Joker - A Jó, a Rossz és a Nézhetetlen különkiadás

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.nov. 4.
 • Puzsér Róbert, Horváth Oszkár, Farkas Attila Márton, Tasnádi András [2019 október 30.]
  Spotify: open.spotify.com/show/1VoJ07zVNLdMDNzOSOH6Tn
  iTunes: itunes.apple.com/hu/podcast/puzs%C3%A9r-podcast-a-j%C3%B3-a-rossz-%C3%A9s-a-n%C3%A9zhetetlen/id1457464521?mt=2
  SoundCloud: soundcloud.com/puzserrobert-862593617/sets/a-jo-a-rossz-es-a-nezhetetlen
  HUclip: huclip.com/p/PL_m5i4Bl8okkhc7rCqs-oeLxD6Ey8tSgA

Megjegyzés • 464

 • Gábor Kapitány
  Gábor Kapitány 15 órája

  Nekem az tunt fel hogy csak feher ferfiak haltak meg... Nagyon kene hollywoodnak egy irreversible aluljaros jelenet, csakhogy helyre billennyen az egyensuly...

 • Anasztázia Rigó

  A főhős..nyilvánvalóan..introvertált személyiség..és amikor..az anyját "elpusztítja", akkor..mond ítéletet..az anyja fölött, az egész társadalom fölött. Amikor ezután "bemegy" a szomszéd-lakásba..Minden bizonnyal el akarja mondani.a bűntényt, tényeket v.kinek..mert és itt utal a színész" magára", akit a film elején láttunk Főnix..a" komikus", az érzékeny "művész"-re.- A buszról, amikor a néger gyereket próbálta felvidítani.- es ebben..azért benne van..hogy lehet az is, hogy "tévedtem", amikor a rólam egész gyermekkoromban gondoskodó személyt, legyen ő, akár "csak" a nevelőszülője..a halálba segítette. Ahelyett, hogy "megbocsátott" volna! De, a stúdióban "Murray", amikor azt mondja neki, Jokernek, hogy - De, nem mindenki olyan..- azt meg se hallotta!- mert akkor "fájdalmat" kellett volna érezni, ott volt még egy olyan pont, ahonnét még vissza lehetettvolna "fordulnia"..A"Joker" útjáról.. mert ha ő, az igazságos Joker-t akarja imigel-ni, akkor ez is csak egy hazugság.. hogy vele csak a "dolgok", úgy megtörténnek, hogy ez nem az ő, mármint az érzékeny komikus döntése..Hisz a sok sok arcából ez az igazi!! Ezért zseniális a Főnix játéka..A sok sok arc mögé ő saját magát "bújtatta" el. De, de..ez az egyén döntése..Sajnos, a gyszerei nélkül..nem tudott mit tenni! Mert rájöttek, ezek a látási, hallási hallucinációk..- hogy az álmait "tévképzetek" formájában- valóságnak érzékelte! De ez nem a sizo..Ezek lehetnek jellemzőek az olyan emberekre is akik ugymond "normálisak"..csak "introveltságuk" miatt magányosak, és szorongók, belső világuk ezért instabil. Nem, a Joker..mint személyiség..nem feltétlenül "hibbant", de a döntései, a társadalom "kiközösítésére" adott reflektálása az amitől azzá válik..

 • András Feinek

  Noé tudtommal nem járt cethalban. Az Jónás volt. Készült is róla egy fasza kis vers. Amúgy meglepően értelmes beszélgetés lett.

 • Andras Eszlinger

  Ellenpontnak üzenem hogy a cethalban nem Noé volt, hanem Jónás :) Amúgy jó elemzés!

