Bödőcs Tibor
Bödőcs Tibor
 • 25
 • 20 362 005
 • 19

Megjegyzés • 19

 • keeponlive
  keeponlive Évvel

  Jóóvan Tibike! Csakígytovább! Teccik az új videjó! Még még még! Az vagy nekem....

 • Vali Tóth
  Vali Tóth Évvel

  Veszett jó! Nem is új Hofi, hanem mai Karinthy Frigyes vagy!

 • Anikó Tóth-Kerékgyártó

  Szia, Elnézést Palásti Nándorról szeretnélek kérdezni , mi történt vele?

 • Odinson
  Odinson Évvel

  Tibor! Én Hofin nőttem fel, a kisfiam Bödőcs-ön fog. Adjak nekik!

 • GIGS19750726
  GIGS19750726 Évvel

  Kedves Tibor. Nagy tiszteletel érdeklődnék, hogy hol lehet megnézni az egyes videókat teljes egészében? (Nem csak pár perces részleteket.) Köszönöm

 • keeponlive
  keeponlive Évvel

  Tibike! Mé nem tesző fől több videjót?

 • László Kovács

  Szerintem a "magasabb körökben" erősen gondolkodnak, mit kéne tenni Bödőcs-ügyben? Mert most már beszélhetünk ilyenről. Véleményem szerint mondjuk három kimenetele lehetne a dolognak: 1. Megpróbálják megfenyegetni, majd miután ez (valószínűleg) hatástalan, megpróbálják kilóra megvásárolni Tibort. Szeretném azt hinni, hogy nincs az a pénz... 2. Valamilyen véletlen baleset, rejtélyes betegség éri el Tibort, ami miatt nem folytathatja tevékenységét. Persze az okokat soha nem lehet majd kideríteni. 3. Tibor csinálhat, amit akar, nem vesznek tudomást róla, mert amiről nem tudunk, az nincs. Meg hát régen is volt például a Hofi-féle szelep-effektus. Én a harmadikra szavazok, hiszen "odafenn" eddig sem okozott túlságosan nagy zavart a valóság, valószínűleg - ha elég okosak - együtt tudnak ezzel élni, a nép meg hadd röhögjön, kit zavar...

 • Beledi Bela
  Beledi Bela Évvel

  Gyerünk zalaiak! Tibike a mi kutyánk kőke! A sifonyérra raktyátok ki az ünnepi telázslit! Zalaszentnagykisalsófelsőbúcsúnemeshomokpusztamagyarmurabalatonkerka népe! Véreim!

 • Mentálhigiénia Dentálhigiénia &

  MEGÖLEK, MEGÖLEK HA KIMEGYEK

 • RO AN
  RO AN Évvel

  Örülök, hogy megjelentek a videók, mindenképp felkerül akkor legalább itt pörögjön a számláló. Remélem az év végéig meglesz a 100.000 feliratkozó!

 • Zsolt Làszló
  Zsolt Làszló 3 évvel

  hallo tibor !!elöre is elnézést ha ebböl bármiféle kellemetlenséged adodik.... KEDVES DRÁGA FASZOMTUDJA HOGY FENT VAGYTOK E ITT A FACEBOOKON VIACOM NEVŰ BŰŰŰBÁLYOS CÉGECSKE!!!!!!! HAM MÁR MINIMUM EGYSZER NYILVÁNOS TV MŰSORBAN LEADJÁK A BÖLLÉRBALETT CIMŰ BÖDŐCS TIBOR REMEK MŰVET,AMI UTÁN HA JOL EMLÉKSZEM MÉG A MŰVÉSZÚR IS AZT MONDTA INNETŐL KEZDVE...........DEHA NEMIS MONDTA NEHOGY AZ LEGYEN HOGY BELEKEVERJÜK .INKÁBB NEM MONDTA! A HANSÚLY A NYILVÁNOSTV MŰSORBAN.AKKOR TI MIÉRT TILTJÁTOK LE A VIDEOT ÉS MIATTATOK KAPOK MÁR MÁSODSZOR FIGYELMESZTETÉST?!!!! ILÍEN ALAPON AZ EGÉSZ YOU TOUBE-OT MEG KELLENE SZÜNTETNI!!!!!!! NEM HINNÉM HOGY BŰN NÉPSZERÜSITENI EGY ILYEN REMEK MŰVÉSZ ELŐADÁSÁT!!!!! DE TUDJÁTOK MIT MEGINT MEGOSZTOM BAZMEG AZTÁN CSINÁLOK UJ FIOKOT ÉS MEGNT MEGOSZTOM!!!!!!!!!!!!!!!!! BÖDŐCS TIBOR ŰVÉSZÚRTÓL PEDIG ELNÉZÉST KÉREK ELÖRE IS HA EZ MIATT BASZOGATNI FOGJÁK!!!!!!! KEDVES VIACOM KERESSÉTEK A VIDEOT A YOU TOUBON!!!!!!!!!!!!!!!TUDJÁTOK AMIT A COMEDY CENTRAL CSATORNÁN NYILVÁNOSAN VETITETTETEK LE BAZMEG AZTÁN TILTASATOK LE!!!!!!!!!!!!!

