Garázsmenet
Garázsmenet
 • 55
 • 2 652 144

Videó

Ez itt a Garázsmenet!! Intró
Megtekintés 35 EÉvvel

Megjegyzés

 • Viktória György
  Viktória György 9 perccel

  Nem ismerem a Lilit, de süt róla az ostobaság. Nem kellene másról hazugságot állítani, mert Mac Miller nem adagolta túl magát, főleg nem Ariana miatt. Igen voltak drogproblémái, de inkább nézzen utána a dolgoknak mielőtt hülyeséget mond.

 • Dóra Kurcsics
  Dóra Kurcsics 35 perccel

  Ennek az embernek, ha lenne egy cseppnyi önérzete, a földszínéről is eltűnt volna már nagyon régóta. Kártékony, és érthetetlen az ő jelenléte a politikába. Azzal nem lenne baj, ha beszélnétek a politikáról, még azzal se, ha állást foglalnátok benne, sőt. De Gyurcsány Ferenccel interjút készíteni nem menő, hanem végtelenül kínos.

 • Boglárka Vödrédi
  Boglárka Vödrédi 56 perccel

  Kérlek csináljatok interjút Molnár Áronnal.

 • Léna Ardie
  Léna Ardie 57 perccel

  Ne, csak Gyurcsányt ne!!!

 • mindenszo
  mindenszo Órája

  Tisztelt szombathelyi Honfitársaim! Annál is inkább a szombathelyi 5. EVK-ban élő Honfitársaim! Hát mi az Isten történt itt? Nemrég tudtam meg, hogy Czeglédy Csaba önkormányzati képviselő lett Szombathelyen. Ezt mégis hogy? Az országos eredmény nem igazán döbbentett meg, hiszen kormányzati ciklus közepén csak csodával határos módon lehet elsöprő győzelmet aratni, most benne volt, hogy egy kicsit megerősödik az ellenzék, majd 2022-ben újra padlóra küldi őket a Fidesz. Nincs is ezzel gond. Az viszont egészen elképesztő, ami a szombathelyi 5. EVK-ban történt. 921 szavazattal (46,63%) megválasztották Czeglédy Csabát önkormányzati képviselőnek. Ezt mégis hogy? Az 5. EVK-ban a fideszes jelölt 846 szavazatot kapott, szóval szoros volt a mérkőzés, mégis azt kell mondanom, hogy a gonosz győzött. Az országos eredmény egyáltalán nem ijesztő, de Czeglédy Csaba megválasztása nagyon is az. Czeglédy önkormányzati képviselővé választásával a szavazópolgárok mentelmi jogot adtak egy bűnözőnek, Gyurcsány csicskásának. Czeglédy megválasztása azért ijesztő, mert úgy tűnik még mindig vannak olyanok ebben az országban, akik visszasírják a korrupt gyurcsányi időket. Akik visszasírják a lopást, a szemkilövetést, a „kurvaországozást”, a havonta emelkedő rezsidíjakat, a kilátástalanságot, és a külföldiek által fillérekért széthordott Magyarországot. Nekik úgy látszik ez kell. És bár mindenki szavazatát tiszteletben kell tartani, mégis ijesztő, hogy hagyjuk élni, gyarapodni a Gyurcsány-fiókákat. Czeglédynek ugyanis nem a szombathelyi városházán, hanem a börtönben kéne csücsülnie. Mi jöhet még ezután? Zuschlag János lesz a miniszterelnök? Gyurcsány pedig az államfő? Na, az lenne a világ szégyene! Czeglédy politikában maradását még valahogy elbírja ez az ország. De eddig és ne tovább. Legyen Czeglédy a STOP-tábla, az intő jel, ahol meg kell állni, kedves Honfitársaim

 • Ferenc Budavári

  Ugye gyerekek, milyen "aranyos" bácsi? De ti nem tudjátok, ki ő valójában!😡 És higgyétek el, jobb ha nem is tudjátok meg, mert ő maga az ördög, aki most nálatok nyalizik!

