Magyar Hang – A Túlélő Magazin
Magyar Hang – A Túlélő Magazin
 • 165
 • 5 048 745

Videó

NER-híradó a Városházáról!
Megtekintés 2,1 E5 napja
Flaszter 61. - Kádár népe, hej!
Megtekintés 17 E27 napja
Itt a győzelmi NER-híradó!
Megtekintés 11 EHónapja
Szavazatvásárlók Ferencvárosban
Megtekintés 37 EHónapja
Az élet nem unalmas!
Megtekintés 33 EHónapja
Flaszter 58. - Krumplisztán
Megtekintés 17 EHónapja
Flaszter 50. - Durvul az uzsora
Megtekintés 19 E3 hónapja
Kötöttfogás 47. - Orbán repül
Megtekintés 45 E3 hónapja
A lezárt zánkai kikötő
Megtekintés 1,9 E4 hónapja
Flaszter 47. - Suhan az 5-ös metró!
Megtekintés 18 E4 hónapja
Flaszter 46. - A metró illata
Megtekintés 13 E4 hónapja
Flaszter 44. - A gyerek verve jó?
Megtekintés 18 E4 hónapja
Flaszter 43. - Olaj a nyomor alatt
Megtekintés 15 E5 hónapja
Ez az ország legkátyúsabb útja?
Megtekintés 2,9 E5 hónapja
Kötöttfogás 38. - Csak a Fidesz
Megtekintés 52 E6 hónapja
Flaszter 37. - Gárda újratöltve
Megtekintés 18 E6 hónapja
Flaszter 33. - Fidesz vs. ...
Megtekintés 13 E7 hónapja
Flaszter 32. - Megszűnt a Hír TV
Megtekintés 18 E7 hónapja
Flaszter 29. - Ki az áruló?
Megtekintés 18 E8 hónapja
Flaszter 28. - Mi lesz a Fidesszel?
Megtekintés 13 E8 hónapja

Megjegyzés

 • Dániel Kovács
  Dániel Kovács 10 órája

  Te Fruzsi te, hallod-e! Ha ezt "komolybul mondtad, nem viccbül", kérdezz már utána a szakmádban, meg a barátaidnál, hogy egyes rendőrök - főleg vezető poszton/beosztásban lévők - meg bírók PSZICHOLÓGIAI ALKALMASSÁGA hogy készül! :D

 • Weylandyutani Corporation

  Valaki mondja már meg ennek a kommunikációért felelő nőnek, hogy angolul nem jutyub van baszom azt a sok tudatlan műveletlen értelmiségi szerencsecsomagot otthon, hanem Jutub! HUclip van írva, és JUTUBNAK kell ejteni!

 • Perfect Storm
  Perfect Storm 14 órája

  Fiúk, amikor a könyvkiadási példányszámokról beszéltek, érdemes a két ország lakosságszámát is megemliteni. Különben nem teljes a kép.

 • László Goldfinger
  László Goldfinger 15 órája

  Ezekkel a majmokkal casting nelkul leforgathatták volna a uvegtigrist vagy a torrentet

 • Agnes Beckmann
  Agnes Beckmann 19 órája

  A mai napon a parlamentben a fidesz újra leszavazta azt a javaslatot, hogy az SMA gyerekek gyógykezelését államilag támogassák. A nagy "keresztény" Orbánék...

 • Legényélet Vlog
  Legényélet Vlog 22 órája

  - Azt is? :)

 • Tamás Marosváry
  Tamás Marosváry 22 órája

  Pörzsike, a fletó a kormány embere? Rólatok, jobbikosokról is ezt mondták ám korábban, aztán kiderült rólatok, hogy szdsz kreáció vagytok, még ha nem is tudta ezt mindenki közületek . :-)

 • Tamás Marosváry
  Tamás Marosváry 22 órája

  Petike, ha ezt elfogadják, akkor a migráns businessnek vége. Ez egyfajta ellenőrzött kereteket adna ennek. Nem ez a cél, mert a végén még meg lehetne regulázni a dolgot, amiben ez tekinthető első lépésnek is. Ha te elhiszed, hogy a déká részéről ez vmi féle migráció ellenes aktus volt, akkor te butább vagy, mint azt korábban gondoltam. :-(

 • Tamás Marosváry
  Tamás Marosváry 22 órája

  Sanyi, te nagyon túlhajtott lényeglátó vagy, mint mindig. HÁ-nak lényegében kevesebb szólás- és döntési szabadsága van, mint egy korlátozottan cselekvőképesnek nyilvánított állampolgárnak? Sztem, te ennyire nem lehetsz hülye... :-( Sok helyen nem nyilvános a parlamenti vita, ez igaz, de akkor te miről beszélsz, te szerencsétlen? A parlamentekben vitáznak és döntenek, na és hogy? Időkeretben meghatározott felszólalásokkal vitáznak és szavazással, meghatározott többséggel döntenek. Szerinted itthon máshogy van?

 • Laszlo Vass
  Laszlo Vass 23 órája

  A KIPCSAKOK ALATT a KUNOKAT érti Orbán Viktor, és EZ IGAZ! A történelmet nem ártana egy kicsit tanulgatni... Ráfér erre a "brúder-bandára".

 • Laszlo Vass
  Laszlo Vass 23 órája

  A fuldoklót ki kell menteni, utána HAZA KELL KÜLDENI. és megmondani neki, hogy ne próbálkozzon még egyszer. Ha annyira bugyuta lenne, hogy magától nem jön rá,,,, Én minden esetre NEM AKAROM, hogy az ÉN ADÓMBÓL tartsák el ezt a sisera hadat!

