Kötöttfogás 31. - Nagy balhé lenne, ha kiborulna ez a bili!

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.márc.13.
 • Négy vendég, három téma, egy Kötöttfogás:
  Résztvevők:
  Csintalan Sándor, Konok Péter, Skrabski Fruzsina, Bencsik Gábor és a műsorvezető: Dévényi István
  Témák:
  - Manfred Weber jött, a plakátok mentek, de nem mindegyik.
  - Fogy a magyar - mire elég a családvédelmi akcióterv?
  - Ki törődik a cigányokkal?
  Ha támogatni szeretné a műsort, itt is megteheti:
  www.kotottfogas.com

Megjegyzés • 953

 • sk8boardingsite
  sk8boardingsite 2 órája

  Manfréd Wébe' kb.

 • erika nemeth
  erika nemeth 16 órája

  Ez a ket fideszes tokelutott mirol beszel?akik elmentek az orszagbol azoknak a gyerekei kulfoldon szuletnek mert ott tudjak biztositani a jovot nem a fidesz kedvezmenyes hitelei!

 • Ferenc Takács
  Ferenc Takács Napja +1

  A világ legsúlyosabb problémája a túlnépesedés. Kb. ötvened annyi ember léte lenne optimális a földön. Ez gyakorlatilag automatikusan megoldaná a környezetszennyezés, klímaváltozás, és ezzel összefüggő összes globális problémát. Ez a embertenyésztési politika tragikusan hibás.

 • Bence Samu
  Bence Samu Napja

  Bencsiket nem akarjátok vitába engedni Bogdán Lászlóval?

 • vilmos sari
  vilmos sari Napja

  Nincsenek jo ujságiroink a helyesirásra ugranak, de a gondolati fogalmazásuk csapni valo.Vissza élnek a szabad média értelmével.okosnak tartják magukat nem azok. a kreativ ,elörevivö gondolatuk nincs. álságos média.

 • Péter Ákos Horváth

  két elmeroggyant fideszes, katasztrófa

 • Attila Wisky
  Attila Wisky 2 napja +1

  Tényleg érdemes volt megnézni a műsort. Ezek a párbeszédek rámutatnak, hogy a rendszer hány sebből vérzik és legalább folyik valami erőfeszítés,hogy ezt láthatják a nézők is. Mindegy ki van hatalmon a lényeg az legyen, hogy fejlődjön a többség aki ebben az országban él. Ami viszont ma folyik, inkább az visszafelé fejlődés. Messze vagyunk a jóléti államtól még és van munka rendesen rajta. Munkahely​ van, fizetés a biztonságos kiszámítható élethez az nincsen. Persze vannak kivételek és vannak akik élvezik is ezt a rendszer adta előnyöket... Jó a műsor. ✌️👍✊

 • ScipioHun
  ScipioHun 2 napja

  Dévényi Úr!
  Kezd a műsora nevetségessé válni! Ami nagyon is jó dolog, hogy meghívnak a műsorba kormánypárti figurákat, viszont az abszolút kontra produktív, hogy bejön két ember és újra és újra felmondják a kötelező kormánypropagandát. Amikor leredukálunk minden politikai kérdést a bevándorlásra, az hiba. Üres fecsegés. Eddig néztem a Kötöttfogást, mostantól nem fogom.

 • ScipioHun
  ScipioHun 2 napja +1

  A Fidesz plakátjainak hatékonyságát az adja, hogy orrba-szájba nyomatják. Azzal a brutális média armadával, amivel a Fidesz rendelkezik, szó szerint bármilyen üzenet sikerre vihető. Ez nem a Fidesz érdeme, és ehhez kommunikációs zseninek sem kell lenni.

 • robert dupont
  robert dupont 2 napja

  Szánalmas ez a műsor 😁😁😁😁

 • Loránd Ternesz
  Loránd Ternesz 2 napja +1

  Lassan ezt a pöcegödröt is kitakarítja a jobboldal. Fogynak a libsik a műsorból! :D

 • EZ Levi
  EZ Levi 3 napja

  ez a Konokfajta mikor foglya befejezni a nyugatra menekules reklamozasat ? ?? mekkora egy alszent sopredek, egy kopedelem. a fajtaja miatt is nagyon sok fiatal ment kulfoldre.. lehet , hogy tobb mint gondolnank.

 • János Csiszár
  János Csiszár 3 napja +1

  Ez a Konok, súlyosan terhelt! Borzasztó alak! Vajon van családja? Nem lepődnék meg, ha nem lenne.

 • György FERENC
  György FERENC 3 napja

  ez a szemüveges fasz ez katasztrófa. ki is kapcsolom.

 • End Trisz
  End Trisz 3 napja +1

  Értem : több gyerek. Rendben is van, de előtte építsünk már néhány gyerekkorházat, bölcsődét, ovit, iskolát és ne kibaszott stadionokat. És kezdjük már el jobban étkeztetni őket ezekben az intézményekben, stb, stb .

 • Krisztián Kovács
  Krisztián Kovács 3 napja +2

  orbán lop és hazudik, és minden amit jelenleg a fidesz csinál az a lopás és a hatalom meg tartásának az eszköze, a többi csak blabla, vagy elhiszed hogy így van vagy valami kurva buborékban élsz. Azt mondja a a szerencsétlen barom a videóban, hibázunk mert nem akarjuk megérteni a kormény céljait, félremagyarázzuk és nem ismerjük el az eredményeket. Akkor nézzük, a cél a lopás és a hatalom, és a mégtöbb lopás és mégtöbb hatalom, az eszközei a hasugság, korrupció, elmonyás, megfélemlítés, ellehetetlenítés, az eredmény, totál káosz, magyarország az eu legcsóróbb, legelmaradottabb és legkorruptabb országa, aki szélsőséges diktatúrákkal haverkodik és kifelé megy az eu-ból aminek jeloenleg az előnyeit még élvezi de a pénzét elnyeli és ellopja. Ennyi.

