pl.a 27%-os áfával,többek közt.
  Más.
  Az is érdekes lenne,hogy ilyen "zseniális" menedzsmenttel hogyan tudott egy dunántúli vállalkozás úgy megerősödni,hogy a szarvasi gyárat megvegye ? Netán szponzorok segíthették ? Esetleg a cél nem is a felvirágoztatás volt ?
  És meddig mehet még ez ?
  Amíg az összes olyan ipari vagy mezőgazdasági létesítményt tönkre nem tesznek ami valakik számára konkurrenciát jelenthet ?
  Akár egy hangyányit is,mint a szarvasi gyár?
  Sajnos megtehetik és meg is teszik,még 2019-ben ,évtizedekkel a "rendszerváltás"után is.
  Méghozzá büntetlenül,a szemünk előtt.
  Mi meg bámuljuk őket a TV-ben,max.megjegyzést írogatunk,ennyi.
  Aztán tisztogathatjuk a ruhánkat amit besaraznak amikor elsuhannak mellettünk az új autóikkal...

 • Lokár László
  Lokár László 7 napja

  Orbánék ideje alatt minden tönkremegy. Egy dolgot mondjatok nekem amihez ha hozzányúlt épségben maradt-e egyáltalán.

  • Sennenhund Lulu Berner
   Sennenhund Lulu Berner 5 napja

   Látszik,hogy szőke vagy! :)
   Ez már 30 éve tart.......vedd le a hangerőt és a rózsaszín szemüvegedet és akkor látsz még érdekességet! ;)

 • Joe Best
  Joe Best 7 napja

  Igy igaz, a legtöbb cég élére mindig valami agyhalott vezető kerül.

 • Kristóf S
  Kristóf S 7 napja

  A minap jártam az IKEA-ban, pont a bejáratnál ki van állítva ez a lámpa. Megleődve láttam, hogy egy gramm fémalkatrész sincs benne. Kérdem én: egy FAS-FÉMIPARI cég, mi a fészkes francért kezd el fröccsöntött műanyag lámpákat gyártani, amikor egyáltalán nem ez a profilja? Ez olyan, mintha a hentes elkezdene kenyeret sütni...

 • Sennenhund Lulu Berner

  12:20-nál...."..és e papír kapcsán derült ki,hogy, valakik figyelnek bennünket....".......Na vajon kik?Segítsek?
  Azok,vagy azok szolgái,akik megrendelésre tönkretették a céget és befogtak minden szájat!
  Tudom,hogy most sokan hőzöngeni és köpködni fognak,de akkor is elmondom a véleményemet!
  Bilderberg Group.......ennyi......nézzetek csak utána,hogy mely országok vesznek részt aktívan ebben!?
  Amerika,Németország,Dánia,Svédország,Kanada,Olaszország,Görögország,Franciaország,Svájc,Ausztria,Hollandia,Belgium......stb.Na és hol van aktív és horribilis gond jelenleg is a migrációval.......na ugye.......
  Ez mind azért van,mert már rég óta fáj a foga a fentebb említett csoportnak Európára és azon belül is Magyarországra,ez nyílt titok.Ezt csak az nem tudja,akit nem érdekel!
  Jelenleg is megy a lakosság meggyőzése,arról,hogy innen menni kell....ha beválik a tervük,utána az a "pár" ember,aki marad,azt legyalulják könnyedén.Szépen sorban,megtervezve történtek a dolgok az elmúlt évtizedekben.Nem írom le részletesen a dolgokat,gondolja mindenki végig,mi is történt eddig!Főleg az idősebb korosztály.Módszeresen tönkretettek mindent.Ha valaki kérdezett,löktek valami süketséget,mint Amcsiban az UFÓ észlelőknek...."meteorológiai műhold,gázrobbanás....stb",vagy elsinkelték és kész.
  Az IKEA milyen nemzetiségű?...... :)
  Rakjátok össze a képet!
  Azért írtam le más dolgokat is,mert minden összefügg mindennel!Semmi nincs hiába,mindennek oka van!
  Ez egy folyamat része.Mármint ezen cég leépítése is.Az embereket többfajta eszközzel "félreállítják,meggyőzik" és kész.Le debilesítik,megfenyegetik,elvakítják,lefizetik...stb.Magyarország már mindenkinek ki van szolgáltatva,mindenki beledumál a dolgainkba csak a magyar embereket "felejtik" el.....
  Ezeket a dolgokat már évtizedek óta mondják bizonyos emberek,de senki sem figyel.Mindenki legyint,nevet és egy "összeesküvés elmélet" című gúnyos megjegyzéssel hátat fordít.Hajrá,csak majd ha beüt a ménykű,ne legyen picsogás!

