Hová tűntek az EU-s milliárdok? / Vona Gábor vlogja - 20. rész

Megosztás
Beágyazás

Megjegyzés • 634

 • Mihályné.Marika Krausz

  Utálom a politikát ,fülem nyitva tartottam ,és azt mondták te rád szavaznak ..

 • béla takacs
  béla takacs Napja

  jó a videó !! de tényleg hova tüntetted azt a sok pénzt gábor ????

 • Viktor Misányi

  Bohóc!

 • Viktor Misányi

  Áruló meleg majom!

 • Kertesz Pista
  Kertesz Pista 2 napja

  O1G

 • Gonda László
  Gonda László 2 napja

  Károlyi Mihály és ős-rasszista gyökerű galieleista irányítói is az akkor EU-tól, az Antant-tól, halálos ellenségeinktől várták a "segítséget", azért tiltotta Károlyi a bevonuló, megszálló cseh, oláh és rác gyenge felszereltségű megszállók elleni ellenállást! Ahol ezt nem fogadták el, mint Balassagyarmaton, vagy ahol a rongyos gárda harcolt, azok a területek maradtak a miénk. Most Te is azokhoz dörgölődzöl - lásd volt Rothschild bankár Macronnak írta leveled, nem sokkal a 2018-as választás előtt! - akik a volt és most már rafináltan gyarmatosítók és multijaik ÉRDEKKÉPVISELETI szervezete, az EU-hoz?
  Az EU ügyészség ezzel pl. egyáltalán nem foglalkozik, de Ti tőlük várjátok hogy itthon jogokat kapjanak, a mi kormányunkat ellenőrizzenek?
  www.demokrata.hu/velemeny/farkasokkal-egyutt-kell-uvolteni
  24.hu/kulfold/2015/01/14/a-gyarmatoktol-a-charlie-hebdo-i-terrorig/
  vilagfigyelo.com/kina-ultimatumot-adott-franciaorszagnak-hogy-franciaorszag-azonnal-vessen-veget-a-gyarmati-paktumnak-afrikaban/
  Miért futamodtál meg a parlamentből, miért nem harcoltatok KÖVETKEZETESEN azért, hogy ez az kormányzati ellenőrzés itthon történjen?
  Adtad, majd elveted a Jobbik lelkét, eladtad magad és a mozgalmat Simicskának, pedig mai napig nem tudhatod, hogy az előre lezsírozott volt-e vagy nem?
  Vagy Te is része voltál a háttértervnek, most élvezed amit kaptál ért és ezek a videók csak a naiv híveidnek szólnak? Azért futamodtál meg a képviselőségedtől, mert vaj van a fejeden?
  Hogyan fogadhattad el a segítséget egy hivatalban lévő, 2/3-al megválasztott ME-t gecizőtől, aki 30 évig minden téren támogatta a Fideszt, Orbán? Mi történt azzal a ~10 milliárd forinttal, amit a Jobbik a 8 év alatt kapott a költségvetésből? Nektek azzal kellene elszámolnotok, neked pedig nem ilyen kis szánalmas pár 10 ezres videócskákban áskálódni, vélt vagy valós igazságok, disznóságok kapargatásával. Nagyon mélyre süllyedtél az én szememben!

 • Diána Megyeri
  Diána Megyeri 2 napja

  Megdőbbentô hogy ilyen kevesen nézték meg

 • REAZSIANZ REEUROPEANZ

  FIDESZ-KDNP = LÁNYABORTUSZOS IDEGENHÍM-TÚLSZAPORULAT(India,Banglades,Emirátusok,SzubSzahara). Vlkik kérdezzék má'+ őket h ezekkel mé'nem riogatnak és az ezek elől menekülőket(nőket hozó/ideszülőket) miért nem oltalmazzák-hangsúlyozzák(SzaudiakVatikán?)! Mostanra már több 100milliókkal több a hímnemű a bolygón mint a nő(k) és a számuk rohamosan m-l-kedik! Ezeknek ürítik ki az országot?
  huclip.com/video/vxetyciw22a/videó.html

 • anna békefiné szarvas

  Gondolom Vona úr azért ilyen tájékozott, mert ebben vastagon ő is részt vett. Hány évig is volt a politikai elit tagja? A privatizációban is részt vett? Jócskán hullott a pénz ott mindenkinek.