 • zsurzs3
  zsurzs3 3 napja +1

  Skrabski Fruzsina legelső megszólalásának minden szava igaz, lényege: a (kampány)módszer bejött. És szerinte EZ A LÉNYEG, EZ A FONTOS. Vagyis nem az igazság, a tisztesség, a politikai-gazdasági programok ismertetése az, amivel meg kell szerezni az emberek bizalmát, ergo szavazatát, hanem bármilyen eszköz használható a HATALOM MEGSZERZÉSE, (JELEN ESETBEN MEGTARTÁSA) érdekében. Nos, számomra ez rettenetesen kiábrándító. Igen, a fidesz marketingje - ahogy Fruzsina mondta - iszonyatosan hatásos. Csak hát, megjegyezném Hitler, Sztálin, Rákosi, stb. propagandája is iszonyatosan hatásos volt (no meg azért volt ott IS jócskán megfélemlítés)
  Fruzsina szavai: a fidesznek az a lényeg, hogy legyenek gyerekek. Kérdem én: MI KÖZE BRÜSSZELNEK AHHOZ, HOGY MAGYARORSZÁGON „HOGYAN LEGYENEK” MAGYAR GYEREKEK? (ld. plakátok: Joga van tudni, mire készül Brüsszel.) Számomra ez hatalmas logikai bukfenc.
  Cigányság kérdésében: huclip.com/video/5qHBOuqlJ2Q/vide%C3%B3.html
  Bencsiktől meg égnek áll a hajam: megkérdezik, miért nincs a Farkas Flórián ügy feltárva, egész elképesztő mimikával húzza a száját, de nem tud mit mondani, csak azt, hogy senkinek nem lenne jó, ha ez a bili ki lenne borítva (!?!?!?!?!) Kinek is nem lenne jó?????????????????????????

 • Krisztián Tanács

  A tisztelt kormánypárti vendégekhez volna egy fontos meglátásom. Azt hiszem építő jellegű, nem fröcsögős stílusban. Fruzsina nagyon frankón elmondta, hogy a Brüsszel-Soros ellenes kampány egy zseniálisan működő propaganda a szavazók megtartásáért, melyet még ő maga is soknak, kellemetlennek érzett, aztán látva az eredményességét, már jónak talált. Azaz a cél szentesíti az eszközt? Ez viszont nem nagyon illik Gábor klasszikusan konzervatív, jobboldali keresztény szemléletébe. Holott ő is szereti elválasztani a célt az eszköztől. És szerintem itt van a probléma gyökere, amit nem lát a kormány. Működik a "ne azt nézd, mit mondok, hanem hogy mit teszek" módszer a szavazatszerzésben, de már nem működik, ha a cél a gyarapodás, gyermekvállalás. Mert a jövőben való hit, és bizalom tudat alatt is, még a kormánypárti szavazó fiatalok esetében is csak erős, morálisan helytálló elvek, tettek mellett jöhet létre. Azaz hiába a CSOK, meg a családtámogatási program, azaz közvetlen pénz a gyerekvállalásra, amikor a gyermeket a 20-30... évvel későbbi jövőnek vállalja az ember. És mindenki érzi, hogy ez az álságos módszer nem fogja kiállni a 20-30 éves jövő próbáját. És hogy ne csak kritizáljak, javaslatot is teszek. Dobja a fenébe a kormány a Soros-Brüsszelre felfűzött ellenségkép kampányát, és ugyanekkora vehemenciával óriásplakátokon POZITÍV üzenetekkel és célokkal bombázza meg a népet. Például, azzal, ami Bencsik Gábor szájából el is hangzik, hogy "gyerekkel lesz csak teljes az életed". Ha a Fidesz képes volt a negatív kampánnyal egy országot megfélemlíteni, megmérgezni, ha csak tizedannyi fiatalnál célba érne ez az új csapból is folyó üzenet, már több eredményt elérnének mint eddig.

 • Attila Major
  Attila Major 3 napja

  Arról, amit Skrabski Fruzsina mond a plakátkampány eredményességéről, hatékonyságáról a nem túl elegáns mondás jut eszembe: "Egyél sz@rt, sok százmilliárd légy nem tévedhet!" Szóval értem én, hogy egy alternatív valóság kiplakátolásával kampányolva politikai hasznot lehet szerezni, de attól még a Föld nem lesz lapos, hogy valakik azt állítják, akkor meg mire jó ez az egész pszeudovalóság? Értem én, hogy tovább kell lopni, tovább kell uralkodni, és ez sokkal könnyebb, meg talán izgalmasabb is, mint egy ország, egy társadalom problémáira választ találni, de hogyan vállalhatják fel ezt értelmes emberek? Mert a hülyék oké.... aki nem akar valós gondokkal szembesülni, azoknak kész alternatív világok vannak - ott a Barátok Közt, vagy a Való Világ/Big Brother, stb. Nézd a mások ostobaságait ahelyett, hogy a saját életed problémáira, kérdéseire keresnél és kapnál válaszokat! Ami ijesztő, hogy értelmes, tanult ember képes amögé a stratégia mögé beállni, hovatovább, dicsérni és elismerni, ami az emberek megtévesztésre épített hatalmat szolgálja. A természetben nem látunk még csak hasonlóra sem példát, hogy az irracionalitás ilyen mértékeket öltsön.

 • K. Tarsoly
  K. Tarsoly 3 napja

  Kegyetlen, irtózatosan ostoba ez a nő.

