Partizán
Partizán
 • 336
 • 9 633 648

Videó

Lakáspanama Erzsébetvárosban
Megtekintés 16 E17 napja
Mi a helyzet a parkerdővel?
Megtekintés 2,8 E19 napja
Beszélgetés Józsefvárosról
Megtekintés 4,6 E19 napja
Ellenzékben a Fidesz - 2002-2006
Megtekintés 44 EHónapja
Mi történt az MTA-val?
Megtekintés 27 E2 hónapja
A felsőoktatás felszámolása
Megtekintés 23 E2 hónapja
A tandíj története
Megtekintés 26 E3 hónapja
Hogyan jött létre az MSZP?
Megtekintés 34 E3 hónapja
Előválasztási nyereményjáték!
Megtekintés 4,2 E3 hónapja
Előválasztás - összefoglaló!
Megtekintés 20 E4 hónapja
Idén is szavaztunk mamókámmal!
Megtekintés 15 E4 hónapja
EP listavezetők vitája - Budapest
Megtekintés 37 E5 hónapja
#tarlosnakmenniekell
Megtekintés 19 E5 hónapja
Rablópártok // Harmadik rész
Megtekintés 31 E5 hónapja
Rablópártok // Második rész
Megtekintés 39 E5 hónapja
Rablópártok // Első rész
Megtekintés 85 E5 hónapja
Rablópártok - TRAILER
Megtekintés 36 E6 hónapja
Mi volt a Tanácsköztársaság?
Megtekintés 25 E7 hónapja
Mi történt március 15-én?!
Megtekintés 18 E7 hónapja
Nőnapra!
Megtekintés 15 E7 hónapja
Busó Zsocó - a NER Show!
Megtekintés 15 E7 hónapja
Interjú Vona Gáborral
Megtekintés 76 E8 hónapja
hetiWTF - az Akadémia beszántása
Megtekintés 13 E8 hónapja
Csányi Sándor teljes életútja!
Megtekintés 126 E8 hónapja
Vitaszínház - te mit gondolsz?
Megtekintés 4,5 E10 hónapja
Vitaszínház - te mit gondolsz?
Megtekintés 4,4 E10 hónapja
a NAGY közgazdász vita!
Megtekintés 17 E10 hónapja
TGM70! Életútinterjú
Megtekintés 21 E10 hónapja
Mi kell a választási győzelemhez?
Megtekintés 9 E11 hónapja
Mit tehet a szakszervezet?
Megtekintés 5 E11 hónapja
Kálmán Olga interjú
Megtekintés 84 E11 hónapja
A Szociáldemokrata Párt története
Megtekintés 3,5 E11 hónapja
Mozgalmak a felsőoktatásban
Megtekintés 4,9 E11 hónapja
Élet a felsőoktatáson túl
Megtekintés 4,6 E11 hónapja
Őszintén a tandíjról!
Megtekintés 4,5 E11 hónapja
Mire jó a felsőoktatás?
Megtekintés 9 E11 hónapja
A FIDESZ és a tandíj!
Megtekintés 12 E11 hónapja
Mihez kezdjünk ellenzékben?
Megtekintés 14 E11 hónapja

Megjegyzés

 • aron szilagyi
  aron szilagyi 2 órája

  Egy kérdésem van videóval kapcsolatban, az első az, hogy mikor arról beszélsz, hogy az állam sok haszontalan beruházással növeli a GDP-t, nem mondasz semmi más alternatívát. Értem én hogy a kisvasút meg a Liget egy ökörség, de akkor mégis konkrétan mibe kellene beletenni a pénzt? Mondhatod hogy az oktatásba és az egészségügybe, de konkrétan ott mikbe? Tudom ez alapvető kérdés, de sajnos nem vagyok otthon a politikában és a közéletben, de érdekelne a véleményed. Egyebként nagyon élvezem a csatornát, sok mindennel egyetértek és amit nagyon köszönök, hogy elindítottál a gondolkodás útján. Előre is köszönöm a válaszod!

 • esztre1
  esztre1 3 órája

  Túl azon, hogy rendkívül fontos tényszerű információt tartalmaz, miért véletlenül találok ezekre a videókra. Az ellenzék miért nem csinál egy olyan honlapot, ahol ezek a videók könnyen fellelhetők.

 • esztre1
  esztre1 9 órája

  Köszönöm a munkát.

 • Lendvai Istvan
  Lendvai Istvan 10 órája

  Karacsony es baratai ( gyurcsany& Co) orulhetnek! most mar semmi sem allhat utjukba, hogy Budapestet fejostehennek nezven, kiszivattyuzak! Gyurcsany es bajnaiek mar megmutattak, hogyan lehet egy orszagot a katasztrofa szelere sodorni! Karacsony buszke lehet mesterere Gyurcsanyra!

 • Sandor Deak
  Sandor Deak 14 órája

  Last Christmas

 • theArgonautics
  theArgonautics 19 órája

  Na latom van 41 fideszes szarcsimbok itt is.