 • Dániel Komáromy

  Dévényinek egy k.va rossz szava sem lehet a fideszre, hisz 30 éve belőlük él. A Simicska nap óta fokozottan. Mi lenne, ha le kéne jönni erről a track-ről? Saját identitást kialakítani? Éhen halna. Hìnár ember

 • Péter Sebők

  Ilyenek ezek a székely-románok

  • Péter Sebők
   Péter Sebők 15 órája

   @End Trisz Románia egységes nemzetállam. Fogadd el az orbáni koncepciót a nemzetállamok Europajarol

  • End Trisz
   End Trisz 16 órája

   Ember,nem tudod mit beszélsz...Méghogy a székely román...ez szép

 • Csaba Kámán

  az elóbb azt modta hogy kemégyedünk persze mert fossok vagytok +!!!!!!!

 • Csaba Kámán

  szardarab vagy pórzse !!!!

 • bbarna
  bbarna Napja

  Mennyi remittenda egy rakáson elől-hátul?

 • Bálint Kocsis

  Reichert jo volt latni, vegre nem egy Herczeg Zoltan, vagy Bakos, vagy Dopeman vagy hasonlo fogalmatlan emberke... Ugy latszik el lehet hozni ebbe a musorba ertelmes, vitakulturaval rendelkezo vendegeket is.

 • M&Y
  M&Y Napja

  Ekkora negatív cunami hallatán elgondolkodtam, hogy van-e olyan társadalom ahol ne lehetne találni elégedetlen csoportokat, személyeket, ahol mindenki rettentően boldog a helyzetével! Van-e olyan kormány a világon amelyik minden rétegén a társadalomnak egyszerre tud javítani?! Ha ennyire szar minden akkor a ti negatív hangcsövetek segítségével is vissza fog találni gyurcsótány vagy a családi alteregója dk a hatalomba. Na akkor majd minden sokkal jobb lesz!😂 Vagy mégsem? István tipikus példája az üléspontom határozza meg az álláspontom esetét!!

  • Agnes Beckmann
   Agnes Beckmann 20 órája

   @Ezustliliom Fogadni mernék, hogy ez a troll is ideirányított és meg se nézte a musort. Én nem érzem negatívnak, inkább elszomorítónak, hogy cserben hagyja az állam a polgárait, akiknek évek óta azt mondogatja, hogy milyen jól teljesít a gazdaság. Paradox az egész.

  • Ezustliliom
   Ezustliliom 22 órája

   Riogass csak nyugodtan Gyurcsánnyal! Nem olyan hülyék az emberek, hogy ne tudnák: nem csak ez a két választásuk van.

 • Rudolf Eszperanto

  A csaj iratkozzon vissza a vörös hadseregbe; a fidesz gyalázatáról Amerika, meg Anglia jut eszébe. A putyin tetszik neki.

 • Zoltan Szabina

  Teccettek volna választást nyerni!

 • Rossi07
  Rossi07 Napja

  Ó, egy kis Bródy idézet is belefért Dévényinek. :D Persze természetesen nem túl vidám kontextusban.

 • esztre1
  esztre1 Napja

  Fruzsina barátja: megvédenek a migránstól. Madarat tolláról, embert barátjáról, korlátolt az ostobával.

 • Osztaly Zart
  Osztaly Zart Napja

  Migránsok sajnos ma is vannak,sőt baj van már megint.

 • adam galambos

  Csintalannak teljesen igaza van! Nevetséges összehasonlítani a 90-es éveket a mai állapotokkal. Az akkori rendszer örökölt egy baloldali túlsúlyt, de nem emlékszem semmifajta eltiprásra, karaktergyilkosságra. De ha valaki szerint ugyanaz folyt a Napkeltében, mint ami ma van a Hír TV álruhás Echóban, az linkelje ide azokat az adásokat. És akkor lehet szépen továbbmenni az összes újsággal, rádióval stb. kapcsolatban. Tud valaki egyetlen olyan Metropol (ha még emlékszik valaki erre az ingyenes lapra) újságcikket is belinkelni, ahol az volt pepitában, mint a Lokálban?

 • kollarpg
  kollarpg Napja

  Fruzsina utánanézhetne, hogy a Fidesz miért külön segít az afrikai, dél-amerikai és ázsiai országoknak nem pedig az EU-val közösen, miért pont a legkorruptabb országokban és hogy amit építenek az mennyibe is kerül pontosan. Régi trükk többért számlázni, mint amennyibe eredetileg az építés kerül, hisz aki fizeti úgysem tudja ellenőrizni, a többlet meg megy kétfelé. Amúgy meg kín hallgatni ezt a nőt és most nem arra gondolok amit mond, hanem ahogyan mondja.

 • Ezustliliom
  Ezustliliom Napja

  Skrabski Fruzsina keveri a szezont a fazonnal. Hogy lehet összehasonlítani a Parlamentet a Kötöttfogással??? Egyrészt súlyában nem egyezik, másrészt a benne lévők törvény- és egymás tisztelete nem egyezik, harmadrészt arányaiban nem egyezik, negyedrészt motivációjában sem egyezik. Magyarán: a Kötöttfogásban pl. mikor volt olyan, hogy kérdezett valamit az egyikük a másiktól, mire a másik annyit válaszolt, hogy "Boldog karácsonyt!" vagy netán a függöny mögött bujkált? Vagy mikor némították el a mikrofonját valamelyiküknek? Ha kimeríti egy képviselő a törvényes eszközöket, de kutyába sem veszik, akkor kénytelen más eszközökhöz nyúlni, sőt! Tartozik a választóinak, akiket képvisel, és akiket így szintén kutyába sem vesznek, azzal, hogy ezt tegye!!! Most nézem tovább: Skrabskinak Hadházy akciójából annyi jött le összesen, hogy Hadházy utálja a miniszterelnököt??? Kérlek benneteket, aki ilyen sötét, azt ne hívjuk meg már legközelebb!

 • Ferenc Tolnai

  Öt hazaáruló szemét szar.

 • Agnes Beckmann

  Hihetetlen, hogy micsoda különbség van Reichert János és Skrabski Fruzsina intellektuális képessége között. Nehéz elhinni, hogy munkatársak voltak. Rettenetesen buta ez a hölgy.