 • MrSzmisz
  MrSzmisz 3 napja +2

  Konok Péterrel kicsit elszállt a ló. Korábban sokkal objektívebb volt. Sajnálom, hogy ennyire sikerült magát belehergelni a saját gyűlölködésébe. És nagyon sajnálom emberileg is, mert szörnyű lehet úgy élni, hogy mindent rossznak látsz, és mindenbe csak cinikusan beleköt. Konok úr szerintem pár hónappal ezelőtt még egészen más viselkedést produkált a műsorban. Csalódtam (benne is)...

  Üdv,
  egy pártatlan olvasó, hallgató, néző

 • Roland
  Roland 3 napja

  Már a műsör elején elegük lett a baloldalon ülőknek.

 • János Csiszár
  János Csiszár 4 napja

  Csintalan, kiszámíthatóan megbízható! Hozta a formáját. Úgy a 15. percnél "kiafasztozott" egyet! Aztán meg értékzavarosságról beszél, ami nagyon helyes, hiszen ő maga pontosan ilyen értékzavaros. Az egész pályafutása erről árulkodik. Szép volt Satya!

 • Zoltán Dr Kiss
  Zoltán Dr Kiss 4 napja +1

  A jó Isten mentsen meg minket ettől az elképesztően destruktív Konok Péter féle destruktív liberálizmustól! Köszönet a műsorért, ami bemutatja ezt a Konok féle őrült világképet. S a jó Isten mentse meg ennek az embernek a lelkét.

 • Ádám Galambos
  Ádám Galambos 4 napja +1

  Nem tudom, hogy ki ez a nő, de ha szerinte bármi megengedhető a politikai módszerekben, akkor tuti nem volt baja Gyurcsánnyal sem. Hiszen az őszödi beszéd is csak egy politikai termék volt - de azért utána mégis felgyújtották az elvbarátai a fél várost.

 • Dániel Kovács
  Dániel Kovács 4 napja

  Többször elhangzott, hogy ne azt nézzük, a FIDESZ mit kommunikál, hanem azt hogy mi a célja, mit valósít meg! Nos engem az érdekelne, hogy valójában tényleg mik ezek a célok, mert a legyen több gyerek című történeten kívül másról szó sem volt. Lehetne cél netán az egészségügy rendbetétele, az oktatás valós szakmai párbeszéden alapuló megreformálása, a költséghatékonyabb egyszersmind kisebb,hatékonyabb államaparátus megvalósítása stb..... Ezek helyett süket duma van és gyűlöletkeltés.

 • Tamás Makai
  Tamás Makai 4 napja

  Hozzáértő kormányzás ? Aki eladósítja a dolgozó embereket, és közvetve a családtagjaikat, az orosz és kínai autokráciát kiszolgáló helyi szemétdombi dafke zsebnapóleon ,aki állítólag zseni , de nem úgy , hanem az egészségügy és oktatás támogatása helyett ő a szuperügyes stadionépítő, kérdések elől gyáván megfutamodó , jogász szakma szégyenét védőpajzsként az ügyészség élén tartó , a népet az agyhalál-médiahálózatán keresztül lebutító , népvakító ...Akkor még nem is beszéltünk a Harács Lőrinc Strómanról , Tiborcz lámpákról ,a Garancsi-felárazásokról , a megfagyott emberekről, a kilakoltatott ezrekről , a finkelstein legjobb magyarországi tanítványainak a #finkelsteinfirst nevében megvalósuló gonosz logikájáról ... aki szerint minden úgy van , ahogy ő gondolja , tehát senkinek az ellenvéleményét nem hallgatja meg , senkivel nem egyeztet #elmúltnyóckilencév #nekünkazországlerablásaazelső #nekünkamagyaroklebutításaazelső #kisgömböc #maffiaállam

 • Tamás Mohácsi
  Tamás Mohácsi 4 napja +1

  Az első adás amit csak többszöri nekifutásra tudok megnézni. Nagyon örülök hogy kormány oldalról is hívtok vendégeket, de nagyon jó lenne ha ezekben az adásokban tényleg azt a kultúr vita színvonalat képviselnétek amit többszőr hangoztattatok. Ha ugyanúgy egymás szavába vágtok és nem hagyjátok kifejteni az ellenkező nézeteket akkor semmi értelme. Nem bánnám ha Konokék nem dumálnának bele mindenbe amibe csak lehet. Írják fel a gondolataikat aztán amikor valaki befejezi a mondandóját akkor lehet ellene fordítani. Szomorú hogy csak addig vagytok kultúr ellenzék amíg nincs kit szétszedni.

 • wetrzwqgrh
  wetrzwqgrh 4 napja +1

  A cigánysággal kapcsolatban egy jó ideje nem tesz senki, semmit. Nem tett a baloldal, és bizony a Fidesz-KDNP 8 évnyi kormányzás után sem. Sőt inkább a rasszista kártyát húzza elő (utalva azokra a beszédekre). Az hogy ez a probléma ma ilyen formában van jelen bizony nem csak két éve kezdődött, de az Orbán kormány sem erőltette a dolgot. Sőt a nyilvánvaló támogatási pénzek eltűnése ellenére sem vonja felelősségre azokat, akiknek ráhatása volt ezekre a pénzekre, hogy az hova tűnt. Az egész rém rossz, és totális kudarc. Úgy gondolom az integráció kudarcáért nem csak a cigányság felelős, nyilván nekik is nyitni kéne, de úgy marha nehéz, ha már kilométerekre le vannak maradva, és bárhol ekkora hátránnyal indulnak, mert hogy cigány.

