Pesti Srácok
Pesti Srácok
 • 1 629
 • 13 869 517

Videó

László Imre menekülőre fogta
Megtekintés 4,8 E18 napja
Deutsh Tamás
Megtekintés 2,4 E21 napja

Megjegyzés

 • Csaba Tulézi
  Csaba Tulézi 3 perccel

  Meg kell nézni olaszországban mennyi migráns van s szintén meg kell nézni mennyi migráns van itt magyarországon ahhoz képest, hogy az orbán kormány megígérte, hogy nem engedik be őket!!

 • Lászlóné Ziegler

  Nagy az isten állatkertje, ennyi idiótát egyrakáson!

  • András Juhász
   András Juhász 2 perccel

   Lászlóné Ziegler Vajon mit szólhatnak az unokáik?

 • András Juhász
  András Juhász 7 perccel

  Mennyi idióta.

 • Kertész Gábor
  Kertész Gábor 12 perccel

  Hajrá Fidesz! Sokáig! Jutubos szar cenzura! Töröljetek, libsik! Akkor is FIDESZ!

 • Béla Őze
  Béla Őze 34 perccel

  Nem tudok mit mondani csak anyit ! Gratulálok drága barátaim ez a lényeg !!!

 • Magor Fia
  Magor Fia 35 perccel

  🇮🇹🇭🇺💕🍷

 • Magyar Migráns
  Magyar Migráns 53 perccel

  Ez a Bayer még él és Interjúzik? Azt hittem mindkét lábára béna.

 • Sándor Vigh
  Sándor Vigh 54 perccel

  Pesti Srácok=Egy Fidesz által eltartott/kitartott Mészáros, Habonyi fos projektje és kammumédiája. Mitől buktatok Fideszes Birkák? Mészáros, Stadionok, Tiborc, Magánrepülő, kilakoltatások, és nagy pofátok miatt!!! 2010óta az embereknek ebből elege lett. A helyetekben már nem lenne ekkora a pofám mert félő, hogy 2022ben nemhogy a 2/3nem lesz meg, de még a választást is félő, hogy bukjátok. Akkor aztán a Pesti Srácok ugyanúgy mehet a picsába mint a 15állításáról 11ben hazudott Lokál újságotok.

 • Zoltán Nagy
  Zoltán Nagy 59 perccel

  Most ugyanott vagyunk, mint 94-ben. Az külfüldről szervezett újszdsz összeállt a maszopistákkal.

 • Zoltán Nagy
  Zoltán Nagy Órája

  Lehetett tudni, hogy lesz meglepetés. Különben mifaszé tartott előkarácsonyt timmermansz?

 • Éva Pázmándi
  Éva Pázmándi Órája

  ;

 • Kakuk Tamás
  Kakuk Tamás Órája

  Büszkék vagyunk rátok Budapestiekre , mert látva a hatalmas összefogást,összefogásotokat , egy történelmi IGAZ ügyért ,nekünk vidékieknek is hatalmas erőt ,és reményt adtok !!

  • zen zen
   zen zen 36 perccel

   hatalmas összefogás volt :)))))))))miért vagy büszke arra 2000 nyugdíjasra, akik egy tál gulyáslevesért, protestáltak egy szélsőjobboldali ember mellett, gratulálok

 • Ernoe Ernoe
  Ernoe Ernoe Órája

  Az 1938-as labdarúgó-világbajnokságon 16/15 ország vett részt, ebből 13 európai ország volt. A német megszállás miatt Ausztria csapatát törölték a listáról, a játékosok a Naci-Németország színeiben léptek fel. - Szentesi Zöldi László beszéde egy nyílt szemezés ezzel a naci világgal mintha nem lenne a magyar olasz kapcsolatokban más, csak fasizmus és prostituált magyar lányok. - Ezen a magyar nőket megalázó megjegyzésen jót kuncogott a „keresztény értékek védelmében összegyűlt” tömeg. „Tapsoljuk meg a Digózókat” - mondja a szónok és az egybegyűltek tapsolnak. Győr polgármestere küldi az üdvözletét. - Néhány néni "moslékoknak" nevezi a tenger hullámaiból megmentett menekülteket. - Quo vadis Magyarország?

 • Mányoki József

  Na mi van befosott a gayer a lakáska miatt??! Készül a taknyán lefele rángatózni a várból??!!!! Látom a nyuggerkommandó szépen apad, ebbû má nem lesz baj more!!!😂 KING MÁNYOKI!!!👑👑👑

 • istván trap
  istván trap 2 órája

  Mennyire hülyének néztek ki! :D

 • Ernoe Ernoe
  Ernoe Ernoe 2 órája

  Olaszország lakóinak a többsége nem azonosul a szélsőjobboldali, embergyűlölő, hajótörötteket cserben hagyó pártokkal. Szalvinit is hamar szervírozták az Olaszok. - Szomorú, hogy Orbánnak csak olyan barátai vannak akik embertelenségből sorozatosan levizsgáztak. - Ha Orbán menni akar az Európai Unióból akkor akkor tegye meg a lépések, majd meglátjuk mennyi követője lesz. Olaszországnak elege van a diktátorokból, semmi értelme ennek a szegnyalásnak Bayer részéről. - Olaszország egészen más mint Bayer azt itt megpróbálja elhinteni nekünk: - huclip.com/video/wsQlnjOSJM0/videó.html

  • Gondos Zsuzsanna
   Gondos Zsuzsanna 8 perccel

   @Ernoe Ernoe Te meg egyfolytában nyomod a neobolsevik liberálisnak hazudott hülyeségeket.Azért,mert valaki patrióta,még nem náci,ez a ballibsi bélyeg azokra,akik nem az ő agymenéseikkel ért egyet.Lassan már a fasiszta,náci ,szélsőjobb populista...stb bélyeg dicséretnek számít.Tudod a nácik a fasorban sincsenek a több száz millió kommunista áldozatokhoz képest,ha Kínát is beleszámítjuk.Gondolom a kommunista Zimmermans,Sarhentini barátsága és Soros seggnyalása sokkal felemelőbb barátság.