 • kalci5
  kalci5 Napja

  Uncsi!

 • Rozália Heiler

  Csak azért, hogy legyen egy nő, ezt nem kellett volna... Reichert János viszont a tavaszi szellő...

 • ScipioHun
  ScipioHun Napja

  Az a pedagógus, aki 130.000 forintot visz haza, a megélhetése ezzel nincs garantálva, de mégis bemegy dolgozni, az meg is érdemli, hogy csak ennyit kapjon. Ha így is bejárnak, akkor miért emelne a kormányzat? Szopatni csak azt lehet, aki hagyja!

  • Agnes Beckmann
   Agnes Beckmann Napja

   Állítólag november 30-án tüntetnek... Külön kíváncsi leszek rá, hogy most nem csak hangemberek lesznek-e, mint eddig annyiszor. A mostani pedagógusok, gyáva, szervilis emberek, akik hagyják magukat kizsigerelni és tönkretenni. Nem szolgáltatnak jó példát a fiataloknak sajnos, de a síránkozás nagyon megy nekik, ahelyett, hogy összefognának és kiharcolnák VÉGRE maguknak azt, ami kijár, ha már minden nap azt halljuk évek óta, hogy mennyire jól teljesít a magyar gazdaság.

 • kollarpg
  kollarpg Napja

  Dévényi István igazán tarkón vághatná néha Csintalant, mert folyamatosan beledumál mások beszédébe és nem hagyja őket szóhoz jutni.

 • Márti Madarász

  Dévényi kezd szétesni? Átment liberális csövesbe, mióta simicska kibaszta azóta csak nyavalyog és nyöszörög.

 • Szaz Adam
  Szaz Adam 2 napja

  Csintalan Sanyi bácsinak mindig leesik a mikroportja... :D

 • Robert Molnar
  Robert Molnar 2 napja

  hogy megértsék. Gyűlölöm orbánt és a bandáját de leszarom ha a fekák ezrével fulladnak meg a földközi tengerben. Nem kellenek az EU ba. Sehova. Hulladék a 99% a. Ezt lehet latni A UK ben és Franciaorszagban és a Svédeknél is. Liberális faszság ez a mentsük meg a világ összes szenvedőjét és hozzuk Európába.

 • József Borsa
  József Borsa 2 napja

  Kedves Fruzsina! Azért azzal a pszichológiai vizsgálattal vigyázni kellene. Gondolok itt arra, hogy a volt Szovjetunióban (és más, több helyen is) a komplett ellenzék - legyen az akár külső, akár belső - a diliházban („gyógyintézetnek” nevezett börtönben) állomásozott/állomásozik. Ez köztudomású. Vélhetően ön „állampolgári ismeretek”-re gondolt, aminek az egzakt tartalma, módszere alapos kidolgozást követően valóban ésszerű és hasznos követelmény lehetne. Mondjuk nekem személyes véleményem az is, hogy azt (annak egy „szelídebb” változatát) idővel a választójog gyakorlásának feltételéül is szabnám. Végül: tán az sem lenne butaság - a mostani erősen „speciális” parlamenti helyzetben -, hogy a képviselők bármelyike világos és (nem könnyen, de nem is lehetetlenül) teljesíthető kritériumok mentén „visszahívható” legyen.

 • Barnabás Burninghard

  Kezd átmenni a Kötöttfogás kocsmai stílusba, senki se várja meg a másikat, mindenki össze-vissza belemagyaráz, illetve mindig leragadnak a személyeskedésnél

 • Stabil Bástya
  Stabil Bástya 2 napja

  Ezt a “szaporodásügyi” némbert összeköthetnétrk N. Katalinnal, meg B. Gáborral, majd valami Turul emlékműre ráaggathatnátok Tóthazótanevetváltoztatott Lackóval meg Kúró Dórikával együtt.

 • Thomas Anderson
  Thomas Anderson 2 napja

  Skrabski Fruzsina: 1Ha arra akart utalni hogy Hadházynak mentális problémái lennének, akkor szerintem téved. Ha fontos lenne számára hogy többszintű átvilágításon essenek át a parlamenti képviselők akkor azzal egyetértek, sőt szerintem erre szükség lenne a polgármestereknél és az önkormányzati képviselőtestületnél is. Legyen akár évenkénti pszichológiai vizsgálat, vagyonosodási vizsgálat családtagokra is kiterjesztve, nemzetbiztonsági átvilágítás. Ha egy raktáros alkalmazását megszüntethették mert "személyisége, magatartása és kapcsolatrendszere alapot teremthet jogellenes befolyásolására" értsd:zsarolható, akkor egy Borkai hogyan maradhat hivatalban, egy uzsorás hogyan lehet polgármester? Magyarországon nincs olyan munkakör amihez ne kérnének erkölcsi bizonyítványt, kivéve az érdekképviselet. 2. Hol vita az ha egy valid számonkérésre az a "válasz" hogy "Kellemes karácsont!" ?

 • Mária Magdolna Bereczk

  Kinek és vajon miért tetszik ez a videó ?? Az illetők Nem képzelték be eléggé magukat annak a szenvedő állatnak a helyébe ...Elütve , órákig fetrengeni az aszfalton nagy fájdalmak közepette ...Jó érzés lehet mi ???

 • Olvass, művelődj!

  Zseniális! Olyan hülék vagytok, de nagyon jól áll! Imádom ezt a sorozatot, ne hagyjátok abba!

 • Mária Magdolna Bereczk

  Szenved ! Ugyanúgy mint egy ember és az égvilágon senki nem tud rajta segíteni ...Lehet , hogy csak a lába törött el , ezt nyugatabbra úgy oldották volna meg , hogy elaltatják és beszállítják egy állatkórházba ...Románia a kilövések országa , más módszert nem ismer ...