 • Földesi János
  Földesi János 3 napja

  A "tisztakezű" Jobbik volt vezetője.... Most már hiába prédikálod a vizet mint mellőzött rajzfilmszinész... Persze, hogy nem csap oda az Unió, mert az Unió is igy működik. Ideje lenne befejezni ezt az álszent rácsodálkozást minden mocskos politikai eszközre, amit a hatalmon lévők használnak, mert csak ezek az eszközök juttatnak hatalomra. És nem Orbán Viktor rendezte be ezt a játszóteret, hanem nála sokkal nagyobb halak, de ő legalább jól játszik. Te pedig Gábor ugyan dobtál két hatost, de levették mindkét bábudat, úgyhogy inkább leültél a Puzsérral sakkozni mig Orbán megnyeri a Ki nevet a végén?-t. Pedig csak türelem kellett volna, és jöttek volna a hatosok....

 • dude perfectf
  dude perfectf 4 napja

  Szomorúan tapasztaltam, hogy Vona úr is cenzúrázza a hozzászólásokat. Főleg azokat, akik semlegesen nyilatkoznak. Ebből adódik, hogy Vona Gábor sem az igazságot akarja, hanem egy törzset toboroz magának, egy szeletet az ingyen rendszerből. Ez van emberek,...csöbörből vödörbe.
  Vona Gábor pont olyan hamis, mint az amerikai 2 Dolláros bankjegy.

 • vendetta john
  vendetta john 4 napja

  Kedves Gábor vagy bárki!Én egy dolgot nem értek!Ha így is úgy is leveszik a részüket egy beruházáson a politikusok és köreik,és az a beruházás ebből a szempontból tök mindegy hogy mi,pl:lehetne akár tanuszoda,iskola,kórház(belső fejlesztések korszerűsítések),autóút,infrastruktúra stb(tehát a köz számára hasznos dolgok),vagy a köz számára részben ,vagy teljesen felesleges dolgok mint (pl;stadionok,tanösvények,milliárdos bicigliparkok,kilátók stb),akkor a kormány miért a FASZSÁGOKRA költi ezeket a pénzeket?Miért nem arra,amiből legalább valami haszna/értelme is van az embereknek a népnek?Nem fontos,az egészség,a tudás,a közlekedés stb? Igazából nemtökmindegy nekik,h milyen beruházásból lopják ki a pénzt? Miért nem teszik megy a magyaroknak legalább ezt a gesztust,ezt a törődést? A stadion és a kilátó is itt fog állni még 20 év múlva is ,és az iskola,a kórház is! Ez számomra teljesen érthetetlen! ..és köszönöm a válaszokat,akár ki is ír ez ügyben!

 • hehh
  hehh 5 napja

  tökmind1 hova szavaztok, ha leáll a szavazatszámláló rendszer pár órára :D

 • Gyoergy toth
  Gyoergy toth 5 napja

  Mindenki aki a másikat mégmielött kritizálja áljon meztelenül egy nagy tükör elé, nézze öt percig önmagát és tegye fel a kérdést önmagának, hogy én eddig mennyit csaltam és hazudtam mindegy hogy hol mikor és miért.

 • Sándor Tormási

  Kedves Vona Úr!Aszavazás után úgy eltűnt ,mintha maga a jobbik is egy kamupártja lett volna a fidesznek.Így kérem ne prédikáljon tovább,csalódtam,csalódtunk Magában!!!Tudom,hogy a fidesz kormány egy gyalázat,a jobbikban láttam a jövőt,most viszont inkább állok a DK,LMP...bármely ellenzéki párt oldalára ahhoz,hogy a fideszt leváltsuk,a jobbik viszont eltűnik a szenny gödrében.
  Tisztelet a kivételnek...Rig Lajost máig is becsülöm,tisztelem,Ő látom,hogy tenni akar.

 • János Szabó
  János Szabó 5 napja

  Kit dugtál popóba? Vagy tagadod?

 • János Szabó
  János Szabó 5 napja

  Ki a csókos barátod?

 • János Bogdán
  János Bogdán 5 napja

  Most hirtelen milyen okos lett ez az alias Vona Gábor, a valamikori Nemzetvédelmi Egyetem hallgatója! Mert ugye nem Vona Gábor a valódi neve, de hát ők már ezt rutinból művelik, mármint hogy álnéven operálnak. Most milyen okos lett. Amikor le kellett volna váltani a mostani rezsimet, a diktatúrát, akkor meg feloszlatta saját szervezetét. Bizutosan meg volt rá a jó oka. Túl sok kompromittáló adat derült volna ki róla. De hát ehhez is nagyon értenek az Ashkenázok! Ja, csak egy dolgot még! Most hirtelen miért cionista gyakorlat az, ha listázzák az Ashkenázi parlamenti képviselők nevét?? Hiszen eddig is annyira el voltak magukkal, büszkén dicsekednek azzal, hogy százalékos arányban a lakosságához képest, ők irányitják a világot! Hát akkor miért nem lehet tudni ezeknek a zseniknek a nevét?? Meddig bujkálnak még? Miért kell bujkálniuk?? Akkora lenne a zsidó üldözés itt? De akkor miért éppen itt élnek belőlük a legtöbben Közép-Európában? Valami nem áll össze, vagy igen??