 • Márk Sájtli
  Márk Sájtli 3 évvel

  Te vagy a legjobb humorista ,csak így tovább.Egy humoristának sincs hozzád hasonló tehetsége

 • Zoltán Zvara
  Zoltán Zvara 4 évvel

  Tibor baszki ennyi? Üres csatorna, csak egy veszett lélek komédiázik itt?

 • emanacio    - Mr.Fusion

  Mi a hasonlóság a galandféreg és a kalória mentes (update) ételek között? Mind a kettőnél lefogysz. És mi a különbség a galandféreg és a kalória mentes (update) ételek között? A galandféreg esetén csak EGY féreggel élsz együtt ...SZIMBIÓZISBAN !!!

 • emanacio    - Mr.Fusion

  Mi a különbség ?Az az ember elítélése között aki úgy megverte a nevelt gyerekét ,hogy belehalt a sérülésekbe .És az az orvos között aki rossz helyre adta be a ínekciót és belehalt a gyerek . A diploma.

  • Edward The Butler
   Edward The Butler 2 évvel

   Nem hiszem hogy pont ezek a viccek hiányoznak egy magyar stand up-os repertoárjából

 • emanacio    - Mr.Fusion

  Egy másik megtörtént eset: A jehovások elhívják az ismerősömet összejövetelüket amit egy kocsmában tartanak. A gyülekezet vezetője elkezdi a prédikációt és meghagyja a gyülekezet új tagjainak ha valamit nem értenek nyugodtan szóljanak.: -Isten első nap megteremtette a világot... -Isten a második napon megteremtette a Földet... -És lőn világosság ,Isten megteremtette a világosságot. Erre az ismerősöm beleszól a prédikációba :Dik eddig sötétben dolgozott ??? A gyülekezet vezetője félbehagyva a prédikációt az ismerősöm anyukájának a foglalkozásával dicsekedett és ,hogy mennyire szereti és kívánja és mint a Big Brother-ban felszólította: azonnal hagyja el a házat!

 • emanacio    - Mr.Fusion

  Nem élnék szerzői joggal csak szeretném megmutatni a rendszer hibáit mókásan! 2012-es kormányrendelet alapján a kábelégetés szabálysértés ,3-5 évvel sújtható . A méh telepen sem veszik át az égetett kábeleket. Szóval ha leég a háza ...valakinek megy a börtönbe... ha van már felfüggesztettje. Kábelégetés az kábelégetés ! Ezért van az ,hogy lopják a hév és vasúti felsővezetékeket . Azt nem kell leégetni és legalább újjnyi vastag rézkábel. És az észjakai kábellopások nem kábellopások ...nem ám...csak felújítják a hálózatot.Az éjjeli műszak lebontja..(hatásszünet)..majd a váltás nem tudja hol keresse az eltűnt kábelt ,meg kell keresni ... az éjszakai műszak nappal már nem dolgozik és nem mondák meg hol voltak az este .Nem egy cég csak leányvállalat. Mit mond a kábeltolvaj ha rajtakapják? -Mi nem loptuk a kábelt csak el kell vinni hengereltetni ...teszik tudni a kábelen sok a rézgálic és már nem vezeti olyan jól az áramot....nézze meg itt van a szatyorban ...megfogom és nem ráz! Az áram jóbarát mindig kezet ráz !!! Az élelmesebb színesfém üzletemberek rájöttek :a lopott kábeleket lenyúzzák , majd a lenyúzott műanyag szigetelést égetik el ...ne maradjon nyoma. ...vagy kiviszik az erdő szélére mert nagy környezetbarátok...barátkoznak a környezettel és a műanyag is barátkozzon a környezettel ....és ha már olyan jól összebarátkoztak ...ott is hagyják az erdő szélén. Azt tudtad,hogy a fémhulladékok kb 75%-át Kínába viszik ....ott nem gond a kábelégetés .ott nem büntetik.De sebaj a füst légipostán visszajön...visszahozza a szél. Csak ezt az agyondiplomázott vezetőink nem tudják. Azért büntetik a kábelégetést mert a széndioxid kvótát nem tudják eladni a politikusaink.amiből a saját mutyizásaikat fedezik. Nézz utána a politikai kisszótárba a "lobby" szó jelentésének ! Másképpen nézed a híradót este .És rájössz miért van információháború az emberekről (facebook ,twittwer...) Lobby érdekében.

 • emanacio    - Mr.Fusion

  Egy megtörtént eset Piliscsabán: Egy csávó elmegy a Pázmány Péter katolikus egyetemre és ott jelentkezni akar valami gondnoki állásért ha fölveszik. Bemegy . A portás megkérdezi a vállalkozó kedvű bennszülöttet mert látja rajta nem az IQ-ért jött.: "-Kit keres ? -Pázmány Péterrel szeretnék beszélni ,munka ügyben .-mondja a bennszülött. -a portás nem kapcsolt :-Őőőő nincs itt. -Akkor leülnék a padra és megvárnám." A portás ezek a szavak után kapcsolt és megsiratta a bennszülött válaszát. Remélem tanulságos történet és másnak is mosolyt csal az arcára ha elmeséled fellépéskor. Üdv.

  • emanacio    - Mr.Fusion
   emanacio - Mr.Fusion 5 évvel

   Bocsánat . A portás válasza az volt pontosabban:(Nem azt mondta :-Őőőő nincs itt) -Nincs bent .Kint van a temetőben!