  • Ernoe Ernoe
   Ernoe Ernoe 18 perccel

   ​@Gondos Zsuzsanna Kedves Zsuzsa, ha jól halottam a Rómából telefonáló emberke hoz a szervezethez tartozik amelyik februárban egy ilyen náci-parádét rendezett Budapesten. Ha tévedek javítsál ki. - huclip.com/video/4pxH-XPW63w/videó.html - Bayernek és Orbánnak csak ilyen barátai vannak és ez egy nemzeti tragédia. - Nehezen tudok az írásodra válaszolni mert csak jelzőket használsz, sértegetsz, véleményeket osztasz anélkül, hogy reális alapja lenne. Ez a neonáci mars amit itt magyar kormánypártiak produkálnak a történelmünk egy sötét pontjára emlékeztet.

  • Gondos Zsuzsanna
   Gondos Zsuzsanna 43 perccel

   A Magyar hazaárulók és az Olasz hazaárulók külföldi segítséggel rövid ideig félre tudták állítani Pesten Tarlóst,Rómában Salvinit,leszarva a demokráciát,nem mertek szavazást tartani,mert ő győzött volna,Pesten külföldi aktivisták élükön a CEU fizetett aktivista szavazók ezreivel külföldi segítséggel egy hazaáruló pojácát választottak meg.Azok nem hajótöröttek,hanem embercsempészeket jól megfizetni tudó gazdasági bevándorlók,akiket a Soros embercsempész hajói erőszakkal Európába hoznak,nem pedig kimentésük után vissza a kiinduló helyükhöz.Jó lenne már ezt a menekült hazugságot befejezni,addig míg van Európa. Persze a hazaárulóknak és Európa elárulóinak semmi sem drága.

 • scub idu
  scub idu 2 órája

  Hol vagy Ferenc esetleg egy kis Paprika spray !!

 • Macseki Macsekov
  Macseki Macsekov 2 órája

  Igenis éljen a nacionalizmus,... bal-lib fekély. 😂

 • NÁTRIUM PALMITÁT
  NÁTRIUM PALMITÁT 2 órája

  URBÁNUSOK ÉS ORBÁNOSOK

 • NÁTRIUM PALMITÁT
  NÁTRIUM PALMITÁT 2 órája

  URBÁNUSOK ÉS ORBÁNOSOK

 • Ernoe Ernoe
  Ernoe Ernoe 3 órája

  A februári náci tüntetés folytatásának tekinthető, hogy a magyar kormánypárt egy szolidaritási akciót szervezett meg Bayer Zsolt vezényletével, a budapesti olasz nagykövetsége előtt. - A tüntetés célja egy, Mussolini örökség életben tartása, amit a Salvini utáni belügyminiszter törölni szeretne. - Olaszország mindig is vallásos volt, de ki emlékszik manapság még arra, hogy a Vatikán-állam alapítása és a törvény miszerint az iskolák osztálytermeiben egy feszületnek kell lógnia, ennek a diktátornak köszönheti a létét. Az új kormány szeretné, ha a megkínzott Názáreti Ács fiának figurája helyett az osztálytermek falán egy világtérkép lógna. - Nem értem Orbán és a tüntetés szervező Bayer motivációját, mert vallásos meggondolások nem lehetnek a Mussolini örökség védelme mögött, hiszen mindkettő a hitvallását tekintve Kálvinista, tehát a képrombolásról híres egyház tagjai. - Emlékezzünk: A közép-kelet-európai husziták követelték a szent képek, festmények szét-zúzását.Ezért is nevezik őket a történelemkönyvek "képrombolóknak", görögül Ikonoklasten-nek. - A felújított Debreceni Református Nagytemplom tornyain buzogányok vannak, nem kereszt vagy kakas. Söt a hitközösség tartózkodási helységeit sem díszíti „plusz jel”, vagy szenvedő Jézus figurája. - nagyvofely.hu/img/tp/4/4528.jpg - Nyilvánvaló, hogy a kormánypárt itt egy profán örökség továbbvitele mellett kardoskodik. - Magyarországon sincsenek kötelezően keresztek az osztálytermekben, miért fontos a magyar kormánynak, hogy az olasz iskolákban továbbra is Mussolinire emlékezzünk?

  • Ernoe Ernoe
   Ernoe Ernoe 8 perccel

   ​@Gondos Zsuzsanna Nyilvánvalóan a fején lett a szög találva, ezért nem vagy képes ellenérvekre. Próbálj meg tárgyilagos maradni, a sértegetés az egy csúnya jellemvonás a keresztény kultúra szerint is.

  • Gondos Zsuzsanna
   Gondos Zsuzsanna 42 perccel

   Mondja ezt egy jól megfizetett hazaáruló.

 • László Molnár
  László Molnár 3 órája

  Puzsert hívjátok! Az jól tud szopatni. Benneteket...

 • Laszlo Hara
  Laszlo Hara 3 órája

  Ott voltam de a karmajom keruleteben meg dohanybolt sem volt nyitva a kornyeken!!!Szombat delutan,,na ez azsia,,szoval jarok meccsre is mert van hova,,nem a mocsokba komcsi teglak koze,,igy tudom ,hogy ez kb 1500-1800 emberke volt ott velem,de a hangositas rossz volt sajnos csak 2 es nem 3-4 oldalas,cigim sem volt igy a felenel elmentem mert nem volt jol hallhato a musor...ezert csak lesz felelos,,,