 • putyi ramur
  putyi ramur Napja

  huclip.com/video/sigsbsi6oVY/videó.html

 • GabeLogan
  GabeLogan 2 napja

  A film oké volt. Egy jó film. De nem értem miért mindenki tesz úgy mintha életében először ült volna moziban és ez spanyol viasz lenne? :D Ezt a filmet a kutya se nézte volna meg ha nem Joker a címe és nem nagy mozikban játszák. Phoenix nagyon jól játszik, de láttam már hasonló témában sokkal jobb filmeket és nem is egyet, lsd Taxisofőr, Amerikai Pszicho, Harcosok Klubja, Viharsziget...khm Kontroll. Persze Joker szintű film nem kerül manapság (elmúlt évtizedben?) multiplex-be, így nyilván mindenki behugyozik ha lát egy ilyen filmet. Az ilyen filmet nyilván díjazni kell és értékelni, hisz az öregek örülnek hogy vao ismét ilyen film, a fiatalok meg sose láttak ilyet mert csak Marvelt néztek. De egyébként egy erősen jó film, viszont pl az általam említettek közelébe sem ér, mert a sztoriban rengeteg gázos rész van (Bruce wayne családjának halála beerőltetése már megint egy filme, a város felkel és istenként tekintenek egy random gyilkost egyik napról a másikra, a képzeletbeli barátnőnek semmi értelme és súlya nem volt hisz a csávó nyiltan képzeleg, ez addigra már nyilt dolog volt).

 • jános varga
  jános varga 2 napja

  35:49 Oszi! Joaquin Phoenix-nek már megvan a tapasztalata a szülő(k ) párnával való kiiktatásában, lásd Gladiátor. :)

 • Gábor Tudós
  Gábor Tudós 3 napja +3

  Robi ne álszenteskedj a Csillag születikbe te is kiröhögtetted a nyomorultakat akik alávalóak voltak. Ugyan úgy mint a Balázs vagy a Mónika. Ezzel hogyan számolsz el?

 • E S Z T I
  E S Z T I 3 napja

  Én konkrétan sajnáltam Jokert!Ez a film zseniális, még wc-re sem mentem ki a moziban.🤡

 • Bálint Ekler
  Bálint Ekler 3 napja +1

  Puzsér anno a Rettenhetetlennel szemben kritikaként fogalmazta meg, hogy felmagasztalja az erőszakot. Most akkor mit gondoljunk Jokerről? Igazol az erőszakossága?

 • József Emmert
  József Emmert 3 napja

  Szerintem a "legsúlyosabb" eleme a filmnek, ami miatt beszartak, az az önrendelkezés bemutatása. Bármely politikai oldal vagy a hatalom birtokosa csakis egy dologtól tart, ha valójában te döntöd el, hogy mit akarsz és mit teszel. Thomas Wayne okádja az üres lózungokat, de egy ponton az embereknek elegük lesz és a saját kezükbe veszik a sorsukat, legyen az egy sima felkelés, utcai zavargás.
  Felmondják a status quo-t.
  Ráadásul Jokert nem lehet démonizálni, ahogy mondjátok. Ő nem egy Hitler, egy Khadafi vagy Assad.
  Amíg becsületes fogyasztó vagy, addig nincs problémájuk.

 • József Emmert
  József Emmert 3 napja

  Vakon a legtöbbünk nem látja magát olyan helyzetekben, amelyek meg sem történnek? Nem ez a vágyakozás és az álmok megtestesülése?

 • Nehogy Megsértődj

  Superman leigazta a világot. Istenne vált. Aki ellenkezik halott. Van sajat szuperhadserege...is

 • Matyas Lanczinger

  Robi egy elejtett fél mondatára: a Pókverzumot puszta előítéletből nem megnézni, elég nagy hiba. nem csak, hogy az animációs műfaji kereteket feszíti szét , de egyben a legjobb Pókember film, ami valaha készült. oké, egy pörgős popcornfilm, de a legjobb fajtából és nem csak ellazáskodott vígjátéki, meg akcióelemekkel van tele, de ügyesen megágyazott drámai íve is van. szóval nincs odaszarva. ráadásul eléggé független a többi képregényfilmtől, mi több, még parodizálja is azokat

 • Robert Vamos
  Robert Vamos 4 napja +1

  A kritika nem rosz.Joaqim phoenix oltàràra viszont szànhattatok volna több időt!! Ha ez nem oscar, mi az!!??