 • lacika195
  lacika195 20 órája

  Ez egy szentimentális alom világba elo mesehős . A reálpolitika meg fogja enni. Nemcsak nalunk ennék meg, de még nyugaton is. Hogy mennyit fognak lopni mögötte míg lejárkál meditárkodni az Aurórába bele sem merek gondolni. Egyáltalán nem tudok neki orulni, hogy egy ilyen idealista vezeti a kerületet... regota elek a nyolcban es az elmult 10-15 evben szemmel látható volt a fejlődés. Felek, hogy ennek vege szakad a szabadelvű maszlag miatt.

 • Éva Csengeri
  Éva Csengeri 20 órája

  ha ez a tevékenység nem ember ellenes akkor mi? Itt már fel sem merül a tudatlanság kérdése, s mintha a károkozás valami különös örömöt jelentene nemcsak a polgármesternek, hanem rajta kívül még sokaknak.

 • Botond Kalocsai
  Botond Kalocsai 20 órája

  Arra azért tessék odafigyelni, hogy az arab világból jövő menekültek esete nem pontosan ugyanaz, mint mondjuk a haláltáborok elől nyugatabbra menekülő izraeliták esete, méghozzá a tipikusan jellemző gondolkodásuk "közgondolkodásuk" miatt ami a kultúrájukból eredeztethető. Az arab világban nem történt meg olyan szellemi forradalom, mint amit ami európában a reformáció, illetve a felvilágosodás jelentett (bár voltak kísérletek, mint pl az arab tavasz). Ebből kifolyólag ők például nem az elidegeníthetetlen emberi jogok keretrendszerében gondolkodnak, mint Ön, hanem gyakorlatilag megrekedtek a középkorban (ezért is tudnak kitenyészni belőlük olyan erőszakos és brutális szervezetek, mint mondjuk inkvizíció Európában - ugye az ISIS is csak az eretnekséget kívánja felszámolni-). Ebből kifolyólag, hogyha megtelepednek valahol, akkor nem próbálnak integrálódni / alkalmazkodni a befogadó civilizáció gondolkodásához, hanem ott helyben folytatják a saját középkorukat, ahol félbehagyták otthon, ami nyilvánvalóan tűrhetetlen (pl nők elnyomása, stb..). Ráadásul az arab iszlámmal nem az a probléma, hogy egy vallás, amit gyakorolnak, hanem az, hogy nagyon hamar politikai irányzattá válik. Tehát ahol megtelepednek, ott a mecsetekből kis idővel pártirodák lesznek, a Koránból pedig alkotmány tervezet. Ebből kifolyólag a befogadásuk súlyos kockázatot az életmódunkra és legfőképpen mindazokra a szellemi vívmányokra, amit a polgári forradalmak eredményeztek európában (pl egyenlőség, elidegeníthetetlen emberi jogok koncepciójára). Viszont azt is tessék figyelembe venni, hogy a befogadás nem feltétlen egyenlő a segítséggel, és lehet segíteni rajtuk anélkül, hogy befogadnánk őket. Ezt például meg lehet tenni előre tolt menekülttáborokkal. Személyesen, én helyeslem azokat a törekvéseket, amelyek segítségükre irányulnak. Viszont a befogadásukkal iszonyatosan óvatosan kell eljárni és alaposan megszűrni, átvilágítani őket, hogy minimalizáljuk a kockázatot. Csak azokat az elemeket szabad befogadni, amelyek értékelik a nyugati polgári vívmányokat és helyeslik azokat. A többieknek meg lehetőséget kell adni önkéntesen vállalható "indoktrinációra", amelynek keretében megtanulják a nyugati történelmet (összehasonlítva az ő történelmükkel), kihegyezve a polgári forradalmakra, és megtanulják értékelni ezek szellemi vívmányait, illetve hogy miért van szükség erre az "indoktrinációra".

 • Sàndor Böszörményi

  Mennyi ellendukker! Senkit nem zavar hogy 1 napja van a posztján? A közgyűlés meg se alakult, hogy mást ne mondjak.

 • Mike Gomori
  Mike Gomori Napja

  Az ,hogy Gergő nyert ,az csak az emberek pillanatnyi lelkiállapotát jelzi,akik megválasztották azok annak idején az Orbánra szavaztak! Ezek a szavazók bárkire szavaznának,az adott helyzet függvényében...most az Orbán takarodj a divat...csak sajnos nincs jó alternatívája Orbánnak...ez a szerencsétlen baloldali összefogás rövid időn belül úgy összedőlni ,mint a kártyavár..persze a Fidesszel is nagyon komoly problémák vannak...

 • Zsolt Szlivka

  Azért az elején annyira aranyos ez a megjegyzés, hogy azért nyertek , mert ott nök szervezték a kampányt, mig a fidesznél férfiak És ezek tartják magukat jobbnak a narancsosoknál...

 • Pronyó Komcsi

  ostobák és hazaárulók egyesüljetek

 • Pronyó Komcsi

  kisebbségi akarat győzött

 • Zoliqa
  Zoliqa Napja

  Ez az RPG sztori, azzal a zenevel tiszta Vice City

 • Imre Horvath
  Imre Horvath Napja

  Hányinger kerülget...

 • Peter Munkacsi

  Eddig ez a Partizàn elèg szimpatikus volt. Nem vàrok tùl sokat Karàcsony elvtàrstòl. Viszont Gulyás Màrtonban csalòdtam, hogy ilyen szèpen beàllt az MSZP ès Karàcsony mögè. Én naiv azt hittem, hogy centrum- ès civil pàrti.

