Háttérkép (2019-03-21) - ECHO TV

Megosztás
Beágyazás
 • Közzététel: 2019.márc.21.
 • Minden más: www.echotv.hu/musorok/hatterkep
  Németországból a bírói határozattal, jogerősen kiutasított migránsokat azért nem toloncolják ki, mert nincs rendőr, aki érvényt szerezne a törvénynek. Boros Imre közgazdász az ECHO TV Háttérkép című műsorában elmondta: ez az államszervezet bomlásterméke, ráadásul már nem először találkozunk ilyesmivel Németországban.
  Műsorvezető: Bayer Zsolt
  Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: facebook.com/echotelevizio/
  ► a honlapunkon: www.echotv.hu
  ► és Instagramon: instagram.com/echotv_official

Megjegyzés • 202

 • eliza6055
  eliza6055 18 napja

  Mióta úr ez a Bayer...szemét?

 • Istvan Gogos
  Istvan Gogos 22 napja

  Ha egyszer azt állítom, hogy a Felkai maffia vezeti és rabolja ki az országot, mit várhatnék el ugyanennek a maffiának az ügyészségétől, bíróságától? Én már nyertem pert velük szemben az Emberi-jogi Bíróságon, amelyet természetesen a Magyar Állam 11 éve nem hajt végre

 • Kilroy BaumGartner

  Jómagam úgy értékelném ezt az É.Koreai helyzetet,hogy most -Van egy ország,ami nem egyesülhet,ha úgy tetszik:"világérdek..":-) Aztán van ez a kis Kim dinasztia,gyakorlatilag az akis atom a LÉTBE kapaszkodás,merthogy egy telefon nem nagy teljesítmény,az sajnos igaz,ha viszont kiemelkedő lenne,beszabotálnák mint valami holland papucsot.Marad tehát pár tanácsadó,akik talán az rpg találatól való félelemben 2 kaja közt azt mondták,ha nincs atom,az EMP meg sci fi,akkor kis kapaszkodásocska van az atomba,mert csak az van meg egy rakás éhes ember.Ha nincs atom,2nap alatt jön egy indok és nincs Kim.

 • Lindner Csaba
  Lindner Csaba 26 napja

  Fizetett emberek,mikor beszélnek az izraeli migránsokrol?Hányinger az egész!A bogár is a multjával!

 • E erisen
  E erisen 26 napja +5

  Ezt a műsort kötelező tananyaggá tenném az iskolákban, hogy tisztában legyenek a globális pénzügyi kizsákmányolással. Mikor érzed hogy valami nagyon nem stimmel a világgal,de nem tudod szavakba önteni,helyette Bogár és Boros megteszi ezt. Red pill to the future!

 • Etalon A. Haverom
  Etalon A. Haverom 26 napja +2

  A nyugat jol atverte Magyarorszagot megszabaditotta a sajat iparatol es majd 1 millio felnott edukalt allampolgaratol . Most majd jon a lapatra teves . Kintrol mar nem lehet ugralni a beregyenlosegert mondjuk belulrol sem .
  Jo lenne mar ha a nep belatna a Kiralysag elonyeit es kezdene azt szervezni . Foleg a szuletesi alapon levo felsohazat ahova idegen nem kerulhet be .

 • Etalon A. Haverom
  Etalon A. Haverom 26 napja +2

  Nekunk mikor lesz sajat atomfegyverunk ? Az osszes kornyezo orszag ellenseges propagandaval van irantunk .

 • József Tömöri
  József Tömöri 26 napja

  pfffffff.... gratulálok -ismét rendkívül magas inteligenciárol adott képet.

 • oarfish12
  oarfish12 27 napja

  Hihetetlenül Magas Intellektuális Minoseg. Koszonom a fontos informaciokat.

 • Az igazmondó állon csap

  Az aranyszabály.
  12Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is tegyétek velük! Ez a törvény és a próféták.
  A szűk kapu.
  13A szűk kapun menjetek be! Tágas a kapu és széles az út, amely a romlásba visz - sokan bemennek rajta. 14Szűk a kapu és keskeny az út, amely az életre vezet - kevesen vannak, akik megtalálják.