 • Attila Nagy
  Attila Nagy 6 napja

  Szevasz Gábor! Örülök hogy nem teljesen vonultál vissza. Én Tiszavasváriból írok nagyon tetszenek a videók amiket mondasz azok mind igazak. Én tudom érzem is..Nem értem az emebereket akik a mostani kormányra szavasztak.Remélem hogy eljön az az idő hogy kapunk egy Mátyás királyt a személyedben!!!!! ÉLJEN MAGYARORSZÁG!!!! ÉLJEN HAZA!!!!

 • Kinga Nagy
  Kinga Nagy 6 napja

  Jol beszél !

 • Éva Pagella
  Éva Pagella 6 napja +1

  💗Várom vissza, kell egy becsületes fiatal ,aki megdönti ezt a populista,nacionalista,soviniszta,tekintélyelvű,korrupt rendszert.

 • Adolf Bácsi
  Adolf Bácsi 6 napja

  1:49 érdekes :D 264 millió egy kilátóért, egy ilyet felhúzni max 15 millió, gondolom a maradékot meg elosztják maguk közt

 • Karsa Son of Sun god

  magyaránt gábor bármit is teszünk mindenki kihasznál minket :/ ....

 • Spanyi_TO
  Spanyi_TO 6 napja

  Egyedül Te tudod, hogy mi az igaz! Köszönjük! 🙂

 • ferenc hadhazy
  ferenc hadhazy 6 napja

  A MAGAR NEP SAJNOS A SAJAT MAGA ELLENSEGE!

 • jános kovács
  jános kovács 6 napja

  huclip.com/video/zfxbibisqfs/videó.html szégyelld magad áruló vona!

 • Sagittarius A
  Sagittarius A 6 napja

  Én nem is igazán a fidesz szavazókra haragszom. Én azokra a fideszes oxigénhiányosokra neheztelek, akik akkor sem hisznek el valamit ha a két szemükkel látják.

 • Gábor Vadász
  Gábor Vadász 6 napja

  Lakatpark

 • MultiArgosz
  MultiArgosz 7 napja

  Valami igen el lett rontva kedves választópolgárok.De hát ez kell nektek ami van.Megkaptátok.

 • vendetta john
  vendetta john 7 napja

  Gratulálok!Ez a valóság sajnos!Minden szava igaz!....és köszönjük a videót!

 • Lajos Gulya
  Lajos Gulya 7 napja

  Szerintem meg a geci szájbabaszott ov kormánynak kéne egy bicikli utat épiteni a Magyar népnek a purgatorium felé!!!Eskü bármennyi én állom a révész bérét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Norbert Laukó
  Norbert Laukó 7 napja

  Köszönöm szépen vona gábornak hogy nem válaszolt a kérdésemre,pont erre számítottam.Ha rá nézve kényes kérdést kap,hallgat érdekes módon.És pont ő pofázik,másokat számonkér...???!!!Milyen alapon???Imájátok ezt az álszentet aki olyan hülyét csinál belőletek,amekkorát még nem látott a világ...😁😁😁

  • Norbert Laukó
   Norbert Laukó 7 napja

   +Istis Valamilyen Abban egyet értünk hogy valaki sértve érzi magát,csak tudod az nem én vagyok hanem a vona gábor.Ha valaki ilyen magasról tud beszélni másokról akkor a saját ügyét is kommentálhatná szerintem.De mivel ezek szerint egy beszari alak,és azért nem válaszol mert olyan témát hoztam elő ami számára kényes és csak mellébeszélni tudna.Az ilyen inkább nézzen magába,vagy szét a nagyvilágban és azután oktasson ki bárkit is.A kozma szagot pedig a jobbik tájáról érzed mert amit azok művelnek egymással az már égő,sőt azon is túlmegy.De ennek van jó oldala is,jót szórakozunk rajtuk ahogy egyesével kicsinálják egymást "párton" belül 😂😂😂👍👍👍

  • Istis Valamilyen
   Istis Valamilyen 7 napja

   itt valaki sértve érzi magát, lekozmált ego szagot érzek ;) csak nem benne tetszettünk lenni a hatvani mutyiban esetlegesen?

 • jános kovács
  jános kovács 7 napja

  Hiába törlöd a megjegyzéseimet, akkor is elárultad a Jobbikot, és 2 millió jobbikos szavazót! - Nyilván Orbán is, Gyurcsány is gazember, de te is az vagy gáborom!