 • G. B.
  G. B. Napja

  Halálos :D

 • Zsolt
  Zsolt Napja

  Wass Albert nem náci , te büdös kommunista!!!

 • Gábor Hunyadi

  Nálatok divat, hogy a jobb felső négyes hiànyzik?

 • Fun Gary
  Fun Gary Napja

  Hiányzik Puzsér. Szánalom ez a hapsi.

 • joca kenyeres

  5 év múlva a fidesz 4/5-el fog visszatérni...

 • Peter Ivanyi
  Peter Ivanyi Napja

  Gratulálok.

 • Szilárd Kalo
  Szilárd Kalo 2 napja

  mit jelent, ha valaki sokszor mondja, hogy tényleg?

 • Péter Csohány
  Péter Csohány 2 napja

  Marci! Amit Te csinálsz az ferdítés. Ha '94-ben egy párt teljes vezetése felajánlja lemondását a választási kudarc után miből gondolod hogy antidemokratikus?

 • Imre Elek
  Imre Elek 2 napja

  Gyalázatos ez az egész banda,beleértve a seggnyaló riportert! SZEGÉNY BUDAPEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Imre Elek
  Imre Elek 2 napja

  A Gonoszságot talán a támogatóidnál kellene keresni nem? Gyurcsány és né!

 • 9 4
  9 4 2 napja

  Ja amúgy ezeket a rohadó lakásokat már én is nézegetem egy ideje. Az utcáról is láthatóak az olyan ablakok amik mögött nem lakik már sok ideje senki. Fura nekem, hogy ott az Andrássytól pár utcára már egy csomó ilyen lakás van. Sose értettem, miért éri ez meg akárkinek, vagy az önkormányzatnak. Mikor ezekben a régi gangos házakban járkálok ismerősöknél vagy buliba megyek ilyen helyre, mindig nézem a lépcsőházban az ilyen magyarzászlós-címkével lezárt ajtójú lakásokat, néha látok olyat amit láthatóan feltört valaki. Azért szerintem a legtöbb régi épületben van legalább egy ilyen lakás, és nem csak Erzsébetvárosban. Valami okból panelekben még nem láttam ilyeneket.

 • jdmfsdjs
  jdmfsdjs 2 napja

  meg csak par percnel tartok, de ez a nyalas omlenges rettenetes. szeretet, emberseg, AAHHH imadom piko andrast, orom es bodotta, dolgoztunk azert hogy legyen roma kepviselo jeloltunk, miafasz? az mitol erdem ha van egy? attol jo jelolt mert roma? menjenek az xfaktorba ezzel a sok nyaladzos szarral, beszeljenek inkabb az ertelmes dolgokrol ami erinti a kerulet lakoit

 • Row Kah
  Row Kah 2 napja

  Karácsonyra mit kapunk tőle? :)

 • pierredezuglo
  pierredezuglo 2 napja

  JUUUUUJJJJJJ

 • Aronka86
  Aronka86 2 napja

  Szia! Esetleg olyan adatnak utána néztél-e az anyag elkészítése során, hogy akár összességében (kezdve 1990-től), akár Polt időszakban a legfőbb ügyész indított-e eljárást? Tehát, hogy valaha kezdeményezett-e legfőbb ügyész eljárást és/vagy foglalkozott üggyel úgy, hogy bíróságra adta tovább? Ha igen és megosztod köszönöm szépen! Egyébként gratulálok az anyaghoz, nagyon kellett még nekem is, hogy felélénkítsen bizonyos emlékeket. Nem vagyok baloldali de utálom a fideszt és tényleg gyalázat ez a szintű korrupció.

 • Hajnalka Gán
  Hajnalka Gán 2 napja

  Kedves Tessza! Az kicsit sem zavar, hogy pikó Andrást az a külföldi fiatalok szavazták meg, akik még magyarul sem tudnak!?

  • Enndii
   Enndii 2 napja

   Persze, hogy tudja, hisz Sorossal szervezték meg, és migránsokkal szavaztatták meg, idióta. :D

 • László Péter
  László Péter 2 napja

  Igen!!!! Hajrá Karácsony,Hajrá Fidesz.

 • Tamás Bárány
  Tamás Bárány 2 napja

  Csiga.

 • Sándorné Kuruczleki

  Az ember, amíg igazságos úton halad, addig bátran mehet minden veszedelemmel szemben. De mihelyt a ravaszsággal, az elfogultsággal, az egyéni becsvággyal akarja magát előbbre helyezni másoknál: előbb-utóbb elbukik. Wass Albert

 • Gabriela Navrátilová

  ..katasztrofa Budapestnek, ....a fövárosiak ennyire nem látnak szemeiktöl, még beszélni sem tud normálisan , nem hogy egy fövárost vezetni,,,,,,szinte röhej !!!!!!!, jó lesz az ö személye, hogy Sorossel tönkre tegye a jót Budapesten !!!!!!