 • BOSZInnyo BOSZI
  BOSZInnyo BOSZI 8 napja

  A megváltozott termékkínálat is megbosszulhatta magát szerintem. Fővárosi mintaboltjukban az embereknek fontos kotyogó, vagy Szarvasi ventilátor nem igen volt kapható, helyette a nem mindenkinek tetsző Halálcsillag-lámpa és egyéb kevéssé értékesíthető cikkeik előállítása multiknak, na az foglalta le őket. Saját honlapjukon is gyakran elég kevés termékük szerepelt. :( Szívből sajnálom, magyar volt és minőségi, amire büszkék lehettünk... csak tönkretették.

  • BOSZInnyo BOSZI
   BOSZInnyo BOSZI 6 napja

   Kedves Attila! Köszönöm szépen a válaszod. Úgy legyen! :) Gyártsák csak és lehessen könnyen hozzájutni. Éljen a Szarvasi!

  • Attila Pethő
   Attila Pethő 6 napja

   A Szarvasi kávéfőzőnek még mindig óriási piaca van, évi 100.000 db-ot értékesítettek, ezért a kávéfőző gyártását kimentették, újra fog indulni a gyártása.

 • Szabolcs Vörös

  ikea :D

 • Szabolcs Vörös
  Szabolcs Vörös 8 napja +1

  "az ikea aki a minőségben nem köt kompromisszumot... velem nem is soha nem fogok pénzt kiadni termékükért, , életemet adom bármely termékük ellen, én a századából megcsinálom 10x jobb minőségben... és komolyan

 • Szabolcs Vörös
  Szabolcs Vörös 8 napja +1

  Van pár szarvasi espressom, alkatrészek stb, szerintem én sírig az ő kávéjukat iszom...

 • Szabolcs Vörös

  Nem, akarom bántani a közreműködőket, de én több szarv asit hoztam már új életbe, mint...

 • Szabolcs Vörös

  Szegény hókuszpók... :D

 • Borisz Penge
  Borisz Penge 8 napja +1

  Ez a szemüveges idióta priceless. Remélem 9 hónap év lopás után megérdemelte a lelépési pénzt és szaréhugyé' megvehette a céges A6-ot.

 • László István Bóna

  Gondolom az igazgató nem kapta volna meg az igazgatói állást, ha nem a legújabb BIRKA FRIZURÁVA jelentkezik az állásért.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Endre Gamsz
  Endre Gamsz 8 napja

  A halálcsillag lámpa kicsinálta a céget:-)) a cég vezetői átálltak a sötét oldalra .........mindegy majd építenek egy stadiont a helyén

 • ki vi
  ki vi 8 napja

  Nekem is szarvasi van. Le nem cserélném semmi pénzért ezekre a kapszulás sz@rokra.😂

 • Entonik Zoli
  Entonik Zoli 8 napja

  HELIOS is megszünt!

 • Mátyás Lambek
  Mátyás Lambek 8 napja

  Ajóvezető az aki tud váltani hanem megy egy termék a piac végett mindig toppon kell lenni

 • Feri Eger
  Feri Eger 8 napja +1

  TOLVAJ BRIGÁD !
  Kifog derülni hogy annyira nem voltak hülyék a vezeteők hogy ne Lopjág Gennyesre magukat mielőtt kivéreztettik 1 szaros Lámpa szériával az EGÉSZ Gyárat !
  Tényleg ilyen hülye a Magyar , hogy ezt legeljük hogy egy szaros Lámpa széria Miatt Off a Cégnek ??
  FIGYELD MEG HOGY HAZUGSÁG lessz ez a Kifogás !