 • András Tejfalussy
  András Tejfalussy 3 órája

  Inkább ezzel kellene foglalkozniuk Bayeréknek is: A Cionista Világkormány mire és meddig tervezi felhasználni Orbán Viktort és a FIDESZ-KDNP-t? Csak addig tartanak rájuk igényt, amíg az Izraelből menekülő izraelitákat áttelepíthetik Magyarországra. Vagyis 2023-ig, amíkorig Henry Kissinger Izrael fenntarthatóságát ígérte, egy a Leleplező c. újságban megjelent hír szerint?! Az Európai Unió izraelita gyűlölő mohamedánokkal elárasztott országai helyett itt fognak ingatlant vásárolni az Izraelből (és Ukrajnából) menekülni kényszerülő izraeliták! Ehhez Orbánék 2010-ben legalizálták az izraeli cégek Magyarországra betelepülését! Legalizálták az izraeli és ukrán-orosz izraeliták vizummentes bejövetelét is! Ezzel lehetővé tették, hogy a nem magyar izraeliták ide szült gyerekei tulajdonai legyenek a magyarországi ingatlanok! A magyarokat ivartalanító Nemzeti Stop Só Program és az alkalmazását kikényszerítő Chips-adó bevezetése óta több százezer magyar ingatlan ürült ki!! Az USA-ban kálium túladagolással végzik ki az elítélteket! A Fekete Angyal nevet kiérdemelt hazai ápolónő is kálium túladagolással sorozatgyilkolt! Nem elhinni kell a kormány által megváltoztatott étkezési konyhasó és kálium arány biológiai következményeit, hanem mérni! Nobel-díjas kutatói mérésekkel is bizonyított népirtó hatásait lásd a honlapom „Intézkedéseink” rovatában! (1154., 1. sz. melléklet)! Az ellenzéki polgármesterek betilthatnák a konyhasó-szabványt sértő káliumtartalmú sók árusítását! Budapest, 2019. 10. 14. Tejfalussy András okl. vill. mérnök, akadémiai méréstudományi szakértő

  • Kertész Gábor
   Kertész Gábor 22 másodpercig

   Szakértő az, aki a szomszéd faluból jött...

  • Imre Nemes
   Imre Nemes 40 perccel

   @Jugoslav Subotić Végig és azért is kérdeztem hogy önállóan alkotta e vagy segített neki valaki ennyi hülyeséget össze hordani!

  • Jugoslav Subotić
   Jugoslav Subotić 52 perccel

   @Imre Nemes én az első 3 sorig jutottam. te végig olvasod az ilyen kocsmapadlón hempergőket?

  • Imre Nemes
   Imre Nemes 2 órája

   @zen zen valóban nem volt ilyen fogalom de ma már igen is van és össze is állnak és álltak így tudtak nyerni nem nekem kellenen az iskolába vissza menni hanem neked kinyitni azt a csipás szemed mert még olyan idióták vannak mint te akik nem látják a valóságot addig tudnak ezek fent maradni na ez a proliság !

  • zen zen
   zen zen 2 órája

   @Imre Nemes ilyen nincsen, hogy kommunista-liberális... vagy ez vagy az, te proli, menjél vissza az iskolába tanulni. vak vagy, értelmezd Tejfalussy nyuggernek a hsz-ét.

 • zsolt kovács
  zsolt kovács 3 órája

  Jelentem egyetlen egy kerület sem veszett el.... Mindegyik megvan, süt rájuk is a nap !!!!

 • Laszlo Hara
  Laszlo Hara 3 órája

  Ha karimajom elkezd intezkedni a hatterhalmaval akkor elobb mint 5 ev es elhajtjak,,,lemond majd,,,epiteni nem tud es nem is akar csak lopni a komcsiknak libsoknak...ebbol nagy baja lehet!!!

 • g garai
  g garai 3 órája

  Nem nagyon láttam párt zászlót ,de annál több nemzeti lobogót! Nem úgy mint a kedves ellenzékieknél! Hajrá Magyarország,hajrá Magyarok!

 • zsolt kovács
  zsolt kovács 3 órája

  De hát ki lett hirdetve a XI. parancsolat. Nem lehet kibeszélni a táborból ! Hogyan lehet így Kumin úrnak kritikai újságot szerkesztenie ?

 • zsolt kovács
  zsolt kovács 3 órája

  Ennyire egyszemélyes a vezetés a fideszben: csak Orbán dönti el a folytatást?

 • Laszlo Hara
  Laszlo Hara 3 órája

  Zsoltika Zsoltika !!!!A legjobb!!!!

 • S Roland
  S Roland 3 órája

  👏👏👏👏❤🇭🇺❤🇮🇹❤

 • Endre Levai
  Endre Levai 4 órája

  Volt egyszer egy kiskutyám aki mindig fázott, vartam neki kisnadrágot meg egy kiskabátot , ninini ninini nimtud benne piiisiiilni :) elmentek a varjak most jönnek a hiénák a maradékon osztozkodnak, uj idök jönnek vagy a multat folytatják

 • zen zen
  zen zen 4 órája

  mennyi agymosott fideszes nyugger ment el párkiló csirkefarhát reményében "tüntetni", röhejes

  • Laszlo Hara
   Laszlo Hara 3 órája

   az te vagy te arcatalan komcsi,,

 • Ciprian Ferenczi
  Ciprian Ferenczi 4 órája

  Álszentségetek miatt táncol újra a Feri

 • Laszlo Torocsik
  Laszlo Torocsik 4 órája

  Ott voltam. A napsütés, a levegő csodálatos volt. Az ok, amiért odagyűltünk dicső. Az emberek, akik ott voltak, megerősítették szívükből a nagyszerű szavakat, annak súlyos gondolatait. Egy gyönyörű Verdi mű részlete is hallható volt a Nabucco-ból. Miért volt annak a hangminősége ilyen méltatlanul pocsék ? Az a muzsika a lelket megérinti, de nem 50%-os torzítással, keskeny hangsávban. Ma, a 21. században ez nem műszaki probléma, hanem igénytelenség. Kérem, könyörgök legközelebb NE ezt a hangosítót bízzák meg a rendezvény hangosítására, hanem keressetek egy igényesebbet, egy büszke magyart, akinek füle is van. Ezt leszámítva, (amikor inkább elfutottam volna a rémes hang miatt), élmény volt ott lenni Veletek. Köszönöm.

 • Ujvari Zoltan
  Ujvari Zoltan 5 órája

  A kormány legfelső vezetése olyan liberálisan akar mindenben eljárni Magyarországon, hogy az ellenségeit is hagyja teljesen a fejére nőni (mert ők majd megmutatják milyen példamutatóak) Pontosan ebbe bukott bele az Antal Kormány is !