 • Richard Chyba
  Richard Chyba 7 napja

  Slovakiaba az katastrofa ottan mindent lopnak.EU egy nagy sar

 • dancing teeth
  dancing teeth 7 napja

  Én a homokhátságból származom. A kistérség központja Mórahalom. Itt épült az a MiniHungary makett park 436 millió EU-s forrásból, melyet 50 millióért kellett végül elárverezni. Szintén EU-s forrásból elkészült az 55-ös út elkerülője, illetve már kerékpárúton is el lehet jutni Bajára, vagy éppen Szegedre. Utóbbiakkal nem is volna probléma, de azért annyi baki csak becsúszott a rendszerbe, hogy Szegedre mégsem lehet eljutni biciklivel, mivel az M5 autópályánál a kerékpárút a semmibe vezet. Eközben pedig Ruzsáról és Pusztamérgesről (kb 3800 fő) 2019-ben még mindig földút vezet a kistérségi központba. Lehet nem véletlen az elvándorlás ezekről a településekről.

 • NB Team
  NB Team 8 napja

  A miskolci korhazat senki sem latja gondolom.Illetve csomo korhazra koltottek mar,es gyonyoruve csinaltak budapetet.Csak a lopast mondjak mi xdd.Nagyon szanalmas

 • Márk Sájtli
  Márk Sájtli 8 napja

  Tetszik a videó, főleg, hogy több tényező mentén járja körbe a kérdéskört és megmagyarázza, hogy Brüsszel miért csak a száját jártatja, amíg ezek sajnos ellopnak mindent.

 • John Deere
  John Deere 8 napja

  Az igazság az nincs jobb meg baloldal.... csak színház.... nekünk! Szegény van, meg az őt folyamatosan kizsigerelő kihasználó gazdag. Gróf meg jobbágy, hatalommániás politikus holdudvarukkal meg "emberi erőforrások" akiket hülyítenek. Ja és mire való a színház? Igen pont arra, hogy lóvá tett szegény egymás torkát harapja, ne az övékét.... ennyi.

 • Gabor Galambos
  Gabor Galambos 8 napja

  Tök király ez a Vona Gábor - csak egy kérdésem lenne hozzá: Hol van a az agyhalott, fröcsögő, egymást hátbatámadó, gusztustalan férgektől hemzsegő pártja illetve hogyan bírta ezeket féken tartani a választásokig? Nincs több kérdésem és egyébként leszarom az összes fidesszel szemben menetelő szarházi gyökér, pártnak, ellenzéknek nem nevezhető szarkupacot - jól elintézték ezt az egész választási morált kb negyed évszázadra! Fuck you very much!

 • Bálint Ábrók
  Bálint Ábrók 8 napja

  Igen a magyar nép egy birka,mert tür és még mindig tür,míg Romániában egy év allat 2 szer verte ki a nép a korrupt minisztereket!,az az a Tolvajokat!
  Szép volt Vona!

 • Norbert Laukó
  Norbert Laukó 8 napja

  Én vona gábortól kérdezném hogy hol vannak azok a milliók amellyet összetarháltak???Mert az adósság nem csökkent hanem emelkedett...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Örülnék ha lenne annyi bőr a képén vona gábornak ha válaszolna a kérdésemre!!!

 • Andy
  Andy 8 napja

  Hogy pontos legyek, többet kapunk vissza mint amennyit fizetünk. Ezen túlmenően, külföldön élő magyarként azért szólunk bele mi is innen, hogy mi történik odahaza, mert otthon a mi itt befizetett adónkat lopják el. Szóval az a duma, hogy ott dumáljunk ahol adót fizetünk, nem igazán jön be. Akkor lehet visszaadni a lóvét, fideszes talpnyaló, egybites szavazógépek.

 • mykrem11
  mykrem11 8 napja

  bánod igaz, hogy nem kaptál belőle? vagy az lmp nem ezt ígérte? áruló
  egyébként meg mintha valami újdonság lenne ez az egész

 • Csaba Király
  Csaba Király 9 napja

  Na ez a seggfej. Mondjuk még kell élni valamiből. Mivel porszívót nem akar árulni. Na meg ki venne ettől a szemétládától? Így marad a soros alapítványok pénze. Ahhoz meg ilyen szarokat kell csinálni. Olvasom ezt a maroknyi idiótát. Hát??? Mennyire kell hülyének lenni ezekhez a hozzászólásokhoz????? És nincs köztük egy hülye sem aki megkérdezné, hogy lehet ellopni az uniós pénzeket mikor szigorú szabályoknak kell ahhoz megfelelnie , hogy pályázzon rá valaki. Arról nem is beszélve, hogy csak arra lehet használni amire az uniós költségvetés adja. Tehát infrastruktúra javitásra pájázik valaki akkor azt nem költheti munkahely teremtésre és ezt ellenőrzik faszfejek és nem polt Péter. Ha nem uniós biztosok. Ha ezek nem találnak rendben valamit vissza kell fizetni a támogatást. Bizony köcsögök. Méghozzá az államnak. Tényleg milyen jó üzlet ez a kormánynak. Oda ad egy uniós pályázatot egy emberének. Ez még csinálja amit vállalt. Majd vissza ad valakinek mondjuk 30%ot. Majd jön egy uniós biztos és visszaköveteli a 100%ot. Ez aztán az évszázad biznisze. 30 %ét 100%ot ad ez a korrupt kormány és így marad neki mínusz 70%a. Ez igen csak azt nem tudom mire költik ezt a pénzt???? Agyatlan idióták. Belegondolt közületek már ebbe???? Vagy vona Gabi az tudja csak azt nem, amit leírtam. Csak így tovább faszfejek.