 • Csaba SANDOR
  Csaba SANDOR 2 órája

  Fletóbá ÉS AMIT ELHALLGATOTT… “Feri”arról nem beszélt, hogy a miniszterelnökként majdnem csődbe vitte hazánkat, és azt is elfelejtette közölni, hogy az MSZP-SZDSZ kormányok idején volt igazi maffiaállam Magyarországon. Gyurcsány Ferenc és kormánya munkanélkülivé tett több 100 ezer embert, és a többieket is megalázó bérekért dolgoztatta, 2010 előtt gyermeket vállalni pedig “mission impossible”-nek tűnt, feltéve, ha normális anyagi körülményeket akart biztosítani az ember a családnak. Az ő - és Bajnai - kormányzása idején vettek el az idősektől egyhavi nyugdíjat, és mondjuk ki: hagyta elértéktelenedni a nyugdíjakat, háromszorosára emelte a gáz árát, megduplázta az élelmiszerek áfáját, és soha(!) nem fizetett nyugdíjprémiumot, sőt nyugdíjadót akart bevezetni. De erre ezek a fiatalok nem emlékezhetnek, hiszen talán még meg sem születtek. Ha pedig mégis, gyerekként nem igazán érzékelhették, hogy “Feriék” 2002 és 2010 között tizenötször emelték az energiaárakat, és megkockáztatom, ez talán még most sem foglalkoztatná őket, mert nem értik, mit jelent. Azt sem tudják, hogy a videón látható laza politikus kormányzása alatt a baloldal elherdálta és/vagy ellopta a nemzeti vagyont. Igen, amivel most ő vádolja az Orbán-kormányt, igazából hozzájuk köthető: szétlopták az európai uniós forrásokat, óriási bajban volt a közpénzfelhasználás, és csökkent a gazdasági növekedés. A Gyurcsány-Bajnai-kormány a források töredékét volt képes lehívni, és amit lehívtak, annak a 76 százalékát is szabálytalanul költötték el, ezzel százmilliárdokat hagytak veszni. A Bajnai-kormány pedig egyfajta világcsúcsot állított fel az államadósság növelésében. Ezek a fiatalok nem tudják, mert nem tudhatják, hogy Gyurcsányt a kormányzása alatt nem érdekelte sem az oktatás, sem a bérezés, vagyis ez utóbbi annyiban, hogy eszükbe se jutott az állami cégvezetők bérét csökkenteni. Ellenben megduplázták a munkanélküliséget, agyonadóztatták a családokat, a munkavállalókat és a vállalkozásokat, feladták az ország gazdasági szuverenitását, és hagyták, hogy külföldi gazdasági érdekek érvényesüljenek, miközben a magyar emberek megalázó bérekért dolgoztak. ÉS HAZUDTAK REGGEL, ÉJJEL, MEG ESTE, ÉS TRÜKKÖK SZÁZAIVAL ETETTÉK BRÜSSZELT. ÉS HA EZ NEM TETTSZETT AZ EMBEREKNEK, RENDŐRATTAK ÉS SZEMKILÖVÉS VOLT BÜNTETÉS. És most ez az ember a fiatalok körében laza, átlagos csávót játszik, akivel lehet szelfizni, chatelni, elérhető közelségben van, meghallgatja őket és beszélget velük. Pedig az igazság az, hogy őket is csak fel-és kihasználja ahhoz, hogy ismét hatalomba kerüljön.

 • Bréty Zoltán
  Bréty Zoltán 2 órája

  A fiammal keveredtem vitába egy alkalommal mire mérgesen kifakadt "mert te mindíg okosabb akarsz lenni" mire az én válaszom "én nem vagyok okosabb, én TAPASZTALTABB vagyok fiam". Szóval gyerekek jó ha megtanuljátok ma az égegyadta világon mindenben van politika. Egy embert a tettei minősítenek, és a Ferit legjobban a saját maga által elmondott ŐSZÖDI beszédéből ismerhetitek meg, amiből csak egy idézet "hazudtunk reggel éjjel meg este" és tudjátok én ezt már hallottam egyszer, az 1956-os forradalomkor amikor akkora voltam mint ti most, és lehet hogy pont egy olyan KISZ titkár mondta a rádióban mint amilyen Gyurcsány volt a "népidemokráciában".

 • Erik A viking
  Erik A viking 3 órája

  Érdekes ahogy a HUclip-ról tűnnek el a 2006-os rendőr terror és embervadászat videói.. Aki képet akar alkotni a 2006-os szeptemberi és októberi magyar rendőrség működéséről annak ajánlom ennek a videónak az első felét: huclip.com/video/eD3KfUt36sE/videó.html Ekkori miniszterelnök: Gyurcsány Ferenc, aki ezek után nemhogy nem mondatott le senkit, hanem még bőszen osztogatta a kitüntetéséket is az állami terror végrehajtóinak.

 • Szilárd Kővári
  Szilárd Kővári 3 órája

  Hát fiatalok, egy kis rendhagyó történelemóra, ha már bejött ez a szemétláda kihasználni a jóindulatú naivságotokat: huclip.com/video/SQkl87o1JfE/videó.html Én nem fikázlak benneteket, mert 20 évesen az a normális, hogy még nem pofozott eleget az élet, tehát még naivak vagytok. De azért tudjátok csak, hogy mi mit szívtunk itt 10-15 évvel ezelőtt, hogy mentünk nyugatra 2-3 diplomával koszos külvárosban lakni az akaratunk ellenére, hazagondolni naphosszat, mert nem, hogy jobb munkalehetőség nem volt, kvázi értelmetlenné vált itthon az élet... hogy akit bepaliztak egy CHF-es hitellel, az azóta kifizette a tőkerészt háromszor, és még mindig tart neki...hogy ez a mocskos szarházi közénk lövetett, és elvette a legalkotóbb tíz évünket, amikor el kellett volna rugaszkodni, és most 40 felett, szürkülő fejjel terelgeti a kisgyerekeit közülünk, aki nem tett le róla időközben végleg... na nem folytatom, szívből kívánom, hogy benneteket kíméljen meg a jövő ilyesmitől, de ettől függetlenül nyíljon a szemetek időben!