 • Roland Medgyesi
  Roland Medgyesi 5 órája

  Ti meg busszal hozzatok maskor a szavazokat es 5000 Ft ert adtok a falusi romaknak plusz kulfoldi szavazokat is meghekkeltetek 😂🤦🏼‍♂️🤣 Nincs demokracia Kosa ur csak a szar szembe csapta a fideszt es homokszem kerult a gepezetbe !!! Karacsony mar most nyal a fidesznek a diszpolgarsag jeloltekkel 🤦🏼‍♂️ O pont beleillik a korrupt politikai elitbe. Nem lesz valtozas nem lesz zold Budapest es nem lesznek nyilvanosak a szerzodesek !!

 • adi adrian
  adi adrian 5 órája

  A Polgármester Úr legalább a nőkeket szereti....

 • Dávid Várhegyi
  Dávid Várhegyi 5 órája

  Az nembaj hogy a fél fidesz ex kisz titkárokból áll. De a "vörösök" vették vissza budapestet😂😂 sok agymosott

 • Magyar Szocialista Munkáspárt

  Csak a Népköztársaság az elfogadható államforma!

 • Zsolt Lilik
  Zsolt Lilik 5 órája

  Nem értem a hódmezővásárhelyi peldat a végén. Ha jól tudom megint Márki Zay nyert nem?

  • zen zen
   zen zen 2 órája

   igen, ráadásul hatalmas fölénnyel

 • Istvánné Mogyorósi

  MATTEO SALVINI! MAGA MELLETT ÁLL AZ EGÉSZ EURÓPAI NÉP!;- AKIKBEN ÉL MÉG A TISZTESSÉG, BECSÜLET A SAJÁT SZÜLŐ HAZÁJA, NÉPE IRÁNTI, ŐSZINTE TISZTELET, MEGBECSÜLÉS! ŐSZINTE TISZTELETTEL KÍVÁNOK, NAGYONSOK SZERENCSÉT, EGÉSZSÉGET ÉS EREDMÉNYEKBEN SIKERES GAZDAG ÉVEKET! / A HAZA, MINDEN ELŐTT / / CASA PRIMADI TUTTO /

 • Zsuzsa Szikora
  Zsuzsa Szikora 6 órája

  Európának le kell nyelni a "kurd békát". Ellenkező esetben Erdogan észak felé indítja el a négymillió migránsát. Akkor is persze,ha nem kap megint egy csomó pénzt és vízummentességet a törököknek. Egyik esetben négymillió szíriai árasztja el Európát,a másikban négymillió török. Ez a következménye,ha nem védjük a határainkat.

 • KP KP
  KP KP 6 órája

  Migránsostul kellett volna a vízbe hajítanod azokat az idióta liberálkurvákat aztán had ússzanak.

 • Éva Csotar
  Éva Csotar 6 órája

  Ennyi szemét kommentelö a szél sem tud összefujni! Szégyeljétek magatok at, ilyen Nemes ÜGY mellett csak AZ nem äll ki, aki agymosott!! Kérdezzétek anyätokat, apätokat, ha Mär töriböl gyengék vagytok!!!!

  • Jozsef Gyuga
   Jozsef Gyuga 43 perccel

   Erdekes mikor eveken kereszul megtartottak az oktoberi forradalom unnepet novemberben ketely nelkul tapsolt a sok kommunista.Most velemenyt mond es durcas.Hihetetlen.

  • László Ökrös
   László Ökrös 3 órája

   @zen zen verjem anyádba néha halgass az öregebb-re te kis takony!!!anyád hogy nem volt kanibál te kis elmebeteg!!! Gondolom még még aberát is vagy!!! Én is szeretem a forró húst!! De az puncinak nevezik!!!!te kis agyag edény!!!!

  • zen zen
   zen zen 4 órája

   agymostt nyugger, nézzél már magadba és tanuljál már egy kis önkritikát

 • ferenc hadhazy
  ferenc hadhazy 7 órája

  PESTI GECIK. GUT.BESSER. GOEBBELS.

 • Tostig Levon
  Tostig Levon 7 órája

  Házhoz hívták a pofont, meg is kapták.

 • Erik Kamden
  Erik Kamden 7 órája

  Stefka, Kósa és a Fidesz vezérkar után szintén a 90 000 külföldi szavazóval indokolja a budapesti vereséget. Bravó, ennyi eszük persze csak nekik van, hisz állításuk szerint mind a 90 000 budapesti lakcímmel rendelkező ember elment szavazni, és egytől-egyik az ellenzékre szavazott. Egyrészt: honnan tudják, ki kire szavazott? Ez komolyan nagyon érdekel, miféle információ alapján állítanak ekkora hazugságot. A másik: 5 éve ugyanezek a szabályok voltak, de akkor a Fidesz nyert. Vajon akkor merre jártak ugyanezek a külföldiek, Lehet, hogy akkor meg mindannyian a Fideszre szavaztak? Miért nem hallottuk ezt az előző választáson?????????????????????????

 • Kottra Gábor
  Kottra Gábor 7 órája

  Öt csillagocska Kulinnak és Alexának!

 • Lehel Balázs
  Lehel Balázs 7 órája

  Remélem csak azért nem látok fiatalokat, mert tiszteletudóan engedték, hogy az idősebbek legyenek közel a színpadhoz.

  • Ferencné Adonyi
   Ferencné Adonyi 7 órája

   Azért nem látsz fiatalt mert nem piás tolvajok hőbörögtek és gyújtogattak ...Hanem csendes többségben vonultak...Vagy mi hiányzott hányó 17 éves vagy hugyozó 17 éves?

 • Lehel Balázs
  Lehel Balázs 7 órája

  Sajnos kevés a fiatal. S ez félelemre ad okot. Remélem kitalál valamit a Fidesz a fiatalok mozgosítására, mert ez így nem lesz jó.

  • Lászlóné Ziegler
   Lászlóné Ziegler 2 perccel

   Mert azoknak több eszük van, átlátnak a szitán, nem olyan könnyű őket megvezetni.