 • Judit Dallos
  Judit Dallos 3 napja

  Nem C8 volt, bocsi, a Mártát a Magdolnának! kampányban Márti civil csapata, hanem a drága nagyszerű Közöd civil társaság. A Közöd nagyon fontos közösségi, közéleti és politikai előzménye a C8-nak. A C8 a Győri Péter kampányban állt össze, és aztán a vesztes csata után alapította meg a civil társaságot épp egy éve.

 • bobo
  bobo 3 napja

  Egy biztos!A melegfelvonulás nem marad el!Élen a féleszű főpolgármesterrel!

 • Zoltán Pataki
  Zoltán Pataki 3 napja

  Valóban ilyenek a pestiek? Már az elején ez a szakállas szélhámos majom aki még a büntetését sem töltötte le. Ezek irányítják majd Európa egyik legnagyobb fővárosát? Feljöttek a patkányok a kanalizációból!!

 • hallernorbi
  hallernorbi 3 napja

  22:18 -nál van a lényeg. Hagyja tovább működni a Kispesti mutyit. Persze a fecsegőt majd kirúgják. GRATULÁLOK a tisztakezű KariGerinek! Már a választás estéjén. YES! A színház folytatódhat! A váltógazdálkodás működik.

 • Krisztián Tóth

  A 4. részben sikerült végre felnőni a feladathoz. Gratula, jól sikerült !

 • Jenő Rónai
  Jenő Rónai 3 napja

  Atyaég - Lenin forog a mauzóleumban ezektől a vihogó újmarxistáktól...

  • Edit Biharine Kiss
   Edit Biharine Kiss 3 napja

   A vihogás nekem sem tetszik ,de mint mindent ,meg kell tanulni,így nyilatkozni is. A gratuláció azért jár.

 • OrmanyJozsa
  OrmanyJozsa 3 napja

  Húha gyerekek...azért csak óvatosan a mindenszarral, meg tényleg a kerülettel. Ne essetek szadeszes hibába, mert úgy el lesztek hajtva, mint a szél. Mert a kerület sokkal jobb hely, mint 10 éve és szerintem nem én érzem így egyedül. Nagyon drukkolok nektek, csak közben figyeljetek a lakosok másik felére is plíz. A mi házunkba telepítettek mindenféle embert a földszinti önkormányzati lakásba, el is lopódtak a gangon tárolt biciklik. ...és csak óvatosan a sok vitával, mert szintén történelmi tapasztalat 2002-2010bôl, hogy sok a vita, de kevés a tett.

 • Henrik Havas
  Henrik Havas 3 napja

  Ez a tébolyult feminista duma 4 percnél nem sok jót feltételez a továbbiakról..cseverből vederbe...

  • Henrik Havas
   Henrik Havas 2 napja

   @Ezustliliom Így van, különválasztja az értelmiséget a hozzád hasonló csimpánzoktól. :)

  • Ezustliliom
   Ezustliliom 2 napja

   @Henrik Havas Nos, ez is egy stílus, de csak téged minősít.:)

  • Henrik Havas
   Henrik Havas 2 napja

   @Ezustliliom Vagy csak hülye vagy :)

  • Ezustliliom
   Ezustliliom 3 napja

   @Henrik Havas Ejha! Szerintem neked kellene megtanulni szöveget értelmezni.:)

  • Henrik Havas
   Henrik Havas 3 napja

   @Ezustliliom Amit mondtál az értelmezhetetlen és nem felel meg a magyar nyelv szabályainak,de biztos.

 • Krisztián Tóth

  Tényleg kár, hogy hemzseg a tárgyi tévedésektől. A meggyőző előadásmód nem kompenzál semmit. Az "ebben a formában sohasem létezett" mondatrész annyiszor ismétlődik, mintha maga Masaryk szerkesztette volna a dok. filmet :) Tetszettek Önök ránézni az 1526 előtti Magyarország térképére ? A "soha" nagy idő ám ! Helyesebb lett volna azt mondani, hogy 1526 óta nem létezett. Magyarország legnagyobb kiterjedésekor (I. Nagy Lajos idejében) csaknem félmillió km2 volt, ez is része a történelmünknek. Ahogy az is, hogy mikor, miért lett etnikailag ennyire (ill. annyira) tagolt. Zsigmond uralkodásáig Magyarország döntően (80%+) magyarok lakta volt és a területe is mindig 300.000 km2 körül mozgott. A szerb és román menekülő tömegeket a magyar uralkodók fogadták be. Egyébként az említett hiányosságokat leszámítva nem lenne rossz a sorozat, akár hiánypótlónak is mondhatnánk ha a készítői jobban ragaszkodtak volna a tárgyilagossághoz és kevésbé lenne tapintható a "trianon matricások" iránti ellenszenv. ;)

 • Tom Kalandmester

  lesz itt még mutyi :D!

 • Dimitrij Konsztantin Andor

  Ezzel a győzelemmel a magyar ellenzék tökön lőtte magát. Karigeri öt év alatt megint bebizonyítja majd,hogy a lopni kell,de sokat, aztán amikor az emberek ezt megunják,akkor jön majd a Futapest program. Az élmezőnyben Karigeri meg a Belpesti liberális "értelmiség" fut majd.... 😂 Gratula 👏 Így tovább fiúk!