 • Viktor Grocz
  Viktor Grocz 9 napja +13

  Szia Gabor!
  Hatvani vagyok és igen azt kell mondjam soha senki nem használta, sőt olyat is hallottam,hogy életveszélyesnek nyilvánitották.

 • Skul Stars
  Skul Stars 9 napja

  Jó hogy nem bírnak biciklizni.Orbán rendszerben 6 napon át 14 órát dolgoznak.Manapság 5 napon át 16 órát is dolgóznak ,az agy selejtesek.Hová sülyed le a Magyar ország ,inkább a szalag rendszer hazája.Orbán Shielder mindenkit megvéd ,cserébe dolgózatok ,napi 16 órát a szalagon.A magyarnak a legnagyobb élménye a túl óra .Aztán meg vesznek Iphone 7 S,majd tovább simogatják a szabad idejükben.

 • Kritikus Helyzet

  Több szót, képet érdemelt volna a kerékpárpark és a 40centis kilátó, mert aki nem tudja miről van szó, az ebből a videóból sem veszi le. Vagy legalább linkeljétek be ide, a videó alá, az erről készült riportfilmeket.

 • jános kovács
  jános kovács 9 napja

  Ha normális maradtál volna, most Boldog Ország lennénk, csuti-törpe, meg "kígyózó kígyók" nélkül! - Menj te a fenébe, és ess térdre a Mi Hazánk Mozgalom előtt!!!

 • jános kovács
  jános kovács 9 napja

  Vonagábor szétcsináltad a Jobbik-ot, és még van képed itt okoskodni, szégyelld magadat! - Rosszabb vagy mint fecó, vagy csutitörpe, de legalábbis olyan hazaáruló vagy mint ők!

 • Ábrahám László
  Ábrahám László 9 napja +1

  Egyet értek sok közül az egyik legőszintébb videója ! Még még még! További sikereket kívánok !

 • gnessza81@gmail.com

  És az EU engedné, hogy egy nem korrupt vezetője legyen Mo-nak? Vagy annak érdekében, hogy befogadjanak minket, nálunk minden vezető hajlandó lesz mindig egy kis korrupcióra?

 • peter rosko
  peter rosko 10 napja

  IMAN VONA GABOR ISZLAM A FENYSUGAR MONDHATSZ AMIT AKARSZ NEMLEHET NEKED HINNI HAZAARULO FASZ VAGY ES MENYIT LOPOT A GYURCSANY???EZERSZER TOBBET TE HULYE FASZ ES MEG A PAKISZTANI AFGAN ETIOPIAI NEPSEGET IS IDE ENGEDNE BASZKI HULYE VAGY HAVER SZLOVAKIAN ELO MAGYAR VAGYOK BOCS A HIBARKERT AZ IRASBA A SZIV A LENYEG NEM A HELYES IRAS DE TE EGY BAMBA ISZLAMISTA FASZ VAGY

 • janos gergely
  janos gergely 10 napja

  Ejjj ejjjjj bukott Gáborka!!!!! Soha nem volt helyed a politikában!!! Ezért vagy ott ahol vagy :)))))))

 • Xenoverk Invasion

  Attól még hogy jobbnak akarod magad beállítani mint amilyen Orbán Viktor , nem leszel az Gabikám.
  Maradj a migransoknál. Hamár az tetszik neked.

 • Zhenya Wich
  Zhenya Wich 10 napja

  Hát Gabikám,, Elbasztad választási kampányra !,, meg a Zsidóknak adtad, ugye ,?:. hát persze..

 • piccobello7674
  piccobello7674 10 napja

  Az igazi tragédia, hogy teljesen tehetetlenek vagyunk ezzel a nagyon is valós háttérhatalommal szemben, világszinten is. Rossz kis dolgozó hangyák vagyunk, akiknek az élete csak egy piti semmiség, teljesen lényegtelen. A lázadásunk, szavazataink, a protestálásunk vagy elutasításunk is egyenértékű - semmi.