  • András Juhász
   András Juhász 5 perccel

   Például létrehozhatnák az Orbánjugendet.

  • László Ökrös
   László Ökrös 2 órája

   @Emese Szász Emese ugye a reklámot is mered 😂😂😂

  • Emese Szász
   Emese Szász 7 órája

   Mondjuk javit az oktatáson!!!!

 • Mátyás Ludas
  Mátyás Ludas 7 órája

  Azért én kósát elszámoltatnám a rábízott választási költségvetéssel!! Ne feledjük nála 30-40% zsebbe megy!

 • Ákos Fellner
  Ákos Fellner 8 órája

  Azert van itt par nagyobb gond. A legsulyosabb: ha korulnezunk tisztan lathato, hogy a 35 alatti szavazasra jogosult korosztaly nincs jelen. Oket elvitte a Momentum. Ugyanazokat az 50-es neniket latom, mint a Bayer Show nezoteren. Ez pedig hosszu tavon gond. Lehet hoborigni, acsarkodni, eljenezni, de ha a 20-as, 30-as korosztalyt elvesztik, akkor 2-3 kormanycikluson belul harangoztak.

  • zen zen
   zen zen 9 perccel

   @Gondos Zsuzsanna legalább ne hazudjál már te proli. neo bolsevik-kommunista-liberális azt sem tudod, hogy melyik szó mit jelent. Fiatal középkorúak tanítanak, nem a te kommunizmusba edzet nyugdíjas fajtád

  • Kertész Gábor
   Kertész Gábor 20 perccel

   @zen zen Lengyel példa...

  • Gondos Zsuzsanna
   Gondos Zsuzsanna 39 perccel

   Igazad van,a baj csak az,hogy a fiatalokat modern liberális köntösbe bujtatott kommunisták hazugságokkal átverik,erre kellene figyelni,mert ezek a neo bolsevik civilnek álcázott aktivistái bejutottak az iskolákba.

  • Ákos Fellner
   Ákos Fellner 3 órája

   @zen zen Orbannak a 2/3-os tobbsege meglesz 2022-ben is. Ezek ellenzeki vagyalmok. A videk soha nem fog a neoliberalistakra szavazni.

  • gábor szilády
   gábor szilády 3 órája

   @zen zen sajnos benne van a pakliban!

 • László Mecseki
  László Mecseki 8 órája

  Hát hogyne éreznék győztesnek magukat, miközben ők a fő tárgyalók Brüsszelben.

 • Kottra Gábor
  Kottra Gábor 8 órája

  Maximális egyetértésem Alexával a katasztrofális kulturális "politika", "humánproblémák" - tehetségtelen klienseknek adományozott játékterek - miatt! De ha a vendég belefog valami abszolút jogos kritikába, Stefka azonnal lenyomja. Ez így nem lesz jó, jóval magasabb távlatból nem lesz jó 2022-ben!

 • Istvánné Mogyorósi

  Bayer Zsolt úr! Maga, egy igazi Aranyember!

  • zen zen
   zen zen 3 órája

   nem, egy igazi csótány

 • István Vicze
  István Vicze 8 órája

  Felforgatás, káosz- ez maga a cél. MTVA- s ajtónak szaladgáló, versenyfetrengő cirkusz lesz az egész Fővárosban. Pontosan ezért tartják őket.

 • Bookmark Monaco
  Bookmark Monaco 8 órája

  Érdekes a külföldi szavazók esete is. Nyílván ha nem tudnak magyarul könnyű őket manipulálni. Egyébként hol dolgoznak vagy tanulnak? Miért vannak itt? Az ellenzék hogy szerezte meg a címüket?

 • Bookmark Monaco
  Bookmark Monaco 8 órája

  Arra azért kiváncsi lennék, hogy a választás után hányan jelentkeztek át a budapesti kerületekben/kerületekből. Vagyis csak a választás idejére voltak bejentve.

 • Bookmark Monaco
  Bookmark Monaco 8 órája

  Az elmúlt választások megnyerésében szerepet játszott az is, hogy a jobbik önálló indulásával három pólusú volt a választás, így a fidesz kevesebb mint 50%+1 el tudott győzni. Most, hogy a jobbik a GyF házi làbtörlője lett és inkább hagyta veszni a helyeket a sajátjainak csak hogy a fideszen bosszút álljon kétpólusúvá vált a rendszer. Innentől a nyeréshez kell az 50%+1. A játék kezd nagyon hasonlítani az amerikai modelre.

 • László Sólyomvári

  Hihetetlen, hogy ezek értelmiséginek nevezik magukat

 • Frank Waldner
  Frank Waldner 8 órája

  A BOLOND RIBANC MINDIG VISIT MIRLOTT TAPSOL TEHAT IDIOTA FIDESZES !

  • Frank Waldner
   Frank Waldner 3 órája

   TE SUKET VAGY NEM HALLOD?

  • skola2051
   skola2051 6 órája

   Anyukádra értetted? Es a stílus otthon?

 • Gergely Némedy
  Gergely Némedy 8 órája

  Letelepedési kötvényesek szavazatáról miért nem beszélnek, ha már a külföldieket okolják a választási eredményekért?

  • Gergely Némedy
   Gergely Némedy 46 perccel

   @SOAD0219 Meggyőződésük, hogy kizárólag azok a külföldiek szavaztak ellenük akiket az ellenzék mozgósított. A társadalom felhígításában nagyban benne van a Fidesz is a letelepedési kötvényekkel. Sok-sok 10 ezer főről beszélünk. A főváros társadalom szerkezetileg ma már nem olyan, mint 10-15 éve. Sokkal multikulturálisabb lett és 2/3-os vereséget már idén is elszenvedett az EP választáson, de tavaly is 2/3-ban szavazták meg az ellenzéket a parlamenti választásokon.

  • SOAD0219
   SOAD0219 2 órája

   És mi van Gruevszkivel, ha jól hallottam, akár ő is szavazhatott.