 • tomtyi
  tomtyi 3 órája

  Olyan nagy sikernek senki ne tartsa már Gyurcsány szereplését, amikor ez a nárcisztikus ripacs minden alkalmat megragad a szereplésre, és éppen azzal lehet őrületbe kergetni, ha levegőnek nézik, nem hívják meg, nem kérdezik!

 • tomtyi
  tomtyi 3 órája

  Ne haragudjatok, de végtelenül naivak vagytok. Ezt a mézes-mázosan képmutató, hazug, a felelősség elől az angolna síkosságával kicsúszó, az utóbbi 15 évből 2-3 évvel ezelőttig politikusként a legelutasítottabb embert meghívni, aki a fő felelőse volt a 2010 előtti társadalmi, gazdasági és politikai válságnak (devizahitel válság, államadósság óriási növekedése, civilek agyba-főbe veretése 2006 őszén), az már alapból politizálás. Nyilván fiatalok vagytok, de ez kb. olyan, mintha 1944-ben Hitlerrel vagy 1956 novemberében Hruscsovval készítettetek volna egy interjút, amiből az derül ki, milyen jópofa emberek is ezek. Persze politikamentesen. Éppen most csináltatok a Apró-Gyurcsány-klánnak egy ingyen reklámvideót, amiben ez a politikai ork jó arcnak tűnhet a hozzátok hasonlóan naiv és hiszékeny fiataloknak, akik majd csillogó szemmel hallgatják azokat az ostobaságokat, amiket már egy generációval korábban a szüleitek is benyaltak, aztán szívtak, mint a torkosborz. Mert az ilyenfajta komcsik csak „elkúrni” tudják.

 • Balu Balu
  Balu Balu 3 órája

  Kedves fiatalok,Feltónak volt egy öszödi beszéde.Az utána tartott brutális vérengzés során többek között egyetemistákat vertek össze,szemeket lőttek ki,fejeket vertek be. A 2006-ban kilőtt szemű Cs.Attila öngyilkos lett,mert volt egy jó szeme,amit kilőttek és maradt egy rossz,amivel nem látott.Jó lett volna,ha előbb utána néztek mit művelt ez az alkesz a regnálása alatt. Csak a tudatlanságotoknak tudom be,hogy kígyót melengettek a kebleteken,mert tisztességes ember ilyennel nem áll szóba.

  • Aradi Laszlo
   Aradi Laszlo Órája

   Kedves Balu Balu! Jó ötlet, bennem is megfogalmazódott hasonló gondolat, de itt ugye már a hazugság-dimenzió oly mélységei jelennek meg, hogy arra szavakat nem találok ... tudod „A HÁBORÚ: BÉKE , A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ”. Itt bizony a helyzet menthetetlen.

 • Réka Pál
  Réka Pál 3 órája

  Sziasztok! Csak annyit szeretnék mondani hogy a katolikus vallást sokan úgy látják hogy nagyon merev és csak az orgonát is a begyakorolt szöveget hallják kb egy évvel ez előtt én is így gondoltam de aztán elkezdtem járni keresztény közösségekbe ahol énekeltünk gitáros dalokat és megbeszélhettük a véleményünket és a kétejeinket. Amikor először mentem ilyen keresztény találkozóra megkérdezték hogy hol tartasz az Isten kapcsolatodban én őszintén megmontam hogy én nem érzem magamat annyira közel Istenhez és mindenki elfogadta és volt aki azt mondta hogy büszke rám hogy ezt el tudtam mondani. A keresztény szótól nem kell megiedni csak meg kell tartani az egyensújt lehet bulizni piálni ez nem bűn fiatalok vagytok csak ne tagadjuk meg Istent és én hiszek de nekem is van sok nem hívő barátom és én ebbe ne szólok bele ez csak az én véleményem