  Tehát a szeretet vezérelnek titeket mindenek felett ,mert minden gonoszkodas és negatív érzés a satantól jön !
  huclip.com/video/gQ8Ffoo7ceo/vide%C3%B3.html
  huclip.com/video/0hqRvQcPW6w/vide%C3%B3.html
  huclip.com/video/7QtL2FHoK0c/vide%C3%B3.html

 • József Osztronkovics

  Német ország nyugat EU mostmár cionista Rotshchild Islám uralom alat van --- Hogy nem tudja a Nyugat rendőrei vagy hadserege felszámolni a NO GO zonákat -?????? -- azért mert Sátány israel és a zsido Rothschildok nem engedik

 • József Osztronkovics

  Tisztelt Báyer Zsolt Legnagyob tragédia az hogy Magyar ország Fidesz az Amerikai Náto EU -- bábu -- minden hir szolgálat CIA irodájábol jőn -- nincs szabab Magyar hang -- Orbá szerződést irt alá Náto val hoghy az a vérszomjas Amerika azt tesz a Magyar főldőn amit akar minden kővetkezmények nélkűl

  • Daniel M
   Daniel M 27 napja

   Kedves Jozsef ezt ala tudja tamasztani? En az ellenkezojet igen...a 2% NATO "penz" a magyar katonai hirszerzes alapja(szeme es fule)...amerikai katonai erdek minimalis, tehat nem csinalnak azt amit akarnak, szeretnek de nem tehetik, csak a technoligiai elonyuket hasznalhatjak amit mindenhol kihaszalnak...akar a maga telefonjan is korulneznek.

 • cee faa
  cee faa 27 napja +2

  Nemcsak az Szdsz, hanem az MSZP/MSZMP és az MDF is benne vot az országkifosztásban és a FIDESZ is folytatja, de ezt mint volt MSZMPs és MDFes és most FIDESZes Bogár és Boros persze nem mondja ki.

  • cee faa
   cee faa 27 napja

   +Emília Balogh Joboldali (sicc) naivitás felmenteni a vagy mentegetni a jobbos kormányokat. Antal valóban nem lopott, de naiv volt azt hitte, hogy mindenki becsületes mint ő és a környezete lopoptt helyette eleget. A többiek 80%a ugyanugy tömte a zsebét mint a szocik vagy a maiak.
   A legtöbb ilyen milliárdosnak megvoltak mindkét "oldal felé" a kapcsolatai. Legjobb példa erre az OTPs Csányi, aki mindig akközeli, aki épp hatalmon van.
   De Gyurcsány-Apró-Dobrev család gazdagodást se vizsgálta egyetlen jobboldali kormány csak.

  • Emília Balogh
   Emília Balogh 27 napja

   Ez így nem igaz.
   Nemzetközi elemzők állapították meg, vizsgálták meg Magyarország kirablásának az ütemét.
   Jelentősen 1982-2010-ig, de az első Fidesz kormány kiemelték ebből a sorból.
   Az MDF kormány annyiban lóg ki ebből a felsorolásból, hogy ugyan az ő regnálásuk alatt is hatalmas rablás (de még milyen!) zajlott, csak hogy az üzemek és más hatalmi pozícióban még mindig a volt párttag vezetőség állt az élen.
   Ezek főleg a saját zsebeik alapos megtöltésével voltak elfoglalva, ezért amiot tudtak megszereztek, vagy amit már nem, mert nem volt a lopott értékekből fedezetük, akkor korrupt módon kijátszották a nyugatiaknak. Abban segétkeztek még a megszerzésen felül, hogy rettenetesen alulértékelték azt a kiárusítandó pl. gyárat, amit kijátszottak.
   Gyurcsány Magyarország legnagyobb trösztjére tette rá a kezét, a MAgyar Alumínium Tröszt szinte minden egységére. Anyósa ingyen osztotta rá a vételárat, amit alaposan alulértékeltek.
   A Fidesz alatt is zajlik de már sokkal kisebb. Ezeket a még mindig a társadalmat átszövő szoclibek és azok gyerekei, valamint egyes Fideszesek, akik a lehetőségek kedvéért dörzsölődnek a párthoz.

 • Phone Tube
  Phone Tube 27 napja +1

  Összekapott a két öreg,hogy a Laci bácsi nem hagyja beszélni az Imre bácsit? Pedig észrevehetné a Laci bácsi ,hogy az örvénylő tektonikus bullshit amit nyom néha sok :)

 • Emese Szász
  Emese Szász 27 napja +8

  Kôszõnõm "fiùk" magyon jò a műsor, átláthatò, èrthető ès inteligens. Mindig nagyon várom.

 • Julianna Kovács
  Julianna Kovács 27 napja +6

  A híradásokból tájékozódtam eddig Észak-Koreáról.Elég sokszor hallottam e kis országról világpolitikai szemszögből.Nem mindig értettem.Köszönöm az Uraknak ezt a részletes,közérthetőbb magyarázatokat!