 • Wyler Elisabeth
  Wyler Elisabeth 4 napja

  This video is just a horrible pain in the ass

 • wickedream8989
  wickedream8989 4 napja

  pedig jön az új batman gyerekek :D

  huclip.com/video/cElcLipGNIA/videó.html

 • Péter Nagy
  Péter Nagy 4 napja

  Hol tudlak titekket hallgatni élőben?

 • vviccus
  vviccus 5 napja

  Huh fiúk, most már nagyon meg akarom nézni. Üdvözlet Helsinkiből!

 • Turai Evi
  Turai Evi 5 napja

  igen, a FAM-os hehere Jokeres, egyből ez ugrott be, aztán meg lettem erősítve :)

 • Josh Dancato
  Josh Dancato 5 napja +1

  Egy külön megjegyzés, persze ez csak szimpátia alapú, és szubjektív: Andrást minek hívjátok meg? Állandóan baromságokat beszél, baromi irritáló és a hangja, konkrétan kellemetlen... ő mindig csak hátráltatja a beszélgetéseket... Oszkárt imádom, nekem ő a tökéletes beszélgetőpartner Puzsi ellen, Attila nekem néha sok, de jó meglátásai vannak, Puzsi alap, de, hogy Tasnádi minek van ott... az számomra örök kérdőjel... Nekem ő olyan, mint a Rákóczi Feri a Balázséknál: felesleges.

 • Jálna Jani
  Jálna Jani 5 napja

  "Dzsoakin Phoenix" :DD Robi pls... Puerto Ricoi születésű ezért H val kell ejteni a nevét

  • HistoricaHungarica
   HistoricaHungarica Napja

   Plusz az anyja meg apja hippik voltak és a nagyon idegen neveket komálták. (vesd össze: testvérei nevei)

 • Attila Molnár
  Attila Molnár 5 napja

  filmvilag.blog.hu/2019/11/05/scorsese_ujra_elmagyarazza_mit_jelent_szamara_a_mozi

 • Varga Bálint István

  A képszinkron igazi geciség. Eredeti nyelven néztem meg, egy teremnyi külföldivel együtt. Rendesen elrontotta nekik az élményt, azért vettek jegyet az angolra, hogy értsék. Ott volt a betegségkártya, a napló a viccekkel, az elmegyógyintézetes jelentés... Csupa meghatározó részlet, ami szerencsétleneknek szürke folt maradt.

 • Szabolcs Sági
  Szabolcs Sági 6 napja

  A képregény-vilagból szerintem inkább Mr. Manhattan párhuzamosítható a megváltóval. Végülis feláldozza magát, bár nem teljesen saját magától, az emberiség jövőjéért, és nem árulja el a kataklizma valódi forrását (özönvíz?) Aztán elutazik, egy másik univerzumba. Vagy talán teremt egyet...

 • Fodor Norbert
  Fodor Norbert 6 napja +7

  Ma néztem meg. Irtó jó film. Phoenix alakítása óriási. Kb mint a keresztapa.

 • b rita
  b rita 6 napja

  Én a Loveless c. filmről is meghallgatnék egy elemzést ^^

 • Gandalf Fehér
  Gandalf Fehér 6 napja

  ez 2orás verzioja a végtelen de végtelen spirálnak?

 • Molnár Dénes
  Molnár Dénes 7 napja

  Fleck anyja megölése után talál egy fotót Thomas Wayne-től, amire valami olyasmi szöveg volt írva, hogy milyen jó volt a nővel együtt töltött idő. Így minden bizonnyal volt viszonyuk.

 • MRZsiir
  MRZsiir 7 napja

  Ez nagyon durva volt :)

 • Kiss Norbert
  Kiss Norbert 7 napja

  A watchment ajanlom figyelmetekbe, hasonloan eros film, sok sok mondanivaloval. Akar errol is keszulhetne video, kivancsi vagyok a velemenyetekre

 • hanyasvagytediszno

  Nem olte meg Sophie-t Joker: huclip.com/video/lX9laaAS8lI/videó.html

 • Mihály Bormester

  Az a baj Robi, hogy nem érted a lényeget.