 • Sára Csibi
  Sára Csibi 4 órája

  Nem válaszolt a kérdésre, hogy "miért vannak elhidegülve a fiatalok" Az értelmetlenség az nem feltétlenül kiabál vagy bűzlik. Olyan mint egy bolha. Nem veszed észre csak utána a csípést és akkor nem tudod hogy mi történt, mikor, mi által. Érteni kellene azokat az összefüggéseket amit az átlag ember nem ért. úgy teszünk mintha minden rendben lenne, furcsáljuk hogy egyesek elhidegülnek. Milyen furcsa. Ez pont olyan mint a vegánság vagy spiritualitás. Az átlag-ember értelmi és érzelmi szintjét meghaladja a létjogosultsága. Kényelmesebb homokba dugott, jól nevelt, agymosott fejjel azt az illúziót fenntartani, hogy persze minden rendben, csak a rebellis társadalom foszlánynak van valami értelmi fogyatékossága. Ébredjünk fel. Józan paraszti ésszel: ahol minden rendben van, az nem úgy néz ki változatlanul, mint magyarország. Olyan mint a kéz amin nem látsz semmi koszt. Akkor az azt jelenti hogy tiszta? Á...ide már kell egy kis biológia. Hát nem. Mivel a baktériumok nem ütik ki a szemecskénket de attól még ott vannak. Joreggelt. Btw. ezt mind jó szándékkal írtam ide. Nehogy félreértsétek.

 • BÁJOS
  BÁJOS 4 órája

  Nem jár partikra, mert ő otthon iszik egyedül, amíg vörös nem lesz a feje. Ha pedig valamit megnyer 2x annyit iszik és úgy áll ki beszélni!

 • tatesz
  tatesz 4 órája

  Hajrá fidesz! ! !

 • poorbahrdew
  poorbahrdew 4 órája

  Szívesen hallottam volna egy olyan kérdést, hogy hogyan magyarázná el egy mostani 20 évesnek az öszödi beszédet és a 2006-os eseményeket.

 • mindenszo
  mindenszo 5 órája

  Amikor a neokommunista fiatalok interjút készítenek egy posztkommunistával! Gratulálok. 2006 őszödi beszéd: "És végighazudtuk az elmúlt négy évet! Nem csináltunk semmit, semmit! Hazudtunk reggel, éjjel, meg este!"

  • tomtyi
   tomtyi 3 órája

   @poorbahrdew A többivel együtt is csak Gyurcsány fiatalokat hülyítő önmarketingje.

  • poorbahrdew
   poorbahrdew 4 órája

   Érdemes lenne végighallgatnod az egészet (25 perc), nem csak a látványosan felháborító részeket.

 • Kinga Debreczeni
  Kinga Debreczeni 6 órája

  Puzsér, Vona, Karácsony, de Puzsér mindenképpen :)))

 • Cute Boy246
  Cute Boy246 6 órája

  Következő politikus legyen Orbán Viktor 😍

 • Farkas Dóri
  Farkas Dóri 9 órája

  Rafinált 😂😂😂😂😂

 • Zoltán Nagy
  Zoltán Nagy 9 órája

  Putyin is ott figyelt a nappaliban, nem csak Blair. Meg a terrorista nagypapa. És volt véreskezű elnyomó is a családban. Különben hogy is volt az impexekkel? Stb...stb.... Csak hogy tudjátok, kit is engedtek magatok közé.

  • Zoltán Nagy
   Zoltán Nagy 3 órája

   @poorbahrdew Nem? Nézz utána. Ott izzították a szamovárt a nappaliban. De ez már történelem.

  • poorbahrdew
   poorbahrdew 4 órája

   Putyin biztos nincs ott, még nem ért át Viktortól.

 • Johanna L.
  Johanna L. 10 órája

  Nem nagyon kedvelem ezt a hazug alkeszt. Remélem jobb/hitelesebb arcokat is meghívtok majd. Azért gratulálok. :)

 • Osztheimer Anna
  Osztheimer Anna 13 órája

  Vona Gábort is!

 • éliás tóbiás
  éliás tóbiás 18 órája

  A "Stripper" feliratos pulcsija Ferinek zseniális!

 • Anette B
  Anette B 18 órája

  Na erre nem számítottam mikor megláttam leesett az álam. Nem gondoltam volna,hogy az ország egyik leghíresebb embere eljön majd hozzátok. 😊

 • Keszthelyi Péter
  Keszthelyi Péter 18 órája

  Találó háttér neki a régi, vörös csillagos címer.

 • Saffy Born
  Saffy Born 18 órája

  Bírd még egy kicsikét Feri!🤣

 • Alexandra Bombosz
  Alexandra Bombosz 19 órája

  Gratulalok! 😊 Martin zsenialis volt! Dori te pedig pont ugy viselkedtel, mint barki mas a helyedben, annyira atereztem, de! megcsinaltad, nagyreszt miattad ult ott Gyurcsany Ferenc es ez hatalmas dolog, amit elertel. Szimpatikus volt Feri 🙂 Jo volt hallgatni es kozelebb hoztatok a politikat hozzank.

 • Elio Elio
  Elio Elio 19 órája

  Egy órán keresztül is szívesen hallgattam volna. Nagyon érdekes interjú volt 😊

 • Palacsinta Palacsinta

  Orbánt is hívjátok meg

 • Levente Sisak
  Levente Sisak 20 órája

  Hívjatok meg szél Bernadett

 • Varga Timea Laura
  Varga Timea Laura 21 órája

  Gratulálok! Nagyon klassz, hogy ilyen széles körből hívtok meg vendégeket!