 • katalin simo
  katalin simo 27 napja

  Nincs olyan adas,tema ami mindenki elismereset elnyerne ,de minden adasbol nagyon sok tanulsagot meglehet tapasztalni,de ahoz nagy figyelemre es tisztanlatasra van szukseg.Ha barmely temahoz eleve ondulatokkal fordulunk abbol epito jellegu valami nem lessz.Pedig erre lenne szukseg.S.K.

 • Péter Nemes
  Péter Nemes 28 napja +16

  Kitűnő műsor volt 👍!
  Köszönjük, Urak!! 👏🤗😊

 • Tigris9999
  Tigris9999 28 napja +4

  A valóság az, hogy a Föld 2011 - ben megtelt ! Már nem tudja stratégiai élelemmel ( búza, kukorica, rizs ) ellátni a Föld lakosságát és az év - nettó - 70.000.000 - ós szaporulatot !
  A valóság az, hogy folyik a harc azért, hogy ki birtokolja a szűkös élelmiszerforrásokat !
  Akik ezt nem fogja fel, azok meg fognak szűnni létezni !

 • Adoro Frey
  Adoro Frey 28 napja +3

  Ha megszünik az Echo TV ,akkor megszünnek ezek a müsorok is? :-((

  • Adoro Frey
   Adoro Frey 27 napja

   +meszigeri1 àllitolag igen, összeolvad a Hir tv-vel.

  • Márk Hidegh
   Márk Hidegh 27 napja

   Elvileg minden műsor meglesz tartva a Hír TV-nél ugyanúgy. Az Informátor már be is mondta hogy folytatódni fog

  • Miklós Juhász
   Miklós Juhász 27 napja +1

   Összeolvad a Hír-Tv-vel. A legtöbb műsor ott megy tovább.

  • meszigeri1
   meszigeri1 28 napja

   Adoro Frey megszűnik?

 • A Oftopic
  A Oftopic 28 napja +1

  #aMagaMódjánSikeres #Bayer ősmagyar Zsolt 8 nap múlva mehet a süllyesztőbe a #aMagaMódjánSikeres #ECHO szennycsatornával együtt...
  www.blikk.hu/aktualis/belfold/most-kozoltek-megszunik-az-echo-tv/scf7eyf

  • Eszter Szabo
   Eszter Szabo 27 napja +1

   A Oftopic úgy szűnik meg ahogy a Fideszt meg nem kizárták. Vagyis nem szűnik meg, beolvad, mert majd nèzed tovább a Hír tv-n.

 • András Tarlós
  András Tarlós 28 napja +10

  Kedves Laci bácsi,
  Nagyon tetszett az elemzése észak- Koreáról.
  Két adalék hozzá:
  1) Dél-Korea gazdasági felemelkedéséhez igen erősen hozzájárul egy társadalmi és erkölcsi felemelkedés is. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a világ egyik legkeresztényebb országa. Sokan ezt nem tudják! Fontos ezt is megemlíteni, mivel a tisztesség, becsület, bizalom - mely egy társadalmi keresztény ébredésből adódik (70,80, 90-es években Dél-Koreában) rengeteget hozzájárul egy ország sikeréhez is!
  2) Azt nem szabad elfelejteni, hogy sem Kínának sem Japánnak nem érdeke, hogy egy gazdaságilag erős, egységes / egyesített Korea legyen a határukon. Évezredek óta háborúztak egymással, és a jelen gazdaságkorban nem céljuk, hogy vetélytársuk legyen.

  • András Tarlós
   András Tarlós 26 napja

   +ivan borik Kedves Ivan, Jogos a kérdés. Írhattam volna pontosabban is... A megtért, hitüket gyakorló keresztényekre gondoltam. Európában papíron valóban többen tartoznak valamilyen felekezethez, de sajnos csak papíron.

  • ivan borik
   ivan borik 26 napja

   András, Dél-Korea a vilag legkeresztényebb országa? Tudtommal nincs több 12-13millio keresztenynél ami kb 25%, ezt nem nagyon értem.

 • Karina Katona
  Karina Katona 28 napja +5

  Köszünjük ezt a sok informáciot.Eröt egészséget

 • Sandor Laszlo
  Sandor Laszlo 28 napja +1

  Na, ne ! Véletlenül kapcsoltam ide, és amikor megláttam, ezt a három Agymosott, ostoba zagyva elmét, felfordult a gyomrom, majdnem elhánytam magam, úgyhogy egy perc is sok volt belőlük. rögtön tovább léptem !