 • barcafan
  barcafan 7 napja

  nekem elég vontatott volt a film. tudtam h nem ilyen akciós lövöldözős lesz, de az h kb. a 120 percből 5 percig izgultam, az elég kevés

 • AndyWalahol
  AndyWalahol 8 napja

  Clown army: huclip.com/video/orv8NUgYi5U/videó.html

 • Attila Gero
  Attila Gero 8 napja

  Beszaras a film, de Joker karakterebol vastagon ki lehetett ezt hozni.
  De mar a Nolan-fele irany is hibatlan volt.
  A Masnaposokat pedig nem bantani, az elso resz a maga mufajaban kiemelkedo szerintem.
  Uvegtigris!? Ugyan...
  Robi, Joker vastagon skizofren es szociopata ebben a filmben is. A teveben valo megjelenes valoban csak kepzelges, de a csajjal valo randevuit vakosagkent eli meg, ezek azonban az elejetol sejthetoek (legallabbis szamomra azok voltak), de ez nem zavaro, sot!
  A rohogesre adott megfejteseddel abszolut egyetertek, ezek a jelenetek a legerosebben szamomra a filmben, egy ponton Phoenixnek meg a takony is kifolyik az orrabol, elkepeszto volt ez az atelese a figuranak es az egesz film melto folytatasa annak a Jokernek, akinek az alapjait Ledger es Nolan lerakta a Sotet Lovagban.

 • Pixi Posh
  Pixi Posh 8 napja +1

  For everyone who has Android, i made an app called "Joke Soundboard" with all the best sounds and quotes from Joker movies! Why so serious guys!

 • Peter Toth
  Peter Toth 8 napja

  Egyedul Robin tudna utat mutatni es remenyt adni egy uj Batmennek. Ha lesz melto 'folytatas' vagy ujabb fuggetlen feldolgozas, azt egy a Jokerehez hasonlo tarsadalmi kozegbol felemelkedo Robinnal tudom elkepzelni.

 • Patrik David
  Patrik David 8 napja +1

  A képregény filmek legitimitása nem abból adódik, hogy a tizenéves kis gyerkőcök zabálják a Pókembert, meg a Supermant. A helyzet az, hogy az én generációm is, (40es felnőttek) amikor tizenévesek voltunk, ezeken a képregényeken nőttünk fel. Szartunk nagy ívben a Kőszívű ember fiaira, meg a Nyomorultakra, de elő volt fizetve a Pókember, az X-men, a Bosszú angyalai (ez a mostani bosszúállók) meg a Superman / Superman és Batman együtt, stb...

  Amikor először kijöttek az első Marvel filmek, a Pókember 1, meg az első X-menek, azok olyan örömet okoztak, hogy végre viszont láthattuk, amit anno csak képregényben, és ismertük a sztorikat, a szereplőket. Ez egy egész generációnak hihetetlen ugrás volt, majd ezek felbuzdulva a Marvel elkezdte önteni magából, egy hülye idővonalon a filmeket, mert akkora sikerük volt, az emberek meg zabálták ugyanúgy, hiszen még mindig gyerekkorunk sztorijai voltak. Sajnos azonban a történetek folyamatosan le lettek butítva és a szereplők sem azt hozták, amik valóban voltak. Ilyen példa az Amerika kapitányos "Polgárháború" nevű kétrészes nézhetetlen szarja, amit ilyen konzum X-menre akartak kitalálni, de annak a valódi története egy durva anarchista mondanivaló, amiben kulcsszerepet játszik a Punisher nevű fazon, aki az egész társadalmi rendszer igazságtalansága ellen harcol. Mindegy is, a lényeg az, hogy a valódi történtet helyett, kaptunk egy valami teljesen nézhetetlen CGI szart. És mivel szarásig volt hőssel, mindenki ugrált örömében, hogy Team Ironman vs Team Cap. Ez volt talán a képregényfilmek mélypontja.