 • Bookmark Monaco
  Bookmark Monaco 8 órája

  Beszélgessünk a felvételekről. A Strache botrányt sem azonnal robbantották ki, hanem megvárták a választásokat. Salvinit egy barátja figyelmeztette, hogy ne menjen el Moszkvában a Metropol hotelbe, így csak az egyik emberét tudták a magukat orosz olajmágnásoknak kiadó emberek csapdába csalni. Ott is készült hangfelvétel. Most itt a Borkai ügy. 3 eset már nem véletlen hanem szervezett megfigyelési kampány. Borkai nem volt akkora nagy hal a kosárban de róla készült felvétel. A jobboldali politikusokat szisztematikusan tőrbe fogják csalni ha nem figyelnek oda. Nincs többé magánügy.

 • Mátyás Ludas
  Mátyás Ludas 8 órája

  Ó,a sok fiatal demokrata!

 • Kertész Miklós
  Kertész Miklós 8 órája

  Figyeljetek Kulinra Pesti Srácok! Messze előttetek jár.

 • Osztaly Zart
  Osztaly Zart 8 órája

  Igen,a kormánynak intézkedni kell!De most!Jó beszélgetni de ez már nem elég. Ébresztő!

 • tibi zambo
  tibi zambo 9 órája

  Felemelő! Köszönöm,hajrá olaszok!Hajrá magyarok!

  • zen zen
   zen zen 3 órája

   mit köszönsz most ősszinten?

 • Ki-van-ott;
  Ki-van-ott; 9 órája

  "12:07" .... szóról szóra!!!! (2008-tól léptek erre az útra!) ezért kel minden védelem nyugatról IS....!

 • Osztaly Zart
  Osztaly Zart 9 órája

  Őszinte tiszteletük a rendes és becsületes magyar emberek iránt.Minden hétvégén szeretnénk látni benneteket.Hajrá B.Zsolt és barátai.

 • Boogey Man
  Boogey Man 9 órája

  Laci. 👍🙂💪

 • Frank Waldner
  Frank Waldner 10 órája

  LE A MAGYAR NEP ELLENSEGEVEL A FIDESSZEL!

 • Frank Waldner
  Frank Waldner 10 órája

  AZ ORSZAG UTJABA ALL ORBAN

 • Frank Waldner
  Frank Waldner 10 órája

  PUZSER ES KARACSONY KOZOTT DOL EL AZ ORSZAG JOVOJE !

  • Frank Waldner
   Frank Waldner 10 órája

   ORBAN CSAK LABDASZEDO LEHET ES NEM CSERE JATEKOS !

 • Frank Waldner
  Frank Waldner 10 órája

  HAT TARLOS OKOSABB MINT ORBAN DE NEM KARACSONYNAL VAGY PUZSERNAL !

 • andras kanabe
  andras kanabe 10 órája

  Mozgás korlátozottan nem tudtam részt venni ezen a rendezvényen ! Így utólag látva,le írhatatlanul FELEMELŐ érzés tölt el ! HAJRÁ MAGYAROK HAJRÁ MAGYARORSZÁG HAJRÁ OLASZOK HAJRÁ OLASZORSZÁG!

  • Istvan Szanto
   Istvan Szanto Órája

   Már azzal hogy lélekben ott voltál , hálára és tiszteletre méltó. Kívánunk jó egészséget és Boldogságot.

 • aditua garbigailua
  aditua garbigailua 10 órája

  Pista bácsi nagyon gyenge! A két vendég kiváló volt.

 • Frank Waldner
  Frank Waldner 10 órája

  AZ OLASZ NACIK ES A MAGYAR MINDIG MEGERTETTEK EGYMAST

  • skola2051
   skola2051 6 órája

   Frinkifranki, mi van, csíp valami?

  • Tibor Bolla
   Tibor Bolla 9 órája

   Kevered Brezsnyev és Kádár buzulásat!

  • Feri Szabó
   Feri Szabó 9 órája

   Hol láttál itt nácikat te szerencsétlen?

 • Frank Waldner
  Frank Waldner 10 órája

  A FIDESZ ELARULTA A HAZAT ES EUROPAT IS !

 • Lászlóné Ziegler
  Lászlóné Ziegler 10 órája

  Bayer! Te egy jellemtelen talpnyaló vagy!

  • Boogey Man
   Boogey Man 53 perccel

   @Lászlóné Ziegler Nem, te a ballib hazugságnak dőlsz be.

  • Lászlóné Ziegler
   Lászlóné Ziegler 3 órája

   @Boogey Man Engem senki sem programozott be, csak nem dőlök be a kormánypárti propagandának.

  • Boogey Man
   Boogey Man 9 órája

   Írja ezt egy ballibek által beprogramozott droid.

 • Hazardteam
  Hazardteam 10 órája

  A kurdok: médek. Ennél fogva közeli rokonaink is egyben. Ahogy annó a törökök szétcseszték magyarországot úgy, hogy máig nem épültünk fel belőle, úgy most a kurdokat próbálják, akiknek még országuk sincsen, mert a brit-francia gyarmatositó megszállók vonalzója valahogy "elfáradt" mire a kurdokhoz ért volna. Hiába vannak 20-30 milliónyian ugye... miattuk nem aggódik az ensz, meg a liberálisok sem, hogy sérülnek a jogaik, vagy "területeket" vesztenek, mint a krimnél, vagy koszovónál. Na de hát a kurdoknak nincs olajuk, érceik, ásványkincseik, minthogy országuk sincsen. Very érdekess... Nem tudom mi veszélyesebb, ha valakiért "aggódik" a felhomályosult nyugat, vagy ha pont lesz@rja 01:38 Izrael első vezérkara kb fele részben ex terrorista is volt egyben, élen Ben Gurionnal, a miniszterelnökkel szóval.. Ők miért is robbantgattak? Hogy legyen saját országuk, amit ráadásul már előtte megigértek?

  • Jugoslav Subotić
   Jugoslav Subotić 54 perccel

   jah...koszovó tele van olajjal ...szerencsétlen. ennyi baromságot amit összehordtál ez nem semmi.