  • Mária Magdolna Bereczk
   Mária Magdolna Bereczk 2 napja

   @rcs2003 AZ EMBERBŐL IS JELENTŐS A TÚLSZAPORULAT ...7,5 MILLIÁRD ...

  • rcs2003
   rcs2003 2 napja

   Jelentős túlszaporulat van belőlük, egyáltalán nem baj ha pár megdöglik közülük, nem kell ezen felakadni.

 • Béla Nagy
  Béla Nagy 2 napja

  Bírom ezt a depressziós műsort, 60 percet pofáznak a semmiről!

 • 3perec
  3perec 2 napja

  Há' ez így nem igazságos politikai vita... Ha a fideszes csaj ott lehet, a többi pártnak is joga, hogy képviseltethesse magát (szép magyarosan)... :D És különben meg mi az a Troll? Olyan, mint a Kretén?

 • tibi zambo
  tibi zambo 2 napja

  Hát bekaka,+ANTI KOMMUNISTAként!"Jól össze ültettek benneteket!Pörzse meg az antikomcsi,nöszenny!A liberál megmondásban!Ezt is beveszi a gyomrotok?Három király lány?Melyik, Brüszi,Budapest,Telaviv tengely?Moszkvát nem szabad kihagyni!Még antikommunyistaként,se!Én tanítsalak?És itt vannak,az ifjú törökök is!

 • AvPWar
  AvPWar 2 napja

  Értem a videó célját és rendben is van... csak kis észrevétel: Jurassic Park-ban nincsenek őslények. Azzal, hogy mindenféle ma élő állat DNS-e van azokban az "izékben", nem őslények. Vagy ez metafora akarna lenni, hogy ezek az emberek őslények, míg a Momentum nem és ezeket vannak vegyítve?

  • György Molnár
   György Molnár 2 napja

   A Jurassic Parkban őslények vannak, csak egy részük származik ma élő állatok, pl: béka DNS-éből.

  • kenichimitsurugi
   kenichimitsurugi 2 napja

   A Jurassic Park egy témapark. Innentől kezdve a felfedezésed kb. olyan, mintha egy Shakespeare darab színészeiről rántanád le a leplet, hogy ezek most élő emberek kosztümökbe bújva.

 • gp sx
  gp sx 2 napja

  És a horthystával is azonnal. Ugyan lakatlan marad az ország, de legalább csend lenne és nem szennyeződik a környezet. Vajon nem lehetne összezárni a két tábor ultráit 20 évre csapatépítés céljából az új stadionban? Focit úgysem játszanak ott.

 • Dávid Farkas
  Dávid Farkas 2 napja

  Ezt őszintén nem értem miért kellett kitenni

 • Gabor Papp
  Gabor Papp 2 napja

  Szörnyű ami vele történt ,sajnálom szegény szenvedő állatot... De ne legyünk álszentek...nap mint nap szörnyűbbnél szörnyűbb dolgok történnek a nagyvilágban...amit az arcunkba kapunk mindenhol...török elnök mészárlást...Velence víz alatt...200milliárdból épült Népstadion...sajtószabadság csorbítása parlamenten kívül és belül...sorolhatnám napestig...aki emiatt leiratkozik ...🤷🤦

  • sheo_ _drum and bass
   sheo_ _drum and bass 2 napja

   Sokkal borúsabb képet fest, hogy 17 órán át (törvényekhez igazodva, felsőbb utasításra várva) senki sem cselekedett, még egy ilyen egyértelmű helyzetben sem

  • Gabor Papp
   Gabor Papp 2 napja

   @Mária Magdolna Bereczk látom nem érti a mondandóm... na sebaj...🤷‍♂️

  • Mária Magdolna Bereczk
   Mária Magdolna Bereczk 2 napja

   Most nem Velencéről , nem a sajtószabadságról , nem a Népstadionról van szó hanem egy szenvedő élőlényről aki ott és akkor a legfontosabb megoldandó feladat lett volna ...SZENVED !!!Pont úgy mint egy ember ! A nagy technikai fejlődéssel a legfontosabb dolgot , az életet nem tudjuk megmenteni , a szenvedést nem tudjuk enyhíteni csak végleges megoldással az élet kioltásával ! Nem ér semmit az egész úgynevezett "rohamos fejlődés" ha nem tudja megvédeni az életet , sőt életellenes , az életeket tesz tönkre nap mint nap ...A vesztünkbe rohanunk a legmodernebb , leggyorsabb autóinkkal rengeteg balesetet okozva , rengeteg életet kioltva vagy ami még rosszabb egy életre megnyomorítva ...

 • Attila Mada
  Attila Mada 2 napja

  Nagyon jó! Tökéletes pontossággal írja le, mire képes a hányadék baloldal! Annál több, hogy a leharcolt MSZMP figurákkal tölti fel az eddigi MSZMP-s fedeszesek helyett, nem várható! Le kell számolni a teljes régi vágású kommunista gárdával azonnal!!!

  • Daniel Solymar
   Daniel Solymar 2 napja

   Puzser csak egy kavet ker, mer kb ezt pofazta egesz kampanya alatt, meg persze mar elotte is.. Se fidesz, se regi baloldal.. Na erre tessek..

 • Ilse Köhler
  Ilse Köhler 2 napja

  Egy ilyen nagy állatnak mégcsak segíteni se tudsz, mert akkora pofont lekeverne hogy az aszfalt adná a másikat.

  • Tesz- Vesz
   Tesz- Vesz 2 napja

   nem lehet elaltatni (szó szerint) és sínbe tenni a lábát? előtte megnézni a csontját, és egy állatvédő csoportnak elzárva tartani, míg össze nem forr a csontja? miért olyan bonyolult ez?

 • zsolt kovács
  zsolt kovács 2 napja

  maGyAr _ maGYar kiegyezést!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Dóra Széplaki
  Dóra Széplaki 2 napja

  Mi történik vele? Ha úgyis megölik hívjatok egy vadászt aki lelövi ne szenvedjen.