 • Dániel Opera
  Dániel Opera 21 órája

  Jöjjön el pls Orbán Viktor

 • Vivien Varga
  Vivien Varga 21 órája

  Az a baj,hogy a fiatal nezoiteknek, es talan Nektek sem esik le,hogy megis mit tett ez az ember ezert az orszagert..Hogy az o vezetese alatt,megis mekkora egy sza* orszagunk volt,mit tett ez az ember. Ti meg most elhivjatok ide?mert baromi jol hangzik,hogy eljott de,hogy senkinek nem jut eszebe, 2007 korul mivolt magyarorszagon,amig O vezette ?

  • tomtyi
   tomtyi 3 órája

   @Madonna Nadal Gyurcsánynál nem az a baj, hogy nem tudott semmiből valamit csinálni, hanem az, hogy a valamiből nagyon is tudott SEMMIT, a mennyből szart csinálni. Ez megvan? nol.hu/archivum/archiv-417593-228304 „Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit.”

  • Vivien Varga
   Vivien Varga 19 órája

   Madonna Nadal miert te mitol vagy olyan marha nagy szakerto?😁😁😁

  • Madonna Nadal
   Madonna Nadal 19 órája

   Mikor ket nem erto hozza szol valamihez! En ehhez azt mondom hogya semmibol valamit csinalni nehez! Feri nem birt a semmibol valamit csinalni ez teny es ezzel nincs semmi gond mivel ez egy nagyon osszetett dolog! Nem ertem miert bantjatok ot? Miert? Vezess te egy orszagot es probalj szarbol mennyet csinalni! Nem fog sikerulni!

  • Ágnes Nyúl
   Ágnes Nyúl 20 órája

   Igen ezt én is észrevettem már, hogy az emberek valamiért időről időre elfelejtik ezeket a dolgokat. Aztán ha újra pofára esnek, megy a csodálkozás... Jó vastag bőr van Gyurcsány képén, hogy egyáltalán még politizál!

 • Anastasia Lukrecia
  Anastasia Lukrecia 21 órája

  imadtam! kövinek puzseeeert

 • Frank Papo
  Frank Papo 21 órája

  Gratulalok, hogy igy sikerult, fiatalon egy jo riportmusort kesziteni.

 • András Bence Lovász

  Eloszor is hadd szogezzem le hogy orulok h ilyen temakkal is foglalkoztok. Szerintem elkepesztoen kartekony a fiatalok gondolkodasara es szellemi fejlodesere azok a vlogok h nemtom "csak kek kajat ettem" meg "befestettem a hajam juj de jo" . Gratulalok hogy bevallaltatok. Szemely szerint en azert ratertem volna h az anno megtortent csufos szinte eluzes utan miert jott vissza Gyurcsany a politikaba de ez most lenyegtelen. Ami viszont nekem nem tetszett az az egesz interju osszevisszasaga. Tehat fel kell epiteni egy kiindulopontot es egy iranyt beloni es azon az uton eljutni egy vegkifejlethez. Szerintem ez nem igazan valosult meg , foleg az elejen. Gyurcsany tapasztalt interjuzo es segitokesz volt mert ugy valaszolt a sokszor nem tul jo kerdesekre hogy egy izgalmasabb valaszt kapjon a hallgato mint amit alapbol valaszolni lehetett vna a kerdesre. Kommentekbol olvasom h a srac media es komm. hallgato. Ez meglepo mert szerintem a lany sokkal talpraesettebb volt es kevesbe izgult valamint a kerdesei is jobban tetszettek. Mindenesetre az alapotlet nagyon jo es tamogatom az ilyen tartalmakat . Legyetek buszkek mert van olyan ujsagiro aki soha nem keszithet interjut vezeto politikusokkal. Fiatalok vagytok meg es van hova fejlodni de mindenkepp jo a csapasirany 👍😊 jo lenne tobb ilyen tartalom

  • poorbahrdew
   poorbahrdew 4 órája

   Én is mondanék egy építő kritikát: ne kezdjétek a kérdéseket "és"-sel, mert olyan a színezete az egésznek, mint ha alig vártátok volna a válasz végét.

 • Szabo Szonja
  Szabo Szonja 22 órája

  Gratulálok nektek, nagyon tetszett a beszélgetés! 😄

 • Dani's U-MC
  Dani's U-MC 23 órája

  Jó most égtem ki😂😂😂

 • Enikő Mihalik
  Enikő Mihalik 23 órája

  Olyan fura hogy hazánk volt miniszterelnökét így csak egyszerűen le "Ferizitek"

  • Sára Csibi
   Sára Csibi 4 órája

   Ő mondta, hogy tegeződjenek. Ilyenkor illetlenség ellenkezni. Amúgy. Szerintem itt ebben az adásban pont jól látszik az, hogy ő pont olyan ember mint bárki más. Nem rendelkezik ember-feletti erővel....