  • Sandor Laszlo
   Sandor Laszlo 19 napja

   +Gyula Ágopcsa Álmodik a nyomor leamortizálódott, eltorzult agyadban ! Orbánnak befellegzett, gyűlnek a Vihar felhők a feje felett és hamarosan a maga által kreált sötétséggel kell szembenéznie ! 2030 ? Nagy szerencséje lesz, ha ezt az évet túléli, és bizony bő nyállal benyalhatsz neki !

  • Gyula Ágopcsa
   Gyula Ágopcsa 26 napja +1

   +Sandor Laszlo csak szeretnéd , te anyabaszó libsi féreg !!!??.....beleér a kezed a bilibe és rögtön felébredsz , majd realizálod , hogy 2030 ig szopni fogtok , bő nyállal !!!!

  • Sandor Laszlo
   Sandor Laszlo 27 napja

   +Kertész Gábor És te ezt el is hiszed ? Ha sokat vergődik a Bálvány utánzatod, a Németek viszik az Autógyáraikat, oszt jön a Befuccs !

  • Kertész Gábor
   Kertész Gábor 28 napja +6

   Birkózz meg a hányingereddel, mert sokáig lesznek!

 • Szabolcs Sáfián
  Szabolcs Sáfián 28 napja +1

  Ez a két ember tényekből von le rossz következtetéseket. Illetve kijelentésének olyan dolgokat amik nem tények hanem fikciók. A grafikonon amit mutogatnak csak ország nevek meg számok vannak de hogy az hogy jött ki nem derül ki

 • Erzsébet Mál
  Erzsébet Mál 28 napja +22

  Nagyon szeretem ezt a műsort a szereplőkkel együtt , remélem megmarad a beolvadás után is , jó dolog érthető , okos embereket hallgatni és nem a baromságokat , egyszerűen remek !

 • Istvan Gogos
  Istvan Gogos 28 napja +1

  Háttérkép? A hazai háttérhatalom viszonya az ország vezetéséhez is megérne egy műsort, de természetesen erről ti nem beszélhettek, mivel a Felkai maffia egy napon belül elvágná a torkotokat. Ez a maffia ingatlanban, tüzelőolajban, államigazgatásba való beépülésben, devizahitelben, EU-s pénzek lenyúlásában utazik. Pokoli érzés látni, hogy hülyére veszitek az országot.

  • Juan Estrada
   Juan Estrada 22 napja

   +Istvan Gogos azta, és dzsorgi papát ez nem zavarja? jól el vannak egy csárdában. ha nincs vesztenivalód terísd a lapokat, arra van az ügyészség és a ki nem takarított bíróság...
   ja semmi? akkor köszi csá ;)

  • Istvan Gogos
   Istvan Gogos 26 napja

   +Etalon A. Haverom Olyan szervezet amely a háttérből irányítja Magyarországot, és rabolja ki azt.

  • Istvan Gogos
   Istvan Gogos 26 napja

   +Gyula Ágopcsa Gyáva féreg nem vagyok, ellentétben veled maffiabérenc.

  • Istvan Gogos
   Istvan Gogos 26 napja

   +Gyula Ágopcsa CEDEX gogos vs. hungary 2008. sz ítélete.

  • Etalon A. Haverom
   Etalon A. Haverom 26 napja

   Mi az a Felkai maffia ?

 • Hi5 Tilinko
  Hi5 Tilinko 28 napja +5

  Kína a globális birodalom prototípusa.

 • Attila Sz
  Attila Sz 28 napja +3

  A fidesz fizettet idiótája vagy bayer csak magadat meg a fideszt járatod le

  • Gyula Ágopcsa
   Gyula Ágopcsa 26 napja

   hogy te mennyire aggódsz a Zsoltiért meg a Fideszért , anyabaszó atika !!??....szerintem lenne kiért aggódj az ellenzék köreiből !!!.....a hasznos idióták odaát vannak !!!...

  • Boogey Man
   Boogey Man 27 napja

   +Boogey Man Jól van Szekeres Pandzsabi, akkor pihenjél.

  • Boogey Man
   Boogey Man 27 napja

   Bocsánat a lassú felfogásom miatt. Megártott már a sok kisfröccs. 😁

  • Attila Sz
   Attila Sz 27 napja +1

   +Boogey Man melyik részét nem érted birka

  • Boogey Man
   Boogey Man 28 napja +9

   Most te a Fideszért aggódsz Atika? 😁 Némi zavar van a kommentedben, fuss neki újra.

 • J Gipszes
  J Gipszes 28 napja +14

  Nem kell a kiutasított migránshoz kísérő!
  Egy altató injekció az útidő tartamára +1 óra,ésa dolog megoldva!