  • hunjoey
   hunjoey Napja

   @rcs2003 Annyira jó amúgy, hogy megnéz az ember egy videót, nem tud meg belőle semmit (logikusan ugye), na de majd ha elolvassa a leírást... :D Képzeld ezt el egy moziban. Megnézed a filmet, nem értesz semmit, de a kijáratnál megkérdezik, hogy "jó, de a kis prospektust olvastad, amit kaptál a jegy mellé?" - Na az ilyen filmek pont annyira szarok lennének, mint az olyan videók, amik leírás nélkül értelmezhetetlenek. Nem tükröznek semmit a feltöltő igénytelenségén kívül.

  • rcs2003
   rcs2003 2 napja

   A leírást elolvasni esetleg?

 • nyúl béla
  nyúl béla 2 napja

  :(

 • Ujvári Dávid
  Ujvári Dávid 2 napja

  Ezt miért?? Le is iratkoztam a csatornáról!

  • Skeksis Gelflinggrinder
   Skeksis Gelflinggrinder Napja

   @Ujvári Dávid Ejj, de egy speciális hópehely az úr...

  • Ujvári Dávid
   Ujvári Dávid 2 napja

   @Nagy István megjelent a főoldalon(!), eldöntöttem, hogy ilyen videókra nincs szükségem, megnyitottam, és leírtam, hogy ez a csatorna nem érdekel ilyen körülmények között. Ezt a döntésem megosztottam itt, bevallom, felesleges volt, de úgy néz ki, sokakat érdekel e tény.

  • Ferike Tubajfor
   Ferike Tubajfor 2 napja

   @Csaba Lukács Na ez az a Románia amelyet ti oly sokszor szoktatok hangoztatni, hogy mindenben lehagyja Magyarországot. 18 órát kellett szenvedjen a medve amíg megjött Bukarestből a kilövési engedély! Otvaros totvadék szarok vagytok!!!!!

  • Nagy István
   Nagy István 2 napja

   @Ujvári Dávid Pont leírta a lényeget! Ön szabadon eldöntheti, hogy mit néz és mit nem néz meg. Senki nem kötelezte, hogy megnézze ezt a videót. Attól, hogy követi a csatornát, nem muszáj minden egyes videóra rákattintani

  • Ujvári Dávid
   Ujvári Dávid 2 napja

   @Csaba Lukács én pedig egy "fogyasztó" vagyok aki, szabadon szeretné eldönteni, hogy mit néz és mit nem és ez a fogasztó bizony nem szeretné, hogy ilyen videok fogadják, amikor fellép a youtubera.

 • Ottó Kálmán
  Ottó Kálmán 2 napja

  Szerencsétlen állat. Nagy szerencse ellenben, hogy a Magyar Hang nem váltja népszerűségre a medve életének utolsó pillanatait.oh wait... a Túlélő Magazin. gratulálok.

  • hunjoey
   hunjoey Napja

   @Csaba Lukács Hagyd már ez a faszságot. A hír még csak-csak, de ezt nem kell ilyen videóval bemutatni. Ez nem több egyszerű szenzációhajhászásnál.

  • Csaba Lukács
   Csaba Lukács 2 napja

   Kedves uram, a hatóságok tehetlensége hír - minden újság megírja. Olvassa el a cikket és megérti: magyarhang.org/kulfold/hataron_tul/2019/11/17/haldoklo-medve-az-uton-a-hatosagok-lefagytak/

 • macilaci
  macilaci 2 napja

  😢

 • Sai Akuto
  Sai Akuto 2 napja

  51:17 Hazugság, a háborúnak vége Szíriában! Lehet hazatakarodni a kormosképűeknek, aki meg itt akarja tartani őket velük tarthat!

 • aditua garbigailua

  48:06: Csintalan, te hazug állat! Nincs szabad média?! A hazugságaitokkal van tele a net. Nincs szabad gondolkodás?! Ki tiltja meg, hogy gondolkodjunk, te hazug állat?! Ne hazudj, te vén komcsi fasz!

 • aditua garbigailua

  46:39: Csintalan, te hazug állat! Az Unió partjainál ezrek fulladnak vízbe?! Líbia partjainál felszedik a csónakosokat, és hozzák Európába. Ha csak embert akarnának menteni, miért nem viszik vissza Líbiába a kimentetteket?

  • István Rigó
   István Rigó 2 napja

   Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) adatai szerint idén eddig legalább 900-an vesztették életüket a Földközi-tengeren Európába tartó átkelésük során.

 • aditua garbigailua

  21:08: Reichert egy pökhendi fasz. Mi az, hogy a társadalom demokratikusan értékelhető szegmense?! Vannak az okos városlakók meg a primitív falusiak?! Hányás!

  • Sai Akuto
   Sai Akuto 3 napja

   Vannak az okos városlakók meg a primitív falusiak? igen! Vannak a primitív majmok (5 kiló krumpliért megvásárolható szavazat) és vannak az értékteremtő, megfontolt döntést hozó polgárok. "A demokrácia a csőcselék uralma" Platón

 • aditua garbigailua

  20:05: "az én pénzemen" Milyen ócska duma, Reichert? A te pénzed, ami a számládon van.

 • aditua garbigailua

  Fruzsina az ellenzéki hülyeséget ismétli. Nem ellenségkép kell, hanem egyszerű üzenetek, és az ellenzék alkalmatlanságának a bizonyítása, és az ellenzéki hazugságok leleplezése!

 • aditua garbigailua

  5:19: Reichert Jánosnak világít a bokája, miközben fújja az orrát. Médiatörténeti pillanatok!

 • Attilah23
  Attilah23 3 napja

  Csintalan Sándor megszívta Lehel kürtjét

 • Attilah23
  Attilah23 3 napja

  Csintalan Sándor a tetves köpönyeg forgató kopsz faszfejü kommunista és társasága csak azért sírnak mert nem ők vannak hatalmon.Ez az egész Motley Crew egy hányadék.