 • János Károvics
  János Károvics 10 napja

  Az ellenzéknek mindég igaza van, de csak addig amíg ellenzékben van. Ugyanis csak a hatalomra kerülés érdekli őket. Amint hatalomra kerülnek
  rögtön folytatják a sikkasztást, esetleg más forrásokból.

 • 76csabish
  76csabish 10 napja

  Gabikám, ne a pincében nézelödjél és látni fogod hogy hova fejlödött az ország az elmúlt 8 évben (és a nyugat hová züllött).

 • Máté Boa
  Máté Boa 10 napja +2

  Köszönöm a videót Gábor!
  Ismét többet tudtam meg a politikai hatalom működéséről. Legalább tudjuk, mi miért történik.

 • Gabor Kunya
  Gabor Kunya 10 napja

  Ez így világos és nagyon is logikus, érthető, de van ebből kiút? Mi a megoldás?

 • Attila Földvári
  Attila Földvári 10 napja +1

  Eddigi legjobb

 • Júlia Molnár
  Júlia Molnár 10 napja +3

  Kedves Gábor ! Gratulálok a videóhoz ,szintiszta igazságot tartalmaz!Nagyon sajnálom hogy már nem politikus ,Ön nélkül a Jobbik egy nagy 0 !Megbukott !!

 • ladislav kocsis
  ladislav kocsis 10 napja

  Minden rosz,én leszek a megválto.Igy nem mukodik a világ.Ez sima hátbaszúrás és bosszúvágy.

 • GTX padavan
  GTX padavan 10 napja

  Sajnálatos, hogy a korrupció csataterén a te igazságosságod nem nyerhetett! :(

 • Why me
  Why me 11 napja

  Mindenkit megnyugtatok, hogy mindenhol ez megy. Nem csak Magyarországon vannak német érdekeltségek...Az Európai Bizottság auditorai meg szépen vizsgálják, hogy mire költi az állam a pénzeket, és büntetik is érte. Jól mondtad Gábor, 2004 óta megy ez... az összes párt/ politikus ezt csinálta.
  Hogyan működik az uniós támogatások ellenőrzési rendszere?
  A klasszikus felosztás szerint az ellenőrzés első két szintje a tagállam hatáskörében zajlik, míg a harmadik szintet az EU Bizottság auditja jelenti. Ezen kívül még ellenőriznek a számvevők mindkét oldalon, illetve az OLAF. Az első két szintet az irányító hatóság és az igazoló hatóság jelenti, melyek folyamatba épített ellenőrzési és kontrollmechanizmusokkal biztosítják a megfelelően átlátható működést, a szabálytalanságok első szintű kiszűrését.
  Az irányító hatóság egy operatív program vezetőjeként annak szabályszerű működéséért felel, elvégzi a folyamatba épített ellenőrzéseket dokumentumalapon és helyszíni ellenőrzések formájában. A KFF ellenőrzések - közbeszerzések előzetes minőségbiztosítása - is ebbe a feladatkörbe tartozik.
  Az igazoló hatóság az összeállított lehívási csomag, ún. hitelesítési jelentés megfelelőségét / elszámolhatóságát ellenőrzi.
  A második, tagállami szinten az ellenőrzési hatóság működik (nálunk ez az Európai Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság - EUTAF), mely éves ellenőrzési terve alapján folytatja le rendszerellenőrzéseit, illetve az előző évben bejelentett, Brüsszeltől lehívott költségek mintavételes ellenőrzését. AZ EUTAF állítja ki az operatív programok zárásához szükséges zárónyilatkozatokat, amit szintén ellenőrzések előznek meg.
  Az EUTAF-hoz hasonlóan az Európai Bizottság auditjai is a teljes rendszer működését ellenőrzik. A teljes irányítási és ellenőrzési rendszer logikája úgy épül fel, hogy a felsőbb szintek a közvetlenül alattuk működő szintet vizsgálják elsősorban, de ehhez az egyes beszállítói számlák vizsgálatára is szükség lehet - hiszen, ha az alattuk működő intézmény jól végzi a dolgát, a szabálytalanságok legalacsonyabb szinten kiszűrhetők.

 • Sir Edward HUN Gaming

  Összekell fognunk mi magyaroknak! Ha én lennék a miniszterelnök, akkor én azt akarnám ami a népnek jó!

 • Eles Zoltan
  Eles Zoltan 11 napja

  De! Dúrva!

 • jimlemonchanel
  jimlemonchanel 11 napja

  Az EU-s pénzek ugyanúgy vissza osztás

 • Bill Búboló
  Bill Búboló 11 napja

  A sértett fél.

 • Christian Gyurity
  Christian Gyurity 11 napja +3

  "Hová tűntek az EU-s milliárdok" hát nem az utakat csinálják meg belőle az biztos....