  A kultúráról meg... Nos ma most ahogy ezt írom már túl vagyunk a legújabb orbáni beszéden, tudjuk mivel jött ki. "Keresztény kultúra" védelmével. És persze mellette elítélte a liberalizmust, ami azért valamilyen szinten vicces, hiszen gondolom az Orbán hívők is ragaszkodnak a saját szabadságjogaikhoz, aminek egy jó része bizony a fene nagyon gyűlölt liberalizmusból ered. De vissza kanyarodva a kultúrára még is mi a fene az a keresztény kultúra? Csak mert a teljes banda ezt harsogja már 15.-e óta a Fácsén is. Érdekes, hogy a kérdésre adott válasz helyett inkább törölgetnek, meg letiltanak, biztos ez is a része ugye. A hívők meg csak nyomják az "ámen"-eket alattuk. És itt bizony meg kéne említeni a fogalom "zavart". Vajon hányan lehetnek azok, akiknek halvány lila gőzük sincs arról, hogy mi az a "kultúra"? És ezt tovább bonyolítva még jön ez a keresztény előtag is. A "keresztény kultúra" nem a keresztény vallás! És az amit "európai kultúrának" hívunk nem "keresztény kultúra"! Elhangzott a műsorban is, igaz sajnos nem lett ebben a mélységben kitárgyalva bővebben, hogy ennek az európai kultúrának a gyökerei már bizony az ókorig nyúlnak vissza. Igen a kereszténység kétségkívül hatással volt a rá, de nem sajátítható ki egy vallásra! Ugyan úgy hatalmas hatással volt rá a felvilágosodás, és annak vívmányai humanizmus, liberalizmus, vagy még korábban a görög, perzsa, római, germán, viking stb... Ráadásul hívőként, keresztényként sem lehet a "keresztény kultúrától" úgymond "üdvözülni", azt bizony a vallásban kell keresni, istenben, Jézusban, vagy akárkiben, amiben hisznek. És így bizony látható, hogy ez a szokásos bullshit áradat, ami mögött nincs semmi, csak a tudatlan, vagy félművelt szavazókra építkeznek. De nekem nem is azok a fő problémám, hanem (ha létezik) a művelt, tanult fideszes értelmiség hol van ilyenkor? Hogy azt mondja "Na állj, ez már marhaság!". Félünk a saját kedvenceinktől, vagy ahogy mondva is volt ez egy eszköz a cél érdekében. Hát nekem sajnos ezt nem veszi be a gyomrom, morális kérdés, hogy meddig lehet elmenni a hatalom megszerzése/megtartása érdekében. Nyilván másnak magasabb az a morális "gát". Lehet ezért sem lennék jó politikus.

  Erre a "kötelező visszaadni valamit, amit kaptam" dologra még röviden reagálnék. Nem csak gyerekkel lehet az ember teljes értékű tagja a társadalomnak! Rengeteg mást is adhat. Van aki csak tolja az ipart a szalag mellett, de bizony az ő munkája is ad valami értéket, bele adja a saját részét a közösbe. Vagy éppen tudós lesz, zeneszerző, festő, egyéb művész (Haha "keresztény kultúra" mi?). Számos lehetőség van. Igen nem szaporodik, és ha mindenki így gondolja nem is fogunk szaporodni, de egyrészt nem gondolja így mindenki. Én jónak gondolom azt a törekvést, hogy támogassuk például anyagilag azt, aki akar gyereket, de az legyen anyagi, és fejlett szociális alapú támogatás. Az ilyen hozzá gyártott ideológiák nélkül, mint "te ha nem szülsz szemét vagy, mert csak elveszel, de nem adsz". Ezek minek? Ha van is egy jó ötlet, ami mögé be lehetne állni nem kormánypártiként is, és jön valami agyatlan lózung mellé és áh... Na inkább hagyom, hosszú lett. Kösz ha elolvastad! :)

 • Hajgatóné H. Henriett

  Hallottuk Bencsiket. A mondanivalója alapján: a cél szentesiti az eszközt. Hajrá emberek!!! Kinek-kinek célja szerint.....

 • Donat Szakmary
  Donat Szakmary 5 napja

  Minden tiszteletem ennek a résznek. Végre nem csak magukkal beszélgetnek. Nem szabad törzsi módon gondolkodni hanem meg kell érteni a másik oldalt is. Ők is racionális emberek és nekik is vannak éveik. Örültem hogy végre láttam egy vitát az oldalak között. Én szeretném tudni hogy hogyan gondolkodik egy kormányt támogató értelmes ember. Így a végén még egy nemzetként tudunk majd viselkedni. Remélem sokkal több ilyen vita lesz mert ez még szinte csak egy bevezető volt.
  Gratulálok Dévényi Istvánnak. Legalább így kell vezetni egy ilyen műsort, bár néha moderálhatott volna meg szigorúbban.

 • 23bogarka
  23bogarka 5 napja

  Csintalan unja,mikor nem ő van a középpontban,nehéz az élet..

 • Far-Hát Kapitány

  Sanyika drága, te érted a gyűlölettel hogy kell a népet hülyíteni? 2002-ben te még a Kovács (pinabubus) elvtárs mögött tevékenykedtél a nyisson minden magyar cukrászdát Bécsben, majd a 23 millió román munkavállalózásban és a Fletó szégyenteljes állampolgársági kampányában. Azért vannak akik emlékeznek még a farmer mellényes vitamingolyó jelenségre.

 • gera toti
  gera toti 5 napja

  Számomra konok a valaha volt legvisszataszítóbb ,legprovokatívabb féreg . Soha ilyet még nem láttam . Nettó gyűlölet a faszi .

 • A Kiraly Bolondja
  A Kiraly Bolondja 5 napja +1

  Miert van az hogy a bolsi-komcsi-ratyi partolok a seggukkel gondolkodnak, es nem terveznek csak a mara. . Az olah migransok tulszaporodasa miatt vesztettuk el erdelyt, a totok agyban gyoztek le a magyart felvideken, a szerbek szapora mivoltuk miatt az orszag deli resze veszett oda. De ugyan igy jart a szerb amikor hagyta hogy az alban kiturja onnan ahol a szerb nep kialakult, es elvesztettek kosovot. Mirol halandzsazik akkor ez a kopasz segg es a szoros majom?