 • Á BF
  Á BF 3 napja

  Nem zavar, hogy csak hang van, nem szoktam nézni őket. A mobilomon hallgatom, hangszórót viszem magammal abba a helységbe ahol éppen tennivalóm van a lakásban. A heti, "mozgó" adást is így szoktam "nézni".

 • Frank Waldner
  Frank Waldner 3 napja

  A VOLT KOMMUNISTA ORBAN NEM JAVUL EGYRE BRUTALISABB

 • Ferenc Fogarasi
  Ferenc Fogarasi 3 napja

  Fruzsina drága, nincs Önnek más dolga, mint hogy lehúzza az amúgy kitűnő műsor szinvonalát ?

 • Vincent Van Goth

  Hát persze, száz évezredekkel az emberiség kialakulása után, Európa közepén így élnek emberek, az nyilván nem az ő hibájuk.

 • Anna Lavotha
  Anna Lavotha 3 napja

  Édesanyámat látogattam meg a rendszerváltozás elején karácsony előtt. A sztrájktörvényt akkor jelentették be. Ajjaj, mondtam, itt a kemény vadkapitalizmust alapozzák meg. Csak néztek.... Mi? Ez régen volt. Ma már értik, sőt a bőrükön érzik. Jön a Karácsony. Biztos vagyok benne, ilyenkor szokták bedobni a kegyetlen törvényjavaslatokatt. (Az internet is akkor volt.) Vajon most mi lesz az idén?

 • Bouillon Gottfried

  '22->2/3->full house!

 • pulenk1
  pulenk1 3 napja

  Valami kisördög azt sugdossa a fülembe, hogy Torkos Matildot leginkább az zavarja, hogy Borkai őt nem vitte el jachtozni. Meg egyáltalán attól félek, szegényt senki nem viszi jachtozni. Mintha ez látszana az arckifejezésén, meg a beszédmódján. Szegény, sajnálom.

 • attila kovács
  attila kovács 3 napja

  hazaáruló-sorosista majmok....

 • Robi Redford
  Robi Redford 3 napja

  Konok Péter egy fekete öves hazaáruló.

 • Zsófia Szanyi
  Zsófia Szanyi 3 napja

  Már bocsánat de ha valaki pszichopata is, attól még nem "bolond". Először még oké, nyelvbotlás... de sokadszor már nem. Például bizonyos szakmáknál nem is hátrány, ha valaki pszichopata, mert akkor nem kever felesleges érzelmeket a munkájába (pl. a legjobb sebészek állítólag pszichopaták) és ha "csak" ez lett volna az egyetlen tévedése.... Nagyon kilóg a sorból ez a nő, légyszi őt többet ne, mert rossz volt hallgatni.

 • Lionheart
  Lionheart 3 napja

  A Nemzet Sportolóinak közleménye Közleményben állt ki az atlétikai stadion megépítése és a nyertes világbajnoki pályázat megőrzése, vagyis a vb-rendezés mellett a Nemzet Sportolóinak testülete. Amint közleményükben fogalmaznak, aggodalommal figyelik a világbajnokság megrendezésével kapcsolatos híreket és arra kérik Budapest új vezetőit, hogy járuljanak hozzá a Nemzetközi Atlétikai Szövetség által Budapestnek ítélt 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezéséhez. Álláspontjuk szerint a nagy világversenyek rendezése nemcsak Magyarország jó hírét kelti, hanem fokozza a fiatalok érdeklődését a sport iránt, és a magyarok jó szereplésén keresztül hozzájárul az egészséges hazaszeretet erősítéséhez is. Budapest ebben az évben Európa sport-fővárosa volt, és bizonyította azt is, hogy a legkülönbözőbb sportágakban képes nagy versenyeket rendezni. „Büszkék vagyunk rá, hogy szeretett fővárosunk, Budapest és más nagyvárosok is az országban, számos nagy világverseny megrendezésével hozzájárultak hazánk jó híréhez, nemzetközi megbecsültségéhez” - zárul a Nemzet Sportolói által kiadott közlemény. A közlemény aláírói: Balczó András, Hammerl László, Ivánkay Mária, Kamuti Jenő, Kárpáti György, Keleti Ágnes, Magyar Zoltán, Portisch Lajos, Rejtő Ildikó, Schmitt Pál, Székely Éva és Varga János.

 • Nemes Olga
  Nemes Olga 3 napja

  Pörzse Sándor. Borkairól unalomig beszéltetek minden műsorban, most sem untatok róla beszélni. Ha csak a tizedét hallottuk volna a Lachner- Gajda ügyéről, akár ebben a műsorban, nem észrevételeznék semmit. De, amikor Fruzsina megemlíti Gajdáékat és te kikéred magadnak,hogy erről már annyit beszéltünk, az gyomorforgató. Mellette Borkairól még ma is előszeretettel, szinte kéjes elégedettséggel folytattad a diskurzust. Fruzsinát pedig meg kell védenem, mert ő volt a legobjektívebb beszélgető partner ebben a műsorban. Ő tudta érzelem nélkül elmondani a véleményét mindkét oldalról. Gratulálok neki hozzá, csak így tovább.

  • Nemes Olga
   Nemes Olga Napja

   @Agnes Beckmann . Ugyan már Ágnes. Te talán nem vagy fanatikus ellenzéki? Le se tagadhatnád. Miért nem érted azokat, akik álarc mögül nyilvánítanak véleményt? Ne adj Isten még fideszesek is? Nos, kedves Ágnes. Soha nem is fogod megérteni őket, mert : 1/ Nem is akarod megérteni őket, 2/ Az ilyen emberektől tartanak, mint te is vagy. Alapból gyűlölködsz anélkül, hogy ismernél bárkit is a fideszesek közül. Ha egy fa mindig ugyanarról az oldalról kapja a szelet, annak a gerince bizony egy idő után elferdül. Jobban kéne vigyáznod a gerincedre neked is, mielőtt még késő lenne.