 • László Nagy
  László Nagy 8 napja +1

  A halálcsillag-selejteket vásárolják meg a vezetők, és a gyár meg gyártson olyat, amihez ért -- kávéfőzőt.

 • ferenc hadhazy
  ferenc hadhazy 8 napja +1

  BEDONTOTTEK, A BIRKA MAGYAR MEG CSAK NEZ A SEMMIBE!NEM TUNIK FEL A NEPNEK ,HOGY MAFFIA ORSZAGBAN ELUNK? ENGEM A QUAESTORBAN RABOLTAK KI A MAGYAR NEMZETI BANK FELUGYELETEVEL!!

 • Tomi
  Tomi 8 napja

  Szomorú ez hogy minden jó és tartós dolgot tönkre kell tenni.

 • Sz László
  Sz László 8 napja

  A kapitalizmus, mocskos forgatókönyve!

 • Man Boogey
  Man Boogey 8 napja

  Mondjuk a kávéfőző az érthető mert a nespresso kávékapszula nagyon menő dolog és azt most veszik jobban és arra alapzozni hogy majd többet adjanak el a szarvasiból ennek ellenére az nagy hiba.
  Viszont a lámpa az menőn néz ki szerintem vették volna az ikeában csak hát nem jött össze az üzlet a selejt miatt ha jól értem? (elég kár)

 • W. Annamaria
  W. Annamaria 8 napja +1

  Magán cég már nagyon régóta. Azt csinál, amit akar.

 • _ Kingdom77
  _ Kingdom77 8 napja

  Szo ami szo tavaly vettünk egy szarvasi mini expresszo kavefözöt a regi szep emlekek miatt, de azt kell mondjam a minöseg sajnos mar nem a regi legandasan jo.Nagyon kinai kommersz erzetet adott.-Sorjak, illesztesi hezagok, felrefolyo deformalodo kiöntö tetö, es a kave ize se volt olyan presszos mint anno.Pedig minden kavet kiprobaltunk vele.Mondom ezt minden elöitelet nelkül.Egyszerüen elavultak ezek a kavefözögepek es nem törtent erdemi minösegi javulas.Mar akkor gondolkoztam azon, hogy mikent lehet, hogy meg megis müködnek?Aztan. rajottem, hogy a multjukbol.De hogyan lehet ezeket a kavefözöket egyaltalan eladni igy a 21.szazadban? Csak a retro önmagaban keves, ha nincs erdemi minöseg javulas anyaghasznalatban es az összeszereles minösegeben.Nemvagyok a ceg ellensege, de megegyszer nem vennek szarvasit csak mert olcso es mert a “mienk”. Minösegi reformra lett volna csak szükseg, kicsiben elkezdeni ujra minöseget csinalni!Vegül, alighanem csödbeakarjak most vinni a vezetök a ceget, hogy aztan ujra indithassak.

 • Carl
  Carl 8 napja +2

  Ez olyan hülyeség, hogy a minőségi magyar termék megszűnik. De ez helyet lehet venni kínában gyártott silány kávéfőzőt. Az meg 2-3 évente lehet cserélgetni mert javíthatatlan vacak.....

 • Sándor Pécsi
  Sándor Pécsi 8 napja

  Lefőtt a kàvè.
  Ez van. Meglepő?

 • valami46
  valami46 8 napja

  Sajnálom, jött megint egy manager és olyan terméket akart gyártani ami lehetetlen, nem hogy gyártották volna azt amihez értenek: Kávéfőzőt.... nagyravágyás és gazdasági dilettantizmus vélek felfedezni. Pedig mi is a mávnál,vagy más cégeknél szünetben hányszor álltuk körbe a szarvasit hogy jöjjön lefelé, és kávézzunk egy jót. Szerintem sok magyar cégnél, ez a hajtóerő... nem a fizetés hogy basznák meg.