 • Imre Lukács
  Imre Lukács 5 napja

  Konok Péter vajon elgondolkodik néha azon amit mond? Megengedjük hogy a másik másképp gondolja.... Ez miárt nem jelenti azt, hogy án akár vele nem árthetek egyet?

 • Kakuk Tamás
  Kakuk Tamás 5 napja

  No mi történt, a műsor be mert hívni ,kormánypárti megszólalókat is ? Bár ahogy látom nem lett egy Szabadfogás ,mint amit Huth Geri vezet ,mert ott nincsenek bigott konok péterek ,meg csintalan GECIK !
  Valószínűleg sokan kritizálták ,hogy kormánypártiakat nem hívnak meg !??
  Nem mennek oda ,például amíg a velejéig BIGOTT, ostoba konok rohadék ott pöffeszkedik !
  A mocsok csintalan se jobb
  Miért menjen oda ,fajsúlyos kormánypárti megnyilvánuló am,íg ez a két öttevény ROHADÉK ott pöffeszkedik !?? konok meg a csintalan
  Egyszerűen nem érdemlik meg hogy jobboldalról bárki is szóba álljon velük !!
  Bencsik Gábornak ,külön megtiszteltetés ,hogy ezzel a három agyhalott ,hazaáruló gazemberrel ,.egyáltalán asztalhoz is ült !! KONOK TE EGY ÚTÁLAT, GYŰLÖLT ROHADÉK VAGY !!

 • László Kovács

  A cigányság évezredeken át fenntartotta magát. A szocializmusban nekik is volt munkájuk.

 • László Kovács

  A termékenységi ráta bármely mértékű javulása nem oldja meg a 25-30 éven belül várható problémákat, pl. a nyugdíjak problémáját.

 • László Kovács

  A Fidesz nem koncentrál arra, hogy legyenek magyar gyerekek: hányan tudnak élni az adókedvezményekkel? Mióta nem emelkedett a családi pótlék?

 • László Kovács

  Nézzük meg, hogy a külső forrásból bepótolt emberek pl. milyen focit csináltak/csinálnak Európában.

 • László Kovács

  Nem minden politika alapít a gyűlöletre.A tovarisi konec pl. nem volt az. Az egy szellemes, felszabadult kampány volt.

 • László Kovács

  Erredmények: az EU pénzek lenyúlása,

 • László Kovács

  Fogalmazzunk pontosan: GAZDAGcsaládvédelmi akcióterv.

 • László Kovács

  Milyen célt akartak a fideSS plakátok elérni? Évek óta a gyűlöletkeltés volt a céljuk.

 • Che Gamorrah
  Che Gamorrah 5 napja +2

  húú ez a konok kitűnően mutatja be az ostoba és magabiztos libsi prototípusát

 • reziarfg
  reziarfg 5 napja +3

  a hajléktalan kinézetű Konok Péter 1 levegővel elhadarja miért kapott 2/3ot a Fidesz és miért fog a következő jópár választáson is, Csintalan meg a fülét/orrát túrja közben - ez a mai "kormánykritikus értelmiség"

 • István N.
  István N. 5 napja +2

  Magyarország legfontosabb és súlyosabb kérdése a gyerekszületések száma... Azt hittem ehhez azért még hozzájönne a 28500 ft-os nyugdíj, az 54 e. ft-os közmunkás bér. A 90-150 e. forintos bérek túlórával. Egy német árszínvonalú országban. Eközben ellopnak mindent kormány részről amihez hozzá férnek... Stb. Agyhalott fideszes barmok! Pontosabban gátlástalan, megalkuvó, 30 ezüstpénzes nyomorultak.

 • Zoltan Horvath
  Zoltan Horvath 5 napja

  idióta fideszes mocsok !!!

 • Elisabeth Krauss
  Elisabeth Krauss 5 napja +1

  A ciganyok zome nem szeret, nem akar, nem tud dolgozni. Konnyen akar hozza jutni amire szuksege van, azaz lopni szeret. A vereben van. ( megelhetesi bunozoknek neveztek a kadar rendszerben) ...es mar fel is mentettek a munka alol oket. Egyszerubb, konnyebb, elvezetesebb gyereket csinalni. Hiba kapnak segitseget, nincs igenyuk jobban, nivosabban elni. Hagyni kell oket a sajat eletformajukban, de segelyt csak egyszer kapjanak ami az indulashoz legyen eleg. Ha nem safarkodik jol, vessen magara ! Igenis nyomorogjanak, ha nekik az a jo. Tanuljak meg vegre, hogy csak tisztegesen, munkavegzes aran lehet elni !

 • Iconicrunner
  Iconicrunner 6 napja

  De miért kellene mindenkinek gyereket vállalni? Ugyanolyan teljes életet fogok élni gyerek nélkül! Én sem szólok bele, ha valaki gyereket vállal.

  • Gábriel Gyógyír
   Gábriel Gyógyír 5 napja

   De tényleg nem érted? Mit értettél meg a kérdésből?
   Aki szeretne annak nehezen lehet, vagy a párja steril, vagy párja sincs. A nem családban felnövő gyerekek se jelentenek megoldást.
   Másfelől az eddigi ismert történelem során sohasem látott jólét és orvosi ellátás mellett sem egészségesek az emberek, és még gyerekük se születik. USA-ban és több országban 2-4 generáció után impotenssé váltak...
   Nem működnek az élővilágtól elszakadt profit és hatalom alapokra épített élősködő- és rabló társadalmak hosszútávon (sőt középtávon sem).