 • a
  a 23 órája

  aztaaaa még csak most kezdem nézni...kíváncsi vagyok!

 • Zsófi Beró
  Zsófi Beró Napja

  Hoppá hoppá Dóri újabban farmert hord?😍😚😅

 • Utónév Vezetéknév

  Puzsér? :33

 • Boros Bianka
  Boros Bianka Napja

  Annyira aranyos ahogy Dóri az elején teljesen zavarba van😂❤️

 • Balogh Balogh

  Így prógáljátok elfogadhatóvá tenni a szemkilövetőt? Gusztustalan amit műveltek!

  • Kati Végső
   Kati Végső 3 órája

   Erről beszél: huclip.com/video/GSdFLdS2FxA/videó.html

  • Attila Herczeg
   Attila Herczeg 19 órája

   Eddig szeretted őket de most elhívtak egy személyt akit nem kedvelsz ezért egyből gusztustalan....szerintem ez a helyzet

  • Anastasia Lukrecia
   Anastasia Lukrecia 21 órája

   Balogh Balogh azt se tudod miről beszélsz

 • András Buzády

  Esetleg érdekes lenne egy másik oldalról is hallgatni véleményt!de jó lett

 • Manas_seh
  Manas_seh Napja

  Hát ez le6et wolna mék 2szer ijen hoszú

 • Máté Rihász

  Érdemelt volna többet is 😁

 • Luu
  Luu Napja

  Zene feldobja a videoot

 • Róbert Varga

  Remélem előtte megkinaltatpk par dl konyakkal ezt a pojacat! A politikai toltottseg nem elkerulheto az ő esetében!

 • atomkyborg _
  atomkyborg _ Napja

  Imádlak titeket de engem szerinten meg ennyire egyik adas sem erdekelt mint ez... nagyon jol ossze hoztatok és tényleg le a kalappal szerintem nem is látszott hogy izgultatok tok folyékonyan ment vegig a beszélgetés es tényleg nagyon buszke vagyok rátok!

 • Bernadett Csányi

  Szuperek vagytok!!Csak így tovább fiatalok!😊

 • Anikó Noémi Borsos

  Wow ez nagyon durva!!!! Imádom a garázsmeneteeet!😍😍😍

 • ugytudtam
  ugytudtam Napja

  Érdekes lesz majd Puzsér reakciója, ha eljön, hogy előtte már Gyurcsányt is elhívtátok...

 • Klaudia Hegedus

  Szívből gratulálok!👏 Akárki akármit mondhat, Feri a legemberségesebb, legjobbfej, legimádnivalóbb!!!❤️❤️❤️

  • Kovács Marcell
   Kovács Marcell 2 órája

   Idióta. 2006-szemkilövetés. "Legemberségesebb"

  • Boglárka Káman
   Boglárka Káman 18 órája

   Madonna Nadal ez biztosan nekem jott? ertem en, hogy jofejseg tole, hogy kommunikal a fiatalsaggal, de ez kb az egyetlen kartya amit meg ki tud jatszani, hiszen ez a korosztaly van a legkevesbe tisztaban azzal, hogy mik is tortentek az orszagban a miniszterelnoksege alatt, a 2006os tuntesekrol beszelve. szoval az en szemem fel van nyitva, koszonom szepen:)

  • Madonna Nadal
   Madonna Nadal 19 órája

   Boglárka Káman mar elotted kiosztottam ket gyereket! Ezert nem fogok nagy szoveget irni csak azt hogy nyisd ki a szemed a vilag elotted van, es csak akkor beszelj ha biztos vagy benne

  • Boglárka Káman
   Boglárka Káman Napja

   Klaudia Hegedus te meg a legbutább

 • Richard Andrassy

  csudijó lett :)

 • Noémi Ódor
  Noémi Ódor Napja

  Martin, kérlek figyelj oda a sok ő-zésre.. Főleg Kommunikációs szakoskent alap lenne, szerintem.

 • DANI PLAY
  DANI PLAY Napja

  gyurcsanynak szinkron hangnak kene lenniexd

  • DANI PLAY
   DANI PLAY 20 órája

   Ágnes Nyúl XDDD igaz

  • Ágnes Nyúl
   Ágnes Nyúl 20 órája

   Adta volna az Isten, hogy inkább azt a pályát választja....

  • DANI PLAY
   DANI PLAY Napja

   Dániel Opera hat azer kemeny lenne egy hiradoba mindenki szet atkozna

  • Dániel Opera
   Dániel Opera Napja

   Elég a mocskát hallgatni az rtl en fujj

 • Krizanten08 Goomy

  Mániáid vannak Dóri nem arra gondolsz?😁 úgy szokták hivatalosan hívni. Nekem is van ilyen nagyon idegesítő😅😂❤

 • Vlasko
  Vlasko Napja

  Vona, puzsér :D

 • Theokuma Kuma

  politikailag fuggetlen musor a garazsmenet ,de eszembee nem jutna neki irni, gaaaz

  • Anastasia Lukrecia
   Anastasia Lukrecia 21 órája

   akkor menj csókolod meg orban lábát es nézz mást

  • Theokuma Kuma
   Theokuma Kuma Napja

   @Krizsán Bencepolitikailag fuggetlenul ,mint ember szar, es nem ulnek le vele egy helyisegbe.