 • Genyvesi Fergely
  Genyvesi Fergely 11 napja

  Aha szóval aláírásoddal támogattad a szerinted korrupt brüsszel, európai ügyészség nevű, halva született ötletét...

 • István Varga
  István Varga 11 napja

  Bánom hogy csak most iratkoztam fel, Mester.

 • Margit Rácz
  Margit Rácz 11 napja

  Hadházi László Humor király 2018 huclip.com/video/04zs0yos2gk/videó.html
  Hadházi László szülői értekezlet szilveszteri rádiókabaré 2018 december 31. huclip.com/video/-rshvnpm-yi/videó.html

 • Margit Rácz
  Margit Rácz 11 napja

  Hadházi László Humor király 2018 huclip.com/video/04zs0yos2gk/videó.html

 • Margit Rácz
  Margit Rácz 11 napja

  Tibor Kocsis - Lásd a csodát huclip.com/video/5c65mdy7eye/videó.html

 • Margit Rácz
  Margit Rácz 11 napja

  Suzanne Szárai Amerikában élő magyar Zsidók titka Vastag Tamás & Vastag Csaba - Őrizd az álmod (Official) huclip.com/video/7vafd1ho3kc/videó.html

 • Margit Rácz
  Margit Rácz 11 napja

  Dr. Drábik János A Magyarországról kiáramló tőke 242 milliárd dollár 1980 és 2012 között
  drabikjanosblog.wordpress.com/2014/11/15/a-magyarorszagrol-kiaramlo-toke-242-milliard-dollar-1980-es-2012-kozott/

 • Margit Rácz
  Margit Rácz 11 napja

  Hidegháború indulhat a
  Csendes-óceánon - Nógrádi György - ECHO TV huclip.com/video/dgb0kamtgew/videó.html

 • Margit Rácz
  Margit Rácz 11 napja

  Amíg Romániával Erdéllyel a fúzió létre nem jön addig még talán marad minden úgy, ahogy látszik, de a valósághoz ennek már semmi köze, mert Magyarország már hivatalosan nincsen. Aki azt sem tudja, mi az hogy alaptörvény, az ne akarja kétségbe vonni egy történész szavát!

 • ffd
  ffd 11 napja

  Akkor lenne esélyünk ha pl: 'újra feltalálnánk a cigarettát', és mi lennénk a kizárolólagosak, akik terítenék a világpiacon jó sokáig.(ezzel lehetne a magyar tőkét felpumpálni)
  persze ez csak egy példa, és aki nem értené: nem szószerint a cigarettára gondolok....:D mind1, hogy mi az, de dőljön a lé

 • Margit Rácz
  Margit Rácz 11 napja

  Jóslat Magyarország jövőjéről 1992-ből huclip.com/video/62sir0emfrw/videó.html
  Mennyi volt Magyarország államadóssága, amit a céggé alakításkor 2004-ben eltöröltek? Fedezte az ország árát, vagy még a magyar lakosság tulajdonát is eladták, csak még nem jelentettek be?
  Hány izraeli kettős állampolgár ül a magyart kormányban és miért? Csak nem azért, mert itt minden a magyaroké? Hány kettős állampolgár van a az izraeli kormányban? Segítek. Egy sem. A Jobbikosok is zsidók, különben Csurkával egy időben, Orbán Viktor vezette liberálisok rögtön az elején kiszervezték volna Őket az Országházból. Az erdélyi magyar Csurkát is lejáratták, kiszervezték az általa alapított pártjából, majd az Országházból, sőt az életből is. ERDÉLYBŐL is csak az egykor Magyarországhoz tartozó földjük kell, nem a magyarok, mert azt még nem zálogosíthatták el. A kettős állampolgárságú izraeliek most minden zsidót kiszerveznek az Országházból, mert Ők felvett zsidó vallású KAZÁROK, akiknek haza kell menniük, ahogy az izraeli zsidók is hazamehetnek Izraelbe. Magyarország elkelt.

 • ffd
  ffd 11 napja

  Magyarország egy bolha egy bernáthegyi hátán, sőt lehet még akkora sincs.
  A bernáthegyi a globális nemzetközi gazdaság lenne.
  Említettél valami 11 billiárd forintnyi eu-s pénzt.
  Ez az összeg is egyenlő a bolhával....
  Jeff Bezos vagyona ennek a 3 szorosa, és itt én csak 1 emberről beszélek, nem egy országról:D
  Több száz évvel ezelőtt úgy lemaradtunk minden tekintetben, a világhoz képest, hogy csak na.
  Kb mi vagyunk azok akik trabanttal indulnak a F1-be, de vakarjuk a fejünket, hogy miért nem sikerül akár az első kanyart bevenni.....miközben mindenki már a célegyenesbe van,
  akihez mérgetjük magunkat.(mennyi buta embert tette fel nekem a kérdést az évek során, hogy mi miért nem keresünk annyit mint a németek.... válaszra sem lehet őket méltatni)
  Na elég is a hasonlatokból.Ez a szitu finoman szólva is egy afrikai szopóbéka.