 • Gábriel Gyógyír
  Gábriel Gyógyír 6 napja +1

  - Konok legalább képes logikusan gondolkodni, pedig ő sem egy mindent látó típus. A lopások ezer milliárdjai tételesen fel vannak sorolva a hivatalos költségvetésben évről évre (intézmények, alapítványok, kiemelt fizetések, kifizetőhelyek stb.), ezen felül még van több-száz milliárd a fekete gazdaságból, ami szintén hozzájuk áramlik (oligarcha és politikus családok): www.sec.gov/Archives/edgar/data/889414/999999999718009604/hungaryformse.pdf
  - Bencsik Gábor: "Ellenzék" Egy beszélni is alig tudó kiöregedett értelmiségi védi azt, ami önmagában katasztrófa, ugyanúgy mint 20, 28 vagy 48 éve. Bencsik a végén bevallja, hogy nem támogatjuk a cigányokat (csak a reklámokban és a kampány idején), hiszen csak a szavazatuk kell.
  - Skrabski Fruzsina hogy lehet ennyire naivan jóindulatú a kormány céljait illetően? Az a kormány, aki a saját népét/lakosságát rabszolgaként tartva, szavazógépként is használja őket. Agyhalott propagandát tolnak. Beszántja a falvakat, és tönkreteszi a földeket. A valóságot meg lehet ismerni, ezt pont egy dokumentumfilm készítőnek nem mutatta meg senki az elmúlt 25-30 évben?
  Az tény, hogy köztörvényes bűnözők vezetik a törvényhozást és irányítják a költségvetést, akik egymást még mentelmi joggal és védik a torta tetején, maguk se tagadják, és ezt már a falusi vezetőik is nyíltan bevallják. Az ország ellopása gyakorlatilag megtörtént, a fiatalokban még van remény persze, mert valahogy elérheti egy részüket a tudás, a lopósok lelke pedig a következő életében más leckét kap. Fruzsina más területen jól tud megnyilvánulni, furcsa a vakfolt térképe.
  - Csintalan is leleplezi őket, amikor forrás nélküli "európai" és "keresztény" gondolatokra hivatkoznak.

 • Iconicrunner
  Iconicrunner 6 napja

  Borzasztó ez a nő.

 • Sándor Pécsi
  Sándor Pécsi 6 napja

  Ezt mondjàtok ,Andràs🤣🤣🤣🤣

 • Sándor Pécsi
  Sándor Pécsi 6 napja +2

  Kedves Fruzsina!
  A gyerekvàllalàshoz èlhető orszàgra van szüksèg. Mièrt van kint több ezer vendèglàtós külföldön?!
  Megmondom: Magyarorszàgon 10-16 óràt kell dolgozni naponta. Tendenciàvà vàlt,hogy csak 2 szabadnap jut hetente, 4 óràs bejelentès mellett ,ha beteg lesz az ember nem mer otthon gyógyulni,mert tuti repül,ha tàppènzre megy.Az èves szabadsàg ismeretlen fogalom .
  A munkavàllaló kiszolgàltatott
  Tudnàm mèg folytatni.
  Felhàborító,hogy erről nem beszèl otthon senki. Korrupt szar orszàg!

 • blista2
  blista2 6 napja +1

  ez a fruzsina nevű szemét kurva még aljasabb hazudozó , mint a másik. Így képzelem el a tökéletesen gátlástalan fideszes hazaárulót, hogy teljesen rezzenéstelen arccal hazudik, és a végére odaszúr egy támadó megjegyzést, hogy arra reagáljon a másik, és ne arra, amit egy perccel előtte hazudott.

 • Ress Robert
  Ress Robert 6 napja

  Jó dolog a családtámogatás, legfőképpen a Csok.
  Pont annyival fognak emelkedni az ingatlanárak amennyit fel lehet venni. Ezt hívják piacnak... azaz aki fel tudja venni az nem nyer semmit aki nem tudja az veszít.
  Mit fog okozni ez?
  Ingatlanbuborékot
  Mi lesz emiatt?
  Válság, nagyobb mint ami alapesetben lenne.
  Ez van. Tessék picit gondolkodni! Egy területnek jó ez, az ingatlanberuházóknak!!! Extraprofitot raknak zsebre!

 • Zoltán Kovács
  Zoltán Kovács 6 napja

  A szakmaiság próbáját az első perc sem állta ki. Meddig tartott volna utánanézni? Azért vagy ott ahol vagy mert nem ütötted meg a mércét és nem azért mert csalódtál. Neked nem lett volna jó egy hátsó szobában tovább dolgozni? Inkább ártasz csak kint legyen a képed? Remélem ebbe is belebuksz, szégyelld magad!

 • steve hussar
  steve hussar 6 napja

  Ahol Konok beszel ott nincs szinvonal !!

 • Wictor84
  Wictor84 6 napja

  Nagyon jó volt volt! Több ilyen kell!

 • Bear Teddy
  Bear Teddy 6 napja

  Miért beszédhibásak mind a jobboldaliak? a volt libsik, vagyis a volt komcsik, jelentgetők? És miért még a nevük sem magyar stra$lik-bencsik?

 • Beatrix Barna
  Beatrix Barna 6 napja +1

  "Elfogadottá vált az az attitűd, hogy gyerek nélkül élem le az életemet..." A harmincas éveikben járó fiatalok, akik így gondolkodnak talán okkal teszik azt. Pont nem önzőségből, és felelőtlenségből érzik.
  A tapasztalatom az, hogy ezek a srácok bazi sokat dolgoznak, több műszakban is akár 10-12 óráznak, hogy az albérleti díjakat ki tudják nyögni, vagy hogy gyűjtsenek házra, lakásra (amit sajnos már ott járunk, hogy tisztes munkával, adózva, becsületesen, jogilag megfelelve stb. nem tudnak elérni), meg továbblépésre. Nem beszélve azokról, akik még esetleg tanulnak is, vagy akarnak tanulni, diákhitel, időmenedzsment ésatöbbi. Ha nem hozod a teljesítményt veszélyben az állásod, a megélhetésed és a továbbtanulásod, ha hozod akkor a munkahelyen kívül szinte nincs életed. Aki önerőből (valóban önerőből...) próbálna lépni az életében, annak k.rva nehéz ezt elérnie és ez időbe telik, vagy annyira belefásul, hogy energiája nem lesz még kigondolnia se a fogantatás pillanatait.
  Van aki nem ilyen életet szeretne adni a gyermekének és nem azért lesz "gyermektelen harmincas", mert nem akarja bevállalni.
  Elmagányosodás... igen... talán köthető ehhez.