 • LenoxSusan
  LenoxSusan 10 órája

  Olvasom a mocskolódó hozzászólásokat. Józan ésszel lehet-e fasisztának tartani a Dalai lámát? Mert, ha nem, akkor tessék elgondolkodni a szavain! (Amúgy azon is mélyedjenek el kicsit, hogy ez a vallási vezető 1959-óta menekült!) „Európa az európaiakhoz tartozik, a menekülteknek pedig vissza kellene menniük a saját hazájukba." „Minden tiszteletem Angela Merkelé, de nem kell az arab menekültek végleges európai letelepítésén gondolkodnia.” Avanti Salvini! Viva Europa! Hajrá, Magyarország!

 • Frank Waldner
  Frank Waldner 11 órája

  ROTHADT HAZA ES EUROPA ELARULO FIDESZ

  • Erno Barva
   Erno Barva 3 órája

   Csodálatos látni,hogy az összes szemét egy színpadon!

  • Tibor Bolla
   Tibor Bolla 9 órája

   Te beteg vagy jóember. Némi bölcsességet felszippanthattál volna már Sebestyén elvtársadtól. Annak a BALféknek legalább volt humorérzéke meg gugolós pálinkája. Te meg száraz vagy,mint an...ád p...ja!

 • Agent Orange
  Agent Orange 11 órája

  Budapesti szimpátiatüntetés az olasz fasiszta patrióták mellett

  • pmiki
   pmiki 10 perccel

   @gábor szilády dehogy tudja.....ez oly buta, mint 6 pár rendőrcsizma

  • gábor szilády
   gábor szilády 6 órája

   Te tudod, mit jelent az, hogy fasiszta?

 • Puntzi Pötzögtető

  A SAStaps az induló alatt jó kis Fási mulatós lett. Micsoda polgárok!

 • Puntzi Pötzögtető

  Jó dagadt lett a Bayer. Bár a többi előadón végignézve a nagy has követelmény lehet a NER kifutógyerekei között. A húsosfazék ártalmai.

  • Sandy Walk
   Sandy Walk 5 órája

   Puntzi Pötzögtető .... nyaljäl ne pötzögjél😝😝😝😝

  • skola2051
   skola2051 6 órája

   Nem jutott sok értelem számodra, ha te csak erre figyelsz. Úgy látszik megmaradtál kisiskolás szinten.

 • Ki-van-ott;
  Ki-van-ott; 11 órája

  Szép délutánunk volt! Köszönet érte.

 • Ki-van-ott;
  Ki-van-ott; 11 órája

  Csak a témán kívül: tegnap véletlen egy szolgáltatónál KIMARADT a HírTV csatija. Hm... az október 13-i önkormányzati választások IT-rendszere (ki tudja miért????) átállást végzett statikusra, délután. Hm..... Nem volt valami hasonló 2002-ben, az orzággyűlési választásoknál is???? EZ KIZÁRÓLAG KÉRDÉS, AMIRE MAGYARORSZÁG NEMZETI KIBERBIZTONSÁGI STRATÉGIÁJÁNAK választ kell találnia (gondolom én, a nem szakértő.....) lulz

  • Jozsef Gyuga
   Jozsef Gyuga 49 perccel

   Nos a kabelen kapott informacio ellenorizheto letilthato megvonhato stb.Antennan nem volt gond.reggel 6 tol ketyegett 01 oraig nalunk az adas.Talan szolgaltatot szolgaltatast kellene valtoztatni.

 • Puntzi Pötzögtető

  A közönség életkora alapján ez inkább egy nyugger találkozó. :D

  • Ferencné Adonyi
   Ferencné Adonyi 9 órája

   Semmi szánkó lopás..gyújtogatás ...okádék ..a piától...😂😂😂Furcsa mi...De ha végignézed az átlagéletkor nem 17 éves gyerek valóban...De nem is 80 éves munkásőr aki osztja ingyen a hangulathoz az alkoholt

 • Végh Tamas
  Végh Tamas 11 órája

  Még mindig nem értitek, hogy a gond az, hogy a Fidesz kivonult a centrumból és szélsőjobboldali párttá vált.

 • Babette a fiókból
  Babette a fiókból 12 órája

  Sajnos csak lélekben tudtam ott lenni, de ez szívmelengető! Köszönet a PS-nek a feltöltésért! Hajrá Magyarország! Forza Italia! 🇭🇺❤🇮🇹❤

 • Andrea Ősi
  Andrea Ősi 13 órája

  Bocs, a leromlott egészségügy visszaüt: az édesanyám aki megátalkodott fidesz szavazó volt, pár nappal a szavazás előtt halt meg, kórházi tüdőgyulladásból kifolyólag....pedig, ha még elél pár napot, mellettük szavazott volna....ezek nem veszik észre, hogy kihaló szavazótáborukat jobban is megbecsülhetnék...vagy legalább észrevehetnék, hogy az újabbak nagyon nem elégedettek ővélük.

 • Józsua Matyasinszky

  Ez fergeteges, hogy 1 órán át próbálják megbeszélni a fejek, vajon mi vezethetett a Fidesz csúnya bukásához, de egyetlen egyszer nem merik kimondani, hogy az ő úgynevezett keresztény politikájuk termelte ki a magyar történelem első, kurvázás közben lefilmezett, ritmusosan mozgó politikus-seggét! 🤣🤣🤣🤣

 • Tibor Bolla
  Tibor Bolla 14 órája

  Nagy élmény! Köszönöm szépen a film feltöltését!

 • Katalin Halom
  Katalin Halom 14 órája

  Szivmelegitö tudni, hogy vannak meg tisztesseges magyarok, es - hala az Egnek- nem is kevesen!!

  • László Ökrös
   László Ökrös 2 órája

   @Frank Waldner 😂😂😂 anyád tud erről?? Szerintem simán be vállalta volna hogy kanibál legyen!! Mint engem Ha tudja hogy ilyen ablráttat hoz a világra!!! 😂😂😂 Anyukád nem beszélt rólem neked!!! Kis fiam!!!