 • Remete Ladi
  Remete Ladi 3 napja

  Bp. írásba adta, a hülyék többségbe vannak! „A kommunizmus, mint éltető eszme, az írók számára 1956 lángjaiban, mint az ihlető eszme megszűnt létezni. A probléma az, miképp lehettek műveltségük ellenére annyira elvakultak, hogy kétszáz évvel Voltaire után úgy hittek egy utópisztikus elmélet mindenhatóságában és tökéletességében, mintha sohasem lett volna felvilágosodás, hogy éveken át feltétel nélkül támogattak egy kézzel fekvően hazug és elképesztően embertelen kormányzatot, közvetlenül egy hasonlóan véres eszközökkel dolgozó parancsuralmi rendszer bűneinek feltárása és megtorlása után?” Satre (a műveltség hiány, és a szellemi kiskorúság okán, mondom én) „Sajnos a közvéleményt irányító közül a többség ma is minden jó és minden rossz pusztán az épp uralmon lévő ideológiában lelné magyarázatát. A valóságos gyakorlati kérdésekkel való tárgyilagos szembenézés helyet csak az elvi álláspont vég nélküli ismételgetésében, folytonos politizálásban merül ki a magyar publicisztika. Arról, hogy a tényleges bajok jó része a közéleti fejetlenségtől, a silány írásművek megjelenéséig, közönséges gondatlanságra, hozzá nemértésre vezethető vissza.

 • Gábor Láng
  Gábor Láng 3 napja

  Az alaptörvény negyedik módosításában olyan dolgok is szereplenek, pl. kampányszabályozás, amihez képest a hajléktalanok csesztetése kutya füle!

 • Scatty Nightcore

  Gyurcsány 2.0

 • Erzsébet Timár

  támogasson titeket a hóhér

 • Erzsébet Timár

  karácsony most lesz egy csomó pénzed, hogy a fogaidat meg tudjad csináltatni.

 • Erzsébet Timár

  most mondja az eu hogy nincs demokrácia

 • dorysTS
  dorysTS 3 napja

  Tessza, megmentetted Józsefvárost és az Auróra Közösségi Teret! Őszinte gratulációm! <3

 • Felleg 4
  Felleg 4 3 napja

  32:47 - komoly indulatkezelési problémák - ez óriási; a schumanntó szénásikám

 • baviki
  baviki 3 napja

  Te nyomorék kórópartizán! Miért nem csinálsz azokról is videót, akik nem magyar állampolgárok, magyarul sem tudnak, az önkormányzati választáson mégis szavazhattak!

 • Peter Ács
  Peter Ács 3 napja

  Tönkre teszem a várost CEU aktivistákal sok mecset lesz meleg bárok stadionokat beszorni sóval! Liberál kommusta nem sportol fúj!

 • Bernadett Benedek

  Fiatalok tapsikolnak kiknek fogalma sincs mi a Haza.

 • tilla A
  tilla A 3 napja

  Végignézek a közönségen... nincs több kérdésem :)

  • tilla A
   tilla A 2 napja

   @Enndii Nagyon jòl tudom ki a célközönség..

  • Enndii
   Enndii 2 napja

   Hát nem a krumplival felvásárolt fideszes nyugdíjas nénik Gulyás Marci célközönsége. :D

 • Tibor Németh
  Tibor Németh 4 napja

  Gulyás azért szépen kimutatta a foga sárgáját ezzel a pezsgős örömködéssel. Ennyit a trágyilagos elemzéseiről. 23:51 Karácsony: a francba, vihetem a tisztítóba, egy vagyon volt ez a francos öltöny.

 • Tibor Németh
  Tibor Németh 4 napja

  Most komolyan senkiben nem merül föl, hogy talán nem "véletlenül' van már a második választáson szerverlefagyás? Mi van, ha egyszerű alku volt az egész? Tarlós eleve el akart menni nyugdíjba, hát behúzták csalással Karigerit, (hogy meglegyen a "demokratikus" választás látszata) és a vidéken viszont mindent vitt a narancsklán. Így betömték az ellenzék száját, és hamar kiderül, milyen korrupt Karácsony, majd puccsal megbuktatják idő múlva.

  • hallernorbi
   hallernorbi Napja

   De ha a webserver nem fagy le, akkor tisztességes a választás? Hogy neked mennyi eszed van! :-) Azzal tisztában vagy, hogy a megfigyelők papíron is vezetik a választókör eredményeit, és aki nem azt a számot látja a Neten mint a saját papírján, az hisztizhet. De ilyen nem volt.

  • TheCsongore
   TheCsongore 2 napja

   Érdekes felvetés..ki tudja még lehet benne valami..

 • Erika Grósinger

  Gratulálok a készítőknek!

 • Hzoltan78
  Hzoltan78 4 napja

  Berki 10 000 ajánlása nem érdekel senkit???

 • AndyWalahol
  AndyWalahol 4 napja

  Szuper fantasztikus civil siker ! Én csak azt sajnálom ,hogy a más médiumok mellett a Partizán is következetesen kihagyta a műsorából a Puzsér civil mozgalmát és annak programját , ezek szerint civil és civil között is van különbség? Miért?

  • Ezustliliom
   Ezustliliom 3 napja

   @AndyWalahol Egyrészt elolvastam az egészet, másrészt akkor is jogom van hozzászólni, ha nincs közöm a Partizánhoz.