 • Zoli Zoli
  Zoli Zoli 8 napja

  Emberek! Ez egy piac, egy cég... Akármilyen nagy hírű. Bezárt csődbement kész ennyi. 10-ből 8 háztartásban nem szarvasi kávéfőző van. Nekem sem szarvasi van. Nem kellett volna leragadni 50 évvel ezelőtt... Lehetett volna darálós gépet gyártani pl. és lehet akkor felvehette volna a versenyt

 • Peter Bökfi
  Peter Bökfi 9 napja +1

  MSZP FIDESZ tabor jol tonkre vagta az orszagot. 2 kormany alatt megszunt majdnem minden magyar ceg....itt latszik hogy a hatterben osszefognak...

 • Tomanovics Gergely
  Tomanovics Gergely 9 napja +2

  11:10 aki szerint a szarvasival jó kávét lehetett készíteni, az nem ivott még jó kávét (de még csak közepesen jót se)

  • Zoltán Berta
   Zoltán Berta Napja +1

   Így bizony.

  • ATTILA NAGY
   ATTILA NAGY 4 napja

   Ja,az inkább kávéízű kotyvalék,de sok köze nincs az espresso-hoz! 🤣

 • Gyula Kézér
  Gyula Kézér 9 napja

  vevők az ilyen szenzációkra az emberek !

 • Gábor Csikós
  Gábor Csikós 9 napja

  Szombathelyiként szégyellem, hogy városomból kerültek oda ezek a (megbízott?) férgek... Egyébként 6:16-nál tökéletes képet kaphatunk a kizsákmányolásról, 3 hölgy dolgozik, mögötte pedig egy tucat eltartott, ezért nem jut rendes bér az értéket előállító munkásoknak!

 • Trio Soft
  Trio Soft 9 napja

  Az igazság oda át van. Mivel az állam felépítette 1 éve a gyönyörű új csarnokot. Hát nem történt más mint, hogy most ebek harmichadára. Most kell figyelni! ! - Majd jön egy újgazdag vállakozó aki töredék áron megveszi az egész hóbelbancot. Nyugi ő lesz majd a nagy megmentő (olyan Slivester Satlone módra, kicsit igér is valamit a régi dolgozóknak, amit persze soha nem tartanak be, sőt még a kifizetetlen beszállítókat is lenyugtatják, ne zavarják az ő ügyeit az adás vételig). S hogy folytssuk e szép multú történetett - tudni lehet a Szarvasi raktárában éppen pont annyi kész termék áll ami fedezi a véteárat. Amikor ez el lesz adva a gyár ajándék (ingyen van hogy érsd, gépestöl, csarnokostól, mindenestöl) - a MI és a te pénzeden. Na igy megyen a nagy lenyulás. A volt Szarvasi vezér meg a mutatványért kp. megkapja jutalmát, de akár az új néven induló cégbe is szorulhat valami tanácsadó ted ki hivd be állás, no nem minimál béres (ne vicceljünk már legyen az embernek tartása). De sokat láttuk már ezt a mutaványt (1992-1999). Az IKEA lesz a bünős, a vezér a hozzá nem értő, a felvásárló a Hős aki tördék létszámmal újra inditja ripsz ropsz az üzemet. DE és itt jön a lényeg már a magyar államnak semmi köze alapon. Ja hogy alig egy éve egy zsir uj csarnokot tettek alá, a mi pénzünkön (érsd te adó pénzeden) ? Az olyan régen volt már! Ja hogy a dolgozok nem lettek kifizetve, a beszállítók nem lettek kifizteve, tessék csak menni a SZARVASI-hoz, ez nem a mi tartozásunk (lesz majd jogi értelmezés). Mi megvettük és nem jogudtódja vagyunk. Sőt még a nevünk is valami hangzatos lesz valmi kicsit olasz, kicsit Lőrinc kicsit turul. De nem kell félni mindenképen magyar. Hurrááá - részlet a privatizálás kézikönyve magyaroknak :)

 • Mr PolarB
  Mr PolarB 9 napja

  Nekünk megvan a halálcsillag lámpánk és marha jó!! Kár, hogy így elkúrták....

 • joces74
  joces74 9 napja +2

  en egesz eletemben csak szarvasival ittam a kavet .