  Másrészről én is értékzavarban szenvedek. Megtanultam mi a becsületesség, az illemtudás, az előzékenység, a jóindulat stb., amit a szüleimtől tanultam, láttam. Jó lenne ha elértük volna végre azt az életszínvonalat, ahol ezek a dolgok tényleg fontosak, mert jelen állás szerint mindezen megtanultak ellentéteit látom érvényesülni. Most így hogy neveljünk egy gyermeket?

  Nem ott válik az ember igazivá, hogy ész nélkül szüli a babákat, hanem ott ahol ő el tud gondolkodni a miben léte felelősségén. Hosszútávon csak az ilyen emberek válhatnak produktívvá társadalmilag is.

 • Péter Vódli
  Péter Vódli 6 napja

  15:45 sajnos eddig bírtam. Nem tudtam tovább nézni. Hajrá Kötöttfogás! Váron az új adást, remélem új vendégekkel. Mindenkinek tiszteletem, aki végignyomta.

 • Schnitzel Wiener
  Schnitzel Wiener 6 napja +1

  27:12-27:44
  Legjobb rész :DD

 • T. P.
  T. P. 6 napja +3

  30:52 :D

 • Tóta József
  Tóta József 6 napja

  Fruzsina bazdmeg...te bent vagy abban a gyárban.Te ott munkás vagy havi bérért.Ne hülyítsük már egymást.

 • Tóta József
  Tóta József 6 napja

  Azért az, hogy tudja milyen plakátok vannak Magyarországon, az nem ugyanaz, hogy látja is, hogy bazdmeg, de durva, ahogy ez az ország kinéz.Úgyhogy a plakátleszedés az útvonalon az full csicska kádárista, rákosista suttyóság.Gyávaság, szemforgatás, sunyiság.

 • Tóta József
  Tóta József 6 napja

  Mert mik a kormány eredményei? Az ellopott 3000 milliárd magányugdíj? A faszomtudja hány stadion? A kisvasút? Vagy a tönkretett oktatás és az egészségügy? Vagy a beígért 70 év nyugdíjkorhatár?

 • Csaba Orosz
  Csaba Orosz 6 napja

  pszichpata tekintet level 500 :D

 • Judit Kovács
  Judit Kovács 6 napja

  Bencsik minek megy ilyen alacsonyabb rendű élőlények közé?

 • Kék Kakadu
  Kék Kakadu 6 napja +4

  Hogyhogy Dévényi most nem mesélte el hogy a néptáncosokkal annak idején nyugaton voltak és rájöttek, hogy nagy a jòlét?
  Valaki mondhatná neki, hogy Orbán sosem mondta, hogy nyugaton nagy a szegénység

 • aditua garbigailua

  Konok, a barom a libsik játékát űzi, a "Magyarázzuk félre a mások szavait!" Az ilyen öntelt buta barmokkal annyi értelme vitázni, mint lóval imádkozni.

 • Peter Orszagh
  Peter Orszagh 6 napja

  Keresek kőműves mellé melóst. Konok vagy esetleg Csintalan? Legalább lefogytok.

 • aditua garbigailua

  2:20 huclip.com/video/qoYE1WIMvo8/vide%C3%B3.html
  Az igazság a faszkalap Konokról, aki értelmiséginek hiszi magát, de egy világbajnok barom. Egy intelligens ovis reálisabban látja a világot, mint ez a vadbarom.

 • Peter Orszagh
  Peter Orszagh 6 napja

  Konok mit dolgozik?

 • Patrik Szabó
  Patrik Szabó 6 napja

  Érdekes kísérlet volt két fideszest is meghívni, de ne erőltessétek a továbbiakban, elég egyszerre egy. A 23. percben vált számomra nyilvánvalóvá, hogy Skrabski Fruzsinát fölösleges volt meghívni. Egy korábbi műsorban, ahol ő volt az egyetlen kormánypárti vendég, egész értelmes volt a jelenléte. De most, hogy itt volt Bencsik is, Bencsik kifejtette a saját álláspontját, majd Skrabski zavartan csak annyit mondott, hogy igen. Semmiféle saját véleménye nincs, csak azt ismételgeti a kritikákra, hogy "mér', a másik oldal jobb?", a kormánypropagandára meg csak bólogat. Ha két ember mindenben egyetért, akkor az egyikük felesleges.

 • Á BF
  Á BF 6 napja

  Farkas Flóriánra kell bízni a cigányügyet. Megoldja. Tudjuk. Láttuk. Ez a ki nem hírdetetett terv soha nem valósul meg a legérintettebb falvakban. Képtelenség. Miért? Mert tolvajokra bízza főtolvaj.

 • Á BF
  Á BF 6 napja

  Elállt a lélegzet: " ki fúrta és mi fúrt meg?". Bencsik elvtársba szorult a levegő. Kereste a szavakat, nem találta és témát váltott, terelt. Ezért számomra ez az orbánhű ember nulla.

 • Zoltán Mezey
  Zoltán Mezey 6 napja

  Szeretem a fideszes Nagy Magyarokat. Skrabszki ,Bencsik.... :D Véletlen sincs Magyar nevük.. Az elvetemült nemzetrontók. Konok Csintalan ,Dévényi....