  • AndyWalahol
   AndyWalahol 3 napja

   @Ezustliliom Olvasd el az egészet amit írtam és arra válaszolj amennyiben te szerkeszted a Partizán műsorát. 😉

  • Ezustliliom
   Ezustliliom 3 napja

   @AndyWalahol Szóval tudsz róla, hogy visszautasította a meghívást, mégis számonkéred a Partizánon? Ez igen!:)

  • AndyWalahol
   AndyWalahol 3 napja

   @Partizán ...megnéztem azt az FB posztot ami erről a meghívásról szólt, illetve az azzal kapcsolatos kérdéseket a Partizántól. Most csak azt a részt idézem Puzsér Róbert írásos válaszából, amely a kérdésemhez kapcsolódik: "Megpróbáltam együttműködni a pártokkal - sajnos nem lehetett. A Partizánnal és a Mércével is megpróbáltam - és veletek sem lehetett. Az előválasztás kapcsán sem voltatok hajlandóak a tisztességes tájékoztatásra, sem arra, hogy nyomás alá helyezzük az MSZP-t és a DK-t korrekt feltételekért és vállalható jelöltekért. Baranyi Krisztina esetében ez megtörtént, és a háztáji ellenzék engedett is. Velem szemben az volt az elvárás, hogy éljem végig a hónapokig tartó mocskolást, versengjek Karácsony Gergely végtelen pénzével, vegyek részt egy három napig tartó kampányban, mely után egy gyakorlatilag ellehetetlenített online szavazás mellett legyek szíves, és mészároltassam le magam az MSZP meg a DK törzsszavazóival. Eközben nem kapok garanciát a programom teljesülésére, nem kapok garanciát az elfogadható jelöltekre, akikkel majd együtt kellene dolgoznom - hogy pozíciót nem kapok, nem is gond, hisz azt nem is kértem." Az én kérdésem inkább pedig arra vonatkozott volna illetve még most is vonatkozik, hogy miért nem mutatta be sokkal korábban a Partizán műsora azokat a konkrét program-pontokat és főleg az elképzeléseket, amelyeket a Sétáló Budapest programja tartalmaz 2019 április 1 óta, gyakorlatilag mindenki másnál jóval korábban publikált zöld programot? Vagy miért nem tudósított a Partizán műsora azokról az eseményekről nyilvános szakmai vitákról részletesen, amelyek a mintegy 70 civil szakember együttműködésével készült el? Véleményem szerint Puzsér Róbert tevékenységének a megítélése sokkal nagyobb súllyal érvényesülhetett volna ha legalább a Partizán (egyébként kiváló ) tájékoztató, műsorai tisztességesen és főleg időben , kielégítően, teljeskörűen informálják a civil közönséget. Kár, hogy ezt a lehetőséget a Partizán elmulasztotta. Úgy gondolom a szeptemberi megkeresés az interjúhoz egy ilyen horderejű és fontosságú választáshoz képest túl későn volt. Ezért én nem ítélem el Puzsér Róbertet (az interjú visszautasításáért). PS: A Sétáló Budapest program készítésének a fázisai: 2018. december 31. - 60 oldalas belső vitairat ✔ 2019. február 28. - Civil szervezetek visszajelzése és véleményezése ✔ 2019. április 1. - A program részleteinek publikus megvitatása során elhangzott visszajelzések beemelése a programba ✔ 2019. június 15. - Programbemutató ✔

  • Partizán
   Partizán 4 napja

   Nem kihagytuk, hanem Puzsér és csapata nem fogadta el a meghívásunkat, illetve a leegyeztett interjút végül visszamondták. Nem rajtunk múlt.

 • Iván Várhelyi
  Iván Várhelyi 4 napja

  Ez a C8 kampánycsapat Tesszával az élén annyira jó volt, annyira kemény és alantas ellenszélben harcolt, hogy talán még abban is szimpátiát keltett, akik kezdetben nem velük volt. de hajlama van a jóra. A C8 harca egész Budapestre kihatott. Gratulálunk!

 • Maltos
  Maltos 4 napja

  Reméljük őt nem annyira tudja majd a fidesz befolyásolni és nem csak süket duma lesz :/

 • geridob
  geridob 4 napja

  Lájk!

 • Djdjdj Djdjjd
  Djdjdj Djdjjd 4 napja

  Ti vagytok a többség, vagyis senki nem fogja a kezecskédet, vagyis ha bukta van akkor nem lehet a jobboldalra mutogatni! Ja és ha több hónapja tudod, hogy te nyersz akkor miért álltál be amögé a hazugságkampàny mögé, amit a magyar demokràcia ellen folytat a csapatod? Hiszen több hónapja tudod, hogy demokràcia van Magyarorszàgon! Nekem ez olyan visszàs Geri? Ha hatalomról van szó, vagyis a te olvasatodban egy új szint szerettél volna bevinni a politikàba, akkor mindent szabad, még a ràd szavazóknak is hazudhatsz?

 • Zsolt Mikola
  Zsolt Mikola 4 napja

  Bárcsak bekapcsolva maradna a mikrofonja mikor mar nemveszi a kamera.