  • Adoro Frey
   Adoro Frey 28 napja +3

   Ezt nem értem én sem,hogy miért nem alkalmazzàk. Egyébként még szuri sem kell. Vannak oràlisan beadhato nyugtatok. Pl. Xanax 1mg-os. Ad 2 db-ot belöle Ugy elbodul töle mint a sicc.

 • Nemes Olga
  Nemes Olga 28 napja +26

  Van egy műsor, ahol valóban őszintén, higgadtan és politikamentesen beszélnek a problémákról, azok kiváltó okairól, előzményeiről és az esetleges megoldásokról. Bár jól tudjuk, hogy melyik politikai oldalt képviselik, de a véleményükben ez egyáltalán nem tükröződik.

  • cee faa
   cee faa 13 napja

   +Juan Estrada Akkor azt minek nevezi, ha nem kirabáls, hogy külföldi főleg német központú multik továbbra is milliárdokat kapnak támogatásként, miközben a termelő magyar piaci alapon álló nem kormányközeli cégek alig alig valamit?

  • Juan Estrada
   Juan Estrada 13 napja

   +cee faa nem fogom magam ismételgetni olvassa l újra meg újra amíg vagy mondjon vmi mást.
   az ország kirablását a kormány megállította, erre a bizonyítékot maga az ellenzék bizosítja, amikor korrpucióval vádolja a kormányt, hogy mennyi magyar(!) milliárdos lett hirtelenjébe. ez azért van, mert, amit eddig kipumpáltak, most nagyobb részt marad bent.
   ha kitetszene nyitniba szemét, és körül nézne az országban látná a szembetűnő fejlődést. persze vannak és mindig lesznek területek, amiken van bőven mit javítani, (és nem kéne elfeledni 2010ben milyen körülményekkel vették át a kormányrudat), de bármily meglepő Dr. Orbán is csak egy ember, nem képes mindent egy csettintésre megoldani. talán, esetleg magának kéne körbe néznie mit tehetne... könnyű mellett döngetni, hogy én megtermelem magamnak, mutogatni, hogy az Orbán propaganda hibája az egész.
   ha már propaganda, ha kicsit ennél is nagyobbra nyitná a szemét, az ország határain túlra, látná, hogy, amit mondanskbaz a kőkemény valóság, sőt a valóság még sokkal durvább mint a kormány "propaganda". nem véletlenül ez a prioritás és emelett az, hogy hányan járnak piacra teljesen lényegtelen, mert ha ezt nem oldjuk meg arról se lesz majd vita, hogy piacra kéne járni.
   tudja maga mi az a dunning kruger hatás? amikor egy közöség tagjának olyan alacsonyak képességei/ismeretei, hogy azt hiszi egyenrangú az okosokkal, akik ezerszer többet tudnak, mert a tudás hiányában egyszerűen képtelen megérteni, azt az egyszerű tényt, hogy nem értheti meg.
   nem azzal van a baj, hogy valaki gyengébb adottságokkal rendelkezik esetleg csak valamely témakörben. az a baj, ha asziszi magáról, hogy legalább annyira ha nem jobban tuggya.
   amiket mondott, van benne igazság, de csupán aprócska részletek. nem teccik látni a fától az erdőt!
   azzal sincs gond ha nem is akarja, azzal se nagy, ha az országos választáson más a véleménye. viszont május 26 EU, és kérdőíven csak egy helyes választási lehetőség lesz...

  • cee faa
   cee faa 15 napja

   +Juan Estrada : Én azt nem értem, hogy miért ír korrupcióról, amikor szóba se hoztam, és miért gondolja, azt, hogy azt gondolom, hogy a szoci kormányok alatt jobb volt, mikor még említést se tettem ilyenekre.Azt írtam, hogy az országtönkretevő folyamat jelenleg is tart, nem azt, hogy korábban jobb vagy más volt.
   Ez az ami miatt azt írtam, hogy szövegértési problémái vannak, nem pedig a másfajta véleménye miatt.
   Ami az őstermelői támogatásokat illeti:
   A szabályozás lazult ez igaz, ha ez a támogatás akkor igaza van. De ezzel együtt az ellenőrzés is csökkent, és nagyon nagy a gyanúm, hogy sok őstermelő saját áruja nem saját, hanem nagybanin vett.
   Miferlénk Bp. vonzáskörzetében nem tudok semmiféle külön támogatásról őstermelőknek.
   Tudom, hogy észak- kelet Magyarországon, ami Uniós szinten kiemelte régió elmaradottsága miatt más a helyzet.
   És ebbe nemcsak a kormányok, hanem az emberek is hibásak. Főleg az emberek. Amíg az emberek nagy része nem megy ki piacra, zöldség gyümölcsért se, hanem egy multinál megvesz egy helyen mindent, és amíg a teremtelő árusok a kieső mennyiséget áremeléssel kompenzálja, azaz minél kevésbé látogatott egy piac annál drágább, addig nehéz változtatni.
   Talán ha a kicsi kék plakátokon, magyar termékek vásárlására hívnák fel a figyelmet gyűlölködés helyett és talán ha a kormánypropaganda erről szólna akkor más lenne az emberek mentalitása.