 • BircaHang
  BircaHang 6 napja

  A 2 fideszes felmosta a padllót a 3 ballibbel.

 • Á BF
  Á BF 6 napja

  A bencsik név számomra hiteltelen, hazug.

 • Tamás Kiss
  Tamás Kiss 6 napja

  Fantasztikus műsor lett, tartalmas és színvonalas, köszi ismét! :)
  Kedves műsorvezető Uram, kérlek, nézz körül Messengerben az engedélykérések között, bő két hete írtam Neked egy üzenetet. Nagyon köszönöm, ha válaszolsz, tisztelettel:
  Kiss Tamás

 • Sai Akuto
  Sai Akuto 6 napja

  52:25 Mi az hogy "roma"?
  Magyarul beszélj basszameg, mond ki cigány!

 • Beatrix Koch
  Beatrix Koch 6 napja

  most eloszor van az, hogy megallitom es nem fogom megnezni. ez a s. fruzsina nekem mar nem fer bele a kozerzetembe

 • Taoma H
  Taoma H 6 napja

  Ez a sötét nő tisztára úgy néz Bencsikre, ahogy az a paprikajancsi, seggnyaló, semmirekellő, ingyenélő parazita Semjén a gazdájára.

 • péter németh
  péter németh 7 napja +1

  Vállalhatatlan ez a szakállas bohoc

 • Khan Mahuur
  Khan Mahuur 7 napja

  Konok aljas itt is bizonyította, hogy egy hazátlan, megkeseredett ócskaság ő, akit a normális társadalom kiköp magából. Konok mai korunk legnagyobb lúzerei között van, akinek egyetlen szavát is vétek meghallgatni. Sajnálom, hogy itt mérgezi a levegőt.

 • M Mik
  M Mik 7 napja

  Ez a nő egy bólogató biodíszlet önnálló gondolatok nélkül...

 • Last Hippie
  Last Hippie 7 napja

  II. VILMOS NÉMET CSÁSZÁR
  "Egy zsidó nem lehet igaz hazafi. Ő valami más, olyan, mint egy káros rovar. Őt el kell különíteni, olyan helyen tartani, ahol nem csinálhat bajt" - ezt annak a gyökérnek írom, aki innen nézve az asztal bal oldalán pöffeszkedett.

 • Gergő Liska
  Gergő Liska 7 napja

  Nem értem, mikor a Bencsikék azt mondják, hogy a plakátozás célja a szavazat szerzés, arra miért nem ugrottak rá? Hát ez a baj, hogy közpénzt költenek kampányra, ami gyűlöletkeltésen alapul. Magyar Hang - A Túlélő Magazin
  ez az a pont lett volna, amikor nem lehet mellé beszélni...

 • András Kozma
  András Kozma 7 napja

  Durva, hogy tényleg bármit bekajálnak meg így magukévá is tesznek, amit a fidesz mond. A saját gondolati szabadságod hogy lehet így feladni? Legalább én arra gondolok, amire akarok.

 • Davis Taylor Davis

  Ez a jó Irán :) :) :) :)

 • agoston attila
  agoston attila 7 napja

  Ez a faccopó csicska csintalan csak krákogni tud? Adjon má vki neki robitusint, plíz... Jah, jó a müsor, me segiti az első Fidesz 4/5 -öt ♡

  • agoston attila
   agoston attila 6 napja

   +Taoma H asszem az uniós megfigyelők is azt mondták, hogy voltak kisebb szabálytalanságok - mint mindenhol megszokott - de azok olyan csekély mértékűek voltak, amik nem befolyásolták a végeredményt. 😁

  • Taoma H
   Taoma H 6 napja

   Csalással könnyedén...

 • Lionheart
  Lionheart 7 napja +7

  Tetszett!
  Konoknak jót tenne egy kis boldogság. Rettenetesen negatív figura, egy igazi energiavámpír!

 • nemmem montam
  nemmem montam 7 napja +2

  Konoknak nem kívánok egyebet. A cigány köszönjön rá : Jó reggelt szomszéd !

  • basti2631
   basti2631 5 napja

   mi mást is kívánhatna egy náci :)

 • nemmem montam
  nemmem montam 7 napja +1

  Még ha el is beszélnek egymás mellett , akkor is sok-sok ilyen beszélgetés kell,
  és a hallgató majd dönt mi áll hozzá közelebb.

 • Judit Kopócsy
  Judit Kopócsy 7 napja

  Az iszlamizáció nem kitalálás,orbáni paranoia. Nemzetünk léte igenis veszélyeztetett ,ha az ellenzék csak az Orbán- gyűlöletre épít. Fölényes ,korlátolt,felületes piszkálódás , ha egyetlen pillanatig sem képes meglátni a pozitív lépéseket , csak mert nem ők teszik meg az ellenkező irányba.

 • BarkingDog
  BarkingDog 7 napja

  Gábor! Védheted a védhetetlent, de számolj a következményekkel.

 • nemmem montam
  nemmem montam 7 napja

  Tényleg ilyen egyszerűen működünk ? Bármelyik oldal részéről ?
  Végy egy nagy adag szaftos gyűlöletet, etesd meg a paraszttal és tied a hatalom,
  és akinek ez jobban sikerül övé a hatalom.

 • Ferenc Benedek
  Ferenc Benedek 7 napja

  Hogy van képed immorálisnak nevezni és büntudatot meg érzelmi manipulációt keltve és használva azt aki nem vállal gyereket?Milyen jogon?

  • Ferenc Benedek
   Ferenc Benedek 7 napja

   Konok Péter remekül reagált.Azt még a helyében hozzátettem volna hogy ezt az erkölcsi piedesztált kikérem magamnak hogy immorálisnak nevezi .Tiszta egyházi tipusu zsarolás.