 • Tomi Ozzy
  Tomi Ozzy 9 napja

  Üdv talán érdemes lenne vizsgálni a "svéd - magyar" barátság körülményeit ,vezetők ,politikai - vagyoni állapotát !
  /nem dolgozói szinten ! / nekem ez "ugrik be" hu.wikipedia.org/wiki/Harley-Davidson

 • Máté Kis
  Máté Kis 9 napja

  Hát én 2 éve vettem egyet , életem végéig jó lesz :)

 • Roman Chudý
  Roman Chudý 9 napja

  Na igen... telhetetlen főleg hozzá semmit sem értő emberek vannak a vezető pozícióba és így teszik tönkre a jót ami megy és jó... Na ja igen és nekem is még megvan az a jó kis "kotyogó" kávéfőző :)

 • Benuenuto Cellini

  Ja egyébként nagyon korrekt: először felvétel alatt próbálja hívni az ügyvezetőt, korrekt nem, úgy veszi fel, esetleg, hogy nem tudja hogy rögzítik. Majd amikor nem megy, akkor csak ír egy sms-t, hogy miért keresi. Nem fordítva kellett volna? Majd kérdezzük meg az elbocsátott dolgozókat. Ők nyilván objektívek... Szánalmas ez a műsor. Köszönjük a hiteles és színvonalas újságírást L. Dézsi Zoltán... Megcsináltad. Etikus újságírás jeeee...

 • Benuenuto Cellini

  Úristen de kellemetlen ez a felvezetés. Kínos, szakmaiatlan, a kutyával pedig nagyon patetikus, közvetlenkedő és szánalmas. Miért került vissza ez az ember a képernyőre? 20 évig tette tönkre a magyar médiát.

 • bolivar sarkanyb

  ez szándékos volt hogy tönkre ment .mert ilyen nincs hogy a magyar termék mind rossz .

 • Dej Buster
  Dej Buster 9 napja

  Sose hallottam a szarvasi nevet, pár éve az egyik munkahelyen volt csak. Nekem roventa van olyat sose vennék amiben benne van, hogy szar!

  • Zoltán Berta
   Zoltán Berta Napja

   +Máté Kis Javaslom, igyál egyszer egy jó kávét....mondjuk egy Cafe Frei-.ben....azt mindenki ismeri.
   ...és majd utána mondj véleményt a Szarvasiról.

  • Máté Kis
   Máté Kis 9 napja

   Te még nem ittál szarvasi kávét , mert akkor nem mondanál ilyet.

 • KinkyTail Mapogo
  KinkyTail Mapogo 9 napja +1

  Nem nem nem. Semmi nem tart orokke, ez a magyarazat. A komloi meg a tatabanyai bánya is bezárt mar nagyon regota. Pedig kadarjanibacsi korszakaban virult mindaketto

 • karoly laky
  karoly laky 9 napja +1

  Szisztematikus népírtás nyomorba döntés a gengszterváltás óta.😉

 • Mercedes Benz
  Mercedes Benz 9 napja

  megvették őket azert ment tönkre

 • Vidám Park
  Vidám Park 9 napja

  Hogyan teszünk tönkre egy céget ? - Lehetetlen feladattal bízzuk meg ! :)

 • Zsolt Ujvári
  Zsolt Ujvári 9 napja +1

  Szerintem még a szarvasok is a hátuk mögé néznek azóta !!!

 • Zsolt Ujvári
  Zsolt Ujvári 9 napja +1

  Olyan kiváncsi vagyok hogy ment tönkre. ! ???? :) úgy mint ahogy egy porzsák vagy egy villany körte szokott ?? Vagy egy zseblámpa ?

 • Zsolt Ujvári
  Zsolt Ujvári 9 napja

  Milyen fontosak tudnak lenni ilyen kis apróságok , hogy pl egy koszos Atv nek ugye egyértelműen tönkre ment !!! :)
  RTL clubb tönkre ment !! :)
  NemzetiN1 tv aljas módon pillanatok alatt felszámolták szétkergettek mindekit !! És tönkre rették !! Nah az a nagyon nem mind1 melyik ből tájékozódsz !!!! !!!!!!!!