  • Juan Estrada
   Juan Estrada 15 napja

   +cee faa 15 perc séta a piac, ahol vásárlok köszi... haver pár éve költözött haza franciából méhészkedni... régóta folynak az őstermelőket támogató tervezetek... kb 2010óta...
   az, hogy a maga gondolkodása egy lépcsős, nem azt feltételezi, hogy az én szöveg értésemmel bajok lennének. az, hogy én látom a szavai mögött rejlő bújtatott hazugságokat, nem azt jelenti, hogy az én szövegértésemmel lenne a probléma.
   nagyszüleim 70 évesen is saját disznajuk vágták. nagyanyám kertje még 90 éves korában is virág özön volt. szal hajrá van hova fejlődni ;p

  • cee faa
   cee faa 16 napja

   +Juan Estrada Talán nem ártana arra válaszolni amit írtam és általános hülyeségeket írni.
   .
   Esetleg szövegértelmezési problémái vannak? Mert akkor inkább ne kommentáljon, mert csak hülyét csinál magából.
   Ki hozta itt szóba a korrupciót?Kki mondta, hogy más kormányok alatt nem ez folyt?
   Nem ártana újraolvasni amiket írtam, és azokra válaszolni.
   Ajánlom járjon ki piacokra és nézze meg, hogy az őstermelők mennyiket árulnak, és mennyit árultak 10 éve és rá fog jönni, hogy a mezőgazdaság lejtmenetbe van.
   Amugy elárulom, hogy gazdálkodom. Azon ritka emberek közé tartozom, akinek as kertje még középkorúként be van vetve.

 • András Péter Jetzin

  Sok mindent nem értesz Bayer.

  • Boogey Man
   Boogey Man 28 napja +9

   ...pl. hogy a kígyók kígyóznak, hogy a 11 a legnagyobb prím szám, hogy a 3/3-ad nem egy egész, és azt hogy folyt, igenis ly-vel írjuk.

 • Tamás Vogl
  Tamás Vogl 28 napja +6

  Kíváncsi lennék arra a beszélgetésre amikor arról lenne szó, hogy mi maradt, ha maradt a Brit Birodalomból

 • Levente Szecsi
  Levente Szecsi 28 napja +2

  az USA és Izrael gyakorlatilag Észak-Koreával gyártatja le a bombákat. Ott van az atombomba gyár, továbbá mai napig tesztelik azokat. Ha leszerelik az észak-koreai atomfegyvereket, akkor az egészet át fogják szállítani az USA-ba Pentagon bázisokra.

 • J Ki
  J Ki 28 napja +1

  Jol emlekszunk , hogy felt,rettegett a telefonoktol a zsido-kommunista falka. Eszak Koreaban se lesz tomeggyartas ! Az "okos" telojuk IQ-ja 38 alatt varhato!

 • Andrea Bíró
  Andrea Bíró 28 napja +7

  Következő műsorban Boros úr fog végig beszélni? Remélem!

 • Gyorgy Gyepesi
  Gyorgy Gyepesi 28 napja +2

  szerencsetlen kretenek

 • ivan borik
  ivan borik 28 napja +2

  Miben nagyobb a két Kórea mint Japan? lakossagban nem, terulet nem, GDP nem, akkor miben?

  • ivan borik
   ivan borik 26 napja

   ​+Emília Balogh Emilia ez lehetseges, azonban Bogár ur 10:40-nel azt mondja korea "nagyobb" lenn mint japan, nem kulonosebben akarok kotekedni csak nem tudom egy 76 millios orszag miben lenne nagyobb mint egy 120 millios? GDP ben pedig tobb mint 3x akkora. 4800:1500, tegyuk fel hogy holnaptol eszak korea is olyan fejlett lesz mint del korea, de japan meg igy 2x akkora GDP-vel fog rendelkezni, tehát ez sem ül

  • Emília Balogh
   Emília Balogh 27 napja +1

   Földrajzi helyét tekintve óriási helyzetelőnyben vannak. Ettől félnek.
   Ott van az Oroszország és ott van Kína határán mindkét Koreai állam.
   De sajnos ma olvastam Észek Korea visszahívta a határon lévő közös, de elválsztó vonallal kettéosztott épületből a tárgyaló embereit...
   Nem jó jel.