  • Agnes Beckmann
   Agnes Beckmann Napja

   @Nemes Olga Széles látókör, ugyan már! Fanatikus fide$$-es vagy, le se tagadhatnád. Azt viszont tényleg nem értem, hogy miért vannak köztetek olyan nagy számban azok, akik nem verik ezt felvállalni, csak sunyiskodnak, meg álprofilok mögött bújkálva kötekednek meg mocskolódnak, hazaárulóznak stb. különbozo fórumokon. Gerinctelenek szektája az egész fide$$-es bagázs.

  • Nemes Olga
   Nemes Olga Napja

   @Agnes Beckmann . A széles látókörhöz hozzátartozik, hogy mindkét oldal médiáját nézem, hallgatom. Csak így lehet objektív véleményt alkotni. Engedd meg, hogy én is javasoljak neked néhány szellemileg emelkedettebb műsort. Nézhetnéd a Terc, Civil kör, Napról napra, Credo, Címlap, stb... Hidd el, ha ezekből a műsorokból táplálkoznál, nem szektáznál le senkit és tiszteletben tartanád mindenki más véleményét, nem neveznéd őket trolloknak csak azért, mert más véleményen vannak, mint te. Isten áldjon kedves Ágnes és engedd, hogy ő vezesse a gondolataidat, a beszédedet és minden cselekedetedet. Vigyázzon minden lépésedre.

  • Agnes Beckmann
   Agnes Beckmann Napja

   "A Fruzsinát meg kell védenem".. Nyílván, hiszen ugyanahhoz a szektához tartoztok...Az ATV-s trollkodás nem volt még elég Olga? Érdekes, hogy fide$$-esként ezt a musort nézed... Vajon miért? Ajánlom figyelmedbe még a Sallert, a Bakost imádni fogod.

 • Frank Waldner
  Frank Waldner 3 napja

  A FIDESZ RABLO KORMANY NEM A NEP ERDEKET KEPVISELI CSAK A SALYAT ERDEKEBEN A MAGYAR NEP KIRABLASA ERDEKLI

  • Frank Waldner
   Frank Waldner 15 órája

   Sajat

  • istván Bank
   istván Bank 16 órája

   Frank ----SALYÁT ,EJNYE,-EJNYE IGY LEIRNI VALAMIT --JEGYEZD MEG----SAJÁT a butaság nem is érdekes.

  • Rita Erdősi
   Rita Erdősi Napja

   Jujj de okos. Fantasztikus következtetés! Tanulj meg!

 • Zsolt Szabó
  Zsolt Szabó 3 napja

  Ti honnan veszitek hogy a kisvidéken a fideszre szavazó,kapna bármit is,hagymát vagy akármit?? Hogy meritek lenézni a kis vidéki embert hogy meg lehet venni 2kiló hagymával a szavazatát!!! Reichtert gyere le BAZ megyébe mutasd meg ki adott nekem bármit is. NE HAZUDJATOK!!!!

 • Andrejsoft
  Andrejsoft 3 napja

  Menekültek? Fuldoklók? Beevez egy adag afrikai 200 métert egy gumicsónakkal, az olasz partiőrség meg felveszi őket és átviszi európába (ahol már menekültként lesznek regisztrálva). Mindezt tömegesen és iparszerűen. Ezt kéne még jobban támogatni? Nooormális?!!! Ja és nem, nem vagyok fideszes, sőt hányok a Turbán Viktortól.

 • Slave pit
  Slave pit 3 napja

  Csintalan hanyszor mondja meg el, hogy megvertek? Senkit nem erdekel

 • secretboy secretboy

  Az irodában ülő rendőr.... Neeem, a rendőr nem kap pszichés és egyéb terhelést. (és te sajnálod a korkedvezményes nyugdíjat). Pont nem az irodában ülő volt az aki elment korkedvezménnyel.

  • József Császár
   József Császár 3 napja

   De volt olyan is, még a 90-es évek végén interjúztam egy rendőrségi állományú IT szakembert, aki tudta, hogy szakmailag lemarad, ha ott marad, de azt mondta, hogy a korai nyugdíj miatt már kivárja azt a pár évet, egy informatikus...

 • Laszlo Vass
  Laszlo Vass 3 napja

  Gulyás Marcika NEM LEHET ÉRTENI, HOGY MIT MONDASZ!

 • Andor Valkai
  Andor Valkai 3 napja

  Fruzsina kedvesnek tűnik, de sajnos nem olvas jól a sorok között. Emiatt kissé butácskának tűnik.

 • Kicsinko07
  Kicsinko07 3 napja

  Fruzsina. Én győriként nem fideszesre akartam szavazni, és nem is tettem, az ellenzéki közös jelöltre szavaztam, pá.

 • Péter Lévai
  Péter Lévai 3 napja

  Vajon Fruzsinának miért csak az jut "eszébe", hogy a fidesznek találnia kell egy új ellenséget, hogy nyerjen a következő választáson? Miért nem jut eszébe az, hogy a fidesz esetleg a saját teljesítményével is nyerhetne? Mondjuk ahhoz változni kellene, meg szolgálni végre az országot.

  • Attila Temesi
   Attila Temesi 16 órája

   Ez igaz, de nem csak a Fideszre. Merthogy az ellenzéknek sem csupán ellenségképet kéne gyártani, hanem teljesíteni, kitalálni valamit.

 • Éva Csotar
  Éva Csotar 3 napja

  Härom ägrolszakadt propagandist a negativ sirämait hallgatva, ugy fest, hogy ITT a vég! Uraim! Csak pozitivan! Probälkozzanak! Szép AZ élet!!! Ha ilyen a hozzäälläs, egy gödröt Kell äsni, és belefeküdni!