  • Theokuma Kuma
   Theokuma Kuma Napja

   @Rainbow4903mert ez egy szelhamos.nem tudnek a szemebe nezni ugy h le ne hannyam

  • Krizsán Bence
   Krizsán Bence Napja

   Igen. Politikailag független podcast. Azért, mert elhívtak egy volt politikust nem hinném, hogy ők már egyből eladták magukat. De ha úgy állsz,hozzá, hogy hogyan mernek neki írni elmondom:ÖNBIZALOM tudom furcsa fogalom, de létezik és van. Kimondhatjuk, hogy az emberiségnek már alapoknak számító tárgyak is önbizalomból jöttek létre.

  • Rainbow4903
   Rainbow4903 Napja

   Miért gáz?

 • Boglarka Kalman

  Gratulálok!!!!! Az elején nagyon tetszett a vidám zenével kezdés. 🤩👌

 • Theokuma Kuma

  fuuj ,ez gaz

 • Vilma Kovács

  Aztaaa

 • noel hun games

  Következőnek kell egy Németh Szilárd.tanács:legyen coca cola meg McDonald’s kaja!!!

 • Samu Kiss-Korbel

  GYURCSÁNY?! :DDD

 • Laura Anna
  Laura Anna Napja

  Aztaaaaaaa

 • Ágnes Sz.
  Ágnes Sz. Napja

  Nagyon jól megoldottátok az eddigi kezdeti "kínos beköszönést", meg az introt :D többször lehetne így kezdeni a podcasteket

 • DittyCat79
  DittyCat79 Napja

  Hívjátok el Vona Gábort is. 👍

  • Sandor Domjan
   Sandor Domjan 3 órája

   DittiCat79 Nem mondod.. Bár milyen meglepő nem szoktam Gyurcsánnyal beszélgetni! Ha megnyugtat, nem is bánom!

  • kis kinga
   kis kinga 4 órája

   Egyet értek, szerintem ő is érdekes ember, lehet utálni, lehet szererni, de ettől függetlenül érdekes ember.

  • Gál Gál
   Gál Gál 6 órája

   Támogatom!

  • Plastyik Viktoria
   Plastyik Viktoria 23 órája

   Támogatom! Ő biztosan elfogadná! ☺️

  • tiiktakk
   tiiktakk Napja

   Iiigen!!!!

 • A M. Erika
  A M. Erika Napja

  Nagyon élveztem, de miért ilyen röviiiid?

 • Eszti Csorba
  Eszti Csorba Napja

  Szinte hihetetlen, hogy tud két ember ilyen végtelenül pc lenni.

  • Tesz- Vesz
   Tesz- Vesz Órája

   @akatsuka fujio és te elhiszed nekik? érdekes? de miért, mert híres? VÉLETLENÜL pont gyurcsány került az adásba, aki hazudott a költsévetés adatatairól, kilövette egy-két ember szemét, és idegen rendőröket, katonákat hívtak be az országba, hogy verjék össze VÉLETLENSZERŰEN az embereket az utcán, mellesleg ki is tüntette a brutális rendőrvezetőt, akit még a seját beosztottai is majdnem lelőttek, annyire utálták, okkal. de azért sztároljátok gyurcsányt ti ostoba, hülye kisgyerekek, merthogy arról nincs szó, ebben a műsorban h hazudott feri a választáson is, vagy egyéb ÉRDEMLEGES kérdésekről

  • Tesz- Vesz
   Tesz- Vesz Órája

   @Eszti Csorba de, aki pc az egy idióta.

  • Dorottya Kovács
   Dorottya Kovács 12 órája

   akatsuka fujio m

  • Eszti Csorba
   Eszti Csorba Napja

   @akatsuka fujio Ja és a pc-ség nem csak erre az egy adásukra jellemző. Általanosan igaz rájuk, függetlenül attól, hogy kit hívnak meg a műsorba.

 • Otilia Venczel

  Neeeeeeeee úristen 😂😂😁🙈

 • Johanna Lázók

  nneeee de nagy tagok vagytok😂😂😂😂😂

 • • Maria •

  Látszik rajtatok,hogy nagyon izgatottak voltatok,kicsit zavart engem,de ez egyértelmű ilyenkor :D Attól függetlenül 50. résznek Feri tökéletes vendég volt!

 • WoW5551
  WoW5551 Napja

  Na jóóó.. Mi a F@sz? Hogy sikerült ezt összehozni?? Igen elmondtátok. 100 résznél Kit hívtok el Michael Jaksont?? Vagy Orbánt??