  • Julianna Kovács
   Julianna Kovács 28 napja

   előző törölve

  • Julianna Kovács
   Julianna Kovács 28 napja

   i

 • Tamás Molnár
  Tamás Molnár 28 napja +45

  Ideje volna a V4-eknek és Olaszországnak (esetleg Oroszországnak) létrehozniuk korunk Szent Szövetségét, aminek célja ma ugyanúgy a kereszténység, a szakralitás és a tradicionális értékrend védelme lenne az álszent szabadelvűség álcája alatt terjeszkedő globális tőke befolyása ellen, mint 1815-ben volt. A tét hasonló.
  globális tőke = globális zsidóság

  • Juan Estrada
   Juan Estrada 22 napja

   +ivan borik tudod mi volt az egyetlen hatása a kokain illegalizálása? huszonéveseket végelgyengülésben, ha nincs kokain van amfetamin, ha nincs amfetamin van kati (ami növény védőőszer) ha nincs kati van krokodil. teljesen igazad van tanulni kell a hibákból, a tragédiát nem a drog, hanem a probléma kezelése okozta. az emberek mindig is foyasztottak, fogyasztani fognak. a megoldás sztem egy megfelelő szabályozás és tájékoztatás ezekről az esetenként iszonyat veszélyes dolgokról. de semmiképp átadni a bevételt bűnözőknek, már csak azért sem mert ők kiskorúaknak is eladják, és rohadt undorító, amikor 11 évesek szívnak a margit szigeten, és még ők oltanak le milyen keveset teszel a cigibe...

  • Lindner Csaba
   Lindner Csaba 26 napja

   A nyugatnak fogalma nincs,mi a keresztény gondolkozás, az olasz = cigány,német 5 centért az annyát felhuzza,orbán meg keveri a zsidot a keteszténnyel!

  • ivan borik
   ivan borik 26 napja

   +Tamás Molnár azt hiszem nem ertettuk meg egymast, en szerintem a kerites jo megoldas volt, csak azt nem ertem miert kellene SK-HU hataron

  • Tamás Molnár
   Tamás Molnár 26 napja

   +ivan borik Kerítés nélkül megnézhette volna maghát Európa, Szlovákiával egyetemben. Liberálkommunista maszlag, hogy a kerítés nem oldott meg semmit. Mai napig átjáróház lenne Mo. Nyílt kapu az EU-ba.

  • ivan borik
   ivan borik 26 napja

   +KRASADAM6666 ez nagyjaból igaz amit leirtál,de mindig az cseng a fülemben amit regebben egy kulfodi(del-ameriaki)ismerosom mondott: "az baj veletek hogy ti tul sokat akartok egyszerre mindenbol, nalunk egesz nap ragjak az emberek a leveleket, jol erzik magukat, nem viszik tulzasba, ti pedig egyszerre es gyorsan akartok mindent megkapni". Varjuk ki mi lesz Kanadaban, Új Zelandon, vagy nem sokara Csehorszagban es majd aztan meglatjuk

 • Emília Balogh
  Emília Balogh 28 napja +66

  Na, megnézem én azt a rendőri alakulatot, amelyik a migránsokból verbuválódott, majd hajszolja a rendőrök rokonságát kitoloncolási parancsokkal...
  Hatalmas élmény Bogár László és Boros Imre szakértelmezéseit, szakelemzéseit hallgatni.

  • eliza6055
   eliza6055 18 napja

   Huha, de ciki téged olvasni. Nem tudsz fogalmazni...kisnáci.

  • Tamás Marosváry
   Tamás Marosváry 27 napja +5

   +A Oftopic, jól vagy?

 • Gerö Balkowich
  Gerö Balkowich 28 napja +65

  Elmeny tanulni ettöl a ket okos urtol.

  • Viktor Svoboda
   Viktor Svoboda 18 napja

   Le kéne fordítani angolra és úgy hetente kirakni a utube-ra. Nagy igény lenne ezt a szellemiséget Európa felé közvetíteni....

  • eliza6055
   eliza6055 18 napja

   Mit tanultál, kisokos?