  A valóság azonban az, hogy aki anno rajongott a képregényekért, az tudja, hogy bár a történetek 80%a a tipikus, világmegmentős, városmegmentős, civil megmentős sztori, azért a maradék 20% valódi társadalmi problémákat feszeget. Hovatovább némelyik sorozat rész, nagyon komoly Sci-Fi, démonokkal megtűzdelve, erős horror elemekkel tarkítva, ahol már a dimenziók között történnek a cselekmények. Ezeket nehéz egyelőre megfogni, vagy megtalálni, azt a rendezőt, aki ezekben fantáziát lát. Viszont ugyebár egy képregény sorozat valahol egy már megrajzolt forgatókönyv, így ha olyan kezekbe kerül, aki érdemes rá és tehetséges, akkor abból kisülhet jó is.

  És ahogy a képregényekben is a 80% tucat történet Homokemberrel, Magnetoval, meg Ultronnal, úgy a maradék 20% bizony érdemes rá, hogy hozzáértő rendezés mellett, megkapja a maga fényét és a néző megismerje. Mint látjuk vannak jó próbálkozások, mint a Joker, de szörnyűek is, mint a legutolsó Mysterios Pókember, ami egyszerűen egy annyira ostoba rendezést kapott, ami ezt a történtet, olyan primitívre valósította meg, hogy arra nincsenek jó szavak.

  Összegezve, ha egy képregényeket értő rendező kapja meg a filmet, az valószínűleg ki is tud hozni belőle egy fogyasztható alkotást, míg ha egy random rendezőre rábízzák, hogy mentse meg századjára is a világot, valamelyik leselkedő gonosztól, az szinte garantált, hogy egy elbaszott CGIban dúskáló értelmetlen wrestling koreográfiás szarhalmaz lesz.

 • janopsilver
  janopsilver 8 napja +3

  Örülök, hogy FAM ennyire odavan a Watchman-ért.

 • 3hutp
  3hutp 8 napja +3

  Én végig azt éreztem, hogy a film kifejezetten az amerikai "keep smiling" kritikája. Azé a működésé, hogy minden a látszat, és ha gyenge vagy, az csak a te hibád. Egyébként pl. a Breaking Badnek is van egy ilyen rétege.

 • Frank Fincher
  Frank Fincher 8 napja

  Am a Watchmen valóban ellenpontozás, de nem a Marvelé. A DC nagy karaktereit helyezi be egy 'reális' történelmi helyzetbe. Dr Manhattan Superman, a Komédiás Joker, Ozy, Éjjeli Bagoly és Rorschach pedig Batman. Azt pedzegeti, hogy milyenek lennének ezek a figurák, ha valóban léteznének.

 • Anna szobája
  Anna szobája 8 napja

  Amúgy annyira én sem vagyok elájulva a másnaposoktól. Sajnos elfogyott Apa öröksége így nem tudok moziba menni, (pedig jó filmes blogjaim voltak:D)marad a letöltés:) FAM fél de vicces ahogy mondja a Csákit:) ❤

 • Józsua Matyasinszky

  4 emberből 3 csak pislog a Watchmen cím hallatán, mint hal a szatyorban, de az az 1, aki látta a mozifilmet, az se olvasta a képregényt, sőt, fingja nincs, hogy éppen most, amikor nekiáll pofázni a 10 éves mozifilmről, indult el a formabontó Watchmen tévésorozat. Ez a hiányosság mindennél jobban árulkodik a résztvevők felkészültségéről.

 • Józsua Matyasinszky

  VÁKIN FÍNIX! Sőt, egészen precízen UÁKIN Fínix a kiejtés, de egy idegen nyelvek iránt érzéketlen magyar bunkótól már a "vákin" is nagy teljesítmény...

  • montezuma
   montezuma 7 napja

   haverom így ejti: Hüakin Főnix

 • György H
  György H 9 napja +1

  Bruce Wayne? lol Az igazság ligájából: Neked mi a szuperképességed? - "gazdag vagyok"!