  • WoW5551
   WoW5551 Napja

   @K. G. ok

  • K. G.
   K. G. Napja

   WoW5551 jah majd felélesztik Michaelt a halálbol

  • Fanni Udvarhelyi
   Fanni Udvarhelyi Napja

   Dark Queeen wooow 😱 nane 🤣🤦🏽‍♀️

  • WoW5551
   WoW5551 Napja

   Ajjj. Igen tudom mert meghalt gratulálok hogy nem érted a poént te... Fúúú de felidegesítettél azt hittem hogy ezt normális emberek nézik.

  • Dark Queeen
   Dark Queeen Napja

   Michaelt nem tudja

 • orkánviktor
  orkánviktor Napja

  most egy uj szintre lepett a grazsmenet. 👍

 • Molnár Dora
  Molnár Dora Napja

  Sokat fogtok még elérni. Hajrá!☺️🥰😘

 • Jázmin Szabó

  Amúgy dúrva hogy milyen emberekkel tudtol interjút csinálni😂😀😮

 • Jazmin Bauman

  Nagyon ügyesek vagytok🍭 Csak így tovább!! Hajrá Garázsmenet!🥰💛

 • Bettina Banka

  En szoktam beszelgetni Gyurcsany Ferenccel 😏😏 Messengeren😆

 • Anna Takács Anna

  12:46 imádom ahogy veszekedtek azon, hogy a hálák összejöttek-e vagy sem a Némóban

 • Aliz Kaaa
  Aliz Kaaa 2 napja

  Csak egy kicsit kínos. 24 perc beszélgetés a semmiről

 • Emese Wágner
  Emese Wágner 2 napja

  A kérdést úgy is fellehetne tenni: Hogyan definiálnád magad? De amúgy nagyon kellemes beszélgetés volt. Barbi pedig büszke lehet magára igazi role modell :)

 • Roxy
  Roxy 2 napja

  "Büdös autista gyökér".... 😠 Azért ez egy kicsit durva szerintem... 😠 Szerintem az autista teljesen felesleges volt oda, de mindegy. Bárki lehet egy büdös gyökér, nem kell autistának lennie... 😠 😠 😠 Egy kicsit szar ez az autistákra nézve, nem értem, hogy miért kell ilyen pejoratívan használni.... 😠

 • Laura Castle
  Laura Castle 3 napja

  En a baratommal tinderen jottem ossze es mar lassan 8 honapja boldogitjuk egymast 😊😊😊

 • Semperella
  Semperella 3 napja

  45:07 47:12 Dóri 😂

 • Ni ka
  Ni ka 3 napja

  🤣🤣🤣🤣182 cm vagyok szóval nem nincs olyan hogy nem húznak jobbra az alacsony fiúk Tényleg ilyen magas vagy? 😮😮😮😮 Durva nem gondoltam volna

 • Boglárka Csapuka

  A nővéremnek volt egy tinderes randia, augusztusban volt az esküvőjük😁❤

 • Vanessza Andrékó

  Uristen a videó végén sikerült ráeszmélnem arra amit sose tudtam kifejezni igazán igazából 🤦🏼‍♀️🤪

 • Noémi Oláh
  Noémi Oláh 4 napja

  Annyival jobbak ezek a kettes beszélgetések :)))

 • Timcsii Nagy
  Timcsii Nagy 4 napja

  A hangminoseg sajnos borzalmas, azoknak, akik nem nezik, hanem fulessel hallgatjak spotifyon (-> egy Podcast lenyege) szinte elvezhetetlen.

 • Kim csa
  Kim csa 4 napja

  5 percig tudtam nezni a videot aztan csak megforditottam mert irritál a fény

 • lilit. jpg
  lilit. jpg 4 napja

  Fake csajszis sztori a Martin barátjáról nagyon para😱 ilyen pszichot

 • Réka Miskolczi
  Réka Miskolczi 4 napja

  "Már kisminkeltem magam" relatable af

 • Réka Miskolczi
  Réka Miskolczi 4 napja

  13:57 asmr

 • Hortobágyi Hajnalka

  6:17 en is a tinderen ismertem meg a páromat es mar egyutt lakunk😅

 • Krisztina
  Krisztina 4 napja

  Nyomorékok😅 ez kicsit erős. Vannak kellemetlen figurák a világban, ez tény, de azért picit óvatosabban az ilyen szavakkal.

 • Evelin Adu
  Evelin Adu 4 napja

  Igaz, hogy a nagyvárosi lányok szebbek vagy jobb a stílusuk, de szerintem a vidéki lányok erkölcsösebbek, kedvesebbek, háziasabbak. Ezt nem azért mondom mert én egyik vagy másik vagyok, mert én mindkettő vagyok, csak gondoltam ezzel kiegészítelek titteket.