  • László Ökrös
   László Ökrös 2 órája

   @LenoxSusan kérlek ne tanítsad jó Magyar ember módjára!! Az sok elmebeteg aberált pondrókat!!!! Tisztelettel köszönöm szépen!!!😂😂😂😂

  • László Ökrös
   László Ökrös 2 órája

   @Agent Orange 😂😂😂 De tesem állsz a magaslat tetejé helyesírás-ból!!!! Olyan vagy mint a pecsem fejed van!! De eszen nincsen!! Kell még tanúl-ni a troll-ságot kis csikó!!!

  • I. R.
   I. R. 9 órája

  • andras kanabe
   andras kanabe 10 órája

   @Agent Orange Ritka egy szadeszes libsi komcsi+náci szar alak vagyol,ki el feledi a balibsi Parlamenti képviselőik helyes írását, ja náluk meg engedett,nem számít!

 • Hazardteam
  Hazardteam 14 órája

  Kéne feliratozás.

 • Plautstellain
  Plautstellain 15 órája

  Konyorogve kerem a Stefka urat, kevesebbet beszeljen, ne vagjon kozbe, es lehetoleg, hagyja a vendegeket is megszolalni. Remelem a musorvezeto ur elolvassa ezt, es nem erti felre. De! Hihetetlenul igaza volt, a kozlekedessel, es a fejlesztesekkel kapcsolatban a Budakalaszi uriembernek.Fontos teendonek tartom, hogy a ‘“balazsek” nevu radio musor hallgatasat, hogy megerthessek a nepet..Fajjon, hogy gyogyulas tortenjek. Alljatok a sarkatokra, es adjatok, vissza az embereknek, valtsatok apropenzre mindazt-amibol eddig is kaptatok a szavazataitokat. Illetoleg, a fejemet tennem ra, ha lett volna legkondicionalo a 3as metron, ma Tarlos a fopolgarmester!! Egy kulfoldon elo fiatal...

 • Tünde Giczey
  Tünde Giczey 16 órája

  1.: Az alaptalan rágalmazásokat azonnal meg kell támadni a bíróságon! Ha nem védi meg magát a megrágalmazott, annak olyan üzenete van, hogy vaj van a fején. Bizony sokan így gondolkoznak! 2.: Tényleg sok pénz ment el "látszatberuházásokra" (térkő, díszkút stb.). El kellett volna mondani, hogy erre adta az EU a pénzt! Ha nem erre költjük, akkor visszavették volna. 3.: A fiatalság zsigerileg lázad! Ezt a teljesen normális, a hormonjaikból következő attitűdöt meg kell tanulni kezelni! 4.: A "megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel" elv nagyon szép, de a politikában nem működik.

 • Magyar Migráns
  Magyar Migráns 16 órája

  Tisztelt Pesti Srácok! Ezúton szeretnék önöknek gratulálni a néhány hónapja elkövetett,épületesnek éppen nem mondható aljasságban fogant cselekedetükhöz,amit egy tizenéves magyar leánygyermek,Nagy Blanka szemérme ellen merészeltek elkövetni,pusztán csak azért,mert kritikát merészelt megfogalmazni a jelen kormánnyal szemben.Azzal a kormánnyal szemben akit önök már évek óta cseléd módjára alázattal szolgálnak,nem válogatva az aljas eszközökben.Nem kívánom,hogy gyermekeiknek is része legyen hasonló lélekromboló gaztettben.Szégyeljék magukat!

  • Sandy Walk
   Sandy Walk 5 órája

   Magyar Migráns ... szégyeld TE magad Ungarische Migri🤮🤮🤮🤮

  • tibi zambo
   tibi zambo 8 órája

   magyar migráns nem kell a közép pontba állni,és nem fogják bántani!Engem nem bántottak,érdekes?

  • Zoltan Vinnai
   Zoltan Vinnai 9 órája

   @Julia Tavi tökéletes! Nagyon osztom.

  • Julia Tavi
   Julia Tavi 13 órája

   NagyBlanka fogalommá vált a hazai közéletben, “a minősíthetetlen közönséges lotyó” megtestesítője ez a név ma már. Ezt ő maga húzta saját magára a könnyed és laza, szemmel láthatóan számára természetes ótvaros nyilatkozataival. Tehát NagyBének sok mindene lehet, de SZEMÉRME AZ EGYÉRTELMŰEN NINCS NEKI és hogy ezt még ki is teszi a kirakatba és egy ország előtt megszégyeníti és megbélyegezi saját magát - ez minősíti szellemi kapacitását is egyben. Van aki ezt kimondja hangosan és van aki csak fintorogva elfordul tőle.

 • Magyar Migráns
  Magyar Migráns 16 órája

  A kormánybarát pesti srácoknak a munkatársa az a lászló petra,aki néhány esztendeje még azért állt bíróság előtt,mert megrúgdosott egy 4-éves kislányt, majd néhány percre rá, megtaposott egy 5-éves kisfiút. Ez az ordas rém,kinek nő létére a lelki világa egy fekélyes kelésből szivárgó bűzös váladéknál is gyomorforgatóbb,tolja a kormány nemzetnyomorító, halott magzatok csontjából tákolt,gyászos szekerét.Úgy tűnik a fidesz-kdnp ördögi szövetségének bocsánatos bűn,ha valaki kiszolgáltatott gyermekeket cibál,rúg,tapos.

  • skola2051
   skola2051 5 órája

   Persze, biztosan őt is az ítélte el, aki felmentette a HVG-s újsàgírót, aki ordináre módon beszélt a magyarokról.

  • Magyar Migráns
   Magyar Migráns 11 órája

   Van jogerős bírósági ítélet,amiben bűnösnek ítélték.

  • Ildi PSz
   Ildi PSz 11 órája

   Na, ez a hozzászólás teljesen lefedi a baloldalt, jellemzi mindenfajta kommunikációját. László Petra senkit - nemhogy gyereket - nem rugdalt meg, csupán a felé rohanó emberektől védte lábával magát és a kameráját. Tessék visszanézni, rengeteg felvétel készült. Erről ennyit.