 • The Xenomorph
  The Xenomorph 9 napja +28

  Idén az Oscar kaphatna Joker díjat..

 • György H
  György H 9 napja

  Egyetnemértésemet szeretném kifejezni: Szerintem Ő az igazi pszichopata...(vagyis a film végére megszületett a szorongásoktól mentes, igazi pszichopata) egyszerűen maga mondja, hogy nem érez semmit, nem jelent neki semmit, hogy öl v. sem. (akár az anyját is megölte.. hogy az tévképzet volt, v. sem, ki tudja?!) Éppen ez a fő baja, hogy nem érez semmit, és valószínűleg érezni akar (és nem csak negatív dolgokat, ahogyan fogalmaz: "all i have are negative thoughts" - Innen indult szerencsétlen: egy begyógyszerezett, szorongó pszichopata). Tiszta káosz. Ellentétben a korábban vélelmezett pszichopatákkal (akik igazából szerintem "csak" sorozatgyilkosok), egy hangtól vezérelve, követve, vagy egy tetszőleges sémát követve gyilkolásznak.. ez a Joker egy kiszámíthatatlan valami.. csak úgy öl. (mindenféle logika nélkül, szenvtelenül, megbánás vagy indulat nélkül, táncol, kacag, groteszk, semmi tervszerűség, nulla realitás, káosz, tévképzetek, abszolút őrült a figura) Zseniális. Nekem ez mind benne volt a film végén, amikor felállt az autón és táncra perdült.
  Az apafigurák keresése (szintén csupa tévképzet: Wayne, vagy a Show man), a vicckirály szerepben tetszelgése mindenféle klasszikus humorérzék nélkül. Az egész pali egy sötét massza... az álmaitól a képzelt v. valós szerelmi világáig... Robi, éppen ez a karakter az igazi pszichopata! (és a szemünk előtt fejlődött ki) Persze a film hagy nekünk lehetőséget, hogy belesejtsünk dolgokat: hogy a gyógyszer csak elnyomta a benne szunnyadó pszichopatát - ő mondja még a film elején, hogy ő vissza szeretne menni az "intézetbe", mert nincs jól).. :D Vagy a naplója, amiben csupa sötét gondolat van - azt mondja, hogy azt is leírja, amit álmodik (gyakran kapunk belepillantást, le is fordították minden nyelvre.. :D), és a pszichopata önvalója írta.. és abból olvas fel, később a vicceit, és csak ő nevet !!! (számomra ott vált azonossá a normális életre vágyó férfi a pszichopata önvalójával) Még azt sem lehet tudni, hogy a betegsége okán nevet, vagy tényleg jól szórakozik. Nagyon-nagyon beteg volt a film.
  Kérdem én, ki a pszichopata? - A nyelvét kígyóként kidugdosó (mint Orbán.. :P) Heath Ledger? :D :D (akkor fussunk, mert saját pszichopatánk van.. :P :D . Oszkárt neki!) Na nézzétek csak meg a Sötét Lovagot még egyszer ez után a Joker film után! Sajnos Heath Ledger túljátszotta..ráadásul a megamaffiózós karakterével. Ez a film meg azért ilyen felkavaró, mert ilyet még nem láttunk! Tényleg megszületett egy pszichopata (legalábbis a karaktere) a szemünk előtt. Én például végig fel akartam állni a székből és kimenni a moziból, közben le nem tudtam venni a szemem a vászonról. Ez van. 10 pontos mozi. Maximum csak félre lehet magyarázni, mindenféle társadalmi, morális v. emocionális okokból. A kritikusok meg.. egy szösszenettel reagálnék: Kaanban nem első ízben mutattak be olyan romantikus" filmet, amiben például nyíltan ejakulálnak, vagy hardcore jeleneteket villantanak. (mostanában egyre gyakoribb, sőt rendszeres) A kritikusok hogyan fogadták? "a pornográf jelenetek ellenére mennyire romantikus volt a mozi" :D Biztos vagyok benne, hogy 15 évvel korábban keresztre feszítettek volna valakit ezért. Ez a mozi teljesen új volt a maga nemében: Egy igazi karakterdráma (ráadásul egy pszichopatáé). Szóval majd 15 év múlva a kritikusok is szeretni fogják.. esetleg könnybe is lábad a szemünk a hatásától, csak éppen itt mástól. :D 8.8 az imdb-én 500e szavazatból.. ez a hall of frame...(Harcosok klubja nívó) - Na üdv
  ui.: „Apu ökölbe szorult keze vagyok..."