 • Zoltán Nagy
  Zoltán Nagy 4 napja

  Ha olyan fasza csávó ez a pikó, akkor miért hajolt le gyucsánynak?

 • András Orvos
  András Orvos 4 napja

  Azt hittem, hozzájuk vág valamit. :D

 • László Olah
  László Olah 4 napja

  Monthatnànk hogy ezek a lekismeretlen tolvajok kihasznàljàk az embereket de itt az emberek rabszolgavàgyuk mutatkozik meg odaadjàk a pènzüket egy többmiliós sikkasztàsal vàdolt "jelenleg is nyomozàs alatt" gergőnek. Ès hàt most boldog . Ez legalàbb teljesült. Boldog karàcsony. Timeg szàraz kenyèrhèlyat esztek. Tapsoljàtok meg magatokat. 7:30(Döntèshozók akik fölött kontrollt kell gyakorolni) rabszolgataps.

 • Ilona Lajkó
  Ilona Lajkó 4 napja

  Mint távoli érdeklődő én azt látom, hallom erről az emberről, hogy NAGYON JÓ EMBER lehet ! Jól és jó embert választott a 8. kerület !!!!! Gratulálok és sok sikert, jó együttmüködést kivánok Pikó polgármester urnak !!!! Nagyon-nagyon szimpatikus ember Pikó ur !!!!

 • BReal985
  BReal985 4 napja

  Az az ölelés Pikóval nagyon szívből jött, és ahogy felcsillant KG szeme, lehet látni, hogy mennyire örül PA sikerének (ezt el is mondja a beszélgetés során, hogy jobban örül az ő győzelmének, mint a sajátjának). Nagyon igaz pillanat volt.

 • Maria Tischler
  Maria Tischler 4 napja

  Ujra lopni??? Polgarmester gazdasagi ugyintezo!, intezo, szervezo, epito, Nem part allas !

 • Kincses Èva
  Kincses Èva 4 napja

  Szègyeljètek a büdös pofàtokat! Majd megmutatja a Kari Geri. De inkàbb menjen vissza Zuglóba , àssàk el.😂😂😂

 • Kenrich F.
  Kenrich F. 4 napja

  Nyomorultak.

  • Kenrich F.
   Kenrich F. 4 napja

   1 év múlva meglátjuk hogy lesznek megadóztatva az RBNB-s lakások. Sehogy.

 • Mónika Rónaszéki

  Miskin-herceg és az éhes aktivisták.

 • Kedralin Vinkovics

  23:29 szegény ember Timmermansa!

  • Vira
   Vira 4 napja

   Tökfőzelék az elég?

 • Szabi
  Szabi 4 napja

  Azert ez az alpolgarmesteres tema ciki volt.

 • H Geri
  H Geri 4 napja

  Pikó lesz a VIII. kerület Tétényi Évája. Tétényi óta ennyire politikus győzelmének még nem örültem. Sok sikert Pikó András! Remélem sikerül mindent megvalósítanotok az elképzeléseidből. Hajrá VIII: kerület, hajrá Pikó!

  • sjsajhdas haggagya
   sjsajhdas haggagya 3 napja

   @Ezustliliom tudjuk tudjuk gyúúúúúcsányúrr az isten

  • Ezustliliom
   Ezustliliom 3 napja

   @sjsajhdas haggagya Hát persze. Orbán meg az isten. Hagyjuk már!:)

  • sjsajhdas haggagya
   sjsajhdas haggagya 3 napja

   @Ezustliliom inkább arra nem számított, hogy kurvára nem ért a városvezetéshez :)

  • Ezustliliom
   Ezustliliom 3 napja

   @sjsajhdas haggagya Mert aljas fideszesekkel volt körülvéve, akiknek az sem számított, hogy az a város látja kárát a tetteiknek, akiknek a lakossága megválasztotta őket.

  • sjsajhdas haggagya
   sjsajhdas haggagya 4 napja

   az megvan, hogy tétényi éva izomból megbukott?

 • Sándor Hajnal
  Sándor Hajnal 4 napja

  Remélem hamar megpuccsolnak hazudozó elvtárs! Te nemzetbiztonsági kockázat vagy a hazaáruló Gyurcsótánnyal és Kókával, akik nem szavazták meg a kettős állampolgárságot és az országunk ellen szövetkezik.

  • Jamon Serrano
   Jamon Serrano 3 napja

   Az ilyen fokú primitívség ami nemzetbiztonsági kockázat....

 • peregrinerfcsl
  peregrinerfcsl 4 napja

  Marci, tanulj meg jelelni és akkor nem megy kárba a zavaróan sok gesztikuláció.

 • peregrinerfcsl
  peregrinerfcsl 4 napja

  "pizéria"??! Ekkora pronyót. Mi lesz holnap? Ő ezt nem tudja, de majd megmondják neki, s ha nem az lesz, elássák.

 • Kígyóznak Kígyók

  Medgyessy 2.0. Jóképű, de esetlen. De mondhatnám Hugh Grant-et is bármelyik filmjében, legyen a Nothing Hill. Uezt a karakterg hozza a mi Gerink. Nem Geri nyert, hanem a remek kampány és a tőke ami ezt a pénzt biztosította ehhez a kampányhoz. Geri egy kellemes külsejű ám karizma nélküli bábu lesz nekünk 5 évig... Azért megnyugtató, hogy ebben a szörnyű orbáni diktatúrában csak tud nyerni az ellenzék. Gratula a kampány menedzserének, kiváló munkát végzett!