 • David Danko
  David Danko 9 napja +1

  Ezek szerint Szarvason is lefőtt a kávé 😞

 • Zsolt Ujvári
  Zsolt Ujvári 9 napja +2

  Innen üzenné m a liberális parazitáknak az ATV nél nem ment tönkre !!! Tönkre tették a főnökeitek!!! Liberális patkányok !

 • Zsolt Ujvári
  Zsolt Ujvári 9 napja

  Lehet lesz helYette fideszpresszocoffe !!

 • Zsolt Ujvári
  Zsolt Ujvári 9 napja

  Tönkre ment ???? Magától ???? Fogta magát és hétfőről keddre tönkre ment ?? Nem lehet hogy tönkre basztàk a szarvasi kávé főző gép gyárat ?? Mert egy vagy több fidesz es parazitának ? Tervei vannak a várossal és a gyár épületével ????????? Nem így hangzik az igazi főcím ?? A gyárak maguktól nem mennek tönkre maximum elöregedik az elektromos és víz hálózat !! A 2 között nem kicsi a különbség !!!

 • 333fixy
  333fixy 9 napja +1

  :(

 • Törjék Gyula
  Törjék Gyula 9 napja

  Épp tegnap akartam venni szarvasi kávéfőzőt,de se a Média Marktban,se a Sparban nem volt már,csak az üres helye.Hát vettem egy Momert-et,mint kiderült,az is magyar gyártás.

 • Ádám Nagy
  Ádám Nagy 9 napja +1

  Emlékeztek a boci csokira?...a rendes neve Szerencsi Boci csokoládé volt..eladták a boci csokit és kész..eladták a kávéfőzőt is..lesz még ilyen kv főző csak nem szarvasi.Ez a zsidó gazdaságpolitika.Nem lehet konkurencia még hírnévvel sem a piacon.

 • Ádám Feledi
  Ádám Feledi 9 napja +3

  Ahhoz képest, hogy állambácsi azt mondta, hogy javul a gazdaság, mást se hallok csak, hogy sorra becsődölnek a magyar cégek.

 • Lena
  Lena 9 napja +4

  Az egész sztori büdös. Minden borult a lámpák miatt? Ugyan. Szégyen, hogy ilyen országban élünk! Elkeserítő mi megy itt.
  A politikusok úszkálnak a pénzben, tesznek tönkre mindent, mi kis emberek meg isszuk ennek a levét. Fog változni valami a közeljövőben? Remélem valaki még felkarolja ezt a céget.

 • Mr.Bean
  Mr.Bean 9 napja

  Férgek.

 • Micky CamPlace
  Micky CamPlace 9 napja +1

  Nekem van egy ilyen lámpám 34e forintért vettem. Esnek le róla az elemek. Rossz minőségű.

 • reqviem4
  reqviem4 9 napja +1

  Mi tavaly vettünk egyet szóval még 5-10 évig nem kell újat venni.Nagyszüleimnek is ilyen van.De ha ezek elromlanak van egy olyan sejtésem hogy nem találunk még egy olyan típust ami ilyen tartós lenne.Vagy csak horror áron.

 • Erzsébet Cs Tóth

  Ki vetett szemet a gyárra?????? Mert biztos, hogy erről van szó.......

 • István Magyar
  István Magyar 9 napja

  Ikea!!! Hát igen. Nekik mi is gyártottunk lámpa alkatrészeket fröccsöntött műanyagból.A probléma nálunk is az volt, hogy nem volt jó nekik semmi. Az ő általuk megadott karakterisztikával folyt a gyártás és úgy is megkritizálták.Gondoljunk bele, az a termék Magyarországon kamionra kerül és elszállítják a jó isten tudja hova,már a rázkódástól is bármi tönkremehet. Végén már addig fajult a viszony, hogy a szerszámot és a megbízást visszamondtuk.Gyártassák azzal akivel akarják.Ez a Nagy Ikea.A minőségben nem kötnek kompromisszumot :-) Csak egy Ikeás bútort nézzenek meg. Igaz hogy olcsó, de egy kalap sza.... Ez a véleményem.