  • Agnes Beckmann
   Agnes Beckmann 22 órája

   @Éva Csotar Én általánosságban írtam, nem kokrétan a maga bugyuta hozzászólását kommentáltam.

  • Éva Csotar
   Éva Csotar 23 órája

   @Agnes Beckmann gratulälok! Ön most érdemben szolt hozzä! Vicc!

  • Agnes Beckmann
   Agnes Beckmann Napja

   @Szabi Nem hinném, hogy valóban érdekli az ilyeneket. Ha megnézed a kommenteket, akkor láthatod, hogy az ilyen fide$$-es trollok csak kötekedni járnak ilyen oldalakra és nem érdemben szólnak hozzá az elhangzottakhoz.

  • Éva Csotar
   Éva Csotar 2 napja

   @Szabi oke, csak ne dumälja be nekem senki, hogy csak rossz van, Minden toj stb,. Ha keresnének pozitiv jo dolgokat, AZ is van böven! Hozzäälläs kérdése!

  • Szabi
   Szabi 2 napja

   ezt úgy hívják hogy újságírás! ha sikerpropagandára vágysz akkor ott a Fidesz médiabirodalma. de valamiért te is megnézed az ellenzéki műsorokat! csak nem azért mert érdekel a valóság? :)

 • Lajos Csaba Magyar

  csintalan állítólagos megveréséhez: Valami nagyon nem kerek ebben a történetben. Ha valakit négyen megtámadnak fegyverrel, akkor az leesik a földre, és fáj neki. Nem pedig némi kéz- és fejsérüléssel elkergeti a baseball-ütős támadókat.

 • Büdöslábú Réti Cigány

  Nem az a baj istvan,hogy negativak vagytok.teljesen igazatok van csak egyreszt az embr nem szeret ebbe belegondolni masreszt pedig ti olyan tomeny dozisban nyomjatokhogy miutan vegignezem lehoz az eletrol!😂harmadreszt es ezt csak halkan jegyzem meg semmi nem fog valtozni mert itt mindenki meg ti is reszei vagytok sajnos a pollkorrektnek.itt nem lesz valtozas bekes uton szokimondas nelkul.vagy jon egy valsag vagy az utcan fog ez eldolni.nagyon jol latjatok ti is mi is valojaban az ellenzek.akkor lesz valtozas ha forgoszelkent fogja a nep elsoporni b az osszes politikust.szoval beszeltek rola de nem sok haszna sajnos!

  • Ezustliliom
   Ezustliliom 22 órája

   Ühüm. Akkor inkább fogjuk be a fülünket és a szemünket, tapasszuk be a szánkat? Attól, hogy te nem akarsz tudni a rossz dolgokról, azok még vannak. Én inkább tájékozódom róluk, mintsem éljek bele a vakvilágba egy ibolya szintjén, aztán hirtelen agyoncsapjon a valóság.

 • Holló Fehér
  Holló Fehér 3 napja

  Hát mindent megfújnak, miért pont ezt ne?

 • adi adrian
  adi adrian 4 napja

  Nagyon helyes hogy elveszthetik a mandátumukat. Hadházy nincs mit keressen a parlamentbe ......

 • istván Bank
  istván Bank 4 napja

  A miniszterelnők nem foglalkozik pitiáner dolgokkal ne aggódj emiatt ELVTÁRS.---HAZUG A CIM.

 • Szvetozár Vasmacskakovácsházy

  Szánalmasok... :)

 • Alvin
  Alvin 4 napja

  Pista nem jo ez igy, tessek megborotválkozni, hajat megigazítani. Én értem, hogy slankit, de ne. Ruha jol all. Jo műsor.

  • Szabi
   Szabi 2 napja

   ne nézd csak hallgasd és akkor minden jó lesz!

 • Steve Blaise
  Steve Blaise 4 napja

  Senkinek nem tanácsolnám, hogy mindent elhiggyen ami ebben a műsorban elhangzik. Ezeknek az uraknak elemi, üzleti érdekük, hogy a kormány munkáját, Magyarország helyzetét minél negatívabb színben tüntessék föl. Az általuk működtetett portálok, lapok célközönsége a megingadhatatlan, Orbánt gyűlölő, mindig, mindennel elégedetlen réteg, mely hírfogyasztásától függenek az ő reklámbevételeik.

 • iziglen
  iziglen 4 napja

  Gyurcsány miniszterelnöksége alatt nettó 1x0.000 Ft-ot kerestem diplomás szociális munkásként. Most is 1x0.000 Ft. :D

  • iziglen
   iziglen Napja

   ​@Szabi Így van, és mindezt 12 év tapasztalattal sikerült elérni. :)

  • Szabi
   Szabi 2 napja

   igen, de akkor x=0 volt, most pedig x=9 !!!

 • Hun Guy
  Hun Guy 4 napja

  Csokrol senki nem beszél? Valahogyan az itteni szereplok probaljak ignoralni ezt a jo kezdemenyezest. Mintha az Onkormanyzati szereples is ezt mutatta ! Mi az a középosztályt sem érdekli az ilyen fajta haladasi folyamat, szinte hihetetlen az egesz.

 • Gyula Szabó
  Gyula Szabó 4 napja

  A migránsok előtt a devizahitelesek voltak elkábítva, rengeteg ismerősöm szavazott csak emiatt rájuk, ehhez képest most rendőröket is ad a kilakoltatáshoz, hogy minden gördülékenyen menjen.

 • Para Dicsom
  Para Dicsom 4 napja

  Dévényi annyira (ál)naiv, hogy nem érti, miért hoz ilyen szemét intézkedéseket a (mindenkori gengszterváltó) kúrmány? Na ne. Minden "konteósság" nélkül is le lehet vezetni, hogy szándékos országrontók, gyülevész maffiabrancs.

  • AM HUN
   AM HUN 3 napja

   Milyen szemét intézkedésekről van szó?