 • Máté G.
  Máté G. 9 napja +9

  Eskü olyan jóízűen cigizett a joker, hogy film közbe megkívántam én is 😄🤔

 • Kecske Horváth Benedek

  Lars von Trier Nimphomaniac véleményt kérünk szépen!!! Joe lehetne a női Joker és odaállhatna phoenix mellé!!

 • Attila Dr. Egri
  Attila Dr. Egri 9 napja

  Végig elképesztő a film hangulata és a feszültség tartása! Imádtam! FAM-mal egy húron pendülve, nekem a megakatarzis az volt, amikor Joker a motorháztetőn táncol egy általa nem is irányított, hanem indirekten inspirált tömeglázadás kellős közepén! Mondhatni transzba estem és csak azt tudtam hebegni...ilyen lesz...nemsoká...ez vár ránk és még a Föld sok-sok országára...egy új francia/jakobinus típusú, meritokrácia fejét követelő, mindent elsöprő lázadás... a tömegek lázadása...és készülhet ez ellen a burzsoázia, ahogy akar... bújhat fegyverrel és élelmiszerrel teletömött bunkerekbe, ha odakint százak vagy ezrek várják...

 • AzIgaziDopeManTV

  Egy dolog 48:00 körül. Miért gondoljátok, hogy a gazdagokat kevésbé érdekli az emberek sorsa, mint a szegényeket? Mindenkit csak a maga sorsa érdekel, a resztlire meg tisztelettel emlékezünk...😉

  • AzIgaziDopeManTV
   AzIgaziDopeManTV 9 napja

   Endre Barath hát, ez nagyon nem ennyire egyszerű. A gazdagoknak azért van több mert valamikor az ok okozati láncban többet vállaltak vagy kockáztattak, de hogy nyertek-e, az relatív.

  • Endre Barath
   Endre Barath 9 napja

   mert azt gondolják hogy a gazdagoknak nagyobb felelősségük van, hiszen van pénzük ahhoz hogy jó hatással lehessenek a világra. ebben van igazság, bár ez se ilyen egyszerű.

 • AzIgaziDopeManTV

  Jó beszélgetés srácok. Sok mindenben szinkronizálunk: huclip.com/video/Bm0_pavE6rA/videó.html

 • Lukács Ferenc
  Lukács Ferenc 9 napja

  Ez jó poén

 • Gibbons David Ray
  Gibbons David Ray 9 napja +3

  Egyetértek Tasnádival, a "képregényfilmekről" általában nyilatkozni, pontosan annyira korrekt, mintha a "drogokról" beszélnénk általában.

 • Mihály Józsa
  Mihály Józsa 9 napja

  Mikor Joker bement a late night showba, olyan érzésem volt, mint mikor Puzsér bement a reggelibe és Anikó jajgatott mikor meghallotta azokat a szavakat, hogy „eutanázia” és társai.

 • dorz
  dorz 9 napja

  senkinek nem jutott eszébe róla a the network cimu film ? :D picit sem ?

 • Porcy egy bohóc élete

  A végét nem értettem az régebbi filmben ki vágta szét a száját az apja nem ? huclip.com/video/H3_DQR2JTpQ/videó.html

  • Endre Barath
   Endre Barath 9 napja

   egy másik batman filmben összevissza hazudozott arról hogy ki vágta szét

 • X Rorschach
  X Rorschach 9 napja

  5-10 év múlva te se leszel már sehol

 • Csimbók Laci
  Csimbók Laci 9 napja

  SPOILER ALERT
  Szőrös a lukam