  • Juan Estrada
   Juan Estrada 22 napja +1

   +Gyula Ágopcsaa bolsi nem vész el csak átalakul ;)

  • Péter Piece
   Péter Piece 26 napja

   +Gyula Ágopcsa Mivel semmilyen információd nincs arról, hogy hol állok, és hogy mi motivál, így nem baj ha csak nettó kiröhöglek!? 😁 Képzelődni lehet, de akkor vállald az összes ódiumát is! 😋 A saját fekáliádban fetrengve nehezen elképzelhető, hogy valaki más lehelletét éreznéd. Nem vagyok liberális és ellenzéki tüntetésekre sem járok.😎 További jó egészséget.

 • Gerö Balkowich
  Gerö Balkowich 28 napja +16

  Kb. egy evvel ezelött meeg a TV-n keresztül is lejött, hogy a neemet kormany cca. 20.000 rendör potlasat akarta volna minel hamarabb megoldani, csakhogy mar akkor sokan hagytaak el a palyat a bevandorlos cirkuszok miatt. Az biztos, hogy a nagyon gyakori rendörsegi müsorokban mindig több "furcsan sötethaju" beöltözött ferfi-rendört lehet latni….. A masik: szinteen kb. 1 eve volt olyan hir, hogy komoly akadaly a kitoloncolasban, hogy vannak pilotak, akik nem ohajtanak ezekkel a jöttmentekkel felszallni a geppekkel. Feltehetöen nem mertek vallalni. Aztan ez a hir eltünt, de elhangzott 1-2-szer es lehetett olvasni is. Aztan erröl hatalmas csend lett. Ugyancsak erdekes helyzet, hogy meeg 1 evvel ezelöttig nagyon-nagyon kötötteek magukat hogy meeg europai külföldi sem lehet a Bundeswehr katonaja, mert az neemet kivaltsag.. Jo fel-egy eve kenyessegükböl alabb adtak, szo volt ennek a megkötöttsegnek a feloldasarol, söt ugy, hogy europabol varnaak a jelentkezökezöket. Ez a verzio heteken at hallhato volt, aztan erröl is csend lett. Az Euro kapcsan azt tudom, hogy a nemet polgar nagyon visszavagyja a Markat. Szamtalan ilyen megjegyzest lehet hallani.

  • Iren Kutscheidt
   Iren Kutscheidt 27 napja

   Marhaság ez az egészt!

  • Milan Neducza
   Milan Neducza 28 napja +2

   Nem hogy rendőrnek nem akar senki elmenni, de még úszómestert sem találnak. Még egy poént a német állapotokról hagy írjak le! Tavaly a Bundeswehr toborzó kampányának egyik szlogenje ez volt: "Wir kämpfen auch dafür, dass du gegen uns sein kannst." "Mi azért is harcolunk, hogy ellenünk lehessél." Erre, korrekt németséggel, például úgy lehet reagálni, hogy azt mondod: Heee????!! Persze vannak kidolgozottabb reakciók is. Közben mindenki maga elé idézheti Ursula von der Leyen képét. Így tökéletes a hatás.

  • Zoltan Harangozo
   Zoltan Harangozo 28 napja +9

   Gero, nekem az a kep tetszett, ami egy noi muszlim fegyveres biztonsagi ort mutatott az egyik amerikai repteren, amint egy apacat ellenoriz a femdetektorral.
   Ez mar nem a jovo, hanem a jelen, es csak rosszabb lesz.

 • Gábor Egyed
  Gábor Egyed 28 napja +8

  O1g

  • Juan Estrada
   Juan Estrada 22 napja

   +Jugoslav Subotić ozd az észt tesó XD

  • Miklós Juhász
   Miklós Juhász 27 napja

   +Gábor Egyed Kis dedós!

  • Gábor Egyed
   Gábor Egyed 27 napja

   JM1g

  • Miklós Juhász
   Miklós Juhász 27 napja

   +Péter Piece Egyáltalán nem viselt meg én annak örülnék ha az EU-ból is kirúgnának!

  • Péter Piece
   Péter Piece 27 napja

   +Miklós Juhász Nem vagy valami összeszedett állapotban!? A felfüggesztés viselt meg ennyire, vagy csak többre számítottál?? 🤑

 • jozsef osztronkovic
  jozsef osztronkovic 28 napja +2

  Tisztelt Hát térkép -- Őnők nem emliteték hogy két vezető találkozo előt a cionista Amerikai megtámadta és kirabolta az észak Korajai nagykővetséget - elvittek leptopotkat és vallaták a nagykővetség tagokat ez miat nem tőrtént nagy esemény a két vezető kőzőt

  • Onogur Korhadt
   Onogur Korhadt 27 napja

   J Ki ........ez dialektussal van leirva. Te nyelvtan tanar!

  • J Ki
   J Ki 28 napja +1

   Probald ujra magyarul!