 • Jugoslav Subotić

  Sneider - gyurcsàny- karàcsony felvonulàs nem lesz hètvègèn a csalàs , jogàllamisàg, diktatùra miatt?

 • Balazs Pk
  Balazs Pk 4 napja

  fura egy allatfajta vagytok ti baloldali elolenyek

  • Balazs Pk
   Balazs Pk Napja

   @betiltott ember sztem te magadnak okozol kart aztan rafogod masra

  • betiltott ember
   betiltott ember Napja

   de jelenleg a konzervagyú cionista keresztes szektások több kárt okoznak.

 • Vinetu Kolompar
  Vinetu Kolompar 4 napja

  Nem lesz itt semmi valtozas pàr év és mèg több igéret a levegobe jol meg gazdagszik ő is mint a tobbi es elmondja majd par ev mulva hogy neki nem sikerült

 • Szonja Szél
  Szonja Szél 4 napja

  Gratulálok! Nagyon szerencsések a Józsefvárosiak, hogy ilyen polgármesterük lesz!

  • H Geri
   H Geri 4 napja

   Jó nektek, remélem 2022-ben az egész országnak az lesz. Nálunk szerencsére nem pártpolitikus lesz a polgármester, és ő nem is rossz. De ez egy kis falu. Egyébként bocsánatot kérek, de a nevedet elsőre úgy olvastam, hogy szopjanak szét. :D

 • neptunuzenet
  neptunuzenet 4 napja

  gulyás egy kretén és béna a műsor, de amikor az első percekben Karácsony megölelte Pikót, és egy picit kommunikáltak egymással ilyen ösztönös-béna gesztusokban, azt őszintén jó érzés volt nézni, és bizakodással töltött el

 • speedbumphu
  speedbumphu 4 napja

  24:24 Alan Rickman / Piton professzor hasonmás!

 • Sándor Pécsi
  Sándor Pécsi 4 napja

  Gulyàs! Nem hànysz magadtòl?

 • attila antal
  attila antal 4 napja

  Budapest az állami pénzeket elfelejtheti 5 évre - gratulálok a szavazóknak...

  • Jugoslav Subotić
   Jugoslav Subotić 4 napja

   Itt az ideje vidèknek visszaadni amit pest elvitt itt az ideje.

 • NoT sEcReT
  NoT sEcReT 4 napja

  @AzIgaziDopeManTV remélem őt azért elismered!

 • Anna Ambrus
  Anna Ambrus 4 napja

  Akkor most már lesz ideje fogorvoshoz is menni?

 • Mariann Lukács
  Mariann Lukács 4 napja

  Borzasztóan örülök az ellenzék sikerének. Pesten, Budán és nagyon fontos!, hogy vidéken is. Csak annyit kérek, hogy a polgárok közti aktivitást, a sok talpalást, ne hagyjátok el! Beszéljétek az emberekkel face to face, mert ez az ami által megismerik az emberek, hogy van a Fidesznek alternatívája. Hisz ma már a hozzájuk eljutó tv-ből, sajtóból, nem ismerhetik meg milyenek vagytok, mit akartok igazából. A propaganda ellen csak személyesen tudtok harcolni jelenleg. További sok sok sikert, összefogást és erőt kívánok nektek!

 • János Tiszai
  János Tiszai 4 napja

  Gery hurrá te lettél a góré, lesz végre országkarácsonyfa / nem égő!/, vagy mégis? A pesti lumpen szavazóid imádják a balhét, nehéz lesz visszafognod őket, vagy Pintér rendőrei lőhetnek szembe, mint a Ferkónál 2006-ban? Be fogsz merni menni a mtv-be? Néha meghallgatnánk mit teszel legalább havonta! Vidd magaddal a bohóc komcsikat is a piás Ágicát, a ne löködjön Bernikét, a cirkusz igazgató-rendező Bangónét, vagy a momontom Annácskát szép a mosolya! Ilyen ivararány mellett a nagyérdemű magyar nép figyelni fog szavaidra. Gyurcsányt hagyd ki a buliból, mert a fejedre fog nőni, már holnap!

 • Neo Csatornája
  Neo Csatornája 4 napja

  Mi ez a nagy öröm, csak nem nyert Puzsér? Ja nem, nyert az elmúlt 30 év és Gyurcsány. Éljen, Tarlós, éljen Karácsony, éljen még 30 évnyi 17. Század és polgár háború. Éljenek a betarthatatlan igéretek, és 5 év mùlva egy Tarlós 4ötöd!

 • Éva Kugler
  Éva Kugler 4 napja

  DÖBBENET...Beigazolódott amitől egy ideje tartottam.....Óriási csalódás Márton!!!Évek óta követtem a munkásságát, becsültem a konzekvens, szorgalmas munkát, amit végzett, de az elmúlt időszakban lerombolta a hitelességét. Értem én hogy baloldali, de mindenáron??? Nem tudom, a hite vagy a türelme fogyott el, de óriási veszteség.....