 • Ének Elek
  Ének Elek 11 napja

  Azért van bőr az orcán valljuk be. Bezzeg ha te lennél a húsoskondérnál mennyivel más lenne ugye!? Lol. Okádok.

 • Daniel Nandor
  Daniel Nandor 11 napja

  Biztos vagyok benne hogy van ebben a videóban igazság! Csak nem látom Vona szerepét az egészben, mi a háttér értelme ennek az egész videónak...

 • Endre/János Rónai
  Endre/János Rónai 11 napja +1

  Gratulálok , bízom benned!

 • Nagy Adam
  Nagy Adam 11 napja

  Ki kell lépnünk at E.Uból,csak árt nekünk.

 • EmberKeRT - Csatorna DeLuxe

  Nekef buli?

 • Balazs Bense
  Balazs Bense 12 napja

  Elszomorító....
  Ja és nekem is Kellys Spider bringám van,csak az 50-es tipus. Tudja mi a jó Gábor :)

 • Ida Kissné
  Ida Kissné 12 napja

  Szuper!!!👍☝👍

 • Gyula Szalai
  Gyula Szalai 12 napja

  És most mi történik? Semmi! Néztünk egy jó videót!

 • Zoli bá
  Zoli bá 12 napja +1

  szebb jövőt !

 • Margit Rácz
  Margit Rácz 12 napja

  Az IM hitelek után metek az offshore, és a Vatikán bankba, francia, horvát ingatlanokba, Erdélybe, Izraelbe, divatcégekhez. Megadják a módját Jut belőle mindenkinek, a magyarokat kivéve

 • Antal Dani
  Antal Dani 12 napja

  Mm

 • Őszies Tél
  Őszies Tél 12 napja

  Brüsszel azért nem szól bele mert leszar minket....

 • Peter Kecskes
  Peter Kecskes 12 napja

  minden orszagban a politikusok lopnak ki igy ki ugy

 • Zoli36
  Zoli36 12 napja

  És hova tünt a Jobbik pénze és becsülete..?

 • Pinkpyke
  Pinkpyke 12 napja

  Milyen szomorú, hogy nem ti teszitek el mi?

 • darth weeder420
  darth weeder420 12 napja +1

  Amielott letamadtok,abszolut nem vagyok fideszes. Sot,gyulolom oket,mint a szar. De..
  Te is ugyan olyan fereg vagy,mint ok. Es a kampanypenzekrol akarsz beszelni esetleg? Szerencsetlen ellenzek. Szerencsetlen orszag. Amig nem megyunk utcara,mint Petofiek idejeben,halott az egesz orszag ugye. Kapjatok eszhez!!

 • Margit Rácz
  Margit Rácz 12 napja

  Miért kellett Jézust kilopni a jászolból?
  huclip.com/video/i3w-euyds1a/videó.html 32.28-nál. UCC törvény,
  Magyarország a Vatikán Bank cégeként van New York államban bejegyezve.
  Erről mit tud Dr. Drábik János és a magyar ellenzék?????? Miért hallgat mindenki??????????????????????????????????????????

  • Margit Rácz
   Margit Rácz 11 napja

   Önhöz mérten ezt is egy nagyon hülye írta, így ez sem igaz. Ne is figyeljen oda semmire! A Magyarországról kiáramló tőke 242 milliárd dollár 1980 és 2012 között drabikjanosblog.wordpress.com/2014/11/15/a-magyarorszagrol-kiaramlo-toke-242-milliard-dollar-1980-es-2012-kozott/ @BattleAudioRecords+BattleAudioRecords

  • Margit Rácz
   Margit Rácz 11 napja

   Eztz is egy Önhöz mérve hülye írta, így ez sem igaz. Ne is figyeljen oda semmire! A Magyarországról kiáramló tőke 242 milliárd dollár 1980 és 2012 között
   drabikjanosblog.wordpress.com/2014/11/15/a-magyarorszagrol-kiaramlo-toke-242-milliard-dollar-1980-es-2012-kozott/
   +BattleAudioRecords

  • Margit Rácz
   Margit Rácz 12 napja

   Én csak örülnék, ha igaz lenne amit mond, de a tények makacs dolgok

  • BattleAudioRecords
   BattleAudioRecords 12 napja

   Mert egy hülye hülyeséget mond, azt tényként kell venni... ja nem.

 • Keserédes hullaszag

  Tanulj, magyar, különben olcsó cseléd leszel a saját országodban!